Nyheter om Sommerjobb


Ordføreren vil selge kommuneskogen

KrF foreslår å selge kommunens skog og Fjellheim for å få inn penger. De skisserer også kutt av sommerjobb for ungdom, men de vil berge støtten på 27.000 kr til både Nito og Villheia.

Sommerjobb som fisker

(SØRFOLD) Fredrik Maurdal (16) drømmer om å bli fisker. Derfor har han hatt fiske som sommerjobb de siste to årene.
Les mer om:

August (25) tjener 100 000 i måneden på sommerjobb

- Dette er ikke en mulighet man får noe annet sted som 25-åring, sier August Németh Winther. Han er Adeccos nye konsernsjef denne sommeren.
Les mer om:

– Hvis jeg ikke gjør jobben ordentlig, kan det resultere i at noen må amputere en fot

Jeron Joseph (25) har en litt annerledes sommerjobb.
Les mer om:

– Hvis jeg ikke gjør jobben ordentlig, kan det resultere i at noen må amputere en fot

Jeron Joseph (25) har en litt annerledes sommerjobb.
Les mer om:

Stine fra Steinkjer utvikler kunstige øyer i Danmarks største industriområde(pluss)

Byggingeniørstudenten Stine Rennan (22) har hatt sommerjobb med å utvikle ett av Nord-Europas største byutviklingsprosjekter.
Les mer om:

Andreas (46) har tatt seg en litt annerledes sommerjobb i år

PORSGRUNN: Når «Vigra» legger til bryggekanten står kundene klare for fersk fisk og nykokt krabbe. Andreas Wergeland (46) selger sjømat rett fra båten.

Mats (16) og Pratheepa (17) har fått sommerjobb gjennom Navigator Ung: – Jeg har ikke angret i det hele tatt på at jeg søkte

Navigator hjelper ungdom uten arbeidserfaring inn i arbeidslivet. Mats og Pratheepa ville ha arbeidserfaring slik at de lettere kan få seg jobber senere.
Les mer om:

Kenth-Inge (21) og Jonatan (21) tar sommerjobb i sine fremtidige yrker

Øver seg på å bli styrmann og maskinist.
Les mer om:

Vetle (23) fikk toppkarakter i alle fag: Nå har han utviklet en intelligent ATV

SKIEN: Sammen med ni andre studenter har Vetle Berg Abrahamsen fra Porsgrunn utviklet en autonom ATV. Prosjektet er Vetles sommerjobb i Kongsberg Gruppen og skal demonstreres for konsernledelsen og media neste uke.

De har østerssanking som sommerjobb

Sanking av østers, det får deg kanskje til å tenke på eksklusive restauranter ved en azurblå riviera. Men sommerjobben til 14 Fredrikstad-ungdommer i Dypeklo, er et rent skjært miljøarbeid for å holde en ubuden gjest unna vår skjærgård.
Les mer om:

Eivind (21) tilbringer sommerferien som livredder på Hvervenbukta:- Folk skader seg på de merkeligste måter og blir solbrente ut av dimensjoner

Strandlivredder Eivind har drevet med livredning siden han var liten og kunne ikke hatt en bedre sommerjobb. Men han synes folk skal tenke seg litt om før de stuper fra flytebrygga.
Les mer om:

Sommerjobb på Gamslett Fiskarbondegård(pluss)

Gamslett fiskarbondegård er Nord-Troms museums hovedanlegg i Lyngen kommune. Gården ligger idyllisk til ved Ullsfjorden, omtrent fem hundre meter nord for fergekaia på Svensby. Det er en typisk fiskarbondegård som kan dateres tilbake til 1700-tallet i følge NTRMs hjemmeside.

Marie (23) har sommerjobb i stavkirka, men det holder ikke med én jobb

Ikke bare leverer Marie Veimodet guidede turer rikholdige på kunnskap med stor innlevelse i Hedalen stavkirke, hun benytter sommerferien på hjemlige trakter til å jobbe på tilrettelagte tjenester i Bagn også.
Les mer om:

Sommerjobb i minus 26(pluss)

Selv når sola skinner fra skyfri himmel og gradestokken ute viser over 20 grader klager ikke Einar Moheim. – Det handler om å kle seg godt, sier han.
Les mer om:

Kvikk ville tilby 12-åring sommerjobb med å brette kluter så hun slapp å være alene hjemme: – Det er ikke lov, sier Arbeidstilsynet

Da Kjell Kristoffersen ville tilby 12-åringen til en av sine ansatte muligheten til tjene penger på å gjøre enkle bretteoppgaver, sa  Arbeidstilsynet nei.

Johanne (22) har sommerjobb som fisker: Har tjent 50 000 kroner på én uke

VALLE: Johanne starter dagen sin klokken 7 hver dag, hun skal ut med faren for å tømme teinene for å se på dagens fangs. Hun startet som fisker for kun en uke siden, og har nå tjent over 50 000 kroner og nådd ungdomskvoten for fiskere.
Les mer om:

De har Fredrikstads kanskje viktigste sommerjobb

Du tenker kanskje at sommerjobb i kommunen er det samme som å klippe plen og vanne blomster. Men ikke for Nora og Elyas. Deres sommerjobb består i å kartlegge Fredrikstad kommunes vann og avløpsnett.

Liva og Maja kapret uvanlig sommerjobb: - Vi fant blant annet en sko(pluss)

Etter en godt skrevet søknad ble to bjugninger plukket ut som deltakere i helt nytt sommerjobbprosjekt.
Les mer om:

Henrik (29) har kanskje Tromsøs mest spektakulære sommerjobb: - Jobben er perfekt

Sommerjobben til Henrik Forsberg byr på god trening, fantastisk utsikt og mange myggstikk.
Les mer om:

Mangel på vikarer ved sykehuset – tror studenter velger ferie fremfor sommerjobb

– Det er kanskje så enkelt som at studentene i velstands-Norge foretrekker å feriere på sommeren? undrer klinikksjef Per Urdahl ved Sykehuset Telemark.
Les mer om:

Arne (85) ble forskrekket da han besøkte sine foreldres grav: – Det er bare trist

Manglende klipping på kirkegården skaper reaksjoner. Samtidig oppfordrer kirkeverge at folk viser hensyn i kommentarfeltet: – For mange er dette deres første sommerjobb.
Les mer om: