Nyheter om Spurs


France Football: Mourinho har funnet midtstopper-redning

Tottenham fortsetter svalestupet ned Premier League-tabellen. Nå er det ingen forsvar i Premier League som trenger å føle seg knust etter å ha tapt mot Manchester City, men 3-0 tapet til Spurs viste igjen at forsvaret ikke er rigget for de største titlene. I midtforsvaret er det Davinson Sanchez som skal ha skapt hodebry for Mourinho. Det er France Football som hevder Tottenham-manageren jobber på som at han skal beholde jobben (har vel ikke noe valg). Dette har fått Tottenham til å sende signaler til Lille.

Vil ikke være på feil side av Marcel Sabitzer effektive skuddfot igjen

Marcel Sabitzer har for lenge siden skapt et navn for seg selv i Bundesliga, han har en meget effektiv foran mål noe han bevist tidligere i dag ved å sette inn det første av tre for RB Leipzig mot Hertha Berlin. – Det var et skikkelig drømmetreff som du kan se lenger ned i artikkelen. (Alexander Sørloth ble for øvrig satt innpå i det 83 minutt uten å score) Den 26 år gamle midtbanespilleren har «plaget» Tottenham ved å score flere mål mot dem i Champions League sist sesong.

Rart Jesse Lingard ikke fikk kjylt en vannflaske etter seg

Etter at José Mourinho ble sendt på dør hos United i 2018 har Jesse Lingard hele veien fortalt hvor viktig manageren var for hans utvikling. Fotball er rimelig nådeløs når Lingard på søndag sørget for at mentoren er i skikkelig trøbbel. «Høyt flyr de og langt faller de». Tottenham fikk et skikkelig Mourinho-boost i de første månedene før det sa full stopp rundt juletider. Etter nyttår har Spurs ikke klart å henge med der fem-seks andre klubber har akselerert. Les: Null problem å hente Harry Kane for 1,8 milliarder West Ham er en av de mest imponerende av dem.

Liverpool ser mer gull fra bunnen av Bundesliga

Rett før vinterens overgangsmarked smalt igjen rakk Liverpool såvidt å trekke til seg to midstoppere for å gi supporterne litt bedre nattesøvn. 20-åringen Ozan Kabak ble hentet på leie fra nedrykksdømte Schalke 04, og det kan bli mer. For selv om klubben har prestert (vi finner ikke et mer dekkende ord) å sitte igjen med 9 poeng etter 21 kamper, er de største talentene ikke knekket. Les: Zuccarello tilbake med poeng! Denne gangen er den en 19-åring amerikaner som har spilt seg inn på radaren til Liverpool.

Til tross for ekstrem prislapp ser Levy på to etterfølgere til Jose Mourinho

Til tross for elendige resultater for Tottenham om dagens har de aller fleste eksperter konkludert med at London-klubben, som trenger å spare penger ikke tar på seg kostnaden med å sparke manager Jose Mourinho. Det startet bra, Spurs toppet Premier League-tabellen etter 12 kamper denne sesongen.

Det blir fantastisk dyrt å sparke José Mourinho

Det burde ikke overraske noen at José Mourinho som har vært ute en vinternatt før vet hvordan avtaler med desperate klubber skal skrives. – Man skulle tro Tottenham styreformann Daniel Levy som er kjent for å være gnien for de første ville holde seg unna den portugisiske manageren som er kjent for å være ekstravagant og for det andre ikke ville skrive avtaler som gjør det tilnærmet umulig å gi noen sparken. Hvis Mourinho får sparken vil det være være svært kostbart.

Kane tilbake fra skade med mål

Harry Kane var noe overraskende tilbake fra start etter ankelskade og scoret åpningsmålet i Tottenhams 2-0-seier over West Bromwich i Premier League søndag. Kane skadet begge anklene og måtte byttes ut i pausen i Tottenhams 1-3-tap for Liverpool 28. januar. Det var ikke ventet at Kane skulle bli klar til søndagens oppgjør, men navnet hans var likevel å finne i lagoppstillingen. Kane fikk nettsus i 2. omgang etter at han hadde kommet til flere store sjanser før pause. Målene til Kane og Son Heung-min var nok til at Spurs tok en etterlengtet trepoenger.

Nok et tap for Tottenham

Chelsea påførte Tottenham sitt tredje tap på én uke. Dette var første gang i historien at José Mourinho har måtte tåle to hjemmetap på rad i Premier League. Chelsea nyansatte manager, Thomas Tuchel, besto den første store prøven med 1-0 seier over Tottenham torsdag kveld.

Liverpool er så til de grader back on track!

På torsdag var Liverpool tilbake som vi er så godt vant med. Gnistrende spill og 3-1 mot Mourinho og Spurs. På søndag viste de røde at de også mot West Ham kan score mål som i «gamle dager». Og fortsatt holder Liverpool stand i midtforsvaret med sitt fotballens lappeteppe av spillere som plasseres i midtforsvaret. Denne gangen var det Jordan Henderson og Nat Phillips som skulle nekte West Ham-spillerne adgang. Les: Bekreftet: United sender Pellistri på utlån til La Liga David Moyes har surftet på en gedigen medgangsbølge med seks kamper uten tap.

Dette kan være Mourinhos Kane-erstatter mot Brighton

Jose Mourinho har muligens funnet løsningen på det som er Spurs store problem, og han har klar en Harry Kane-erstatter.
Les mer om:

Dette kan være Mourinhos Kane-erstatter mot Brighton

Jose Mourinho har muligens funnet løsningen på det som er Spurs store problem, og han har klar en Harry Kane-erstatter.
Les mer om:

Tottenham vidare – til slutt

Tottenham sleit lenge mot Championship-laget Wycombe, men vann til slutt 4-1 i fjerderundekampen i FA-cupen. Fred Onyedinma gav Wycombe leiinga midt i første omgang, men Gareth Bale utlikna sekund før pause. Wycombe heldt unna for Tottenham til klokka viste 86 minutt. Så rakna det. Harry Winks og Tanguy Ndombele (2) sytte for at Spurs slapp ekstraongangar. Tottenham skal møte Everton borte i 5. runde.

Seier til Tottenham!

Tottenham hadde ikke råd til å tape flere poeng, og lot bundproppen (dette herlige danske uttrykk) Sheffield United ta nok et sikkert steg mot Premier league-avgrunnen. Nå skal vi ikke ta alt håp fra Sander Berge (spilte ikke mot Spurs) og Sheffield, men 5 poeng på 19 kamper sier ingenting om at seirene kommer i nær fremtid. Les: Plutselig står ikke telefonen stille for Manchester United spiss Odion Ighalo Dette var Tottenham og Tanguy Ndombeles søndag. Heung Min Son serverte et hjørnespark på hodet til Serge Aurier til 1-0.

Tottenham tok viktig seier

Tottenham tok en viktig 3-1-seier borte mot Sheffield United søndag. Seieren sender Spurs opp i ryggen på tetlagene. Sheffield United forblir sist på tabellen.
Les mer om:

Mourinhos trussel mot Bale: Vil du bli eller dra til Real Madrid og ikke spille?

Selv om lydsporet fra Spurs TV er utydelig og fanget opp ved et «uhell» er beskjeden fra Jose Mourinho krystallklar. – Det engelske presse har spekulert i en stund, og vi i Sporten også for øvrig prestasjonene til Gareth Bale ikke er på det nivået som ønskes.

Bale står i veien for Christian Eriksen

Nå skal ikke waliseren som har spilt 45 Premier League-minutter siden begynnelsen av november få skylda for at Christian Eriksen ikke får returnere til Tottenham, men Bales ukelønn svir i overkant mye for styreleder Daniel Levy. Det har vært et skikkelig ping-pong spill rundt Eriksen og Tottenham. Skal, skal ikke tilbake. Skal, skal ikke tilbake. Ifølge overgangseksperten som alle elsker å referere til, Fabrizio Romano, er Mourinho fristet til å hente inn Eriksen på leie i januar.

Mourinho er tvunget til å tvile, men kan gå glipp av noe virkelig stort

José Mourinho er befriende ærlig når det fyres av mer eller mindre intelligente spørsmål for engelsk presse. Så når han drar frem «har ikke bestemt meg ennå-kortet», da aner vi at noe kan være på gang. Gareth Bale har en enorm symbolsk verdi for Tottenham. Selv om waliseren har trengt tid på å blåse ut stagnasjonen i kroppen etter å ha sloss med Zidane, Real Madrid-supporterne og spansk presse de siste sesongene, tillater vi oss å gi klubbens største sønn litt av æren for at Tottenham dundret på med en ekstrem optimisme de første månedene i Premier League.

Tottenham i forhandlinger med «The Monster»

Da Jan Vertonghen bestemte seg for å forlate Spurs, startet Mourinho prosessen med å hente inn en erstatter som Son Heung-Min gikk god for. Flere bud ble avslått, men nå har Tottenham bestemt seg for å betale det som må til for å overbevise Kim Min-jae. 24-åringen spiller for Beijing Guaon, men Tottenham har skjønt at sør-koreaneren har et potensiale som går så mye lenger enn kinesisk liga.

Vakre hodemål da Fulham tok poeng fra Spurs

Harry Kane og Ivan Cavaleiro scoret hvert sitt praktfulle hodemål da Tottenham måtte nøye seg med 1-1 mot nedrykkstruede Fulham i onsdagens byderby.
Les mer om:

Fulham kapret poeng mot Spurs

Tottenham tok tidlig ledelsen hjemme mot Fulham etter en strøken stupheading fra Harry Kane etter innlegg fra backen Sergio Reguilón. Hjemmelaget skapte mange gode sjanser i første omgang, og spesielt Son kunne fort stått med flere mål om avslutningene hadde vært bedre. Også Fulham var farlig frempå ved flere anledninger, og etter 74 minutter scoret Ivan Cavaleiro på hodet etter godt forarbeid av Ademola Lookman. Tottenham presset på for seiersmålet mot slutten, samtidig som Fulham var farlige på kontringene.
Les mer om:

Uavgjort for Tottenham

Tottenham og Fulham spilte 1-1 i Premier League onsdag kveld. Harry Kane sendte Spurs i ledelsen før Ivan Cavaleiro utlignet for Fulham i andreomgang. Se målene på tv2.no/sport.

Mourinho har snudd

Marine FC kom aldri i nærheten av å tenne lunta på cupbomben de hadde plassert ut mot Tottenham. Brasilianeren Carlos Vinicius spilte hovedrollen med sine tre scoringer i 5-0 seieren til Spurs, men det var Mourinhos fremheving av en annen spiller som fanget vår oppmerksomhet. Det begynner å bli en stund siden José Mourinho var i nærheten av å slenge noen komplimenter i retning Dele Ali.

Jose Mourinho: «Brentford er trolig i Premier League neste år»

Etter gårsdagens semifinale i Carabao Cup var det en imponert manager som etter kampen hyllet sin motstander. – Han har fått med seg det som vi har sett gjennom hele sesongen, Brentford er klar, endelig, for å ta skrittet opp i Premier League. Brentford manager Thomas Frank får skryt for å ha bygget et lag som uten store stjerner leverer det som på fint kalles en laginnsats. Les: Slaven Bilic kjapt tilbake i managerstolen Tottenham manager Jose Mourinho spår at Brentford i nær fremtid spiller i Premier League.

Tilbake på vinnersporet

Etter at Harry Kane og Son Heung-min kombinerte for å gi Tottenham ledelsen 2-0, har radarparet tangert en Premier League-rekord. Spurs vant til slutt 3-0.
Les mer om:

Son lurer Leeds-forsvaret

Tottenhams sørkoreanske angriper, Heung-min Son, gjør at Spurs er livsfarlige på kontringer. Leeds-forsvaret skal få kjørt seg lørdag.
Les mer om: