Nyheter om Ståle SolbakkenBer NFF boikotte fotball-VM - Ståle Solbakken forstår kritikken

Tidligere landslagsspiller Tom Høgli (37) mener dialog med FIFA og myndighetene i Qatar ikke holder – og ber Norges Fotballforbund boikotte fotball-VM i 2022.

Ståle vil ta med seg landslaget til Lillestrøm

Onsdag var landslagssjef Ståle Solbakken på LSK-trening. Får han det som han ønsker, så vil landslaget under hans ledelse trene i Lillestrøm.

Tyrkia - Norge flyttes ut av Norge

Norge mister hjemmefordelen mot Tyrkia i VM-kvalifiseringen 27. mars. Kampen blir satt opp i Spania. Norges Fotballforbund hadde i det lengste et håp om å spille oppgjøret på Ullevaal stadion i Oslo, men det ble kraftig svekket etter at regjeringen i januar innførte strenge innreiserestriksjoner. Siden den gang er det blitt spekulert på at Tyrkia-kampen kunne bli flyttet til en stadion i Sør-Spania.

Ståle-nøtt: - Spesielt

Landslagstrener Ståle Solbakken (52) møter ikke spillerne ansikt til ansikt før to-tre dager før kamp. Noen av dem får han ikke engang sett i en fullverdig trening. - Det mest spesielle jeg har vært borti, sier han.

Uavklart situasjon

Ståle Solbakken om kapteinsvalget på landslaget: - Vi har tenkt på det. Men vi er overhodet ikke ferdig.

Elabdellaoui ute av troppen

Omar Elabdealloui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften. Den norske landslagsbacken fikk lenge behandling på sykehus. 20. januar la klubben ut en bildeserie av Elabdellaoui som møtte lagkameratene igjen etter at han ble utskrevet. Landslagssjef Ståle Solbakken har sagt at det viktigste er at Elabdellaoui tar seg tid, og blir så frisk som mulig. Nå varsler klubben hans at backen er ute av troppen for resten av den tyrkiske superligasesongen, melder det statlige nyhetsbyrået AA.

Ståle Solbakken henter gammel kjenning

I mange år var den norske landslagssjefen synonymt med den danske storklubben FC København. – Nå har han hentet Bjørn Vidar Stenersen inn til stillingen som fysisk trener, en jobb Ståle Solbakken vet han er god for. For å få dette til vil han kombinere jobben som fysisk trener for Norge også gjøre det samme for Tromsø IL. Les: Skademarerittet fortsetter for Real Madrid «Dette er en kjempesignering for både TIL og det norske landslaget. Bjørn Vidar har sterk faglig kompetanse og bred erfaring på områder som vil komme oss til nytte.

Solbakkens fotballgeni er klar for Aston Villa

Det er lett å ende opp med fokuset på gutta i shorts og manageren langs sidelinjen, men det er som kjent litt av et maskinere som ligger bak hvert eneste poeng i Premier League. Nå har Aston Villa hentet inn en av Solbakkens bakmenn fra tiden hos FC København. Fredrik Leth har som 27-åring fler år bak seg hos den danske toppklubben og har Solbakkens beste referanser. Les: Og der fikk vi bekreftelsen: Solskjær har løftet Manchester United til ekstreme høyder -Det her er en meget, meget viktig og sentral posisjon og ansettelse for oss.

Problemene hoper seg opp for Solbakken

Mot Gibraltar kunne nok Erling Braut Haaland fikset det omtrent alene. Men det er trøbbel i sikte for Ståle Solbakken – 50 dager før hans første kamp som landslagssjef.

Derfor kan dette ha vært et smart King-trekk

OM FOTBALL: Overgangen til Everton er først og fremst godt nytt for Joshua King (29). Men også for landslagssjef Ståle Solbakken.

- Stoppet av tusen gale fans

Fredag gjester Norges nye landslagssjef, Ståle Solbakken (52), Lindmo på NRK. Der forteller han en av mange elleville historier fra hans tid som Köln-manager.

Dette tror Solbakken om Ødegaards rolle i Arsenal

Ståle Solbakken (52) tror Martin Ødegaard (22) har fått lovnader av Arsenal-manager Mikel Arteta (38) før låneovergangen fra Real Madrid.

Arsenal-legende jubler over Ødegaard-signeringen

Både tidligere Arsenal-spiller Robert Pires og landslagssjef Ståle Solbakken mener Martin Ødegaard (22) har gjort et godt valg.

Ståle Solbakken i karantene

Landslagssjef Ståle Solbakken er satt i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en koronasmittet person. Opprinnelig skulle Solbakken onsdag vært i Eurosport-studioet under presentasjonen av terminlistene til Eliteserien og 1. divisjon i fotball. I stedet ble han med i sendingen via Skype fra Storo i Oslo. Solbakken så seg nødt til å gå i karantene da han ble oppringt tidligere på dagen. – Jeg fikk en telefon i dag om at jeg forrige torsdag hadde nærkontakt med en som har korona. Da er det riktig at jeg opprettholder reglene og går inn i karantene, sier Solbakken til Eurosport. (NTB)

Solbakken med klar keeperbeskjed: – Må ut i kamp

Rune Almenning Jarsteins plass som førstekeeper på fotballandslaget kan være under en større trussel enn på lenge. Ståle Solbakken vil se ham i kamp.

Håper å se Omar på banen igjen

Landslagssjef Ståle Solbakken har snakket med Omar Elabdellaoui etter fyrverkeriulykken som skjedde på nyttårsaften. 29-åringen fikk en annengradsforbrenning i ansiktet og skader på øynene etter ulykken, og det er fortsatt usikkert hvor mye synet er påvirket. Forrige uke snakket landslagssjef Ståle Solbakken med Elabdellaoui for første gang etter ulykken. – Det var en fin samtale. Jeg merket det var litt emosjonelt, men han har en fin fremgang. Det jeg kan si er at det går fremover og at det er mulig at vi ser en Omar på banen i fremtiden.

Solbakken til TV 2 om Elabdellaoui: – Det er mulig vi ser Omar på banen i fremtiden

Landslagstrener Ståle Solbakken tror Omar Elabdellaoui kan komme tilbake på fotballbanen igjen etter fyrverkeriulykken.

Ståle om Omar: – Det er mulig vi ser ham på banen i fremtiden

Landslagssjef Ståle Solbakken tror vi får se Omar Elabdellaoui (29) på banen igjen.

Hylles av tyske legender – Solbakken tror hodescoringer «kommer»

Erling Braut Haaland får masse ros fra noen av Tysklands aller største fotballnavn, mens landslagssjef Ståle Solbakken kan notere at den norske spissen er i ferd med å legge til nye metoder i målrepertoaret sitt.

Solbakken ber norsk fotball belønne gressklubbene fra ny milliardavtale

Landslagssjef Ståle Solbakken (52) mener toppklubbene som fortsatt spiller på naturgress bør få bonuspenger – og peker på norsk fotballs nyinngåtte avtale på over fire milliarder kroner.

Vår nye landslagssjef skal nå ut i totalt ukjent farvann

Ståle Solbakken skal bygge grunnmuren for sitt landslagsprosjekt midt i nedstenging, smittegalopp og utallige Teams-møter. Det kommer til å bli en mildt sagt krevende oppgave.

– Det var første gang jeg kjente på angstklumpen som trener

Ståle Solbakken må føle at det kan gjøre vondt for at han kan være på sitt beste.

Slik stemte Solbakken, Johansen, Sjögren og Mjelde i FIFA-kåringen

Både Ståle Solbakken og Stefan Johansen stemte på Robert Lewandowski, som endte opp med å vinne.

Norges nye datageni har jobbet for Mourinho: – Vil bli plantet i et glassbur

Ståle Solbakken (52) har med seg et «hemmelig» våpen i landslagsteamet: Analytikeren Andrew Findlay (31).