Nyheter om Staff


Johans video går sin seiersgang på sosiale medier: – En humoristisk vri på noe det ligger mye alvor bak

Johan Staff ville illustrere at hullet i den asfalterte veien var så stort at det kunne romme flere fisk. Videoen han laget ble på få timer sett av nesten 50.000 på Facebook.
Les mer om:

Johans video går sin seiersgang på sosiale media: - En humoristisk vri på noe det egentlig ligger mye alvor bak

Johan Staff ville illustrere at hullet i den asfalterte veien var så stort at det kunne romme flere fisk. Videoen han laget ble på få timer sett av nesten 50 000 på Facebook.
Les mer om:

Bekreftet: Heckingbottom ny manager for Sander Berge

Chris Wilder har ledet Sheffield United opp til øverste divisjon og viste forrige sesong at klubben definitivt fortjente å være der. Denne sesongen (uten Dean Henderson) blir det igjen en heistur ned til Championship. Forrige sesong endte Sheffield på en råsterk 9.

Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste

Hos Borussia Dortmund kastes tenåringene innpå i de viktigste kampene. Martin Ødegaard har tatt omveien innom Real Madrid og utlånsopphold. Ikke at dette nødvendigvis har vært et feil valg for 22-åringen. For etter noen uker i London er ikke Arsenal-manageren i tvil om hva som bor i Ødegaard. -Han har potensialet til å bli en av verdens beste. Jeg har fulgt ham tett da han var hos Real Sociedad, og han var virkelig imponerende der i lange perioder.

Lars Lagerbäck tilbake på et landslag som er mye bedre enn det norske

Noen kommer sikkert til å argumentere med at Island ligger to plasser under Norge på FIFA rankingen, og derfor er bedre. – Men still deg heller spørsmålet hvilket land deltar i internasjonale turneringer og hvilke gjør det ikke. Den tidligere landslagssjefen for Norge, (Sverige også for en stund siden) Lars Lagerbäck er tilbake på sagaøya hvor han før han tok over det norske landslaget ledet Island med stor suksess. – Han skal ikke være alene om å gjenskape suksessårene 2011 til 2016. , Lars går inn i en ny rolle som teknisk rådgiver.

Pogba tilbake fra skanning

Det er noe positivt oppi det negative: Paul Pogba er skadet, men vil bli sterkt savnet. For ikke så altfor mange månedene siden ble Pogba-skader møtt med et skuldertrekk. Det var halvveis mot Everton at franskmannen måtte ut med en skade i låret. Pogba forlot banen, United mistet noe av overtaket – som i siste sekund resulterte i poengdeling. Les: Når Dortmund-direktør tar frem de myke verdiene, da er Haaland tapt På mandag kom resultatene fra skanningen. Vi kjører Solskjærs uttalelse til MUTV uten oversettelsesfilter: “It’s an injury that will take a few weeks to heal.

Moss FK har hentet inn ny hovedtrener

I dag kom resultatet av av det som Moss FK forteller har vært en lang og grundig prosess, sportssjef Thomas Myre har fått sin nye hovedtrener i god tid før kulda slipper taket og PostNord-Ligaen starter opp.

Kaos, kaos og mer Serie A-kaos

Forrige sesong hadde Genoa fire forskjellige managere. Nå fortsetter italienerne den stolte tradisjonen. På mandag ble Rolando Maran sendt på porten, eller som italienerne formulerer det på sitt dansende språk: Il Genoa Cfc comunica di aver sollevato dall’incarico il tecnico Rolando Maran. La Società ringrazia l’allenatore e il suo staff per l’impegno dimostrato. Nestsist på tabellen og 0-2 tap mot Benevento var nok for Genoa-ledelsen. Maran fikk bare noen måneder i jobben, og følger etter sportsdirektøren som måtte gå tidligere i sesongen.

Norsk duo viste lovende takter

Gyda Westvold Hansen og Mari Leinan Lund ble nummer to og tre i den provisoriske hoppomgang før tidenes første verdenscuprenn i kombinert for kvinner. Westvold Hansen hoppet 92 meter, noe som var lengst av alle, men noe svake stilkarakterer gjorde at 18-åringen endte på 2.-plass bak italienske Annika Sieff. Lund hoppet halvmeteren bak lagvenninnen og ble med det nummer tre. Fredag morgen starter hoppdelen av det historiske verdenscuprennet. Dersom hopprennet ikke lar seg gjennomføre, blir resultatene fra fredagens provisoriske hoppomgangen.

Slaven Bilic har fått sparken

Spørsmålet de siste dagene har egentlig vært hvem skulle få sparken først, Arsenal manager Mikel Arteta eller West Bromwich manager Slaven Bilic. West Bromwich gjør rent bord og kvitter seg samtidig med assistentrenerne Dean Racunica og Danilo Butorvic, og førstelagstrener Julian Dicks. Det viser seg at det var mye tøffere i Premier League enn i Championship. Les: Portos heftige prislapp på midtbanetalent skremmer ingen We would like to thank Slaven and his coaching staff for their efforts in achieving promotion last season and wish them all well in the future.

Kourtney Kardashian sprer farlige fake news til 102 millioner følgere

Kourtney Mary Kardashian blir slept på nettet etter at hun delte en vill konspirasjonsteori om munnbind. Nylig gjorde 41-åringen en virtuell kremt på Instagram Story og publiserte en advarsel til sine 102 millioner følgere. Kourt hevder at blå munnbind, de vi ser overalt på grunn av COVID-19, skal være kreftfremkallende. Sist vi sjekka hadde Kourtney Kardashian kun frakker fra eksklusive merker – ikke legefrakk Likevel påstår realitystjernen følgende: – De blå maskene som er påbudt i dagligvarebutikker og på fly er laget av PTFE, et kreftfremkallende middel laget av syntetisk fluor.

Companies still can’t find enough open source skills

IDGNS: The pandemic has accelerated demand for IT professionals with open source skills, and organizations are searching far and wide or retraining staff to fill the gap.
Les mer om:

Gode tall for Hankø Marina: – Det er bare hard jobbing og gode rutiner som gjelder, sier Atle (56)

2019 bød på rekordomsetning og halvannen million i pluss for Hankø Marina. – Dette er et resultat av ti år med hardt arbeid, sier styreleder Atle Staff.
Les mer om:

Atle (56) og Thomas (61): – Om vi er gale? Nei, vi har bare tatt en båttur til Kirkenes

Du skal være spesielt glad i sjøen om du velger å legge ut på en tur som det Atle M. Staff (55) og Thomas Nielsen (61) nå har gjennomført. 1.500 nautiske mil fra Hankø til Kirkenes er tilbakelagt i løpet av seks døgn

«Det er tid for meg å forlate klubben i mitt liv, men jeg forlater fornøyd»

Banega opplevde eventyravskjeden fredag ​​kveld da hans elskede Sevilla vant Europa League-finalen etter å ha slått Inter Milan 3-2, noe som gjorde det for tredje gang at argentineren vant konkurransen.

Fotballegende Henke Larsson sjekker inn på Camp Nou

13 år etter den svenske fotballegenden Henrik Larsson forlot Barcelona og «trappet» ned i Helsingborg er han tilbake på Camp Nou, denne gangen, naturlig nok ikke som spiller, han er tross alt 48 år og ikke så rask i steget som han engang var, men som en del av Ronald Koemans trenerteam. Ansatt i Koemans trenerteam er også nederlandske dødballeksperten Alfred Schreuder, de har begge fått en avtale på to år.

Ferdig i Chelsea

Chelsea manager Frank Lampard fikk det ikke som han ville, sjefene i klubben ville ikke fire på deres regel om at ingen over 30 år får tilbud om tre års kontrakter. Willian krevde tre år og fikk bare to, dermed åpnet det seg opp mulighet for Arsenal som tilbød tre år helt uten å mokke. I et åpent brev til fansen takker brasilianeren for tiden i klubben. Den meget kvikke kantspilleren som har blitt 31 år publiserte brevet i et innlegg på sin Instagram-konto «Tiden har kommet for å dra videre. Jeg kommer helt klart til å savne mine lagkamerater.

Omar Elabdellaoui forlater Olympiakos etter seks år

Den norske høyrebacken Omar Elabdellaoui har et lagt og inponerende opphold bak seg i den greske klubben Olympiakos, men nå er det slutt, helt uten at noen er sinte på hverandre. I en lang Instagram oppdatering skiver Omar Elabdellaoui hvilken ære det har vært for han å representere klubben fra Pireus, både i gresk fotball og ute i Europa. – Han nevner også hvor stort det har vært for han å være kaptein. Det hele startet i Skeid, hvor Manchester City oppdaget hans talent og hentet han til deres akademi helt tilbake til 2007.

Bekreftet: Solskjær får tilbake Serie A-stjernen

Det er ingen tvil om at Chris Smalling på rekordtid etablerte seg som forsvarsgeneral og stjerne på Stadio Olimpico. Roma, spillerne, supportere og Smalling selv var enige om veien videre. Så kom United og ødela moroa. Vi vet ikke om det var Smallings storspill i Serie A som har fått United til å trekke inn snoren på leieavtalen, eller om det var Romas manglende vilje til å strekke nær nok forventningene om overgangssum på 25 millioner euro. Resultatet er uansett det samme. Les: Keeperlegende Iker Casillas takker for seg I’m gutted that I can’t finish what we started this season.

Alle trodde Hellas Verona skulle rykke rett ned igjen

Den nyoppryggede italienske klubben Hellas Verona har gjort seg bemerket i Serie A denne sesongen. – Eksperter trodde oppholdet i den øverste divisjonen ville bli kort, men det har gått riktig så bra, faktisk har de beveget seg oppe på øverste halvdel og tatt poeng jevnt og trutt uten de store bølgene. Etter opprykket har jeg lagt merke til at Hellas Verona har blitt flittig brukt i sportsquizer med spørsmålet, hvilket land/serie spiller Hellas Verona i ?
Les mer om:

Tottenham-spiller Danny Rose vet han er ferdig

Den engelske landslagsspilleren har vært hos Tottenham i en halv evighet. 214 kamper etter at han ble hentet fra Leeds i 2007 skjønner 30 åringen nå at han kan se langt etter en retur til London. For etter at Mourinho ble hentet inn for å gi Tottenham en ny retning, bar det på utlån til Newcastle på nyåret. Da hadde Rose vært helt ute i kulden i november og desember. Les: Angrer på at Carlo Ancelotti ble sparket Glemt er de beste årene til Rose i perioden 2014-19 med Pochettino ved roret.

Fra Sogndal til Øygarden

Sogndal Fotball og Øygarden er enige om en overgang for forsvarsspiller Stefan Antonijevic. Like før ØFK treningen på Ågotnes Stadion dro hovedtrener Bryant opp et uventet ess fra ermet. Stefan Antonijevic hadde da nettopp bestått medisinsk test og skrevet under for en permanent overgang til ØFK! Les: Xavi får gigantlønn for å redde Barcelona Stefan kommer fra Sogndal Fotball der han i 2019 sesongen bidro på Fosshaugane Campus.

Sparket!

Som den første spanske klubben etter coronapausen har Real Betis sparket sin manager og hentet inn et kjent ansikt som erstatter. Ett poeng på tre kamper etter restarten av den spanske ligaen var helt klart ikke tilfredsstillende for ledelsen av Real Betis. Les: Har en løsning nå som Bellingham og Sancho ryker #RealBetis would like to thank Joan Francesc Ferrer Sicilia ‘Rubi’ and his technical staff for all their services and professionalism. All the best in the future, gaffer.

Dette båtskuet kan du se i elva på lørdag

Alt ligger til rette for en herlig lørdag i skjærgården, når Atle M. Staff og Hankø Marina for åtte gang inviterer RIB-eiere med venner av merket Brig til den åttende utgaven av «Poker Run".
Les mer om:

Bekreftet: Manchester City henter inn Guardiolas tidligere sjef

For fjorten år siden avsluttet Pep Guardiola sin aktive karriere med ti kamper for meksikanske Dorados. Da sto manager Juan Manuel Lillo på sidelinjen og coachet Guardiola.