Nyheter om Stene


Nå kan du søke på jobben som kommunedirektør i Levanger(pluss)

Etter 21 år skal Ola Stene fratre fra stillingen som kommunedirektør i Levanger neste år, men allerede nå er stillingen for hans etterkommer utlyst.
Les mer om:

– Det er ikke for sent å ta grep(pluss)

Eivind Stene i Fremskrittspartiet er en av mange som stiller seg svært kritisk til at Harstad kommune tar inn svenske vikarer i hjemmetjenesten.

Næringslivsloggen 25. juni: Nå har Choco Loco-jentene startet nytt selskap

Merethe Stene, Vibeke Schakenda, Anders Odden, Marius Aspelund Fatnes og Jon Bjarne Christiansen er blant dem som har etablert ny bedrift det siste døgnet. Her er dagens næringslivslogg!

Slik gjør butikkene i Tvedestrand seg klare for koronasommer

Hos Eli Stene slippes kun fem kunder inn i butikken samtidig, og hos Møllebekken blomster kan de betale på utsiden. Slik gjør butikkene i Tvedestrand seg klare for sommerens storinnrykk.
Les mer om:

- Jeg er forferdelig skuffet(pluss)

Eivind Stene i Fremskrittspartiet uttrykker skuffelse og irritasjon over manglende behandling av en uttalelse de leverte inn før kommunestyremøtet i Harstad forrige uke.

Styrer mot stupet, men flertallet vil trolig ikke røre skolene(pluss)

Kommunedirektør Ola Stene har gitt klar beskjed om at det er nødvendig å iverksette sparetiltak som vil smerte. – Selvsagt er det behov for kutt, men vi holder oss til valgprogrammet på skolestrukturen, sier Asbjørn Brustad, gruppeleder for Senterpartiet.
Les mer om:

Skal kjempe for Nord-Norgebanen: Forventer full støtte i kommunestyret(pluss)

Eivind Stene skal i kommunestyremøtet torsdag få alle representantene til å stille seg bak forslaget om å få jernbane til Nord-Norge.
Les mer om:

- Nytter ikke bare å følge lovens bokstav, det må være rom for skjønn og sunn fornuft også(pluss)

Gruppeleder Eivind Stene i Frp i Harstad reagerte spontant da han leste innlegget fra multihandikappede Kristian Skoglund (23).
Les mer om:

Operaen åpner med ballett på taket og sommerkonsert på Hovedscenen

– Etter tre måneder med stengte dører gleder vi oss til at publikum igjen får komme til oss. Det blir en forsiktig gjenåpning, i trygge rammer. Sammen skal vi ta operahuset tilbake, sier ballettsjef Ingrid Lorentzen og den nye operasjefen, Randi Stene. Innlegget Operaen åpner med ballett på taket og sommerkonsert på Hovedscenen dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Kommunens kriseledelse trodde de hadde for få munnbind og stoppet bruken. Samtidig nektet innkjøpssjefen å kjøpe 40.000 nye.

– Jeg synes jo det var rart all den tid de ikke har nok munnbind til sykehjemmene, sier daglig leder Cato Stene Kolstad i firmaet Meditek. Kommunens kriseledelse trodde også det var for få munnbind.
Les mer om:

Kommunens kriseledelse trodde de hadde for få munnbind og stoppet bruken. Samtidig nektet kommunen å kjøpe 40.000 nye.

– Jeg synes jo det var rart all den tid de ikke har nok munnbind til sykehjemmene, sier daglig leder Cato Stene Kolstad i firmaet Meditek. Kommunens kriseledelse trodde også det var for få munnbind.
Les mer om:

Ola Stene bestemte seg for å slutte da han rundet 60: – Det har ingen sammenheng med økonomikrisen(pluss)

Kommunedirektøren utelukker ikke at han vil fortsette i en annen jobb.
Les mer om:

Ola Stene har varslet sin avgang etter 21 år(pluss)

Kommunedirektør Ola Stene har nettopp meddelt kommunestyret i Levanger at han gir seg.
Les mer om:

– Ingen gode faglige begrunnelser for å legge ned innføringsklassene(pluss)

Tidligere rektor ved Sellanrå skole, Kjell Petter Stene, mener innføringsklassen på Sellanrå har vært en suksesshistorie.
Les mer om:

- Dette synet yter på ingen måte Vågsfjordens perle rettferdighet(pluss)

Gruppeleder Eivind Stene og Frp stiller i neste ukes kommunestyre spørsmål til ordføreren om støyskjermingen langs RV83.
Les mer om:

Choco Loco-konkursen: Skal fortsatt eie og drive selv. Uvisst når de åpner igjen

Merethe Stene og Vibeke Schakenda avventer hva som skjer med koronasituasjonen før de åpner Choco Loco igjen. Nå skal de jobbe med alle detaljer for hvor driften kan gjøres mer effektiv.
Les mer om:

Ny journalist i Tvedestrandsposten: - Jeg har hatt et ønske og et håp om å komme tilbake

For seks år siden forlot Marianne Stene (40) journalistlivet i Oslo for å ta ett års vikariat i Tvedestrandsposten. Nå er hun tilbake i avisa, og denne gangen blir hun værende.
Les mer om:

Svane på søndagstur okkuperte terrassen

- Den kjeftet på mannen min i ett sett, sier Liv Stene om den velvoksne svanen som slo seg til hjemme på terrassen deres i helgen.
Les mer om:

Jannes (51) campingvogn smeltet under brannen på Lökholmen: – Godt ingen liv gikk tapt

Janne Stene (51) ønsker seg en ny campingvogn. Vognen på Lökholmen fikk så store smelteskader i brannen mandag morgen at den er totalskadet. – Jeg er glad ingen liv gikk tapt, og ser faktisk at koronaviruset trolig hindret en storbrann, sier Rolvsøy-kvinnen.
Les mer om:

Jane (53) savner velkomstskiltet ved Brohodet: – Sammen kan vi lage en flott, ny velkomst til byen

Fredrikstadpatrioten Jane Marie Stene (53) vil benytte anledningen til å få barn og voksne til å skape et flott, nytt velkomstskilt sammen.
Les mer om:

Fylkesmannen: – God veileder, men rom for lokale tilpasninger(pluss)

Fylkesdirektør Erik Stene: – Stor hjelp i planlegging og oppstart for barnehagene.
Les mer om:

BILDER: Smelteverket rives

Det er rivingsentreprenør AF Decom som utfører rivingsarbeidet på smelteverket i samarbeid med Stene Stål Gjennvinning. Mye av jobben gjøres blant annet med en høyklipper på 37 meter.
Les mer om:

Har signert selveste Robert Stene

Man skulle tro at Robert Stene som har scoret flere mål enn noen andre i OBOS-ligaen ville se oppover i divisjonssystemet eller utenfor Norges grenser, men det skjedde aldri. Robert Stene er en helt i Trøndelag, han har spilt for alle de største klubbene i Midt-Norge foruten Rosenborg. – Han har blant annet spilt for Ranheim, Levanger og Melhus. – I 2017 ble målmaskinen tidenes toppscorer i førstedivisjon (OBOS-Ligaen) med 95 mål. Les: Wolverhampton i Champions League er ikke lenger bare en drøm Det siste året har 37-åringen spilt for Melhus i 3.