Nyheter om Ståle Solbakken


Solbakken tar kraftig corona-oppgjør med norske myndigheter: – Det er bare gærent

En dypt bekymret Ståle Solbakken (52) begriper ikke myndighetenes valg om å ikke åpne for kamper i barne- og breddefotballen.

– Min kone er overrasket og skuffet

Ståle Solbakken om frykten for å mislykkes.

Solbakkens frykt: – Der fikk jeg angsten for å mislykkes igjen

– Du kan se på 30 meters avstand om jeg har vunnet eller tapt når jeg kommer hjem etter en kamp, sier Ståle Solbakken.

Solbakkens frykt: – Der fikk jeg angsten for å mislykkes igjen

– Du kan se på 30 meters avstand om jeg har vunnet eller tapt når jeg kommer hjem etter en kamp, sier Ståle Solbakken.

Solbakken tror spillernes mentale helse blir en stor utfordring

Trener Ståle Solbakken (52) beskriver situasjonen i FC København som «merkelig» og er mest bekymret for de mentale utfordringene spillerne står overfor.

Nicklas Bendtner er verdens dårligste pokerspiller

Den danske fotballstjernen Nicklas Bendtner er banebrytende dårlig i poker, heldigvis har han en lang og godt betalt karrière bak seg så det er ikke så farlig han taper så mye. Den ene avsløringen etter den andre kommer i tv serien på Dplay som handler om Bendtner og hans nåværende kjæreste Philine Roepstorff. Les: Agent vil trekke spilleren sin ut fra Barcelona Vi vet allerede han har gjort noen dårlige veivalg i livet, men selv hevder han å tape 70 millioner kroner på poker og fest de siste 13 årene ikke har vært noe problem. «Jeg har tapt veldig, veldig mye penger.

Får ikke bruke garderoben

Når Ståle Solbakken skal gi ros, ris og instruksjoner til FC Københavns spillere i pausen av superligakampene, må han belage seg på å gjøre det utendørs.

Solbakken skeptisk til topp-turnering for barn: Advarer mot «Barcelona-sjuken»

Ståle Solbakken (52) er skeptisk til at norske barn sendes på prestisjeturneringer i utlandet. Han advarer mot «Barcelona-sjuken», men får klart svar fra Norsk Fotballakademi.

Spanskundervisning kanskje bortkastet for supertalent Reinier Jesus

Den 18 år gamle midtbanespilleren med det fulle navnet Reinier Jesus Carvalho signerte for Real Madrid da han ankom Estadio Santiago Beranbeu i februar. – Brasilianeren fikk tre kamper for reservelaget Castilla og var bare i gang da coronavirus avbrøt fotballsesongen. 18-åringen er i en avgjørende fase i sin utvikling og hadde bare spilt 16 kamper for Flamengo før han flyttet til Madrid.

Ikonet Christian Vieri digger Haaland

Vi kan løfte Erling Haaland opp i skyene uten at det trenger å bety så mye. Men når målmaskinen Vieri, som tilbragte tre år sammen med brasilianske Ronaldo hos Inter Milan hyller 19-åringen, da skjønner vi hvor Haaland er på vei. Christan Vieri. En av Europas vasseste spisser da han herjet for Juventus, Atletico Madrid Lazio og ikke minst Inter Milan (1999-2005). Here’s Christian Vieri scoring lots, and lots and lots of goals.

Ståle Solbakken venter ikke

Mens de fleste klubbene teller på fingrene og er tvunget inn i en defensiv posisjon på det kommende overgangsmarkedet, er tydeligvis FC København i en situasjon som tillater å gå dem å utenfor «komfortsonen». Vi lar Ståle Solbakken fortelle om planene fremover. -Vi vurderer om vi skal ta noen ekstra sjanser på overgangsmarkedet. Det vil i tilfelle være hvor vi føler oss så sikre som mulig på at spilleren passer perfekt inn i klubb og spillestil. Og hvor spilleren er så god og dyr at vi kan utnevne ham til vår stjernespiller i løpet av noen sesonger, sier Solbakken til Tipsbladet.

