Nyheter om Stenberg


Ti ferske TV-serier å se fram til

Space Force I denne kommende Netflix-komedien har Greg Daniels, skaperen av amerikanske «The Office» og «Parks and Recreation», flyttet fokuset ut i rommet. Om ikke annet er det dit karakterene sikter. I serien får seerne nemlig møte generalen Mark R. Naird, spilt av Steve Carell, som får i oppdrag å dra i gang den amerikanske romstyrken. I andre roller ser vi John Malkovich, Ben Schwartz og Diana Silvers. Premiere på Netflix 29 mai. The Eddy «La La Land»-regissøren Damien Chazelles siste stikk er et fransk-amerikansk musikaldrama i miniserieformatet, der handlingen utspiller seg i Paris.

Vil ha Brannfjell skole inn i KFUM-hallen: - En fornuftig måte å løse plassproblemene ved skolen på

Daglig leder i KFUM/Oslo, Thor-Erik Stenberg, synes det er trist at elever i nærmiljøet ikke får plass på Brannfjell skole. Han mener løsningen ligger i KFUM-hallen.
Les mer om:

USA, Trump korona - et halvt år igjen til valget

USA-kjennerne Gjermund Stenberg Eriksen og Roy Andersen oss med til USA midt i en av de verste medisinske og økonomiske krisene – om ikke den verste.

Vendela (20) og Karoline (20) sitter koronafast i Peru - betalte drosjesjåfør med Kvikklunsj for å råkjøre til flyplassen

– Nå er jeg veldig lykkelig! Både min stefar og jeg har felt et par tårer, sier Isabell Bæver Stenberg (32). Hun har satt himmel og jord i bevegelse for å søsteren hjem før Peru stenger grensene.
Les mer om:

De som rammes hardest

TILTAK: En pandemiforsker med 25 års erfaring frykter at lavinntektsgrupper vil rammes hardest av koronaviruset. Uføre Lars Stenberg tror de avgjørende yrkessjåførene er særlig utsatt.
Les mer om:

KFUM/Oslo reagerer på lokalpolitikernes utspill: – Jeg er overrasket over at de ønsker en omkamp

Daglig leder i KFUM/Oslo, Thor-Erik Stenberg, synes det er rart at BU-toppene Knut Falchenberg (H) og Einy Langmoen (MDG) er opptatt av en omkamp om en sak som er så grundig behandlet som reguleringsplanene på Ekeberg er.
Les mer om:

Siri og familien mistet alt da huset deres brant ned: – Det er helt surrealistisk

I november kjøpte Siri Graf Stenberg og mannen Paal sitt nye hjem i Berglyveien 10 på Føynland. Tre måneder senere fikk Siri en telefon mens hun var på jobb. Det nye huset deres sto i full brann.
Les mer om:

Norsk VM-bronse i Berlin

Anita Yvonne Stenberg (27) sto for en historisk bragd i Berlin søndag da hun tok bronse i poengrittet på VM i banesykling. Det var bare den andre norske VM-medaljen på kvinnesiden.
Les mer om:

Norges ukjente OL-håp: Bor på 15 kvadrat med Netflix og el-sykkel

Norge har ikke deltatt på banesykling siden OL i Atlanta i 1996. Dette vil Anita Yvonne Stenberg (27) gjøre noe med. Med få midler ofrer hun alt for å nå OL-drømmen.
Les mer om:

Paal risikerte livet da huset tok fyr: – Jeg måtte kaste hunden ut av vinduet

Da Paal Stenberg kom hjem til Husøysund onsdag veltet røyken ut av inngangsdøren. Han løp inn i den brennende boligen for å redde ut familiens to hunder.
Les mer om:

Lars Olden Larsen «rykket opp» til Eliteserien med applaus fra gamleklubben

KFUM er en annerledes fotballklubb som viser ekte glede når en spiller får muligheten til noe større, vi kunne se takknemlige spillere hilse til sin gamle klubb.

KFUM tilbakeviser påstandene: – De fleste naboene vil oppleve mindre støy enn i dag

Daglig leder i KFUM-kameratene og KFUM Eiendom AS, Thor-Erik Stenberg, svarer på kritikken fra naboene.
Les mer om:

Stenbergs første verdenscupseier

Den norske banesykleren Anita Yvonne Stenberg (27) tok lørdag sin første verdenscupseier i Hongkong. Stenberg har gode muligheter for å kvalifisere seg til OL i Tokyo.
Les mer om:

– De sa at det var en gammel sak og at jeg skulle glemme det

Anita Yvonne Stenberg varslet om seksuell trakassering. Håndteringen av varselet og «ukulturen» i sykkelsporten får den norske banesyklisten til å reagere.
Les mer om:

Først etter fem år varslet Anita Stenberg om seksuell trakassering

Etter fem år orket Anita Stenberg å fortelle om den seksuelle trakasseringen hun ble utsatt for. Den danske eks-syklisten Jimmy Madsen legger seg flat.
Les mer om:

Bistår syklist i trakasseringssak

Norges Cykleforbund bistår norske Anita Stenberg etter at hun sto fram og anklaget den danske eks-syklisten Jimmi Madsen for seksuell trakassering. Madsen (50) har innrømmet at han for fem år siden sendte chatmeldinger til den 27 år gamle norske landslagssyklisten med oppfordring om sex på hans hotellrom i forbindelse med et stevne i Berlin.

Sykkelprofil innrømmer seksuell krenkelse av norsk rytter: – Ubehagelig

Norges Cykleforbund bistår norske Anita Stenberg (27) etter at hun sto fram og anklaget den danske eks-syklisten Jimmi Madsen (50) for seksuell trakassering.
Les mer om:

Tidligere dansk syklist innrømmer seksuell trakassering av norsk rytter

Norges Cykleforbund bistår norske Anita Stenberg etter at hun sto frem og anklaget den danske eks-syklisten Jimmi Madsen for seksuell trakassering.
Les mer om:

Tidligere dansk syklist innrømmer seksuell trakassering av norsk rytter

Norges Cykleforbund bistår norske Anita Stenberg etter at hun sto frem og anklaget den danske eks-syklisten Jimmi Madsen for seksuell trakassering.
Les mer om:

Norsk OL-håp seksuelt trakassert av dansk sykkelprofil: – Han var et svin

Syklisten Anita Yvonne Stenberg fikk en upassende sexhenvendelse fra den danske sykkelprofilen Jimmi Madsen. Madsen bekrefter historien og beklager.
Les mer om:

– Ole Paus’ første konsert var 30 minutter musikk og én time krangling med publikum

– Christer Falck og John Richard Stenberg har visstnok gravd frem alt jeg har spilt inn fra de to tiårene, også noe som aldri har vært gitt ut, heter det fra Paus på Facebook. For Paus på boks-prosjektet samler ikke bare remastrede utgaver av studioalbumene hans, men også «en drøss med revyer, reklamekassetter, sanger for veldedige formål og liveopptak», ifølge prosjektets crowdfundingside. LES OGSÅ: Derfor velger Al Pacino «dårlige filmer». Ole Paus kan nemlig notere seg både reklamesanger for Pioneer, og sang skrevet til for Folkeaksjonen for melk og brød. Alle tekstene Boken «Paus – Poeten»

Feil mål, Stenberg

Les mer om:

Hamarsing erstatter Ola Stenberg i VG

Øyvind Brenne (37) er ny utviklings­redaktør i VG.
Les mer om:

David Tavakoli: «Gleder meg til å komme igang»

David Tavakoli går fra Skeid til KFUM. 27-åringen hilste på og trente med sine nye lagkamerater i går, og er klar for å debutere i KFUM-drakt i helgas bortekamp mot Notodden. – Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg har fulgt med på Kåffa i noen år. Jeg kjenner klubben, kjenner en del spillere her og kjenner Jørgen. Når KFUM nå viste interesse, så var jeg veldig klar, sier Tavakoli til Kåffa.no. Les: Skademarerittet fortsetter for Nora Mørk Både Skeid og KFUM tok steget opp fra PostNord i fjor.