Nyheter om Stokkeland


Bil krasjet i stolpe – veien ble stengt

Fylkesvei 461 i Songdalen ble stengt ved Stokkeland etter et trafikkuhell.
Les mer om:

Bil krasjet i stolpe – veien er stengt

Fylkesvei 461 i Songdalen er stengt ved Stokkeland etter et trafikkuhell.
Les mer om:

Over 1200 har fått utsatt oppkjøring på Sørlandet: - Typisk min uflaks

Filip Arntsen Stokkeland hadde endelig bestått teorieksamen, og skulle hatt oppkjøring 19. mars. Men koronaviruset har holdt 22-åringen unna rattet.

Over 1200 har fått utsatt oppkjøring på Sørlandet: – Typisk min uflaks

Filip Arntsen Stokkeland hadde endelig bestått teorieksamen, og skulle hatt oppkjøring 19. mars. Men koronaviruset har holdt 22-åringen unna rattet.

Her kommer den første "konteinerboligen": - Vi er positive

SKIEN: Mellom brannstasjonen og Plantasjen på Myren skal den første konteinerboligen plasseres i Skien. Brannsjef Ove Stokkeland er positiv til etableringen.
Les mer om:

Malin har mer enn 1500 puslespill – kan være verdens største samling

Da en mann i Nordland hevdet å ha Norges største samling av puslespill, fikk Malin Stokkeland blod på tann. En opptelling av egen samling ga oppsiktsvekkende resultater.
Les mer om:

Kulturperlen på Ogna

Hans Berge Stokkeland arrangerer opptil 160 kulturarrangement i året på et sted der kun 360 mennesker faktisk bor. Målet er å bli distriktets viktigste kulturscene.
Les mer om:

Jæren: Solgte tomter, ble søkkrike

Ungkaren Jan Ivar Stokkeland (59) i Hå mener penger er litt oppskrytt. Han har aldri reist ut av Norge, men hadde i fjor den tredje høyeste inntekten på hele Jæren. Også i Klepp toppes inntekts-listen av en tomteselger.

Finn-annonse tar av i sosiale medier: - Vi er nok ikke de eneste som sliter

Julia Beatrice Bakkevig (21) og Elena Alexandra Stokkeland (20) er trolig ikke de eneste som har klødd seg i hodet under montering av flatpakkede møbler.
Les mer om:

Mestermøte i Åsgårdstrand

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som det kåres norgesmestre i, men nå på tampen av seilsesongen skal det avgjøres hvem som er aller best av dem alle. I Mesternes Mester møtes alle mestrene på like vilkår og seiler i samme båttype, kjølbåten J/70, som benyttes i seilsportsligaen.

Pinsemenighet-konflikt i Egersund går til retten

Konflikten i Pinsemenigheten Evangeliehuset i Egersund vil nå få et rettslig etterspill, skriver Stokkeland Advokat i en pressemelding.

Marnardal kommune—hærverk på kulturminne

Marnardal’s tekniske etat’s annsatt(e) har rota i kulturminne på Stokkeland i Laudal.
Les mer om:

Uvanlige funn i over 1000 år gamle gravplasser

Arkeologer er i gang med utgravinger av gravplasser som vikinger brukte. Gravplassene ved Stokkeland bru i Søgne stammer fra jernalderen og kan ha vært i bruk i over 1000 år.
Les mer om:

Frykter at skolebytte vil ødelegge språkutviklingen til Ruben (16) (pluss)

De siste fem månedene har Ruben Stokkeland hatt en enorm språkutvikling. Derfor vil foreldrene holde ham ett år ekstra i grunnskolen, men Levanger kommune sier nei.
Les mer om:

Fysikk - mer enn bare formler og beregninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ulikt de andre årene fikk fysikk-klassene denne gang følge av elever fra både IT-, kjemi- og de teoretiske matte-klassene. Tor-Inge Rake, rektor, Trond Tjorteland, lærer, Marianne Haugland, lærer, Biyanka Dimcheva, elev, Bjørn-Erik Aagedal, elev og Isak Westerholm, elev.KJØP BILDE Tormod Nag stod som reiseleder og realfagslærerne: Arne Stokkeland, Anne Seland og Nils Kjell Gyland ble med på den lange bussturen til Sveits.

Mykje å vera med på i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Påske på fayancemuseet Egersund Fayancemuseum arrangerer påskeverkstad i dag. Fayancemuseet er ope til og med laurdag.Basar på Eia I kveld blir det basar på grendahuset på Eia i Sokndal.Bokkveld på Ogna Reidun Friestad står på Ogna scene i Helgåleiren i kveld. Ho skal presentera boka si "Drømmen som ble virkelig".

Truar ikkje lenger med tvang og bot i Horve

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Då Eigersund kommune 20. mars i år varsla at dei ville krevja at Egersund Skog- og Treplantningsselskap og Dalane sykleklubb fjernar sykkel- og turstiar, parkeringsplass med meir frå Horve-området, bad advokat Asbjørn Stokkeland igjen å få oppgitt lovheimel for at utførte tiltak er søknadspliktige.

Nærbø G18 startet landsserien fredag kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sluttspillet i G18-landsserien startet i Drammenshallen fredag kveld. Sandefjord - Nærbø 29-27 (17-15)Drøyt fem minutter før full tid, var stillingen 25-24. To tominutter bidro til å gjøre sluttminiuttene vanskelige for Nærbø-laget som vant G16-landsserien for to år siden.

To Nærbø-lag på gulljakt på Østlandet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)At guttehåndballen på Nærbø har gullutfordrere i både G16- og G18-landsserien, er ikke overraskende, men veldig imponerende. Begge lagene kvalifiserte seg til sluttspillet med stil, og nå venter store utfordringer. Akkurat slik guttene vil ha det.G16 møter gullkandidat Nærbøs G16-lag skal til Stange utenfor Hamar, og prøve å bli det tredje Nærbø-laget som vinner G16-landsserien.

Kommunen har varsla pålegg og dagbøter for Horve-arbeid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Over mange år har Dalane sykleklubb i samarbeid med grunneigar Egersund Skog- og Treplantningsselskap arbeidd med å leggja til rette turområdet Horve for både turgåarar og aktive terrengsyklistar. 1. august i fjor var Eigersund kommune på synfaring i området.

Feiret 100 år under kløveren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tidenes sprekeste 100 åring feiret seg selv fredag. Å bli 100 år er ingen selvfølge, selv ikke for en kvinneforening. I 100 har sanitetskvinnene i Kvinesdal skapt varmere og tryggere lokalmiljø i bygda.De har grunn til å være stolte.

Nærbø sendte Sandnes en divisjon ned

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nærbø II - Sandnes II 31-28 (19-16)Nærbø stilte med et tilnærmet G18-lag i dagens serieavslutning mot Sandnes' andrelag i Nye Loen. For gjestene var det helt nødvendig å vinne for å unngå nedrykk, all den tid Haugaland slo Herkules. Det er bare ett lag som rykker ned, og da sluttsignalet gikk på Nærbø, var det klart at Sandnes-rekruttene må spille i 3.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Slik gikk det da Klepp møtte Varhaug i serieåpningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp - Varhaug 1-2 (0-1)Mål: 0-1 Gabriel Håland (18), 1-1 Dardan Shabi (76), 1-2 Sondre Dvergsdal (str. 80)Serieåpningen på Klepp stadion ble som ventet jevn. Begge lagene skapte sjanser i først eomgang, der Varhaug alt i alt kanskje var bittelitt bedre enn vertene. Den eneste scoringen sørget Gabriel Håland for. Han så at ballen lå på 30 meter og at keeper var langt ute.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.