Solbakken mener «corona-egoismen» rår: – Uverdig

Ståle Solbakken (52) passer seg for å mene noe om når fotballen bør rulle igjen i Danmark.

Hevder Solbakken ikke holdt lovnad – treneren slår tilbake

Ståle Solbakken nekter for at Wolverhampton mislyktes under ham på grunn av årsakene daværende klubbeier Steve Morgan oppgir i en fersk podkast.

Fotballspillerforening bekymret for mentale helseproblemer under pandemien

Spillerforeningen FIFPro påpeker at koronapandemien kan ramme spillere hardt mentalt. FC København-trener Ståle Solbakken har allerede tatt grep.

Fotballspillerforening bekymret for mentale helseproblemer under pandemien

Spillerforeningen FIFPro påpeker at koronapandemien kan ramme spillere hardt mentalt. FC København-trener Ståle Solbakken har allerede tatt grep.

Solbakken tror Bendtner vil lykkes som trener: – Han har et godt fotballhode

FCK-trener Ståle Solbakken har troen på at Nicklas Bendtner kan lykkes som trener. – Hvis han har viljen og er dedikert kan det lett gå bra, sier Solbakken.

Solbakken tror Bendtner vil lykkes som trener: – Han har et godt fotballhode

FCK-trener Ståle Solbakken har troen på at Nicklas Bendtner kan lykkes som trener. – Hvis han har viljen og er dedikert kan det lett gå bra, sier Solbakken.

Full støtte etter uttalelsen

FCK-trener Ståle Solbakken har troen på at Nicklas Bendtner kan lykkes som trener. - Hvis han har viljen og er dedikert kan det lett gå bra, sier Solbakken.

Solbakken om Guardiola-krangelen

Ståle Solbakken dro frem en virkelig godbit fra Champions League-tidene med FCK da han gjestet Premier League-studioet søndag.

– Heldigvis rakk vi å taue Egil Østenstad tilbake igjen og dytte innpå Jostein

Drillo og Ståle Solbakken forteller om da Jostein Flo måtte dras ut av vanngraven i Marseille.

Fyrer løs

Ståle Solbakken reagerer på at F.C. København måtte spille Europa League-kamp i Istanbul 12. mars. Kaller det «galskap» og sender et stikk i retning Tyrkia.

Ståle Solbakken tar lønnsreduksjon

Den danske storklubben FC København betaler i utgangspunktet sin meget populære hovedtrener 10 millioner kroner i året, noe som er det dobbelte av den enste på lista. Alle som jobber i FC København skjønner alvorligheten av corona-pandemien også for klubbkassa. – Spillere, trenere og støtteapparat foretar en lønnreduksjon på 20 %. Les: Alex Song og åtte andre fikk fyken Foreløpig gjelder lønnskuttet for de nærmeste to månedene.

Solbakken & co. går ned 20 prosent i lønn

Ståle Solbakken og hans FC København foretar lønnsreduksjon på 20 prosent til spillere, trenere og støtteapparat.

Tok grep for stjernespilleren

Flere av FC København-spillerne har det tøft under den pågående viruspandemien. Ståle Solbakken gjør sitt for å hjelpe mannskapet sitt.

Tidligere Liverpool-kjempe Martin Skrtel skjønte de hadde vært heldige

Slovakeren med det umulige navnet kom til Liverpool i 2008 som den dyreste forsvarsspilleren ever. Etter nesten 250 kamper for de røde bar det til Fenerbahce der enkelte trodde karrieren var på hell. Det var den definitivt ikke. Det ryktes om at han takket nei til et tilbud fra Barcelona i 2019. Skrtel valgte heller Serie A-klubben, Atalanta. Her brukte han og klubben tre uker på å bli enige om at dette forholdet var helt uten fremtid.