Nyheter om Strømme


Netflix har sikret seg eksklusive globale rettigheter til «Seinfeld»

Detaljer rundt Netflix-avtalen er ikke kunngjort, men Netflix bekreftet mandag at selskapet har inngått avtalen med Sony, som sitter på distributørrettighetene, om å overta de globale strømmerettighetene fra 2021. Avtalen skal løpe i fem år. Netflix-konkurrenten Hulu har rettighetene til å strømme «Seinfeld» i USA fram til 2021. Amazon er internasjonal distributør.

Har kjøpt rettighetene til verdens beste ligaer innen kvinnefotball

Nordic Entertainment Group (NENT Group), Nordens ledende selskap innen strømming, har kjøpt de eksklusive nordiske medierettighetene til å vise toppdivisjonene i kvinnefotball i England, Tyskland og Frankrike. Fra september vil mer enn 100 kamper bli vist direkte på NENT Groups strømmestjeneste Viaplay, hvert år frem til 2022.

Nå er festen i gang - disse var blant de første inn portene

Dørene til årets Parkenfestival har offisielt åpnet, og folk begynner å strømme inn mot Rensåsparken. Her kan du se noen av de som var tidlig ute til festivalen fredag ettermiddag.
Les mer om:

– Takk for dine hyggelige tekster, David Berman

– Punk rock died when the first kid said: ‘punk’s not dead, punk’s not dead!’ David Berman fra Silver Jews hadde evnen til å formulere korte, litt morsomme og utrolig hyggelige tekster. Litt lettvint og raskt kan man kalle han for en litt mer deprimert Jonathan Richman. Humoren fantes alltid der, men sorgen tok gjerne over. Sitatet over her kommer fra låten Tennessee. Les gjerne meningen igjen. Selvsagt lå det en sannhet bak ordene. Når man får for seg å forsvare en scene med nebb og klør så har jo noe gått tapt.

Sjekk hvem som er på Violet Road-konsert

Tirsdag kveld begynte det å strømme på med mennesker ved torget i Bodø. Det var Regnvær som startet kvelden, før Violet Road inntok scenen.
Les mer om:

Det begynner å fylle seg opp én time før Musikkfestuka. Se bildene

Om èn time er Musikkfestuka 2019 i full gang, og folket har allerede begynt å strømme til Nyholms Skandse. Det hele starter med en utsolgt Kari Bremnes-konsert, ti år etter hun opptrådte der sist.
Les mer om:

Snart kan du strømme Netflix og YouTube i Tesla

Elon Musk avslører at appene snart vil være på plass.

Redd det blir sovepute

Ved å strømme teater kan forestillinger nå ut til flere. Men teatersjefer ved regionteatrene frykter at strømmingen vil bli en lettvint, men dårlig erstatning for å sende skoleklasser i teatret.
Les mer om:

Ser mørkt på strømming

Strømming av teater er i ferd med å innta de norske teaterscenene. Men regissør Tyra Tønnessen vil ikke la noen strømme hennes forestillinger. – Kunstformen blir ødelagt og avslørt, sier hun.
Les mer om:

Leverte bil til forhandler for salg – så begynte bom-regningene å strømme på

– Dette er uakseptabelt, sier Brooms bilekspert.
Les mer om:

Leverte bil til forhandler for salg – så begynte bom-regningene å strømme på

– Dette er uakseptabelt, sier Brooms bilekspert.
Les mer om:

Ny rapport: Videostrømming bidrar til de globale utslippene

Det betyr at det å legge ut en video på Instagram, eller strømme en serie på Netflix bidrar til de globale utslippene. Bakgrunnen er at fysisk infrastruktur som kabler, datasentre og gigantiske servere trenger energi. Det kommer fram i en rapport fra den franske tenketanken «The Shift Project», skriver DN. LES OGSÅ: Gary Oldman og David Fincher med Netflix-prosjekt. Til sammenligning er 300 millioner tonn CO2-utslipp like mye som Spania hadde i utslipp i 2017. Samlet sett står den digitale sektoren for fire prosent av de globale utslippene årlig.

Rikelig med pyro, fyrverkeri og vannsprut på «Skandinavias største strandfest»

I fjor skrev GAFFA.no om hvordan Palmesus-gründerne Leif Fosselie og Heine Strømme fikk idéen til å starte det som har blitt en av Norges mest populære festivaler. Der andre norske festivaler sliter med å få endene til å møtes, går det fortsatt i pluss for «Skandinavias største strandfest». LES OGSÅ: The Cure avsluttet årets Roskilde i kjent stil. Hele 60.000 mennesker tok turen innom Palmesus i løpet av helgen, som kunne by på artister som The Chainsmokers, Alan Walker, Unge Ferrari, Sigrid, Tiësto og Marshmello. Trosset dårlig vær Stjerneskuddet Amanda Tenfjord åpnet lørdagen på Palmesus sa

Et dukkehjem i Lofoten

I Dagmar Gylseths museum finnes det flere tusen leker som får barndomsminnene til å strømme på hos besøkende. Alle har de en historie, noen mer rørende enn andre.
Les mer om:

Husker du disse spillene? Her kan du spille dem igjen

Disse spillene får minnene fra nittitallet og starten av 2000-tallet til å strømme på.
Les mer om:

Folk strømmer til folkefesten. Se hvem som tok veien

Folk har begynt å strømme til Skogvokterdagen 2019 på Storjord i Saltdal. Se hvem som har dukket opp.
Les mer om:

Husker du disse spillene? Her kan du spille dem igjen

Disse spillene får minnene fra nittitallet og starten av 2000-tallet til å strømme på.
Les mer om:

Har forsket på normalitet i barnehagen: – Det blir mindre rom for å uttrykke følelser

Liv Mette Strømme er utdannet barnehagelærer og spesialist i klinisk pedagogikk. Fredag legger hun frem sin disputas for doktorgraden.
Les mer om:

Hundre TV-tips for sommeren

Om du har ferie eller bare vil koble av fra det yrende sosiale livet i sommer – VG gir deg forslag til serier du kan strømme – uansett humør, alder og smak.
Les mer om:

Er 5G-nettet strålende nyheter?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Noen hevder at 5G-nettet er skadelig for både folk og dyr Neste år rulles 5G-nettet ut i Norge. Det betyr mye, mye raskere nett for oss forbrukere.

Ny film om svensk sommerhøytid traumatiserer publikum

Etter den lovpriste debutfilmen «Hereditary» fra 2018 har publikum lurt på om Ari Aster kan fortsette å imponere, eller om det hele var et engangstilfelle. Nå har anmeldelsene på hans andre film, «Midsommar» begynte å strømme inn, og foreløpig ser det riktig så lovende ut. LES OGSÅ: Madonna raser mot Instagram. I neste måned premierer skrekkfilmen som følger en gruppe amerikanere og deres møte med den svenske midtsommerfeiringen.

Bjørg Strømme med utstilling på Kyrkjestølen

Etter invitasjon fra styrer på den vakre Kyrkjestølen på Filefjell , Aagot Monsen, åpnet Bjørg Strømme utstilling der lørdag 15. juni.
Les mer om:

Overlevde terroren: - Vi tok avskjed

Arne Strømme og Line Kristin Woldbeck overlevde blodbadet på Leopold Cafe i Mumbai. - Det var en millimeter om å gjøre at jeg sitter her i det hele tatt.
Les mer om:

– Eg håper ørstingane veit kor stor Olav Strømme er, og er stolte over det kunstlaget har fått til(pluss)

– Eg håper og trur at eit eige Olav Strømme- galleri i Ørsta vil vere ein publikumssuksess som vil auke forståinga for dimensjonen i arbeidet hans.
Les mer om: