Nyheter om Spurs


Franck Kessie sendte regjerende Afrikamestrene ut av turneringen i går, snakker om å flytte til London i dag

Franck Kessies kontrakt med AC Milan går ut i juni 2022, noe som gjør ham tilgjengelig på en gratis overgang, men Rossoneri ønsker å få til en overgang januar for å unngå han forlater Italia for ingenting. 25 år gamle Franck Kessie er den komplette midtbanespilleren som i tillegg til å da ekstreme defensive kvaliteter har en fysikk som kan bane seg vei gjennom selv de tetteste forsvarsverker. Han var ettertraktet allerede før Afrikamesterskapet, hans prestasjoner på Douala Stadium i Kamerun i går sørger for at alle interesserte parter får det travelt.

Tottenham har endelig truffet blink!

Nuno Santo fikk aldri noen mulighet til å fullføre prosjektet sitt i London. Portugiseren kom sent inn i oppkjøringen og tidlig ut av sesongen. Likevel, etter å ha fulgt Antonio Conte de siste månedene – og ikke minst snuoperasjonen mot Leicester – er det liten tvil om at italieneren har verktøykasse for å gi Spurs-supporterne en skikkelig sesong igjen. På onsdag var det en heidundranes Premier League kamp på King Power Stadium. Leicester styrte kampen helt frem til 90 minutter + 4 med 2-1 ledelse.

Tottenham med ellevill snuoperasjon

Det så lenge mørkt ut for Tottenham da hjemmelaget Leicester først ledet 1-0 og så 2-1. Men så skrudde Spurs og Steven Bergwijn på turboen. Først satte nederlenderen inn 2-2 i det 96. minutt etter et flott forarbeid av Matt Doherty. Da det så ut til å bli poengdeling, var Bergwijn frempå igjen og satte inn 3-2 til Tottenham i det 97. minutt. Dermed ble det tre knallsterke poeng til Antonio Contes menn.
Les mer om:

Kristoffer Ajer kan ende opp som lagkompis med en av Premier Leagues store ballmagikere

Med syv danske spillere i klubben og dansk manager kan Brentford beskrives som en dansk koloni i Premier League. Da Kristoffer Ajer ble hentet forrige sommer, huser klubben i tillegg en finne, en svenske og en nordmann. Nesten 50 % skandinaver i troppen, ikke rart Christian Eriksen også har fått et tilbud. For ifølge The Athletic har Brentford gitt Eriksen et tilbud om seksmåneders kontrakt. Den tidligere Inter Milan spilleren fortalte rundt nyttår at han ikke aktet å la en pacemaker stanse spill på øverste nivå.

Tottenham raser etter at Arsenal fikk utsatt London-derbyet: – Ekstremt overrasket

Arsenal har fått innvilget sitt ønske om å få utsatt kampen mot London-rival Tottenham. Det skjønner ikke Spurs noen ting av.
Les mer om:

Tottenham raser etter at Arsenal fikk utsatt London-derbyet: – Ekstremt overrasket

Arsenal har fått innvilget sitt ønske om å få utsatt kampen mot London-rival Tottenham. Det skjønner ikke Spurs noen ting av.
Les mer om:

Tanguy Ndombele trener alene etter «gå sakte av banen» aksjon

Tottenham manager Antonio Conte er definitivt ikke alene om å riste på hodet over oppførselen til den franske superstjernen Tanguy Ndombele. – De aller fleste fans har frisk i minne hvordan klubben hentet han fra Lyon for 60 millioner euro i 2019. Kjøpet har i det store og hele vært en skuffelse og nå har hans holdning ovenfor fans og lagkamerater bragt han ytterligere i trøbbel. I FA-cupkampen mot Morecambe sist søndag, mens Tottenham lå under 1 – 0, gikk Ndombele sakte av banen etter at han ble byttet ut med Oliver Skipp .

Chelsea til ligacupfinalen – slo et Spurs i motvind

Chelsea vant 1-0 over Tottenham i semifinalen og er videre i den engelske ligacupen. Sammenlagt ble det 3-0 på en kveld der det meste gikk mot Spurs.
Les mer om:

Chelsea klar for ligacupfinale

Chelsea vant 1-0 over Tottenham i semifinalen og er videre i den engelske ligacupen. Sammenlagt ble det 3-0 på en kveld der det meste gikk mot Spurs. Antonio Rüdiger ble matchvinner med sin scoring etter 18 minutter da Pierluigi Gollini feilberegnet corneren fra Mason Mount. I feltet sto Rüdiger og headet Chelsea i ledelsen og satte samtidig halvannet bein i ligacupfinalen med 3-0 sammenlagt. Chelsea møter enten Liverpool eller Arsenal i finalen. Den første av de to semifinalene spilles torsdag. Returoppgjøret er en uke senere. (NTB)

Conte plasserer Tottenham i førersetet foran West Ham sin favoritt Manchester United stjerne

29-år gamle Jesse Lingard hadde et enormt produktivt låneopphold hos West Ham i andre halvdel av forrige sesong. Det fikk de røde djevlene til å gi spilleren en prislapp på 25 millioner pund i fjor sommer, en prislapp som ble for drøy for London-klubben til store protester fra manager David Moyes. Nå går kontrakten til Lindgard mot slutten, det ser ut som midtbanespilleren, motvillig, men søkende for mer spilletid ikke forlenger og forlater Old Trafford til sommeren. – Nå har West Ham sin byrival Tottenham satt inn alt på å kapre den mistilpassede Manchester United stjernen.

Basketballspillerne folk velger å bette på

Betting har blitt populært i hele verden, og basketball er en av sportene det bettes mye på. Basketball spilles i de fleste land, men det er særlig stort i Nord-Amerika. Her er det den profesjonelle basketballigaen NBA som er blitt særlig populær å følge med på. Her spiller noen av verdens beste basketballspillerne, og den gjeve konkurransen gjør det utrolig spennende å følge med på. Når man i tillegg better på kampen og de ulike spillerne, da blir det vanskelig å sitte stille på benken.
Les mer om:

Sky Sports: Ajax har bladd frem et par hundre millioner for Tottenham-spiller

I januar ble det klart at Ajax sitt tidligere supertalent, 19-åringen, Brian Brobbey skjønte at arbeidsforholdene hos Eredivisie-klubben var de beste, og returnerte etter et halvt år på treningsfeltet til RB Leipzig. Steven Bergwjin er forbi alderen ung og lovende, men har også erfart at fotballlivet i en av de fem største ligaene ikke nødvendigvis blir det samme som i Nederland. 24-åringen ble hentet fra PSV til Tottenham for to år siden og står notert uten det helt store gjennombruddet med 5 scoringer og 10 assists på 64 kamper.

The Athletic: Tottenham gir seg ikke, har en plan om å omskolere Adama Traoré

Aston Villa hentet den spanske vingen fra Barcelona til balløya i 2015. Året etter byttet Traoré til Middlesbrough-drakt, før han endelig fant klubben for gjennombruddet. Under Nuno Santo spilte den ekstremt eksplosive spilleren seg inn på Premier League-kartet og fikk Barcelona-ledelsen til å riste på hodet av at de hadde latt denne spilleren slippe ut av klubben. Nå jobbes det hos Tottenham for å skrive et nytt kapittel for 25-åringen. Wolverhampton og Traoré har i løpet av de siste to sesongene hatt et komplisert forhold.

Antonio Conte lurer i buskene: Chelsea kommer ikke til å benke Lukaku igjen

Det sier seg nesten selv, hvis du elsker å spille for en personlighet som Antonio Conte som er briljant og fullstendig ustabil er det kjedelig og nesten søvndyssende å ledes av en metodiker som Thomas Tuchel. – I går etter i følge Chelsea manageren «Uheldige uttalelser som ikke er hjelper laget» valgte han å ikke ta ut Romelu Lukaku til den svært viktige Premier League kampen mot Liverpool. Kampen endte 2 – 2 og i praksis ga bort seieren i Premier League til Manchester City. – Chelsea på andreplass ligger etter 19.kamper hele 10.poeng bak.

Adama Traore er til salgs med en rabatt på 50%

Det har vært vanskelig for den meget kraftfulle høyrevingen å finne mål denne sesongen, likevel er ikke all statistikk dårlig. – Intensiteten vises gjennom at ingen i Premier League har gjennomført flere driblinger pr 90 minutter enn han. Wolverhampton har tidligere jaget unna bud fra flere klubber, inkludert Manchester United, Tottenham og Chelsea, men å år, skal de være klar for å selge hvis det rette budet kommer. – Men det skal være sagt, det er ikke med glede, men mer med «tvang».

Manchester United stikker en diger kjepp i hjulet hos Steven Gerrard

Det meste stemmer på Villa Park etter at Liverpool-ikonet ble hentet fra Rangers, klubbeierne har i tillegg lovet stor aktivitet på overgangsmarkedet. Likevel er ikke Steven Gerrard helt happy. Manchester United er på god vei til å ødelegge noe av planen for resten av sesongen. Det dreier seg om Uniteds Axel Tuanzebe.

Tottenham med seier etter ny scoring fra Kane

Harry Kane scoret igjen for Tottenham, som vant 3-0 hjemme mot Crystal Palace i Premier League søndag. Kampen sto lenge i fare for å bli utsatt. Lørdag kveld kunne det se ut som at naboduellen kunne bli utsatt, grunnet flere koronatilfeller hos Palace, men Premier League-ledelsen gikk ikke med på en utsettelse. Avgjørelsen ble tatt til tross for at Palace-manager Patrick Vieira ikke kunne lede laget etter å ha testet positivt på en koronatest. Etter en relativt rolig åpning på kampen, brant Lucas Moura en stor sjanse etter 25 minutter. Brasilianeren skulle revansjere seg til gagns.

Conte overbevist om at han har knekket Harry Kane-koden

Etter sommerens overgangssaga var det flere som stilte spørsmål til Kanes motivasjon til å spille for klubben som holdt ham tilbake, på tross av det han opplevde som en «gentlemans agreement». Scoringene uteble på forrige sesongs toppscorer i ligaen, og Nuno Santo måtte gi tapt for en Conte igjen klar for verdens tøffeste liga. Så kom kampen mot Liverpool forrige søndag. Mot Liverpool var det villdyret Kane som fikk Alisson til å måtte gi tapt etter tretten minutter og Jürgen Klopp til å bli rasende på det han opplevde som hodeløs rødt kort-takling fra Mr. Kane.

Philippe Coutinho kan velge mellom tre Premier League klubber, en av dem er svært overraskende

Det som må være Liverpools minst populære spiller, i hvert fall i moderne tid brasilianske Philippe Coutinho kan være på vei tilbake til Premier League. – Det har i perioder siden han ble kjøpt dyrt fra Liverpool i 2018 vært enkelte eksperter som påstår fansen og manager Jürgen Klopp kan slippe han inn i varmen igjen. Det er svært usannsynlig og enda mer fjernt hvis han følger opp rykter i Spania. Philippe Coutinho har ikke hatt et vellykket opphold i Barcelona. Han har vært utlånt til Bayern München, men er nå tilbake i Catalonia.

Football-Insider: Tottenham villig til å gi tilbudet Real Madrid ikke kan matche

Tottenham har de siste to ukene vært fraværende fra kamparenaen, på søndag var Conte og gjengen tilbake i en gnistrende intensiv kamp mot Liverpool. Med tre færre kamper spilt enn de andre klubbene i ligaen har Tottenham alle muligheter til å jobbe seg oppover tabellen fra dagens 7. plass. Dette er bare begynnelsen. Conte har vist at han har evnen og mentaliteten til å skape et Tottenham som ikke akter å vike for noen. Nå jobber Fabio Paratici hardt for at Conte skal starte neste sesong med forsterkninger på plass som passer inn i dette prosjektet.

Sikker Dele Alli vil overraske stort

Det er ingen hemmelighet at den 25 år gamle angripende midtbanespilleren fra Milton Keys har vært skikkelig ute i kulden. – Såpass ille har det vært at alt av presse har vært 100% sikre på at han ille finne utgangsdøra så fort som mulig. Men nå har noe skjedd! Da Tottenham entret gressmatta på Tottenham Hotspur Stadium på søndag var det med Dele Alli i startelleveren.

Tottenham «slipper» Conference League

Conference League er neppe det Antonio Conte ønsker å bruke mest tid på, på mandag kom bekreftelsen på at omstendighetene nå fjerner Conference League fra programmet til Spurs-manageren. Tottenham kunne ikke stille lag mot Rennes i Conference League-gruppespillet på grunn av et virusutbrudd i troppen, nå har UEFA gitt Rennes 3-0 seier på walkover.

Tottenham har startet langspurten

Det var Tottenhams første kamp på to uker. Rødt kort til Andy Robertson, fire scoringer og en haug med annet krydder. Vi kjenner vi har savnet Spurs og Antonio Conte i sirkusmanesjen på balløya. Det var kamper som dette Tottenham tidligere tapte. Med Conte hojende langs sidelinjen tok Spurs et sterkt og viktig poeng midt i et salig viruskaos med spillere fraværende.

Uavgjort i storkampen mellom Spurs og Liverpool

Harry Kane scoret, men bommet på flere sjanser da Tottenham spilte 2-2 mot Liverpool. Mohamed Salah gikk av banen uten målpoeng for første gang siden august. Kane sto med kun ett mål på 14 kamper, før han scoret etter 13 minutter mot Liverpool. Gjennomspillet fra Tanguy Ndombele var presist og avslutningen til Kane var sikker. Spissen kunne fort blitt utvist fem minutter senere. Han sklitaklet i stor fart og traff Andrew Robertson i foten med knottene.

Levy graver dypt i Tottenhams lommer for å kunne levere et enormt lønnstilbud for en «game-changing» midtstopper

Det er definitivt nye takter for Tottenhams styreleder Daniel Levy som er kjent for å være gnien. Han viste trolig hva det innebar å hente inn Antonio Conte, Italieneren er en av verdens aller beste managere, samtidig er han en drittunge som vil ha alt han peker på. Styrelederen er villig til å bla opp «store» lønninger i et forsøk på å overbevise Chelsea stjerne Antonio Rudiger om å bytte ut vest-London med Nord-London.