Nyheter om Star Wars


Star Wars guide: 5000 billetter solgt i Stavanger og Sandnes

Star Wars-filmene har blitt mer enn bare filmer for veldig mange. Nå kommer siste film i Skywalker-sagaen; «Episode IX – The Rise of Skywalker».

Viser Star Wars 38 timer i strekk - også midt på natta

Onsdag har den nye Star Wars-filmen verdenspremiere på kino. Odeon Storo viser filmen 38 timer i strekk, og har til enhver tid seks Star Wars-visninger gjennom den hektiske premieretiden.
Les mer om:

Solskjær om egen spiller: Han har alt Ronaldo hadde i United-drakten

Når Ronaldo-navnet brukes på Old Trafford er det med stor respekt.

Legger en milliard på bordet for Liverpool stjerne

De regjerende Ligue 1 mestre Paris Saint-Germain har et meget anstrengt forhold til sin største stjerne og investering Neymar.

Sorry United, drømmespilleren blir nå utilgjengelig

Brendan Rodgers har vekket liv i Leicester á la Ranieri. Selv om Liverpool for tiden virker uslåelige, er en 2. plass i Premier League ikke noe å være frustrert over. Det viser også Leicester da de fortet seg å binde Rodgers til klubbmasten mens Arsenal og flere var ute på managerjakt. Nå skal også Ole Gunnar Solskjær og United holdes på avstand. Det dreier seg selvfølgelig om et av Uniteds store mål: James Maddison.

Det er bare i Serie A dette kan skje

Det har alltid vært en herlig røre i italiensk politikk, der kontinuitet og stabilitet er skjellsord. Altså, ikke så rent få likhetstrekk med italiensk fotball. Forrige sesong ledet Eugenio Corini Brescia til et overraskende opprykk til Serie A.

Nye Star Wars kommer med en advarsel

«Star Wars: The Rise of Skywalker» kan forårsake anfall hos mennesker med lysfølsom epilepsi, melder NRK.
Les mer om:

Det ble ingen idyll for Nicklas Bendtner

Oppstandelsen var stor da Lord Bendtner returnerte som byen store fotballsønn. Vi håpet virkelig at dette ville gi dansken løftet han trenger for å skvise ut det siste av beina, men dessverre har det ikke gått som planlagt. Bendtner har stått utenfor troppen de siste kampene på grunn av skade, og nå gjenstår bare møtet mot Malmø FF og OB før avtalen med FC København løper ut. Les: Tidligere Bundesliga-manager har vist at han er klar Danske B.T hevder de har pratet med representanter hos Bendtner, som vurderer at det er 50 prosent sjanse for at det blir en forlengelse av kontrakten.

Daily Mirror: Chelsea jakter nå verdens hotteste talent

Når det nærmer seg søndag byr aviser som Daily Mirror og tilsvarende de mest spektakulære ryktene. Når det hender at disse engelske avisene faktisk får rett, må vi nesten ta det med. Denne gangen også. Det gjelder selvfølgelig Jadon Sancho. Vi gaper ikke for høyt når vi beskriver 19-åringen som verdens  hottteste talent. Les: Tidligere Bundesliga-manager har vist Arsenal at han er klar Manchester City slapp tenåringen i 2017 og Borussia Dortmund plukket ham opp – for å løfte vingen opp og frem på rekordtid.

Tidligere Bundesliga-manager har vist Arsenal at han er klar

Få husker Niko Kovac. Selv om det kun er kort tid siden 48-åringen fikk rødt kort fra Karl Heinz-Rummenigge, ble den siste Bundesliga-sesongen til Bayern-manageren smertefull. Men i motsetning til Wenger, Mourinho og Allegri, er ikke Kovac interessert i et hvileår. Ifølge Goal er det forventet at den tidligere Bayern-manageren blir å se på tribunen når Arsenal møter West Ham på mandag. Kovac skal ha sendt ut signaler til Arsenal om at han er keen på jobben. Les: Diego Simeone ser mot Premier League Og når vi sier keen, dreier det seg om Premier League.

Diego Simeone ser mot Premier League

Den franske veteranen Olivier Giroud satt allerede litt mer enn ønsket på benken før Frank Lampard overtok managerstolen og fikk fart på Chelsea.

Lazio fortsetter seiersrekken og påfører Juventus første tap for sesongen

Lazio påførte Juventus sitt første tap for sesongen da de vant 3-1 på hjemmebane i den italienske toppdivisjonen lørdag. Med tapet er laget fra Torino to poeng bak serieleder Inter Milan, som fredag spilte 0-0 borte mot Roma. – Lazio melder seg samtidig for alvor med i tittelkampen i Italia. De er nå fem poeng bak Inter og er i forrykende form. Dette var de lyseblås sjuende strake seier. Les: Lionel Messi viser nok en gang hvorfor han vant Ballon d’Or pic.twitter.com/g9qECAXsoy — S.S.

Er Knives Out årets beste mordmysterium?

A Whodunnit like no one has ever dunnit. Skrytelinjen til Knives Out klinger bedre på engelsk enn norsk. Dette er altså et mordmysterie hvor man skal finne ut hvem som er modereren.

Star Wars og Fortnite samarbeider om ny «skin» i Fortnite

Og om du kjøper Jedi: Fallen Order får du Imperial Stormtrooper gratis.
Les mer om:

Disney+ startet i går og har allerede 10 millioner registrerte brukere

Be for Netflix? Mens en haug av nordmenn tørker støv av snuskete torrent-plattformer for å se kritikerroste The Mandalorian, har amerikanere, kanadiere og nederlendere nå tilgang til Disney+. Streaming-tjenesten åpnet på tirsdag og kan skryte av en solid start: Disney+ har allerede til sammen 10 millioner registrerte brukere i USA, Canada og Nederland, ifølge sin pressemelding. Den store interessen førte til tekniske vanskeligheter kort tid etter at tjenesten ble aktivert. Disney+ tilbyr syv dagers gratis medlemskap, før man velger om man vil bli abonnent. Målet til Disney+ er å gå forbi Netfl

Netflix-konkurrenten Apple TV+ har åpnet i 100 land inkludert Norge

iPhone-salget daler, men Apple utvider universet for kundene sine. I helgen åpnet Apple sin egen strømmeplattform, og med originalinnhold skal de ta opp konkurransen med Netflix. Da sistnevnte i 2012 annonserte at de skulle starte å produsere sine egne serier vakte det oppsikt.

♫ Sigrid synger i storsatsing fra Amazon

Fra droner til luftballong. Kjekt med Netflix og HBO, men de er ikke de eneste streamingtjenestene som produserer filmer og serier med store navn. Amazon Prime har snart premiere på The Aeronauts.  Den britiske eventyrfilmen er løst basert på virkelige hendelser fra 1862.  Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story), Eddie Redmayne (Fantastic Beasts), Himesh Patel (Yesterday) og Tom Courtenay (The Dresser) har hovedrollene. Førstnevnte to spilte også ekteparet Jane og Stephen Hawking i James Marshs The Theory of Everything. Felicity og Eddie portretterer to våghalser som setter livet på spil

Den nye traileren The Mandalorian bør gjøre Star Wars-fansen fornøyd

– Jobben som dusørjeger er komplisert… Sitatet fra The Mandalorian oppsummerer trailer nummer 2 ganske greit. TV-seriens nye Boba Fett-inspirerte helt, som befinner seg mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, har en hissig trigger-finger og en frynsete moral. Men det går verst utover skurkene. I motsetning til blockbuster-filmene er serien trolig mer nedstrippet, men ikke på en billig måte. Hver episode skal ifølge Disney-sjefen Bob Iger koste 10-15 millioner dollar (ca.

Vil Star Wars: The Rise of Skywalker floppe? Se den nye traileren

Disney følger spent med… Lucasfilm-eieren gnidde seg i hendene da J. J.

Se den siste traileren for den niende Star Wars-filmen

– Hvorfor får vi en tredje trailer i kveld, spør magasinet Forbes betimelig mandag og påpeker at blodfansen trolig klarer seg med det de fikk vite i de to første trailerne. Alle de som ikke er like opphengt i Star Wars-filmene, vel, de klarer seg muligens både uten denne siste traileren mandag kveld og kanskje til og med uten filmen, mener Forbes. LES OGSÅ: Se hvem som blir den neste Batman-skurken. Australske Gizmodo har et litt annet syn på saken, og de forklarer hvorfor akkurat denne filmen er så viktig at den ikke bare trenger tre trailere, men også to-tre teasere før den tredje traileren

Unike filmrekvisitter selges på auksjon

Klassiske filmrekvisitter fra filmer som Harry Potter, Star Wars og Ondskapens hotell går under hammeren mandag.

Netflix med den beste dramedien om skilsmisse på årevis

Brudd er sjelden lett. Skilsmisse er ofte tyngre. Spesielt hvis barn er involvert. I Marriage Story beskrives samlivsbrudd som et slags dødsfall – hvor det ikke finnes noen lik. Vi møter den kule teaterregissøren Charlie, som tar turen fra New York til Los Angeles. Her skal han hilse på kona Nicole; en tidligere it-girl og skuespiller som skyter pilot til en TV-serie. Reisen blir tragisk, for når Charlie kommer får han servert skilsmissepapirer.

Uggen etter Ole Gunnar Solskjær torpederte overgang og 5 millioner i ukelønn

Det er ikke slik at den franske midtbanespilleren Paul Pogba lider nød på lønna som Manchester United byr på, men den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain har enda større lommer. Rett før sommerens overgangsvindu stengte, omtrent samtidig som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær hadde bestemt seg for å bygge laget rundt Paul Pogba og la Romelu Lukaku gå. Les: New York Times: Arsene Wenger har fått ny jobb Parisklubben og Paul Pogba skal ha vært enige om en ukelønn på 429 000 pund, ca 5 millioner kroner ifølge The Sun.

Real Madrid får ikke viljen sin hos United og Bayern

Real Madrid er vant til å få det som de vil. Chelsea måtte gi fra seg både Thibaut Courtois og Eden Hazard til La Liga-giganten. Men fra München og Manchester måtte de reise tomhendt hjem. Reals president har tydeligvis behov for å lufte seg litt etter sommerens overgangsvindu, og gir oss små gløtt av «behind the scenes». Les: United-legende ønskes tilbake,men har fortsatt ambisjoner hos Ajax -Det er spillere som ikke blir solgt. Vi gikk etter Lewandowski i flere år, men det skjedde ingenting, for han har ingen klausul og Bayern ville ikke selge ham. Det er umulig.