Nyheter om Stockholm


Bislett Games 16. juni neste år

Neste sesongs Diamond League i friidrett skal omfatte 14 stemne frå mai til september. Datoen for Bislett Games er torsdag 16. juni. Kalendaren blei offentleggjort i dag, og fortel at DL-sesongen opnar i Doha 13. mai. Finalen går over to dagar i Zürich 7. og 8. september. Dette er Diamond League 2022: *13. mai Doha *21. mai Birmingham eller London *28. mai Eugene *5. juni Rabat *9. juni Roma *16. juni Oslo (Bislett Games) *18. juni Paris *30. juni Stockholm *30. juli Shanghai *6. ausgust Kina (by enno ikkje bestemt) *10. august Monaco '26. august Lausanne *2. september Brussel *7.-8.

Flere alvorlig skadd i bussulykke i Sverige

Et 20-tall personer ble skadd da en buss kolliderte med en bergingsbil i Värmdö øst for Stockholm mandag. Fire er alvorlig skadd.
Les mer om:

Flere alvorlig skadd i bussulykke i Sverige

Et 20-tall personer ble skadd da en buss kolliderte med en bergingsbil i Värmdö øst for Stockholm mandag. Fire er alvorlig skadd.
Les mer om:

Aftonbladet: Lokalpolitiker pågrepet for drap etter funn av kroppsdeler i Stockholm

Flere kroppsdeler er funnet i Stockholm siden midten av september. En mann ble torsdag pågrepet i saken. Han er lokalpolitiker i Nyköping, melder Aftonbladet.
Les mer om:

Aftonbladet: Svensk lokalpolitiker pågrepet etter funn av kroppsdeler

Flere kroppsdeler er funnet i Stockholm siden midten av september. En mann ble torsdag pågrepet i saken. Han er lokalpolitiker i Nyköping, melder Aftonbladet.
Les mer om:

Einár begravet i Stockholm fredag

Venner og familie tok farvel med Nils Kurt Erik Einar Grönberg (19), kjent som rapartisten Einár, fredag i Katarina kirke i Stockholm
Les mer om:

Einár begravet i Stockholm fredag

Venner og familie tok farvel med Nils Kurt Erik Einar Grönberg (19), kjent som rapartisten Einár, fredag i Katarina kirke i Stockholm
Les mer om:

Nå går de på børs

Det lå i kortene, og nå skjer det: Norva 24, inkludert det tidligere Septikservice i Holskogen, går på børs i Stockholm. Verdi: 6,9 milliarder kroner.
Les mer om:

Faren varetektsfengslet i barnedrap-saken i Sverige

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk på sine to barn i Hässelby i Stockholm i helgen, er onsdag varetektsfengslet.
Les mer om:

Erkjenner knivstikking av barna sine

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk etter at to barn ble funnet alvorlig skadet utenfor en bygård i Stockholm søndag erkjenner nå både å ha knivstukket barna og «forårsaket fall fra en stor høyde».
Les mer om:

Mann begjært varetektsfengslet i barnedrap-saken i Sverige

Mannen som er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk på sine to barn i Hässelby i Stockholm i helgen, er begjært varetektsfengslet.
Les mer om:

SVT: Over 1.000 våpen blant kriminelle i Stockholm

Svensk politi anslår at det finnes rundt 1.300 skytevåpen blant kriminelle i Stockholm, ifølge en ny rapport.
Les mer om:

To barn hardt skadd - to pågrepet

To små barn ble funnet hardt skadd utenfor en leilighet i Stockholm. En kvinne og en mann er pågrepet og varetektsfengsla. Mannen skal være barnas far.
Les mer om:

Barn døde etter fall fra leilighet i Stockholm

Et foreldrepar i Stockholm er pågrepet, mistenkt for å ha knivstukket to barn og deretter kastet dem ned fra en balkong eller et vindu i 15 meters høyde.
Les mer om:

Alvorlig for to barn etter fall

To barn er funnet med alvorlige skader i Hässelby nordvest i Stockholm. Politiet mistenker at de har falt fra stor høyde, og saken etterforskes som drapsforsøk.

En død, en såret i skyteepisode i Stockholm

En mann i 20-25-årsalderen ble drept og en i 17-20-årsalderen ble alvorlig såret i en skyteepisode i Stockholm fredag kveld.
Les mer om:

To personer skutt i Stockholm

Stockholm-politiet jakter på gjerningspersonene etter at to personer ble funnet skutt og såret i en bil nordvest i byen fredag kveld.
Les mer om:

Presset Murray i ATP-debuten

Viktor Durasovic presset Andy Murray til tiebreak i andre sett og var nær ved å sikre et tredje og avgjørende sett i første runde av Stockholm Open i tennis mandag. I tiebreaket startet Murray best og sikret seg to matchballer på stillingen 6-4, men Durasovic slo tilbake og fikk selv en settball. Til slutt var derimot den britiske tennislegenden best og sendte 24-åringen ut av turneringen. Durasovic fikk det tøft fra start i sin første kamp i en ATP 250-turnering. Murray var overlegen og vant 6-1, men nordmannen viste seg altså bedre fram i andre sett.
Les mer om:

Durasovic møter Andy Murray

Viktor Durasovic (24) møter den britiske tennislegenden Andy Murray i første runde av Stockholm Open. Nordmannen imponerte stort i kvalifiseringen og er nå klar for sin første ATP 250-turnering.
Les mer om:

Kroenke sa nei takk til 20 milliarder kroner: «Klubben er ikke til salgs»

Etter at Arsenals sine amerikanske eiere stilte seg bak Superliga prosjektet vokste det et raseri som førte til at milliarder Daniel Ek med venner forsøkte å få til et kjøp som ville bringe klubben mer inn på linje med hva fans ønsket. Daniel Ek ga et bud på Arsenal tidligere i år på 1,8 milliarder pund (litt over 20 milliarder kroner), men han fikk da et nei takk noe som eier Josh Kroenke sier også gjelder for fremtiden. Les: Jamie O’Hara om Solskjær: «Gutten dreper spillere» Den svenske Spotify-gründer Daniel Ek meldte i midten av mai at hans bud var avslått.

Ruud dropper Stockholm-turnering

Casper Ruud spiller ikke neste ukes ATP-turnering i Stockholm. Valget ble tatt etter at Nordens beste tennisspiller ble klar for ATP-sluttspillet i Torino. «Nei, det blir ikke Stockholm», bekrefter far og trener Christian Ruud i en tekstmelding til NTB. Ruud sikret torsdag kveld plass i ATP-sluttspillet ved å slå Marcos Giron i 3. runde av ATP 1000-turneringen i Paris. Fredag kveld møter han Alexander Zverev i kvartfinalen i turneringen. ATP-sluttspillet i Torino starter 14. november.

Støre vil «reparere sår» i forholdet til svensker: – Dette må vi ta tak i

Statsminister Jonas Gahr Støre er bekymret over «svenskemangel» i Norge. Han varsler en reise til Stockholm for å gjenoppbygge tilliten etter coronakrisen.

Støre vil reparere forholdet til Sverige

KØBENHAVN (VG) Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener der er nødvendig å reparere forholdet til Sverige etter pandemien. Derfor blir Stockholm reisemålet for han første offisielle utenlandstur.

Ruud framleis nummer åtte

Casper Ruud er framleis nummer åtte på verdsrankingen i tennis, etter å ha rykka opp dit i førre veke. No ventar ei viktig storturnering i Paris. Tennisproffen fra Snarøya har vore i topp ti dei siste sju vekene. Fredag tapte han kvartfinalen for italieneren Jannik Sinner i Wien. Sinner tapte semifinalen i Wien, og er på plassen bak Ruud, som treng ein solid poengfangst dei to neste vekene. Han er sjuande beste poengplukkar i år, men Sinner og fleire andre jagar bak. Målet er å ta seg til verdstourfinalen i Torino, der dei åtte beste i 2021 vere med. Finalen går frå 14 til 21.