Nyheter om Spill


Ferdinand: United må sette himmel og jord i bevegelse

Rio Ferdinand slang konstant med kjeften på banen i Manchester Uniteds gullalder, nå har han moderert ordbruken, men er like aktiv foran mikrofonen. Ferdinand er en tidligere-United-stjerne som vi definitivt lytter til.

Utrolig og sant: Manager trekker seg fra jobben, bare 3 poeng unna 5. plassen i Ligue 1

Som manager går det ikke an å gjemme seg bak «vi har progresjon«, «innsatsen er god» eller «spillerne viser gode takter». Du måles ene og alene på hvor mange poeng som står bak klubbnavnet på tabellen. – I forhold til motstanderne, i forhold til eiernes forventninger. Og i forhold til egne forventninger. Stade Rennes har denne sesongen en for oss helt grei 9. plass, kun 3 poeng bak 5.

Slaget som fikk kommentatoren til å måpe: – Helt magisk!

Å havne i grøfta er ikke en god ting om det er etter en tur på byen, bak rattet, eller på golfbanen. Golfproffen Viktor Hovland storspilte i Florida og klatret ett hakk opp til 13.-plass på verdensrankingen. Nordmannen ble nummer to i storturneringen World Golf Championship i helgen. Han bytter plass på rankingen med forrige ukes turneringsvinner, amerikaneren Tony Finau. For innsatsen får den norske golfsensasjonen med seg en solid premiesjekk.

Hovland med magisk spill i storturnering: – Dette er trolldom

Viktor Hovland (23) spilte en av sitt livs turneringer og knivet om seieren med verdenseliten. Nordmannen kan innkassere millionbeløp etter helgens 2.-plass.
Les mer om:

Ekstremister rekrutterer korona-ensomme barn gjennom populære spill

Mann blottet seg på to kjøpesenter
Les mer om:

Kan Norge leve med å være en brikke i Qatars kyniske spill?

Historien om de siste ti årene er historien om alle leddene som sviktet.
Les mer om:

Henderson operert

Liverpool bekrefter at Jordan Henderson har blitt operert for lyskeskaden han pådro seg mot Everton. Kapteinen vil dermed være ute av spill i flere uker. Les mer på tv2.no/sport.

Gir 10 mill. i grønn nødhjelp: – Over 17.000 jobber er i spill

Reiselivsbedriftene balanserer på en knivsegg fram mot sommeren. Og det blir verre før det blir bedre.
Les mer om:

Avslører Klæbos spill

Johannes Høsflot Klæbo hevdet hardnakket at han ikke var en favoritt før torsdagens sprint. Etter at sprintkongen gikk til topps hevder lagkamerat Emil Iversen at det hele var et spill.
Les mer om:

France Football: Mourinho har funnet midtstopper-redning

Tottenham fortsetter svalestupet ned Premier League-tabellen. Nå er det ingen forsvar i Premier League som trenger å føle seg knust etter å ha tapt mot Manchester City, men 3-0 tapet til Spurs viste igjen at forsvaret ikke er rigget for de største titlene. I midtforsvaret er det Davinson Sanchez som skal ha skapt hodebry for Mourinho. Det er France Football som hevder Tottenham-manageren jobber på som at han skal beholde jobben (har vel ikke noe valg). Dette har fått Tottenham til å sende signaler til Lille.

Bjørnsen klar for Aalborg

Landslagsprofilen Kristian Bjørnsen forlater tyske Wetzlar til fordel for spill for Aalborg i dansk håndball. Det bekrefter den danske klubben onsdag. Bjørnsen har signert en treårig kontrakt. Han blir Aalborg-spiller fra neste sesong.
Les mer om:

Vil forby «GTA»

Voldelige spill får skylden for kriminalitetsbølge i Chicago.
Les mer om:

Søker fritak som varaordfører. Slik svarer han på om det var avtalt spill(pluss)

Varaordfører i Indre Fosen kommune, Steinar Saghaug (H) søker fritak fra vervet som varaordfører.
Les mer om:

Søker fritak som varaordfører. Slik svarer han på om dette var avtalt spill(pluss)

Varaordfører i Indre Fosen kommune, Steinar Saghaug (H) søker fritak fra vervet som varaordfører.
Les mer om:

Tottenham skal ha, penger er ikke noe tema

Et av de store ankepunktene til tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino var at til tross for suksess og Champions League finale fulgte det ikke tilstrekkelig med penger for å konkurrere med andre klubber med ekstreme budsjetter. Nå er London klubben i en sportslig krise som igjen vil føre til enorme inntektstap. Tap i fire av de fem siste kampene i Premier League og 9.plass, stadig lenger unna spill i Europa og pengesekken som følger av det.

Bransjen i krise etter nye bestemmelser: – Nå er jeg gloforbannet

Operasanger og kulturpersonlighet Kristian Krokslett er sterkt kritisk til regjeringens håndtering av pandemien. – Kulturbransjen er utsatt for et kynisk politisk spill som ikke har noe som helst med fornuft å gjøre.
Les mer om:

– Et farlig spill og en eskalering av konflikt

Bjørnar Moxnes (Rødt) frykter i verste fall tøffe mottiltak fra Russland etter at amerikanske bombefly landet på norsk jord mandag.
Les mer om:

Mørk må trene seg opp – kan gå glipp av OL-kvalifiseringen

Nora Mørk slapp nylig unna nok en kneskade, men blir likevel ute av spill i noen uker. Hun kan måtte stå over viktige kamper for Vipers og Norge.
Les mer om:

Mørk kan miste OL-kvalifiseringen

Nora Mørk slapp nylig unna nok en kneskade, men blir likevel ute av spill i noen uker. Hun kan måtte stå over viktige kamper for Vipers og Norge. Tidligere i måneden fryktet Mørk det verste da hun gikk gråtende av banen i en Champions League-kamp. Få dager senere viste MR-bilder at den skadeplagede 29-åringen kun hadde pådratt seg en smell i kneet. Til tross for de gode nyhetene må Mørk belage seg på en periode uten kamper. – Nora har fått seg en ordentlig smell, men føler seg fin.

Mørk må trene seg opp – kan gå glipp av OL-kvalifiseringen

Nora Mørk slapp nylig unna nok en kneskade, men blir likevel ute av spill i noen uker. Hun kan måtte stå over viktige kamper for Vipers og Norge.
Les mer om:

Mørk må trene seg opp – kan gå glipp av OL-kvalifiseringen

Nora Mørk slapp nylig unna nok en kneskade, men blir likevel ute av spill i noen uker. Hun kan måtte stå over viktige kamper for Vipers og Norge.
Les mer om:

Brendan Rodgers fyker fra Klopp og gjengen

Nå er det på tide at noen tar Leicester og Brendan Rodgers på alvor. Aston Villa ligger etter i kampprogrammet og har faktisk mulighet til å kjempe helt opp til Everton, Liverpool og Chelsea på 40, 43 poeng.

Mener ingen er like utspekulert - savner likevel Fourcades «skitne» triks

POKLJUKA (NRK): Martin Fourcades taktiske spill falt ikke alltid i like god jord hos konkurrentene, men de norske skiskytterne er likevel glad han har en arvtaker til intense dueller.
Les mer om:

Første Anfield-seier på over 20 år

Liverpool har slitt på eget gress den siste tiden og klarte heller ikke i møte mot byrival Everton å finne tilbake til vinnersporet på Anfield. Everton-spiss Richarlison sørget for at gjestene tok ledelsen allerede etter tre minutters spill. Vondt ble til verre da Jürgen Klopp måtte bytte ut kaptein Jordan Henderson like før halvtimen var spilt med det som så ut til å være en strekkskade. Spikeren i kista kom etter 83 minutter. Gylfi Sigurdsson var sikker fra straffemerket og sørget for 2–0 seier. Dette er første gang siden 1999 at Everton har vunnet borte mot Liverpool i Premier League.

Asbjørn (68) kan pusle flere timer hver dag: – Allerede når jeg våkner gleder jeg meg til å finne de rette brikkene

Produsenten av fredrikstadpuslespillet kan fortelle om førstegangshandlere på nett, den eldste er 103 år gammel. Butikkene selger flere spill nå enn da koronaen startet våren 2020. Og ferske puslere, som Asbjørn (68), sier de vil fortsette også etter at smittefaren er over. Sabrina (22) vil heller pusle enn å se på tv.
Les mer om: