Nyheter om Stenberg


Hamarsing erstatter Ola Stenberg i VG

Øyvind Brenne (37) er ny utviklings­redaktør i VG.
Les mer om:

David Tavakoli: «Gleder meg til å komme igang»

David Tavakoli går fra Skeid til KFUM. 27-åringen hilste på og trente med sine nye lagkamerater i går, og er klar for å debutere i KFUM-drakt i helgas bortekamp mot Notodden. – Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg har fulgt med på Kåffa i noen år. Jeg kjenner klubben, kjenner en del spillere her og kjenner Jørgen. Når KFUM nå viste interesse, så var jeg veldig klar, sier Tavakoli til Kåffa.no. Les: Skademarerittet fortsetter for Nora Mørk Både Skeid og KFUM tok steget opp fra PostNord i fjor.

Ny The Hunger Games: Men er folk sulten på mer?

Hollywood sier så. Romantrilogien The Hunger Games ble til fire blockbustere med Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen fra Distrikt 12. Ni år etter den seneste boken, Mockingjay, bekrefter forfatteren Suzanne Collins at hun nå skriver en forløper. – Med denne boken ønsker jeg å utforske naturens tilstand, hvem vi er og hva vi oppfatter som nødvendig for å overleve, forteller Suzanne. Hennes utgiver Ellie Berger fra Scholastic Trade Publishing, som har solgt over 100 millioner eks av de tre første romanene, er henrykt. – Suzanne Collins er en mester i å kombinere briljant historiefortelling, s

UiA-student kjemper om pris i Tyskland

Øyvind Stenberg fra Farsund har vært med på å finne opp en maskin som skal rense vann i Tanzania.

Millionarv og gave til Jorunn Hamre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vel 40 utsendinger fra kommunene Flekkefjord, Sirdal, Kvinesdal, Lund og Sokndal var samlet til Felleslagets årsmøte i Bø menighetssenter i Sokndal i helgen.Da ble det opplyst at Olav Berg Biktjørn (1919-97) og hustru Olga Biktjørn (1934-2019) hadde testamentert eiendommene sine til bruk for NLMs arbeid her i området.Det endelige beløpet blir ikke klart før eiendommene er solgt.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Joanna kastrerer katten din: Dyrlege ber folk se etter flått og hoggorm

Joanna Stenberg (43) driver dyreklinikk i Tvedestrand. Det er smådyr som er hennes felt, og det går mye i sterilisering, kastrering, vaksiner, og operasjoner. Akkurat nå er tipset hennes å være obs på flått og hoggorm.
Les mer om:

Mer seriøst Hovsherad sikter på topp 5

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For første gang på mange år er Hovsherad klare for spill i 5. divisjon igjen. Fredag møter de Undheim hjemme på Eik stadion til årets første seriekamp.- Vi satser på en plass blant topp fem.

- Spennende og kjempeskummelt!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag kveld har Stenberg fått besøk av datteren og barnebarnet sitt. De tre har tatt oppstilling, sammen med flere naboer, nede ved Hølen ved Linepollen og ser på skogbrannhelikopteret som fyller bøtta med vann.- Flammen beveger seg fort. Det er skummelt å se på, men samtidig litt spennende, sier datteren LIne Sand Midtbø og barnebarnet Elida Midtbø.

– Det handler om det øyeblikket man innser at man trenger hjelp, men ikke er klar for å ta den imot

SKIEN: Etter suksessen i «The Voice» ble det stille rundt Lillen Stenberg. Nå er hun tilbake etter et år med store forandringer.
Les mer om:

Sebastian (20) vender hjem for å skrive ny historie

Husøy er ubeseiret i oppkjøringen, og med hjemvendte Sebastian Graf Stenberg er våren lysere enn på lenge i skjærgården.
Les mer om:

- Sola Arena kommer til å bli et mekka for sykkel-Norge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SYKLING: Sola Arena begynner virkelig å ta form. Om rundt ett år skal velodromen stå ferdig, Våland tror at arenaen vil ha en stor betydning for både Norge og Sola.- Tor Helge Skretting har stått på i over 40 år for at vi skal få dette til.

Forbipasserende gjorde overraskende funn langs tursti: – Vi blir å kontakte politiet

Espen Bless Stenberg var på tur langs Futelva i Bodø, når han oppdaget noe underlig i elva. Der lå det nemlig flere motorsager.
Les mer om:

Første utepilsen: - Smakte helt fantastisk

Hjalmar Stenberg og Eirik Stokkebokjær kunne ikke la sola skinne på Flåta i dag uten å benytte seg av det.
Les mer om:

VG: – Vi forstår at det er stor frustrasjon

VGs interne gransking av håndteringen av Giske-videoen lar vente på seg. – Vi forstår at kritikken kommer, sier digitalredaktør Ola Stenberg.
Les mer om:

VG: Svarer ikke på spørsmål før intern granskning er klar

VG-sjef Ola Stenberg forstår frustrasjonen over at offentliggjøringen av VGs interne granskning etter Giske-videoen lar vente på seg. Men de svarer likevel ikke på spørsmål om granskningen før den er klar.
Les mer om:

VGs gransking lar vente på seg

VGs interne gransking av håndteringen av Giske-videoen lar vente på seg. – Vi forstår at kritikken kommer, sier digitalredaktør Ola Stenberg.
Les mer om:

20-åring frå Eigerøy har bestetid i bilspel

André Nodland Stenberg (20) frå Eigerøy er blant dei beste spelarane av dataspelet Dirt Rally 2.0. Ingen har kjørt fortare på Trois-Rivières-banen i Canada enn han.
Les mer om:

Vil ikke etablere flere VTA-stillinger

Ti personer står i dag på venteliste til en VTA-stilling, men det regnes ikke som venteliste fordi de går fort inn i sirkulasjonen, ifølge representant Sissel Stenberg (Frp).
Les mer om:

Internasjonal bestselger blir HBO-serie

HBO Europe er nemlig i full gang med å lage svensk dramaserie basert på Backman-boken «Bjørnstad», og bak regispakene står Peter Grönlund.
Les mer om:

Portrett: Farmors politiske håp

Stian Stenberg (37) er relativt fersk i politikken, men håper å kunne påvirke Fauske framtid.
Les mer om:

Daniel Fredheim Holm på plass i ny klubb

Det er ingen grunn til å bli religiøs selvom Daniel Fredheim Holm i «høy» alder nå fortsetter på høyt nivå i norsk fotball etter at han ble en del av nyopprykkede OBOS-ligaklubben KFUM.  Det bekrefter klubben i en pressemelding på sin hjemmeside onsdag. «Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i OBOS-ligaen. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller.

Frp reagerer sterkt på dyre og uoppsigelige avtaler

Stian Stenberg i Fauske Frp reagerer sterkt, og vil nå ha en grundig gjennomgang i forbindelse med avtalene Fauske kommune gjorde med utleieboliger.
Les mer om:

TV-serier får flere millioner i tilskudd

Serier fra Mammon-skaper Gjermund Stenberg Eriksen og Frikjent-duoen Anna Bache-Wiig og Siv Rajendram Eliassen får tilskudd fra Norsk filminstitutt.
Les mer om: