Nyheter om Stigen


– Bullshit! Byjubileet trenger ikke et slagord til 70.000,-

I ukens Aftenbla-bla diskuterer vi vindmøller og Wirak, slagord og Stavanger-jubileum, Jan Zahl får snakke 3 minutter om Trump, Harald Birkevold får 3 minutter om statsbudsjettet, Janne Stigen Drangsholt får snakke mer enn hun egentlig vil om sin avlyste Hellas-tur og Leif Tore Lindø leder an i slagordkonkurransen.
Les mer om:

– Bullshit! Byju­bileet trenger ikke et slagord til 70.000 kroner

I ukens Aftenbla-bla diskuterer vi vindmøller og Wirak, slagord og Stavanger-jubileum, Jan Zahl får snakke 3 minutter om Trump, Harald Birkevold får 3 minutter om statsbudsjettet, Janne Stigen Drangsholt får snakke mer enn hun egentlig vil om sin avlyste Hellas-tur og Leif Tore Lindø leder an i slagordkonkurransen.
Les mer om:

Vebjørn er ikke helt som andre 25-åringer: – Jeg har en uvanlig hobby, men har bare fått positive tilbakemeldinger

DRANGEDAL: Det tok av da han som 15-åring var på omvisning på slottet. Nå har det blitt en samling få andre kan matche i Norge. Vebjørn Stigen Helland (25) er frelst på kongehuset.

– Et utrolig stort forbilde

Janne Stigen Drangsholt beskriver Ruth Bader Ginsburg som et stort forbilde – og Jan Zahl får vondt i magen av dødsfallet.
Les mer om:

Arkitekt: – Historieløst å bytte ut gauken nå

– Hadde Sandnes blitt en storkommune, for eksempel om også Gjesdal ble inkludert, hadde det vært mer naturlig å definere noe nytt, mener arkitekt Ådne Trodahl. Forfatter Janne Stigen Drangsholt er med på å skifte ut gauken.

Alason får beklagelse etter rasismedebatt

Representanter fra SV, MDG og Rødt kritiserte Abdullahi Mohamed Alason (Ap) i rasismedebatten og advarte ham mot å «dra stigen opp etter seg». Det endte med intern opprydding og beklagelse
Les mer om:

Om å trekke stigen opp etter seg

Leder av arbeid- og inkluderingsutvalget, Abdullahi M. Alason, blir møtt med en pekefinger av en gruppe fra SV, Mdg og Rødt i lørdagens avis.
Les mer om:

Å trekke stigen opp etter seg

I kjølvannet av en video publisert av TV2 13. juli i år, som viser Kristiansandspolitiets overdrevne maktbruk mot Qadar Osman Abdi under avhør, har det pågått en diskusjon om hvorvidt denne hendelsen og minoriteters opplevelse av å bli etniske profilert av politiet kan tolkes som strukturell rasisme.
Les mer om:

Blodig duedrap gjorde Janne til forfattar

DEBUTEN: Plutseleg står Janne Stigen Drangsholt med ein død fuglekropp i den eine handa, eit avrive duehovud i den andre og kleda fulle av blodsprut. «Dette er romanstoff!» tenkjer den komande forfattaren.
Les mer om:

– Er du den første professoren fra Sandnes noensinne?

Hans Morten Hansen og Janne Stigen Drangsholt er gjester i Aftenbla-bla, og det sklir fullstendig ut i studio.
Les mer om:

Hilmisberget make-over: Plassen har vore eit turmål for mange Ulnesbygdingar, men no er plassen og stigen opp dit nesten attgrodd

Øvst i Ulnes ligg Hilmisberget, her sjølvaste Jørn Hilme budde. Hovudnemnda i Jørn Hilme-stemnet inviterer til dugnad fyrstkomande onsdag.
Les mer om:

Hjelp! Vi er i midtlivskrise!

PODKAST: 40? 50? Da er sjansen enormt stor for at du er i, har hatt eller er på vei inn i en midtlivskrise, akkurat som Jan Zahl, Harald Birkevold, Janne Stigen Drangsholt og Leif Tore Lindø
Les mer om:

Søkjer om støtte frå Øystre Slidre kommune til å halde fram med Tyskerstigen

Tyskarstigens venner søkjer om tilskot på 400.000 kroner av Øystre Slidre kommune for å halde fram med bygging av stigen som vart sett i gang i fjor. Men, korkje i 2019 eller i 2020 er det søkt om byggjeløyve. – Vi hadde munnleg godkjenning av rådmannen og saksbehandlar, seier styreleiar Tor Erik Grønolen til avisa Valdres.

Derfor rykket brannvesenet ut hit

I dag morges ble det observert flere brannbiler ved Mølla i Skien, og en hadde allerede stigen opp til øverste vindu i det høye bygget.

Nok tut, kork og kaos langs E-18

MDG og Oslo trekker stigen opp etter seg når de nekter Asker og Bærum de samme byutviklingsmulighetene Oslo har fått. Vi trenger også en grønn og framtidsrettet byutvikling, og da er vi avhengig av Nye E18.

Småbarnsfamilien venter nummer to om en måned: - Det er helt fortvilende at ingen vil leie ut til oss

Thea Christin Stigen venter barn nummer to om en måned, men så langt ser boligjakten i Tromsø særdeles mørk ut.
Les mer om:

Den første boka om Ingrid Winter blir film

Janne Stigen Drangsholts populære første bok om den frustrerte Ingrid Winter blir filmatisert.
Les mer om:

Nabo til TV 2: Lang stige gikk opp til balkongen den morgenen Hagen forsvant

Det er sentralt for politiet å finne ut hvordan Anne-Elisabeth Hagen ble fraktet ut av boligen og bort fra Sloraveien i fjor høst. De er tause om hvorvidt de mener stigen som sto utenfor huset er interessant eller ei.
Les mer om:

Astrid (15) slettet 33 år gammel kretsrekord

FIF har i Astrid Stigen (15) fått frem en spennende langdistanseløper, som har markert seg denne sesongen.
Les mer om:

Forfatterkø til Sandnes

Sandnes: Janne Stigen Drangsholt. Tore Kvæven kommer. Hanne Vasshus kommer. Arne Garborg kommer ... eh, nesten. I alle fall: Fem dager skal fylles med boksnakk i Sandnes bibliotek. Men først litt skrekk.
Les mer om:

Podkast: Hør Aftenbla-bla LIVE med Espen Hana, Janne Stigen Drangsholt og Viking-vorspiel

Gikk du glipp av live.showet i Stavangeren? Her kan du høre hele herligheten med Espen Hana, Janne Stigen Drangsholt, Vikings Morten Jensen, Aftenbladets Stig Nilssen og Randaberg Yngre Mannskor.

– Når du kommer så høyt opp som dette, ser alt ut som lego

Flere ganger til dagen klatrer Aleksander Berg de 163 trinnene opp stigen for å komme til arbeidsplassen sin som er 55 meter over bakken.
Les mer om:

Slik gikk det i årets siste ordinære Borredalen Rundt

Årets siste løp, bortsett fra juleløpet selvsagt, trakk 22 løpere til start: 1 dame og 21 herrer. Fairuz Syed Ahmad løp, ifølge henne selv, endelig under 28 igjen, og var fornøyd med det. Erik Stigen ledet med flere meter allerede ved paviljongen og vant dagens løp klart. Morten Jensen ble den heldige vinneren av T-trøye, melder arrangøren.
Les mer om:

At unge folk ønsker å bo sentralt, er vel ikke så underlig

En generasjon eiendomsmillionærer er i ferd med å trekke stigen i boligmarkedet opp etter seg.
Les mer om:

– Folk bør se mer på tv

Årets vinner av Aftenbladets kulturpris eeeelsker fortellinger, helst på tv. Men forfatter Janne Stigen Drangsholts masterpiece er lest av ...cirka ingen.
Les mer om: