Nyheter om SpillTidligere NHL-stjerne tilbake i GET-ligaen

LILLEHAMMER (Sporten) Andreas Martinsen (30) er tilbake i Lillehammer-drakten etter åtte år. Onsdag ble han presentert på en pressekonferansen i OL-byen.LIK-fansen har drevet dugnad og samlet inn godt over 300.000 kroner for at Martinsen kunne fortsette sin karriere i norsk ishockey. Den storvokste og hardtspillende 30-åringen er blitt enig om en kontrakt ut denne sesongen. Og skal bidra med sine kunnkspaerDet var 2012 i at Martinsen fikk kontrakt med tyske Düsseldorf hvor han spilte i tre sesonger.

Myrhol operert - trolig ute av spill resten av året

Landslagskaptein i håndball, Bjarte Myrhol (38), har operert skulderen og får ifølge klubben ikke spille mer håndball i 2020.
Les mer om:

Riksdag-politiker om stengte grenser: – Dette handler ikke bare om sykdom

Riksdag-politiker Magnus Jacobsson (KD) mener Solberg-regjeringen ville åpnet grensen raskere hvis norsk handel sto på spill.
Les mer om:

En annerledes fotballhøst

Mens noen forbinder høsten med turgåing i marka og kaldere temperaturer, forbinder fotballfans det stort sett med at alle de store fotballigaene kommer i gang med sine nye sesonger. Vanligvis er de fleste i gang i løpet av sensommeren i august, mens i år har alt naturlig nok blitt litt annerledes. Snart er derimot alle de største ligaene i gang igjen. Masse kamper i en fullstappet kalender For de som liker mye fotball på TV, kommer denne sesongen utvilsomt til å bli svært underholdende og fartsfylt.

Nygård har signert for ny klubb

Stortalentet har sluttet seg til gulljagende Vålerenga kvinner. Rikke Nygard (20) har signert for Vålerenga. Det melder klubben på sine nettsider. – Jeg gleder meg, og er veldig takknemlig for det jeg har opplevd med gode venner i Arna-Bjørnar.

Aksjon mot E16 over elvemøtet: – Det bør ikke lenger være i spill

Aksjonsgruppa «Redd elvemøtet» er vantro over at ny E16 med bru over det kjente landemerket fortsatt er i spill.
Les mer om:

Det største talentet Alex Ferguson hadde sett spiller nå for sin 11. klubb

Talent er mye, men ikke alt. I 2009 skal Sir Alex ha beskrevet Ravel Morrison som det største talentet han hadde sett på den alderen. Nå, i en alder av 27, skulle supertalentet vært på høyden av karrieren. Med trykk på skulle. Det er mange faktorer som trekker en spiller opp og frem – eller ned og til siden. I tilfellet Morrison, gikk det mest sidelengs. Les: The Guardian: Nå blir det forsterkning hos United Nå er det ikke noe uvanlig å ikke bli en av de få utvalgte til Sir Alex.

Deltager i vaksinestudie: – Gruer meg til neste dose

En mann som deltar i Oxford-studien forteller at han ble satt helt ut av spill etter første dose. Selv om han gruer seg, vil han fortsette i studien.
Les mer om:

Norge og åtte andre setter perfekt statistikk på spill

Norge er ett av 11 lag uten poengtap så langt i EM-kvalifiseringen i fotball for kvinner. Ni av dem skal forsvare statistikken tirsdag.
Les mer om:

Kampen om høyesterett har skapt enda en steil front mellom Biden og Trump

Kampen om den ledige plassen i USAs høyesterett seiler opp som en av de viktigste sakene før valget. USAs utvikling i flere tiår framover står på spill.

Microsoft svelger Skyrim-utvikler for 70 milliarder kroner

Bethesdas spill kommer nå til abonnementstjenesten Xbox Game Pass.

Juventus jobber med comeback for superspissen

Diego Costa kan være på vei til Fenerbahce, Luis Suarez skal være enig med Atletico Madrid om betingelsene for sin overgang. Nå er også Alvaro Morata i spill. For å gjøre det hele litt mer komplisert og sammenvevd: Suarez var tiltenkt en rolle hos Andrea Pirlo, men ble til slutt det Juventus-manageren beskrev som «en umulig overgang».

Debuten ble brutal og nervøs for RBK-duoen

Hólmar Eyjólfsson ladet opp til Haugesund-seieren med å ligge på et hotellrom. Pa Konate kom fra spill på svensk nivå to. Begge imponerte treneren i debuten.
Les mer om:

Debuten ble brutal og nervøs for RBK-duoen

Hólmar Eyjólfsson ladet opp til Haugesund-seieren med å ligge på et hotellrom. Pa Konate kom fra spill på svensk nivå to. Begge imponerte treneren i debuten.
Les mer om:

Alta våknet fra dvalen, sørget for spenning

ALTA/OSLO (Sporten) (Alta IF – Skeid 3-1) Skeid åpnet best, men scoringer fra Håvard Nome og Christian Reginiussen, sørget for tre poeng til Alta. Toget har gått for lengst i kampen om førsteplassen og direkte opprykk til OBOS-ligaen. Alta var uten flere av sine bestespillere inn mot dagens Skeid-kamp. Det hjalp heller ikke at store forsvarsfeil i eget forsvar. Med både Morten Gamst Pedersen, Hans Norbye og Svein Ove Thomassen ute av dagens kamptropp, var det et svekket Alta IF.

Fløya berger trolig plassen uansett tabellposisjon-treneren usikker på framtiden

Med en andredivisjon som ikke blir avviklet, kan Fløyas damelag se fram mot spill i førstedivisjon også neste sesong, tross en utsatt tabellposisjon.
Les mer om:

Fløya berger trolig plassen uansett tabellposisjon-treneren usikker på framtiden

Med en andredivisjon som ikke blir avviklet, kan Fløyas damelag se fram mot spill i førstedivisjon også neste sesong, tross en utsatt tabellposisjon.
Les mer om:

Woodward-strategien mislykkes Dortmund «planlegger å øke prisen»

Starten på Premier League sesongen var trist for Manchester United, slapt spill og 3 – 1 tap på Old Trafford mot Crystal Palace fikk fans til å rope i retning av klubbens pengemann Ed Woodward med spørsmål om hvor det blir av Jadon Sancho. For mens seriestarten til Borussia Dortmund gikk glimrende med to mål av vår egen Erling Braut Haaland i 3 -0 seieren over Borussia Mönchengladbach ble det oppvaskmøte for Manchester United stjernene.

United får med seg null poeng, én god nyhet og bekreftelsen på at Europaligaen har skylda

I sommer sikret United tredjeplassen på tabellen foran Chelsea med like mange poeng. Selv om sesongen er lang, kan et tap mot Crystal Palace være det som kan avgjøre posisjonen innenfor -eller utenfor Champions League kvalifisering til neste sesong. Solskjær vet dette smertelig godt, men velger å se smellen mot Roy Hodgson som en wake up-call. Først, Crystal Palace og reven Roy Hodgson skal ha all cred for en heidundrande solid kamp på Old Trafford.

Vålerenga forlenget Moldes mareritt

VALLE (Sporten) (Vålerenga – Molde FK 2-1) Vålerenga berget seieren, etter scoring av Kjartansson, Aron Dønnum. MFK fikk ett trøstemål ved Ohi. Det var Vidar Örn Kjartansson på godt og vondt da Vålerenga slo Molde med 2-1 i Eliteserien fotball. Islendingen ble matchvinner, men brente også en straffe. Det var islendingen Kjartansson som skilte Vålerenga og Molde i lørdagens toppoppgjør i hovedstaden. VIF påførte den regjerende seriemesteren det sjette tapet for sesongen.

Fotballen ble grunnlagt på en pub

Hvis fotballspillets oppfinnere kunne fulgt med når moderne verdensmesterskap spilles, ville de ristet på hodet. For spillet minner ikke mye om idretten de grunnla en høstdag i 1863.Alle store sivilisasjoner, fra kineserne til de gamle grekerne og aztekerne, løp rundt og sparket til en ball. Men idretten kunne knapt kalles fotball, til det var spillet altfor kaotisk og voldelig.Et godt eksempel er middelalderens England. Der var ikke fotball en sport for 22 spillere fordelt på to lag – i stedet løp hele landsbyer etter ballen på et åpent jorde.

Leicester har funnet det de må ha: En skikkelig mursprenger

Leicester startet også denne sesongen på en overbevisende måte med 3-0 mot West Bromwich. Nå gjelder det å ha troppen som holder helt inn til Champions League-kvalifisering og kanskje et trofé eller to. Brendan Rodgers vet hvertfall hva han savner. -Vi har bruk for en som kan drible forbi i en-mot-en situasjoner, en som bryte ned velorganiserte forsvar når det er tett.

Bayern München elsker å knuse Schalke

Bayern München slo Schalke 04 8-0 da de åpnet den nye Bundesliga-sesongen hjemme i München fredag ​​kveld. Bayern München har vært helt suverene i 2020, der det bare er en kamp som klubben ikke har vunnet. – Det virker som om maskinen virker bra også etter den korte sommerpausen. Etter bare fire minutter skjønte Schalke det skulle bli en tøff kveld. Les: Arkadiusz Milik ferdig hos Napoli og på legebesøk hos ny klubb Joshua Kimmich sparket en lang ball opp til Serge Gnabry som tok den ned i kanten av sekstenmeteren.

Hareide varsler avgjørende høst for spillerne: RBK-fremtiden står på spill

Åge Hareide mener alle spillerne viser at de ønsker å bli værende i klubben.
Les mer om: