Nyheter om Sommer


Her blir det buss for tog hver sommer frem til 2032: – Jeg syns det er jævlig ålreit jeg

Trond Erik deler sine beste tips for å overleve all busskjøringen
Les mer om:

Ba om reform i Jehovas vitner - ble eksklu­dert etter 56 år som eldste

– Organisasjonen har blitt et diktatur i dag, og det er leit, sier Rolf J. Furuli. Han ble ekskludert fra Jehovas vitner i sommer, etter å ha advart mot ekskludering og utdanningsnekt.
Les mer om:

Klar melding fra flyplassen: – Ingen charterreiser fra Helganes i sommer

Om da ikke charterselskapene skulle snu seg rundt i siste liten. – Det får vi ta som en eventuell bonus, sier lufthavnsjef Tore Lillenes.
Les mer om:

Ba om reform i Jehovas vitner - ble eksklu­dert etter 56 år som eldste

– Organisasjonen har blitt et diktatur i dag, og det er leit, sier Rolf J. Furuli. Han ble ekskludert fra Jehovas vitner i sommer, etter å ha advart mot ekskludering og utdanningsnekt.
Les mer om:

Heksemiljøet fra innsiden: - Avla sexløfte

Mens folk flest ligger på stranda i sommer, samles norske kvinner og menn i skogen for å feire heksene.
Les mer om:

Ammerud er sentrum for basket i sommer

Barn og unge kommer reisende fra hele byen og utenbysfra - attpåtil hele veien fra Tromsø - for å delta i basketprogrammet til Ammerud i sommer.
Les mer om:

Søskentrioen Espeland dominerer på Hagefjordbrygga: - Trygt å ha noen du kjenner på jobb

Skal du innom Hagefjordbrygga i sommer er sjansene store for at du treffer på Martine (18), Håkon (16) eller Stian (13) Espeland. De tre erfarne og arbeidsomme søsknene liker godt å yte service sammen på jobb.
Les mer om:

– Byen syder av folk(pluss)

Trafikkbetjent Egil Jørgensen i Harstad kommune sier han ikke kan huske en sommer med så mye folk i sentrum.
Les mer om:

Nå kan du bestille transport til Eidsbugarden

Innlandstrafikk vil i sommer teste ut bestillingsrute mellom Tyinkrysset og Eidsbugarden. Bestillingsruta som også betjener Otrøhaugen på Filefjell vil korrespondere med båten.
Les mer om:

Ti MC-dødsfall i sommer: – Enkelte blir stive av skrekk

Ti motorsyklister har mistet livet på syv uker i sommer: – Vi må styrke kjøreferdighetene og skape flere eliteførere, mener Trygg Trafikk.
Les mer om:

Ungdom har samlet inn tre tonn søppel - 70 prosent kom fra fiskerivirksomhet

Hittil i sommer er det samlet inn hele tre tonn søppel langs strendene rundt Skutvik og nærliggende områder i Hamarøy.
Les mer om:

Snart kan du trolig ta turen over grensa

Hvis antall koronasmittede synker er det en mulighet for svensk sommer og Harryhandel for nordmenn.
Les mer om:

Ralf og Silke har firedoblet bemanningen i sommer: – Vanligvis er vi tre på jobb, nå er vi tolv

Lange køer og god feriestemning preger bakeriutsalget til Ralf og Silke på Hvasser.
Les mer om:

Merker at det er liv i byen: – Her har det vært smekkfullt til tider

SKIEN: Det merkes at flere er på norgesferie i sommer. Turister kommer langveisfra, og innbyggere bruker byen mer aktivt. Kafeen Sitt Ned har allerede merket en oppgang på 87 prosent i juli måned.
Les mer om:

Flere båttyverier i sommer: Ble frastjålet båt til 100.000 kroner

- Vi har både videoovervåkning og alarmer, men det skjer likevel, sier en oppgitt daglig leder ved Fjordsenteret Willy Thorbjørnsen.

Neville: Tre endringer som har gjort United mer komplett

Når United gir fra seg poeng eller taper kamper, lirer den tidligere United-stjerna Gary Neville av seg om hvor ille det står til på Old Trafford. Etter poengdelingen mot Southampton var det en helt annen Neville som tok oppsummeringen. It ends all square at Old Trafford.#MUFC #MUNSOU @Chevrolet — Manchester United (@ManUtd) July 13, 2020 Her er Nevilles analyse av gamleklubben anno sommeren 2020. -Manchester Uniteds problem de siste 18 månedene har vært når de har spilt mot deep defences og ikke vært i stand til å åpne opp disse motstanderne.

Dette må du passe på om du velger å reise utenlands i sommer

Det er åpnet opp for å reise til store deler av Europa. Men forbrukerrådet er tydelig på at selv om man kan reise, må man ikke nødvendigvis dra.

Deler sine syv beste tips for å spare tusenlappene i sommer

Det er fort gjort at kontoen står tom etter sommeren. Her er ekspertenes beste råd til hvordan du kan ta grep om økonomien din.
Les mer om:

City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool

Karantene-spøkelset som har hengt over Manchester City er blåst bort av svindyre advokater. Nå skal det jobbes steinhardt mot neste sesong for å kutte avstanden og passere Liverpool igjen.

Ikke glem ungdommen i sommer

I sommer skulle ungdommer over hele Agder fått sitt første møte med arbeidslivet.
Les mer om:

Sommerpatruljen skulle besøke sommervikarer på jobb, men de fant nesten ingen: – Det har vært skremmende

Sommerpatruljen til LO har pleid å besøke over 1000 arbeidsplasser hver sommer, men i år har de bare fått til å besøke 100. Sarah Gaulin, som er ansvarlig for sommerpatruljen, forteller at det har vært skremmende å se hvor få sommervikarer som er ansatt i år.
Les mer om:

Barcelona-presidenten vag om veien videre

Real Madrid kan avgjøre La Liga med seier i neste kamp. Dette betyr at om Barcelona også mislykkes i Champions League, blir dette en sesong som vil huskes for kaos, kaos og atter koas. Så hva skjer med Quique Setién oppi alt dette? Xavi skal inn og lede Barcelona en dag, men akkurat nå ser det ut som timingen ikke er riktig. Det er ikke uvanlig at en klubbpresident støtter den sittende manageren helt til kunngjøringen om en oppsigelse kommer, men når vi lytter til Josep Maria Bartomeu, virker det ikke som det skjer noe dramatisk i sommer.

United fant ikke ut av det – nå venter den største luringen

Det meste har gått veien for United etter viruspausen, og det så ut til å gå veien denne sommerkvelden på Old Trafford også. Trodde de fleste. Før Southampton-kampen hadde Solskjær og gjengen notert seg for Premier League-rekord som første laget med fire seire på rad med tre mål. Så var det denne Ralph Hasenhüttl. Southampton-manageren så på begynnelsen av sesongen ut til å være på sikker vei ut av klubben etter en elendig start og det historiske 0-9 tapet på hjemmebane mot Leicester.

To av tre velger Norge

Et økende antall nordmenn planlegger for norgesferie i sommer, viser en ny undersøkelse fra Innovasjon Norge.
Les mer om:

Hjemmesommer gir økt salg av maling, dette er de mest solgte fargene i Tromsø: – Det er trist

– Grå hverdag på gråværsdager. Vi må ha mer farger, sier Line Mørk og Christer Wille Foslund på Fargerike og skulle gjerne solgt mer fargerike farger til tromsøværingene i sommer.
Les mer om: