Nyheter om Sommer


Konsertarrangør Rune Olsen: – Fredrikstad har størst potensial

I sommer har sarpingen Rune Olsen invitert over 12.000 mennesker på fest med to svære utendørskonserter i distriktet vårt. Fredrikstad ble valgt som arena for konserten med Gyllene Tider, fordi byen anses å ha størst potensial.
Les mer om:

Jean Alassane Mendy tilbake til norsk fotball

I sommer signerte spissen Jean Alassane Mendy en toårskontrakt med skotske Dundee, det gikk rett i vifta og for noen uker siden ble kontrakten terminert.  Har vært veldig god tidligere, mener han er på vei tilbake nå! Norsk-senegaleseren har tidligere spilt og imponert i blant annet Sandefjord og Kristiansund, men nå fortsetter 29-åringen karrieren i HamKam. Sportssjef Espen Olsen bekrefter til Hamar Arbeiderblad at de har skrevet under en avtale på et år. Les: Ferrari avduker sitt seneste villdyr Olsen er svært fornøyd med at man har kommet i mål med spissjakten.

Ønsker seg til Barcelona

19 år gamle Matthijs de Ligt er en av Europas aller største talenter noe som hans faste plass på Ajax i flere år er et bevis på. Han har sammen med Virgil van Dijks bygget et meget solid midtstopper par på det nederlandske landslaget. Mange Liverpool fans har etter van Dijks sin rekordovergang fra  Southampton i 2017 drømt om at de to skal gjøre det samme Anfield.

– Jeg er den mest hardtarbeidende i Norge!

Thomas «JNS» Jones hviler aldri, noe han selv skriver under på. JNS lager musikk for seg selv, men produserer også beats for artister som Unge Ferrari, Larsiveli, Pasha, Lars Vaular, Izabell, Emir og Tayla Parx. Nå er Hamar-artisten og -produsenten aktuell med singelen «Bounce», hvor han teamer opp med svenske Mhina. Hva er det du formidler på «Bounce», JNS?  – «De sa nei men jeg kom inn uansett, de kan ikke playe meg, snudde bord som unibet».

To nye amerikanske navn bekreftet til Kadetten

Kadetten Music Festival har så langt denne måneden annonsert de første norgeskonsertene til Cardi B og H.E.R. Førstnevnte skulle i utgangspunktet gjort sin konsertdebut her til lands under Palmesus i fjor sommer, men måtte kansellere alle sine planlagte konserter etter at det ble kjent at hun var blitt gravid. I dag fortsetter festivalen i Sandvika å tilføye gode urbane navn til programmet.
Les mer om:

Kommune vil støtte jubileet til fiskefestivalen

I sommer arrangeres den 60. utgaven av fiskefestivalen og kommunen vil for første gang på 19 år gi festivalen støtte.
Les mer om:

Dansk far (54) fortviler over norsk regelverk: – Dette er helt høl i hue

Selv om danske «Jesper» fikk omsorgsretten for sin norske datter, får de ikke flytte sammen til Danmark. I verste fall kan de måtte bli boende i Norge frem til i sommer.
Les mer om:

– Såpass konkret at det ser ut til å gå mot salg

Etter snart 50 år det slutt for Ford på Svehaug neste sommer. Jan Audun Lutro kan røpe at det ligger an til salg av den 14 mål store tomten.
Les mer om:

Karmøybu på A-landslaget

Karina Sævik er tatt ut i troppen til Algarve Cup. Og er med andre ord høyaktuell for VM i Frankrike i sommer.

Popstjernen med helomvending etter Twitter-storm

Det er deler av en skokolleksjon som bærer Perrys navn som fremkalte raseri på Twitter, og nå er skomodellene trukket fra salg, melder TMZ. Det var snakk om sandaler og loafers som var utsmykket med store blå øyne og ditto røde lepper.

Til kunstens forsvar

I sommer hadde jeg gleden av å låne en leilighet i Kristiansand. En by jeg vanligvis ikke har noen tilknytning til, men lei av Oslosommeren tok jeg med familien på en sommerferie jeg trodde skulle bestå av is og bading.
Les mer om:

Refstad skoles fremtid utredes: - Ønsker at bygget rives

Undervisningsbygg er i gang med å utrede Refstad skoles fremtid etter funn av setningsskader i fjor sommer. Slik Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ser det er rivning beste alternativ.
Les mer om:

Kurtovic klar for Györ

Amanda Kurtovic forlater CSM Bucuresti til fordel for den ungarske toppklubben Györ. Hun slutter seg til klubben i sommer. Dermed blir hun lagvenninne med Stine Bredal Oftedal, Kari Aalvik Grimsbø, Veronica Kristiansen og Kari Brattset.

Kurtovic klar for Györ

Amanda Kurtovic forlater CSM Bucuresti til fordel for den ungarske toppklubben Györ. Hun slutter seg til klubben i sommer.
Les mer om:

Fikk 124 minutter for Stabæk – sendes på utlån

Filip Valencic kom fra en finsk storklubb i fjor sommer. For Henning Berg har dette betydd lite. Nå bærer det tilbake til Finland. Valencic kom fra finske HJK Helsink, der den offensive midtbanespilleren var blitt kåret til årets spiller i den finske ligaen. I Eliteserien ble situasjonen en helt annen. 27-åringen kom bare på banen i seks kamper forrige sesong. Til sammen spilte han 124 minutter, og scoret ingen mål. Alt så mye lysere ut da det var varmt på Nadderud.

Ikke byggestart til våren likevel

- Hvis alt går som vi ønsker, kan det bli byggestart i sommer, men vi kan fort bikke over ferien.
Les mer om:

Dette er den nye jærbuen som ble unik i register i London

Null grader og iskald vind. Men gled deg, det går raskt mot sommer, i år med en ny sort rhododendron fra Bryne.
Les mer om:

Ber om fred i moskeen

Han er bare 19 år, styrelederen i Det muslimske trossamfunn i Mandal. Nå er Bashar Basrawi Alahmed midtpunktet i en betent strid som har vart siden sist sommer.
Les mer om:

Countrystjerne til Haugesund

I sommer kan alle som liker vaskeekte countrymusikk se fram til en kveld i Festiviteten.
Les mer om:

– Vi vil sprenge demningen i sommer

– Dere rører ikke demningen, sier en mann som haster forbi på brua. Magne Ø. Skoland og Tom Helge Moen ønsker å sprenge bort kraftverksdemningen på Moi for å hindre flom.
Les mer om:

Solskjær gir ikke opp Manchester Uniteds brasilianer

Mange har ventet på at Fred blir sendt ut fra Old Trafford, spesielt da han ikke fikk være med på å dunke lille Fulham. Under femten kamper og én fattig scoring siden ankomsten i sommer, taler om en spiller som er langt fra å akklimatisere seg etter overgangen fra ukrainske Sjakhtar Donetsk. Da Fred heller ikke ble tatt med i troppen som skulle møte nedrykkskandidaten Fulham, virket dette som en bekreftelse på at brasilianeren ikke finner sin plass hos United og i Premier League. Finner nok varmen til slutt.

Ny artist til Foynhagen: – Dette blir en av de største i sommer

Highasakite er neste artist ut som spiller på Foynhagen i sommer.
Les mer om:

Potten er allerede tom

Ordningen gjør at produsenter kan få refundert inntil 25 prosent av utgiftene i Norge. I år var det satt av 75 millioner, og pengene er altså fordelt allerede. Samtidig er det flere som vil til Norge for å lage film, skriver Bergens Tidende. Per Henry Borch i True North Norway sier seks filmer, alle fra Hollywood, ønsker å bruke Norge og Vestlandet i vår og sommer.

Norsk Grønnkraft bygger Veiski kraftverk

I sommer startet Norsk grønnkraft fra Oslo byggingen av Veiski kraftverk i Sørfold. Entreprenøren er Brødrene Haddeland fra Kvinesdal.

Håper å åpne ny matbutikk her neste sommer

Coop Vestviken håper å kunne åpne ny butikk i Sandviksveien på Høvik sommeren 2020.
Les mer om: