Nyheter om Stormo


Historiske Stormo vant igjen

Karoline Stormo fra Tvedestrand fortsetter å imponere på college. Denne uka tok hun karrierens sjette individuelle collegeseier i Mercedes-Benz Intercollegiate i Tennessee.
Les mer om:

Arrangerte egen golfturnering for å hjelpe Karoline Stormo med proffdrømmen

- Bli med for å hjelpe Karoline til å kvalifisere seg til LPGA, lød oppfordringen fra Arendal & Omegn Golfklubb. Responsen var overveldende. 65 spillere var med på turneringen der alle inntektene gikk til Karoline Stormo.
Les mer om:

Arendal-matchvinner mot Fredrikstad

En avgjørende scoring fra Jens Kristian Stormo gjorde at Arendal Fotball vant søndagens seriekamp 2–1.

Dersom du har 28 millioner til overs kan denne boligen i Tromsø bli din(pluss)

Ifølge megler Tom Espen Stormo vil Villa Telegrafbukta bli det dyreste boligkjøpet i Tromsø noensinne hvis selger får prisantydning.
Les mer om:

Den 20 år gamle midtbanespilleren, Joakim Stormo Halsen har signert

Joakim Halsen, opprinnelig fra Brønnøysund, har signert på en amatørkontrakt med LFK, det er lite penger i PostNord ligaen som Levanger ser ut til å ha etablert seg i etter nedrykket fra OBOS-ligaen.  Han kommer etter å ha spilt for Træff siden 2018 og har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut neste sesong. Les: Formel 1 fem ganger verdensmester Lewis Hamilton åpner vegan burgersjappe Joakim har begynt på idrettsvitenskap på Nord Universitet, sammen med Adrian Teigen og vil kombinere fotball med studier. Brønnøysundværingen har trent med Levanger siden i sommer og har gjort sakene s

Pappa Helge fornøyd med datterens seier: - Hun er tøff i hodet

Karoline Stormo slo nærmeste konkurrent med syv slag på amatørmesterskap i USA.
Les mer om:

– Helt utrolig å være en del av dette

For litt over et år siden var Karoline Stormo utenfor topp 300-lista på verdensrankingen for amatører. Denne uken spiller hun mot verdensstjernene i U.S. Women’s Open.
Les mer om:

Stormo klar for U.S. Open

Karoline Stormo fortsetter sin strålende sesong. Nå er sørlendingen klar for U.S. Women’s Open.
Les mer om:

På en snødekt bane på Nes Verk begynner Karolines golfeventyr - nå er 22-åringen klar for å møte verdenseliten i US Open

Karoline Stormo fra Nes Verk er virkelig i storslaget. Nå er hun klar for US Open. – Ingenting er umulig med den jenta der, hun har vilje av stål, sier den stolte pappaen Helge Bjørn Stormo.
Les mer om:

Karoline (20) med golfbragd

Karoline Stormo (20) er kvalifisert til US Open i golf.
Les mer om:

Mener brannvesenet burde kommet tidligere til bråtebrann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi ringte natt til tirsdag og sa at nå måtte de komme ut. Da fikk vi beskjed om at grunneieren som sto for bråtebrenningen, selv hadde kontroll, sier Mette Karin Rovik.En bråtebrann i området mellom Nesvåg og Åvendal flammet opp mellom 15. og 16. april.

Sørlending med historisk golfbragd

Nylig tok Karoline Stormo sin femte individuelle seier i Mid American Conference Championship i Indiana. Det har ingen norsk collegespiller gjort før henne.

Karoline Stormo fikk tittelen «årets golfer»

Karoline Stormo fortsetter å imponere som golfspiller i USA, og gjorde det veldig bra i en turnering i påsken.
Les mer om:

Bedrift på flyttefot: – Vi er ute etter å finne den rette miksen(pluss)

For vel et år siden etablerte Elisabeth Lindstrøm Hansen, Anders Stormo og Stein Dragland Spesialistklinikken i Rødbergveien på Gangsås. Nå utvider de og flytter til sentrum.

Mistet kontroll over brann i Åvendal for andre gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Red. anm: En misforståelse mellom "Kondal" og "Koldal" bidro til at DT først meldte de to brannene i Sokndal og Lund som deler av samme brann. Brannvesenet jobbet mandag lenge med å få kontroll over en brann i Åvendal i Sokndal. Det ble blant annet lagt skum og vann rundt en hytte og en trafokiosk for å sikre byggene fra flammene. Sent ettermiddag var meldingen at brannen hadde delt seg i to.

Amalie Juul kjører mil etter mil og bidrar med dyrebar hjelp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KLOKKA NÆRMER seg 09.30 mandag morgen. Veterinær Amalie M. Juul har mottatt flere telefoner denne morgenen og er klar for flere oppdrag ute i distriktet. Første stopp er Beiarn, en drøy times kjøring fra Fauske.- Jeg har lært meg å like og kjøre bil, humrer hun.Solbrillene er på, for himmelen blir stadig mer blå. Snart er det rene påskeværet ute.MELKEBONDE BJØRN VILHELMSEN ringte Amalie på morgenen.

Fikk kontroll på gressbrann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klokken 13.40 kom det inn melding om en gressbrann i Sokndal. Det meldt at brannen spredte seg raskt, og Sokndal brann- og redning rykket ut. Ifølge vakthavende hos brannvesenet skal det dreie seg om noe sviing eller en liten brann som har kommet ut av kontroll.- Det begynte med en mindre brann som kom litt ut av kontroll, og de så de hadde behov for assistanse fra brannvesenet.

Blir «Myggen» den nye Start treneren?

Det vi skriver nå er egentlig bare vi i Sporten som spekulerer, men det er både logisk og sannsynlig at det kan skje. – Start er i krise og har mistet mye av sin sjel og Start legende og fotball bohem (hater det uttrykket) Erik Myggen Mykland har mer sjel enn de fleste. Erik Mykland er blant de som er plukket ut til Norges Fotballforbunds nye UEFA A-lisens-kurs noe som er det nest øverste trener nivået.

Ber Rødøy legge kommunespleis på bordet

Meløy-ordfører Sigurd Stormo tror kommunesammenslåing er veien å gå.
Les mer om:

Stormo i toppform vant igjen

Karoline Stormo fortsetter storklatringen oppover verdensrankingen etter at hun vant collegeturneringen Evans Derby Experience.
Les mer om:

Nyåpnet skolen: - Det er fantastisk!

Elevene var midtpunktet da nye Spildra skole tirsdag ble åpnet av ordfører Sigurd Stormo.
Les mer om:

Caroline suser oppover i verdenseliten

Karoline Stormo (Arendal & Omegn GK) og Dorthea Forbrigd (Oslo GK) knuste resten av feltet i sesongåpningen Lady Puerto Rico Classic i den øverste collegedivisjonen.
Les mer om:

– Torghatten må levere det fylkeskommunen betaler for

Meløy-ordfører Sigurd Stormo ber samferdselsråden sikre tilstrekkelig kapasitet på sambandet Forøy-Ågskardet.
Les mer om:

Nå er Libanon neste stopp

Roar Stormo gir ikke opp målet om å bli første nordmann i snøbrettkjørernes World Tour. Neste stopp er Libanon.
Les mer om:

- Alle tenker på det hele tiden

For elevrådsleder Anna Elise Salmi Austvik (18) og medelevene Johanna Granerud (18) og Maria Stormo (19) ligger fraværsregelen på 10 prosent i ryggmargen. Den har vært en del av deres studieløp siden starten.
Les mer om: