Nyheter om Stokke


MDG-Harald reagerer kraftig på ordførernes valg: – De ga fra seg styringen

Det politiske flertallet i Færder og i Tønsberg har sagt plent nei til å utrede Nøtterøykorridoren som trasé for nytt dobbeltspor mellom Tønsberg og Stokke. De har gitt fra seg styringsmulighetene, sier Harald Moskvil i Miljøpartiet De Grønne (MDG).
Les mer om:

Stokke ute i en måned

En kald og lang vinter nærmer seg slutten, og det betyr starten på pollensesongen. Og allerede i helga kan du merke at våren er i anmarsj.
Les mer om:

Ute mot Rosenborg og til over påske

I serieåpningen satte Kristiansund-spiss Benjamin Stokke inn et mål fra straffemerket som ble annullert.  I det straffen mot Vålerenga ble tatt skled Benjamin og hadde to touch på ballen. – Målet ble ikke bare annullert, han pådro seg en skade også.  Imorgen møter Kristiansund Rosenborg i sin andre kamp i årets Eliteserie, men det blir uten Benjamin Stokke. Kristiansund-spissen har sendt en SMS til VG: “Jeg har røket fremre leddbånd og fått en ruptur i midtre leddbånd i ankelen. Det er vanskelig å si nøyaktig dato, men det medisinske teamet regner med det går en måneds tid.”  

Stokke ute i en måned, kan ha vært preget i straffeøyeblikket

Benjamin Stokke fra Tønsberg er ute i en måned etter å ha røket et leddbånd i ankelen. Han utelukker ikke at skaden spilte inn da han fikk sin straffescoring annullert.
Les mer om:

Stokke ute i en måned

Kristiansund-spiss Benjamin Stokke er ute i en måned etter å ha røket et leddbånd i ankelen. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Supre skiforhold i Storås

Stokke Skianlegg i Storås kan tilby glimrende løyper og forhold denne helgen.
Les mer om:

To biler frontkolliderte

Trafikkulykke i Stokke.
Les mer om:

Villkatter fra Valdres

Valdres Cheerleading Klubb WildCats deltar i helgen i NM/NCL i Cheerleading, i Stokke i Vestfold. Sist søndag var det generalprøve i gymsalen på Valdres videregående skole.
Les mer om:

Lagets viktigste spiller usikker til helgens kamp på Lerkendal

En av Kristiansunds viktigste spillere, Benjamin Stokke, vet ennå ikke om han blir frisk fra sin ankelskade når laget møter Rosenborg i andre serierunde lørdag. 27-åringen var veldig uheldig i 0-1-tapet i serieåpningen mot Vålerenga, da han bommet på straffe. Stokke gikk selv fram til straffemerket etter å ha blitt felt inne i feltet, men skled dessverre i tilløpet. Ikke nok med at han bommet på straffen og laget hans tapte, men spissen ble og så skadet i samme situasjon.

Departementet overkjører lokalpolitikerne: Nøtterøykorridoren skal utredes som den nye jernbanelinja til Stokke

Politikerne sa i fjor nei til å utrede nytt dobbeltspor i Nøtterøykorridoren. Bane Nor var ikke villig til å ta den ut av planprogrammet. Samferdselsdepartementet har sett på saken. Nå kommer svaret: Nøtterøykorridoren skal inngå i det videre planarbeidet.

De første eventyrboligene skal stå ferdige i slutten av 2018: – Jeg har aldri sett noe lignende før

Stokke er en populær plass å bo både for pendlere og barnefamilier. Nå bygges 20 boliger med et litt spesielt uteområde.
Les mer om:

Benjamin Stokke: – Jeg forstår at straffen blir annullert

KRISTIANSUND (VG) Kristiansund-spiss Benjamin Stokke skled og ble skadet da straffemålet hans mot Vålerenga ble annullert.

Dette sparket utløste et utrolig drama: - Tror knapt det de ser

Kristiansund trodde de hadde utlignet mot Vålerenga da Benjamin Stokke satte ballen i mål på straffe. Så startet kaoset.

Benny (27) og Stian (28) finner alltid sammen

Eik, FK Tønsberg, Mjøndalen – og nå Kristiansund. Benjamin Stokke (27) og Stian Semb Aasmundsen (28) har fulgt hverandre tett mot toppen av norsk fotball.

Her kan du feire kvinnedagen

Papirhuset, Bydelshuset og biblioteket i Tønsberg har arrangementer på kvinnedagen 8. mars. Det har også Kirkens Bymisjon og Stokke bibliotek.

Barnas Holmenkollrenn var så populært at Stokke gikk tom for premier

Mange svært unge skiløpere fikk sin debut i skirenn da Barnas Holmenkolldag ble arrangert i Storås i Stokke søndag. Så stor var deltagelsen at Stokke faktisk gikk tom for premier ...
Les mer om:

Se Stians og Benjamins generalprøve direkte

Stian Semb Aasmundsen og Benjamin Stokke gjør siste test før seriestarten i eliteserien. Se Kristiansunds generalprøve mot Ranheim direkte klokken 16.00 søndag.

P3 Dokumetar: Venter med sex til de er gift

STOKKE (NRK): Kristine og Snorre skal gifte seg. De har valgt å vente med sex helt fram til bryllupsnatta.
Les mer om:

Person tatt for «råkjøring» – blir anmeldt

En mann under 20 år fra Sandefjord er tatt for «råkjøring» i Stokke.
Les mer om:

Etter 11 år sammen kom høydepunktet

STOKKE: Silje Ludvigsen og hoppa «Busk» har jobbet sammen i 11 år. Ekvipasjen fra Grenland ryttersportsklubb vant i helgen sin største seier.
Les mer om:

Tor-Atle er lærling hos Hydro: – Det har vært helt strålende for meg

Tor-Atle Endresen Hov (20) fra Stokke er ferdig med læretiden ved Hydro Vesthøy til sommeren. – Jeg tar sikte på fast jobb ved den samme maskinen, som jeg har vært lærling på, sier han.
Les mer om:

Det blir hakket verre for Arsenal i åttendedelsfinale

Arsenal manager Arsene Wenger har reist kjerringa før og etter tapet mot lille Östersund hjemme på Emirates Stadium, er det mye som må “reises”. Idag har det vært trekning til åttendedelsfinaler i europaligaen. Du ser alle nederst i artikkelen. Arsenal møter AC Milan, den tidligere storklubben har etterhvert klart å stokke føttene riktig denne sesongen og vil være en lagt større utfordring for Arsenal. Det er vanskelig å tippe hvilken vei det går. Arsenal som egentlig er inne i en god trend har noen kamper som er øredøvende dårlige. Les: Arsenal forlenget med hovedsponsor Fàbregas​ in 2008.

Tror datasentret kommer: Vil trenge areal tilsvarende 57 fotballbaner

Det jobbes aktivt for at det allerede om et år eller to kan skrives avtale om bygging av et stort, internasjonalt datasenter i Stokke.
Les mer om:

Solskjær-kritikk i hjembyen: – Under beltestedet

Da Ole Gunnar Solskjær (44) prøvde å lokke til seg Kristiansund-spiss Benjamin Stokke (27), førte det til reaksjoner i hjembyen.

– Et fantastisk tilbud

SKIEN/STOKKE: Sandra Martinsen-Melleby (13) fra Skien vant sprangkonkurransen og ble nummer tre sammenlagt i prestisjetunge Ferd rideskolecup.
Les mer om: