Nyheter om Stølen


Festival-ridder

Oslo Worlds Alexandra Archetti Stølen blir fransk ridder.
Les mer om:

Menn dominerer stort i utvalgene(pluss)

– Det er ingen jevn kjønnsfordeling, innrømmet leder av nominasjonsutvalget, Jan Stølen (PP), før medlemmene til hovedutvalg i Indre Fosen kommune skulle vedtas i siste kommunestyremøte.
Les mer om:

– Det var livet på stølen som inspirerte meg til å byrje å skrive

Alf Martin Gudheim, Ulnes, fødd 1941
Les mer om:

Av alle dei tusenvis av timane det har vore grave her i Norge, kan ikkje arkeologen greie å sjå at det er dokumentert liknande pilfunn

Då Berit Robøle Hegge lokka kyrne sine på stølen fyrst på 90-talet gjorde ho noko som kan vise seg å vera eit unikt funn.
Les mer om:

PENDLERRENNET 2020 – NORGES LENGSTE RENN – HAR FÅTT SIN DATO

– Ifjor vant Erling Stølen på tiden 8 timer og 53 minutter, det gir en snittfart på 15,1 Km/t. 
Les mer om:

Briljerte i sin siste kamp for Molde – nå er hun klar for Toppserien

Emma Stølen Godø kronet MFK-karrieren med ei siste scoring for klubben mot byrivalen lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Briljerte i sin siste kamp for Molde – nå er hun klar for Toppserien

Emma Stølen Godø kronet MFK-karrieren med ei siste scoring for klubben mot byrivalen lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Suldalsvatnet rundt med sykkel

– VEL, EG HAR ikkje akkurat sykla rundt Suldalsvatnet, men eg har iallfall vore med sykkel rundt vatnet, ler 53-åringen, som sidan 2017 har vore HMS-ansvarleg på Hydro på Nesflaten. Rutinar er kjedeleg, men å finna på noko nytt er artig, meiner han og fortel at han blir ”opplada” av å sitja på kontorstolen ein heil dag. Då er det godt å komma seg ut om ettermiddagen å få ut litt energi. På benken framfor betong-ufoen sit han og ser uforskamma sprek og opplagt ut. UKVITNE VEKEPENDLAR til Voss.

Klar for flere eliteprogram

SV frykter elitestudier ved Universitetet i Oslo vil gå ut over det ordinære studietilbudet. Men rektor Svein Stølen vil ha mer tilpasset undervisning for de flinkeste studentene.
Les mer om:

Stølen Bakeri & Café får ny eier

Den franske riviera kaller på Stephane Fromaget. Han har solgt bedrifta Ekta Gødt, og overlater kafedrifta på Beitostølen til en kollega.
Les mer om:

UiO-rektoren prøver å nyte hele året

Rektor ved Universitet i Oslo, Svein Stølen, har ikke behovet for å koble av i ferien. Jobben som rektor ved Norges nest største universitet synes han er et stort privilegium.
Les mer om:

– Kvart år gler eg meg til vi skal flytte på stølen, og det gjer kyrne òg!

Anna Karoline Ness, Lobygdé, fødd 1987
Les mer om:

«Kommunen har egentlig en solid økonomi, en av de beste i landet»

Pensjonistpartiets Harald Fagervold og Jan Stølen oppsummerer i dette leserinnlegget de siste fire årene i Indre Fosen kommune.
Les mer om:

Opna Stølen sjukeheim midlertidig

Haugesund kommune opna mondag eit midlertidig institusjonstilbod med fem plassar på det nedlagte Stølen sjukeheim, fire år etter at det blei lagt ned.
Les mer om:

Tre generasjoner lever i og med naturen

Familien Aslaksby åpner atter en gang stølen sin for kjente og ukjente
Les mer om:

UiO-rektor Svein Stølen tilbake på gamle tomter: – Vi sparket fotball til vi ble ropt inn

Svein Stølen (59) liker kommunikasjon. Han blogger og tvitrer daglig, gjerne om miljø, og sier det kunne vært jobben hans hvis han ikke var professor i kjemi. - Jeg var en pratmaker på skolen allerede fra første klasse, sier han.

Et lite skritt for miljøet på en veldig stor byggeplass

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTADBEKKDALEN/BLINDERN: Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har ikledd seg blå hjelm, gul vest og vernesko, og klatrer ombord i en 25 tonn tung gravemaskin med grønne striper på den gule malingen - og bilde av et elektrisk støpsel. Og så utbryter hun: - Denne ser jo ut som en helt vanlig gravemaskin! Foto: Karl Andreas Kjelstrup Men det er den ikke.

Ikke penger til vikingtidsmuseum på budsjettet

Regjeringen gir ikke oppstartsbevilgning til det nye vikingtidsmuseet i det reviderte nasjonalbudsjettet. Det skuffer UiO-rektor Svein Stølen.
Les mer om:

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

«Han har gitt tusenvis av innbyggere mulighet til å bli kjent med Oslo «på nytt»»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Flere er nå hedret med kulturpris og kunstnerpriser i Oslo. Cliff A. Moustache får Oslo bys kulturpris. Han er dramatiker og teaterregissør:- Cliff A. Moustache hedres med byens gjeveste kulturpris for sin mangeårige innsats for kulturlivet i Oslo.

- Kan ikke slippe alt vi har i hendene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Enhetsleder Geir Netland i Kvinesdal kommune har sendt inn en søknad om endring av konsesjon for bygging av Stølen kraftverk på Knaben. Tillatelsen fra 2012 innebar regulering av Finndalsvatnet og Bergetjørn og overføring av vann mellom Bergetjørn og Finndalsvatnet. Endringen som det søkes om innebærer at inntaket flyttes 780 meter nedenfor Dam Findalsvatn til der den gamle/ eksisterende inntaksdammen er.

Forsøker å få tak i gamle maskiner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Prikkfrie finaler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hverken Leif Sindre eller broren Joar Vetle M. Kongevold fra Flikka gjorde noen feil i finalen under lørdagen samlagstevne i felt i Heddeland og Breland.Med fullt hus i den innledende skytingen ble det 42 treff på begge. Også Øyvind Lilledrange skjøt 42 treff, men manglet tre innertreff på topplassen.