Nyheter om Staff


Manchester United-legenden Berbatov har bestemt seg

For oss er og blir bulgareren Manchester United-spiller. I perioden 2008-12 herjet denne helt spesielle angrepsspilleren rundt i Premier League for Sir Alex.

Eliteserieklubb i krise låner ut midtbanetalent

Sarpsborg 08 har sluttet å vinne fotballkamper og hvis det ikke snur snart vil de bli forbigått av bunnlaget fra Drammen, Strømsgodset.

Rafael Benitez forteller deg hele historien om kaoset hos Newcastle

Steve Bruce er sjefen på St. James´Park som skal få supporterne til å glemme deres Benitez. For den spanske manageren var like populær som eier Mike Ashley er upopulær. Nå deler den tidligere Liverpool-manageren noen tanker med oss om tiden før exiten fra Newcastle. For at supporterne ikke skal sitte igjen med inntrykket av at Benitez forlot dem med lett hjerte, kommer nå forklaringen (vi tok like godt med hele greie fra Goal.com): «When I joined Newcastle in 2016, I did it with all my heart.

Newcastle bruker tre millioner pund på å kjøpe fri Steve Bruce

Newcastle bekrefter i dag at den nye manageren på St. James Park blir Sheffield Wednesday manager Steve Bruce. – Etter at deres meget populære manager Rafel Benitez bestemte seg for å virkelig cashe inn og ta jobb i den kinesiske klubben Dalian Yifang har Newcastle vært på leting etter en ny manager.  Newcastle har hele denne våren annonsert enorme endringer, de skulle få ny eier som i praksis ville gi dem ubegrensede resurser til spillerkjøp og annen opprustning. Da dette ikke skjedde stakk Benitez med sine assistenter.

Liverpool nær signering av tidenes yngste Premier League spiller

Fulhams Harvey Elliott har fått klubber over hele Europa til å våkne og melde sin interesse, klubber med meget god økonomi som Real Madrid,  RB Leipzig og Paris Saint-Germain kjemper mot Liverpool om unggutten, men ser ut til å tape.  Liverpool manager Jurgen Klopp er iferd med signere sitt andre spennende unge prospekt for sommeren med The Telegraph rapporterer at de vil signere Fulham midtbanespiller Harvey Elliott. Han ble 16 år i april og har allerede to kamper for Fulham, mens de fortsatt var i Premier League.

Craig Bellamy: Tidligere Liverpool-spiller slår følge med Kompany

Den 39-årige waliseren blir ikke nødvendigvis husket best for to runder á ett år på Anfield, men skitt au. Det er uansett noe vanskelig å putte Bellamy i en klubb-bås. Nei, dette må vi faktisk trekke tilbake.

Se hvilken herlig dag disse heldige fikk i Skjærgården

For sjuende gang ble «Poker Run» arrangert med start og stopp på Hankø Marina. – I mellomtiden fikk deltagerne fem herlige timer i skjærgården med flere stopp underveis, sier arrangør Atle M. Staff.
Les mer om:

Inviterer til nytt «Poker Run» i havgapet

Lørdag den 15. juni inviterer Hankø Marina til den sjuende utgaven av «PokerRun». – Dette er en uhøytidelig og sosialt arrangement både til sjøs og på land, opplyser Atle M. Staff og Ralph Sparre-Enger.

Kaptein ferdig i Everton etter tolv år

Det er en Everton legende som nå sier takk for seg, Phil Jagielka som har vært kaptein i lange perioder har nesten 400 kamper i beltet, men ønsker seg flere. Everton har valgt å ikke forlenge avtalen dermed er 36-åringens tid i den blå drakten over. Det bekrefter Jagielka selv via Instagram. «Dessverre er min reise i Everton ved veis ende etter tolv fantastiske sesonger.

Alex Oxlade-Chamberlain tilbake etter et år, takket fansen

Alex Oxlade-Chamberlain takket Liverpool-fansen for å hjelpe ham gjennom en av hans m «mørkeste tider» etter at han fikk sitt comeback i går mot Huddersfield Town. Tilbake etter å ha vært ute i et år Det var en strålende kamp for Liverpool mot Huddersfield og Oxlade-Chamberlain, kom tilbake etter et år med kneskade og var nær med å komme på scoringslisten etter å ha blitt byttet inn litt over et kvarter før slutt.

- Tusen, tusen takk til UNN

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her følger hilsenen Spike Reid selv har skrevet (oversatt fra engelsk).«I februar måned returnerte jeg til UNN Tromsø, nøyaktig syv og et halvt år siden jeg forlot sykehuset. Den gang ble jeg flydd hjem til England av et ambulansefly.Tre dager tidligere hadde jeg ankommet Tromsø etter et forferdelig isbjørnangrep på Svalbard.

Roma fortsetter å rydde

Det er lite trolig at Claudio Ranieri har rukket å pakke sakene sine i London leiligheten etter å ha blitt sparket av Fulham på grunn av elendige resultater i Premier League. Fredag ble han hentet tilbake til Roma på en kontrakt ut sesongen. 67-åringen er dermed klar for sin andre periode i Serie A-klubben. Han trente Roma mellom september 2009 og februar 2011.

– Jordyn og Tristans flørt har pågått i en måned

Dramaet fortsetter, gitt, og det blir bare verre.

Legendarisk Manchester United trener Eric Harrison er død

Paul Scholes var en del av «Class of 92» som har mye å takke trener Eric Harrison for. – I går kveld sovnet han stille inn 81 år gammel.  Harrison var sjef for Manchester United sitt akademi og leverte en jevn strøm av talenter til Sir Alex Ferguson og det mest kjente «kullet» av dem alle «Class of 92» som bestod av blant andre  David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt og Neville-brødrene. Det er lett å se hvor viktig Eric Harrison har vært for klubbens utvikling og dominans i engelsk fotball. We’ve lost our mentor , our coach and the man who made us.

Skademarerittet til Tottenham ble akkurat hakket verre

Angrepsrekka til Tottenham er allerede kraftig svekket, på grunn av Asia-mesterskapet og skader. I dag kom det enda en dårlig nyhet, Dele Alli blir borte fra fotballbanen til mars med en hamstringskade. På slutten av helgens 2 – 1 seier for Tottenham mot Fulham kunne man se en haltende Dele Alli.

Tottenham mister sine to beste foran mål i en meget viktig periode

De dårlige nyhetene bare flommer inn for Tottenham om dagen. Det hjelper lite å at klubben har en av verdens beste managere i Mauricio Pochettino når den ene spilleren etter den andre plukkes av banen. Tottenham ligger fortsatt på tredjeplass i Premier League etter tapet mot Manchester United for et par dager siden.

Emerys betrodde mann kommer ikke tilbake denne sesongen

Det gjør vondt bare å tenke på det. Og når du er profesjonell fotballspiller er en korsbåndskade ensbetydende med pause. I Arsenal-spillerens tilfelle, en lang pause. Rob Holding var med å kjempet mot Manchester United denne uken, men måtte gi seg allerede i første omgang. Nå venter operasjon på 23-åringen og en pause på mellom seks til ni måneder. Blir lenge til dette.

Beveget Schmeichel dedikerer seier til klubbeier

Leicester vant lørdag 1-0 over Cardiff, og det var den første kampen siden klubbens eier døde i forrige uke. Kasper Schmeichel dedikerte seieren til klubbeieren etter kampen. Det var rørende scener  både før, under og etter Leicester Citys Premier League-seier over Cardiff.. Les: Årets navn og årets utøver Simply amazing.

La frem gammelt skjøte i huskapper-saken

Forsvarer Trygve Staff la tirsdag frem et gammelt skjøte fra 1942 i straffesaken mot Arne Vigeland (44).
Les mer om:

Knallsommeren har gitt FÆRRE besøkende i flere gjestehavner

– En varm og vindstille sommer har gjort at båtfolket har lagt seg ute i skjæra. Det har helt klart gitt færre overnattinger i gjestehavna, sier Atle Staff på Hankø Marina. Strømstad gjestehavn og Skjæløy slipp stemmer i. Unntaket er Skjærhalden og Sand. Der har det kokt i hele sommeren.
Les mer om:

Tor Erling Staff bisatt

Advokat og samfunnsdebattant Tor Erling Staff ble fredag bisatt fra Frogner kirke.
Les mer om:

Tor Erling Staff bisatt

Advokat og samfunnsdebattant Tor Erling Staff ble fredag bisatt fra Frogner kirke.
Les mer om:

Tor Erling Staff bisatt

Advokat og samfunnsdebattant Tor Erling Staff ble fredag bisatt fra Frogner kirke. Et bredt spekter av advokater og personer fra fagmiljøet og rettsvesen var til stede.
Les mer om:

Ubetinget Staff

De siste årene savnet han «livet sitt». Vi andre savner samfunnsdebattanten og fyrverkeriet Tor Erling Staff.
Les mer om:

Takknemlig for å ha jobbet med Staff

Som fersk jurist søkte Cecilie Nakstad på en jobb hos Tor Erling Staff (85), som døde søndag. Hun fikk jobben, og er svært takknemlig for de ni lærerike årene med den kontroversielle forsvarsadvokaten.
Les mer om: