Nyheter om Staff


Ble dømt til to og et halvt år i fengsel: - Han synes jo dette er utrolig

SKIEN: Mandag kom dommen hvor den tidligere forretningsmannen Bernt Egil Ohna (78) er dømt til to år og seks måneder for grov skatteunndragelse. - Han synes jo dette er utrolig og skal selvfølgelig påanke den, sier advokat Trygve Staff, som er Ohnas forsvarer.

Er Ellen DeGeneres egentlig slem? NikkieTutorials setter fyr på ryktebålet

De som tilbringer mye tid på Twitter (eventuelt Jodel) har trolig fått med seg ryktene om Ellen DeGeneres. Det sies nemlig at den berømte talkshow-verten – som tilsynelatende har godhet i DNA-et sitt – egentlig er en drittkjerring. Historiene om slemme-Ellen skal være velkjente i Hollywood, men av ukjente grunner har de aldri nådd frem til folk flest.  Den seneste uken har mange ugunstige rykter om Ellen blitt delt på Twitter. Ingen har selvfølgelig håndfaste bevis, så ta det med en klype salt.

I dag starter Jens Bjørn i ny sjefsjobb med 651 ansatte: – Jeg må nok sjonglere litt

I dag skulle egentlig Jens Bjørn Staff håndhilst på en rekke nye kolleger. Nå blir det en annen start i ny jobb enn han hadde sett for seg.
Les mer om:

I dag starter Jens Bjørn i ny sjefsjobb med 651 ansatte: – Jeg må nok sjonglere litt

VESTFOLD OG TELEMARK: I dag skulle egentlig Jens Bjørn Staff håndhilst på en rekke nye kolleger. Nå blir det en annen start i ny jobb enn han hadde sett for seg.
Les mer om:

Liverpool skjønner alvoret – gjør fotball til en individuell idrett

På fredag formiddag bestemte selv Premier League at nok er nok. Kampene er stanset i første omgang frem til 4. april. Så hva gjør verdens (tidligere) beste klubb med arbeidshverdagen? Tar det hele på alvor, stenger treningsanlegget på Melwood og sender samtlige spillere hjem for egentrening på ubestemt tid. #LFC can confirm the first-team squad and staff will, voluntarily, temporarily suspend activity at Melwood training ground from today. https://t.co/K8AtHEw8cl — Liverpool FC (@LFC) March 13, 2020 Les: Paul Pogba kommer med virusråd Smart og nødvendig tiltak.

Fredrik Ljungberg fortsetter i Arsenal

Arsenal legende Fredrik Ljungberg rykket opp som midlertidig manager da Unai Emery fikk sparken, han fikk seks kamper som vikar. Svensken fortsetter i klubben som en del av trenerteamet til Mikel Arteta. Det fortalte Arteta på en pressekonferanse mandag. Les: Everton har sendt inn søknad om ny stadion Mikel Arteta has confirmed that Freddie Ljungberg will stay at the club and be part of his backroom staff. — Arsenal (@Arsenal) December 23, 2019 Spanjolen ble fredag presentert som Arsenals nye hovedtrener, men satt på tribunen da laget spilte 0-0 borte mot Everton under 24 timer senere.
Les mer om:

Møtt av skrekksyn på vei til jobb: – S***n i helvete!

Johan Staff var bare sekunder fra å frontkollidere med et utenlandsk vogntog som mistet kontrollen.
Les mer om:

Dette er mannen som skal lede milliardkonsernet

SKIEN: 52-åringen Jens Bjørn Staff har spilt 1. divisjonsfotball, men en veldedighetskamp tidligere i år fikk ham til å innse at fotballkarrieren er over. Den nye konsernsjefen i Skagerak Energi er firebarnsfar og tror verden må bli mer elektrifisert.

Jens (52) fra Larvik blir ny konsernsjef: – Ikke ofte slike stillinger blir ledige

Konsernsjef Knut Barland gir seg etter 12 år i sjefsstolen i Skagerak Energi. Inn kommer Jens Bjørn Staff fra Larvik.

Jens Bjørn blir ny konsernsjef

Jens Bjørn Staff er ansatt som ny konsernsjef i Skagerak Energi AS. Han tar over etter Knut Barland som i sommer offentliggjorde at han ville gi seg som konsernsjef.

Banket på døren til Kylie Jenner, får ett års fengsel

Hektisk i Hidden Hills. Straffen er klar for inntrengeren. I dag ble Brandon Sevilla Martinez dømt til ett års fengsel for å ha tatt seg inn på tomten til Kylie Jenner. Mannen fikk også en betinget staff på tre år. Han skal sone i L.A.

– Det holdt på å gå tre menneskeliv(pluss)

Johan Håvard Staff har fått summet seg, men er glad for at nevøen og han selv fortsatt er i live etter en ekkel hendelse torsdag morgen.
Les mer om:

Her mister vogntoget kontrollen rett foran Johan (54) og nevøen (13)

Torsdag morgen var Johan Staff på vei til jobb da et vogntog plutselig havnet i hans kjørefelt.
Les mer om:

Her får Johan (54) traileren rett mot seg: – Det kunne gått helt galt

Hendelsen langs E8 inn mot Tromsø kunne fått fatale konsekvenser. Såpeglatte forhold og feil dekk, tror Staff var årsaken til nestenulykken.
Les mer om:

Ti fotballstjerner som er ute i kulden

Vi snakker selvsagt ikke om en vinterliga og den type kulde, men stjerner som ikke har fått den spilletiden som de har hatt før.

Her får Johan (54) traileren rett mot seg: – Fy faen det var såvidt!

Hendelsen langs E8 inn mot Tromsø kunne fått fatale konsekvenser. Såpeglatte forhold og feil dekk, tror Staff var årsaken til nestenulykken.
Les mer om:

Her får Johan (54) traileren rett mot seg: – Det kunne gått helt galt

Hendelsen langs E8 inn mot Tromsø kunne fått fatale konsekvenser. Såpeglatte forhold og feil dekk, tror Staff var årsaken til nestenulykken.
Les mer om:

Her får Johan (54) traileren rett mot seg: – Det kunne gått helt galt

Hendelsen langs E8 inn mot Tromsø kunne fått fatale konsekvenser. Såpeglatte forhold og feil dekk, tror Staff var årsaken til nestenulykken.
Les mer om:

IT’s drive to improve the customer experience

IDG NEWS: CIOs are hiring BRMs and BPOs, embedding IT in the business and sending IT staff into the field — all in a quest to better court business customers.
Les mer om:

Ed Woodward gir Solskjær en støtte Mourinho bare kunne drømme om

På tirsdag kunne Ed Woodward legge frem det økonomiske resultatet for United for 2019. Overskudd på rundt 560 millioner kroner taler om en klubb som har gjort veldig mye riktig.

Manchester United-legenden Berbatov har bestemt seg

For oss er og blir bulgareren Manchester United-spiller. I perioden 2008-12 herjet denne helt spesielle angrepsspilleren rundt i Premier League for Sir Alex.

Eliteserieklubb i krise låner ut midtbanetalent

Sarpsborg 08 har sluttet å vinne fotballkamper og hvis det ikke snur snart vil de bli forbigått av bunnlaget fra Drammen, Strømsgodset.

Rafael Benitez forteller deg hele historien om kaoset hos Newcastle

Steve Bruce er sjefen på St. James´Park som skal få supporterne til å glemme deres Benitez. For den spanske manageren var like populær som eier Mike Ashley er upopulær. Nå deler den tidligere Liverpool-manageren noen tanker med oss om tiden før exiten fra Newcastle. For at supporterne ikke skal sitte igjen med inntrykket av at Benitez forlot dem med lett hjerte, kommer nå forklaringen (vi tok like godt med hele greie fra Goal.com): «When I joined Newcastle in 2016, I did it with all my heart.

Newcastle bruker tre millioner pund på å kjøpe fri Steve Bruce

Newcastle bekrefter i dag at den nye manageren på St. James Park blir Sheffield Wednesday manager Steve Bruce. – Etter at deres meget populære manager Rafel Benitez bestemte seg for å virkelig cashe inn og ta jobb i den kinesiske klubben Dalian Yifang har Newcastle vært på leting etter en ny manager.  Newcastle har hele denne våren annonsert enorme endringer, de skulle få ny eier som i praksis ville gi dem ubegrensede resurser til spillerkjøp og annen opprustning. Da dette ikke skjedde stakk Benitez med sine assistenter.

Liverpool nær signering av tidenes yngste Premier League spiller

Fulhams Harvey Elliott har fått klubber over hele Europa til å våkne og melde sin interesse, klubber med meget god økonomi som Real Madrid,  RB Leipzig og Paris Saint-Germain kjemper mot Liverpool om unggutten, men ser ut til å tape.  Liverpool manager Jurgen Klopp er iferd med signere sitt andre spennende unge prospekt for sommeren med The Telegraph rapporterer at de vil signere Fulham midtbanespiller Harvey Elliott. Han ble 16 år i april og har allerede to kamper for Fulham, mens de fortsatt var i Premier League.