Nyheter om Steria


Nye styrer i regionene! 

Nye styrer i regionene!  Dataforeningen er til, og skapes av, IT-profesjonelle, avanserte IT-brukere og mennesker og virksomheter som ser hvilken formidabel, samfunnsbyggende kraft teknologien har. Regionene og faggruppene er ryggraden i Dataforeningen. Den norske dataforeningen er inndelt i tre geografiske regioner og regionenes aktiviteter ledes av et regionsstyret. Styret er en viktig del av Dataforeningen, da de er med på å lede og utvikle foreningen til å nå de målene som er satt. Vi ønsker velkommen til alle nye styremedlemmer!

Flytter inn på Værste – kaster seg inn i kampen om tech-hodene

Jørgen Brække (34) håper å nå de beste teknologihodene som ikke vil bruke tiden på toget, men jobbe med store digitaliseringsprosjekter. Nå flytter Sopra Steria inn i Dokka på Værste.
Les mer om:

Vi ønsker velkommen til Ingvild Berlin Kalleberg som ny styreleder!

Ingvild Berlin Kalleberg har vært nestleder i landsstyret siden 2021. Hun er utdannet cand.scient innen datakommunikasjon, Informatikk fra Universitetet i Oslo. Ingvild startet sin karriere som utvikler og driftstekniker i Basefarm, og har rukket å være leder i både prosjekt og linje, i tillegg til å ha ledet flere omstillinger. Hun har også vært IT-direktør for Verdipapirsentralen, men i dag leder hun Delivery-området i Sopra Steria hvor de er nesten 200 ansatte.   Hun er også svært opptatt av å få flere jenter til å velge IT, og er derfor engasjert i ODA-nettverket.

Rekordoppslutning for YGG22

For en suksess! Yggdrasil er Norges viktigste konferanse om digitale brukeropplevelser, og i år slo vi alle rekorder med over 400 deltakere. Tidligere år har vi stoppet påmeldingen når hotellet er fullt, men i år fylte vi nabohotellene også! Det var vilt deilig å endelig kunne møtes til faglig påfyll og hyggelig samvær over 2 herlige dager i Sandefjord.

SW2022: På tide å møtes!

Skyen, sikkerhet, kunstig intelligens, maskinlæring, VR, IoT, disruptiv innovasjon og det grønne skiftet. Begrepene som er blitt fundamentale for moderne utvikling i løpet av de siste årene har aldri vært mer aktuelle. Nå samler vi igjen den norske IT-bransjen for et dypdykk i megatrendene som vil forme hverdagen i årene som kommer. 9. og 10. mai kan deltakerne velge mellom 40 faglige innslag spredt over tre spor og plenumssesjoner. Blant foredragsholderne finner vi Randi Skaug, en norsk eventyrer, forfatter, foredragsholder og inspirator.

Lederbytte i fagstyret Bærekraft

Hun overtar rollen fra Sara Bjørkli som har ledet gruppen gjennom 2021. Dataforeningen ønsker å takke for en solid innsats og ønsker Sara lykke til videre. Mari Myking er ansatt som Business Consultant i Sopra Steria. Hun jobber i Sopra Sterias bærekraftsteam som hjelper bedrifter med å realisere forretningsmulighetene det bærekraftige skiftet byr på gjennom digitalisering og teknologi.

Ny styreleder i Skytjenester

Anne Sofie Bjørnebye er ansatt som Agency Director for forretningsapplikasjoner og skytplattformer i Sopra Steria. Før hun begynte i Sopra Steria i 2018 jobbet hun i UNIT og Kompetanse Norge. Hun har vært med i fagstyret for skytjenester siden 2019, og tar nå over ansvaret som styreleder.  Med seg på laget har hun en gruppe med engasjerte, kompetente og erfarne styremedlemmer: Morten Tørmoen, Erlend Ødegård, Stine Fjell og Frank Mikkelsen. Skytjenester har vært en aktiv faggruppe både før og under pandemien.

SW2022: Få innsikt i megatrendene som former utviklingen av fremtidens IT-løsninger

Skyen, sikkerhet, kunstig intelligens, maskinlæring, VR, IoT, disruptiv innovasjon og det grønne skiftet. Begrepene som er blitt fundamentale for moderne utvikling i løpet av de siste årene har aldri vært mer aktuelle. Nå samler igjen DND den norske IT-bransjen for et dypdykk i megatrendene som vil forme hverdagen i årene som kommer. Velkommen til SW2022 9. og 10. mai! Meld deg på den tradisjonsrike programvare-konferansen SW2022. Deltakere kan velge mellom 40 faglige innslag spredt over tre spor inkludert plenumssesjoner fordelt over to dager.

Storinnrykk av nye ledere i Forte Digital

I høst ansatte Forte Digital 30 nye konsulenter. Nå er det åtte nye ledere på plass i konsulentselskapet, og flere av disse kommer fra Sopra Steria. 
Les mer om:

Skaper Skandinavias største design- og innovasjonsmiljø

Sopra Steria og Eggs Design går sammen om å skape det ledende design- og innovasjonsmiljøet i Skandinavia.
Les mer om:

Frode Johan Olsen går fra Sopra Steria til KPMG

NYTT OM NAVN: Frode Johan Olsen går fra toppjobb i Sopra Steria til KPMG. Der skal han lede arbeidet med å bygge opp selskapets ServiceNow-satsing
Les mer om:

Sopra Steria blir digitaliseringspartner for fem østlandskommuner

Digitale Gardermoen har valgt Sopra Steria som langsiktig og strategisk digitaliseringspartner.
Les mer om:

Praktisk prosjektledelse for det grønne skiftet

Det er noe av det du får høre mer på konferansen Praktisk prosjektledelse 2021 i regi av Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse. Stedet er nyåpnede Rebel i Universitetsgata 2, og datoen er 19. oktober.

Sopra Steria norgesmester i it-golf

Sølv til Mnemonic og bronse til Bertel O Steen.

Sopra Steria får kvalitetsstempel av NSM

Godkjent som leverandør i NSMs kvalitetsordning for hendelseshåndtering.
Les mer om:

Høythengende sertifisering til Sopra Steria

Sopra Steria ble i juli sertifisert som Azure Expert Managed Service Provider.
Les mer om:

Sopra Steria kjøper konsulentselskapet Labs i Bergen

Start på offensiv satsing i Bergens-regionen.
Les mer om:

Sopra Steria skal bidra i Equinors digitaliseringsprosess

Inngår avtale over fire år, med to års opsjon.
Les mer om:

Mest lest siste uke