Nyheter om Sommer


Barcelona-presidenten vag om veien videre

Real Madrid kan avgjøre La Liga med seier i neste kamp. Dette betyr at om Barcelona også mislykkes i Champions League, blir dette en sesong som vil huskes for kaos, kaos og atter koas. Så hva skjer med Quique Setién oppi alt dette? Xavi skal inn og lede Barcelona en dag, men akkurat nå ser det ut som timingen ikke er riktig. Det er ikke uvanlig at en klubbpresident støtter den sittende manageren helt til kunngjøringen om en oppsigelse kommer, men når vi lytter til Josep Maria Bartomeu, virker det ikke som det skjer noe dramatisk i sommer.

Guardiola planlegger storhandel i sommer

Manchester City er klare til å åpne lommeboken etter at de mandag fikk beskjed om at de ikke blir utestengt fra Champions League.

United fant ikke ut av det – nå venter den største luringen

Det meste har gått veien for United etter viruspausen, og det så ut til å gå veien denne sommerkvelden på Old Trafford også. Trodde de fleste. Før Southampton-kampen hadde Solskjær og gjengen notert seg for Premier League-rekord som første laget med fire seire på rad med tre mål. Så var det denne Ralph Hasenhüttl. Southampton-manageren så på begynnelsen av sesongen ut til å være på sikker vei ut av klubben etter en elendig start og det historiske 0-9 tapet på hjemmebane mot Leicester.

To av tre velger Norge

Et økende antall nordmenn planlegger for norgesferie i sommer, viser en ny undersøkelse fra Innovasjon Norge.
Les mer om:

Hjemmesommer gir økt salg av maling, dette er de mest solgte fargene i Tromsø: – Det er trist

– Grå hverdag på gråværsdager. Vi må ha mer farger, sier Line Mørk og Christer Wille Foslund på Fargerike og skulle gjerne solgt mer fargerike farger til tromsøværingene i sommer.
Les mer om:

To av tre nordmenn vil feriere i Norge i sommer

Et økende antall nordmenn planlegger for norgesferie i sommer, viser en ny undersøkelse fra Innovasjon Norge.
Les mer om:

To av tre nordmenn vil feriere i Norge i sommer

Et økende antall nordmenn planlegger for norgesferie i sommer, viser en ny undersøkelse fra Innovasjon Norge.
Les mer om:

Årets sommer er høysesong for sonder til Mars

Årets sommer er høysesong for å skyte ut sonder til Mars. Tre land ligger i startgropen og venter på det gunstigste tidspunktet for oppskyting.
Les mer om:

Salget har eksplodert hos Hans Andreas (40) og Kristin (40): - Vi satser på kvalitet

Interessen for hjemmedyrking har eksplodert i sommer, viser salgstallene hos Breivik Gartneri.
Les mer om:

Camilla (46) er ny daglig leder på Hankø Seilkro: – Jeg elsker stemningen her

Camilla Aas (46) har flyttet ut på Hankø i sommer for å komme inn under huden på Hankø Seilkro.
Les mer om:

Nakstad advarer: – Anbefaler ingen å reise utenlands i sommer

Selv om myndighetene nå har åpnet opp for at nordmenn kan dra på ferie til utlandet og turoperatørene ser massivt trykk, er assisterende helsedirektør Espen Nakstad klokkeklar i sin advarsel til nordmenn.
Les mer om:

United-mål må selges i sommer

Valencia-manager Albert Celades uttalte i februar at han håpet Ferran Torres skulle bli i klubben i mange, mange år. Så fikk Celades sparken for en måned siden og ryktene sier nå at Valencia trenger å selge noen av sine største ressursene. Som Torres. Ifølge Marca er begge Manchester-klubbene med i racet for å sikre seg den spanske vingen, med Real Madrid, Dortmund, Napoli, Milan og Juventus på hjul. What a solo goal!

Vil betale det som kreves for N’Golo Kante

Den kinesiske forretningsmannen Zhang Jindong (god for 8,7 milliarder dollar) som eier Inter Milan lovte Antonio Conte da han overtok managerstolen i mai i fjor at det ikke skulle stå på penger, så lenge laget har en positiv utvikling. Begge holder det de lover, i sommer vil den italienske storklubben stå som en av få som kan og vil bruke mye penger. – Italienske Gazzetta dello Sport skriver at N’Golo Kante er start ønsket av Antonio Conte og at Chelsea skal være villige til å la sin franske midtbanekriger forlate Stamford Bridge i sommer til en god pris.

Denne ferga skal løse kaoset på fergekaiene

Politikerne i Nordland har fått mye kjeft i sommer. Nå blar de opp millioner for å løse fergekaoset på Helgeland - og får skryt for løsningen.
Les mer om:

Massimo (13): Kongen av skateparken

Massimo Pino Mondaca (13) bruker mellom tre og fire timer hver dag i skateparken på Haugenstua. I sommer har han hatt parken nesten helt for seg selv - og det er han mer enn fornøyd med.
Les mer om:

Chelsea-stjerne kan forlate klubben i sjokkovergang

Tidligere Chelsea-trener skal ønske å gjenforenes med N'Golo Kanté i sommer.
Les mer om:

Ofrer Luke Shaw for Leicester stjerne

For ikke så lenge siden ville det ikke vært et stort offer for Ole Gunnar Solskjær å ofre Luke Shaw for en annen spiller, men i det siste har den engelske backen startet å levere og er en del av førsteleveren. The Mirror skriver at Ben Chilwell som har levert jevnt og trutt for Leicester de siste årene skal være sterkt ønsket av Manchester United, såpass ivrige er de på en deal at Luke Shaw kan bli ofret. Les: Liverpool-supporterne må forberede seg på et liv uten Jürgen Klopp Den engelske backen har stort sett blir nevnt i sammenheng med en overgang til Chelsea.

Snart kan vi ta ferien til i Nord-Sverige

Hvis antall koronasmittede synker er det en mulighet for svensk sommer i Nord-Sverige for nordmenn.
Les mer om:

Hotellene jubler over hett marked: – Fullbooket ut juli

Det er ingen tvil om at turistene drar sørover i sommer. Både Hotel Lyngørporten og Tvedestrand Fjordhotell kan melde om fulle hus.
Les mer om:

Skal du på bilferie i Norge i sommer? Dette koster det med bompenger

Så mye koster det i bompenger fra Nordstrand til noen populære reisemål i Norge.

Aktiv sommer for Norsk Folkehjelp(pluss)

I Harstad kjenner vi nok Norsk Folkehjelp beste fra påskeberedskap på vinterstid, men de har nok å gjøre også på sommeren. – Det er helt rett, for om sommeren er det mange oppdrag som leteaksjoner og vaktoppdrag for forskjellige arrangement, sier Roy Jonasen i Norsk Folkehjelp Harstad.

Derfor smelter kronen i sommervarmen

Sommeren kommer, og kronen faller i verdi. For alle som reiser utenlands gjør dette ferien dyrere. Men hvorfor er det sånn? Og hvorfor synes det å skje hver sommer?
Les mer om:

Langt færre reiser med buss for tog i sommer

Under halvparten av passasjerene som vanligvis reiser med buss for tog på Østlandet om sommeren, har gjort det i år.
Les mer om:

Politiet ber nordmenn på bilferie om å kjøre forsiktig

Rekordmange nordmenn har lagt opp til bilferie i sommer, viste nylig en undersøkelse fra Statens vegvesen. Nå ber politiet bilistene om å kjøre forsiktig.

Politiet ber nordmenn på bilferie om å kjøre forsiktig(pluss)

Rekordmange nordmenn har lagt opp til bilferie i sommer, viste nylig en undersøkelse fra Statens vegvesen. Nå ber politiet bilistene om å kjøre forsiktig.