Nyheter om Spurs


Bekreftet: Tottenham henter inn islandske Steinsson

Aldri hørt om Gretar Steinsson? Da er er du i samme båt med flere andre. Etter at Richarlison ble bekreftet som Spurs-spiller denne uken, har vi skjønt at Conte går inn i sesongen med en kanonsterk offensiv tropp. Nå skal en islending gjøre hele klubben bedre når det gjelder som mest. Steinsson har spilt for Bolton Wanderers og AZ Alkmaar, noe som ikke automatisk kvalifiserer til jobb hos Spurs, men det er jobbene som teknisk direktør og ansvarlig for rekruttering og utvikling som har gjort islendingen til rett mann for Tottenham.

Telegraph: Tottenham har funnet ut de trenger Jesse Lingard

West Ham har ikke overraskende sendt over et tilbud til free agent Lingard, mer overraskende er det at Tottenham vurderer å gjøre det samme. På fredag kom bekreftelsen på at Richarlison har signert for Spurs, denne toppsigneringen kommer i tillegg til Ivan Perisic, Fraser Forster og Yves Bissouma. Ifølge The Telepgraph ønsker Conte og direktør Fabio Paratici mer kreativitet på midtbanen. For Brexit-landet teller et britisk pass i tillegg mye.

Ti måneder etter at Tottenham sendte Serge Aurier ut porten er det igjen tid for klubbytte

Etter fire år hos Spurs ble Aurier og klubben enige om å avslutte kontrakten ett år før utløp. Tottenham hadde hentet inn Emerson Royal i august 2021, et tydelig signal om at Auriers posisjon i klubben var endret. Valget av Villareal som neste klubb var god timing for den ivorianske landslagsspilleren. Champions League-semifinale var neppe forventet da han meldte overgang til La Liga i oktober, men det bragte dessverre ingen langsiktig fotball-lykke for 29-åringen. Tidligere Arsenal-manager Unai Emery hentet høyrebacken til kontrakt ut sesongen med opsjon på ytterligere to år.

En stor dag i London: Tottenham har signert med Richarlison

Det har vært varslet den siste uken, nå kom signeringen som får Antonio Conte til å smile. Han måtte se Romelu Lukaku forsvinne ut av Premier League på utleie til Inter, Tottenham sikrer seg senterforwarden som scorer 10 i PL for en klubb som har slitt med absolutt alt forrige sesong. En stor seier for Tottenham – og direktør Fabio Paratici. Richarlison fikk gjennombruddet hos Everton og sender en stor takk til klubben.

Everton har sett potensialet

José Mourinho smilte lurt da han presenterte den unge PSV-spilleren som Tottenham-signering i januar 2020. 27 millioner pund var det som måtte til for det the special one mente ville bli en nøkkelspiller for Spurs. Portugiseren måtte gi fra seg plassen i året etter, Steven Bergwijn spilte seg aldri helt inn hos Spurs-supporterne eller i Premier League. Nå er det klart for exit. 24-åringen har vært linket til exit det siste året, Daily Mail hevder Tottenham har gitt grønt lys til de som matcher investeringen de selv gjorde i spilleren i 2020 (rundt 300 millioner kroner).

Goal: Tottenham klar med bud på Harry Kane-erstatter

Få om ingen i Premier League kan matche Harry Kane på sitt beste. 2020/21-sesongen var Big Harry på topp med assists og scoringer. Forrige sesong ga overgangs-kaoset forrige sommer måltørke de første månedene, 27 scoringer (17 i Premier League) viser likevel at 28-åringen fortsatt har magiske evner foran motstandernes mål. Spurs-direktørene vet likevel at det nærmer seg en slutt på arbeidsforholdet. Sadio Mané trengte nye utfordringer etter seks år hos Liverpool og gir seg på topp. Robert Lewandowski trygler om å slippe unna Bayern etter å ha levert 344 scoringer for klubben.

Planlegger bud på Son!

Storklubb har satt Son Heung-min på toppen av sommerens handleliste! Real Madrid skal ha skiftet fokus til Tottenhams superstjerne, og planlegger et solid bud på sørkoreaneren i løpet av sommeren. 29-åringen har hatt en strålende sesong for Spurs da klubben sikret seg Champions League, og han vant sin første Gloden Boot da han ble toppscorer sammen med Mo Salah i Premier League med 23 mål. Christian Eriksen: Det står mellom to klubber Sons gode form i Nord-London har blitt notert i Spania, noe som har ført til Reals interesse. Journalisten Rudy Galetti hevder Son er på Ancelot

BBC: Everton klar for å utnytte nok en mulighet i London

Harry Winks. Det tidligere Tottenham-talentet som har måttet se den ene forsterkningen etter den andre hentes inn til sin posisjon. Forrige sesong ble det 30 kamper på 26-åringen (stort sett innhopp), men fra mars da innspurten til Conte startet mot Champions League-billetten, har det blitt fattige 65 minutter på Premier League-arenaen for Winks. I den blå delen av Liverpool gjøres det klart for å utnytte muligheten. I januar hentet Spurs Rodrigo Bentancur, denne sommeren er også Yves Bissouma hentet inn som forsterkning på midtbanen.

Antonio Conte har sendt Levy i forhandlinger!

Tottenham er i forhandlinger med ny forsvarsspiller. Spurs-formann Daniel Levy leder selv samtalene i jakten på Englands U21-spiller Djed Spence.

Bekreftet: Brentford henter inn kapasitet fra Manchester United

Når du har jobbet for Manchester United, Tottenham og det engelske landslaget, da står dørene åpne for deg.

Christian Eriksen har bestemt seg for å bo i London

Christian Eriksen har hørt på sin familie og sine venner som det er mange av fra tiden han spilte for Tottenham og bestemt seg for å bli boende i London, nesten helt uansett hva Manchester United eller noen andre utenfor den engelske hovedstaden skille komme opp med av tilbud. Brentford som fortsatt har dansken på kontrakt i noen dager til har ikke helt gitt opp. – Det at Manchester United som har gitt et konkret og meget hyggelig lønnstilbud til Christian Eriksen har fått avslag skal i følge eksperter ikke økt sjansene for at han forlenger sin kontrakt.

Graham Potter «mister» sin beste spiller til Tottenham

Brighton hadde en helt ok sesong som endte på 9.plass i Premier League, manager Graham Potter har med små midler klart å bygge opp et slagkraftig lag. Graham Potter snakkes om i de fleste sammenhenger når nye managere skal på plass, senest ble han nevnt som ny landslagssjef etter Englands svært pinlige 4 – 0 tap mot Ungarn i Nations League. Potter er ikke glad for at klubben i dag har solgt den 25 år gamle midtbanespilleren Yves Bissouma til Tottenham, men han tar det med fatning. «Vi er glad for å kunne annonsere at vi har signert Yves Bissouma.

Tottenham har Leeds-stjerne som plan B!

Tottenham er aktiv på markedet i sommer og har lagt en plan B om de ikke får tak førstevalget. Leeds United-vingen Raphinha har blitt et overgangsmål for Tottenham etter interesse fra Barcelona og Arsenal, ifølge The Athletic. Brasilianeren er en av Premier Leagues etterspurte spillere denne sommeren. Etter å ha bidratt sterkt til å redde plassen i Premier League, har han tiltrukket seg oppmerksomhet fra mange andre klubber. SISTE: Forbereder gigant-bud på Bellingham Leeds vil gjerne beholde Raphinha, men aksepterer at han kan se etter en større utfordring andre steder.

Tottenham går etter forsterkninger hos Newcastle

Newcastle United-spissen Allan Saint-Maximin er på Tottenham Hotspurs radar denne sommeren, London-klubben ser ut til å styrke seg foran Antonio Contes første hele sesong. Lilywhites har allerede bekreftet to signeringer foran sesongen 2022/23 – Ivan Perisic og Fraser Forster kom begge til klubben i juni. I tillegg skal Tottenham blitt enige om en avtale på 26 millioner pund for å kjøpe midtbanespiller Yves Bisouma fra Brighton. Nå vendes vende oppmerksomheten mot å signere en spiss. Ifølge Football.London kan den spissen være Allan Saint-Maximin.

Tottenham enig med Premier League-klubb!

Tottenham Hotspur har blitt enige om en avtale verdt rundt 25 millioner pund med Brighton & Hove Albion for Yves Bissouma, melder The Times. Spurs har gjenopplivet interessen fra januar for den 25 år gamle midtbanespilleren som går inn i de siste 12 månedene av kontrakten sin med Brighton.

Jose Mourinho sikker han klarer å få Gareth Bale til å blomstre! -denne gangen

Da Jose Mourinho ledet Tottenham hentet han tidligere Spurs stjerne Gareth Bale tilbake på utlån fra Real Madrid. – Stemmingen i den spanske hovedstaden var dårlig, alle var drittel, inkludert Gareth Bale. Under ledelse av Jose Mourinho hadde Bale hadde en av de slappeste sesongene i Premier Leagues historie. Det er en uventet gjenforening i gjære! Jose Mourinho trenger en god sesong med Roma etter å ha avsluttet en midt på treet en hvor «The Special One» feiret ha ha vunnet Conference League som om det var Champions League.

Sky Sports: Tottenham klar med 3. signering

Sportsdirektør Fabio Paratici har brukt sine kontakter fra Serie A til å levere Coppa Italia-matchvinner Ivan Perisic til Antonio Conte. I juni kom også Southamptons keeper Fraser Forster inn porten på free transfer. Nå ordnes de siste dokumentene for at Spurs kan presentere sin 3. forsterkning. Det har ligget i kortene at Djed Spence skulle ta det neste steget. Middlesbrough-spilleren var denne sesongen leid ut til Nottingham Forest, og var en solid bidragsyter til at supporterne kunne feire returen til Premier League etter tjuetre laaaange år.

Tottenham vil ha Rashford

Antonio Conte er desperat etter å forsterke Tottenham foran neste sesong da londonlaget skal ut i Champions League. Denne uka har de vært i kontakt med Manchester United. Men Manchester United-spissen Marcus Rashford har avslått sjansen å signere for Tottenham Hotspur denne sommeren. SISTE: Kjetil Knutsen i samtaler med tidligere Premier League-vinnere! 24-åringen slet med formen, som resten av United forrige sesong, og scoret bare fem mål i alle konkurranser da han mistet plassen start-ellveren til Jadon Sancho. Marcus Rashford og Ralf Rangnick fant ikke tonen denne sesongen.

Der kuttet Lewandowski effektivt det siste båndet til Bayern

Bayern-supporterne må lide seg gjennom uker med «offentlig dialog» mellom klubbledelsen og deres største ikon, nr. 9. Det er ikke pent når bruddet kommer etter et ekstremt suksessrikt samarbeid mellom Bayern og Lewandowski siden 2014. Det startet i mai med at 33-åringen uttalte siste runde i Bundesliga trolig var hans siste kamp for Bayern. Denne uken kom uttalelsen som gjør en exit uungåelig. Bayerns sportsdirektør, boss og styreleder har alle kritisert måten Lewandowski har gått ut og kommentert forhandlingsprosessen (eller manglende, sådan) på i media.

Tottenham rigger seg for Champions League

På lørdag kom ryktet om at noe var på gang, på mandag kom medisinsk test, på tirsdag signatur. Det er liten tvil om at Tottenham og Ivan Perisic var klare for hverandre. Med en fersk Champions League-billett til neste sesong er det godt å ha med en veteran som har stått i 75 kamper i Europa (Champions League/Europaligaen) med 11 scoringer og 9 assists. Coppa Italia-matchvinneren Perisic gjenforenes dermed med Antonio Conte. I sesongen der Conte ledet Inter Milan til Serie-tittelen, var den kroatiske landslagsspilleren på banen i 32 Serie A-kamper pluss Champions League (6) og cup (4).

Nottingham Forest jager spiller på lista til Arsenal, Spurs og Bayern München

Middlesbrough med Chris Wilder ved spakene er fornøyd med utviklingen til Isiah Jones, der forsvarsspilleren har fungert som en slags wingback denne sesong, godt tilpasset Wilders system. For nyopprykkede Nottingham Forest er dette glimrende nyheter. Dette betyr at Boro-spiller Djed Spence, som denne sesongen har imponert på innleie hos Forest, sannsynligvis er klar for å forlate Riverside på permanent overgang. Høyrebacken har vært en av Steve Coopers betrodde i forsvaret med 42 av 46 Championship-kamper på banen.

Denne uken blir det signering – Conte får inn spiller som er vant til å heve trofeer

Det begynte som et rykte tidligere i mai, nå ser det ut som bekreftelsen kan komme denne uka. Spilleren som har bevist han scorer hos de beste i Bundesliga og Serie A er klar for Premier League. Det er den hyperaktive overgangsjournalisten Romano som hevder Ivan Perisic er på medisinsk test i London på mandag. En toårsavtale med free agent Perisic skal være på plass, noe som betyr at signeringen kommer denne uka.

Keeper Fraser Forster har vært på vellykket besøk hos legen til Tottenham

For noen dager siden startet det å komme ubekreftede meldinger om at Southampton-keeper Fraser Forster er på vei til Tottenham. – Nå ser en overgang til å være i boks, The Athletic meldere at keeperen har gjennomført en legesjekk på onsdag. Tottenham slipper å betale overgangssum for Forster ettersom kontrakten hans med Southampton går ut 30. juni. 34-åringen vil bli hentet som en reservekeeper for den ubestridte franske førstekeeperen Hugo Lloris.

Tottenham har enorme forventninger til Dane Scarlett

Debuten i Premier League kom forrige sesong for Dane Scarlett. Selv om det bare har blitt tre minutter på banen i ligaen denne sesongen, har 18-åringen fått med seg tre Conference League-kamper. Potensialet til senterforwarden er det ingen tvil om, nå har Tottenham sikret seg mot at rivalene nærmer seg tenåringen. Angrepstalentet har hamret inn 23 scoringer på 23 U18-laget, for U23-laget til Spurs har det blitt 4 scoringer på 14 kamper.

To Premier League-rivaler kjemper om Jesus

Manchester City-spiss Gabriel Jesus kommer ikke til å fornye kontrakten hos årets Premier League-mestere. Ifølge Fabrizio Romano ønsker ikke 25-åringen å bli værende Etihad Stadium. Han har scoret åtte og assistert åtte mål på 28 Premier League-kamper denne sesongen, men har er fortsatt ikke førstevalget til Guardiola. Og med Haaland blir det ikke akkurat mer spilletid på brasilianeren. «Min fremtid er fortsatt usikker. Jeg har allerede uttrykt mitt ønske til Man City og til agenten min.