Nyheter om Sommer


Kjartan Lauritzen samlet musikknorge i Balestrand for en viktig sak ♡

Det er i Balestrand man skulle vært i sommer I juni og juli samlet nemlig Kjartan Lauritzen og storebroren Theodor «Teddy» Kvikne rekordmange norske talenter på Vestlandet. Ja, så mye kunstaktivitet har det nok ikke vært ved Sognefjorden siden nasjonalromantikkens tider. Historiens første runde med Balestrand Badeklubb, som samlingen heter, bestod av et tjuetalls artister og produsenter, samt klesdesignere, fotografer, kunstnere, musikere og andre kreative folk.  Gjengen samarbeidet på individuelle prosjekter, og produserte i tillegg en felles mixtape bestående av 21 låter som slippes førstko

Camilla driver kafé i Gamlebyen: – Det er klart det blir mye jobbing, men det er den livsstilen vi har valgt

Camilla Olsen kan se tilbake på en god sommer hos Mormors Cafe i Gamlebyen. Men hun er spent på hvordan tiden fremover vil bli.
Les mer om:

Sigmund gleder seg over at flere vil betale for digitale nyheter på tb.no: – Vi setter stadig nye daglige leserrekorder, senest denne uken

I sommer hadde Tønsbergs Blad for første gang flere abonnenter digitalt enn på papir.
Les mer om:

UNDERGRUNN: – Vi sikter ikke mot et gangster-image!

UNDERGRUNN er tilbake. Nå med sitt debutalbum Firenze’s Finest. UG gikk fra å være et SoundCloud-fenomen til å få mye oppmerksomhet utenfor plattformen – både for musikken og sin klesstil. Boybandet består av seks kompiser fra Oslo øst med aliasene Marstein, Loverboy, Rikpappa, Fretex, Puz og Plaza. I 2018 var UNDERGRUNN kun 15 år gamle da de slapp sin debutsingel «Isbil». Ifølge dem selv var de i starten av puberteten da de spilte inn låten, noe man hører på stemmene deres. Siden den gang har «Isbil» fått flere hundre tusen spins på Spotify, de har sluppet EP, mixtape og flere singler. UNDERG

Islandsk stopper klar for Brann

Jón Gudni Fjóluson (31) har signert en avtale ut året med Brann. Midtstopperen ankommer bergensklubben gratis etter at hans avtale med russiske Krasnodar ble avsluttet i sommer.
Les mer om:

Renterådet venter nullrente i lang tid: – Optimistene har fått seg et skudd for baugen

Den gryende optimismen fra tidligere i sommer er i ferd med å svinne hen. Torsdag vil Norges Bank gi beskjed om fortsatt nullrente, men det vil likevel ta lang tid før økonomien kommer på fote igjen, tror E24s rentepanel.
Les mer om:

Takket idrettslagene for innsatsen

Politikerne i Bydel Stovner har returnert til bydelssalen. Med god avstand kan de endelig diskutere politikk ansikt til ansikt igjen – for første gang siden mars måned. Anledningen ble blant annet benyttet til å takke idrettslagene for innsatsen som ble lagt ned i sommer.
Les mer om:

Italiensk politi mener det ble jukset med pass-søknaden til Suárez

Italiensk politi har åpnet etterforskning etter påstander om at fotballstjernen Luis Suárez jukset på språkprøven da han søkte italiensk pass i sommer.
Les mer om:

Italiensk politi mener det ble jukset med pass-søknaden til Suárez

Italiensk politi har åpnet etterforskning etter påstander om at fotballstjernen Luis Suárez jukset på språkprøven da han søkte italiensk pass i sommer.
Les mer om:

Suárez under etterforskning

Italiensk politi har åpnet etterforskning etter påstander om at fotballstjernen Luis Suárez jukset på språkprøven da han søkte italiensk pass i sommer.
Les mer om:

Byton ser ut til å ha gjenoppstått - med nytt navn

Bilprodusenten Byton meldte i sommer at de ville suspendere driften i seks måneder etter at coronapandemien gjorde en…
Les mer om:

En annerledes fotballhøst

Mens noen forbinder høsten med turgåing i marka og kaldere temperaturer, forbinder fotballfans det stort sett med at alle de store fotballigaene kommer i gang med sine nye sesonger. Vanligvis er de fleste i gang i løpet av sensommeren i august, mens i år har alt naturlig nok blitt litt annerledes. Snart er derimot alle de største ligaene i gang igjen. Masse kamper i en fullstappet kalender For de som liker mye fotball på TV, kommer denne sesongen utvilsomt til å bli svært underholdende og fartsfylt.

ESPN: Illsint Suarez stanses av Barcelona

Når vi trodde det meste var avgjort, smeller det skikkelig. Forrige måned fikk Suarez beskjed om at han trengte å finne seg ny arbeidsgiver. Suarez skal ha nektet å forlate uten den kontraktsfestede lønnsutbetaling.

Fredrikstad-mann etterforskes for å ha sparket pinnsvin til døde

Fredrikstad-mannen skal ha brukt mobiltelefonen sin til å filme at han sparket pinnsvinet til døde i sommer. Saken ligger nå på bordet til etterforskningsavdelingen hos politiet i Fredrikstad

Henter Jordon Ibe for andre gang

Championship-klubben Derby har plukket opp den tidligere Liverpool vingen Jordon Ibe gratis. Den 24 år gamle engelskmannen signerer en toårsavtale. Jordon Ibe ble klubbløs i sommer da kontrakten hans med Bournemouth gikk ut etter fire år. Nå har den tidligere vingen fra Liverpool funnet en ny klubb, da Championship-klubben Derby henter han for andre gang. Det heter Derby på sine nettsider. Ibe har tidligere vært forbi Derby da han var på lån fra Liverpool i en halv sesong.
Les mer om:

Mann (42) nekter straffskyld for drap på foreldrene

Mannen som drepte foreldrene sine på Sotra i fjor sommer, nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet tirsdag. Han var psykotisk og kan ikke straffes.
Les mer om:

Dette skapte rabalder i sommer - skal det bli parkering her neste år, må en ny avtale på plass

Protestene haglet på facebook da eierne av parkeringsplassen ved Bekkevika badeplass på Tjøme stengte den i sommer. Nå er eiendommen solgt.
Les mer om:

Det største talentet Alex Ferguson hadde sett spiller nå for sin 11. klubb

Talent er mye, men ikke alt. I 2009 skal Sir Alex ha beskrevet Ravel Morrison som det største talentet han hadde sett på den alderen. Nå, i en alder av 27, skulle supertalentet vært på høyden av karrieren. Med trykk på skulle. Det er mange faktorer som trekker en spiller opp og frem – eller ned og til siden. I tilfellet Morrison, gikk det mest sidelengs. Les: The Guardian: Nå blir det forsterkning hos United Nå er det ikke noe uvanlig å ikke bli en av de få utvalgte til Sir Alex.

Nomadland med Frances McDormand er en soleklar Oscar-favoritt

Nomadland bør man glede seg til. Ikke bare gir de fleste anmeldere fra festivalene filmen to store tomler opp. Under årets – selvfølgelig digitale – Toronto International Film Festival, som avsluttet i går, vant Nomadland publikumsprisen People’s Choice Award. Noe som ofte er en stor pekepinn når det kommer til Academy Awards. Det er i alle fall mange filmer som har gått fra TIFF- til Oscar-seier. Som for eksempel The King’s Speech, Silver Linings Playbook, 12 Years A Slave, Room La La Land og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Nomadland er basert på non-fiction-boken Nomadland: Surviv

La Gazzetta: Game over for dansk stjernespiller

Det blir vanskeligere og vanskeligere å se for seg at Christian Eriksen, vil komme til å spille en stor rolle i Inter. I første halvdel av sesongen klarte ikke dansken å spille seg til fastplass på laget i det hele tatt, og nå er klubben bare en medisinsk sjekk og en signatur fra å presentere en ny mann på midtbanen – i motsetning til Eriksen, er han trener Antonio Contes «drømmesignering» vil skal selvsagt frem til, nyanskaffelse Arturo Vidal.

Jakter brannstifter etter flere branner

Da Sandefjord-ordfører Bjørn Ole Gleditsch kom hjem etter et selskap i sommer, brant det utenfor huset hans. En måned senere brant det på ny, bare noen kilometer unna boligen.
Les mer om:

Knut fra Nes Verk har blitt fylkesdirektør

Knut Lindland (36), opprinnelig fra Nes Verk, tiltrådte i sommer som fylkesdirektør for innovasjon og organisasjonsutvikling i Agder fylkeskommune.
Les mer om:

Blir dette Guardiolas siste sesong i City?

I kveld tar Pep Guardiola fatt på et femte år med samme lag, noe som aldri før har skjedd. Kontrakten hans går ut neste sommer.
Les mer om:

Ellen DeGeneres beklager: – Jeg er så lei meg

Etter en turbulent sommer er Ellen DeGeneres tilbake på skjermen.
Les mer om:

Halvor Øgreid kapret strandhuset på Orre

Det var næringslivstoppen Halvor Øgreid (39) som kjøpte strandeiendommen på Orre for 12 millioner kroner i sommer.
Les mer om: