Nyheter om Spill


Mourinho fyrer løs

Journalister vet godt at de har en sak når de dytter en mikrofon foran Jose Mourinho. Når spørsmålet om Manchester Citys CAS-dom kom, skuffet Tottenham-manageren selvfølgelig ikke. City får tilgang til spill i Champions League de kommende sesongene, men må ut med rundt hundre millioner kroner for å ikke ha samarbeidet med UEFA i saken. Så hva mener du om dette, Mourinho? -Hvis City ikke er skyldige, så er det en skandale at de får en straff på flere millioner. Hvis man ikke er skyldig, skal man ikke straffes.

Liverpool har funnet seg en Dejan Lovren-erstatter

Det er fortsatt usikkerhet rundt Dejan Lovrens fremtid på Anfield, samtidig som Klopp mer eller mindre har kommunisert til Liverpool-supporterne at det ikke blir mulighet for noen store signeringer i disse virustider. Så hva blir løsningen hvis behovet dukker opp de kommende ukene? Ifølge Mundo Deportivo har Liverpool funnet en ideell løsning i urugayaneren Leandro Cabrera. Les: City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool Midstopperen ble hentet til Espanyol fra Getafe så sent som i januar, men forutseende nok skal 29-åringen ha puttet inn en klausul som skal re

Barcelona-presidenten vag om veien videre

Real Madrid kan avgjøre La Liga med seier i neste kamp. Dette betyr at om Barcelona også mislykkes i Champions League, blir dette en sesong som vil huskes for kaos, kaos og atter koas. Så hva skjer med Quique Setién oppi alt dette? Xavi skal inn og lede Barcelona en dag, men akkurat nå ser det ut som timingen ikke er riktig. Det er ikke uvanlig at en klubbpresident støtter den sittende manageren helt til kunngjøringen om en oppsigelse kommer, men når vi lytter til Josep Maria Bartomeu, virker det ikke som det skjer noe dramatisk i sommer.

RBK-keeperen ute i seks uker

Rosenborgs førstekeeper André Hansen pådro seg en lyskestrekk i kampen mot Strømsgodset lørdag. Nå må trønderne klare seg uten sisteskansen i flere kamper. – Under kampen på lørdag fikk André en lyskestrekk. Vårt foreløpige estimat er at han forventes å være ute av spill i cirka seks uker, sier medisinsk koordinator i Rosenborg, Haakon Schwabe til NTB. Det kan bety at hele sju kamper kan ryke for keeperen som har vært Rosenborgs suverene førstevalg i mål de siste sesongene.
Les mer om:

Hovland om OL: – Jeg har det i bakhodet

Viktor Hovland er Nordens beste golfspiller etter strålende spill den siste tiden. Selv med nye vinnersjanser rett rundt hjørnet drømmer han om Tokyo-OL i 2021.
Les mer om:

Indrefileten i Tromsø i spill: - Ekstremt viktig for fellesskapet

Folkeparken er bare ett av områdene i Tromsø som nå kan få ny eier. Morten Skandfer vil sikre at dagens bruk kan fortsette.
Les mer om:

Wycombe Wanders rykker opp til Championship

Wycombe Wanders vant League One-sluttspillfinalen over Oxford United 2-1, og de er klare til å spille i Championship etter sommerferien. Wycombe Wanders og Oxford United braket sammen mandag kveld på Wembley i sluttspillfinalen for opprykk til mesterskapet. Les: Vil betale det som kreves for N’Golo Kante Coventry og Rotherham fikk de to direktebillettene etter at League One ble avsluttet og ikke ferdig spilt da corona-pandemien rammet. I semifinalen hadde Portsmouth og Fleetwood blitt sendt ut av de to finalistene. Wycombe Wanders startet en god start i showdownen da Anthony St

Ødegaard tilbake med målgivende

Martin Ødegaard var tilbake i startelleveren da Real Sociedad slo Villarreal 2-1 på bortebane og tok tre etterlengtede poeng. Ødegaard har slitt med et kne og vært langt fra nivået han viste i høstsesongen, men etter en times spill slo han corneren som Willian José headet La Real i føringen med. Den målgivende pasningen var drammenserens første målpoeng i 2020. Tre minutter etter scoringen ble nordmannen byttet ut, og fikk store isposer på det høyre kneet. Diego Llorrente doblet ledelsen, mens Santi Cazorla scoret vertenes redusering fem minutter før full tid.

Avslører dramaet bak kollapsen

Midt under en direktesending begynte NRK-veteranen å snøvle. Nå avslører han årsaken til sykdommen som satte ham ut av spill i flere måneder.
Les mer om:

Smadret Everton

Everton var aldri i nærheten av å true Wolverhampton i Premier League søndag. Ulvene vant til slutt 3-0 og sikret viktige poeng i kampen om spill i Europa.

Chris Wilder har blitt en fantastisk god manager

Chris Wilder har gjort et navn for seg selv denne sesongen som manager for Sheffield United. – Denne sesongen har laget levert langt over evne og æren for det tilskrives den hardt arbeidene manageren. I går satte Wilder kronen på verket og sørget for nok en sterk seier, denne gangen over Chelsea som tapte tre meget viktige poeng i kampen om Champions League.

Stortalentet fikk beskjed om at «fotball ikke var det smarteste for knærne». Etter 16 måneder nærmer hun seg spilleklar

16 måneder og tre kneoperasjoner har gått siden sist Mina Sofie Grøtterød Pedersen spilte kamp. Nå nærmer Randesund-talentet seg endelig spill igjen.
Les mer om:

Stortalentet fikk beskjed om at «fotball ikke var det smarteste for knærne». Etter 16 måneder nærmer hun seg spilleklar

16 måneder og tre kneoperasjoner har gått siden sist Mina Sofie Grøtterød Pedersen spilte kamp. Nå nærmer Randesund-talentet seg endelig spill igjen.
Les mer om:

PlayStation 5 kan få støtte for gamle spill

Men bare i skyen.
Les mer om:

Zara Larsson er nyforelsket i videoen til Love Me Land

Zara Larsson er tilbake med en ny bop! I natt kom Stockholm-stjernen med «Love Me Land»; oppfølgeren til hennes Bergen/Compton-collabo «Like It Is». Det har blitt en nyforelsket affære som hun har skrevet sammen med Justin Tranter og Julia Michaels. Radarparets CV har monsterhits som «Sorry» med Justin Bieber og «Lose You To Love Me» med Selena Gomez. Den nye mannen i Zaras liv får full fokus fra svensken. How dare you have lips like that?

Manchester United på fremmarsj – en ny storhetstid i vente?

Med noen få kamper igjen av 2019/2020 sesongen ser det ut til at Ole Gunnar Solskjær har god grunn til å være fornøyd og det er få lag som har spilt bedre enn Manchester United. Med spillere som Bruno Fernandes og Mason Greenwood i storform er det lite som kan stoppe laget fra å score. I tillegg har Paul Pogba vunnet tilbake tilliten og formen etter skader, noe som også har bidratt til lagets styrke. Riktig nok må også Anthony Martial og Marcus Rashford trekkes frem for deres hurtige angrep, fordi det blir det også mål av. Blant annet sørget de to for samtlige mål mot Sheffield United 24.

Strandturen ble et mareritt for Sina (4) og Kristine (30): – Vi visste ikke at livet sto på spill

Matmor Kristine Andersen (30) og hunden Sina (4) skulle bare en tur på stranden på Eftang for å kjøle seg ned. Det endte med en stressende hastetur til et dyresykehus i Moss.
Les mer om:

Strandturen ble et mareritt for Sina (4) og Kristine (30): – Vi visste ikke at livet sto på spill

Matmor Kristine Andersen (30) og hunden Sina (4) skulle bare en tur på stranden på Eftang for å kjøle seg ned. Det endte med en stressende hastetur til et dyresykehus i Moss.
Les mer om:

OnePlus-eiere kan nå få en eksklusiv Fortnite-dans

Fortnite er stadig et enormt populært spill, selv om det begynner å bli en liten stund siden «hypen» rundt spillet var…
Les mer om:

Ian Burchnall har fått sparken

Det er lite som stresser svensker som rent generelt, slik er det også i kriseklubben Östersund selv når de sparker sin trener. Ian Burchnall har fått sparken, men litt uvanlig, han blir værende i jobben frem til de har funnet en ny. Det kan jo ta litt tid. – Du husker sikkert Ian Burchnall fra Viking som han trente et par år, først som assistent så som leder.

Noah Jean Holm får kjempesjanse i Portugal

Den norske 19 år gamle spissen NoaH Jean Holm har ble for et par år siden en del av ungdomssatsingen til RB Leipzig. Holm har spilt 39 aldersbestemte landskamper. – Det er nettopp spill på landslaget som har åpnet opp døra til en portugisisk storklubb. Han imponerte stort for G18-landslaget i 2019 med sju mål på elleve kamper, deriblant med to mål i 2-1-seieren over Tyskland i november. Les: James Milner har spikret planen for de neste årene Holm har skrevet under på en fireårsavtale med klubben som ligger på 7.-plass i toppdivisjonen i Portugal, Vitoria de Guimaraes.

Kanye West dropper sin støtte til sin «bror» Donald Trump

Kanye West rocker ikke lenger MAGA-hatten. Nå forteller han Forbes at han ikke lenger støtter Donald Trump. – Jeg tar av den røde hatten, fra og med dette intervjuet, sier Kanye til finansbladet på telefonen fra sin 125 millioner kroners bondegård i Cody, Wyoming. Årsaken er at 43-åringen fra Chicago selv stiller som presidentkandidat i år. Ifølge Kanye hadde han på seg den røde Make [United States of] America Great Again-hatten hovedsaklig for å protestere mot segregeringen av stemmer blant den svarte befolkningen. G.O.O.D.

Melby uenig med Støre

Venstres Guri Melby mener Ap-leder Jonas Gahr Støre setter Parisavtalen i spill ved å utfordre klimapolitikkens «forurenser betaler»-prinsipp.

Melby uenig i Støres klimautspill

Venstres Guri Melby mener Ap-leder Jonas Gahr Støre setter Parisavtalen i spill ved å utfordre klimapolitikkens «forurenser betaler»-prinsipp.

Debatt: Tor-Erik Røberg-Larsen om spillet rundt Jan Bøhler: Maktpersoners skitne spill

Sentrale personer i Oslo Arbeiderparti har i lang tid ledet an i en svertekampanje mot Jan Bøhler. Groruddalens og Oslos viktigste politiske ombudsmann vil ikke være en brikke i et skittent politisk spill, og Bøhler har derfor frasagt seg gjenvalg til en ny periode på Stortinget.