Nyheter om Stensland


Høyre tilbyr Hadia Tajik kalkulator og lesebriller i sykehuskrangel

Sveinung Stensland (H) spanderer gledelig hjelpemidler på Hadia Tajik etter Ap-nestlederens angrep på regjeringens sykehusbudsjett.
Les mer om:

Jobber for å få lokalprodusert mat på veikroa som åpner neste år

Fredag presenterte arealplanlegger i Tvedestrand kommune, Andreas G. Stensland, Grenstøl-planene for medlemmene i Tvedestrand Næringsforening.
Les mer om:

Suldal mister 1,3 årsverk på det kommunale skattekontoret

Ifølgje Haugesunds Avis er Suldal, Sauda, Vindafjord, Sveio, Karmøy, Bømlo, Ullensvang og Stord blant kommunane som mister skatte-arbeidsplassar når regjeringa føreslår å sentralisera denne funksjonen. Har fleirtal 20,85 årsverk I Nord-Rogaland blir redusert til ti årsverk. – Overføringen innebærer en klar forenkling for skattyterne, samtidig som tiltaket sparer samfunnet 370 millioner kroner årlig.

Landslagslegender jubler for gjennombrudd: – Utrolig kult

Over 30.000 tilskuere på kvinnekamp i England og direktesendte oppgjør på norsk TV får de tidligere landslagsveteranene Solveig Gulbrandsen (38) og Ingvild Stensland (38) til å smile.

Stensland og Vea i klinsj: – Det er helt vanvittig

Margit Vea og Sveinung Stensland er svært uenige når det gjelder vaksiner, og tar i bruk både tekst og video for å uttrykke sine meninger.
Les mer om:

Klimabom fra Stensland

Les mer om:

Manchester United selger landslagsback

Den franske storklubben Lyon har ambisjoner om å holde seg på toppen og de vet at konkurransen ikke blir mindre fremover. De har spesielt sett seg ut engelske landslagsspillere i tillegg til norske.

– Mormor ville syntes det var strålende

Huset hadde vært i familien siden før første verdenskrig, men det var først da Hans Kristian Stensland og samboer Siv K. Johannessen overtok, at de så hvor dårlig stand bygningen var i. Løsningen ble å rive det gamle, og bygge opp et nytt hus etter samme mal.
Les mer om:

Rev og bygde nytt midt i sentrum

Huset i Kaigata 19 var i så dårlig stand at Hans Kristian Stensland og Siv K. Johannessen valgte å rive og bygge huset opp igjen i samme stil.
Les mer om:

Vil ha næringslivet med på Aktiv Rast

-Grenstøl ligger godt plassert mellom Kristiansand og Grenland, slår etableringssjef Bård A. Granerud i St1 fast. Veiserviceanlegget han håper å kunne åpne her neste sommer, er et av de aller største prosjektene til St1. Mandag møtte han kommunens arealplanlegger Andreas G. Stensland for å diskutere Aktiv Rast.

Ønsker svar fra Bent Høie om flytting av kreftkirurgisk tilbud til Bergen

Sveinung Stensland (H) er ikke overbevist om at det kreftkirurgiske tilbudet innen lever- og bukspyttkjertel bør flyttes til Bergen. Onsdag utfordret han statsråden.

– Jeg var selv ensom og redd

Daniel Whittle Stensland er politiker, lærling og har lagt bak seg en mørk periode i livet.
Les mer om:

Reagerer på bruken av antiselvmordskontrakter

Helsepolitisk talsperson for Høyre, Sveinung Stensland, kaller bruken av antiselvmordskontrakter «uverdig».
Les mer om:

Mistet jobben i konkurs – nå er hun sjef igjen

Da Toys'R'Us gikk konkurs, mistet også sjefen Marit Stensland jobben. Nå er hun blitt varehussjef igjen – i butikken som skal åpne i de samme lokalene på Raglamyr.
Les mer om:

Vil flytte E 134 fram i køen

Nå har Egersund og Bjerkreim sagt nei til bompenger på nye E 39. Stortingsrepresentant Sveinung Stensland (H) mener at dette er tiden for å sette i gang med forbedringene på E 134 over fjellet.

– Jeg tror ikke jeg kommer til å dra noen flere damer nå

Tor Henrik Stensland la ut en skjebnesvanger Twitter-melding før Manchester Uniteds mirakel mot PSG. – Hodemist, sier 25-åringen, som har tatt konsekvensen.
Les mer om:

Han trodde ikke på Solskjær. Nå må han leve med ham resten av livet.

Da Tor Henrik Stensland fikk oppleve Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds usannsynlige seier over Paris Saint-Germain, måtte han til pers med nål og blekk.

Han trodde ikke på Solskjær. Nå må han leve med ham resten av livet.

Da Tor Henrik Stensland fikk oppleve Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds usannsynlige seier over Paris Saint-Germain, måtte han til pers med nål og blekk.

Oddseksperten tapte veddemål – nå har han Solskjær-tatovering på låret

Oddsekspert Tor Henrik Stensland garanterte at han skulle tatovere hodet til Ole Gunnar Solskjær inne i et skipsror dersom laget slo ut PSG. To måneder senere har han gjort alvor av det tapte veddemålet.

Han var i overkant stor i kjeften – i dag fikk han «straffen»

SKIEN: Han trodde ikke på sitt eget lag, og fikk svi for det. Tirsdag måtte Tor Henrik Stensland tatovere Ole Gunnar Solskjærs ansikt på låret sitt. Nå sier han seg ferdig med veddemål.
Les mer om:

Mitt drømmelag: Ingvild Stensland

Lyngdølen Ingvild Stensland (37), som har vunnet EM-gull med landslaget, har satt opp sitt drømmelag i en 1-3-5-2-formasjon.
Les mer om:

Beordret til middag – fikk kulturpris

Harald Stensland fikk beskjed om å hjelpe til med en festmiddag. Der fikk han til sin overraskelse Kristiansand kommunes kulturpris 2018.
Les mer om:

Fikk kulturprisen for 2018

Kulturentreprenør Harald Stensland fikk Kristiansand kommunes kulturpris for 2018.
Les mer om:

Fikk kulturprisen for 2018

Kulturentreprenør Harald Stensland fikk Kristiansand kommunes kulturpris for 2018.
Les mer om: