Nyheter om Stavanger


Over 3000 cruisegjester onsdag

Også onsdag kommer et stort og et lite cruiseskip til Stavanger.
Les mer om:

Minibanken er 50 år i dag

I dag er det 50 år siden verdens første minibank ble installert i London. Elleve år etter kom Sparebank 1 SR-Bank med sin første maskin i Stavanger.

Mann skapte frykt - pågrepet

Mannen i 50-årene som gikk rundt i bar overkropp i Holbergs gate i Stavanger og skapte frykt, er mistenkt for å stå bak flere innbrudd.
Les mer om:

To nye direktører i Stavanger kommune

Trude Marit Risnes og Gunn Claire Westad er ansatt i to nyopprettede direktørstillinger i Stavanger kommune.
Les mer om:

Desse 20 hamnene får 118 landstraum-millionar

Enova deler ut nye millionar til landstraumanlegg i norske hamner. Stavanger, Ålesund, Bodø og Tromsø vil snart kunna bli forsynt med straum frå land.

Viking snuser på Kamer Qaka

STAVANGER (VG) Etter at kontrakten hans ble terminert i Kristiansund, skal Kamer Qaka (22) være et interessant objekt for Viking. Hvor konkret interessen er ønsker ikke Stavanger-klubben å si.

Mener revmatismesykehuset blir rasert

Helse Vest foreslår å flytte deler av revmatismebehandlingen fra Haugesund til Bergen og Stavanger. – Dette er en rasering av tilbudet, sier Haugesund-ordfører Arne-Christian Mohn.

13,4 elektriske millioner til Stavanger og Sola

Nye landstrøm-anlegg i Stavanger og Sola skal forsyne båter med strøm når de ligger ved kai. Kutter utslipp av eksos.
Les mer om:

Arbeidsulykke i Stavanger

En mann i 30-årene ble tirsdag skadd i en arbeidsulykke ved Eiganestunnelen i Stavanger. Mannen var bevisst da han ble fraktet til sykehus.
Les mer om:

Stål for nesten alle penga

Et eiendomssalg ved sjøkanten i Stavanger Øst reddet overskuddet for Norsk Stål i fjor. Nå forventer Leif Hübert bedre tall framover som følge av kostnadseffektivisering og intern ryddejobb i konsernet.

Røykutvikling på Rema 1000

Politiet fikk melding om røykutvikling fra et lysstoffrør inne på Rema 1000-butikken i Tastagaten i Stavanger like etter klokken ni tirsdag morgen.

Viking-krisa: Denne byen tror feil om sin egen fortreffelighet

Det er ikke selvsagt at Stavanger skal ha Norges beste fotballag.
Les mer om:

Rygget på kona – dømt

En 81 år gammel mann er i Stavanger tingrett dømt til 30 dagers betinget fengsel for å ha rygget på sin kone. Hun døde senere av skadene.
Les mer om:

Testamenterer bort kunst for millioner

Etter over hundre år ute av landet kommer nå fire malerier fra Kitty Kielland tilbake til Norge. 87 år gamle Micheline Guillerme har testamentert bildene til Stavanger Museum.
Les mer om:

Sabi Omakase er Norges nest beste restaurant

Ifølge White Guide Nordics ranking, som ble offentliggjort mandag, er Sabi Omakase i Stavanger Nordens 12. beste og Norges nest beste restaurant.
Les mer om:

Sjelden orkidé oppdaget på flyplassen

Orkidéer er som regel sjeldne å finne langs kysten i Norge, men ved Stavanger lufthavn Sola kan de ha funnet en sort som er helt unik for området. Mandag var botaniker Dag Fosse på besøk bak flyplassgjerdene for en befaring.

81-åring dømt for å ha rygget på kona

Mannen som tirsdag 23. august i fjor rygget på sin egen kone ved Skipper Worse i Stavanger, er i tingretten dømt til 30 dagers betinget fengsel.

Slaktar Norwegian etter kansellering

– Eg skal ikkje seia kva me tenker om Kjos nå, seier Gry Folkvord. Ho er reiseleiar for Odda sitt G14-lag som skulle vore i Barcelona og spelt fotball nå, men som stranda på Stavanger lufthamn Sola.

Slaktar Norwegian etter kansellering

– Eg skal ikkje seia kva me tenker om Kjos nå, seier Gry Folkvord. Ho er reiseleiar for Odda sitt G14-lag som skulle vore i Barcelona og spelt fotball nå, men som stranda på Stavanger lufthamn Sola.

2000 markerte slutten på fastemåneden

Fire av moskeene i Stavanger markerte slutten på fastemåneden Ramadan søndag.
Les mer om:

Voldtektstiltalt ba om unnskyldning i retten

19-åringen erkjente straffskyld for voldtekt, sex med mindreårige og for distribusjon av seksualiserte bilder av barn, da saken mot ham startet i Stavanger tingrett mandag.
Les mer om:

Flere hundre nordmenn rammet av Norwegian-kanselleringer

Norwegian har hatt mangel på besetning i helgen, og selskapet kan ikke love at flere fly ikke blir kansellert. Flyvninger fra Stavanger lufthavn, Sola er mandag morgen ikke berørt.

Viking sviktet på tampen igjen

STAVANGER (VG) (Viking - Haugesund 1-1) Siddisene så ut til å ta tre etterlengtede poeng, men igjen raknet det i sluttminuttene.
Les mer om:

Skal ha presset jente til sex på solstudio

Mandag starter rettssaken mot en ung mann som er tiltalt for å ha forgrepet seg på to unge jenter. Den ene voldtekten skjedde ifølge tiltalen i Stavanger sentrum.
Les mer om:

Har sett verdsrekord i å avdekke hjerneslag

Stavanger universitetssjukehus er nå raskast i verda på å behandle hjerneslagpasientar med blodfortynnande medisin, slår ekspertar fast. Inspirasjonen hentar dei frå Formel 1.
Les mer om:

Mest lest siste uke