Nyheter om Sommer


Fotoboksene langs norske veier justert: Skal ta 70 000 flere fartssyndere i år

Vær ekstra nøye med å holde fartsgrensa i sommer. Fotoboksene skal nemlig ta 70.000 flere fartssyndere i år enn tidligere.
Les mer om:

Gary Neville forteller Liverpool hvorfor det er smart å signere Christian Eriksen

Gary Neville tror Christian Eriksen kan følge i fotsporene til Xherdan Shaqiri og har oppfordret Liverpool til å signere den danske midtbanespilleren i sommer. Shaqiri var et røverkjøp på 13 millioner pund fra Stoke i juli 2018 etter at Liverpool aktiverte Stoke-midtbanespillerens frigjøringsklausul. Den sveitsiske stjernen spilte 63 ganger for Liverpool og vant Premier League og Champions League. Neville tror Eriksen kan være en like bra signering som Shaqiri, muligens enda bedre!.

I år kan Filip (37) ønske ni tusen gjester velkommen: – Det er bedre enn noensinne

TOKKE: For første gang på to år kommer det gjester fra hele verden til historiske Dalen Hotel. Hotelldirektør Filip Åbom ser fram mot en travel sommer.
Les mer om:

Neste Real Madrid-spiller får «Sergio Ramos-behandling»

Vi får fortsatt vondt når vi tenker på exiten til El Capitan fra Real Madrid. Fotballkrigeren Sergio Ramos hadde siden 2005 vært en stor suksessfaktor hos kongeklubben før han ble vurdert «for gammel og grå» forrige sommer. Nå er det spilleren med flest titler i i klubbens historie som får en tilsvarende behandling. Sergio Ramos hadde ingen intensjon om å forlate San Bernabeu, men trengte forutsigbarhet utover ettårskontrakten Real var villig til å gi ham (som de senere trakk tilbake).

Goal: Arsenal har snudd situasjonen – mister ikke Eddie Nketiah

Det var sterke signaler om at Eddie Nketiah ønsker seg videre når muligheten byr seg som free agent i sommer. Etter å ha trippet i skyggen uten å få de store mulighetene, var tålmodigheten til 22-åringen slutt tidligere i sesongen.

Juventus teller ned dagene til Angél Di Maria er fri

Syv svært gode år i Paris går mot slutten for den tidligere Manchester United floppen Angél Di Maria. Den argentinske angriperens kontrakt med Paris Saint-Germain blir ikke fornyet. Om noen dager er han fri til å signere for en ny klubb. Juventus har i flere år vært ute etter å hente Angél Di Maria til klubben, men som alltid den gamle dame ønsker seg spillere på gratis overgang. Det gikk rykter i spansk presse om at Real Madrid manager Carlo Ancelotti, som var De Maria sin sjef sist gang han ledet kongens klubb ønsker var klar for en retur.

Manchester United til Ullevaal

Manchester United skal til Norge i sommer. 30. juli skal United spille treningskamp mot Diego Simeones Atlético Madrid på Ullevaal. Les mer på tv2.no.

Klekkesuksess for «klimavinneren»

Nå er det dokumentert: Den uønskede pukkellaksen vil fylle elevene i Nord-Norge i gigantiske mengder neste sommer.
Les mer om:

Stor test av luftrensere – pollenallergikernes nye bestevenn

Mens mange jubler over vår, sommer og sol, kommer de varme årstidene også med dårlig nytt for mange: Pollen.
Les mer om:

Holder stengt i sommer: – Vil nok oppleves som et savn

Er du turist og skal på camping i Bodø i sommer, må du 10 kilometer ut av byen.
Les mer om:

Varsler arbeid på jernbanen – her blir det buss for tog

Bane NOR skal jobbe på store deler av Østlandet i sommer.
Les mer om:

Våt og kjølig mai-avslutning

Det er lite som minner om bikinivær og sommer de fleste steder i landet kommende dager.
Les mer om:

Sjekk hva Emma og kollegene skal prøve ut på Tjøme i sommer

Sommeren på Engø Gård er full av bryllup, feriegjester – og flere nye konsepter i år.
Les mer om:

Bare én av ti headlinere på britiske storfestivaler i sommer vil være kvinne

Skal gjennomgå varslingsordningen til politiet i Norge
Les mer om:

Gjør flere endringer ved Brygga i sommer: – Dette blir en prøveordning

I fjor fikk Tønsberg kommune en klagestorm etter å ha innført nye priser. I år gjør blir de tre endringer som båtgjestene kan glede seg over.
Les mer om:

I fjor ble den sett i Oslofjorden og i Lofoten – nå kommer den digre haien tilbake

Den blir opptil elleve meter lang og i fjor sommer ble den sett 149 ganger i Norge. Heldigvis står ikke menneske på menyen...
Les mer om:

Har tatt avgjørelsen om William Saliba – men er ikke sikkert han blir hørt

Da Arsenal hentet inn Ben White og sendte William Saliba til Marseille forrige sommer, var det flere som lurte på om dette var et varig veivalg. Den unge midstopperen hadde fortsatt til gode å få debuten i Arsenal-drakta, nå kunne det virke som Arteta hadde valgt bort franskmannen som ble hentet til klubben i 2019. Dette blir ikke utfallet – hvis det er opp til Arteta. Saliba har hatt utleieopphold hos Saint Etienne (2019/20) og Nice (2021), men har fått sitt skikkelige gjennombrudd den siste sesongen hos Marseille.

Agenten til VG: «Stor sjanse» for Braut Brunes-salg i sommer

Jonatan Braut Brunes (21) kan følge i fetter Erling Braut Haaland (21) sine fotspor med et klubbytte innen relativt kort tid, får VG opplyst.

Bekymret for vold blant unge: – De har sittet inne i to år, ingen vet effekten av det

Vold, ran og trusler er økende i ungdomsmiljøer i Vestfold. Flere kommuner forbereder seg på en utfordrende sommer.
Les mer om:

To Premier League-rivaler kjemper om Jesus

Manchester City-spiss Gabriel Jesus kommer ikke til å fornye kontrakten hos årets Premier League-mestere. Ifølge Fabrizio Romano ønsker ikke 25-åringen å bli værende Etihad Stadium. Han har scoret åtte og assistert åtte mål på 28 Premier League-kamper denne sesongen, men har er fortsatt ikke førstevalget til Guardiola. Og med Haaland blir det ikke akkurat mer spilletid på brasilianeren. «Min fremtid er fortsatt usikker. Jeg har allerede uttrykt mitt ønske til Man City og til agenten min.

Lingard endelig i forhandlinger med den perfekte klubben

Jesse Lingard. Tidligere up and coming fra akademiet, løftet for alvor frem av Jose Mourinho, matchvinner i FA Cupfinalen 2016. De siste sesongene har det vært alt annet enn en naturlig fortsettelse av de første sesongen hos United. Ute av den engelske landslagstroppen, 548 minutter på banen denne sesongen der spillerne han konkurrer med om spilletid ofte har underlevert. Fratatt muligheten av Rangnick til å ta avskjed med supporterne i siste hjemmekamp, selv da United ledet 3-0 over Brentford med 18 minutter igjen av kampen.

Konsert med kjente artister her i sommer

"Historier fra livets landevei" er tittelen på konserten som finner sted ved Vanntårnet på Simonstad i Åmli onsdag 29. juni.
Les mer om:

Blå Kors blir nedringt av foreldre

Det er stor pågang til ferietilbudet i regi av Blå Kors i sommer. Organisasjonen forteller at de får mange telefoner fra fortvilte foreldre.
Les mer om:

Eventappen Bizzy gir unge billigere festivalbilletter i sommer

Er du mellom 18 og 21 år får du billigere billetter til flere av sommerens store musikkfestivaler i Viken. Se listen her.
Les mer om:

Bruce Springsteen til Norge neste sommer

30. juni neste år spiller Bruce Springsteen på Voldsløkka i Oslo som en del av en større turné i Europa.
Les mer om:

Mest lest siste uke