Nyheter om Spill


Foreslår 2000 boliger på Hasle/Valle Hovin: - Legger til rette for ny byutvikling her

Muligheten for 2000 nye boliger og utvikling av gater og plasser i området Hasle/Valle Hovin er nå satt i spill.
Les mer om:

Brasiliansk fyrverkeri kommer til Premier League

Den unge brasilianeren startet karrieren sin i brasilianske Corinthians i 2014. To år senere ble han hentet til Europa av franske Bordeaux. Nå gjør han seg klar for spill i verdens tøffeste liga. Malcom har herjet i Ligue 1 forrige sesong, noe som har fått Jose Mourinho til å følge ekstra nøye med.

Nå møter Manchester City døra også hos Real Madrid

Pep Guardiola og Manchester City jobbet steinhardt for å sikre seg overgangen til Napoli-spilleren Jorginho. Da midtbanespilleren endte på Stamford Bridge, skal City raskt ha snudd seg mot Madrid. Den kroatiske midtbanespilleren Mateo Kovacic kom til Real Madrid og har siden 2015 fått med seg tre Champions League-titler.

Takker for seg i verdens største klubb

Da har det skjedd. Ajax har nå bekreftet at Daley Blind reiser til Amsterdam med fireårskontrakt. Nederlenderen kommer hjem. Men det skjer ikke uten en viss beklagelse. Blind beskriver Manchester United som verdens største klubb og vil aldri glemme oppholdet. Det var Louis van Gaal som hentet Blind til Old Trafford etter sitt forrykende spill i VM 2014. Nå returnerer 28-åringen tilbake for rundt 193 millioner kroner. Les: Mourinho mektig lei millionærer som underleverer Blind reiser ikke tomhendt hjem.

Flekkefjord-duo vant junior-EM

Etter strålende spill kunne denne bridgdeduoen juble for EM-tittel før siste runde var satt i gang.
Les mer om:

Endelig kan Hazard prate om fremtidsplanene

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang. Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill. Eden Hazard er sulten på suksess.

Real Madrid stjeler ikke verdens største fotball-ego

Ronaldo i Real Madrid-drakt er historie. Mens «hele verden» har vært opptatt av hva dette betyr for portugiserens nye klubb Juventus, opplever vi det som mer interessant hva verdens beste klubb finner på før sesongstart. Da Real Madrid overraskende mistet Zinedine Zidene som trener i våres, holdt all verdens toppklubber pusten. De visste at verdens beste klubb kunne komme til å friste med seg deres trener. Men så falt valget på Julen Lopetegui.

Drar nordover denne sesongen også

Sommeren er tiden da de store klubbene sprer sine talenter ut over Europa, på den positive siden for at de skal bli bedre og komme tilbake etter et år eller to. På den litt mer kyniske siden, låne dem ut i håp om at de skal slå igjennom slik at de kan selges og bidra til klubbkassa.  Den brasilianske vingen Robert Kenedy Nunes do Nascimento, best kjent som Kenedy, sendes nordover på utlån til Newcastle United FC.

Føler seg lurt i flyttestrid: – Vi har havnet i et uverdig spill

Frykter trangere lokaler og redusert studietilbud.
Les mer om:

Natos framtid på spill

Aldri har vel europeiske statsledere og ministre vært mer nervøse foran og under et Nato-toppmøte. Og president Donald Trumps åpningsangrep på Tyskland beroliget ingen, selv om han senere på dagen var i et mer forsonlig humør.
Les mer om:

Føler seg som turist i egen klubb

Vårsesongen har vært meget svak for Lillestrøm, bare målforskjell skiller til nedrykk. Lillestrøm sammen med Stabæk og Start har alle 14 poeng.  En som ikke får sjansen til å bidra til en forbedring er stopper Stefan Antonijevic som sliter med spilletid på Åråsen.

Slik har England blitt VMs dødballspesialister

England har lenge savnet en playmaker som skaper sjanser fra åpent spill. I VM har de funnet en løsning på problemet.
Les mer om:

Dommerkandidat freder trolig president Trump

Det føres et høyt spill om den politiske sammensetning av dommerne i USAs høyesterett, for å kunne møte et eventuelt forsøk på å tiltale presidenten for eventuelt ulovlig samarbeid med russiske agenter før presidentvalget i 2016.

Joe Hart sendte inn tidenes dårligste jobbsøknad

Vi må innrømme at vi så keeper Joe Hart som den udiskutable landslagskeeperen for England. Men dette begynner å bli noen år siden. Etter å ha jobbet seg opp og frem som en av de store keeperne på balløya, sa det plutselig stopp under Manchester City-trener Pep Guardiola.  Den siste tiden har Joe Hart vært utlånt til West Ham som i begynnelsen av forrige sesong benyttet ham flittig, men så ble han stort sett henvist til benken.

Politijakt etter Porsche i Agder

Politiet søker etter en person som nektet å stoppe for kontroll på E18 ved Fiane i Aust-Agder. Føreren rygget også inn i en politibil og satte den ut av spill.

– De vinner vel helt fortjent

Henning Berg skulle nok helst hatt med seg minst ett poeng i sin første kamp som trener i Eliteserien igjen siden han var Lillestrøm-trener fra 2008 til 2011. – Jeg synes vi starter kampen veldig bra. Vi hadde godt spill,…

Enormt press på kaptein-Kanes skuldre: - Sett ham fri, og han knuser dem

Gatene kommer til å stå tomme i England fra klokka 16.00 lørdag. Det står mye på spill for en nasjon som har fått troa på VM-suksess etter mange år med skuffelser.
Les mer om:

John Stones kritiserer Colombia for skittent spill

England-spilleren er ikke nå nådig i sin kritikk av Colombia etter åttedelsfinalen i fotball-VM.
Les mer om:

– Lettere å ta ut en F-35-pilot i senga enn når han sitter bak spakene

FFI-topp sier at Russland trolig utvikler nye våpen for å sette enkeltpersoner ut av spill.
Les mer om:

Endelig en Premier League-klubb som er fornøyd med keeperne sine

Forrige sesong og nå i sommerens overgangsvindu har keepere vært i fokus. For oss på utsiden kan det virke som ingen av toppklubbene er fornøyde med sine sisteskanser. Crystal Palace viser at de er helt komfortable med sine. Alexander Sørloths klubb melder på sine hjemmesider at den walisiske landslagskeeperen Wayne Hennesssey binder seg til spill på Selhurst Park til 2021. I tillegg forlenges kontrakten med klubb-legenden Julian Speroni. Etter 14 år og mer enn 400 kamper for Palace blir det nok en sesong for 39-åringen. Har rundet 400 kamper!
Les mer om:

Dømt til fengsel etter biljakt med politiet

30-åringen fra Asker satte liv og helse på spill da han forsøkte å stikke av fra politikontroll, mener Asker og Bærum tingrett.

Denne livbøya skal redde liv: – Personen drukner før noen kommer fram til den

Når liv står på spill teller hvert sekund. Trygs berømte livbøyer skal derfor stå klare til enhver anledning – plasseringen til livbøyen på Skallevoldstranda kan få fatale konsekvenser.
Les mer om:

Koder spill i ferien(pluss)

Studenter ved spillinja på Nord universitet arrangerer denne uka spillutviklingskurs for ti barn i alderen 10 til 12 år.
Les mer om:

Spill bordtennis på Østre torg

På Østre torg har det kommet på plass et bordtennisbord, støpt av elever fra Stange Videregående skole. Hamar kommunene har også flere planer for å skape mer aktivitet i sentrum.