Nyheter om Stang


Fabian Stang mener utspillet til partikollega er farlig og leit

Moldes ordfører Torgeir Dahl (H) mener byrådet og befolkningen i Oslo ikke gjør nok for å bekjempe pandemien. Leit og farlig, mener tidligere ordfører i Oslo Fabian Stang (H).

Innfører femdagers flagging på halv stang til minne om korona-døde

Alle flagg på statlig eiendom i USA vil i fem dager bli flagget på halv stang til minne om de over 500.000 personene som har mistet livet som følge av koronaviruset i landet.
Les mer om:

USA mintes sine døde

Over hele USA vaier flagget på halv stang. Det er nå flere døde av koronaviruset i USA enn falne amerikanske soldater i første og andre verdenskrig, og Vietnamkrigen. Presidenten kaller det en «dyster og hjerteskjærende milepæl».
Les mer om:

Mowinckel på skuddhold til medalje

Amerikanske Mikaela Shiffrin kjørte fenomenalt og leder VM-rennet i storslalåm etter den første omgangen. På plassene bak følger lagvenninnen Nina O`Brian og sveitsiske Lara Gut-Behrami. For det norske laget ble det stang ut for Mina Fürst Holtmann som ligger på en foreløpig 22. plass etter 30 kjørere, og Thea Louise Stjernesund som er nummer 24. Kristin Lysdahl ligger på en foreløpig 12. plass, drøye sekundet bak amerikaneren i tet. Samtidig ble det en opptur for Ragnhild Mowinckel.
Les mer om:

Fabian Stang er bekymret: – Har prøvd å sikre med noen sandsekker, men er redd det har vært hjelpeløst

Det kommende uværet bekymrer Fabian Stang. Boligen hans i Nordbyen ligger ved sjøen og er værutsatt.
Les mer om:

Røthe snøt Krüger i sekunddrama

Simen Hegstad Krüger startet knallhardt og ledet fra start og nesten hele veien på dagens 15 kilometer. En knallavslutning av Sjur Røthe gjorde at vossingen knep NM-gullet med 3,5 sekunder – Det føles veldig bra. Det er veldig stas å bli norsk mester. Det er en veldig god avslutning. Jeg vet hva Krüger er glad i og stand til, så jeg prøvde å gi ham litt tider å bekymre seg for, sier Røthe til NRK. For Krüger ble det en litt skuffende sølvmedalje etter å ha ledet nesten fram til oppløpet. – Det er irriterende at jeg skal ha slike avslutninger gang på gang.

Stang ut for kombinertherrene

Jørgen Graabak og Espen Bjørnstad var i en god posisjon før langrennsdelen av lagsprint i Val di Fiemme, men sprakk fullstendig. Tyskland og Østerrike lå i tet gjennom det meste av løpet, men i sluttspurten kom også Finland 1 og Tyskland 2 opp i teten. Dermed måtte Graabak og Bjørnstad ta til takke med en femteplass. Andreas Skoglund og Kasper Moen Flatla tok sjetteplassen – dermed gikk de seg opp to plasser fra hoppdelen.

Emily (31) har ennå ikke fått EM-medaljen – men fikk Kenzo i overraskelsesgave

2020 ble et spesielt år for håndballproffen Emily Stang Sando, med klubbskifte, kulturkollisjoner, korona – og et EM som til tross for norsk gull ikke ble slik 31-åringen hadde sett for seg.
Les mer om:

Roar var på vei hjem. Plutselig sto han med en livløs person i hendene. Etterpå var han alene

Noen speider etter flagg på halv stang, andre tråler avisenes dødsannonser. På ulykkesstedet gjorde Roar Roda alt rett. Etterpå var han alene. Endelig skal hjelperne få svar og hjelp.
Les mer om:

Michael Stang Treschow vant i retten: – Man skal holde det man lover

Michael Stang Treschow vant søksmålet mot firmaet som installerte smarthusløsning i leiligheten hans på Tjuvholmen.
Les mer om:

Fikk 1,9 millioner kroner til nysatsing – nå ansetter de flere

Koronaen ga full stopp over natta for Roar Stang Kjøtt AS i Råde. Men med nytenkning og 1,9 millioner i offentlig støtte til en ny satsing, er bekymringene blåst vekk.
Les mer om:

Solberg nærmer seg EM-spill

Keeper Silje Solberg kommer snart inn i den norske EM-troppen, mens Emily Stang Sando sendes hjem, opplyser Thorir Hergeirsson fredag. Solberg har vært koronasmittet og har brukt dagene i Danmark på å trene seg i form. Nå er hun aktuell for både kampen mot Kroatia lørdag og Ungarn på tirsdag. – Vi har en plan om at hun får minst én kamp i hovedrunden, sier landslagssjefen.

Sando forlater EM-troppen: Solberg på vei mot formen

Emily Stang Sando reiser hjem til Tyskland i løpet av fredagen. Silje Solberg kan være på vei inn i kamptroppen med det første.
Les mer om:

Lunde inn i EM-troppen

Katrine Lunde tar plass i Norges EM-tropp i håndball og er aktuell mot Romania mandag. Der spiller hun sin 300. seniorlandskamp. Ut av troppen går Emily Stang Sando. Norge har vunnet sine to første kamper i mesterskapet og er gullfavoritt nummer én. Lunde var ikke tatt ut blant de mest aktuelle 20 spillerne, men hun stilte seg til disposisjon etter at hun mistet et ufødt barn for noen uker siden.
Les mer om:

Lunde inn i EM-troppen

Katrine Lunde tar plass i Norges EM-tropp i håndball og er aktuell mot Romania mandag. 40-åringen erstatter Emily Stang Sando.
Les mer om:

EM-drømmen kan ende i «utkastelse»: – Det er tøft

Emily Stang Sando (31) har levd et landslagsliv i skyggen av de tre store som har stått for Norge i en årrekke. I årets EM kom endelig sjansen, men EM-drømmen kan være over like fort som den startet.
Les mer om:

Lunde aktuell for innhopp

Fristen for å melde inn nye spillere i den norske EM-troppen er 09.00 mandag. Katrine Lunde er høyaktuell for innsats. Norge spiller mot Romania mandag kveld. – Vi tar en avgjørelse om det i løpet av ettermiddagen og kvelden, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson på en pressekonferanse søndag. – Vi skal se litt på Romania og evaluere våre keepere. Så tar vi avgjørelsen. Emily Stang Sando og Rikke Granlund har vært norske målvakter hittil i EM. Granlund ligger et lite stykke foran blant de to.
Les mer om:

Stjernekeeperne på tribunen

Katrine Lunde og Silje Solberg er på plass i Danmark og skal se lørdagens kamp mellom Norge og Tyskland fra tribunen. Lunde meldte seg til EM-tjeneste for vel en uke siden, etter at hun nylig mistet et ufødt barn. Solberg har vært koronasmittet og trengte tid på å få en negativ prøve. Emily Stang Sando og Rikke Granlund er norske keepere i kampen lørdag.

Emily (31) får sjansen etter seks år i kulda: – Det har vært en lang vei

Keeper Emily Stang Sando (31) fra Holmestrand får sjansen i Norges mål i første EM-kamp mot Polen torsdag.
Les mer om:

Lunde til EM lørdag

Silje Solberg skal avgi en ny koronatest onsdag. Katrine Lunde spisser EM-formen i Norge. Emily Stang Sando blir trolig førstekeeper i åpningskampen. Solberg har vært koronasmittet en stund, og det drar ut for henne med å vise negativt prøveresultat. Lunde mistet et ufødt barn nylig etter at hun i november meldte avbud til EM på grunn av graviditet. – Katrine er i trening i Kristiansand med EM-reservene der. Hun blir coachet (trent) litt ekstra av Lene Rantala der. Katrine er sprek og i fin form og kommer til Danmark lørdag, sier Thorir Hergeirsson landslagssjef.

Norge må stole på Emily (31): Ble bedre av håndball på «liv og død»

Emily Stang Sando angrer ikke på at hun tok en sesong i den balkanske heksegryten, Buducnost. I EM kan 31-åringen bli en nøkkelspiller for Norge – seks år etter at hun sist fikk sjansen i et mesterskap.
Les mer om:

Norge må stole på Emily (31): Ble bedre av håndball på «liv og død»

Emily Stang Sando angrer ikke på at hun tok en sesong i den balkanske heksegryten, Buducnost. I EM kan 31-åringen bli en nøkkelspiller for Norge – seks år etter at hun sist fikk sjansen i et mesterskap.
Les mer om:

Endelig går drømmen i oppfyllelse: – Jeg er supertakknemlig

Emily Stang Sando (31) er blitt en rutinert keeper. Først ti år etter landslagsdebuten blir hun en sentral brikke i Norges jakt på mesterskapsgull.
Les mer om:

Gladmelding for håndballjentene: Målvakt frisk og klar for samling

Emily Stang Sando (31) er «fri».
Les mer om:

Stabæk-treneren om «isolasjonen» har ført til enorm energi

Etter det på ny kom oppblomstring av smitte, har det ført til at flere av spillerne i troppen har mer energi en vanligvis. Stabæk-treneren Jan Jönnson filosoferer litt over dagens fotballsituasjon, hvor flere enn noen gang har fått merke det enorme smitteblomstringen her til lands. Det har ifølge han selv fått «energien» tilbake spesielt på treningsfeltet. Han fikk også spørsmål om hvordan han syntes om «nødlandslaget» hvor flere av spillerne var fra Stabæk-akademiet og spill for A-laget. Hvor han tydeligvis ble rørt av tanken.