Nyheter om Sommer


Rune kjøpte huset i sommer, brant ned til grunnen i natt

Rune Storhaug og kona Anny Hauglid våknet brått natt til søndag med å få oppleve alles mareritt. Huset de kjøpte i Dobbeveien i Kjølebrønd sto i full fyr.
Les mer om:

Både TV og internett ute(pluss)

I sommer fikk Tore Silset i Øverbygda på Hjelset lagt inn fiber. Onsdag falt både fjernsyn og internett ut, Silset venter nå på svar på når feilen blir rettet.
Les mer om:

Kreftlege Dagfinn Øgreid granskes i seks tilsynssaker

I fjor sommer fikk lege Dagfinn Øgreid (63) advarsler i fire tilsynssaker. Nå er han involvert i seks nye tilsynssaker. Fylkeslegen kaller det unikt. – Flott at jeg får en objektiv tilbakemelding på behandlingen som gis, sier Øgreid.
Les mer om:

Trysil Sommerskiskole åpnet påmeldingen fredag: – Aukland, Northug, Klæbo, Holund og Krüger kommer som instruktører

– I sommer var det 340 deltakere, det gjør oss til Norges største.

♫ G-Eazy er shady om Halsey på ny EP

G-Eazy overrasker fansen med ny skummel EP, Scary Nights. Det nærmer seg halloween, og er det noen som føler tidens ånd, så er det G-Eazy. – En liten godbit, skriver stjernen på Instagram Cali-rapperen har med seg The Game, Miguel, Gunna, Preme, Moneybagg Yo og Dex Lauper på skremselsutgivelsen. EP-en åpner med «Scary Nights». Låten maler et beksvart bilde på byliv, men det mest skremmende er nok G-Eazys beretning om eget forhold til berømmelse. Ellers er nok ikke tematikken så altfor halloween-relatert, men vi klager ikke.

Napoli-eieren orker ikke mer barnehage fra superstjernen

Lorenzo Insagne er en av de største stjernene på Napoli. Dette vet han utmerket godt og nekter å akseptere behandling som ikke viser respekt for dette. I sommer svirret det rykter om at 28-åringen ikke lenger trivdes hos Napoli. Med unntak av noen kortere utleieopphold på starten av karrieren, har Insigne vært fast brikke hos Napoli siden 2010. Les: Steven Gerrard er nå «The Man» i Skottland Nå sørger kapteinen selv for å forsterke ryktet om at en exit ligger og lurker.

Bilverkstedet er ikke konkurs: – Vi får stadig nye kunder og jobber gjerne i helga

Da busselskapet Sommer Bussreiser AS ble slått konkurs, trodde mange at bilverkstedet som holder til i samme bygning, også var konkurs. Det er feil.
Les mer om:

United kan nå tape 10-0 mot Liverpool – Solskjær blir

Det har brygget opp til Solskjær-storm før søndagens kamp på Old Trafford mellom United og Liverpool.

Isabelle (19) mener det må en holdningsendring til: – Jeg skjønner ikke at noen vil at dette skal være førsteinntrykket av byen vår

Det var i sommer at hun beit seg merke i det først. Etter det har hun ikke klart å overse alt søppelet som ligger rundt Jessheim stasjon og ellers i byen. Nå har hun en klar beskjed til Jessheims innbyggere – plukk sjøl!
Les mer om:

AC Milan har nå blitt et prosjekt for Zlatan

Vi har sett det komme. De sportslige resultatene har det vært så som så med, der Milan har levd i skyggen av 4-5 klubber i Serie A.

Intens landslagspause for RBK. Horneland er fornøyd med utbyttet.

Eirik Horneland har benyttet tiden etter tapet mot FK Haugesund til å gjøre det han har savnet siden i sommer.
Les mer om:

Intens landslagspause for RBK. Horneland er fornøyd med utbyttet.

Eirik Horneland har benyttet tiden etter tapet mot FK Haugesund til å gjøre det han har savnet siden i sommer.
Les mer om:

«Har fortsatt mange venner igjen i Milano»

Det var et salig kaos før tidligere kaptein og supersterne Mauro Icardi gikk på utlån til den franske storklubben Paris Saint-Germain, men han føler ingen bitterhet ovenfor klubben. Til italienske avisen Gazzetta dello Sport sier han «Jeg har fremdeles mange venner i Milano» Les: Vincent Kompany gir Anderlecht trøbbel Sist sesong på Inter Milan var fantastisk helt frem til det ble snakk om forlengelse av kontrakt og nye klubber som stod og banket på døra.
Les mer om:

Styrtrik prins og eks-supermodell vil bygge i Lofoten. Nå har de kommet med innspill

I sommer kjøpte prins Rahim Aga Khan tre eiendommer for til sammen 3,5 millioner i Offersøya i Vestvågøy. Nå har han kommet med innspill til kommunes arealplan der han ønkser å utvide byggegrensen helt ned til Offersøystraumen.

Eyvind (80) jobber fire dager i uka - og sykler til jobben, sommer som vinter

Eyvind Hesselberg (80) har vært på samme arbeidsplass i nesten 53 år, men han har ingen umiddelbare planer om å gi seg. – Det er godt å bruke hodet og å komme seg ut og treffe folk, sier ingeniøren.
Les mer om:

Birkir Bjarnason klar for ny klubb

Islendingen har vært klubbløs siden sommer. Nå er han klar for klubb i Qatar.
Les mer om:

Birkir Bjarnason klar for ny klubb

Islendingen har vært klubbløs siden sommer. Nå er han klar for klubb i Qatar.
Les mer om:

Birkir Bjarnason nærmer seg ny klubb

Islendingen har vært klubbløs siden sommer. Nå er han på vei til Qatar.
Les mer om:

Birkir Bjarnason nærmer seg ny klubb

Islendingen har vært klubbløs siden sommer. Nå skal han være på vei til Qatar.
Les mer om:

Arbeids­ulykke på Mjåvann: Liten helling fikk store konse­kvenser

Arbeidstilsynet fant ikke brudd på regelverket etter arbeidsulykka på Mjåvann i sommer. De peker på underlaget som bakenforliggende årsak til at en person kom i klem og døde.
Les mer om:

Vincent Kompany gir Anderlecht trøbbel

Nå er det klubben selv som holdes ansvarlig for glippen, men likevel. Den hypre iveren etter å sikre seg legenden Kompany som spillende trener overstyrte god administrasjonsdrift. Ifølge Bold dømmes Anderlecht til å betale en bot på rundt 50 000 kroner for å bryte UEFAs Pro Licens regler. Les: Casemiro gjorde sitt livs beste valg – tok fri fra kulda hos Real Madrid For da Kompany ble hentet inn som trener i sommer, hadde ikke City-legenden den nødvendige Pro Licens som kreves i Belgia. Anderlecht skal ha prøvd seg på: Jammen, det er jo Simon Davies som er ansatt som trener.

Jack ville ha 85 000 kroner for denne plata - det fikk han ikke og da tok han et brutalt grep

PORSGRUNN: Rapartisten Jack Winther la i sommer ut en sjelden platinaplate ut for salg for 85 000 kroner. Det gikk ikke helt etter planen.

Norskkurdere løslatt i Tyrkia

To kurdere fra Stavanger er løslatt fra varetekt i Tyrkia, hvor de har sittet fengslet siden i sommer. De må fortsatt bli værende i landet.
Les mer om:

Terrorsiktede norskkurdere løslatt i Tyrkia

To kurdere fra Stavanger er løslatt fra varetekt i Tyrkia, der de har sittet fengslet siden i sommer. Men de må bli værende i landet.
Les mer om:

Hongkongs leder avbrutt av tilrop og buing fra parlamentet

Carrie Lam, som leder den selvstyrte bystaten i Kina, ble tvunget til å stanse sin tale etter protester blant de folkevalgte i salen. Parlamentet i Hongkong er samlet for første gang etter protestene begynte i sommer.
Les mer om: