Nyheter om Stein


Ønsker mer liv på og rundt Wergelandsøya

Stein Vegar Leidal vil styrke Ullensakers identitet. Derfor har han startet «Wergelandsøens livredningsselskab», i håpet om å gjøre en beskjeden attraksjon enda finere og bedre kjent.
Les mer om:

Asia-forsker: Demonstrasjonene kan føre til at kongedømmet faller

Demonstrasjonene i Thailand vokser og Asia-forsker Stein Tønnesson lurer på om kongedømmet i landet vakler.
Les mer om:

Fryktet de måtte legge ned: – Folk spurte etter oss, så da snudde vi enhver stein

SELJORD: Denne høsten er det treårsjubileum for gårdsbutikken Sans i Seljord. I likhet med mange andre førte pandemien med seg utfordringer for butikken. I stede for å avvikle bedriften valgte de å satse friskt ved å utvide tilbudet.
Les mer om:

- Det har gått over alle våre forventninger, vi håper på PRIDE neste år også(pluss)

Kevin Hopen Stein (13) og Arne Tobias Furuvik (14) fra Strand barne-og ungdomsskole synes det var veldig flott å være med å markere PRIDE i Åfjord lørdag.
Les mer om:

Hannevik foreslått gjenvalgt i Sparebanken Sør

I vår var det litt uro rundt Stein A. Hannevik som styreleder i Sparebanken Sør. Nå er han foreslått gjenvalgt for to nye år.
Les mer om:

Velgerne vender FNB ryggen

Folkeaksjonen Nei til Bompenger faller som en stein på meningsmålingene i Rogaland, der partiet gjorde det svært bra i lokalvalget i fjor.
Les mer om:

Gullfeiring endte i vold og hærverk

Åtte politifolk ble skadet under opptøyer i etterkant av Los Angeles Lakers’ NBA-tittel i basketball. Det var da triumfen skulle feires at det sporet av. Snaut 80 personer ble innbrakt av politiet etter at markeringen utarte seg fra fredelig til voldelige oppførsel for mange natt til mandag norsk tid. LES: Paul Scholes: Norge har den neste Ronaldo eller Messi – Dette begynte som en fredelig feiring i sentrum av byen. Så utviklet det seg til konfrontasjoner, vold og destruktiv adferd, opplyser politiet. Vel 2000 personer hadde samlet seg for å feire klubbens 17. ligatittel.

Tok feil av gass og brems – kjørte inn i stein

En mann i 30-årene kjøpte nylig en bil med automatgir. Med to pedaler istedenfor tre, gikk det galt i en sving.
Les mer om:

Her kan det bli køkaos i morgen og tirsdag: – Vi håper på det beste, men forventer det verste

Høstferien er over, men Nedre Langgate er fortsatt stengt. Byggeleder Jan Olav stein frykter det kan føre til kaos når alle skal tilbake på jobb og skole til uka.
Les mer om:

Satset i utlandet og gikk på en kraftig smell: – Mange har fått erfare at å investere og handle i Russland er en vanskelig øvelse – også vi

Fjorårets regnskapstall for familiebedriften Kuraas AS er ikke hyggelig lesning. Den lokale kjøttprodusenten fikk en kraftig smekk etter utenlandssatsing, men har snudd hver stein og styrer mot pluss i 2020.
Les mer om:

Premier League-klubben kan bli stein god, om de får forlenget

Manchester City-manager Pep Guardiola er inne i sitt siste kontraktsår med klubben. Nå jobber City-ledelsen med å få spanjolen til å skrive ny avtale.De lyseblå fra Manchester har opplevd et realt løft etter at Guardiola tok over som manager i 2016. Med spanjolen har City blant annet vunnet to seriemesterskap (2018 og 2019), en FA-cuptittel (2019) og vunnet ligacupen de tre siste årene.Ettersom Guardiola er inne i sitt siste kontraktsår, er det en mulighet for at Manchester City må på managerjakt etter sesongen.

– En melding på telefonen eller et blikk, så er det pang!

Ungdomsgjengen er oppspilt. Politiet har akkurat vært på stedet. – Var det du som kasta stein eller?
Les mer om:

- Vi håper dette skal bli et treffsted(pluss)

Gerd Stolsmo og mannen Stein Erik Hegerberg har landet i Ålvundfjord etter mange år på farten med døtrene Ada og Andrine. På gården Levika vil de holde fotballskole og kurs, lage eget øl, drive med overnatting og matservering. Men først blir det bokbad.

Mann fastklemt under stein utenfor Bergen

En mann i 50-årene er frigjort etter at han ble liggende fastklemt etter å ha fått en stor stein over armen på Kollsnes i Øygarden utenfor Bergen.
Les mer om:

Mann fastklemt under stor stein

En mann fikk en diger stein over seg og lå fastklemt i en time i Øygarden utenfor Bergen lørdag.
Les mer om:

Stein og Hanne passerte grensa like etter midnatt – må rett i karantene: – Det var et bevisst valg

Stein Eriksen og Hanne Grethe Lunde fra Rendalen vendte hjem fra Danmark i natt. Ti minutter over midnatt passerte de grensen, og fikk beskjed om å kjøre rett hjem og «sone sin tid».

Får ny kunnskap fra en hundre år gammel stein i fiskens øre

Lofottorsk som ble fiska for over 90 år siden gir nå havforskere ny kunnskap om hvordan klimaendringene påvirker den.
Les mer om:

Hundre år gammel stein i torskens øre gir ny kunnskap

Lofottorsk som ble fiska for over 90 år siden gir nå havforskere ny kunnskap om hvordan klimaendringene påvirker den.
Les mer om:

Kastet stein på biler

To ramp tatt – to stakk på sykkel.
Les mer om:

Legen har aldri følt seg utrygg – før nå: – De sto utenfor døren min og kastet stein på meg

Etter helgens skremmende opplevelse, har Ravi Gulati valgt å montere overvåkingskamera rundt huset sitt.
Les mer om:

Kampestein stengte E6 i Troms: – Folk må smøre seg med tålmodighet

En stein på størrelse med en liten hytte har rast fra fjellet ned på E6 i Storfjord kommune. Det skaper trøbbel for dem som skal komme seg rundt i nord.
Les mer om:

Nye tall: Stort fall i brillestøtten

Solberg-regjeringens kutt i brillestøtte for barn og unge, vakte rabalder i fjor høst. Nå viser nye tall at antallet søknader har ramlet som en stein.
Les mer om:

Riksantikvaren etter Austrått-skade: -Skader på freda bygninger er alltid alvorlig(pluss)

Riksantikvaren sier de trenger et mer presist bilde av skadene på stein fra middelalderen under restaureringsarbeid på Austråttborgen før de vet hvordan de vil følge opp saken.
Les mer om:

E6 i Troms stengt etter steinras

En stein på størrelse med en liten hytte har havnet i veien ved Skibotn i Storfjord kommune, ifølge politiet. E6 er stengt på ubestemt tid.