Nyheter om StangMarius (27) trappet ned satsingen: – Det ble kanskje litt for mye

Etter en pangstart på travtrenerkarrieren har det blitt litt stang ut for 27-årige Marius Høitomt fra Vear. Han har nå tatt grep og redusert antall hester på sine staller etter «kvalitet foran kvantitet»-prinsippet.
Les mer om:

Billig straffe og keepertabbe serverte Ole Gunnar Solskjær sitt førte PL tap

Nå skal det være sagt, det er alltid vanskelig å komme på besøk til Emirates uansett hvor bra lag du har. I dag var Manchester United det beste laget, men det var stang ut.  Manchester United sjansene stod i kø, men det var Arsenal som vant 2-0 og med det byttet de to lagene plass på tabellen.

Lillebror Bø skjøt bort gullet - storebror Bø gråt etter tapt bronse

ÖSTERSUND (VG) Det var stang ut for Bø-familien søndag: Johannes Thingnes Bø (25) rotet bort jaktstart-gullet på siste skyting, mens Tarjei Bø (30) tapte kampen om bronsen.
Les mer om:

VM-gullet kunne røket etter «tidenes kanttreff»: – Jeg var heldig

ÖSTERSUND/OSLO (NRK): I 2016 ble det stang ut med noen millimeter under VM på hjemmebane. Lørdag var millimeterne på Johannes Thingnes Bø sin side.
Les mer om:

Tons Of Rock runder av en intens uke med å slippe seks nye artister

Det australske rockebandet får selskap av den mongolske YouTube-sensasjonen The Hu, amerikanske Possessed med sin trash- og death metal, finske Kalmah, franske Perturbator og britene i Inglorious. LES OGSÅ: Presenterer «festivalenes fremtidige headlinere». – Giganter, legender og fremtidens headlinere! Her bør det være noe for alle. Stor dag på Tons-kontoret når vi runder av en intens uke med å slippe de siste artistene til årets festival i Oslo. KISS på festival i Norge er ganske så vilt, men det er faktisk totalen i dette programmet som virkelig er vilt.

- Hvis ikke kommunen betaler, er jeg villig til å ta mellomlegget

Fabian Stang er oppgitt over kommunens behandling av Vegard, som i januar ble truet med utkastelse fra omsorgsboligen sin.
Les mer om:

Fabian Stang vil at FN skal peke ut OL-kandidater

Tidligere ordfører i Oslo, Fabian Stang, mener IOC bør la en organisasjon med demokratisk valgte representanter ta over OL-arrangementene.

Sa nei til Treschow

TELEMARK/VESTFOLD: Michael Stang Treschows ønske om å overføre sine enorme skogeiendommer til et AS falt ikke i god jord hos kommunestyret.
Les mer om:

Vil overføre giganteiendom til nytt selskap

Michael Stang Treschow har søkt om å overdra sine enorme skogeiendommer til et nystiftet AS. Det vil bare gi fordeler, forsikrer Fritzøe Skoger-sjefen.
Les mer om:

Baby-lykke for Anine Stang

Artisten Anine Stang er blitt mamma - «og verden blir aldri den samme igjen», skriver 33 åringen på sosiale medier.
Les mer om:

Baby-lykke for Anine Stang

Artisten Anine Stang er blitt mamma - «og verden blir aldri den samme igjen», skriver 33 åringen på sosiale medier.
Les mer om:

Baby-lykke for Anine Stang

Artisten Anine Stang er blitt mamma - «og verden blir aldri den samme igjen», skriver 33 åringen på sosiale medier.
Les mer om:

Det er ikke bare-bare å skulle hoppe etter selveste Fabian Stang

Saida Begum (31) er spent på det neste året som Oslo Høyres ordførerkandidat. Det er ikke bare-bare å skulle hoppe etter selveste Fabian Stang.

Kristoffersen kjørte ut i VM-generalprøven: - Ræva

Det har vært mye stang ut for Henrik Kristoffersen denne sesongen, og i det siste slalåmrennet før VM i Åre, kjørte han ut i Schladming. Nå skal han tilbake til Marikollen for å finne godfølelsen igjen.
Les mer om:

Nordstrands-folket til Fabian Stang: – Legge ned trikken? Aldri i verden

Fabian Stang ønsker å legge ned trikken, men hva sier folket? Vi har tatt en trikketur og hørt hva passasjerene på 18-trikken synes.
Les mer om:

Uenighet om trikken partiet: Men denne Høyre-politikeren fra Kjelsås liker trikken

Er trikken fremtid eller fortid i Oslo? I Oslo Høyre er de uenige om det er riktig å satse på trikk i hovedstaden, ifølge NRK. Mens tidligere ordfører Fabian Stang sier nei, sier Bård Folke Fredriksen fra Kjelsås ja.

Fabian Stang vil ha bort trikken

Stang mener Oslo Høyre må gå til valg på å legge ned trikken. - Stang ut, svarer MDG.
Les mer om:

Fabian Stang: – Vekk med trikken

Er trikk bare nostalgi og lite fremtidsrettet? Ta vår avstemning litt lenger ned i saken. Fabian Stang er i hver fall klar på hva han mener om transportmiddelet.
Les mer om:

Høyre-strid om Oslo-trikkens fremtid

– I denne byen har det vært gravd i trikkeskinner så å si hver eneste dag siden jeg ble født, sier Fabian Stang. Nå vil den tidligere ordføreren ha vekk trikken.
Les mer om:

En hemmelig giver sponset helt nytt gulv her

- En mann som ville holde et minnesamvær i kirkestuen, syntes gulvet var veldig gammelt, stygt og slitt, forteller prest Kristin Stang Meløe, om starten på det som ble til et helt nytt gulv i kirken.
Les mer om:

Pallen glapp for Røiseland

Det ble stang ut for de norske jentene under dagens 7,5 kilometer sprint i tyske Ruhpolding. Marte Olsbu Røiseland ble til slutt beste nordmann på fjerdeplass, kun ett fattig sekund bak pallplass. Ingrid Tandrevold ble nest beste norske på 26. plass. Tiril Eckhoff skuffet og endte til slutt utenfor topp 30.
Les mer om:

– Litt stang ut

Johann André Forfang (23) tar med seg to middelse plasseringer fra verdenscuprennene i Italia.
Les mer om: