Nyheter om Spill


Marca: «Den usynlige Ødegaard faktoren»

Martin Ødegaard spilte en nøkkelrolle i Real Madrids seier over Inter Milan i Italia, og han ble i følge den spanske sportsavisen Marca savnet i de første 70 minuttene av kampen mot Alaves av nøyaktig samme grunner. I Champions League-kampen bidro han både i oppbyggingen og lagets press i den midtre tredjedelen, noe Los Blancos manglet mot Pablo Machins lag sist lørdag. Martin Ødegaard fikk drøyt 25 minutter på banen for Real Madrid lørdag i 2 – 1 tapet mot Alaves Lagets fotballstil mellom de to kampene endret seg også.

Børufsen skadet igjen: – Dårlig timing

En kneskade har satt Espen Børufsen ute av spill. Nå venter han spent på svar på hvor alvorlig skaden er.
Les mer om:

Børufsen skadet igjen: – Dårlig timing

En kneskade har satt Espen Børufsen ute av spill. Nå venter han spent på svar på hvor alvorlig skaden er.
Les mer om:

Ancelotti ser mot Barcelona for å tette lekkasjen i Everton-forsvaret

Det var ikke snakk om noen lekkasje i 1-0 tapet mot Leeds i helgen. Når Liverpool på 2. plass har sluppet inn 17 mål, det samme som Everton, taler det heller ikke om en lekkasje.

Stoppet svensk snakk

De svenske ungjentene ble parkert i verdenscupstarten. Det skyldes noe helt annet enn mentalt spill.
Les mer om:

Spill no’ Creedence!

Av alle korona-prosjekt dette året, er det ingen som varmer mer.
Les mer om:

En varm og inkluderende juletid for alle

Da Erna Solberg og Bent Høie på en pressekonferanse tidlig i november oppfordret oss til å skjerpe oss slik at vi sammen kunne redde julen, ble jeg litt rørt. Så menneskelig og nært! Det var liksom ikke økonomien, men fellesskapet som stod på spill; å kunne komme hjem til jul og være sammen.

Alle høydepunktene fra Dortmunds pinlige tap mot Köln

FC Köln fikk sin første seier for sesongen da de besøkte Borussia Dortmund i Bundesliga lørdag ettermiddag. – Det var i sannhet et oppgjør mellom topp og bunn. Dortmund var på andreplass ett poeng bak Bayern München, mens Köln delte sisteplassen med Schalke 04.

Hva står på spill i Etiopia nå?

Er fredsprisvinneren på vei mot borgerkrig? Står vi overfor en ny flyktningstrøm av hittil ukjent omfang? Hva skjer egentlig i Etiopia nå?
Les mer om:

Svensk kommentator mener Johaugs taktiske spill er gjennomskuet

Therese Johaug (31) var helt suveren i verdenscupstarten i Ruka. Hun har gjort sitt for å lempe presset over på svenskerivalene Frida Karlsson (21) og Ebba Andersson (23). Men nå er hun gjennomskuet, mener Sveriges mest profilerte langrennskommentator.

Svensk kommentator mener Johaugs taktiske spill er gjennomskuet

Therese Johaug (31) var helt suveren i verdenscupstarten i Ruka. Hun har gjort sitt for å lempe presset over på svenskerivalene Frida Karlsson (21) og Ebba Andersson (23). Men nå er hun gjennomskuet, mener Sveriges mest profilerte langrennskommentator.

Dette står på spill for FKH i serieinnspurten

FKH har fortsatt litt å spille for. Både topp seks og mer penger er innen rekkevidde.
Les mer om:

Kvinnenes cupfinale flyttes ikke

Kvinnenes cupfinale går som planlagt på Ullevaal stadion – til tross for at det torsdag ble kommunisert at den ville bli flyttet. Fredag ettermiddag bekrefter Norges Fotballforbund at den opprinnelige planen om å spille på Ullevaal står fast. – Selv så sent som 13. desember er vi sikker på at banen og stadion vil være klar til kamp, det sørger dyktige ansatte i stadionselskapet og fotballforbundet for. Så håper vi, som vanlig på denne årstiden, at værgudene er med oss.

Bild: United har allerede bestemt seg for midtbanespiller på free transfer

Hakan Calhanoglu er inne i sitt siste år av kontrakten med AC Milan. Paulo Maldini har ingen grunn til å sende den tyrkiske landslagsspilleren ut av klubben, og innledende forhandlinger om forlengelse har begynt mellom partene. For en tysk overgangsekspert blir dette bare spill for galeriet. Christian Falk hos tyske Bild hevder at dette er en done deal der Manchester United blir destinasjonen for den offensive midtbanespilleren.

Dette laget er ubeseiret – men kan første rykke opp neste år

I en amputert korona-sesong tok Kråkerøys G19 seg frem til KM-finalen, hvor bonusen er spill i Interkretsseserien kommende sesong. – Det er flere enn oss som er overrasket over utviklingen til dette laget, innrømmer trener Pål Johansen.
Les mer om:

Black Friday-salg på populære leker og spill hos Extra Leker

Er du usikker på hva du skal gi den yngste generasjon i julegave i år? Fortvil ikke, svaret er å finne hos Extra Leker på Black Friday.
Les mer om:

Følelsesladd da Napoli hyllet Maradona – stadion får hans navn

Det var mange følelser i spill da Napoli slo Rijeka 2-0 og overtok ledelsen i sin europaligagruppe dagen etter at klubbens største spiller Diego Maradona døde.
Les mer om:

Everton raider en av de største Premier League-rivalene

Carlo Ancelotti sendte Everton ut i sesongåpningen i et vilt tempo. Nå har den italienske reven skjønt at han trenger litt mer fart fra januar for å holde sesongen helt inn og sikre at Everton ikke fortsetter å nektes billett til spill i Europa. Løsningen kan ligge hos en demotivert trio hos José Mourinho. Football Insider melder om at jubelstemingen Mourinho har skapt hos London-klubben ikke gjelder for Dele Alli, Harry Winks og Paulo Gazzaniga.

Forfatter om «Atlantic Crossing»: – NRKs troverdighet står på spill

Kritikken om at NRKs dramaserie «Atlantic Crossing» representerer historieforfalskning var i dag tema for Kringkastingsrådet.
Les mer om:

Forhandler om sukkeravgift: – Tusenvis av arbeidsplasser ligger i potten

NHO mener 8000 arbeidsplasser står på spill når regjeringa og Frp forhandler om reduserte avgifter på typiske grensehandelvarer.
Les mer om:

EØS-avtalen er i spill

Les mer om:

Ida frykter kutt til private barnehager gjør henne arbeidsløs og ber statsråden snu

– Dere setter fremtiden for oss i private barnehager på spill, skriver Ida Amalie Nubdal i brev til kunnskapsministeren.
Les mer om:

Olivier Giroud blir den store helten for Chelsea

Olivier Giroud har sett benken mer enn han ønsker den siste tiden, i vår hver gang han fikk sjansen har han levert og i kveld på overtid gjør han det igjen. Som vanlig i kveldens kamp mot Rennes valgte manager Frank Lampard å starte Olivier Giroud på benken. – Det er nettopp det som gjør at han ønsker seg bort i januar. Det så ut som Chelsea skulle misse avansement i Champions League, men en 2-1-scoring av Giroud på overtid sørget for seier over Rennes og videre spill i turneringen.

EØS-avtalen er i spill

Les mer om:

Queen’s Gambit knuser rekorder og børster støv av gamle kunster

Det er tydelig at Queen’s Gambit ble lansert til rett tid. Serien med amerikansk-argentinsk-britiske Anya Taylor-Joy (24) i hovedrollen har falt i smak blant folket.