Nyheter om Stang


Langt fra en drømmestart i ny ishall: – Noen dager er det bare stang ut

Alle var enige om at den nye ishallen var flott. Resultat ute på isen derimot ...
Les mer om:

Tre Premier League-scoringer koster 2,6 milliarder kroner

Litt søkt, men likevel. Enten sier dette noe om hvor sinnsyke priser det er på fotballsparkere, eller hvor steintøff Premier League er for offensive stjerner. Vi tenker begge. Så hva er saken? Det er Daily Mail som har blinket ut seks angrepsspillere som har vært særs uproduktive samtidig som de er svinedyre. Les: United-legende: Det mangler noe stort i garderoben Vi er fortsatt på begynnelsen av sesongen, men den engelske avisen ser ingen grunn til å vente med å henge spillerne ut som flopper. Her er klubbmedlemmene: JoeLinton: fra Hoffenheim til Newcastle for ca.

Amalie Iuel til VM-semifinale med norsk rekord: – Endelig stang inn

DOHA/OSLO (VG) Amalie Iuel (25) brøt hundredelsforbannelsen og tok seg videre til semifinale i VM i Doha. Samtidig satte hun norsk rekord på 400 meter hekk med tiden 54.72. Det er 43 hundredeler bedre enn den hun satte i juni.
Les mer om:

Kåre Vedvik fikk en sjanse i NFL og bommet to ganger

Det var for kort tid siden stor glede og en god dose med stolthet at vi kunne melde at Den amerikanske fotballklubben New York Jets klinte til og signerte Kåre Vedvik som kicker, på søndag ble han første nordmann som har spilt en NFL kamp siden 2001. Det ble dessverre tap mot Buffalo og den norske kickeren fikk skylda for det som omtales som et katastrofalt tap, Vedvik fikk vært tenkelig start på sin NFL karriere med å misse på et ekstrapoengspark og et trepoengspark. New York Jets tapte 16 – 17 med en slik margin ville de vunnet hvis trepoengeren hadde vært stang inn. Sam Ficken er signert so

Sendes på utlån for å få fart på beina igjen

Peter Michael har vært skadet i lang tid, men fikk rett over sommeren endelig klarsignal for å begynne å trene. Nå reiser han på lån til Tom Nordlies mannskap for å få kamptrening. «Vi er veldig glade over at han er tilbake fra den alvorlige skaden sin, og det viktigste for han nå er å komme i ordentlig slag på banen igjen.

Skolen til den drepte 17-åringen legger ut minneprotokoll

Sandvika videregående skole legger tirsdag ut en minneprotokoll og vil flagge på halv stang for den 17 år gamle jenta som ble funnet drept lørdag.
Les mer om:

Skolen til 17-åringen i sorg: – En tragisk hendelse

De kommende ukene vil flagget vaie på halv stang på Sandvika vidregående skole etter at en av deres elever ble drept i Bærums-saken.
Les mer om:

Michael Stang Treschow taper stort på salg av sports- og luksusbiler: – Påvirket av fokus mot el- og hybridbiler

Michael Stang Treschows suksess med salg raske biler lar vente på seg. Luksusbilforhandleren AutoXO tapte 6 millioner kroner i fjor.
Les mer om:

Michael Stang Treschow taper stort på salg av sports- og luksusbiler: – Påvirket av fokus mot el- og hybridbiler

Michael Stang Treschows suksess med salg raske biler lar vente på seg. Luksusbilforhandleren AutoXO tapte 6 millioner kroner i fjor.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av de norske singlene som kom i dag. Innen flere sjangere. Kjør deg opp nedenfor. Cashmere Cat «EMOTIONS» Kashmirkatt er snart klar med oppfølgeren til sitt debutalbum fra 2017. Det nye settet har Magnus-Cat laget sammen med sin selvskapte karakter PRINCESS CATGIRL, som han har teaset siden i fjor. Prinsessen får ham til å føle seg tryggere – og hun synger fint. Og treffer høye toner. Jamfør platens første singel. Katten får her (også) hjelp fra Benny Blanco og svenske Tove Styrke. OPPDATERT fredag kl.

Engelskmann fisket for første gang – vant 5.000 kroner(pluss)

Engelske Lee Bishop, som besøkte et vennepar i Gryllefjord, gjorde noe han ikke hadde gjort før — å fiske med stang. Han fikk så en torsk på 12 kilo under havfiskekonkurransen, og med det en premie på fem tusen norske kroner.
Les mer om:

Bygda i sorg

MALVIK/OSLO (TV 2): Utenfor rådhuset i Malvik er flagget på halv stang og gatene er folketomme. Ordfører Ingrid Aune (33), og Arbeiderpartiets ordførerkandidat ble bekreftet omkommet i en båtulykke.

Ny rapporteringsløsning for stangfiske i sjø

Nå er det opprettet en egen rapporteringsløsning for innmelding av anadrom laksefisk som fanges på stang i sjøen.
Les mer om:

Egan Bernal yngste Tour de France vinner på 110 år

Det begynner å bli lenge siden Frankrike kunne hente hjem seieren i Tour de France og i år også ble det stang ut. Colombianske Egan Bernal overrasket alle, inkludert seg selv. Han er bare 22 år gammel og dermed den yngste vinneren av Tour de France på 110 år.  En skade stoppet Egan Bernal fra Giro d’Italia i mai.

Snart Olsok, det skal markeres her

Sogneprest Kristin Stang Meløe skal feire Olsok-gudstjeneste under åpen himmel.
Les mer om:

Frivillige held fram søket etter Bjørn Ove (46)

– Det er viktig av menneskelege omsyn, seier ordførar Gunhild Berge Stang. Politiet har i samråd med familien frigjeve namnet på mannen som er sakna.
Les mer om:

Nytt poengtap for Norge i G19-EM i fotball

Nok en gang ble det stang ut for Norges fotballjuniorer i G19-EM. Tross store sjanser ble det kun 0-0 og ett poeng mot Tsjekkia torsdag kveld.
Les mer om:

Norges EM-drøm i tynn tråd etter nytt poengtap

Nok en gang ble det stang ut for Norge i G19-EM.
Les mer om:

Norges EM-drøm i tynn tråd etter nytt poengtap

Nok en gang ble det stang ut for Norge i G19-EM.
Les mer om:

Stang ut på Ekeberg

Volbeat fant ikke formen på Tons of Rock.
Les mer om:

Christian Eriksen jakter bolig i Madrid

Det kan tenkes at Danmarks største fotballstjerne om dagen kun ønsker et sted som er i nærheten av skikkelig tapas og sangria, eller så kan boligjakten være en forberedelse på en overgang til Real Madrid.  I følge Fyens Stiftstidende (dansk avisen) har Eriksen undersøkt boligmarkedet i Madrid.

Callum Hudson-Odoi: Bayern München får nok en stang ut i Premier League

Vi kan forestille oss hvordan det høylydt diskuteres på kammerset i München, der Karl-Heinz Rummenige og Uli Hoennes grubler over hvordan de skal bringe tysk stolthet tilbake – også ute i Europa. Bayern-supporterne er lei av å måtte glede seg over nasjonale liga -og cuptriumer. Det er jo bare å forvente! Det siste året har Bundesliga-klubben vendt radaren mot Premier League. Mye prestisje er lagt inn i oppgaven med å hente Tysklands store sønn, Leroy Sané tilbake til hjemlandet.

Stang ut i VM-runde

VM-runden i Nederland endte med null poeng for Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.
Les mer om:

Stang ut for FKT og Re FK

Både FKT og Re gikk på knepne tap i siste seriekamp før fotballferien.
Les mer om: