Nyheter om Star Wars


Solskjær forvirrer Wolverhampton før kampen

I 4-0-kampen mot Chelsea (og stakkars Frank Lampard) viste Marcus Rashford og Anthony Martial på topp at de sammen hadde tre scoringer i seg.

Slutt å tvile – Real Madrid er på vei mot noe stort!

Det har blitt mye fokus på hva som ikke har stemt hos Real Madrid det siste året. Når er det på tide å snu denne trenden. Det bidro spesielt Toni Kroos sterkt til på lørdag. Det var Real Madrid som fikk en flying start i La Liga mot Celta Vigo.

Endelig: Alexis Sanchez og klubb er enige om betingelsene

Chileneren har innsett at den eneste listen han kommer seg på i Manchester dessverre er den som rangerer tidenes største flopper på Old Trafford. Heldigvis får Sanchez nå få nye muligheter. Den tidligere Arsenal-stjerna fortjener virkelig en bedre tilværelse som fotballsparker. For selv om den uforskammet høye ukelønna tilsier at en spiller skal tåle å lide litt, har det blitt for mange motbakker på Old Trafford etter overgangen i 2018. Les: Chelsea-legenden Ashley Cole har bestemt seg Ifølge alltid så velinformerte Sky Italia løser det seg nå.

A$AP Rocky «gjenforent» med Kendall Jenner på Kanye Wests Sunday Service

A$AP Rocky benytter friheten til å treffe gamle venner – og en flamme? Etter en hel måned i svensk varetekt ble Harlem-rapperen denne helgen løslatt. 30-åringen fløy sporenstreks til Los Angeles, og har vært i California siden. Dommen avgis i Stockholm 14.

Nye Child’s Play er her! 730.no traff den norske regissøren

Vi møtte den norske regissøren for en prat: – Vi måtte filme mer vold og grusomheter og putte inn senere. Uansett om du kjenner til Chucky og Child’s Play-filmene fra før eller ikke, kan du forberede deg på å skvette en hel del. Fredag 19. juli har nye Child’s Play premiere i Norge. Ikke bare er det produsentene bak IT som står bak denne oppdaterte versjonen av den grusomme dukken fra 1988. De har fått med seg 38 år gamle Lars Klevberg fra Mysen som regissør. I denne versjonen utspiller handlingen seg rundt Karen (Aubrey Plaza) og sønnen hennes Andy (Gabriel Bateman).

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Netflix kan få utvalget sitt kraftig redusert

I forrige måned annonserte Netflix US at de kommer til å miste The Office; sin mest populære serie.

Ny festival på klassisk «Star Wars»-lokasjon

For alle musikkelskende «Star Wars»-fans finnes det i år en festival som kommer til å arrangeres midt i ørkenen, på et av innspillingsstedene for filmserien. Det er arrangementet Les Dunes Electroniques som skal arrangeres ved Ong Jmel nær Nefta i Tunisia, skriver NME.

Porto selger forsvarsspiller til Atlético Madrid

FC Porto selger forsvarer Felipe Monteiro til Atletico Madrid for 20 millioner euro som er litt over 180 millioner kroner. Overgangen var i konkurranse med byrival Real Madrid som har prøvd å få til en overgang en god stund, de så forsvarsspilleren som en erstatter for Pepe som forlot klubben i 2017 til fordel for Beşiktaş.

«Min ultimate drøm er å spille med Özil»

Det kan nesten ikke gjøres tydeligere enn det Ajax-stjernen Hakim Ziyech (26) nå gjør, men han har forsøkt å hinte om en overgang til Arsenal før så denne gangen tar han frem slegga. – Etter en glimrende sesong i 2017 kunne han fortelle hans ultimate drøm var i spille enten for Arsenal eller Barcelona, nå er drømmen spisset ytterligere.  Ifølge Daily Mail sier han følgende: «Jeg har faktisk et forbilde, Mesut Özil.

Frank Lampard gjør det for Derby-supporterne

På mandag skal det kjempes om opprykk til Premier League. Frank Lampard har planer om å gi Derby-supporterne gaven de fortjener. Derby møter Aston Villa for å slåss om plassen inn i fotballens himmelrike (eller helvete): Premier League. The Frank Lampard way! (foto: derby, twitter) -Vi er selvfølgelig prosesjonelt desperate etter å rykke opp, men det er mest for supporternes skyld, som kommer uke etter uke, år etter år.

Matthijs de Ligt: «Det finnes andre ligaer enn Premier League og La Liga»

Ajax kaptein Matthijs de Ligt er ekstremt ettertraktet, og både Barcelona og Manchester United kjemper knallhard om å hente forsvareren, for en ting er sikkert, han er ikke Ajax spiller til høsten. – Den nederlandske klubben må finne seg en ny kaptein, men kan trøste seg med en stappfull klubbkasse.  Nå fyrer det nederlandske stjerneskuddet opp under redselen til både Manchester United fans og de som er med Barcelona. – Til Metro sier han: «Selvfølgelig er Premier League en stor liga, så også den spanske, men det er finnes andre ligaer også.

Solskjær: Glem City og Liverpool

Ole Gunnar Solskjær skal endelig få tid til å jobbe med mer enn brannslukning. Nå venter noen måneder før alvoret igjen starter, denne gangen mer i tråd med hva Solskjær tror på. Likevel har United-manageren et realistisk syn må tittelmulighetene. – Marginene er små i flere kamper, men akkurat Manchester City og Liverpool er så langt foran at vi ikke kan tenke på å ta det igjen i ett jafs. Vi må bli bedre selv og ikke tenke på annet enn det vi kan gjøre noe med selv, sier Solskjær ifølge TV 2. Noen hestehoder foran.

Solskjær skal ikke gjøre samme feil som Mourinho – 1. juli piskes det i gang

Til Mourinhos forsvar var det et VM-sluttspill som ødela mye av oppkjøringen før neste sesong, men dette gjaldt jo også de andre toppklubbene. Uansett akter ikke Solskjær å gå i fellen som Mourinho med å starte sesongforberedelsene for sent. Mye av suksessen ligger i førsesongen. Har du ikke det fysiske grunnlaget hos spillerne dine, har du heller ikke plass i det tette kampprogrammet til å komme ajour. Manchester United hadde en sørgelig dårlig trent gjeng (sammenlignet med konkurrentene) fra første avspark i Premier League forrige sesong.

David de Gea og Paul Pogba blir hos Manchester United

Når det er tid for lansering av nye klubb-drakter før neste sesong er det alltid noe spenning rundt valg av fotomodeller. Denne gangen spesielt hos Manchester United. Vi tillater oss å tolke resultatet dithen at to usikre spillere velger United. I tråd med at United skal tilbake til røttene, lanserer nå klubben en drakt til ære for det legendariske 1998/99-laget, 20 år etter. Drakten skal bæres i 2019/20-sesongen som en slags lykkebringende amulett.

Frank Lampard puster Chelsea-manageren i nakken

Allerede da Frank Lampard startet på sin trenergjerning, hadde vi følelsen av at noe stort var på gang. På onsdag ledet Chelsea-legenden sine Derby-spillere til playoff-finalen i Championship. Som underdogs og 0-1 etter første semifinalekamp mot Leeds, var Derby mer eller mindre avskrevet før returoppgjøret. For en voksen sirkushest som Lampard, var dette de perfekte arbeidsforholdene. Tok en Liverpool og Tottenham. (foto: derby, twitter) Les: Bale kan leies ut til Premier League-klubb -Jeg sa til gutta at alle hadde avskrevet oss, og oddsene var virkelig lave.

Skaperne av Game of Thrones lager neste Star Wars

Fra de syv kongerikene til stjernekrig. I kveld ble det bekreftet at neste Star Wars blir laget av David Benioff og D.B. Weiss, ifølge filmsagaens nettsted. Det har tidligere vært snakk om at duoen skulle gjøre en ny filmserie på siden av den originale fortellingen som startet i 1977. Disney-direktøren Bob Iger forteller nå at det blir en Star Wars-trilogi i kjølvannet av årets Star Wars: The Rise of Skywalker (regissert av J. J. Abrams). Trilogiens første film, som lages av Game of Thrones’ to serieskapere, får premiere 16. desember 2022.

Luis Suarez mister ikke bare Champions League, men også cupfinalen

Det ble ingen minnerik retur til Anfield Road på den tidligere Liverpool-spilleren. Da er det like godt å reparere slitasjene og heller fokusere på neste sesong. -Luis Suarez skal opereres i høyre kne for en skade i menisken. Spilleren blir ute for mellom fire til seks uker, skrives det på Barcelonas hjemmeside. Full av skuffelse og smerte. (foto: barcelona, twitter) Les på Popidol: Disney har satt plan for Star Wars Dermed står urugayaneren over de to gjenstående La Liga-kampene mot Getafe og Eibar, samt Copa del Rey-finalen mot Valencia, 25. mai. Da blir det opptrening i sommer.

Manchester Uniteds beste spiller hyller Solskjær

Forrige sesong var det stort sett bare rot med Luke Shaw. Hvertfall ifølge den daværende trener Jose Mourinho. Denne sesongen har venstrebacken vært en av de få spillerne hos United som har vært jevn god, og kan tillate å klappe seg selv på skulderen. Ikke overraskende ble han derfor kåret til Uniteds beste spiller. What a assist by Luke Shaw for Marcus Rashford's goal. pic.twitter.com/S4UkwziYNh — Man Utd FF (@ManUtdFF) September 8, 2018 -Det er selvfølgelig flott for meg, men jeg ville heller at vi hadde hatt en bedre sesong som klubb.

Redd for Endgame-spoilers? Google er din venn

Fiffig grep. Denne uken kom de første anmeldelsene av Avengers: Endgame og de fleste er enige om at filmen er et mesterverk. Etter premieren skrev blant annet Brandon Davis, redaktør hos ComicBook, via Twitter at han lo – og gråt – høyt. Blockbusteren varer i over 3 timer, men Marvel-fans bør karre seg til kinosalen sporenstreks for slippe spoilers; internett og sosiale medier bugner nemlig av artikler, memes og videoer som avslører nøkkeldeler av handlingen. I mellomtiden finnes det dog et hjelpemiddel. Nei, det er ikke 50/50 eller ring en venn (#visomsavnerVilDuBliMillionær), men selveste Go

Ingen zombie-film har hatt flere stjerner enn denne?

Altså stjerner som i berømte personer. Anmeldelsene blir kanskje ikke stjerne/terningkast-fest, men The Dead Don’t Die bør bli festlig. En slags ny vri på Shaun of the Dead? Utenom levende døde får vi se blant andre Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, RZA, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Austin Butler, Luka Sabbat, Tom Waits og Selena Gomez. Ikke Kill Bill, kill zombies!

Giroud er toppscorer i Europaligaen – men aner ikke hva som skjer etter juni

Olivier Giroud er spilleren vi forbinder med ordet «nesten». Det var nesten i Arsenal og nå også hos Chelsea. Nå er franskmannen dritt lei, men håper likevel han kan bli på Stamford Bridge. Han ruler i Europaligaen som toppscorer med 9 mål på 10 kamper. Men der det gjelder, i Premier League, har han 2 scoringer på 24 kamper. Det er her jeg skal være.

George Lucas avslører hvem som er hans favorittkarakter i «Star Wars»-universet

Mellom 11. og 15. april i år samlet «Star Wars»-personligheter og deres tilhengere seg i Chicago for å delta på Star Wars Celebration. Et arrangement som hyller galaksen langt, langt borte, men som kun avholdes når det er nye filmer på vei eller når det er et jubileum å feire. Årets samling var dedikert til «Star Wars Episode I: The Phantom Menace» (1999), som fyller 20 år i mai.

Kjøper fri argentinsk Paris Saint-Germain midtbanespiller

La Liga klubben Real Betis, som for øyeblikket befinner seg på 9.plass har hatt glede av en låneavtale med Giovani Lo Celso. Nå har de benyttet seg en av kjøpsopsjon med Paris Saint-Germain og gitt den argentinske midtbanespilleren en kontrakt frem til sommeren 2023.

Hoffenheim toppscorer: «Trist Nagelsmann slutter»

Hoffenheim toppscorer Andrej Kramaric beklager at 31-åringen Julian Nagelsmann forlater klubben når han etter sesongen overtar RB Leipzig. 31-år gamle Julian Nagelsmann har levert strålende resultater for Hoffenheim i sine tre år som leder av Bundesliga-klubben, først reddet han dem fra å rykke ned og så sikret to topp fire plasseringer på rad. Les: Tidligere Real Madrid-president: Pogba mangler noe viktig Hoffenheim toppscorer Andrej Kramaric har også blitt lagt merke til, og den kroatiske angriperen forteller Omnisport han er trist at Nagelsmann i sommer bytter ut Hoffenheim med RB Leipzig.