Nyheter om Sommer


Flere tror at Tottenham holder helt inn

Det var overraskende jevnt da Tottenham tok imot Burnley på sitt ikke så midlertidige hjem Wembley i dag.  Kritikken har lenge vært at Spurs er et en person lag, de har Harry Kane som alltid dyttes foran, når han blir sliten, ja han er bare et menneske selv om han scorer mål, faller de sammen.

Bjørn Asle Teige dukker snart opp som agent i NRK-reality

Han har vært fascinert av detektiver, agenter og spioner siden detektimen for noen tiår siden. I sommer fikk den konserntillitsvalgte i Equinor muligheten til å være en selv.

Vil gi romleir ny tillatelse: – Løsningen i Kiæråsen kan bli langvarig

Da romfolket hadde akutt behov for nytt tilholdssted, ble campingplassen Kiæråsen en midlertidig løsning. Tillatelsen utløp i sommer.
Les mer om:

Sveriges landslagskaptein spiller klubbfotball gratis

Som om Andreas Granqvist ikke allerede var en folkehelt etter sommerens VM i Russland har han nå ytterligere styrket sin posisjon ved å vise hvor mye han faktisk blør for drakta. I sommer flyttet han hjem til Sverige etter å ha vært fem år i den russiske klubben Krasnodar han signerte med sin ungdomsklubb Helsingborg. Les: Pochettino: Glem utleie – han er en av mine beste Det var en enorm boost for klubben som endte opp med å rykke opp til Allsvenskan. Andreas Granqvist som er Sveriges landslagskaptein, har ikke kostet Helsingborg én krone etter overgangen fra russisk fotball. «Jeg har ikke ko

Åpner med sol og sommer(pluss)

Det er tid for å finne fram sommerkjolen og stråhatten når ILIOS 2019 åpner med en sval bris av sommer, 1. februar, med en sanger på sitt ultimate klimaks i karrieren.
Les mer om:

Jose Mourinho viser nok en gang hvor misfornøyd han er på Old Trafford

Manchester United står foran møtet mot seiersvante Liverpool. Jose Mourinho skjuler ikke at dagens United-lag er langt fra laget han så for seg å bygge opp. Portugiseren er befriende ærlig på hva som foregår på innsiden. På pressekonferansen før Liverpool-kampen var intet unntak. På spørsmålet om hvor langt unna han var med å skape laget i sitt bilde, responderte Mourinho: «Langt, langt unna.» Og han fortsatte i kjent stil: -Det er ikke bare om pengene de andre har brukt i sommer. En fotball-klubb er mer enn dette. Det er som et hus.

Robben i samtaler med ny klubb

Den nederlandske klubben gjorde livet surt for Inter Milan da de snek til seg ett poeng i Champions League-kampen denne uken.

Morten sikter på OL i Tokyo, og får drahjelp fra oppdrettere

Thoresen (21) vant i sommer bronse i U23-Europamesterskapet i Tyrkia og har allerede blitt en profil i sporten. Den neste store milepælen håper han bl...
Les mer om:

Diabetiker med lavt blodsukker dømt etter E6-ulykke

En diabetiker med lavt blodsukker forårsaket ei trafikkulykke på Mjøsbrua i sommer. Det endte i retten.
Les mer om:

Manchester City mister supertalent i januar

Pep Guardiola ønsker å beholde spilleren, men kan ikke gi ham det han trenger mest: garantier om spilletid. Dette gir Real Madrid en gylden mulighet til overtale City-spilleren om en overgang. Brahim Diaz´kontrakt med City løper ut i sommer. Den spanske U21-landslagsspilleren har uttalt at han krever mer spilletid, men Guardiola mener han fortsatt ikke er helt klar. Vil mer og det raskt. (foto: premier league) Ifølge ESPN har dette åpnet opp for Real Madrid, som nå jobber med et tilbud på rundt 100 millioner kroner for angrepsspilleren.

Når du en gang kommer neste sommer...

....er Foynhagen igjen fylt opp med kjente navn.
Les mer om:

Butina innrømmer spionasje i USA

Russiske Maria Butina (30) erklærte seg skyldig i spionasje i en domstol i Washington torsdag kveld. Hun ble pågrepet i sommer, og har inntil nylig hevdet at hun var uskyldig.
Les mer om:

Først RB Leipzig – så trenerkabal

I kveld spiller Rosenborg sesongens siste kamp. Selv om fokuset er rettet mot oppgjøret mot RB Leipzig, foregår det mye i kulissene som naturlig nok stjeler oppmerksomhet. Hvem skal trene RBK neste sesong? Geir Bakke, Kasper Hjulmand og Eirik Horneland har alle vært linket til jobben. Men hva med deg, Rini Coolen? Fått til mye, men ikke nok? (foto: rbk) – Som jeg har sagt før; det er en prosess og vi må gi dem som jobber med det tiden de trenger. Det er helt normalt i mine øyne. Jeg kan ikke svare på at det dukker opp navn, jeg leser ikke aviser, men jeg hører noe selvfølgelig.

Det er langt fra det Indiske landslaget til Hammerfest

Klaus Pettersen var en lovende fotballspiller, men måtte på grunn av en hjertefeil trekke i håndbrekket. – Interessen for fotball var der og 37 åringen har vært på trenersiden i en rekke klubber. Han har tidligere vært trener i både Alta (som er hans fødeby) og i Lyn. Han har også jobbet som spillerutvikler i Vålerenga.  18 års erfaring Klaus skal løfte fotballen i Hammerfest(pluss): Altaværingen Klaus Pettersen tar trenerjobben i Hammerfest.

Pave Frans' betrodde rådgiver: Skal være dømt for overgrep

I fjor sommer ble han anklaget for flere «historiske seksuelle overgrep». Nå skal han være dømt.
Les mer om:

Politiet er snart i mål med brann-etterforskningen

Den hovedsiktede 21-åringen vil fortsatt ikke forklare seg, men nekter for å ha stått bak brannene på Bryne i sommer.
Les mer om:

Yngves idé kan redde deg på glatta: – Vi tenkte at dette måtte finnes på markedet, men det gjør det faktisk ikke

– Jeg har aldri hatt et produkt som har funnet veien fra idé til butikk på så kort tid, sier Yngve Sommer.
Les mer om:

Flere sterke navn til Trondheim Rocks 2019

I sommer ble den første utgaven av Trondheim Rocks arrangert på Dahls Arena, som blant annet kunne by på Iron Maiden som toppnavn på plakaten. «Vi rocker jula inn med et stort slipp før nyåret!», skriver arrangørene i en pressemelding i dag.

Yngves idé kan redde deg på glatta: – Vi tenkte at dette måtte finnes på markedet, men det gjør det faktisk ikke

– Jeg har aldri hatt et produkt som har funnet veien fra idé til butikk på så kort tid, sier Yngve Sommer.
Les mer om:

Så ble det Brann likevel

Vi tror både Ruben Kristiansen og Brann er overrasket over at de nå har forlenget arbeidsforholdet med to år.  På årets siste kamp i slutten av november ble 30-åringen takket av med blomster, bilde og velfortjent applaus fra publikum etter 86 A-kamper fra sommeren 2015. Les: Forlater Brann gratis i januar Relativt kort tid etterpå ga både Brann og spilleren ut noen signaler som tydet på at avskjeden kanskje ikke var helt definitiv likevel. Sportssjef Rune Soltvedt forklarer det slik: «I toppfotballen kan ting forandre seg.

Matbudsjettet ble nesten doblet da familien flyttet til Svalbard

Ann-Lorin W.-Noor og familien kom til Svalbard i sommer. Etter det har dagligvarebudsjettet skutt i været. - Det var vi heldigvis forberedt på.
Les mer om:

2018: Kaldt og varmt og politisk drama

2018 startet med en snørik, iskald vinter, som ble etterfulgt av en het, tørr sommer. KrFs retningsvalg dominerte politikken og vi så en fregatt synke.
Les mer om:

Dæhlie ante karriereslutt da han hang på Northug under løpetur

TRONDHEIM (NRK) Bjørn Dæhlie (51) forteller at han ante ugler i mosen under en løpetur med Petter Northug (32) i sommer. Nå tror han at Northug kan hevde seg på andre arenaer.

Dæhlie ante karriereslutt da han hang på Northug under løpetur

TRONDHEIM (NRK) Bjørn Dæhlie (51) forteller at han ante ugler i mosen under en løpetur med Petter Northug (32) i sommer. Nå tror han at Northug kan hevde seg på andre arenaer.