Nyheter om Star Wars


Star Wars-skuespiller klar for Tønsberg-serie: – Hun er perfekt for rollen

Ingvild Syntropia har spilt mot Robert Downey Jr. i Avengers og hatt rollen som prinsesse Leia i filmen «Rogue One: A Star Wars Story». Nå er hun klar for å tolke rollen som vikingjenta Tora.
Les mer om:

VW kupp: Obi-Wan Kenobi kjører ID.Buzz

Det er ikke sagt at det skal komme en ny Star Wars film der ID.Buzz skal buzze mellom planetene. Men Jedi-mesteren selv, og to av droidene, skal vise frem Volkswagens nye elbil i tiden som kommer.
Les mer om:

– Dette er ikke Star Wars, sier forsker om russiske laservåpen

– Ikke noe annet enn det vi i vesten gjør i dag, sier Espen Lippert ved Forsvarets Forskningsinstitutt.
Les mer om:

Eirik (35) selger samleobjekter til 50 000 kroner: – Det har fascinert meg siden jeg var ung

Eirik Dahl Eidsvåg har lenge vært fascinert av Star Wars. Nå vil han selge den sjeldne samlingen.

INDRE SALTEN RUNDT: Star Wars på hjul

(SøRFOLD) Grilling, brettspill og ny låt på tur. Ferien er i gang for denne smilende gjengen.

Dette har du neppe hørt fra et kirketårn før

De fleste forbinder nok kirkeklokker og orgel med salmer. I denne kirka er det nesten ingen grenser for hva som kan runge utover byen. For eksempel Star Wars og Jahn Teigen.

Quiz: Kva kan du om Star Wars?

I dag er det Star Wars-dagen! Test kunnskapane dine her. May the fourth be with you.

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Mads Mikkelsen kan erstatte Johnny Depp i Fantastic Beasts 3

Mads Mikkelsen er i forhandlinger med Warner Bros. om rollen til Johnny Depp i tredje del av Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det ble bekreftet natt til onsdag norsk tid ifølge Deadline. I forrige uke fortalte Johnny Depp at Warner Bros.

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Wander Darkly: Hvordan takle livet etter døden?

Wander Darkly er ingen afterlife-guide. Men som denne kliss nye traileren viser, får vi her se hvordan livet etter døden kanskje kan utarte seg for noen. Britisk-amerikanske Sienna Miller (The Girl, American Woman) og meksikanske Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story, If Beale Street Could Talk) har hovedrollene som henholdsvis Adrienne og Matteo. Paret sliter i kjølvannet av å ha fått sitt første barn, og etter et traumatisk bilkræsj blir forholdet deres surrealistisk. Det ser ut som Adrienne omkommer. Hun forsvinner dog ikke? Wander Darkly er trolig en elsk/hat-film. «Rotete thriller som

The Mandalorian sesong 2: I kveld kom første trailer

The Mandalorian sesong 2 fikk sin første trailer i kveld. Samme dag som sesong 1 til Star Wars-spin-off-serien ble rullet ut i Norge via ankomsten til Disney+ alias Disney Plus. (Hvorfor slapp de ikke hele sesongen?) Den nye smakesnutten røper ikke mye, men byr på mange glimt som garantert gjør fansen gira. Showstjeleren Baby Yoda, eller The Child som han egentlig kalles, er selvfølgelig med. (Her som en liten reddhare.) Se første trailer for The Mandalorian sesong 2: "Wherever I go, he goes." Watch the brand new trailer for #TheMandalorian and start streaming the new season Oct.

The Mandalorian feat. Baby Yoda til Norge i neste uke

– Jobben som dusørjeger er komplisert… Sitatet fra The Mandalorian er en ganske grei oppsummering for vår nye Star Wars-helt, som 15. september kommer til norske skjermer sammen med Disney+. Den Boba Fett-inspirerte karakteren, som befinner seg mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, har en hissig trigger-finger og en frynsete moral. Men det går verst utover skurkene. Baby Yoda alias The Child (Disney Plus) I motsetning til blockbuster-filmene er serien mer nedstrippet – eller om du vil; lowkey. Men ikke på en billig måte.

Dune med Timothée Chalamet og Zendaya har fått heftig trailer

Dune ser ut til å bli en forrykende affære. Årets største science fiction-blockbuster?

Samler hele Simpsons-katalogen

Fra 15. september er nemlig 30 sesonger – og over 600 episoder av «The Simpsons» sammen med «The Simpsons Movie» – å finne i Disney+ sitt utbud i Norge. Det var i 1990 at den gule familien begynte sin karriere på skjermene, og Bart, Homer, Marge, Lisa og Maggie ble snart populære i store deler av verden.

9 nostalgiske filmer og serier vi vil se på Disney+!

Den norske lanseringen av Disney+ nærmer seg med stormskritt, men hva kan man egentlig finne hos streamingtjenesten? Disney+ byr på nye produksjoner som Star Wars-serien The Mandalorian, men mesteparten av katalogen består naturlig nok av gammelt innhold. Så hvorfor ikke starte med noen favoritter fra barndommen? Nedenfor lister vi opp 9 nostalgiske favoritter vi regner med å finne hos Disney+.  Den norske versjonen av tjenesten skal, med noen få unntak, inneholde alt fra den amerikanske utgaven. Det vil si at vi får mer enn 7300 episoder og 500 filmer fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Fox

Chadwick Boseman minnes av Black Panther-regissør Ryan Coogler

Chadwick Boseman var et unikt menneske. Dette kommer tydelig frem via Black Panther-regissør Ryan Coogler, som i kveld minnes sin venn via en hjerteskjærende vakker tekst. Ryan Coogler hadde lite eller ingen kjennskap til Chadwicks kreftdiagnose, som han fikk to år før innspillingen av den ikoniske superheltfilmen. Regissøren, som sammen med Chad hadde begynt å jobbe med Black Panther 2, skriver at skuespilleren ville skjerme andre mot sin lidelse. Ryan Coogler minnes Chadwick Boseman: Før jeg deler tankene mine om bortgangen til den store Chadwick Boseman, vil jeg si kondolerer til familien h

Nå kan du starte abonnementet på Disney+

Disney-konsernets strømmetjeneste lanseres i Norge 15.

Hun har sikret seg rolle i neste Star Wars-eventyr

Serien beskrives som en spionhistorie med handling som spinner videre rundt «Rogue One»-figuren Cassian Andors bakgrunn i Rebel Alliance. Hvilken rolle Arjona skal spille er så langt ikke kjent. Fra før er svenske Stellan Skarsgård klar sammen med hovedrollerolleinnehaveren Diego Luna, som gjentar rollen fra «Rogue One: A Star Wars Story».

Maisie Williams vs. The Owners: Innbrudd som går til helvete

Maisie Williams tar steget fra kriger i Game of Thrones til tjuveradd i britisk grøsser. The Owners, som foregår på 90-tallet, handler om en gruppe venner som tror de har funnet et tomt hus fullt av penger. Men når det gamle ekteparet som bor i huset brått kommer tilbake og overrasker dem, blir bordet snudd. Foråsidetsånn! Handlingen lyder litt som Fede Álvarez’ flotte 2016-thriller Don’t Breathe, men denne har en mer snodig vri. Jamfør traileren nedenfor. Maisie Williams’ karakter Mary burde ikke ha blitt med på innbrudd (RLJE Films) 23 år gamle Maisie Williams, som fikk to Emmy-nominasjoner

Fansen vil ha Hayden Christensen tilbake

Da ryktene begynte å gå om at det var en sjanse for at Christensen kunne bli kallet til å gjøre samme rolle på ny i den kommende serien viet Obi Wan Kenobi (Ewan McGregor) på strømmetjenesten Disney+, foretok nemlig Radio Times en spørreundersøkelse. Over to tusen lesere svarte, og hele 94 prosent av dem var udelt positive til å se Hayden Christensen tilbake i en eventuell Anakin-rolle. Skuespilleren, i dag 39 år, akslet rollen som den unge Jedi-ridderen som tok skrittet over til den mørke siden og ble en Sith.

Netflix-stjerna flytter til Norge

Hun er superstjerne i Asia, etterspurt i Hollywood, har spilt i Star Wars og er aktuell i Netflix-filmer som «The Old Guard» og «Da 5 Bloods». Men for å slappe av må Van Veronica Ngo hjem til Norge.

Mark Hamill dukker opp i «The Mandalorian»

Det er i seriens femte episode at Hamill gjør seg gjeldende, men det er ikke i rollen som Luke Skywalker, dersom noen trodde det. I stedet har Hamill stemmen til en droide som arbeider i kantinen på planeten Tatooine, for øvrig den samme som er med i den første Star Wars-filmen. «The Mandalorian» sendes på Disney+ som åpner i Norge den 15. september. Disney+ er en strømmetjeneste som rommer materiale fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Disney+ i Norge: Annonserer dato og norske priser

Disney+ blir tilgjengelig i Norge 15. september. I en e-post til 730.no bekrefter The Walt Disney Company den norske datoen for streamingtjenesten. Samme dag åpner de i syv andre land i Europa: Danmark, Sverige, Finland, Island, Portugal, Belgia og Luxemburg. Den norske prisen blir 69 kroner i måneden. Man kan også betale 689 kroner for et år, som vil si 57 kroner per måned. Prisene er lavere enn konkurrentene, som for eksempel Netflix og HBO.

Da 5 Bloods: Spike Lee slipper traileren til sin Netflix-film

Spike Lee har flaks som slipper sin nye film via Netflix, jamfør koronakrisen. Netflix er også heldige som får en ny Spike Lee-joint. Hans forrige, BlackkKlansman fra 2018, ble Oscar-nominert til årets beste film. Traileren til Da 5 Bloods kom i kveld. Se den nedenfor. Den legendariske regissørens nye film handler om fire afrikansk-amerikanske krigsveteraner som tjenestegjorde i Vietnam.