Nyheter om Spill


Sparebanken Sør fortsetter som hovedsponsor

Sparebanken Sør har vært hovedponsor for Start helt siden 2013 og forlenger nå for tre nye år. – Banken har i den perioden ikke vært godt vant med spill i Eliteserien og forlenger uavhengig av om sørlandsklubben rykker ned eller ikke.  Etter tre strake tap ligger har Kjetil Rekdals menn havnet ned på kvalifiseringsplass med bare en runde igjen av årets serie.

Liverpool klar med en milliard for Barcelonas badboy

Ousmane Dembele er sikkert en snill gutt, men styret den siste perioden med forsentkomming til trening – og uteblivelse fra trening – vitner om holdninger som ikke nødvendigvis passer inn hos en klubb som Barcelona. Men skal vi tro The Sun, ser ikke 21-åringens litt upolerte holdning til livet som profesjonell fotballspiller til å skremme Jürgen Klopp. Sliter med å stå opp om morgenen.

Ny Rekdal på vei ut i Europa

Onkel Kjetil Rekdal spilte i fransk, belgisk og tysk fotball, for Thomas Rekdal ser det ut som om det er engelsk fotball som frister mest.  Også pappa Sindre Rekdal var utenlandsproff, men hadde ikke en like betydelig karriere som sin bror. Han spilte i Belgia.  17 år gamle Thomas Rekdal er på utgående avtale med Fredrikstad som blir værende i PostNord minst en sesong til. Les: Fredrikstad: Opp som en løve og ned som en skinnfell Navnet Rekdal er selvsagt en fordel, men Thomas har viste et unikt fotballtalent i ung alder.

Sikret videre spill i kretsmesterskapet med scoring i siste minutt

Havdur snudde 0-3 til 3-3 helt på tampen.
Les mer om:

Thorsnes signerte for LSK

Ifølge RB har Elise Thorsnes (30) blitt enig med LSK Kvinner om en ettårskontrakt. Veteranen kommer fra spill i amerikanske Utah Royals og oppgir at kjemien med landslagskollega Guro Reiten var en viktig årsak til klubbytte.
Les mer om:

Neri Svandalsflona (84): – Kommunen vil ha bort den siste bonden på Fjogstad

Over flere år har Sandnes-bonde Neri Svandalsflona kjempet for et aktivt landbruk på Fjogstad. Samtidig er grensene for Sandnesmarkå i spill. Det frykter bonden er kroken på døra for fremtidig landbruk på Fjogstad.
Les mer om:

Hazard – en av de beste i verden, men ikke i familien

Eden Hazard regnes som en av verdens desidert beste spillere. Men Ifølge én som deler genene til fotball-geniet er ikke Chelsea-spilleren den beste i familien. Vi måtte stoppe opp da vi ble kjent med interjuet av Thorgan Hazard. Hæ, Eden ikke best i familien? Thorgan spiller for tiden i Borussia Mönchengladback og har vist gnistrende spill så langt i sesongen.

Dani Alves skal til Premier League i sommer

Dani Alves er en spiller du enten digger, eller sliter med. Brasilianeren er alltid all in, noe som også påvirker atferden hans ute på banen. Men når det kommer til hva han betydd for Barcelona i 8-års perioden hans på Camp Nou, er udiskutabelt.  Etter en svipptur til Juventus, tilbringer 35-åringen nå tid hos PSG.

Endelig comeback for Myrhol

Bjarte Myrhol (36) regner med å være tilbake i spill for Skjern onsdag etter en kneskade. Han har gått glipp av ni kamper.
Les mer om:

Endelig comeback for Myrhol

Bjarte Myrhol (36) regner med å være tilbake i spill for Skjern onsdag etter en kneskade. Han har gått glipp av ni kamper.
Les mer om:

Dette er et gufs fra fortida. Norske verdier står på spill

Jeg skulle likt å vite hva likestillingsministeren mener om dette.
Les mer om:

Nedrykk for Sandefjord etter 1-1 mot Sarpsborg

Etter 1-1 borte mot Sarspborg var det klart at Sandefjord håp om videre spill i Eliteserien var slukket.

Alt håp ute for Sandefjord. Rykket ned til OBOS-ligaen

Etter 1-1 borte mot Sarspborg var det klart at Sandefjord håp om videre spill i Eliteserien var slukket.

Liverpool reiste seg mot Fulham!

Liverpool hadde en voldsomt dårlig dag på jobben mot Røde Stjerne denne uken i Champions League.

Krangelen løst – Wadji klar for spill mot Molde

FKH og Molde er nå enige om at Ibrahima Wadji og Tobias Svendsen kan spille søndagens toppkamp.
Les mer om:

Roma-spiss nevnes i byttehandel med Premier League-klubb

Historien om Aaron Ramsey kan nærme seg en slutt, skal vi tro italienske Corriere dello Sport. For Arsenal blir det viktig så raskt som mulig å se fremover og tenke offensiv forsterkning. Løsningen kan ligge i Roma. Bildene av en Danny Welbeck som lå og vred seg i smerte i Europaliga-kampen denne uken, er ikke lett å glemme.

Alvorlig rystelse i Fellesforbundet kan få LO til å gå mot EØS

Etter at overvåkingsorganet ESA fikk opphevet en viktig tariffbetemmelse for utenlandske verftsarbeidere, har EØS-avtalen nå blitt satt på spill i LO.
Les mer om:

Går mot FrP-kollega: Vil forhandle om abortloven

Åshild Bruun-Gundersen møter nå motstand etter å ha sagt at abortloven er blitt del av et politisk spill. I eget parti er fylkeslederen villig til å forby tvillingaborter.
Les mer om:

Talsmann fra Liverpool: «Det stemmer ikke!»

I dag våknet vi opp med ryktene om at Liverpool skulle leggges ut for salg. Det var New York Post som slapp nyheten. Nå kommer reaksjonen. Det var hovedeier John W. Henry som skal ha vært klar for å trekke seg ut av klubben uten å lage for mye støy. Mr. Henry har mange gjern i ilden. Baseball, fotball og symfoniorkester. (foto: henry, twitter) Les: Liverpool i spill -Selv om vi ikke ønsker å gi denne typen historier en respons, ser vi oss nødt til, på vegne av klubbens eiere, å avslå dette som ubegrunnede spekulasjoner.

Jerome Boateng vrakes!

I sommer var det snakk om en mulig overgang til Manchester United for 30-åringen. Nå kommer det første signalet på at Bayern-spilleren kanskje har sett sine beste dager. Joackim Löw måtte se sine spillere tape 3-0 for Nederland i Nations League. Etter dette har den tyske landslagstreneren innsett at noe må gjøres. For Jerome Boateng betyr dette vraking fra landslaget. Ikke så suveren lenger, hverken i rødt, eller hvitt. (foto: bayern, twitter) -Jeg er overbevist om at han vil ha godt av en pause. Jeg har også fortalt ham at vi har mange alternativer til hans posisjon.

Midtbane-duo tilbake

Jûrgen Klopp har akkurat fullført sin pressekonferanse foran Liverpools møte med Fulham på søndag. Han bekrefter at både kaptein Jordan Henderson og Naby Keita begge er skadefrie og aktuelle for spill. Liverpool har faktisk hele troppen, utenom langtidsskadde Oxlade-Chamberlain, tilgjengelig til kampen.

Liverpool i spill

Amerikaneren John W. Henry er lei av fotball. Hvertfall når det gjelder eierskap i en av verdens beste klubber.  Ifølge New York Post, vurderer nå Henry å selge seg ut av Premier League-klubben. I august ble det meldt at Sheik Khaled Bin Zayed Al Nahayan hadde gjort et forsøk på å kjøpe Liverpool mot slutten av 2017, utan at det ble noen avtale mellom partene den gang. Nå ser det ut til å bli ny runde om makten hos Liverpool. Moro på trening, mens gutta i dress spiller om makten.

VG ved Mexico-grensen: Her er Trumps soldater

HIDALGO COUNTY, TEXAS (VG): Trumps soldater kritiseres hardt for å ha vært et politisk spill under mellomvalget. Rancheier Marla Hadeler (66) er imidlertid sjeleglad for at de er der.
Les mer om:

Samir Nasri tilbake til Premier League etter dopingdom

De mest pripne i fotballverden er i sjokk etter at Samir Nasri som nå er 31 år kan være på vei tilbake til Premier League.

Bruker populært spill til å drepe og banke opp feminist

Westernspillet Red Dead Redemption 2 viser hvordan kvinner slåss for stemmeretten i 1899. Noen spillere er mer interessert i å banke opp og drepe feministen i spillet og dele det på Youtube.
Les mer om: