Nyheter om Steen


Då Oftedal var militarist

Johannes Steen og Lars Oftedal var bitre motstandarar i Stavanger og på Stortinget. Men ei sak stod dei saman om: Opprusting av Norge.

– Det er absolutt ikke greit at det blir gjort slike innhogg i naturen

Fylkespolitiker Tove Steen (Ap) er oppgitt over at to skogholt er ribbet for skog. Grunneieren sier hun har feil fokus.
Les mer om:

Arbeiderpartiets medlemstall vokser i Innlandet – og særlig i Valdres

Den 11. juni publiserte avisa Valdres en fersk måling som viste at Arbeiderpartiet i Innlandet har falt ned på 33.7 prosents oppslutning i Innlandet. Men Arbeiderpartiet opplever medlemsvekst i Innlandet. – Vi har fått mer enn 300 nye medlemmer hittil i år, sier fylkesleder Anita Ihle Steen i en pressemelding.

Bestillingsklar stjerne

Bertel O. Steen åpner i dag opp for bestilling av nye CLA Shooting Brake. Det betyr også at prisene er klare.

Gresk tragedie i Opel-familien

Opel har hatt en ryddeoperasjon i forhandlernettet etter at agenturet ble overtatt av Bertel O. Steen. Maskinagentur i Trondheim er blant flere Opel-forhandlere som ikke får fornyet kontrakten. Men bak denne meldingen ligger det en historie som har elementer som kunne gitt grunnlag for et gresk drama. Selveste Sofokles kunne tatt seg av denne.

Klar beskjed til næringslivet i Verdal: – Våg å satse på ungdommen!(pluss)

– Vi vet ikke hvilke muligheter som finnes, sier Are Steen, Andrea Risan og Veronica Larsson. De mener det er viktig at næringslivet appellerer til ungdommen.
Les mer om:

Jönsson åpner for å forlenge Stabæk-kontrakten – Steen Jensen går for Champions League

BEKKESTUA (VG) Jan Jönsson (59) blåste nytt liv i Stabæk på sin første dag som klubbens nye trener.

– Underslo tre millioner fra Sjømannskirken

BERGEN SENTRUM (NRK): Regnskapsfører anmeldt for grovt underslag gjennom seks år. – Et grovt tillitsbrudd, sier generalsekretær Ørnulf Steen, som vil kreve pengene tilbakebetalt.
Les mer om:

– Underslo tre millioner fra Sjømannskirken

BERGEN SENTRUM (NRK): Regnskapsfører anmeldt for grovt underslag gjennom seks år. – Et grovt tillitsbrudd, sier generalsekretær Ørnulf Steen, som vil kreve pengene tilbakebetalt.
Les mer om:

Sp har ett mål: Velte Anita

Sp har et eneste mål for årets kommunevalg: Velte Anita Ihle Steen fra ordførertronen.
Les mer om:

Inpower blir avdeling i Bertel O. Steen(pluss)

Inpower AS i Molde, som har blitt en avdeling i nye Bertel O. Steen Power Solutions AS, står for en systemleveranse til verdens første komposittferge. Det nye elskapet ble onsdag presentert på Nor-Shipping på Lillestrøm.

Skrinlegger senter-planer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Et planinitiativ er nå sendt til Plan- og bygningsetaten.

– Vi skulle vært ferdige for ett år siden

Innsparinger og oppsigelser varsles. Mercedes-importør Bertel O. Steen sliter. Men Haugesunds Mercedes-forhandler tror på ansettelser heller enn oppsigelser.
Les mer om:

På Groruddals-veier med DS 7 Crossback: Fransk finesse i fullformat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er uten tvil den beste bilen jeg noensinne har kjørt. Den har alt du kan tenke deg av både design, komfort og luksus. Det er rett og slett kvalitet hele veien, og det er jeg sikker på at dere kommer til å merke på deres prøvekjøring.- Når vi har prøvekjøring av bilen gjør vi alltid en behovsanalyse og tilbyr kundene å bli med på prøvekjøringen for å demonstrere og gjøre dem trygge på teknologien.

Bertel O. Steen-forhandlere i Vestfold kan bli tvunget til å nedbemanne

Det ble tidligere i uken kjent at Bertel O. Steen tar kraftfulle grep, for å kunne rigge seg bedre for fremtiden. Det betyr at flere forhandlere i Vestfold kan stå i fare for en nedbemanning.

Nysådd blomstereng skal berge humla

Gårdbruker Steen E. Høj er skremt over insektdød. Hans bidrag til å motvirke den globale trenden, er å så blomstereng som skal få humla til å surre.
Les mer om:

Berit Kjøll valgt som ny Idrettspresident

Berit Kjøll (63) fra Asker ble valgt som ny Idrettspresident på Idrettstinget. Med en knapp margin med to stemmer, fikk Kjøll 50,6% av stemmene mot Sven Mollekleiv som fikk 49,39% av stemmene. Berit Kjøll overtar vervet etter Tom Tvedt. Vibecke Sørensen fra Bærum og Johann Olav Koss fra Oslo ble valgt inn som representanter til Idrettsstyrets presidentskap. Det er i frivilligheten og bredden i idretten i samfunnet, og mine siste seks år i frivilligheten som er min drivkraft til å sammen med Idretts-Norge, utvikle Norges idrettsforbund.

Bertel O. Steen reduserer med 200 årsverk – kommer ikke unna oppsigelser

Store endringer i bilbransjen gjør at giganten Bertel O. Steen må redusere driftskostnadene med 200 millioner kroner i år. I tillegg skal rundt 200 årsverk vekk allerede i 2019 .

Spår full priskrig på elbiler i Norge: - Gikk mye raskere enn vi trodde

En raskere elbiløkning enn ventet har skapt de store problemene for Bertel O. Steen.  Nå spår de et vedvarende prispress på elbiler.

Jørgen (21) er fiskeguide i Havøysund: - Her kan jeg være på havet hele tiden

Som liten gutt på Sandøya var Jørgen Steen Zwilgmeyer stadig med bestefar ut og fisket. På Båen eller i Tvedestrandsfjorden. Fiske gjør han fortsatt, fra morgen til kveld.
Les mer om:

Bertel O. Steen kutter 200 jobber

Bilimportøren Bertel O. Steen varsler at de kutter 200 jobber. I første kvartal solgte de 33 prosent færre personbiler enn året før.
Les mer om:

Bertel O. Steen kutter 200 jobber (pluss)

I første kvartal solgte de 33 prosent færre personbiler enn året før.
Les mer om:

Bilgigant skal kutte 200 ansatte – uvisst hva som skjer med ansatte i Telemark

SKIEN/OSLO: Bilforhandleren Bertel O. Steen kutter 200 årsverk. – Jeg vet ikke hvordan det blir for oss, du må høre med ledelsen sentralt.

200 ansatte må gå etter salgskollaps

Tilbakeholdne bilprodusenter og norske politikere får skylden når bilgiganten Bertel O. Steen sier opp 200 ansatte etter kollaps i bilsalget.
Les mer om:

– Vi er nødt til å ta kraftfulle tiltak

Tilbakeholdne bilprodusenter og norske politikere får skylden når bilgiganten Bertel O. Steen sier opp 200 ansatte etter kollaps i bilsalget.
Les mer om: