Nyheter om Stein


Åpner for rødgrønt samarbeid i Steinkjer(pluss)

Ap-topp Stein Erik Aalberg ser for seg et rødgrønt samarbeid etter valget, med Bjørn Arild Gram (Sp) som ordfører, og seg selv i rollen som varaordfører.

Stor stein falt ut av skjæring(pluss)

En stor stein har rast ut av fjellet nedenfor Olavsgården.
Les mer om:

Nedtur for Støre i Nord-Norge

MOSJØEN (TV 2): Arbeiderpartiet har falt som en stein på meningsmålingene i nord. Her ser du Ap-leder Jonas Gahr Støre kaste seg utfor en fjellskråning i Mosjøen i Nordland under en tre dager lang valgkamp-turne.

Sjefane i Ørstahallen er på plass(pluss)

– Ta vare på kvarandre, og på utstyr og hallen. De er sjefane her i Ørstahallen, helsa ordførar Stein Aam og rådmann Wenche Solheim måndag.
Les mer om:

– Vi har verkeleg lagt stein på stein(pluss)

Servicebåt- og dykkarselskapet, med kontorstad for administrasjonen på Borgstein i Ulsteinvik, opplever god vekst for tida – og mange spanande oppdrag.
Les mer om:

Rasene på fylkesveg 33

Hvert år raser løsmasse og stein ut i vegen på Fylkesveg 33 mellom Feiring og Byrudberga, rett ved de såkalte Smaragdgruvene.
Les mer om:

– Regjeringen misbruker EØS til privatiseringspress på kommunene

– Regjeringspartiene misbruker EØS for privatisering, anklager Stein Reegård.
Les mer om:

LESARBREV: Kva skal me leva av?

Spørsmål vert stadig stilt i forbindelse med overgangen til ein grønare økonomi i Noreg, men i Suldal er ikkje det viktigaste spørsmålet kva me skal leva av, men kven me skal leva av. For i motsetnad til større byar der ein stadig aukande befolkning treng nye jobbar, er det ikkje mangel på arbeidsplassar som er hovudproblemet i Suldal, men mangelen på arbeidskraft.

Knuste bilrute med stein

Politiet melder om hærverk mot en parkert bil.
Les mer om:

«I en tid med økende konflikter rundt utbygging av vindkraft, må det legges bedre til rette for modernisering av vannkraftverkene våre»

Stein Lier-Hansen og Knut Kroepelien skriver i dette leserinnlegget at det må bli lagt til rette for å modernisere de vannkraftverkene vi allerede har når det er økende konflikter rundt vindkraftutbygging.
Les mer om:

Siv Jensen er uønsket i Sarpsborg – Stein Erik Westlie vil ha Frp ut av regjeringen

Styret i Sarpsborg Fremskrittsparti har enstemmig vedtatt at partileder Siv Jensen er uønsket i Sarpsborg under valget.

Fredrikstad-megler bygger stein for stein: – Et tilsig av kjøpere fra Oslo

Med fradrag av årene etter finanskrisen, har grafen som viser Stavlunds omsetning beveget seg ufortrødent opp og til høyre. Den samme forventningen har megler-nestoren til boligmarkedet i Fredrikstad
Les mer om:

Torsdag i Parken - Tordag klokken 21.00 08/15/2019 21:37

Parken-sending 1: Freddy Toresen er programleder. Gøran Aamodt er gjest og snakker om Torsdag i Parken. Videre mimrer Aamodt sammen med trommeslager i Madrugada, Jon Lauvland Pettersen, om bandets historie. Helge Grønmo og Stein Sneve er også gjester.

Bompengetrollet sprakk. Frp sender regningen til folk flest

Stein Erik Lauvås, Ap: – Det er fremdeles folk flest som må betale regningen for Frp sine brutte løfter i bompengegarantien. Det blir mindre penger til skole, til omsorg og til barnehager når byene skal betale.
Les mer om:

Etter selvmordet - leter etter bevis på hans «indre sirkel»

Lørdag ble Jeffrey Epstein funnet død på sin egen celle i New York. Nå vender etterforskerne på hver stein i jakten på hans medsammensvorne.
Les mer om:

Sherpaer fikk se arbeidet sitt fra luften: – Jeg følte meg som en fugl

Sherpaer fikk luftig gave etter å ha fullført trapp med 700 lastebillass med stein opp Ulriken i Bergen.
Les mer om:

– Jeg følte meg som en fugl. Sherpaer fikk se arbeidet sitt fra luften

Siden mai har fire menn fra Nepal fått på plass stein tilsvarende 700 lastebiler til trappestien opp til Ulriken. Arbeidet blir ferdig før tiden. Det ble feiret med gratis paraglidertur fra toppen.
Les mer om:

NHO-topp: - Kveldens debatt skaper politikerforakt

ARENDAL (VG) Det gikk hett for seg da partilederne barket partilederne sammen i en knallhard debatt. Men partilederne ble mer opptatte av å angripe hverandre enn å trekke de store linjene, ifølge leder Stein Lier-Hansen i Norsk Industri.
Les mer om:

Våknet av stein som knuste soveromsvinduet

– Tre gutter ble sett løpende fra stedet.
Les mer om:

Bil truffet av stein i Hordaland – kvinne skadd

En bil ble truffet av en stein som raste ned fra en fjellside på riksvei 49 ved Liaros i Samnanger søndag. En kvinne i 50-årene er skadd.

Bil truffet av steinras - en person skadet

Nødetatene rykket søndag ut til fylkesvei 7 mellom Totland og Liarostunnelen i Samnanger i Hordaland, etter melding om en bil som var truffet av stein fra fjellsiden.

Bil truffet av stein – person skadet

En bil ble truffet av en enorm stein ved Liaros i Samnanger. Bare flaks gjorde at passasjeren i bilen slapp fra det med mindre skader.
Les mer om:

Stein på to tonn traff bil – en person skadet

Brannvesenet valgte å klippe opp bilen for å frigjøre personen som ble skadet etter at en stein raste i Hordaland søndag. Veien er stengt som følge av rasfare.