Nyheter om Standal


Halve motoren til Jan Roger sto under vann på vei til Sverige: – Det var noen paniske minutter

SANDEFJORD: Det som skulle bli en kosetur for Jan Roger Standal til Bohuslän endte i en dramatisk kamp mot klokka.

Halve motoren til Jan Roger sto under vann på vei til Sverige: – Det var noen paniske minutter

Det som skulle bli en kosetur for Jan Roger Standal til Bohuslän endte i en dramatisk kamp mot klokka.
Les mer om:

Promillekøyring på Standal

Eldre mann mistenkt for fyllekøyring
Les mer om:

Standal Knuseverk er selt

Standal Knuseverk AS har fått nye eigarar.
Les mer om:

Byrådslederen til Kringsjå Raymond Johansen dro på klubbesøk - og ble der lenge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Denne gangen var det byrådsleder Raymond Johansen (Ap) selv, som tok turen til SFK Lyn og Kringsjå - for å se på anlegget og møte Lyn-folket. Sist, og for noen uker siden, var det partikollega og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) som var på befaring, kunstgresset ved hovedbanen er under rehabilitering.

Fra Malmö til Langmyrgrenda: Publikumsrekord, fartsrekord og kjendisrace

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LANGMYRGRENDA: Med rekordantall publikummere lå alt til rette for en fantastisk reprise av 17. mai på Nordberg, som det har blitt. Etter å ha holdt seg på hjulene gjennom Mors skrekk og nedover Pål Andres-sletta ble det også ny fartsrekord i årets utgave av Norges største olabilløp, som i fjor.I Formel 1-løypa på Nordberg ble det også et spennende oppgjør mellom motorsykkelverdensmesteren og eleven hans på landslaget.

Sutrer ikke over Kongens Nei i Langmyrgrenda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Bare to dager etter nasjonaldagen, kommer dagen som på Nordberg er større 17. mai. I år faller den på 19.

No har NVE bestemt seg om nytt kraftverk på Standal(pluss)

Grunneigarar og kraftselskap som ønska kraftverk i Nøvedalselva på Standal, har fått avslag frå NVE.
Les mer om:

Fotballrunden: Det ble både jubel og skuffelse i sesongstarten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Serierunder og seriestart i helgen for Nordre Aker-lagene. Sesongstart for Kjelsås og Lyn Både guttene til Kjelsås i 2. divisjon, og Lyn i 3. divisjon, sto foran sesongens første kamp denne helgen. Premierenerver var det nok i aller høyeste grad. Kjelsås i 2. divisjon hadde sin seriestart søndag, borte mot Asker. Gutta fra Oslos tak lå under 0-1 mot vertene til pause.

Tre skular i Hå får nye rektorar etter sommarferien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rune Roaldsen (46), som no er rektor ved Motland skule på Nærbø, blir ny rektor ved Varhaug ungdomsskule.Synnøve Helleren Malmin (46), som er lagleiar ved Motland, blir frå 1. august ny rektor ved same skule. Ingerid Flesland Standal (50) blir ny rektor på skulen på Høyland.Ho kjem frå stillinga som undervisningsinspektør ved Dysjaland skule i Sola.Alle dei tre byrjar i ny jobb frå 1.

Høytlesing for andre klassetrinn skulle motivere til lesing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LESING: - Det var litt skummelt i starten, men nå går det fint, sier Angelica Aareskjold om å lese for 10. klassingen Julie Askø.Selv går hun bare i tredjeklasse og da kan man bli litt usikker når man skal lese høyt for en mye eldre elev.- Men det er ganske gøy, sier hun.Julia synes også det var kjekt. Rundt dem sitter en tredjeklassing og en tiendeklassing i par og leser for hverandre.

Ingerid Standal er ei typisk soladame: Bondekone og lærer med høyere utdanning

Kjønnsforskjellene er størst i Forsand, mens andelen av befolkningen med høyere utdanning vokser mest i Sola. I hele Norge har flere kvinner enn menn høyere utdanningsnivå.
Les mer om:

Sykepleier-topp: – Hele tiden konfliktsituasjoner i eldreomsorgen

Leder for sykepleierforbundet i Fredrikstad kommune, Rita Standal, sier de oftere enn før opplever at samarbeidet mellom ansatte og pårørende i helsetjenestene blir vanskelig. Hun mener det er en samfunnstrend at folk stiller høyere krav og at det ofte ikke er samsvar mellom krav og tilbudet som gis.
Les mer om:

- Når planar ikkje vert fylgde, er det då berre å gje dispensasjonar, same kva?(pluss)

Kristin og Tormod Standal, og Asbjørg Standal Romestrand, på Standal meiner det er på tide at kommunestyret tek seg ein tur til Standal og knuseverket.
Les mer om:

Ålesundskvinna som skapte operakultur i Nordfjord

NORDFJORDEID (NRK): Kari Standal Pavelich og Michael Pavelich har ofra alt for å skapa operakultur på Nord-Vestlandet mot alle odds.
Les mer om:

Kari Standal Pavelich frå Ålesund: – Den største overraskinga eg har fått nokon gong

Det har vore vinter i fjellet i Sør-Noreg, men no har temperaturen stige på fjellovergangane mellom Aust- og Vestlandet.

Alexander Pavelich vidare i «Stjernekamp»

Mor og operasjef Kari Standal Pavelich sat i salen då sonen Alexander gjekk vidare frå operakvelden i «Stjernekamp».
Les mer om:

Går imot utbygging av Nøvedalselva ved Standal

Rådmannen går imot ei utbygging av Nøvedalselva
Les mer om:

Klare for finale i Norway Cup 2018: - Vi må være skjerpa fra start

- Også må vi opp noen hakk og gi enda mer, mener Lyns Lisa Standal, og om hvordan jentene fra Kringsjå skal spille best mulig i finalen fredag.
Les mer om:

Heddapris til Elisabeth Nesset, Alf Lund Godbolt, Vibeke Blydt-Hansen og Norunn Standal

Fikk prisen for beste audiovisuell design, i forestillingen Antigone.
Les mer om:

Småkraft AS ynskjer å byggje ut Nøvedalselva på Standal(pluss)

Småkraft AS har søkt NVE om konsesjon til å byggje ut Nøvedalselva kraftverk på Standal. Dette vil eventuelt verte det tredje kraftverket på Standal.
Les mer om:

Refsar Standal Knuseverk for forsøpling

Standal Knuseverk får kjeft både av Ørsta kommune og Fylkesmannen.
Les mer om:

Vei i Ørsta åpnet igjen etter steinras

Fylkesvei 70 Skarbøen, på strekningen Store Standal - Festøya i Ørsta kommune ble onsdag stengt på grunn av et steinras.
Les mer om:

Kristine (31) ble slått rett i bakken av rasende syklist

MOLDE (TV 2): Med barna som sjokkerte vitner, ble Kristine Heiervang Standal brutalt slått ned av en illsint syklist.
Les mer om:

Syklist slo ned kvinne – Facebook-innlegg førte til mange tips

Lørdag ble Kristine Heiervang Standal slått i bakken av en ukjent syklist, med de to små barna som vitner. Ektemannen ba om tips på Facebook. – Vi har fått mange innspill, og har tro på at gjerningsmannen er blant dem.