Nyheter om Spill


Stjernekeeperen innrømmer juks: – Ekstremt om det stemmer

Hope Solo (37) avslører at USA drev med skittent spill i OL-kvartfinalen for tre år siden.
Les mer om:

Tomas Olai Totland forlenger etter opptur og spill i VM for Norge

Sogndal Fotball og Tomas Olai Totland er enige om en avtale som varer ut sesongen 2021. – Det er en meget fornøyd sportslig leder Håvard Flo som skryter på egen web: «Dette er ein god og viktig resignering på ein svolten gut som har gått gradene her hjå oss» Les: Bærum, Tromsdalen, Fram Larvik og Strømmen slo ut hvert sitt Eliteserielag Tomas Totland står så langt med 16 kamper for Sogndal 2, 29 kamper for A-laget, og han var sterkt delaktig på den eventyrlege oppturen G19-laget vårt stod for i fjor som enda med både Norgesmesterskap og Skandinavisk Mesterskap.

Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

Da ideen om en statue av Bodø/Glimt legenden Harald «Dutte» Berg først kom i 2006 var alle unntatt legenden selv overbevist om at det var noe klubben burde gjøre. – Det måtte 12 års overtalelse til og en kvinne før Dutte med på å reise en statue av han. – I tillegg måtte et løfte om bidrag til Glimt-akademiet på bordet.  Harald Berg har spilt for Bodø/Glimt i to omganger i nesten 20 år, og i tillegg levert en strøm av gutter som også har levert år med spill for laget og for landet.

– Unnskyld til alle LSK-supportere

LSK-trener Jörgen Lennartsson la seg flat og beklaget. Spillerne var kritiske til eget spill. For andre gang på fire år ble LSK ydmyket i cupen av naboen.
Les mer om:

Robin Hood vender tilbake til Kjelvikspillet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kan publikum endelig få møte Robin Hood og hans muntre gjeng i Kjelvika igjen, sier instruktør Maja Zakariassen ved Scenekunst i Nordland i en pressemelding til Saltenposten.Derfor bør du sette av disse datoene i kalenderen din: Lørdag 6. juli klokka 12 og 16 og søndag 7.

Feilaktig om abort

En utvidelse av abortloven til nesten halvgått svangerskap er å sette hele abortloven i spill.
Les mer om:

Stor sjakkdag på Grefsen: Derfor er sjakk så moro

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Hva er simultansjakk? Kort forklart: Én til to personer spiller sjakk mot et stort antall motstandere - samtidig.Tirsdag arrangerte Grefsen skole stor simultansjakk-turnering.Inviterte tidligere elev Grefsen skole har hatt sjakk som en sosial aktivitet for barna i storefri på torsdager. Det har vært rundt 45 i oppmøte i våres. I alt 250 besøkende i løpet av de seks gangene.

Gledelig åpning av den nye kunstgressbanen: Sen seier og tabelltopp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi får det ikke mye bedre enn dette. Å åpne den nye banen med tre poeng var helt herlig. At vi i tillegg spratt opp og overtok førsteplassen på tabellen gjorde det enda bedre. Den posisjonen er vi ikke bortskjemt med i Grorud IL, sier Grorud-trener Eirik Kjønø.Søndag ettermiddag slo Grorud-herrene Senja 2-1 hjemme på Grorud.

Maur setter livet på spill for å redde søsken fra spindelvev

Det innebærer stor risiko, men mauren gjør det for koloniens ve og vel, ifølge ny forskning.
Les mer om:

Hjelmseth imponert av innsats og vilje

Det var mye som ikke stemte i Norges spill mot Sør-Korea i fotball-VM mandag, men keeper Ingrid Hjelmseth synes lagvenninnenes løpsvilje var et stort lyspunkt.
Les mer om:

Oscar-vinneren returnerer til TV-skjermen med HBO og Fox News

I dag er Fox News Channel en av USAs største nyhetskanaler. Med en prioritering av republikanske og konservative nyheter når de, ifølge TV by the Numbers, ut til over 94 millioner amerikanske hjem. Hvordan har de kommet seg hit, siden første sending i 1996? LES OGSÅ: Avslører «Game of Thrones»-skuffelse. I juli premierer den nye miniserien fra Showtime, «The Loudest Voice», som forteller om grunnleggeren av Fox News, Roger Ailes.
Les mer om:

Hva mener nordmenn egentlig om fotball for kvinner?

Fotballen har begynt å rulle kvinnenes vei etter den begredelige EM-exiten i fjor. Økonomien har bedret seg, media dekker toppserien for kvinner bredere enn noen gang, og hos Norsk Tipping ser vi at både omsetningen og antall kunder som kjøper spill på norske kvinnekamper på Oddsen har doblet seg siden samme tid i fjor. Vi vet mindre om hvordan det står til med nordmenns grunnleggende holdninger til kvinnefotballen.

Tromsø vant bunnoppgjøret

Tromsø slo Stabæk 1-0 i bunnoppgjøret i eliteserien på Nadderud mandag kveld. Robert Taylor ble matchvinner med sin straffescoring etter 76 minutters spill. Luc Kassi misset straffe for Stabæk. Skuddet traff tverrligger og spratt ned på målstreken.

Nikolai Baden etter 1 år hos Juventus: Vi er alle fiender

Når janteloven blir beskrevet av en dansk 19-åring som noe man må skrote som fotballspiller i utlandet, kjenner vi oss igjen.

Snuoperasjon i nord: Svarte på tiltale

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig deilig å få en trepoenger nå etter katastrofekampen mot Fløya. Jentene gikk i seg selv etter tapet og leverte en mye bedre prestasjon denne gangen. Periodevis, og spesielt i starten av oppgjøret, var vi litt for tamme, men alt i alt synes jeg de responderte godt, tok tak og trykket til da det gjaldt som mest.

Tennisyndlingen har ikke altfor høye tanker om seg selv

Omsvermet, ettertraktet og jaktet på. Casper Ruuds nye tennisliv handler om mer enn godt spill og ranking.
Les mer om:

Tennisyndlingen har ikke altfor høye tanker om seg selv

Omsvermet, ettertraktet og jaktet på. Casper Ruuds nye tennisliv handler om mer enn godt spill og ranking.
Les mer om:

Et farlig spill

Nedskytingen av den amerikanske dronen viser hvor spent situasjonen er mellom Iran og USA. Mye avhenger av hva president Donald Trump gjør framover.

–Fanget i et stort spill

TETT NETT: Faren til den fengslede svenske dataaktivisten Ola Bini mener USA og Ecuador konstruerer et fiktivt samarbeid mellom sønnen og Julian Assange.
Les mer om:

Gresset i storslag på golfparken

Gressmatta ligger tykk og frodig, og klubben jubler for optimale forhold for spill.
Les mer om:

Bundesliga-klubb har lagt inn bud på Martin Ødegaard

Det er ikke noe nytt at Real Madrid-spilleren er en ettertraktet ung mann. Men nå kommer også bekreftelsen fra tysk hold om at de gjerne ser 20-åringen ta turen over til Bundesliga. Ødegaard har tidligere sagt at han ikke orker et nytt utlånsoppdrag.

Joao Felix advares mot overgang til Premier League

For oss er og blir Premier League det største. Derfor er det uforståelig når en agent advarer en av de største talentene mot å ta steget over til balløya. Eller er det akkurat det rådet tenåringen trenger? Joao Felix er en av de hotteste spillerne denne sommeren og har flere av verdens største klubber utenfor døra i Lisboa. Når også Manchester City henger seg på i kampen, begynner det å lukte Premier League. Men er det opp til 19-åringens agent, Joao Mendes, beholdes angrepsspilleren på andre siden av kanalen. 2-0 to Benfica – and another goal from João Felix!

Direkte 17.00: Fløya jakter tabelltopp i prestisjekampen mot Grand Bodø

Ære og tre viktige poeng står på spill i det nordnorske 1.-divisjonsoppgjøret på Fløya Arena i dag. Se kampen direkte her.
Les mer om:

Anton Brenners arvtaker er klar: Strømsborg vender hjem til Sveiva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Herlig å komme hjem igjen til Rommenhallen. Sveiva er min moderklubb, og en klubb som betyr veldig, veldig mye for meg. Da de tok kontakt og forhørte seg om jeg kunne tenke meg å trene herrelaget, trengte jeg ikke lang betenkningstid i det hele tatt. - Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som Sveiva-herrenes nye trener. Det er en utfordring jeg tar på strak arm, sier Anders Strømsborg.