Nyheter om Sparebank 1


Sparebank 1: – Ikke klikk på sms-linken som er fra «oss»!

Flere Sparebank 1-kunder i Buskerud og Vestfold har kontaktet banken, da de har fått en urovekkende tekstmelding.

Får toppjobb i SNN

Turid Aspenes (51) blir Sparebank 1 Nord-Norges nye direktør for Konsernutvikling.

Rekordmange lag er påmeldt til miniputt-turneringen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dette blir den 41. utgaven av den populære turneringen, og det er så mange som 161 påmeldte lag. - Det er ny rekord, og vi har utvidet turneringen med to årsklasser, 11- og 12-åringer, og tar i bruk hallen også til de eldste, forteller Kjell Espen Sivertsen.I hallen skal de eldte 11 og 12-åringene spille. Her blir også kantina tatt i bruk, noe Sivertsen gleder seg til.

«Valdres mot 2025» arrangeres onsdag for å sette fokus på bærekraftig næringsutvikling

Visit Valdres, Sparebank 1 Hallingdal Valdres og Valdres Næringshage arrangerer «Valdres mot 2025» onsdag 5. juni.
Les mer om:

– Vi lager sykkelritt på barnas premisser

Tirsdag krydde det av barn og unge i terrengsykkkeltraseene rundt Valdres Storhall på Leira. Over 50 deltok i tidenes første Sparebank 1 Cup.
Les mer om:

Se bildene fra den første Sparebank 1 Cup i terrengsykling

50 barn og unge fra 1. til 9. trinn syklet tirsdag terrengritt ved Valdres Storhall.
Les mer om:

Sivert fra Sandstrand fikk talentstipend på 42.000(pluss)

Skånlending Sivert Henriksen har store planer med talentstipendet fra SpareBank 1 Nord-Norge.

SMN vant kampen om fylkeskommunen(pluss)

Møre og Romsdal fylkeskommune har gjenvalgt Sparebank 1 SMN som bankforbindelse, i skarp konkurranse med Sparebanken Møre og Danske Bank.

SR-Bank kjøper selskap for over 100 millioner for å kapre gründerne

Sparebank 1 SR-Bank klasker over 100 millioner kroner på bordet for selskapet Monner AS. Sammen skal de etablere en nasjonal bank for gründere. Målsettingen er 10.000 nye bedriftskunder i løpet av fem år.

Vil utfordre lokale politikarar på berekraft, klima og miljø

Visit Valdres, Valdres Næringshage og Sparebank 1 Hallingdal Valdres inviterer 5. juni til næringsdagen "Valdres mot 2025".
Les mer om:

Jo mer olje, desto større optimisme

Desto mer bedriften er avhengig av inntekter fra oljesektoren, jo mer optimistisk ser man på framtiden. Det viser Sparebank 1 SR-Bank sitt ferske konjunkturbarometer.

Sparebank 1 Buskerud Vestfold lanserer ny digital boligsalgstjeneste

Med den nye digitale tjenesten Lettsolgt skal kunder selv holde visning. Resten står eiendomsmegleren for, til fastpris.

Ken-Levi (25) takket for pengegaven med sterk prestasjon

Elitelaget til Tønsberg Cykkelklubb fikk 150.000 kroner i støtte fra Sparebankstiftelsen til Sparebank 1 (Vestfold/Buskerud) sist uke. Tre dager senere kvitterte Tønsberg-syklisten Ken-Levi Eikeland (25) med en flott sjuendeplass i Ringerike Grand Prix.

Fra 1. juli tar SR-Bank 10 kroner for dette

1. juli innfører Sparebank 1 SR Bank et gebyr på 10 kroner ved uttak i minibank. – Det er for få som bruker minibank, sier kommunikasjonsrådgiver Øyvind Knoph Askeland.

Menneskerettighetsprisen legges ned

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Menneskerettighetsprisen Nord-Jæren ble innstiftet i 1998 av Sola kommune og Sparebank 1 SR-bank, etter et initiativ fra Sola ungdomsskole. I flere år har det vært få aktuelle kandidater eller søkere til prisen. Den ble heller ikke gitt ut for 2018 på grunn av mangel på kandidater.Prisen skal deles ut til en «institusjon, organisasjon eller enkeltperson med tilknytning til Nord-Jæren regionen.

Sterkt kvartalsresultat fra Sparebank 1 Nordvest

Mer enn doblet resultatet fra i fjor.
Les mer om:

Godt kvartalsresultat for Sparebank 1 Buskerud Vestfold

SpareBank 1 BV leverer et godt førstekvartal med gode resultater og lave tap i tillegg til sterk innskuddsvekst.

I dag har Finn Haugan sin siste dag på jobb – avslutter med verdensrekord(pluss)

Torsdag vil Finn Haugan holde sin kvartalspresentasjon nummer 100 siden SpareBank 1 SMN gikk på børs i 1994. Det er verdensrekord.

Milliardkvartal for SR-Bank

Sparebank 1 SR-Bank fikk et resultat før skatt på over 1,3 milliarder kroner ved utgangen av første kvartal, mot 668 millioner kroner i samme periode i fjor.

Et stort skritt nærmere målet om å kunne kjøpe ny handicap-buss

Med store bidrag fra Sparebank 1 Nord-Norge og Lions Club Sørreisa nærmer det seg at den gamle velferdsbussen i Sørreisa kan byttes ut.

Nå skal dette kunstverket flyttes for å gjøre plass til ny kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Monumentet «Verna og Pilhær» av kunstneren Elisabeth Jarstø står i dag i veien for den nye kirken. Spadestikket til denne er tatt, og snart blir det full utbygging på tomten mellom Løå og kulturhuset. Dermed må monumentet flyttes.

Et viktig bindeledd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Før jul fikk Smaabyen Flekkefjord fornyet avtalen med kommunen om tilskudd til å drive videre i tre nye år. Prosjektet har som visjon å være en pådriver for Flekkefjords satsing på stedsutvikling, reisemålsutvikling og lokal næringsutvikling.

SMN vokser i regnskap(pluss)

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN overtar KL Regnskap Taraldsen i Steinkjer og kjøper aksjene i Viken Regnskap i Stjørdal.

SR-Bank flyttar inn på Bryne torg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skiltinga er i ferd med å koma på plass på fasaden, slik at kundar skal finna vegen til bankens nye lokale, i andre etasje på Blå på Bryne. SpareBank 1 SR-Bank har flytta frå lokale i Storgata, og blitt nabo med Kulturbanken, i 600 kvadratmeter tilpassa ein moderne bankkvardag. - Det er framleis ikkje gått av moten å snakka med folk.