Nyheter om Stang


– I 1945 hadde nordmenn blitt pint i fem år, ikke i åtte uker

Tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang understreker viktigheten av at vi husker hvor heldige vi er – til tross for en annerledes 17. mai-feiring.

Svakere fra Returkraft

I 2018 hadde Returkraft stang inn på et par sentrale tall i regnskapet. Det gjentok seg ikke i 2019, og strømprisene gjør at 2020 kan ende enda svakere.
Les mer om:

EU-flagget på halv stang i Luxembourg

Flere grensebyer i Luxembourg har firt EU-flagget på halv stang i protest mot Tysklands strenge grensekontroll.
Les mer om:

– Jeg blir alltid presentert som «Lutefisk, the smelliest fish from Norway»

Langs Miami Beach’ strender er det i disse coronatider kun 69 år gamle Robert «Raven» Kraft som får lov til å løpe hver dag slik han har gjort daglig i 45 år. – «Raven» er en legende i Miami Beach, forteller Frode Stang som selv har løpt flere turer med ham. 
Les mer om:

Derfor gir Michael Stang Treschow seg som styreleder i Treschow-Fritzøe AS

En ny leder er på plass i styrerommet i Treschow-Fritzøe-konsernet. Og det er ikke noen hvem som helst som overtar etter Michael Stang Treschow, som nå «bare» skal være styremedlem framover.
Les mer om:

Thomas er et av flere lokale ansikter i ny arbeids-reality: – Vi står ikke bare og venter på Ola og Kari som har tatt med en flaske vin for mye

Thomas Stang er en av flere fra Fredrikstad som dukker opp i den nye TV 2-serien «Toll», som har premiere mandag 13. april.
Les mer om:

En annerledes påsketur!

Oppfordrer deg til å ta med en stein og legge fra deg ved korset: – Som et symbol på at vi der kan legge fra oss det som tynger og plager oss, sier sogneprest Kristin Stang Meløe.
Les mer om:

Italia holdt 1 minutts stillhet for koronadøde

Italia flagget på halv stang og holdt 1 minutts stillhet til ære for ofrene for koronaviruset og deres familier.
Les mer om:

Storklubb i sorg

Atlético Madrid sørger etter at ungdomsspiller Christian Minchola Sánchez (14) gikk bort. Klubben vil flagge på halv stang og sender kondolanser til familien.
Les mer om:

Begrenset antall i bryllup og begravelser: – Også kirken må bidra til å hindre smittespredning

Det er begrenset hvor mange som kan komme i begravelse og bryllup. Alle ordinære gudstjenester er også avlyst. Likevel; sokneprest Kristin Stang Meløe vil gjerne at folk skal føle at kirken er tilstede.
Les mer om:

Viruset kan velte opprykksdrømmen for Leeds

Med bare ni kamper igjen av sesongen, leder Leeds United Championship og ligger an til opprykk til Premier League. Nå kan coronaviruset stoppe dette. Dermed kan det nok en gang være stang ut for den tidligere storklubben.

Vegard tok medalje – Eivor og co. med stang ut på NM-stafetten

Det var hard kamp om medaljene under junior-NM i skiskyting i Folldal i helga. På stafetten søndag lyktes etnedølen Vegard Thon (17), sammen med tre lagkamerater fra Oppland.
Les mer om:

Kystvakta skyter varselsskudd i vannet

Den greske kystvakta slår med stang mot gummibåten overfylt av mennesker.
Les mer om:

Overraskelser å danse til

Unganisha – Verkstedet – Bylarm – fredag 28. februar: Med en optimistisk framtoning (glade klær, fargerik påkledning sågar av laptopbordet), mac og et tradisjonelt, håndholdt kenyansk strengeinstrument, må jeg si denne duoen får ekstremt mye ut av lite. Nå rommer Bernt Isak Wærstads laptop halve verden, høres det ut som, men innstillinga deres i det å brette ut en del muligheter er ganske imponerende. Ikke minst er det lett å bli glad av dette. Ikke noe å vente på med å sette i gang festen, og vi går rett på bassen.

JUNIOR-VM: FOSSESHOLM FALT FRA VM-GULL

Maksimalt stang ut var hva det ble for Helene Marie Fossesholm under åpningsdagen av Junior-VM lørdag.
Les mer om:

Datteren med rørende minneord til Jahn Teigen

– Si meg, hva betyr adieu? innleder 35-åringen et minneord om sin far og viser til en av artistens mest kjente melodier. NTB viderebringer her Sara Skorgan Teigens minneord i sin helhet: SI MEG, HVA BETYR ADIEU? Av Sara Skorgan Teigen En liten kropp, en gigantisk energi. Et våkent og nysgjerrig sinn, styrt av hjertet. En far, en helt spesiell venn, en kunstnerkollega, min sparringspartner, en lekekompis, et voksent barn, en barnlig og reflektert voksen, en klovn, tryllekunstner, gummitryne og en lysende morfar. Jeg sitter her i stuen din.

Salzburg avslører skitne detaljer etter United avtale gikk i vasken

Manchester Uniteds stang ut i forsøket på å signere Erling Braut Haaland i januarvinduet er godt dokumentert – men nå har detaljer om den enorme overføringspakken de foreslo for hans tidligere lag RB Salzburg avslørt for første gang. Til tross for vedvarende og intens interesse fra Manchester United, tok 19-åringen beslutningen om å bytte Østerrike for Tyskland og signere på den stiplede linjen for Dortmund. Les: Manchester United gleder seg over Jack Grealish sin exit pris Det har ført til en mål-orgie både i Bundesliga og Champions League som er helt unik.

Satser mye på produktutvikling: Roar Stang Kjøtt snart klar med ny pizzatopping

I de nye skreddersydde lokalene på Åkebergmåsen i Råde jobber kjøttbedriften med tre produktutviklinger samtidig.
Les mer om:

Kilde ny verdenscupleder tross norsk nedtur i Kitzbühel-utforen

Fredag ble de nummer én og to i super-G-en i Kitzbühel. Lørdag ble det stang ut for Kjetil Jansrud og Aleksander Aamodt Kilde i den berømte utforen samme sted, men sistnevnte er nå ny leder av verdenscupen sammenlagt.
Les mer om:

– Der røyk flaggfabrikken

En tradisjonsrik flaggfabrikk jevnes med jorda, men ingen flagger på halv stang av den grunn.
Les mer om:

Ble årets produkt: Roar Stang vant gjev pris for sin Kebab-kylling

Kjøttprodusenten fra Råde ble utfordret av NorgesGruppen til å utvikle kebab-kjøtt. Det ble en ubetinget suksess.
Les mer om:

Maks uflaks på Bjerkebanen for Moen

Heidi Moen tok med seg hele fire hester til Bjerkebanen onsdagskvelden for å delta i V75. Mer stang ut er det kanskje ikke mulig å få.
Les mer om:

Derfor er ikke flagget på halv stang

Til tross for at flere av landets befolkning har tent levende lys utenfor Slottet, er det enkelte som lurer på hvorfor flagget ikke er på halv stang på Slottet.
Les mer om:

Derfor er ikke flagget firt på halv stang på Slottets tak

Mens levende lys flakket på Slottplassen etter Ari Behns bortgang, undret enkelte over at det ikke ble flagget på halv stang på Slottet.
Les mer om:

Fikk beholde seieren tross protest – nå har det vært stang ut i årevis

En av kuskene la inn protest, men dommerne tok den ikke til følge. Geir Nordbotten fikk beholde seieren til tross for hestens spesielle manøver i siste sving.
Les mer om: