Nyheter om Spill


Har aldri solgt så mye: – Det blir tomt på et blunk

Bokhandelene på Romerike opplever at kundene kjøper mer spill og særlig puslespill med over 1000 biter. Dessuten merker de en ny trend blant voksne.
Les mer om:

21-åringen som valgte bort Premier League

Forrige sesong løp spissen Josh Maja ut av skyggen etter å ha levert 15 scoringer på 24 League One-kamper for Sunderland. Dermed sto klubber fra de to øverste divisjonene parat til å overta det unge engelsk-nigerianske talentet. Men fikk nei. 21-åringen valgt heller å forlate balløya for å få den rette utviklingen. -Ikke mange unge spillere bryter gjennom med fast spilletid i Premier League. Avhengig av hvem du er, så må du finne det riktige miljøet for å få spilletid.

Haitam Aleesami om Haaland: «Han er ydmyk som f ***.»

Haitam Aleesami om landslagskollega Erling Braut Haaland: «Han er ydmyk som f ***.» I et eksklusivt intervju med Get French Football News hadde med landslagsspiller og Amiens back Haitam Aleesami spurte de om hans erfaringer med å spille sammen med Dortmund-spissen Erling Braut Haaland. Les: Ble alt annet enn imponert av Erling Haaland “Han er en ung fyr, men han er bare en chill fyr som elsker å spille fotball. En ting er å være rolig og han er virkelig rolig, han er en ung fyr med selvtillit. Han er ydmyk som f ***, men når alt kommer til alt er han sulten.

Neymar setter press: Dere lovte, jo

Vi følger Neymar-saken med samme hoderystende interesse som før forrige sommer.

Her er spillentusiastens anbefalinger for påsken 2020(pluss)

Grunnleggeren av Brettspillguiden, Remo Rehder, mener denne påsken gir rom til å tenke nytt. Her er hans tips for spill i ulike kategorier:
Les mer om:

Spill deg i påskestemning hjemme(pluss)

Pandemien setter en stopper for både hyttepåske og storbyferier. Men fortvil ikke. Følg Erna Solbergs råd, finn fram noen spill og skap påskestemning hjemme.
Les mer om:

Slik lager du hyttepåske hjemme

«Skaff dere noen gode spill, lat som dere er på hytta», var statsminister Erna Solbergs tips da vi alle skjønte at årets hyttepåske var avlyst. Men hva annet skal vi finne på?
Les mer om:

Marca: Everton planlegger to overganger som vil sette fyr på Premier League

Spanske Marca pleier å ha orden i sysakene sine når det kommer til mye av det som skjer på styrerommene i La Liga. Da syntes vi det er verdt å ta med ryktet om to overganger som kan sette Premier League on fire. James Rodriguez har de siste ukene vært linket til en overgang til sin tidligere sjef, Carlo Ancelotti. Har Everton finansene fortsatt i orden kan en avtale med Real være realistisk.

Tidligere VIF-spiller hentes til Champions League-klubb

Den nigerianske vingen Chidera Ejuke ble hentet til Vålerenga i 2017 og underholdt oss i to år før det bar videre til Heerenveen. Ett år etter at 22-åringen forlot humpete gressmatter i nord, kan de fremtidige kampene spilles på Stadio Olimpico, San Siro, Juventus Stadium og de største arenaene i Europa. Det er Corriere dello Sports som hevder Lazio ikke har gitt opp kampen om den nigerianske vingen. Serie A-klubben var med og knivet da Ejuke hadde vokst seg for stor for Eliteserien, men måtte gi tapt til Eresdivisie-klubben. Forrige sesong endte Serie A-klubben på en intetsigende 8.

Bokanmeldelse: «Nordlys bok 3. Kråkesøstrene»

Malin Falch (27) spiller et høyt spill med stereotyper, klisjeer og tablåer – men klarer å lande det hele med bravur i tredjeboken av barnefantasytegneserien Nordlys.
Les mer om:

Helt hekta på norsk barnetegneserie: Bokanmeldelse: «Nordlys bok 3. Kråkesøstrene»

Malin Falch (27) spiller et høyt spill med stereotyper, klisjeer og tablåer – men klarer å lande det hele med bravur i tredjeboken av barnefantasytegneserien Nordlys.
Les mer om:

Selger mest i Norge – og får terningkast 6! Bokanmeldelse: «Nordlys bok 3. Kråkesøstrene»

Malin Falch (27) spiller et høyt spill med stereotyper, klisjeer og tablåer – men klarer å lande det hele med bravur i tredjeboken av barnefantasytegneserien Nordlys.
Les mer om:

Ruud ute av karantene – håper fortsatt på spill i French Open

Casper Ruud kan nå bevege seg litt friere etter to uker innendørs. Han tror det kan være greit å få en lengre treningsperiode i en vanligvis lang sesong.
Les mer om:

Golferne jubler over åpne baner – storfornøyde med spill på uvant vis

Til tross for at det bli spill på en litt annen måte, så er golferne nå svært fornøyde med at banene nå åpnes. Alle banene i vårt distrikt er nå klare til å ta imot et stort antall golfere – men på et litt annet vis.
Les mer om:

Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet

På akademiet til United jobber trenerne aktivt med å tone ned potensialet til Hannibal Mejdri. Ikke for å holde 17-åringen tilbake, men for ikke å legge unødvendig press på unge skuldere. Midtbanespillerens prestasjonene på U18 -og U23-laget har fått Solskjærs oppmerksomhet. I Paris sitter den tidligere ungdomstreneren til det franske supertalentet og mener veien er staket ut for spill på Old Trafford. Les: Når sesongen er over står Liverpool overfor et stort dilemma Reda Bekhti, trener hos Paris FC, husker godt at speidere fra klubber kom luskene for å se niåringen Mejdi spille.

Fore! Torhild (71) blåste nesten bort i comebacket

Det var sterk vind i kastene, men det hindret ikke Torhild Henriksen (71) fra å være den første golferen i distriktet til å svinge køllene etter at det igjen ble åpnet opp for spill torsdag.
Les mer om:

Spansk media: Real får ikke ryddet plassen til Martin Ødegaard

Selv om det ikke er så mange år siden Luka Modric ble kåret til verdens beste spiller er kroaten på vei ut av Real Madrids førsteellever og ut av klubben. Dette skulle skape rom for Ødegaard. Men skal vi tro spansk media, er ikke Modric villig til å flytte på seg. Med spill i 27 kamper denne sesongen er Modric selvfølgelig fortsatt en viktig brikke hos Real, men når ryktene har svirret i snart ett år om kroatens exit, har vel de fleste tatt for gitt at Modric åpner neste dør etter åtte år i Madrid.

Ajax-direktøren skjeller ut UEFA

Sportsdirektøren hos Ajax sitter utenfor «episenteret» til skjelvet i europeisk toppfotball og skjønner ikke hva de tenker på hos UEFA. Marc Overmars mener noen nå noen må skjønne alvoret og kansellere sesongen. -Vi er ikke så avhengige av TV-inntektene i Holland som de er i de største ligaene. Jeg tror de store presser UEFA til å fortsette med å spille fotball for enhver pris, sier Ajax-direktøren til Telegraaf. Les: Dro inn «en Neymar» i agenthonorarer -UEFA tjener også på dette, for det er hundrevis av millioner euro som står på spill med Champions League.

E-sport øker tippeomsetningen

Norsk tipping ser økning i spill på e-sport.
Les mer om:

Mener Gartnerløkka-vedtak hastes igjennom

Vidar Kleppe reagerer kraftig på at det skal gjøres nye vedtak i Gartnerløkka-saken mens bystyret er midlertidig satt ut av spill.
Les mer om:

Nå fjernes forbudet mot lek og spill på kommunale fotballbaner. SV-politiker jubler: - Folk må passe på seg sjøl

Hanne Eldby er strålende fornøyd over at Oslo kommune tirsdag valgte å fjerne forbudet om lek og spill på Oslos mange kommunale fotballbaner.
Les mer om:

Trues av konkurs – signerer likevel spillere

Storhamar kjemper mot konkurs, og klubbens fremtid står på spill, men det hindrer dem likevel ikke fra å signere nye spillere inn mot neste sesong.
Les mer om:

Treningskamp skapte det totale kaoset – fikk meldinger fra hele verden

Ikke alle venter tålmodig på at fotballseriene rundt om i verden settes igang. I Eskilstuna oppdaget de plutselig at svensk 7. divisjon hadde en global appell. Bettingselskapene kikker tydeligvis under hver eneste stein for å finne idrettsaktiviteter det skal kunne spilles på. Da er man ikke så kresen på hva. I Sverige, der myndighetene har en noe annen virusbekjempelsesstrategi enn i Norge, var det satt opp en treningskamp mellom Eskilstuna FC og Näshulta GoIF.

Liverpool-ryktet vi umulig kan tro på

En klubb som Liverpool jobber kontinuerlig med å speide etter talenter og posisjonere seg overfor ulike spillere i de fem største ligaene. Ingenting nytt der, men når ryktet om en potensiell Liverpool-overgang for Ousmane Dembele fortsetter å rulle også denne uken, blir vi skeptiske. For hva skal Jürgen Klopp men en spillertype som Dembele? Det er spanske Diario Sport som hevder at Jürgen Klopp har pekt på 22-åringen og sagt: «Han vil jeg ha». At Dembele er en potensiell storstjerne på banen er det ikke tvil om.

Leeds har funnet Kiko Casilla erstatter som slipper inn bøtter med mål

Leeds har trøbbel med sin førstekeeper Kiko Casilla, som mest av alt minner om en bitter gammel mann. – 33 åringen har slengt med leppa og kommet med rasistiske kommentarer og fikk som et resultat 8 kampers karantene. Kiko Casilla har kontrakt frem til 2023, men etter uttalelsene, og varierende form er det slettes ikke sikkert han blir ut til slutt. – Nå har Leeds funnet en erstatter i Serie B.
Les mer om: