Nyheter om Sommer


Program Sommer Grand Prix Kombinert

Det er klart for årets sommer Grand Prix i kombinert. Det er totalt åtte renn i løpet av en 14 dagers periode i Tyskland, Østerrike og i Slovenia.
Les mer om:

Næringslivstopp var full da han traff murbrygga i 20 knop midt på natta. Nå må han i fengsel.

En Nøtterøy-mann er dømt for fylleseiling i Vestfold tingrett etter at han klokken to om natta en onsdag i fjor sommer traff en murbrygge ved Tørkopp med en motorbåt på snaut 30 fot.
Les mer om:

Ernas toppmøte om havvind legges til denne byen

Statminister Erna Solberg gikk i sommer ut og sa hun ville ha et toppmøte om havvind. Tid og sted er bestemt og bare de som har fått invitasjon kan komme.

En annerledes og resultatorientert miljøpolitikk for Agder

Tidligere i sommer så sto Mandals ordfører Alf Erik Andersen (FrP) frem i Fædrelandsvennen i forbindelse med vårt partis svake miljø og klima profil. Jeg er enig med ordførerens utspill i at partiet vårt ikke har troverdighet innen miljø og klima spørsmål.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig.   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

Caroline Berg Eriksen delte nakenbilder av seg selv: – Jeg måtte gå noen runder

BERGEN (VG) TV-aktuelle Caroline Berg Eriksen tok en pause fra bloggen med familieferie i sommer. Bildedelingen lot likevel ikke vente på seg.
Les mer om:

Weng dropper tøff Karlsson-duell – treneren stopper ny hardøkt

HITRA/OSLO (NRK): Heidi Weng (28) virker endelig å være i slag igjen. Men landslagsledelsen og skistjernen er klok av skade – og setter klare begrensninger gjennom vår, sommer og høst.
Les mer om:

Det sto om livet til fire ungdommer på Stavernfestivalen: – Det bekymrer oss

Flere unge mennesker var på nippet til å miste livet på Stavernfestivalen i sommer.
Les mer om:

Terrorsiktede Manshaus: Importerte terrorutstyr etter at PST fikk tips

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) fikk tips om Phillip Manshaus’ (21) ekstremisme i fjor sommer. Men da bærumsmannen importerte utstyr som kunne brukes til et angrep, gikk ikke alarmen.

L´Equipe: PSG fikk tilbud om 1 milliard og 3 Real Madrid-spillere

Vi har nettopp skrevet om at Real Madrid nå utnytter situasjonen til Barcelona som sikkert sitter molefonkne igjen etter at budet på totalt 1,9 milliarder kroner for Neymar (først leie, så kjøpe) ble stanset i døra hos PSG.

Vil ta opp selvmordstall i Tromsø med departementet: – Det er langt mellom politisk retorikk og satsing

I sommer har fem kommunale brukere innenfor rus og psykiatri, tatt sine egne liv. Rådet for psykisk helse er dypt bekymret.
Les mer om:

Nyinnkjøpt Real Madrid-spiller sendes rett ut

Det høres i overkant dramatisk ut, men er selvfølgelig en helt naturlig utvikling. I sommer skaffet Real seg det japanske angrepstalentet Takefusa Kubo fra FC Tokyo. Nå skal han ut å «stjæle» spilletid i La Liga. For det første Real gjør,  er å leie 18-åringen ut til nyopprykkede Mallorca.

Pellegrino forlater Strømsgodset – rykker oppover på Eliteserietabellen

I våres var Pellegrino fast på Godset-laget. Etter flere handler i sommer har situasjonen endret seg for 29-åringen. Derfor var det ikke så overraskende at angrepsspilleren skifter gressmatte. På torsdag kom bekreftelsen fra Kristiansund. – Amahl Pellegrino er en spiller vi kjenner godt til. Han har spilt mye mot KBK, og vi har fulgt ham over lang tid. Han tilfører oss noen meget verdifulle offensive kvaliteter og kan bekle flere roller framover i banen. Han har bevist tidligere at han er en målgjører, og vi ser veldig fram til å se ham spille i KBK-drakt, sier sportslig leder Kenneth A.

Uvanlig mange er smittet av harepest

Så langt i sommer er det meldt om 22 tilfeller av harepest – 10 av dem i Hedmark. Antall personer som smittes, vil trolig øke utover høsten.
Les mer om:

Marca: Real Madrid er i Paris for forhandlinger

PSG skal ha takket nei til utleie av Neymar til Barcelona og opsjon på kjøp for totalt 1,9 milliarder kroner med forfall neste sommer. Kravet i Paris skal være at de rundt 2,2 milliarder kronene de la ut for Neymar, finner veien tilbake.

Falsk nettside lokker turister med isfiske og Hawaii-fest

Isfiske, Hawaii-party, langrennsløyper og fransk konditori har lokket turister til Feøy utenfor Karmøy i sommer. Problemet er bare at det eneste øya tilbyr er en landhandel og et toalett på bedehuset.
Les mer om:

Dansk U21-landslagskeeper på plass

Det er et lån med kjøpsopsjon som Haugesund har sikret seg i det 20 år gamle keepertalentet Oskar Snorre Frigast Olsen.

Spider-Man forlater Marvel-universet

Tidligere denne uken rapporterte Deadline at Disney og Sony hadde støtt på uenigheter om rettighetene til karakteren Spider-Man. Etter at forhandlingene om en ny avtale gikk skeis bryter de to firmaene nå et tre år langt samarbeid. Det betyr heldigvis ikke at det er vårt siste gjensyn med superhelten. LES OGSÅ: Klart for mer «Matrix». I sommer premierte «Spider-Man: Far From Home» med lunkne anmeldelser, men gode besøkstall.

– Nå kan vi starte skikkelig

Haugesund International School har flyttet fra Rossabø skole til gamle Håland skole på Torvastad. Rektor Julie Osteig tar tatt imot 60 elever etter en sommer fylt med oppussing.

TMZ: Liam Hemsworth har søkt om skilsmisse fra Miley Cyrus

Ifølge kjendisnettstedet var det Hemsworth som initierte skilsmissen mellom de to stjernene i sommer.
Les mer om:

Kristiina har ikke fått brukt garasjen på seks uker fordi Telenors arbeid med å legge fiber utenfor huset har stoppet opp

Kristiina Bjørklund har verken fått malt huset eller brukt hagen i sommer fordi Telenor har gravd opp gata utenfor husveggen. Nå har det ikke skjedd noe på seks uker.

Jazzklubben vil få det til å swinge på «Kysten»: – Å få til noe slikt ville rett og slett være en drøm

Leder for Tønsberg Jazzklubb, Erik Steenbuch, drømmer om å kunne servere deg jazzcruise i skjærgården neste sommer.
Les mer om:

Opplever stor økning i omsetningen om sommeren

Både Pantelotteriet og Spar-butikken i Skånevik har opplevd markant økning i omsetning i sommer.
Les mer om:

– I dette fengselet skal mennesket stå i fokus

Store deler av det nye fengselet i Mandal er ferdig. Helt ferdig er det ved påsketider og første innsatte vil være på plass i juni neste sommer.
Les mer om: