Nyheter om Stein


Jente havnet i elva - Brann- og redningsetaten fraråder bading

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)AKERSELVA: Brann- og redningsetaten ber folk vise stor forsiktighet ved bading i Akerselva: På grunn av stor vannføring i Akerselva og flere "nesten" ulykker, frarådes det bading på badeplassene inntil det har vært en vannføringsreduksjon. Badere må utvise stor forsiktighet da det er sterk strøm i Akerselva!— Oslo 110-sentral (@Oslo110sentral) 17.

Nedbemanning og kostnadskutt i Norge – elbilene får skylden

Salget har falt som en stein i år.
Les mer om:

Heddakomiteens ærespris til Stein Winge

Stein Winge ble søndag hedret med Heddakomiteens ærespris. Juryen beskriver ham som norsk teaters legendariske «bad boy» og ærverdige patriark.
Les mer om:

Nedbemanning og kostnadskutt i Norge – elbilene får skylden

Salget har falt som en stein i år.
Les mer om:

- Jeg har tjent mye penger på dette

Stein Winge fikk Heddakomiteens ærespris.
Les mer om:

Dette var høydepunktene under årets Bergenfest

Da var fire dager med godt over 50 artister vel gjennomført, og en skal si at publikum har fått seg en gavepakke: En storslagen konsert med Robert Plant, The Tallest Man On Earth viste frem sin lidenskap og energi, og Madrugada gjorde et enestående comeback. Vi har til og med fått uventede mengder sol, frem til lørdagens plutselige regnskyll. LES OGSÅ: GAFFAs Bergenfest-guide. Det er ikke ofte det regner når en artist fra østlandet spiller, og er sol når en bergensartist spiller, sa Hester V75 om Unge Ferraris regntunge konsert på fredag. Dette er altså GAFFAs utsendtes beste opplevelser på år

Feiret tiårs-jubileum for Aktivitetsuka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ble en fin tiårs-markering av Aktivitetsuka på Saltdal sykehjem fredag. Været viste seg fra den gode siden.I sykehjemmets hage var det pyntet til fest. Bord og benker var satt ut og ballonger og annen pynt omkranset det hele.Yrende liv Vaffeljernene gikk for fullt, og fra grill og bålpanne spredte det seg en liflig duft.

Varsler endringer i TILs «talentfabrikk»: – Vi må snu på hver stein

TIL prøver å finne ut hvordan de skal være bygd opp i fremtiden. Det kan medføre endringer i det omstridte TIL-akademiet.
Les mer om:

Her skal skoleelevene få boltre seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det er ikke lenge siden brua over Finneidstraumen på E6 ble åpnet, og anleggsarbeidene var over. I hvert fall tilsynelatende.For der veien nå går, var det tidligere et solid stykke fjell. Det ble tatt ned og brukt som fyllmasse når området ble ferdiggjort.

Brann- og redningsetaten hentet tynnkledd gutt fra en stein i elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Klokken 14.51 fikk Brann- og redningsetaten melding om en ung gutt, som sto på en stein i Akerselva, like ved der det er laget til badeområde og det er stein og mur ut i elva. OBRE er i Nydalen hvor vi har plukket opp en tynt kledd person på en øy i Akerselva.— Oslo 110-sentral (@Oslo110sentral) 14. juni 2019- Dette gjaldt en ung gutt, som sto på en stein i Akerselva.

NCC: - Ingen fare her

Fortauet hvor det raste stein natt til onsdag, blir ansett som trygt.
Les mer om:

Steinbrudd på Drageid: - Hvorfor er det ikke tatt prøver?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Nye E 39 kløyver gården deres

Ingen jubel hos ekteparet Stein og Vigdis Pettersen for signalene om at nye E 39 kan bli bygget utenom Bjerkreim. De tror det bare betyr mer usikkerhet for gården.

Nye E39 kløyver gården deres

Ingen jubel hos ekteparet Stein og Vigdis Pettersen for signalene om at nye E39 kan bli bygget utenom Bjerkreim. De tror det bare betyr mer usikkerhet for gården.

DNB kan tape 300 millioner etter konkursen i Conceptor

DNB går mot et stort tap etter konkursen i klesselskapet Conseptor. Haugesunderen Stein Lande var største aksjonær i selskapet da det gikk konkurs.
Les mer om:

Denne snarveien blir for fristende for tromsøværingene – vil sperre veien med stein

Tidsbesparelsen er neppe stor, men gangstien i Workinnmarka er vanskelig å motstå for byens bilister.
Les mer om:

Stein selger en av de dyreste fritidstomtene i landet: – Dette er investeringer vi må få tilbake

Grunneiere har lagt ut et stort hyttefelt til 11,2 millioner kroner i Storpollen i Efjord.
Les mer om:

Carlsen tok sin tredje «straffe-seier»: – Det gikk over stokk og stein

(Magnus Carlsen-Shakhriyar Mamedyarov 1 1/2–1/2) Magnus Carlsen (28) tryllet igjen med sjakkbrikkene da han slo Shakhriyar Mamedyarov (34) i armageddon lørdag. Det er hans tredje armageddon-seier av tre mulige.

Har flyttet på 350.000 kubikkmeter mold og stein

Området på over 50 mål sør for Raglamyr er blitt paddeflatt og ser ut som en ørken av grus. - En fantastisk jobb for oss, beskriver entreprenøren.
Les mer om:

Store ødeleggelser på Brann Stadion: – Ikke noe bra sted å gjøre hærverk. Du blir sett.

Gjerningspersonen skal ha knust 15 vinduer med stein.
Les mer om:

Store ødeleggelser på Brann Stadion: – Ikke noe bra sted å gjøre hærverk. Du blir sett

Gjerningspersonen skal ha knust 15 vinduer med stein.
Les mer om:

Barn skadet etter ulykke på lekeplass i Horten: – Vi er utrolig lei oss for det som hendte

Nå vil kommunen snu hver stein for å finne ut hva som skjedde, da fire barn opplevde at festet til en huske løsnet under lek, slik at en gutt ble skadet.
Les mer om:

Little Steven-initiativ skal gi norske elevar betre kulturundervisning

Steven Van Zandt, eller Little Steven, er eit navn som er kjent for mange nordmenn. Dei fleste kjenner han enten som Bruce Springsteens gitarist, som Silvio Dante i «The Sopranos» eller som Frank Tagliano i «Lilyhammer».

Karsten til topps i Ørsta – og i Stockholm(pluss)

– Det er veldig kjekt å arrangere eit slikt treff når ein får samla store delar av lokalbefolkninga. Ekstra kjekt er det når ordførar Stein Aam gratulerer oss med dagen, fortel ein nøgd Trygve Hovdenakk.
Les mer om:

Forskere har funnet spor fra verdensrommet i område med noen av verdens eldste stein

Hvor kommer livet på jorden fra? Det er en gammel gåte. Nå er det funnet nye spor fra verdensrommet i svært gamle bergarter i Sør-Afrika.