Nyheter om Stokka


Mistenker ikke at garasjebrannen var påsatt

Natt til tirsdag 30. april ble 18 kjøretøy skadet i en brann i et garasjeanlegg på Stokka i Stavanger. Etterforskningen peker i én retning.
Les mer om:

Flere biler totalskadet i brann i garasjeanlegg på Stokka

Natt til tirsdag brøt det ut brann i et garasjeanlegg i Konvallstien på Stokka i Stavanger. 17 biler skal være skadet, mange av dem er totalt utbrent.
Les mer om:

Fleire husstandar på Voll er utan vatn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Erluf Johan Stokka, som er på vaktlaget ved kommunalteknisk avdeling i Klepp, seier ved 21.00-tida fredag at dei arbeider for å utbetra feilen.Ei vassleidning ved Stangelandsvegen er øydelagt, og skaden skjedde ved 18.00-tida.Etter det Jærbladet kjenner til, blei vassleidningen øydelagt i forbindelse med pløying.

– Hjerteskjærende - en del av vår kulturarv forsvinner

Ghislain Gourvennec, organist i Stokka kirke, sørger over storbrannen i Notre-Dame i Paris.
Les mer om:

Her kjem Jærens høgaste bustadblokk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette blir kult!

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Stor jubel for ny park

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den er veldig kjekk. Den var bra.

Leikene strøymer på til takknemlege familiar på asylmottaket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Har du lyst å hjelpe barna på Hå mottak? Har du leker til overs?»Slik starta meldinga som blei lagd ut på Facebook-sida til Noas ark open barnehage i midten av februar. Fleire familiar frå asylmottaket på Nærland har gått fast i den opne barnehagen det siste halvåret, og ein av fedrane fortalde til dei tilsette at det ikkje var så mykje å finna på for dei minste.- Muhammet spurte om me kunne hjelpa litt.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Andreas Helliesen er død

Helliesen sovnet stille inn på Stokka sykehjem natt til søndag. Han ville ha rundet 85 år i september.
Les mer om:

Det blir femdagars skuleveke

Kommunestyrefleirtalet sa i kveld ja til å delegera avgjerda om femdagarsveka for alle skulane i Suldalt til levekårsutvalet. Der er det klart fleirtal for å innføra femdagarsveke for samtlege skular, og dermed er det klart at denne ordninga blir innført frå hausten av. Vedtaket blei fatta mot stemmene til Berit F. Haugsland, Endre Kvæstad, Øyvind Lovra Tveitane, Gerd Helen Bø og Albrigt Stokka, alle Sp og Jarle Haugsland og Svanhild Løge Skålheim frå KrF. Meir frå debatten i neste papiravis.
Les mer om:

Trafikken går som normalt igjen på Stokka

Trafikken går som normalt etter at to biler var involvert i et trafikkuhell på E-39 ved Stokka i ettermiddag.
Les mer om:

Naboer hjelper hverandre til et friskere liv

I 36 år har naboene på Stokka trent mot samme mål: Å klare idrettsmerket.
Les mer om:

Naboer på Stokka hjelper hverandre til et friskere liv

I 36 år har naboene på Stokka trent mot samme mål: Å klare idrettsmerket.
Les mer om:

Ragnvald Soma ny hovedtrener for Klepp-herrene

Den gamle midtstopperbautaen fra Frøyland tar på seg trenergjerninga fra 1. januar 2019. Med seg får han Eirik Stokka.
Les mer om:

Stemte for eitt sentralkjøkken og fusjon av Suldal Elverk

Etter ein lang diskusjon om Framtidas omsorg, der det meste også i går kveld dreidde seg om valet mellom eitt eller to kjøkken, enda fleirtalet for å gå for rådmannens innstilling om vidare arbeid med oppretting av eitt sentralkjøkken på Sand. Fleirtalet ønskte eitt kjøkken Fleirtalet stemte for levekårets innstilling, med unntak av kjøkkenspørsmålet. Tone Mari Sand (SV) sitt forslag om å gå for rådmannens innstilling om sentralkjøkken på Sand fekk 13 stemmer.

Melding om brann på sykehjem

Røykutvikling i en heissjakt fikk brannalarmen til å gå på Stokka sykehjem i Stavanger.
Les mer om:

Maria Arredondo gruer seg til Stjernekamp-opninga

Maria Arredondo gler seg til å synge soul på Stjernekamp laurdag. Men først må ho få stokka beina rett i eit trøblete opningsnummer.
Les mer om:

Moderat opptur for Preikestolen

Flott sommervær ser ikke ut til å virke spesielt på turisttrafikken. Men Helge Kjellevold og Jorunn Stokka i Stiftelsen Preikestolen regner med å passere 300.000 besøkende på den verdenskjente fjellknatten.
Les mer om:

Iselin må trist innse at butikken hennes snart legges ned

Iselin Stokkas jobb som butikksjef er historie 22. august. Da stenger undertøyskjeden Change dørene i Haugesund. Stokka har fått smaken på butikksjefrollen, og håper det dukker opp noe nytt.
Les mer om:

Ingrid vil ta hotellet tilbake til gamle høyder

Ingrid Stokka Sagen er ny hotelldirektør på Scandic Havna Tjøme, en jobb som hun ukependler fra Sverige for. Nå vil hun løfte hotellet og Tjøme tilbake til sin gamle storhetstid.

Hårfint nei til ny skule på Kjølvikstølen

Det blei svært oppheita debatt-temperatur då kommunestyret i går avgjorde oppvekst-framtida på Ropeidhalvøya. Der ønskjer mange foreldre seg ny skule på Kjølvikstølen i tilknytning til barnehagen, som alt ligg der. Dagens skule ligg i Marvik. Økonomi-omsyn Det er kommunestyret som har bede rådmannen om å vurdera oppvekstsenter på Ropeidhalvøya. Men då saka var i levekårsutvalet, gjekk eit fleirtal beståande av SV, H og Ap inn for å droppa nybygg og behalda dagens skule i Marvik i ti år og å utføra nødvendig vedlikehald på bygget.
Les mer om:

Fant undulat på balkongen

Mens han spiste middag hørte Rune Eliassen noen uvanlige fuglelyder fra balkongen på Stokka i Stavanger. Da han kom ut, fant han en undulat.