Nyheter om Spise


Carlsen måtte spise egne ord. Fikk salen til å bryte ut i latter

Med hvite brikker gikk Magnus Carlsen offensivt ut, men måtte til slutt kjempe hardt for remis i sjakk-VMs sjette parti. Stillingen er 3-3 etter seks remis.

Tartar fra havet(pluss)

Silda som skal bli matjessild, må bøte med livet tidlig. Trist for silda – men digg for oss som får spise den!
Les mer om:

Hvalkamp om din middag

Fiskeriminister Harald Tom Nesvik (Frp) vil bruke en halv million kroner til markedsføring – for å få deg til å spise mer hval. Motstanderne ber deg droppe hval på middagsbordet.
Les mer om:

Håvard fra Verran vant over 700.000 kroner på Extra

– Da drar hele familien ut for å spise sushi!
Les mer om:

Hverdagshykleri – fly til Berlin for å spise vegetarburger

DEBATT: Hverdagshykleriet er ikke orkanen som på sensasjonelt vis kulminerer i katastrofen, men heller termitten som sakte, men sikkert gnager og eroderer bort oppriktigheten.
Les mer om:

Barna lærte masse av fluorisaurusen Bronto(pluss)

– Man har bare lov å spise gulrot, eple og salat. Bortsett fra på lørdager.
Les mer om:

Salater, bær og ingen dessert: Dette er Carlsens VM-meny

– Han er veldig strukturert og opptatt av at han skal spise riktig, sier Team Carlsens kokk.VM-motstander Fabiano Caruana hyller Carlsens tilnærming til sporten.
Les mer om:

Vil ha mer vegetarmat i hele kommunen

Miljøpartiet de Grønne ønsker at kommunen skal bli mer miljøvennlig ved å spise mindre kjøtt.
Les mer om:

Bjørnar (39), Anders (37) og Siri (32) ville ha kolleger å jobbe og spise sammen med – så startet de et nytt firma

Anders Søtorp (37) og Bjørnar Håland (39) vendte hjem til Vestfold med kone og barn. Etter noen års praksis fikk de lyst til å bli en del av et større advokatfellesskap. Den lysten var det flere de kjente som hadde.
Les mer om:

Deig og meg

Hva skal man si når et barn tilbyr deg noe hjemmelaget å spise? Ja eller nei?
Les mer om:

Australier døde etter å ha spist hagesnegle

En ung australier som ble utfordret til å spise en hagesnegle, er død etter åtte år som pleietrengende med en alvorlig hjerneskade.
Les mer om:

Gullkonfetti og ringende ører

Vi rakk hotellfrokosten med dårlig margin. På det som hevdes å være Kristiansands beste frokost får vi dyttet ned de siste speileggene som er igjen og et par skiver lakserull. Før vi forlater frokostområdet heller jeg nedpå tre glass med noe rødbetjuice av noe slag som smaker vondt på en god måte. Denne dagen er været bedre og delegatene mer varme i trøya enn de var dagen før. Man drister seg til både litt hilsing og konversering.

Politikertrend: Her tester de hva de gamle må spise

Spetakkelet om den langreiste sykehjemsmaten i Sørum har fått politikere over hele Norge til å teste hva de spanderer på spisebordet til sine eldste. Denne uka var det Nannestads tur.
Les mer om:

Vraket favorittklubben og valgte Arsenal: – Det var stort å spise frokost med Özil og de andre

SKIEN: Birk Risa (20) har vært Manchester United-supporter hele livet, men valgte bort favorittklubben i tenårene - for Arsenal.
Les mer om:

Skal det være en andehjerne?

Med plass til 80 gjester fem kvelder i uken og en venteliste på 42.000 personer, får de færreste anledning til å spise på den sagnomsuste København-restauranten Noma. Hva er det egentlig som får folk til å gå mann av huse for å få innpass?
Les mer om:

DiCaprio slår seg sammen med «It»-regissør

Det melder Hollywood Reporter. Ifølge magasinet skal selveste Leonardo DiCaprio (bildet) være produsent for filmatiseringen av den dystopiske science fiction-klassikeren, mens Andy Muschietti, som de siste årene har jobbet med filmatiseringen av Stephen Kings «It», skal være regissør på prosjektet. H.G.

Ny forskning: – Kyr kan spise sagflis

Den tørre sommeren og fôrkrisen i landbruket har fått forskere til å tenke nytt. Nå kan skogen redde tomme trau.
Les mer om:

- Vi kan ikke spise kake når folket sulter

Rødts Per Gunnar Skotåm fikk med seg flertallet i å følge rådmannens innstilling om å skrinlegge et kulturhus i forbindelse med nytt hotell på Fauske.
Les mer om:

Barn fikk mer kvikksølv i håret av å spise fisk

Barn som spiste mye fet fisk fikk påvist betydelig større mengde kvikksølv i håret, viser en norsk studie. Men evnen til å lære ble ikke påvirket.
Les mer om:

Romslig og behagelig i Lisboa

Her kan du sove og spise godt, men ta med øreplugger.
Les mer om:

– Jeg sov på gaten og stjal for å kunne spise

Mamadou Sakho fikk ingen lett start på livet i den franske hovedstaden.
Les mer om:

Skal det være en andehjerne?

Med plass til 80 gjester fem kvelder i uken og en venteliste på 42.000 personer, får de færreste anledning til å spise på den sagnomsuste København-restauranten Noma. Hva er det egentlig som får folk til å gå mann av huse for å få innpass?
Les mer om:

Ti filmer om kjente musikere du MÅ se – og fem du glatt kan hoppe over

I neste uke har «Bohemian Rhapsody» norgespremiere. Filmen som følger karrieren til det britiske rockebandet Queen og dets ikoniske frontmann Freddie Mercury (1946 – 1991), spilt av Rami Malek, har ligget i støpeskjeen i mange år.