Nyheter om Sommer


Manchester City og Barcelona krangler om pris

Det som for få dager siden så ut som en sikker sak, er slettes ikke like sikkert lenger. Barcelona har lenge vært interessert i å hente hjem til Spania Manchester City-spiller Ferran Torres. Pep Guardiola skal være åpen for å la spanjolen forlate klubben, men ikke for enhver pris. AS sitter på informasjon om at Barcelona har budt 45 millioner euro, noe som er langt unna det Liverpool krever og for å være helt ærlig, det den spanske landslagsspilleren er verdt. – Sjefene på Camp Nou skal allerede har blitt enige med Ferran Torres om hans personlige betingelser.

Mo Salah ønsker å bli, men det handler om så mye mer enn bare penger

Mohamed Salah har slått den ene rekorden etter den andre hos Liverpool. 19 scoring og 9 assists på 20 kamper denne sesongen tegner bildet av en spiller som sitter på ekstremt gode kort på hånden i de pågående kontraktsforhandlingene med Liverpool. Med kontrakt til 2023 og en lang prosess med forhandlinger om forlengelse, har det vært spekulasjoner om Salah er på vei bort fra Anfield.

David de Gea best i måneden Solskjær måtte gå

Noen som husker forrige sesongs bråk rundt David de Gea? Etter de siste månedene med spanjolen tilbake som en av verdens beste keepere, måtte vi bla tilbake i arkivet for å minne oss på hvor nær De Gea var en exit fra Old Trafford. Da den ene megatabben etter den andre kom fra de Gea ropte United-supportere og «eksperter» på Dean Henderson som storspilte hos Sheffield United. Henderson ble hentet tilbake til Manchester og mange ventet på generasjonsskiftet.

Nå snakkes det høyt om Jose Mourinho i England

Keiseren av Roma vet veldig godt at det er i Premier League det skjer, Jose Mourinho har alltid kommet løpende hver eneste gang en Premier League klubb har tatt kontakt. – Tottenham, Manchester United og to omganger for Chelsea beviser det. Everton er i trøbbel og Rafael Benitez sitter svært utrykt selv etter gårsdagens seier mot arsenal. (Martin Ødegaard scoret sitt andre mål på to kamper i 2 – 1 tapet på Goodison park), Everton klatret i går opp på 12 plass! – På Evertons 11 siste kamper har de tapt syv.

Willy Caballero overrasker stort med en retur til Premier League

I sommer var det slutt i Chelsea for den 40 år gamle argentinske keeperen Willy Caballero. – Han spilte for Elche og Malaga i Spania før han i 2014 meldte overgang til Manchester City. Det kom flust av tilbud fra Midtøsten og Asia, men tok ingen av de, nå melder The Athletic at en retur til Premier League er rett rundt hjørnet. – Skadetrøbbel i Southampton har skapt et akutt behov for å hente inn Willy Caballero. Klubben henter han inn på en korttidskontrakt så fort som mulig.

Asap Rocky klar for Palmesus

Den amerikanske superstjernen kommer til Kristiansand neste sommer.
Les mer om:

Ulv skutt i Flå

En ulv ble mandag skutt i Flå i Hallingdal. Ulven antas å være den samme som tok sau og lam i Nesbyen og Flå i sommer.
Les mer om:

Ulv skutt i Flå

En ulv ble mandag skutt i Flå i Hallingdal. Ulven antas å være den samme som tok sau og lam i Nesbyen og Flå i sommer.
Les mer om:

Svensk superstjerne kommer til Fredrikstad

Zara Larsson (23) er bekreftet til Idyllfestivalen neste sommer.
Les mer om:

Kicker: RB Leipzig har blinket ut toppkandidat til trenerjobben

Nå befinner Alexander Sørloth seg på sørligere breddegrader på utleie hos Real Sociedad, men med en langtidskontrakt med RB Leipzig påvirkes den norske landslagsspilleren selvfølgelig av hvem som skal inn erstatte Jesse Marsch. Ifølge tyske Kicker er toppkandidaten Roger Schmidt. Tyskeren har ledet PSV siden 2020 med kontraktsutløp neste sommer. Kicker hevder Leipzig nå vurderer å kjøpe ut Schmidt før tiden. PSV-treneren har bakgrunn fra Leverkusen og RB Salzburg og er godt kjent i systemet til Red Bull.
Les mer om:

Jakter Samuel Umtiti etter Simon Kjær skade

De neste seks månedene minst er AC Milan back og dansk helt Simon Kjær ute etter han pådro seg en kneskade tidligere i uken i 3 – 0 borteseieren mot Genoa. Det så umiddelbart vondt ut og på fredag var det klart at det dreide seg om en alvorlig skade som krever operasjon. AC Milan som ligger på toppen av Serie A med stadionkamerat Inter Milan hakk i hel har ikke råd til å slakke farten. De trenger en ny midtbanespiller som kan gå rett inn og ta Kjærs plass.

Ble overrasket over at sykehuset ikke kjente sykehistorien hans: – Dette kan jo føre til kritiske situasjoner

I sommer var Erling Pedersen på Sykehuset i Vestfold i Tønsberg til undersøkelse av hjertet fordi han følte seg i dårlig form. Det han opplevde der gjorde han overrasket og bekymret.

Alexander Sørloth slipper å tenke på at han skal tilbake til benken til Jesse Marsch

Jesse Marsch dro fra en tilværelse som up and coming suksesstrener for RB Salzburg. Nå skulle det store steget tas, men fortsatt i trygge omgivelser innen Red Bull-familien hos Leipzig. For Alexander Sørloth betød det benken og leieopphold. Noen måneder senere er Marsch kastet ut av «RB-gutterommet». Da Julian Nagelsmann ble kalt inn til Bayern München for å realisere en av drømmene sine, hadde Bundesliga-giganten allerede sikret seg Dayot Upamecano fra RB Leipzig.

Ikke siden i sommer har det blitt solgt et dyrere hus i Tromsø

Desember er ikke den store salgsmåneden for boliger, men helt stille er det ikke.
Les mer om:

Arvinger krever 180 millioner etter salget av denne Oslo-eiendommen

Arvingene mener kommunens regulering gjorde at de gikk glipp av store summer da den seks mål store prakteiendommen på Fagerborg ble solgt i sommer.
Les mer om:

Evertons styreleder Bill Kenwright har kalt inn til krisemøte

De tre siste kampene er god nok forklaring på hvorfor det er innkalt til krisemøte, når vi i tillegg til 4 – 1 tapet mot Liverpool, 1 – 0 tapet for Brentford og 3 – 0 tapet mot Manchester City vet at de åtte siste kampene har vært uten seier skjønner vi også at tiden for «vente og se er over». Everton holder krisemøte om fremtiden til manager Rafael Benítez. Les: Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter The Mirror melder at klubbens styreleder, Bill Kenwright, har kalt inn til krisemøte.

Simon Kjær hylles av erkerival

I sommer viste Simon Kjær seg frem som en solid leder da Christian Eriksen gikk i bakken og situasjonen ble ekstremt dramatisk ute på EM-arenaen. Kjær sto fjellstøtt da det skjedde og gjennom resten av EM-sluttspillet. Denne uken ble AC Milan-spilleren selv rammet, der en alvorlig kneskade setter dansken ute av spill for resten av sesongen. Harmløst sammenlignet med Eriksens hjertestans, men likevel ekstremt tøft en spiller.

RB Leizpig i fritt fall

Da Julian Nagelsmann ble kalt inn til Bayern München for å realisere en av drømmene sine, hadde Bundesliga-giganten allerede sikret seg Dayot Upamecano fra RB Leipzig. Liverpool nappet til seg den andre Leipig-midtstopperen Konaté i sommer, Nagelsmann hentet så også Leipzig-kapteinen til München.

Liverpool og Tottenham får en «førstemann til mølla rabatt» på 400 millioner kroner

Det har vært svært imponerende å følge utviklingen til den tidligere Barcelona spilleren Adama Traore, ikke bare en fysisk forvandling, men også i spillestil. Muskelbunten er rask, kreativ og målfarlig, men denne sesongen ute av form og litt lei av Wolverhampton som «aldri» blir en Champions League klubb. I sommer var han nær å bli solgt, men ingen var villige til å bla opp Wolverhampton sitt prisforlangende på 50 millioner pund, (litt over 600 millioner kroner).

I fjor sommer kjørte Herborg og Linda seg vill i Tønsberg i beste sendetid. Det ble det bråk av: – Slikt glemmer man ikke så fort

Forrige gang kjørte Herborg Kråkevik og Linda Eide feil. Nå vil de gjøre opp for seg med å servere en stemningsfull og humoristisk førjulskveld fra scenen.
Les mer om:

Djurgården jakter norsk høyreback

Tydeligvis har Daniel Eid gjort seg bemerket utenfor Norges grenser for den forsvarsjobben han gjør i Sogndal. – Han jaktes av Djurgården som trenger en erstatter for en annen nordmann Aslak Witry som forlot klubben i sommer til fordel for AZ Alkmaar. For øyeblikket er Leo Cornic den eneste rene høyrebacken i troppen, derfor har spillere som Haris Radetinac (ytre), Jesper Nyholm og Jesper Löfgren (begge midtstoppere) måttet erstatte høyrebackposisjonen. Les: Philippe Coutinho vil være blant de første 11!

Tømte sparebøssa og brukte opp konfirmasjonspengene: Nå har den nye storbonden Halvor (25) flyttet inn

Tidlig i sommer ble Mosvold gård på Simonstad i Åmli solgt til Halvor Retterhold (25) for 12,5 millioner. Nå har den unge bonden flyttet inn på den herskapelige gården.
Les mer om:

Fredrikstad-mann døde etter kollisjon – sjåfør tiltalt for uaktsomt drap

En Sarpsborg-mann i slutten av 30-årene risikerer å bli dømt for uaktsomt drap etter dødsulykken på Oldtidsveien i Skjeberg i fjor sommer.
Les mer om:

Byttet hus til 25 millioner med naboen

Eiendommen med strandlinje har vært til salgs siden i sommer. Selgeren fant kjøperne av boligen til 25 millioner litt lengre nedi gata.
Les mer om:

Med Sergio Agüero ute åpnes drømmen om å avslutte karrieren på Camp Nou

For to og tre år siden var Uruguays store helt Edinson Cavani svært nære en overgang til Barcelona, men av ulike årsaker ble det ikke noe av og Paris Saint-Germain spilleren gikk gratis til Manchester United som en nødløsning sommeren 2020. – Det gikk imponerende bra og 34 åringen forlenget sin kontrakt med et år mens Ole Gunnar Solskjær fortsatt var manager og før Cristiano Ronaldo returnerte. The Times melder i dag at 34 åringen slettes ikke ønsker å avslutte sin karriere i hjemlandet som så mange har skrevet, men å være med å bringe Barcelona opp til gamle høyder.