Nyheter om SpillDenne gangen var det Solskjærs tur for KRISEMØTE

Jose Mourinho kan ikke ha vært i så mange møter hos United denne sesongen som ikke kunne karakteriseres som krisemøter. Ifølge en engelsk avis har arvtageren nå fått sin første smak på fenomenet. Syv tap på de ni siste kampene, har fått mirakelstarten til Solskjær til å gå i glemmboken.

- Vi ønsker bare å bli behandlet anstendig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Måten vi blir behandlet på nå er ikke anstendig. De tar fra oss levebrødet vårt og gir oss ikke noen alternativ, sier leder for Rogaland Pelsdyrlag, Jan Ove Horpestad.Han står, sammen med flere andre fra pelsdyrnæringa, utenfor Clarion Hotel Air Sola. Innenfor dørene skal årets landsmøte for KrF avholdes - et parti og et møte som flere håper skal redde pelsdyrnæringa.

Real Madrid fnyste av budet på 1,7 milliarder kroner

Han er 23 år gammel og ble hentet til Real Madrid  som tenåring. Nå har han fått bekreftelse på at han er verdt mer enn 1,7 milliarder kroner. Asensio. Den spanske vingen har stått frem som en av de mest spennende spillerne i Spania, en spiller for de store anledningene. I tillegg til scoringer i serien, er han på rett sted i finaler som i Champions League, den Europeiske Super Cupen og i spanske Supercopa. Har steget, blikket, farten og teknikken.

Martin Linnes satte det første målet for Galatasaray

Martin Linnes har klart å etablere seg i Galatasaray, noe som har vist seg å være tøft for mange. Linnes gikk fra Molde til tyrkisk fotball i 2016 og har gradvis blitt en viktig del av forsvaret til storklubben Galatasaray. – Og nå har han begynt å score også! Martin Linnes gjorde 1-0 etter fem minutters spill da Galatasaray tok seg til finalen i den tyrkiske cupen.
Les mer om:

Mister Köpp uten opprykk: – Seieren var mye viktigere enn jeg ville innrømme

Signaturen til Eirik Köpp samt to av tre andre eliteseriespillere står på spill. Men KIF utklasset Bergsøy 35–26 i den første av to kamper, og tok et langt steg mot 1.-divisjon.
Les mer om:

Mister Köpp uten opprykk: – Seieren var mye viktigere enn jeg ville innrømme

Signaturen til Eirik Köpp samt to av tre andre eliteseriespillere står på spill. Men KIF utklasset Bergsøy 35–26 i den første av to kamper, og tok et langt steg mot 1.-divisjon.
Les mer om:

Omdiskutert mål ga ett RIL-poeng i slaget mot Havdur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er kjekt med ett poeng, men det er skuffende at vi ikke tar alle tre, som vi var nær i dag, sa randabergspiller og tidligere Sola- og Havørn-spiller Vegard Meling Nesse til Bygdebladet like etter kampen.Helt i sluttminuttene må dommeren finne seg i å være i fokus da han lot spillet gå videre. En lang ball spilt inn i målgården til Havdur-keeper Marius Søstrand Vagle, som går høyt opp for å plukke den ned.

Hvis du kun kan velge ETT av disse spillene… Hvilket velger du?

Dilemma! Du blir sendt til en øde øy (med strøm og tv) for resten av livet. Før du reiser, får du lov å velge kun ett spill eller spillserie som du kan ta med. Utvalget består av 17 titler: Counter-Strike, FIFA, Fortnite, Grand Theft Auto, Habbo, Minecraft, Minesweeper, Mujaffa, Pokémon, Red Dead Redemption, SSX, Super Mario Bros., The Legend of Zelda, The Sims, Tomb Raider, Tony Hawk og World of Warcraft. (@thisissigrid) Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. Se også: Nå kan du teste dine Instagram-følgere The post Hvi

Linnes scoret da Galatasaray tok seg til cupfinalen

Martin Linnes gjorde 1-0 etter fem minutters spill da Galatasaray tok seg til finalen i den tyrkiske cupen.
Les mer om:

Endelig: Alexis Sanchez får tilbud om overgang

«Fotnoten» hos United, Alexis Sanchez må videre. Skal videre. Nå kan det åpne seg en mulighet i betryggende avstand til London og Manchester. Briljant i Arsenal-drakten, usynlig i United-drakten.

Skrekktallene bak Uniteds kollaps: – Jeg er bekymret

Manchester United har snart spilt fotball i ni timer uten å score i åpent spill. Ole Gunnar Solskjær innser at noe må gjøres.

Skrekktallene bak Uniteds kollaps: – Jeg er bekymret

Manchester United har snart spilt fotball i ni timer uten å score i åpent spill. Ole Gunnar Solskjær innser at noe må gjøres.

Åtte av ti spiller daglig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vi bruker stadig mer tid på internett, mens kun en av tre leser papiraviser og om lag halvparten av nordmenn ser på lineær TV hver dag. Det viser tall fra Norsk mediebarometer 2018 som Statistisk sentralbyrå formidler. - 30 prosent av befolkningen leste papiraviser en gjennomsnittsdag i 2018, mot 32 prosent året før, sier Emma Castillo Schiro, ansvarlig for barometeret.

Se Viking II - Bryne II direkte fra 18.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne har en tilnærmet skadefri a-tropp, der bare Pål Aamodt er ute av spill en stund til. Det betyr at andrelaget kan starte med 11 friske og raske a-lagsspillere i kveldens lokaloppgjør mot Viking II i 3. divisjon avd. 3.

Uvisst når Kassi er tilbake for Stabæk

Det er usikkert når Luc Kassi er tilbake på banen for Stabæk. Heldigvis er det ikke lårskaden som satte ham ut av spill ett år som plager ham.
Les mer om:

Mer seriøst Hovsherad sikter på topp 5

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For første gang på mange år er Hovsherad klare for spill i 5. divisjon igjen. Fredag møter de Undheim hjemme på Eik stadion til årets første seriekamp.- Vi satser på en plass blant topp fem.

Mikael har et av verdens største datatreff som sin påsketradisjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)HAMAR/FAUSKE: Hvert år fyller tusenvis av spilleglade opp Vikingskipet på Hamar.At folk reiser langveisfra er heller ikke nytt.

Fædrelandsvennen viser KIF i opprykkskvalik

Svært mye står på spill når KIF denne uka skal spille to kamper om opprykk til 1.-divisjon. I samarbeid med Sunnmørsposten viser Fædrelandsvennen begge kampene mot Bergsøy direkte.
Les mer om:

Fædrelandsvennen viser KIF i opprykkskvalik

Svært mye står på spill når KIF denne uka skal spille to kamper om opprykk til 1.-divisjon. I samarbeid med Sunnmørsposten viser Fædrelandsvennen begge kampene mot Bergsøy direkte.
Les mer om:

Skjerstad får ny prest: - Det å komme inn etter Gjermund er jo litt som å hoppe etter Wirkola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MISVÆR/SKJERSTAD: Nå som nåværende sogneprest i Misvær og Skjerstad menighet, Gjermund Gryt trer av i dette året, var menigheten så heldig å få søkere til prestestillingen.27 år gamle Børge Hatch Fure fra Bodø, innsettes i menigheten denne høsten. Vår utsendte reporter fikk seg en prat med bygdas nye innbygger og sogneprest.- Fortell litt om deg selv.

Tipping på nett – spar penger på direktesendt sport!

Betaler du mere enn NRK lisens i dag for direktesendt sport betaler du mest sannsynligvis alt for mye. Mange betaler i dag flere tusen kroner får å få med seg mere sport, filmer og serier. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan betale langt mindre for sportssendinger i topp kvalitet på nett. Da snakker vi ikke om lugubre streaming sider opprettet av russiske hackere eller andre ulovlige metoder. Her er det snakk om fullt lovlige løsninger hvor du kan se mere sport og samtidig ikke betale dyre dommer for dette!

Sterling lei: Tøm tribunene og tapp klubbene for ni poeng

Det har vært et problem lenge. Forskjellen nå er at fokuset på rasisme på fotballarenaen har blitt så sterkt at noe kommer til å skje. Raheem Sterling har et forslag til det engelske fotballforbundet. Straff det der det svir som mest. Sterling har fått slengt etter seg kommentarer både som City-spiller og som bærer av de tre løvene på brystet. Nå holder det. -Straffen må være hardere, og bøter gjør ikke noe for rike klubber. Derfor foreslår jeg en automatisk ni-poengs straff fra rasistiske tilrop fra tribunen.