Nyheter om Steen


Ihle Steen mener Berg farer med tull

Anita Ihle Steen (Ap) gir Kai Ove Berg (H) en verbal skyllebøtte for å spre tull og feil om Ringsakers næringslivssatsing.
Les mer om:

Selvhjelp mot angst: – Før jeg begynte i gruppe var jeg lammet av angst

Angstringen har hjulpet mer enn 8000 mennesker de siste 33 årene. – Man må våge å miste fotfestet en stund, ellers mister man seg selv, mener Elisabeth Steen Jørgensen. 
Les mer om:

Ihle Steen: - Tragisk for de som står midt oppe i det

Ringsaker-ordfører Anita Ihle Steen føler med de som ble berørt av de voldsomme uværet natt til tirsdag.
Les mer om:

Hans Ingvars uverdige avslutning: – Sterkt beklagelig

I 2016 ble Hans Ingvar Steen Torgersen beboer på Bergåstjern sykehjem i Stavanger. Det skulle vise seg å bli «starten på nedturen», ifølge døtrene hans. – Sterkt beklagelig, innrømmer virksomhetsleder ved sykehjemmet.
Les mer om:

- Jeg jobber med et positivt stress

- Arbeidsdagene kan bli lange og det er vanskelig å planlegge dem. Derfor kan det for eksempel bli tre turer til samme område på en dag. Jeg kaller det et positivt stress, smiler Hans-Petter Steen, som driver Fredrikstad Storhusholdning.
Les mer om:

– Det er morsomt at dere tar kontakt nå, vi har akkurat kjøpt inn 10 brukte dieselbiler fra Oslo

Påstanden om dieselbilens død stemmer ikke helt. I hvert fall hvis vi skal tro bruktbilsalget hos Bertel O. Steen på Jessheim som har gått tomme for brukte dieselbiler. – Vi er nødt til å ha biler folk etterspør.
Les mer om:

Ingar (30) flyttet til Oslo for å satse på det spesielle yrket: - Jeg kom ikke fra noen spesielt velstående familie

Ingar Steen var lenge en sentral person i Bodøs kulturliv - både innen musikkmiljøet og som aktiv lokalpolitiker. For fire år siden flyttet han til Oslo hvor han nå satser som artist, skuespiller og cosplayer.
Les mer om:

Bilforhandler oppgraderer for 40 millioner og overtar Opel(pluss)

Bertel O. Steen gjennomfører en omfattende endring av forhandlernettet for Opel. I Molde overtar Bertel O. Steen som Opel-forhandler.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det vanligvis over av kliss ny musikk, men det er litt slappere i juli. Vi er dog i det rause sommerhjørnet og tar med en stor jafs av dagens norske slipp. Innen flere sjangere. Myra «Motorola» #reklame? NMG/G-Huset-artisten er ute med ny tilbakelent banger. Den stilige Oslo-baserte bergenseren Regina Tucker (23) alias Myra slipper den stiligste singelen siden, vel… Sin forrige?

«Mr. Wrightegaarden» hedres: – Ingen har trolig gått denne gaten flere ganger enn han

LANGESUND: Onsdag 31. juli får John Gerhard Steen sin egen gate. Og sammen på feiringen stiller en rekke kjente musikere.
Les mer om:

Åtte av ti råkjører i 80-sonen(pluss)

– Det er bekymringsfullt mange som kjører for fort for ofte, sier fungerende kommunikasjonssjef Christoffer Solstad Steen i Trygg Trafikk.

Steen fikk kommentarfeltet på nakken etter kommentar om rettskriving

– Jeg ser at også dette med rettskriving kan såre noen, og da er jeg såpass voksen at jeg sletter det, sier den tidligere Haugesund-ordføreren.
Les mer om:

Gir ytre høyre spalteplass

Som del av redaktørens ytrings­frihetsprosjekt, inviterer bladet Folk er folk høyreradikale stemmer og siterer en holocaustfornekter. – Tragisk for magasinet, sier Rune Berglund Steen fra Antirasistisk ­Senter.
Les mer om:

Victoria (19) og Aram (19) arrangerer årets Pride-parade i Tønsberg

Det er over 1000 mennesker som har vist sin interesse på Facebook så langt, forteller Victoria Steen Hansen.

Krever rask handling etter dødsulykken

Fylkespolitiker Tove Steen (Ap) krever at det raskest mulig gjøres tiltak etter ulykken der én bussjåfør døde og en annen måtte amputere det ene beinet.
Les mer om:

Kritisk til jobben Helstrup har gjort i HamKam: Stusser over laguttak og spillestil

Rune Steen Hansen i Hamar Arbeiderblad mener verken trener Gaute Helstrup eller kaptein Lars-Gunnar Johnsen har levd opp til forventningene.

Kritisk til jobben Helstrup har gjort i HamKam: Stusser over laguttak og spillestil

Rune Steen Hansen i Hamar Arbeiderblad mener verken trener Gaute Helstrup eller kaptein Lars-Gunnar Johnsen har levd opp til forventningene.

Nå hedres han med egen gate oppkalt etter seg

LANGESUND: Wrightegaardens far, avdøde John Gerhard Steen, har fått en gate oppkalt etter seg i Langesund.
Les mer om:

Hedrer sin avdøde venn: – Han var alltid der for meg

BAMBLE: Popkunstneren Unni Askeland er den første som stiller ut i kommunens pop up-galleri, Galleri Pop, som åpner 5. juli. «Fra Toscana til Langesund» har hun kalt utstillingen, som er i regi av Foreningen JGS (John Gerhard Steen). – John Gerhard var min nærmeste støtte, sier kunstneren.
Les mer om:

Då Oftedal var militarist

Johannes Steen og Lars Oftedal var bitre motstandarar i Stavanger og på Stortinget. Men ei sak stod dei saman om: Opprusting av Norge.

– Det er absolutt ikke greit at det blir gjort slike innhogg i naturen

Fylkespolitiker Tove Steen (Ap) er oppgitt over at to skogholt er ribbet for skog. Grunneieren sier hun har feil fokus.
Les mer om:

Arbeiderpartiets medlemstall vokser i Innlandet – og særlig i Valdres

Den 11. juni publiserte avisa Valdres en fersk måling som viste at Arbeiderpartiet i Innlandet har falt ned på 33.7 prosents oppslutning i Innlandet. Men Arbeiderpartiet opplever medlemsvekst i Innlandet. – Vi har fått mer enn 300 nye medlemmer hittil i år, sier fylkesleder Anita Ihle Steen i en pressemelding.

Bestillingsklar stjerne

Bertel O. Steen åpner i dag opp for bestilling av nye CLA Shooting Brake. Det betyr også at prisene er klare.

Gresk tragedie i Opel-familien

Opel har hatt en ryddeoperasjon i forhandlernettet etter at agenturet ble overtatt av Bertel O. Steen. Maskinagentur i Trondheim er blant flere Opel-forhandlere som ikke får fornyet kontrakten. Men bak denne meldingen ligger det en historie som har elementer som kunne gitt grunnlag for et gresk drama. Selveste Sofokles kunne tatt seg av denne.

Klar beskjed til næringslivet i Verdal: – Våg å satse på ungdommen!(pluss)

– Vi vet ikke hvilke muligheter som finnes, sier Are Steen, Andrea Risan og Veronica Larsson. De mener det er viktig at næringslivet appellerer til ungdommen.
Les mer om: