Nyheter om Steen


Vil erobre Norden fra Laksevåg

Laksevåg-baserte Bertel O. Steen Power Solutions skal levere det elektriske fremdriftssystemet til den nye Ole Bull-fergen, og vil ta teknologien til resten av Norden.
Les mer om:

Joachim er ny leder hos bilforretningen : – Det blir en morsom tid fremover

Etter 31 år har Bertel O. Steen i Tønsberg fått seg ny daglig leder.

Bertel O. Steen: Nytt flaggskip på over 8000 kvadratmeter

Konsernets nye forhandler i Lørenskog er landets største bilanlegg og betyr blant annet at avdelingen på Økern avvikles.

Bak dette forhenget vil de gi kundene en unik opplevelse: – Skal være noe de forteller om til vennene sine

Hos Bertel O. Steen ønsker de at kundene skal få en opplevelse de sent vil glemme. I 2020 forventer de å selge nærmere 4.000 biler.
Les mer om:

Johannes er lei: – Det tutes fra klokken fem om morgenen til halv ett om kvelden

I et halvt år har Johannes Steen ventet på svar fra Bane NOR om hvorfor togene som kjører forbi tuter fra tidlig om morgenen til sent om kvelden.
Les mer om:

Mads Østberg og Torstein Eriksen klar for ny sesong i WRC2

Citroën Racing gjør det mulig for den dynamiske duoen å bli med en ny sesong med WRC2. – De vil være klar på startrampa i Rally Monte-Carlo 23. januar. Citroën Racing styrker satsingen på kunderacing med sin C3 R5. Østberg og Eriksen vil kjøre åtte av løpene på årets WRC-kalender. Les: Solskjær: «Dere må ha forvekslet det med Harry Kane» I tillegg vil hele syv andre C3 R5-biler stille til start i den 87.

Kia stiger frem på Fiskåtangen

Kia betyr visstnok «Stiger opp fra Asia». Nå stiger Kia frem hos Bertel O. Steen på Fiskåtangen. Og det med en salgsleder med solide familietradisjoner fra bilforretningen.
Les mer om:

Politiet sier at Bandidos har etablert seg her - men naboene har ikke lagt merke til noe spesielt

PORSGRUNN: Politiet i Grenland sier at Bandidos MC har etablert seg i et rolig boligstrøk på Vestsiden i Porsgrunn. – Inntil videre så virker det ikke som noe klubbhus, sier Finn Morten Steen, som er leder i Vestsiden fellesskap.

Solgte flest varebiler: – Ser fram til å introdusere flere elektriske

Bertel O. Steen har nesten en tredjedel av varebilmarkedet i Norge og er størst på nye varebiler for andre året på rad.

Hva har Vamp, Petter Steen og FKH felles?

Disse personene og organisasjonene er siden oppstarten i 1931 blitt tildelt Haugesund bys hederstegn «De fykende måker»:
Les mer om:

Mer arbeiderhistorie i bokform

Doblougjentene, Christopher Hornsrud, Thorbjørn Berntsen og Reiulf Steen. De er alle omtalt i den nye boka til Arbeiderbevegelsens Historielag.
Les mer om:

Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

VG kårer: Dette er årets beste bøker 2019

VGs bokanmeldere gir deg sine topp tre beste leseropplevelser fra året som snart er gått. Her finner du både krim, sterke romaner, sakprosa, poesi og barnebøker. Og to av anmelderne har Hans Olav Lahlums biografi om Reiulf Steen på sin toppliste.
Les mer om:

VG kårer: Dette er årets beste bøker 2019

VGs bokanmeldere gir deg sine topp tre beste leseropplevelser fra året som snart er gått. Her finner du både krim, sterke romaner, sakprosa, poesi og barnebøker. Og to av anmelderne har Hans Olav Lahlums biografi om Reiulf Steen på sin toppliste.
Les mer om:

Lager du Norges smarteste smartby-løsning?

Frode Kjos ─ Alle byer har sin egen smartby-satsning. Jeg skulle ønske kommuner og byer var enda flinkere til å dele løsninger og erfaringer. Det er Frode Kjos i faggruppen Smartebyer som sier dette. Frode og faggruppen jakter på Norges smarteste smartbyløsning. Nominér din kandidat her. Frist: 7. januar Hva som er Smartby-løsning 2019 blir kjent på Software 2020.

– Folk handler i panikk

SKIEN: Det glatte føret har ført til økt salg av brodder: – På ekstremføret som er nå slår grovere brodder veldig an, sier Fredrik Steen hos Sport 1 på Arkaden.
Les mer om:

Hun har 5000 bøker hjemme. I helgen kjøpte hun enda en

- Nå skal jeg hjem og lese for min 91 år gamle mor, sier Liv Aanby. Selv om hun selv er en Høyre-kvinne, tror hun biografien om Reiulf Steen vil falle i smak.
Les mer om:

De siste ti årene er det satt av 11 millioner til kraftsjefens pensjon – men det er gasstoppen som har høyest lønn

Konsernsjef i Haugaland Kraft, Olav Linga, kan se fram til en solid pensjon den dagen han trekker seg tilbake. – Velfortjent, sier styreleder Petter Steen.
Les mer om:

Regjeringens digitaliseringstrategi kan strande i utdaterte lover

Det er ikke mulig å realisere regjeringens digitaliseringsstrategi med dagens lovverk. På dugnad har to organisasjoner sammen lagd et veikart for opprydding i paragrafjungelen som bremser digitaliseringen av Norge. På oppfordring fra digitaliseringsminister Nikolai Astrup har NorStella, Den norske dataforening og andre kartlagt hvilke juridiske hindre som står i veien for realisering av regjeringens digitaliseringsstrategi. Fredag morgen hos DND 10. januar 2020 arrangerer vi Fredag morgen hos DND i Oslo sentrum med bl.a. Paul Chaffey, Arve Føyen og Trygve Skibeli.

Over 200 møtte opp - gikk tom for stoler: – Jeg er stolt av å være med

NOTODDEN: Det var ikke nok stoler til alle som ville se Charlotte Thiis-Evensens utstillingen «Forstørrelser» på Telemarksgalleriet. Veronica Jeanette Steen (21) er en av ungdommene som poserer med Eyvind Thiis-Evensens gullklokke. – Jeg er glad for at Charlotte setter lyset på arbeidsledighet blant unge, sier hun.
Les mer om:

Hun er valgt som ny russepresident. Derfor takket hun ja til vervet(pluss)

Angelica Berg Steen (18) fra Bjugn synes selv hun er en elendig taper.
Les mer om:

– Det er nå det startar!

Både han og kona Marita Husevåg Hellesen (Krf) meiner dei har fått ein veldig god gjennomgang på mange av dei utfordringane dei kan venta å få dei neste åra som politikarar. To parti – same regjering I det nye kommunestyret i Suldal representerer altså ekteparet Hellesen kvart sitt parti, og på spørsmål om det nå blir heisne diskusjonar rundt kjøkkenbordet, berre smilar dei. – For å seia det slik, eg er glad me er i same regjering iallfall, prøver Harald Bjarne Hellesen seg.

Helsebyråd Robert Steen på vaksinebesøk i Bydel Stovner

Hvert år får opp mot ti prosent av voksne i Norge influensa, men for helsepersonell er tallet helt oppe i 20 prosent. Nå gjør Bydel Stovner grep og tilbyr vaksiner til blant annet bydelens hjemmesykepleiere og andre med pasientkontakt. Helsebyråd Robert Steen var onsdag på besøk for å høre mer om bydelens arbeid, og tok like greit vaksina i samme slengen.
Les mer om:

Pilt-Ola-prisen 2019 til Magnhild Meltveit Kleppa

Det står det i pressemeldinga frå Ryfylkealliansen som deler ut prisen. Meltveit Kleppa mottok prisen under Arena Ryfylke. Ikkje berre får ho merkelappane som ei med stor arbeidskapasitet og samfunnsbyggjar, men også som jordmor for Ryfast. Som Pilt-Ola sjølv var i si tid, er Magnhild også kjend over det ganske land for store tankar, store prosjekt, og ein arbeidskapasitet heilt utanom det vanlege, står det vidare. Det er tredje gong at prisen blir delt ut.