Nyheter om Steven Gerrard


West Ham kaster seg over en av Steven Gerrards tidligere favoritter

Da Joe Worrall var på utlån fra Nottingham Forest til Rangers i 2018/19-sesongen, ble det debut i europaligakampen mot Villareal (2-2). Etter kampen holdt ikke den da ferske Rangers-manager Gerrard igjen på superlativene: «He was outstanding!». Nå er Worrall tilbake hos Forest, men ikke for lenge. Det er The Athletic som hevder midtstopperen med 22 Championship-kamper denne sesongen er på ønskelista til David Moyes. West Ham konkurrerer om Champions League-kvalikplass, men 25-åringen fra nestøverste divisjon skal holde Premier League-nivå.

Ashley Young skikkelig i støtet: 3 Premier League-klubber kjemper om signaturen

I sommer signerte den tidligere United -og Inter Milan-spilleren ettårskontrakt med Aston Villa. 36-åringen med sine 381 Premier League -og 73 Championship-kamper har siden 2003 vært en av profilene på balløya. Nå venter nok en stor oppgave på den tidligere engelske landslagsspilleren. Første Aston Villa-runde var i perioden 2007-11, siden ifjor sommer har det blitt 822 minutter på kamparenaen i Villa-drakt. Med siste kamp i midten av desember, er det tydelig at Young ikke har en spesielt viktig rolle has Steven Gerrard.

Roy Hodgson på plass for klubb nummer 17 i sin 47 år lange lederkarriere

Roy Hodgson er offisielt bekreftet som Watfords nye manager på en avtale frem til slutten av sesongen, 74-åringen har erstattet Claudio Ranieri i managersetet på Vicarage Road. Den tidligere England-landslagssjefen forlot stillingen som Crystal Palace manager i fjor sommer da han kunngjorde at han trakk seg fra fotball, men seks måneder senere er han tilbake som leder for en Premier League-klubb. En tanke som slo meg da jeg hørte om ansettelsen av Roy Hodgson som har gått fra klubb til klubb gjennom et langt liv var hvor lenge det vil gå før en Premier League klubb vurderer tidligere Ma

The Mirror: Pep Guardiola i møte om ny trenerjobb – skal blåse liv i gammel storhet

Guardiola regnes som en av verdens aller ypperste managere. Med jobber hos Barcelona, Bayern München og Manchester City, kan spanjolen peke på neste jobb han ønsker seg – og få den. Nå jobbes det hardt for at Guardiola skal ta et overraskende valg når kontrakten med City løper ut i 2023. Vi nekter å tro at Guardiola forlater Etihad Stadium uten å ha låst inn Champions League-trofeet i premieskapet til City, men sannsynligheten er stor for at dette skjer innen sommeren 2023.

Tre poeng som får Gerrard til å slippe løs urgliset

Det er ingen grunn til å pirke i supportere som allerede er nede med kneet. Etter en løfterik sesongstart med Carlo Ancelotti forrige sesong har italienerens uheldige exit – for Everton – blitt starten på en trøsteløs tilværelse i Premier League. Everton-supporterne trengs ikke å minnes på dette, spesielt ikke av erke-erkerival Steven Gerrard. På lørdag kom det likevel. Rafael Benitez slapp å bli ydmyket av sin tidligere Liverpool-spiller, selv om 0-1 tap mot Aston Villa denne sesongen ikke er så sjokkerende.

Serie A-spiss på plass hos Skandinavias beste klubb

Vi skulle gjerne ha sagt det gjaldt Bodø/Glimt, men etter at Ståle Solbakken løftet FC København inn på den internasjonale arenaen, ligger fotballens hovedstad i Skandinavia fortsatt i Danmark. At en Serie A-spiller velger den danske superligaklubben er en bekreftelse på dette. På fredag kunne FC København-supporterne heve glassene på kroa da det ble bekreftet at første overgang var på plass. Senegalesiske Khouma Babacar forlater Serie A-klubben Sassuolo for en kontrakt med FCK til 2025.

Gerrard har fortsatt ikke blitt klok på sin tidligere Liverpool-sjef

Steven Gerrard har et tett og godt forhold til sin tidligere manager, Benitez, som ledet Liverpool til Champions League titlen i 2005 etter miraklet i Istanbul. Derfor er Aston Villa-manageren trist på vegne av det som skjedde Benitez i Everton, men samtidig også hoderystende over valget til sin tidligere leder. -Jeg er skuffet på Rafas vegne, fordi vi har selvfølgelig et god forhold, og jeg har stor respekt for ham. Men jeg må være ærlig og si at det var en unik ansettelse. Jeg var overrasket og sjokkert over at Rafa ønsket å ta jobben (hos erkerivalen Everton).

Har skjønt at tre poeng er viktigere enn Cristiano Ronaldo

Vi må innrømme at vi satt og hadde en litt dårlig følelse da Manchester United gikk til pause uten scoring på Brentford Community Stadium. Er det noe gjengen fra Old Trafford ikke hadde råd til var å avgi poeng til Brentford, etter poengpakken United delte ut til Aston Villa forrige helg. Men da United begynte å score i andre omgang, skjønte vi at Ralf Rangick hadde lært. Cristiano Ronaldo ble sammen med Mason Greenwood byttet ut da det sto 0-2 til United. En illsint og skuffet Ronaldo ble symbolet på at Rangnick ikke ble fristet til en gjentagelse av Villa Park-bommerten.

Juventus har tatt kontakt etter avslag gitt til både Tottenham og Newcastle

Den italienske storklubben Juventus er i førersetet for en overgang for 26 år gamle Anthony Martial, etter at både Tottenham og Newcastle har fått avslag på en forespørsel om et lån. Forholdet mellom angrepsspilleren og midlertidig manager Ralf Rangnick er svært dårlig selv etter en ektefølt unnskyldning for tåpelige kommentarer. Les: Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar Anthony Martial som har vært Manchester United spiller siden han kom fra Monaco i 2015 vet, som alle andre, at Ralf Rangnick ikke er manager når vi igjen kan nye en utepils.

Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

The Guardian: Nå blir det Premier League-debut på Diego Carlos

Sevilla er lite nøden på å gi fra seg den brasilianske midtstopperen. I en sesong der Julen Lopetegui er i reell kamp om La Liga-trofeet med tidligere arbeidsgiver Real Madrid, trenger Sevilla bautaen Carlos. Likevel, etter å ha avvist Newcastle to ganger, har spanjolene innsett at Carlos er tapt. Carlos skal selv ha bedt om å slippe til Premier League, The Guardian hevder de to klubben nå er i siste fase av forhandlingene, der det er forventet at 28-åringen hentes ut av Andalusia for rundt 360 millioner kroner.

Luis Suarez har avslått fire tilbud – styrer mot en spektakulær gjenforening med Steven Gerrard

Philippe Coutinho er tilbake i den trygge sfæren rundt Steven Gerrard. Forrige helg var brasilianeren også tilbake på banen som en gamechanger da Manchester Uniteds trygge ledelse på Villa Park ble snudd til poengdeling. Nå er det fler av den gamle Liverpool-gjengen som vil være del av Gerrards Premier League-prosjekt. Den danske sportdirektøren hos Villa, Johan Lange lyktes med å hente Philippe Coutinho til Aston Villa, nå ryktes neste tidligere Liverpool-stjerne til Villa Park.

Offisielt: Robin Olsen er på plass i Premier League – Klar til å stoppe alt!

Det er en ekstremt kampvillig keeper som nå endelig er på plass et sted han føler seg hjemme. Robin Olsen ble kontakt sendt ut i kulden i Roma av manager Jose Mourinho etter klubben valgte å satse på landsmann Rui Patrício istedenfor. En god stund har vi hørt at Aston Villa var svært interessert i å hente den svenske landslagskeeperen og nå i dag er det offisielt. Roma var først ute med å bekrefte leiekontrakten som også inneholder en kjøpsopsjon.

Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

På lørdag var det Manchester United som ble de første til å kjenne på Coutinhos retur til Premier League. Den tidligere Liverpool-spilleren gjorde sakene sine ekstremt bra på Villa Park, involvert i de to scoringene som tvang Ralf Rangnick og gjengen til poengdeling. Dette er garantert bare starten. Vi husker hvordan James Rodriguez fikk umiddelbar suksess hos Everton da Carlo Ancelotti hentet sin tidligere læregutt hos Real Madrid til Goodison Park. Rodriguez leverte fra debuten, men klarte ikke å holde trøkket opp gjennom hele sesongen.

Sierra Leone stanset Elfenbenskystens superstjerner

Sierra Leone utlignet til 2-2 på overtid og satte en stopper for stjernegalleriet til Elfenbenskysten i afrikamesterskapet søndag. Utligningen tre minutter på overtid kom etter en kjempebrøler av Elfenbenskystens keeper Bedra Ali Sangare.

Adama Diomande på plass hos en ny klubb

Den norske spissen Adama Diomande har ikke fått det til å svinge i Qatar for Al-Saliiya, med bare et mål for klubben. – Nå får han muligheten til å bevise i en klubb som er bedre. Adama Diomandes kontrakt med Al-Saliiya gikk ut ved nyttår, og nå bytter 31-åringen bytter beite til Al-Arabi. Les: Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse Diomande tar et solid steg opp på tabellen ved å bytte klubb i den qatarske toppdivisjonen.

Superveteranen ble dumpet hos Derby 14. januar – signerte for ny klubb dagen etter

Rutine, det er Phil Jagielka, det. Siden 2000 har midtstopperen sanket 300 kamper hos Sheffield United og 385 hos Everton. Det siste året har det blitt 21 kamper hos Wayne Rooney og Derby, men økonomisk rot sendte 39-åringen ut av klubben 14. januar. End of story for Jagielka? No way. Rooney ønsket å beholde superveteranen med 40 landskamper for England, men det økonomiske uføret hos Derby tvang manageren til å slippe Jagielka. For Stoke City ble dette en mulighet de ikke aktet å gå glipp av. Dagen etter var singnaturen til Jagielka på plass.

Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse

Det er få ting i denne verden Liverpool-legende Gerrard misliker mer enn å tape mot erkerivalen Manchester United. Med under tjue minutter igjen på klokka og 0-2 på måltavla, så det ut til at det gikk mot nettopp dette. Redningen ble en tidligere lagkompis fra Anfield. Philippe Coutinho hadde såvidt landet på balløya før det bar ut i kamp mot United.

Martial og Rangnick i clinch

Med 0-2 ledelse mot Aston Villa med tretten minutter igjen av kampen skulle Manchester United sikre seg en sterk borteseier mot brysomme Steven Gerrard. Det endte med poengdeling etter noe så usannsynlig som en Coutinho-scoring ni minutter før slutt. Ralf Rangnick hadde en lite lystig stund foran mikrofonene etter kampen.

Manchester United kjenner på kroppen Philippe Coutinho er tilbake i Premier League

Philippe Coutinho debuterte for Aston Villa med assist og et mål i kampens siste kvarter snudde Manchester Uniteds 2-0-ledelse til uavgjort 2-2 på Villa Park. – Man kan godt si det var en hevn fra for fem dager siden da de røde djevlene sendte Villa ut av FA-cupen, men mye mer er det en reintroduksjon av tidenes mest spennende spillere i Premier League. To Liverpool legender (der den ene har definitivt ikke fått den gullnøkkel til Anfield) er sammen igjen.

Debu­tant Coutinho spolerte kvelden for Bruno Fernandes – Villa greide uavgjort mot Manchester United

(Aston Villa – Manchester United 2–2) Mens Bruno Fernandes (27) omsider leverte for sin nye manager Ralf Rangnick i Manchester United, var gjenforeningen av Steven Gerrard og Philippe Coutinho (29) som umiddelbar suksess.

Debutant Coutinho spolerte kvelden for Bruno Fernandes – Villa greide uavgjort mot Manchester United

(Aston Villa – Manchester United 2–2) Mens Bruno Fernandes (27) omsider leverte for sin nye manager Ralf Rangnick i Manchester United, var gjenforeningen av Steven Gerrard og Philippe Coutinho (29) som umiddelbar suksess.

Tror Ronaldo spiller mot Villa

Manchester United-manager Ralf Rangnick har god tro på at Cristiano Ronaldo er tilbake på banen i Premier League-møtet med Aston Villa lørdag. Portugiseren sto tidligere denne uken over FA-cupmøtet med samme klubb som følge av en hofteskade. Foran fredagens pressekonferanse var det knyttet spenning til om måltyven ville bli meldt klar for kamp. Det ble han langt på vei. Manager Rangnick tror både Ronaldo, Jadon Sancho, Harry Maguire og Phil Jones er aktuelle for spill. – Jeg tror de vil være tilgjengelige. De trente for første gang i går – eller Cristiano i går, Harry dagen før.

Sendte Lucas Digne til Aston Villa fikk Anwar El Ghazi tilbake

Det var ingen bytteavtale, bare to hendelser som kom etter hverandre. Dagen startet med at Aston Villa-manager Steven Gerrard fikk sin andre signatur for året, de kjøpte den 28 år gamle franske venstrebacken Lucas Digne fra Everton. – Så noen timer senere annonseres en låneavtale hvor en spiller går motsatt vei! Everton kunngjorde torsdag kveld at 26 år gamle Anwar El Ghazi vil komme fra Aston Villa på lån for resten av sesongen.

Steven Gerrards andre signering bekreftet

Det er en svært rutinert venstreback Aston Villa-manager Steven Gerrard har hentet i Everton. – Med kjøpet av franske Lucas Digne har han fullført sin andre signering i januarvinduet. Aston Villa har kjøpt den 28 år gamle franske venstrebacken Lucas Digne. Les: Erik Botheim har fått ny sjef fra Premier League Overgangen ble bekreftet torsdag. Digne forlater Everton etter 3,5 år i klubben. The story so far.