Nyheter om Spill


TUIL 2-Krokelvdalen direkte 24. september klokken 20.15

Det er medaljer på spill i kveldens 4.-divisjonsoppgjør. Se kampen direkte på Nordlys.no.
Les mer om:

Viken på vent – nye Asker i spill?

Kanskje er det slik at Norge i ettertid blir Finnmark en stor takk skyldig for «å stå han av» og med rak rygg å ha gjenreist debatten om regionsreformen og kommunesammenslåinger gjennom sin motvilje mot tvangssammenslåing med Troms.

– Skillet mellom gambling og videospill viskes ut

Mikrotransaksjoner i spill som «FIFA» og «Overwatch» kan skape samme avhengighet som gambling, ifølge en ny studie.
Les mer om:

Mister garderoben: Dette er den neste Premier League manageren som må gå

Situasjonen til Everton begynner å bli dramatisk, kveldens kamp mot Arsenal blir et være eller ikke være for manager Marco Silva.  Det var med stor glede i sommer da de hentet inn Silva til Goodison Park, men gleden har stilnet, bare en seier på de første fem kampene og 5.poeng er hverken godt nok til Champions League eller Europaliga spill. Les på Popidol: Sonys raskest selgende PlayStation-spill noensinne Ifølge the Sun er det en voksende misnøye blant de etablerte spillerne over hans treningsmetoder.

Den bitre fylkesstriden fortsetter: – Et spill for galleriet

Forslaget om å stanse Finnmark-Troms er spill for galleriet, sier Kari Kjønaas Kjos (Frp) rett før hun og resten av kommunalkomiteen reiser til Finnmark.

IT-krise i barnevernet truer liv og helse. Nå vil regjeringen satse 30 mill.

Elendige IT-verktøy kan sette barns liv og helse på spill, viser rapport.
Les mer om:

IOC: – Kan ikke ha spill i OL som fremmer vold og diskriminering

Den internasjonale olympiske komité mener e-sport ikke kan bli OL-gren fordi spillene «går imot de olympiske verdiene». Men det norske IOC-medlemmet Kristin Kloster Aasen mener det er viktig å ha et åpent sinn.
Les mer om:

IOC: – Kan ikke ha spill i OL som fremmer vold og diskriminering

Den internasjonale olympiske komité mener e-sport ikke kan bli OL-gren fordi spillene «går imot de olympiske verdiene». Men det norske IOC-medlemmet Kristin Kloster Aasen mener det er viktig å ha et åpent sinn.
Les mer om:

IOC: – Kan ikke ha spill i OL som fremmer vold og diskriminering

Den internasjonale olympiske komité mener e-sport ikke kan bli OL-gren fordi spillene «går imot de olympiske verdiene». Men det norske IOC-medlemmet Kristin Kloster Aasen mener det er viktig å ha et åpent sinn.
Les mer om:

Idealist - eller brikke i et storpolitisk spill?

Solamannen fikk rundt 140 millioner kroner inn på kontoer i SR-Bank. Loai Deeb og organisasjonen hans i Hillevåg jobbet tilsynelatende for å gjøre verden til et bedre sted. Men hvor kom pengene fra? Og hvem sto bak?
Les mer om:

De kjemper for å berge plassen. Se Skjervøys hjemmekamp mot Fløya lørdag klokken 15.00

Troms-oppgjør med mye spill i 3.-divisjon denne helga. Se Skjervøy-Fløya direkte her.
Les mer om:

Alna bydelsutvalg: Advarte mot sykehusplaner

En bygging av et nytt, stort sykehus på Gaustad kan sette re-etableringen av Aker sykehus i spill og bety at den enten blir sterkt forsinket eller rett og slett ikke mulig å gjennomføre.
Les mer om:

Problemene tårner seg opp for Juventus

Skuddrøyken har akkurat lagt seg etter 2-0-seieren til Juventus mot Valencia i Champions League. Nå kommer skadelisten. Ronaldo ble ikke skadet, men sørget med sitt røde kort for at han har satt seg ute av spill for noen kamper. Ble ingen klem mot Valencia. (foto: juventus, twitter) Nå viser det seg at midtbanekjempen Sami Khedira også må ta seg en pause. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Khedira ble sent av banen allerede etter 23 minutter i Champions League-kampen, og på torsdag ble det klart. Måtte gi seg før han ble varm.

Brann avhengig av 19-åring!

Bergens-klubben ligger bare to poeng bak Rosenborg i tetstriden. Da skulle vi tro det er en mini-krise når sisteskansen blir lagt på operasjonsbordet i sluttspurten i Eliteserien. Keeper Samuel Sahin-Radlinger må inn for en kneoperasjon, som setter ham ute frem til møtet mot Stabæk i oktober. Trenger vedlikehold. (foto: brann) Dette betyr at 19 år gamle Markus Olsen Pettersen med én A-lagskamp for Brann i Eliteserien kastes innpå. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Brann-trener Lars Arne Nilsen tar det hele med ro. – Nei, nei, nei.

Kunne ha spilt med – og ikke mot Coutinho i Champions League

Forrige sommer kom vingen til PSG og dro til med en imponerende debut-sesong med 17 scoringer. Så kom glitrende spill for Mexico i VM. I tirsdagens Champions League-kamp kunne 23-åringen like gjerne ha spilt for motstanderne. Hvis han ville. Kanskje det var det Hirving Lorzano tenkte på etter fotball-leksjonen fra Messi & co? Finner alltid en luke. (foto: barcelona, twitter) -Barcelona var definitivt interessert i meg nå i sommer. De tok kontakt med agenten min, men jeg ønsket å bli i PSV. Men i fremtiden håper jeg å kunne spille for denne fantastiske klubben.

Landslagskeeper klar for Tromsø HK

Amanda Vareikiene (28) har spilt 14 landskamper for Litauen, og flere Europacupkamper. Nå er hun klar for spill for THK.
Les mer om:

– Skremmende når så mange slumser med sikkerheten

Toppledere i norske virksomheter slumser med sikkerheten setter verdier på spill
Les mer om:

Frank Lampard av alle er i trøbbel

En av tidenes mest suksessrike fotballspillere regjerte midtbanen til Chelsea i 13 år før han gikk videre Manchester City hvor han ble et et år og avsluttet sin karriere som aktiv spiller i New York City. Han er nå manager i sin første klubb og klarte å på lørdag å få sit første røde kort som Derby manager. Det var i ligamøtet med Rotherham lørdag. Nå venter trolig utestengelse etter at Englands Fotballforbund (FA) har åpnet disiplinærsak mot 40-åringen. BREAKING: @dcfcofficial manager Frank Lampard has been charged with improper conduct after being sent off against @OfficialRUFC.

Illsint Chelsea-legende blir trolig utestengt

På banen var han en gentleman(stort sett), men langs sidelinjen er det vanskeligere å besinne seg. Nå bærer det mot disiplinærstraff for den tidligere Chelsea-legenden. Frank Lampard spilte mer enn 400 kamper for Chelsea.

Analyse FFK-Fram: Mange gode prestasjoner – bare ikke foran mål

12–1 i sjanser, flott spill og total dominans mot Fram i 89 minutter, var ikke nok til mer enn ett poeng søndag kveld. Ineffektive avslutninger kostet FFK svært dyrt i en kamp hvor spillet stort sett var mot ett mål, skriver Nicolas Berg i denne analysen.
Les mer om:

Maurizio Sarri ønsker å hente en lynrask ving til Chelsea

Maurizio Sarri som nå er manager for Chelsea var i sin periode i Napoli kjent for bygge suksess gjennom å velge stabilitet fremover konstant jakt på gode spillere å kjøpe. – Trolig var det hans evne til å lede på en stabil og planmessig måte som var årsaken til at han etter en periode med en god del kaos fikk jobben etter Antonio Conte.

Hastverk og milliarder i spill: Slik tok staten kontroll over bompenger på Nord-Jæren

Staten brukte knappe fem måneder på å overta styringen av bompenger som vil prege Rogaland i generasjoner framover.
Les mer om:

Fotball spilleautomater

Om du noengang i det hele tatt har tatt en titt på et nettbasert kasino, og hva de tilbyr av spill vil du veldig raskt se at de som regel tilbyr spillerne sine store antall av forskjellige spilleautomater. Spilleautomatene du finner er som regel veldig like på mange måter, men også like forskjellige som natt og dag.

- Det er mye som står på spill

Skuespilleren er frustrert over den pågående streiken.
Les mer om: