Nyheter om Stensland


Ønsker svar fra Bent Høie om flytting av kreftkirurgisk tilbud til Bergen

Sveinung Stensland (H) er ikke overbevist om at det kreftkirurgiske tilbudet innen lever- og bukspyttkjertel bør flyttes til Bergen. Onsdag utfordret han statsråden.

– Jeg var selv ensom og redd

Daniel Whittle Stensland er politiker, lærling og har lagt bak seg en mørk periode i livet.
Les mer om:

Reagerer på bruken av antiselvmordskontrakter

Helsepolitisk talsperson for Høyre, Sveinung Stensland, kaller bruken av antiselvmordskontrakter «uverdig».
Les mer om:

Mistet jobben i konkurs – nå er hun sjef igjen

Da Toys'R'Us gikk konkurs, mistet også sjefen Marit Stensland jobben. Nå er hun blitt varehussjef igjen – i butikken som skal åpne i de samme lokalene på Raglamyr.
Les mer om:

Vil flytte E 134 fram i køen

Nå har Egersund og Bjerkreim sagt nei til bompenger på nye E 39. Stortingsrepresentant Sveinung Stensland (H) mener at dette er tiden for å sette i gang med forbedringene på E 134 over fjellet.

– Jeg tror ikke jeg kommer til å dra noen flere damer nå

Tor Henrik Stensland la ut en skjebnesvanger Twitter-melding før Manchester Uniteds mirakel mot PSG. – Hodemist, sier 25-åringen, som har tatt konsekvensen.
Les mer om:

Han trodde ikke på Solskjær. Nå må han leve med ham resten av livet.

Da Tor Henrik Stensland fikk oppleve Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds usannsynlige seier over Paris Saint-Germain, måtte han til pers med nål og blekk.

Han trodde ikke på Solskjær. Nå må han leve med ham resten av livet.

Da Tor Henrik Stensland fikk oppleve Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds usannsynlige seier over Paris Saint-Germain, måtte han til pers med nål og blekk.

Oddseksperten tapte veddemål – nå har han Solskjær-tatovering på låret

Oddsekspert Tor Henrik Stensland garanterte at han skulle tatovere hodet til Ole Gunnar Solskjær inne i et skipsror dersom laget slo ut PSG. To måneder senere har han gjort alvor av det tapte veddemålet.

Han var i overkant stor i kjeften – i dag fikk han «straffen»

SKIEN: Han trodde ikke på sitt eget lag, og fikk svi for det. Tirsdag måtte Tor Henrik Stensland tatovere Ole Gunnar Solskjærs ansikt på låret sitt. Nå sier han seg ferdig med veddemål.
Les mer om:

Mitt drømmelag: Ingvild Stensland

Lyngdølen Ingvild Stensland (37), som har vunnet EM-gull med landslaget, har satt opp sitt drømmelag i en 1-3-5-2-formasjon.
Les mer om:

Beordret til middag – fikk kulturpris

Harald Stensland fikk beskjed om å hjelpe til med en festmiddag. Der fikk han til sin overraskelse Kristiansand kommunes kulturpris 2018.
Les mer om:

Fikk kulturprisen for 2018

Kulturentreprenør Harald Stensland fikk Kristiansand kommunes kulturpris for 2018.
Les mer om:

Fikk kulturprisen for 2018

Kulturentreprenør Harald Stensland fikk Kristiansand kommunes kulturpris for 2018.
Les mer om:

Fikk kulturprisen for 2019

Kulturentreprenør Harald Stensland fikk Kristiansand kommunes kulturpris for 2019.
Les mer om:

På bakken ligger skiltet som skulle vist veien inn til bedriften - Terje og Laila Stensland har hatt sjåfører på døra i sekstiden om morgenen

Terje Stensland (77) på Simonstad er ikke mye imponert. Verken over skiltet som skal vise avkjørselen til Bergene Holm, eller Bergene Holm for den saks skyld.

Hvor er skiltet som skulle stått her? Kan noen kan ha tatt det som souvenir?

Terje Stensland bor på Simonstad i Åmli. Han etterlyser stedsnavnsskiltet som tidligere stod på veien fra Åmli og mot Tvedestrand.

Kjører over kabler med traktoren

På jordet til Terje og Laila Stensland på Simonstad ligger det kabler fra Altibox langs hele den ene jordet. Nede ved vannet er det også noen kabler surret rundt en trommel som har falt ned, pluss en annen svær klump med ledninger.
Les mer om:

Audun Stensland (14) er født med hjertefeil: – Vaksiner handler ikke bare om deg selv

Audun Stensland (14) ble født med en alvorlig hjertefeil som gjorde han spesielt mottakelig for smittsomme sykdommer. – De som ikke tåler vaksine, rammes hardest, sier han til VG.
Les mer om:

Advarer mot påskesola: - Jeg mistet selv huden

Høyrepolitiker og farmasøyt Sveinung Stensland advarer nordmenn mot solfylt påskeuke og ber om solkremvett: - Dette er et viktig folkehelsetiltak.
Les mer om:

Åpner ny fyllestasjon på Feøy

Stortingsrepresentant og Føynå-turist Sveinung Stensland klipper snora for nytt drivstoffanlegg tirsdag.
Les mer om:

Blir «Myggen» den nye Start treneren?

Det vi skriver nå er egentlig bare vi i Sporten som spekulerer, men det er både logisk og sannsynlig at det kan skje. – Start er i krise og har mistet mye av sin sjel og Start legende og fotball bohem (hater det uttrykket) Erik Myggen Mykland har mer sjel enn de fleste. Erik Mykland er blant de som er plukket ut til Norges Fotballforbunds nye UEFA A-lisens-kurs noe som er det nest øverste trener nivået.

– Systemet er ikke vanskeligere enn andre steder

Systemet stortingsrepresentantene bruker, er det samme som for andre statsansatte. – Et vel så bra system som det jeg har brukt før, sier Sveinung Stensland (H).
Les mer om:

Høyre-Stensland om motstand mot utflytting av biotek.rådet: - Oslo-arroganse!

Motstanden mot utflytting av Bioteknologirådet fra Oslo vekker reaksjoner. Sveinung Stensland (H) ber regjeringen stå fast på utflytting. Kjersti Toppe (Sp) mener Kristin Halvorsen sutrer.