Nyheter om Stabæk


Newcastle får napp på Jetro Willems erstatter etter Jose Mourinho krangel

Det utspiller seg merkelige scener om dagen i Tottenham og vi kan ikke annet enn å sitte med følelsen av at Jose Mourinho etter å ha overtatt etter en av Spurs mest populære managere Mauricio Pochettino at vi får et helt «livsløp» i ekspressfart. Normalt tar det to år før ting begynner å rakne for supermanager Jose Mourinho, da får vi konflikter, åpenlys krangling og etterhvert kasting av vannflasker og til slutt oppsigelse hvor Jose Mourinho sitter igjen med hele klubbkassa.

Signert med ung landslagsspiller fra Stabæk

Strømmen IF er i dag kommet til enighet med både 20 år gamle Morten Renå Olsen og tidligere Stabæk. Det betyr at enda en ung og spennende spiller er på plass i det som kan bli tidenes sesong for Strømmen i OBOS-ligaen. – Det blir tøft i år med blant annet naboklubb Lillestrøm som nykommer. Slik det ser ut nå har Strømmen stablet på beina et meget spennende lag og det er ikke gitt Lillestrøm kommer til å gjøre det bedre enn «lillebror». Les: Henter lynrask og driblesterk ving Renå Olsen ble Stabæk-spiller som 15-åring og har hatt gode utviklingskår i bærumsklubben.

Nyopprykkede Grorud signerer Stabæk spisstalent

Det startet som en leieavtale mens Grorud var i PostNord ligaen og det var en suksess både for laget som nå er oppe i OBOS-Ligaen og for 19 år gamle Oscar Aga. Oscar Aga er blitt enig med Grorud IL om en treårskontrakt med den nyopprykkede Obos-ligaklubben. – Det offensive talentet kommer fra Stabæk, men var på lån i Grorud høsten 2019.
Les mer om:

Azemi klar for Stabæk

Fitim Azemi (27) har ny kontrakt ut 2022-sesongen. Angrepsspilleren har tilbrakt to og et halvt år i Vålerenga, og fikk totalt 23 kamper for osloklubben. – Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli kjent med nye lagkamerater, sier Azemi.
Les mer om:

Fitim Azemi bekreftet på plass i Stabæk

Fitim Azemi var på god vei til Stabæk den gang Bob Bradley ledet laget tilbake i 2014, nå er den tidligere Vålerenga-spissen strålende fornøyd med å ha tegnet kontrakt med klubben ut 2022. Til Stabæk sine sider han følgende å fortelle: «Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli kjent med nye lagkamerater. Prosjektet som Janne holder på med her har jeg kjempe tro på. Vi har en spillergruppe som er sultne på å ta det neste steget, og den samme sulten har klubben».

Klar for Stabæk

Fitim Azemi (27) forlater Vålerenga og blir Stabæk-spiller. Azemi har skrevet kontrakt ut 2022-sesongen.
Les mer om:

Ny kontakt: «Han var maks uheldig i 2019»

Det er noen klubber som utmerker seg i positiv retning ved at de faktisk tar vare på spillerne sine også etter alvorlig skade.

Skeid henter sin nye trener i Vålerenga

For å sikre seg at Tom Nordlie ikke skulle søke seg tilbake i stillingen som hovedtrener for Skeid var dette i stillingsannonsen før jul: «Av hensyn til klubbens nåværende sammensetning av ansatte, og bransjen for øvrig, oppfordres kvinner til å søke» Tom må vel ha gjort 2019 dårligste karrierevalg etter han rykket ned til PostNord ligaen med Oslo laget Skeid.

Bytter til ny storklubb etter ni år i Manchester United

BBC melder at Manchester United veteran Ashley Young er inne i sin siste sesong på Old Trafford. – Den 34 år gamle engelskmannen har kontrakt frem til sommeren og innen vi fyrer opp sankthansbålet skal han være en del av Inter Milan. Les: Serieleder vil ha Stabæk kaptein Overgangen til sommeren blir gratis, men det kan tenkes det skjer allerede i år, Inter Milan skal være villige til å betale noe for å få det til allerede nå. Ashley Young har bare spilt i to klubber før overgangen til Manchester United i 2011.

Bekreftet: Celtic-kriger returnerer til engelsk fotball

Scott Sinclair har vært en av profilene hos Celtic de tre siste sesongene. Det vil si, frem til denne sesongen.

Serieleder vil ha Stabæk kaptein

FC København har hatt problemer med å henge med på FC Midtjylland denne sesongen, hovedstadslaget ligger akkurat nå fire poeng etter i Superligaen. – B.T skriver at serielederen skal ønske å bringe Stabæk kaptein 22 år gamle Andreas Hanche-Olsen til klubben. Les: Lars Bohinen: «Jeg vet ihvertfall ikke hvor han er» Selv om det går veldig bra har de mangler de en høyreback og de ønsker en med gode egenskaper for å bygge opp et angrep. Etter Jan Jönsson returnerte til Stabæk fikk hele laget og kapteinen et løft. -22-åringen fikk debuten sin i 2016.
Les mer om:

Skaug returnerer til gamleklubben

Etter det NRK erfarer, er Ina Helen Levorsen Skaug klar for Vålerenga. Skaug startet sin karriere i Toppserien med FK Larvik i 2008, og fortsatte deretter i Stabæk og Vålerenga. Skaug gikk til Røa fra Vålerenga i 2016, og returnerer nå til gamleklubben. 27-åringen noterte seg for 21 kamper og 3 mål forrige sesong.

Mats Møller Dæhli signert for «norskeklubben»

Mats Møller Dæhli har lenge vært en del av den tyske bohemklubben St. Pauli nå følger han etter Kristian Thorstvedt til Genk dagen en dag etter landsmannen.

Lillestrøm henter hovedtrener i Sarpsborg

De siste fem årene har Geir Bakke vært hovedtrener for Sarpsborg 08 og det med suksess, det som har blitt kjennetegnet til klubben gjennom de årene er at de effektivt har bygget opp talenter som har sørget for en meget solid økonomi.  Neste stopp nå er Lillestrøm som har etter kvalifiseringsrunde mot Start rykket ned i OBOS-Ligaen. Daglig leder i Sarpsborg Espen Engebretsen er vemodig: «Vi har hatt fem flotte år sammen med Geir Bakke. Det har vært en suksesshistorie som nå tar slutt. I fotballen er det likevel slik ting fungerer. I blant dukker det opp nye muligheter for å skrive ny historie.

Slik spilles 1. divisjon kvinner 2020

Sesongen 2020 for Toppserien og 1. divisjon kvinner består for første gang av et grunnspill (runde 1-18) og et sluttspill (runde 19-25). Grunnspillet starter opp 21. mars og avsluttes 29. august. Sluttspillet starter så opp 12. september med avslutning 7. november. Les: Slik spilles Toppserien 2020 Etter endt grunnspill deles Toppserien og 1. divisjon kvinner opp i 3 ulike ligaer: Nr. 1-4 fra grunnspillet i Toppserien danner sluttspill med dobbel serie. Vinneren blir seriemester. Lag nr. 5-10 i Toppserien pluss lag nr. 1-2 i 1. divisjon danner sluttspill med enkel serie. Nedrykk til 1.

Odd serieåpner borte, men spiller hjemme på fotballens festdag

SKIEN: Odd møter Stabæk i både første og siste serierunde i 2020, og får hjemmekamp på Skagerak arena 16. mai.
Les mer om:

Bekreftet: Stabæks sportssjef Inge André Olsen klar for Aalborg

Jeg har fått et veldig godt inntrykk av menneskene i klubben og de verdier AaB står for.

Olsen klar for Aalborg

Inge André Olsen blir sportssjef i Aalborg. Det ble bekreftet av klubben onsdag. Han forlater dermed Stabæk.
Les mer om:

Tøft å si farvel til Stabæk: Olsen klar for Aalborg

Inge André Olsen blir sportssjef i Aalborg. Det ble bekreftet av klubben onsdag. Han forlater dermed Stabæk. 
Les mer om:

Gir seg i Stabæk

Inge André Olsen blir sportssjef i Aalborg. Det ble bekreftet av klubben onsdag. Han forlater dermed Stabæk.
Les mer om:

Inge André Olsen slutter i Stabæk og blir sjef i dansk klubb

Den tidligere stopperkjempen gir seg etter 22 år i bærumsklubben.
Les mer om:

Inge André Olsen slutter i Stabæk og blir sjef i dansk klubb

Den tidligere stopperkjempen gir seg etter 22 år i bærumsklubben.
Les mer om:

Olsen frå Stabæk til Aalborg

Den danske superligaklubben Aalborg stadfester i ei børsmelding i dag at Inge André Olsen blir ny sportssjef. Han har i dag tilsvarande jobb i Stabæk, og skal vere på plass i Aalborg seinast i april. Olsen har vore sportssjef i Stabæk i ni år. – Eg har opparbeidd med god erfaring med å utvikle eigne spelarar som skal opp i A-lagstroppen, seier Olsen til dansk TV2.
Les mer om:

Olsen slutter i Stabæk

Fra 1. april blir danske Aalborg Inge André Olsens nye arbeidsgiver. Det skriver Stabæk på sin hjemmeside. Olsen har vært i Stabæk siden 1998.
Les mer om:

Inge André Olsen slutter i Stabæk: – Timingen var riktig

Etter 22 år i klubben, slutter Inge André Olsen (41) i Stabæk og overtar som sportssjef i danske Aalborg.
Les mer om: