Nyheter om Sommer


Mener folk kan føle seg trygge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bente Brataas ble ansatt som ny avdelingsleder i september. Fra da av ble det også innført ny arbeidsplan for legene. Inntil den 3. september hadde legene en vaktordning der de hadde fri en og en halv uke hver måned.De siste månedene har to faste leger sagt opp stillingene sine i tillegg til en fast vikarlege.

To United problemer på vei til Serie A

Det største problemet til Manchester United er ikke som mange synes å hevde Ole Gunnar Solskjær, men at laget har noen ekstremt godt betalte stjerner som ikke gidder å levere.

Hva skjer med «badebingen»?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGNSVANN: I fjor fortalte Nordre Aker Budstikke om beboer som sendte henvendelse til Bydel Nordre Aker og Bydelsoverlegen om badebingen - eller badebrygga - på Sognsvann:«Den kuttet nesten av storetåa til vår bekjentes sønn i sommer, og nå ser man hvorfor.

Låner ut lovende midtbanespiller

I dag ble det klart at Kongsvingers midtbanespiller Even Bydal lånes ut til moderklubben Asker fram til 1. september. – Først og fremst for å få spilletid på et høyest mulig nivå. Det vet jeg at det er gode sjanser for i Asker. Derfor har jeg lyst til å gå dit for å få flest mulig 90 minuttere. Spilletid er viktig for utviklingen min.

August (25) fra Tromsø blir sjef for 6000 ansatte i sommer

Fikk sommerjobb som konsernsjef, med en månedslønn på 100.000 kroner.

Hevder at Manchester United kommer til Norge i sommer

Kristiansund blir motstander, melder lokalavis.

Hevder at Manchester United kommer til Norge i sommer

Kristiansund blir motstander, melder lokalavis.

Selvkjørende busser bør fortsette

I fjor sommer rullet de første selvkjørende bussene ut på Fornebu.
Les mer om:

Hevder Kristiansund møter Manchester United i sommer

MANCHESTER/OSLO (VG) Det blir trolig Kristiansund som blir Manchester Uniteds motstander i Oslo i slutten av juli. Ole Gunnar Solskjær (46) utelukker det ikke overfor VG.

SNR-konkurranse 7. mai - byggestart neste sommer/høst(pluss)

Det kom fram på styremøte i Helse Midt torsdag.
Les mer om:

Veteranen Bård (39) klar for nytt VM: – Blir sett på som en dinosaurus!

Med tre OL og 10 VM-deltagelser bak seg, så hadde bueskytteren Bård Nesteng (39) fra Fredrikstad et sterkt ønske om å bare bli glemt. Men det var frem til at han på nytt ble tatt ut til ytterligere et VM i sommer.
Les mer om:

Tilde (26) kan bli toppsjef for 6.000 ansatte i sommer

Tilde Midtvedt (26) fra Gjettum er én av ti kandidater som kjemper om å bli vikarierende konsernsjef i Adecco i sommer.
Les mer om:

Det vil koste skjorta å hente Wilfried Zaha tilbake

Manchester United er et trist syn om dagen og presset mot manager Ole Gunnar Solskjær er økende, de fleste tror likevel han vil få anledning til å gjøre utskiftninger i sommer og bygge et lag rundt sin egen filosofi og slippe å forholde seg til dyre superstjerner som ikke leverer. En som var på kontrakt på Old Trafford er Wilfried Zaha som egentlig er livslang Crystal Palace spiller.

Dagbladet: Manchester United kommer til Norge i sommer

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United kommer til Oslo for å spille treningskamp mot Vålerenga, skriver Dagbladet.

Endelig er Carlos Sanchez spilleklar

Siden september har 33 år gamle Carlos Sanchez vært ute, men nå er West Ham spilleren endelig på vei tilbake. – West Ham hentet Carlos Sanchez i Fiorentina i fjor sommer, men London-klubben fikk ikke mye glede av sin nykjøpte colombianske midtbanespiller før kan ble skadet. I september løp han inn i en kneskade som har holdt ham ute siden, Han sier til klubbens nettside det har vært hardt, men at han har følt klubben og lagkamerater som støttende. Les: Tottenham vil sette klubbrekord med «take it or leave it» bud “I’m fit for the last three games and I’m happy to be back.

Dagbladet: Manchester United kommer til Norge i sommer

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United kommer til Oslo for å spille treningskamp mot Vålerenga, skriver Dagbladet.

Dagbladet: Manchester United kommer til Norge i sommer

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United kommer til Oslo for å spille treningskamp mot Vålerenga, skriver Dagbladet.

Dagbladet: Manchester United kommer til Norge i sommer

Skal spille mot Vålerenga, ifølge avisen.

Dagbladet: Manchester United kommer til Norge i sommer

Skal spille mot Vålerenga, ifølge avisen.

Tottenham vil sette klubbrekord med «take it or leave it» bud

Tottenham har meget gode minner fra de 6 årene Gareth Bale var i klubben og nå ønsker de å hente han tilbake fra Real Madrid, men budet, som er klubbrekord kommer med en advarsel til La Liga gigantene, det er et engangsbud som ikke kommer til å bli høyere.  Det er en meget god sesong for Tottenham og manager Mauricio Pochettino har vært tydelig ovenfor sine sjefer at de ikke kan ligge på latsiden, hvis de skal ta enda noen skritt neste neste sesong.

Lykkehjørnet flytter til Alta: – Blir litt vemodig(pluss)

Den populære interiørbutikken stenger dørene i Nordreisa i sommer.
Les mer om:

Ideell erstatter for David de Gea vil koste 1 milliard

Manchester United keeper David de Gea har i perioder tronet øverst på listen over verdens beste keepere ofte i konkurranse med den slovenske Atlético Madrid keeperen Jan Oblak. – Der er liten tvil om at Manchester United helst vil at David de Gea fortsetter, men så langt har de ikke lykkes å få hans signatur på en forlengelse av avtalen som går ut neste sommer.  Hvis ikke Manchester United skal gå på et massivt tap, må det enten gjennomføres et salg eller en forlengelse i sommer.

Spår oljeprisrally - ser 85 dollar i sommer

- Det er absolutt en oppside i oljeprisen nå.
Les mer om:

NSB og Nettbuss skifter drakt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har gledet oss til å endelig ta i bruk det nye navnet vårt Vy, sier konsernsjef Geir Isaksen i en pressemelding.NSBs nettsider er nå Vy.no, og NSB-appen blir til Vy-appen i natt. Arbeidet med å endre utseendet på busser, tog og bybiler starter.Klart rundt årsskiftet Appen vil se annerledes ut, men kundene kan bestille og finne togbilletter som før.

Signalbygg kan være klart neste sommer: Prisen har steget fra 40 til 100 millioner

BØ: Det planlagte signalbygget i Stasjonsvegen skulle opprinnelig stå klart sommeren 2018. Etter en del endringer i planene kan bygget nå stå klart sommeren 2020.
Les mer om: