Nyheter om Stiansen


Sturle og familien våknet av at noen fyrte raketter mot husveggen hans

PORSGRUNN: Natt til torsdag våknet Sturle Stiansen, familien og nabolaget av kraftige smell rett på utsiden av huset hans. - Vi opplevde dette som skremmende, sier familien.
Les mer om:

Etter å ha ventet i 43 år, blir det nå bedre vei her

- Vi har mast og mast og mast, sier Harry Stiansen, leder i Laget velforening. De har mast om bedre vei fra Hope-krysset mot Bergendal. I løpet av våren skal det endelig gjøres noe, ifølge sjefsingeniør John Kristian Stormyr i Statens vegvesen.

Ekspert om Kristoffersen-konflikten i alpint: – Laget lider

Norske landslagsalpinister bekrefter at striden mellom Henrik Kristoffersen og avgått teknikktrener Stefan Kornberger påvirket negativt inn mot VM. Tidligere verdensmester Tom Stiansen synes det er leit at lagkulturen ikke fremstår like god hos slalåmkjørnerne som på fartslaget.

Kirkens flaggstang ble fjernet etter påkjørsel

Flaggstangen utenfor Tvedestrand kirke er jevnet med jorden. - Et uhell, sier kirkeverge Harry Stiansen.
Les mer om:

- Vi skal ikke gifte oss

- Egil og jeg har det fint akkurat som vi har det nå, sier Jorun Stiansen.
Les mer om:

- Aksel er den aller største

Tom Stiansen hyller alpinkongen Aksel Lund Svindal etter at 36-åringen nå har bestemt seg for å legge opp etter VM.

Måtte kutte trærne som Jacob Aall plantet i 1826

- Når jeg har våknet om nettene og hører det blåser, så har jeg tenkt på lindetrærne på Holt, forteller kirkeverge i Tvedestrand, Harry Stiansen. Det var jernverkseier Jacob Aall som plantet disse trærne i 1826.
Les mer om:

Stiansen med stjerna

Han er den eneste kokken fra Sørlandet med Michelin-stjerne. For å beholde den, må han slite.
Les mer om:

Solid VM av Grimsrud Wibye da Norge klarte målet

Det norske turnlandslaget - med Fredrikstad-guttene Harald Grimsrud Wibye og Henrik Stiansen - klarte målet om topp 24 i VM.
Les mer om:

Nedre Glomma turn-gutta med kontroll på VM-nervene: – Vi gleder oss!

Det norske herrelandslaget i turn sender fem utøvere til VM i Qatar. To av dem er lokale gutter fra Nedre Glomma turn: Henrik Stiansen (20) og Harald Grimsrud Wibye (19).

Rektor Frode Stiansen om grendeskoler: Ta alt, eller ingenting!

Tirsdag fikk Arbeiderpartiet flertall for at rådmannen skal regne på å bygge en treparallell skole i sentrum, og legge ned Holt og Songe skoler. Det mener rektor Frode Stiansen på Holt skole blir feil. - Skal man gjøre noe, så er det alt eller ingenting, synes rektoren.

– Så ut som hundrevis av kondomer fylt med små glasskuler

Helt uforvarende ble Stian Stiansen reservepappa til tusener av små skapninger.
Les mer om:

Stiansen ny daglig leder i KCK

Jan Fredrik Stiansen overtar for Daniel Marinas som daglig leder i Kristiansands Cykleklubb.
Les mer om:

Harry Stiansen: Jeg tar det fra en kant, så får det gå som det går

Harry Stiansen (57) har nå vandret med kirkevergeskritt i en drøy måned. Litt om litt får han grep om jobben, men utfordringene er mange, ifølge ham selv. En ting er iallfall sikkert: Harry setter umåtelig pris på den gjengen han har havnet borti på kirkekontoret.
Les mer om:

Tysk restaurant forbyr småbarn - vil la voksne gjester spise i fred

For Bent Stiansen på Michelin-restauranten Statholdergaarden er det utenkelig å gjøre det samme. – Livet er fattig uten barn, sier han.
Les mer om:

Tre lokale turnere klare for EM i Glasgow

Fredrik Bjørnevik Aas, Harald Grimsrud Wibye og Henrik Stiansen er klare for EM i turn som i år avvikles i skotske Glasgow.

Hoppet seg til seier i Nordisk mesterskap

Harald Grimsrud Wibye (18) kunne returnere fra Nordisk mesterskap i turn med triumf i apparatet hopp, samt seier i lagkonkurransen sammen med blant annet klubbkameraten Henrik Stiansen.
Les mer om:

Stiansen: - Dette er kokkenes Champions League

Mandag morgen gikk startskuddet for de første 10 kokkene i Bocuse d’Or Europe. Norges første gullvinner, Bent Stiansen, tror Christian André Pettersen kan havne på pallen.

Nå skal Harry passe på kirkegårdene

Første august overlater Bjørg Haaland Bjørnstad kirkevergekontoret til Harry Stiansen. Det er de begge to riktig godt fornøyde med.

Harry hylles for stor innsats i Laget gjennom mange år

Harry Stiansen har fått avløsning som leder både i Laget idrettslag og Laget vel. Nå takkes han for innsatsen som han har nedlagt i bygda gjennom svært mange år.
Les mer om:

- Vi har spydd så mye i den bakken

Kjetil André Aamodt, Lasse Kjus og Tom Stiansen om de beste OL-minnene, terrorfaren i Sør-Korea, spying under Holmenkollen-trening, frykten for å feile og tida etter alpinkarrieren.

Jul hjemme hos Jorun Stiansen

Selv om hun er 33 år vil Jorun Stiansen at julefeiringen hjemme i Vennesla skal være akkurat slik den var da hun var barn.

Jul hjemme hos Jorun Stiansen

Selv om hun er 33 år vil Jorun Stiansen at julefeiringen hjemme i Vennesla skal være akkurat slik den var da hun var barn.

Jorun Stiansen (33) har fått seg ny jobb

– Jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er sant.

Jorun Stiansen fortsetter i rampelyset etter «Skal vi danse»-exit

Den tidligere Idol-vinneren er heller ikke redd for å gå på samme smell igjen: – Nå vet jeg hva jeg går til, sier 33-åringen.
Les mer om: