Nyheter om Spill


Forsvarsklippe takket nei til Conte og Inter – det er hos Arsenal det skjer

Når du takker nei til spill for vinneren Antonio Conte og Inter Milan, da ser du et stort potensiale i det som foregår på Emirates Stadium om dagen. Det er France Football som hevder at PSG-spiller Layvin Kurzawa takket høflig nei til Inter for å hoppe inn i Prosjekt Mikel Arteta. Les: Mens Alisson holdt nullen og får assist, holder Loris Karius på med sitt – igjen Venstrebacken slippes løs på free transfer fra Paris til sommeren, og den franske avisen hevder det venter en 5-årsavtale hos Arsenal. Etter en periode på fire år hos PSG får Arsenal en forsvarsspiller som har

Fire grep Brann tar for å revansjere fiaskosesongen

Lars Arne Nilsen lover blant annet et nytt, offensivt spill i 2020-sesongen.
Les mer om:

Fire grep Brann tar for å revansjere fiaskosesongen

Lars Arne Nilsen lover blant annet et nytt, offensivt spill i 2020-sesongen.
Les mer om:

Nedtur for Ødegaard

Martin Ødegaards Real Sociedad tapte 0–3 borte mot Real Betis i La Liga i ettermiddag. Ødegaard kom til en av Sociedads få sjanser i kampen etter et kvarters spill, men han rakk ikke skikkelig fram på et innlegg fra venstre. Isteden scoret Betis to ganger før pause, ved Borja Iglesias og veteranen Joaquin. Sociedad var mer med i matchen i 2. omgang, og Ødegaard var mer involvert, men bortelaget maktet aldri å få scoringen som kunne gitt kampen nytt liv. Isteden satte Sergio Canales inn 3–0 på overtid. Sociedad er i skrivende stund på 6. plass i La Liga. ♦ Vi fulgte kampen her.
Les mer om:

Nå drar Napoli-spillerne frivillig på «Ritiro»

Snakk om å ødelegge for seg selv! Jeg vet ikke forskjellen i pris på en klubb som har realistiske sjanser til sluttspill i Champions League og en klubb som er på vei ned mot bunnen av Serie A er, men jeg kan garantere den er stor. President, filmskaper og eier av Napoli Aurelio De Laurentiis har for en tid tilbake utnevnt sin sønn i viktige roller i klubben og som vanlig for folk med mye penger de tror de kan absolutt alt.

Legger midtbanespiller til sin storsatsning

Øygarden fotball som er en «samling» av klubber i nærheten av Nestsotra viser med all tydelighet at de er seriøse i sine ambisiøse mål når de bygger opp til sin første sesong som ny klubb. Det blir en tøffere sesong i OBOS-ligaen enn på veldig lenge, regner ikke med at nynedrykkede Lillestrøm har tenkt il å gi ved dørene, ei heller Tromsø hvis de får orden på sysakene sine. Les: «De har nok gode angripere, så jeg håper de ikke signerer Cavani» Øygarden FK har sikret seg en erfaren midtbanespiller i 25 årige Mathias Dahl Abelsen.

Henter talent i Florø

Torje Naustdal har i dag signert en 2-årig avtale med Strømmen IF Naustdal kommer til oss etter å ha spilt for Florø Fotball i hele sitt liv. Etter to treningsopphold på senhøsten ble det klart at dette var en avtale som begge parter ønsket å få til. Torje pakket flyttekofferten på nyåret, og har vært med i treningsgruppen siden oppstarten 6. januar. Hans ungdommelige optimisme har blitt lagt merke til av de litt mer rutinerte lagkameratene, som smiler når de omtaler energibunten fra Florø. Med avtalen på plass, kan navneskiltet med drakt nr 6 henges på plass.

En kvikk og fremoverrettet indreløper signert

Morten Bjørlo har signert og blir Strømmen sin nr. 11 i sesongen 2020. Bjørlo sin ungdomsklubb var Staal Jørpeland. Etter et kort opphold i Sola, dro han til Egersunds i 2016. Sesongen 2018 spilte han for Nest-Sotra i OBOS-ligaen før han i fjor dro tilbake til tigrene på sørlandet. Fint treningsopphold Bjørlo hadde flere interesserte klubber, men etter et treningsopphold i november var det fristende å velge Strømmen. 24-åringen tror at han vil passe godt til Strømmen sin måte å spille fotball, og han har fått et godt inntrykk av lagkamerater og trenerapparat.

Rød slapp med skrekken, ingen alvorlig skade

Magnus Abelvik Rød har ikke pådratt seg noe fingerbrudd og er klar for videre spill i håndball-EM. Norge møter Sverige i naboduell søndag.

Gode nyheter for håndballgutta

Magnus Abelvik Rød har ikke pådratt seg noe fingerbrudd og er klar for videre spill i håndball-EM. Norge møter Sverige i naboduell søndag.
Les mer om:

Rød slapp med skrekken – klar for mer EM-spill

Magnus Abelvik Rød har ikke pådratt seg noe fingerbrudd og er klar for videre spill i håndball-EM. Norge møter Sverige i naboduell søndag.
Les mer om:

Rød slapp med skrekken – klar for mer EM-spill

Magnus Abelvik Rød har ikke pådratt seg noe fingerbrudd og er klar for videre spill i håndball-EM. Sander Sagosen kaller romkompisen en kriger.
Les mer om:

Rød slapp med skrekken

Magnus Abelvik Rød har ikke pådratt seg noe fingerbrudd og er klar for videre spill i håndball-EM. Norge møter Sverige i naboduell søndag.
Les mer om:

Berge likte ikke det han så – brøt uskreven regel

Håndballgutta reagerer på stygt spill fra Ungarn i Malmö.
Les mer om:

Norsk stjerne reagerer på Ungarns spill: – Sånt skal vi ikke ha noe av

Norge vant stort, men ufine ungarere irriterte de norske spillerne.
Les mer om:

Norsk stjerne reagerer på Ungarns spill: – Sånt skal vi ikke ha noe av

Norge vant stort, men ufine ungarere irriterte de norske spillerne.
Les mer om:

Oppfordret fansen til å manipulere Spotify-avspillingene

Det melder flere amerikanske medier, inkludert Rolling Stone. I et nå slettet innlegg på Instagram postet popstjernen en guide (hentet fra en fankonto) for ulike måter fansen kunne hjelpe til med å få den nye singelen til å toppe listene. LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Outsider» på HBO. Blant annet sto det følgende å lese i «guiden»: 1. Opprett en spilleliste med «Yummi» på repeat og strøm den. Spill ikke uten lyd! Spill på lavt volum. La den spille når du sover. Om ikke du bor i USA kan du laste ned en VPN-app. Still så inn VPN-en på USA og opprett en Spotify-konto. 2. Kjøp låten på iTunes.

Tetzschner: – Kan bli et spill der alle taper

Høyre-nestor Michael Tetzschner mener Frp utfordrer statsminister Erna Solbergs (H) autoritet og sier uenighetene heller burde ha blitt tatt på bakrommet.

Xavi sa nei til Barcelona – nå forteller han hvorfor

Nå kan Barcelona-supportere slutte å gi noen skylda for at legenden Xavi ikke kom tilbake for å lede troppene etter Ernesto Valverde. Han følte seg rett og slett ikke tørr nok bak øra. Vi tipper uttalelsen fra Xavi også skal fjerne noen av spørsmålstegnene som ble hengende i luften etter at Barcelona offentliggjorde Quicue Setien som ny sjef på Camp Nou. Les: Bruno Fernandes fortsetter spill for Sporting -Ja, jeg fikk et tilbud fra Barcelona, men jeg takket ikke ja til det. Spesielt fordi det er for tidlig for meg å trene Barcelona.
Les mer om:

Sky Sports: Nå er avtale med Ashley Young på plass

Det har bølget frem og tilbake. En dag er Ashley Young på vei til Conte hos Inter, den neste har United fristet med et bli-heller-her-hos-oss tilbud. Nå ser det ut som United veteranen har tatt avgjørelsen. Det er Sky Sports Italia som hevder at United på torsdag kveld har blitt enige med Inter om overgang etter at Young takket nei til en ettårs forlengelse på Old Trafford. Les: Bruno Fernandes fortsetter spill for Sporting Overgangssummen er på 14 millioner kroner pluss bonuser. Young skal ankomme fredag, eller lørdag for den medisinske testen i Milano.

Selv med trengsel på skadebenken hos Arsenal nøler ikke Arteta med å selge

Kieran Tierney, Sead Kolasinac, Hector Bellerin og Calum Chambers, alle defensive spillere av høy klasse. Når hele denne gjengen befinner seg samtidig på skadebenken hos Arsenal skjønner du at Mikel Arteta har det tøft. Men ikke tøffere enn at resten av forsvarsspillerne som ikke passer inn i systemet har en garantert plass i troppen. Les: Bruno Fernandes fortsetter spill for Sporting Det er tyskeren Shkodran Mustafi som har fått minimalt med spilletid og maksimalt med pes fra supportere på sosiale medier.

Manageren mener Fernandes er verdt tre spillere

Sporting Lisboa ønsker minst av alt å miste den beste spilleren i ligaen. Og hvis det skjer, skal noen jommen betale godt for seg. Det er her vi står. United og Bruno Fernandes skal ha blitt enige om de personlige betingelsene, mens det skal være 100-200 millioner kroner (pluss 1-2 United-spillere i retur) i avstand mellom klubbene. Les: Klopp ber Liverpool raska på etter Juventus byr på hans favoritt Sporting-manager Silias følger ikke den vanlige prossedyren når en spiller er i forhandlinger om exit fra klubben.

Kristoffer Normann Hansen er tilbake i Eliteserien

Hansen vender hjem til Sandefjord Fotball og er klar for eliteseriespill. 25-åringen forlot Sandefjord til fordel for Sarpsborg 08 etter 2015-sesongen. Deretter ble det Ull/Kisa for kantspilleren. «Det er rart å være tilbake, men veldig hyggelig. Det er fortsatt mange jeg kjenner her, og jeg er blitt tatt godt i mot. Det er samme klubben, men den har tatt noen steg. Så det er kjempegøy» sier Kristoffer til klubbens hjemmeside. Hansen scoret 20 mål på 57 kamper for Ull/Kisa. Kristoffer kom til Sandefjord Fotball som 15-åring fra moderklubben Larvik Turn.

Bruno Fernandes fortsetter spill for Sporting

Tidligere i dag kunne ESPNs kilde melde om at det var enighet om de personlige betingelsene til Fernandes. Da begynte vi så smått å forberede oss på bekreftelsen på den viktige overgangen. Men vi var for tidlig ute med å glede oss, for hva skjer med spilleren som har et bein innenfor dørene på Old Trafford? Jo, han skal tre på seg Sporting-drakten på fredag. Enn så lenge er Fernandes Sportings spiller, så da er det vel en naturlig forklaring på hvorfor 25-åringen fortsetter for den portugisiske klubben midt i forhandlingene. Er det ikke?

Nå er det bare United og Chelsea igjen som kjemper om den franske midtbanespilleren

Vi må innrømme at en 20-årig Lille-spiller ikke har fått så mye fokus hos oss.