Nyheter om Soma


Soma: Mann i 40-årene har fått stikkskader

Foreløpig uklart hvor alvorlige skadene er.
Les mer om:

Tyske krigsgjenstander stjålet fra Soma

Gjenstander fra andre verdenskrig er stjålet fra Rogaland krigshistoriske museum på Soma.
Les mer om:

Sexdukkedom fra Høyesterett: - Gjør politiets arbeid lettere

Barnesexdukker er seksualiserte fremstillinger av barn, mener Høyesterett. – I tråd med det vi har ment hele tiden, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sør-Vest politidistrikt.

Nytt skadeverk på Soma gravlund

Mannen som tidligere i uken ble pågrepet for omfattende skadeverk på Soma gravlund, gjorde torsdag morgen nytt skadeverk samme sted.
Les mer om:

Mann i 20-åra sikta i vanda­lismesak på Soma

Omfattande øydeleggingar på Soma gravlund i Sandnes.
Les mer om:

Gravlund utsatt for omfattende skadeverk

Det er gjort omfattende skadeverk ved Soma gravlund i Sandnes. En mann i 20-årene er siktet i saken.
Les mer om:

Gravskjending i Sandnes

Flere graver er skjendet ved Soma gravlund i Sandnes, melder politiet. 15 gravstøtter er veltet, og rundt 30 gravplasser er utsatt for skadeverk.
Les mer om:

Mann i 20-årene siktet for skade­verket på Soma gravlund

Det er gjort skadeverk på flere gravplasser på Soma gravlund i Sandnes. 15 gravstøtter er veltet, én er smurt inn med blod, og 30 gravplasser er utsatt for generelt skadeverk.
Les mer om:

Skadeverk på flere gravplasser på Soma gravlund

Det er gjort skadeverk på flere gravplasser på Soma gravlund i Sandnes. 15 gravstøtter er veltet, én er smurt inn med blod, og 30 gravplasser er utsatt for generelt skadeverk.
Les mer om:

– Fikk min gamle sjørøverskute opp i luften igjen

Martin Soma kjøpte sin drage, utformet som en sjørøverskute, i USA for 15 år siden. På Hellestøstranden fikk han den opp i luften igjen.
Les mer om:

Klima- og miljøministeren plukket søppel med guttene på Grannes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KLIMA:- Det er en bestilling om at vi må gjøre mer for miljøet, sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen om guttenes innsats.Elvestuen har nettopp plukket søppel sammen med guttegjengen på Grannes Fritidshjem.

I morgen får disse elevene besøk fra regjeringen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) har latt seg imponere av miljøbevisste elever ved Grannes skole.

Håkon (14) er Solas nye BMX-talent

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BMX: Håkon Fredrik Leinebø blir av mange sett på som den neste store BMX-rytteren med tilknytning til Sola. Nå som Eirik Wegger har bestemt seg for å trappe ned, så skriker lokalmiljøet etter et nytt sykkelhåp, mye tyder på at dette kan bli Håkon.Begynte tidlig Da han gikk siste året i barnehagen tok moren hans, Monica Solberg Leinebø som forøvrig er leder i BMX-klubben, med Håkon på et BMX-stevne i Sandnes.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Russen etterlot seg et hav av søppel på Vaulen

600–800 russ samlet seg på Vaulen badeplass for å feste lørdag kveld. - Det ser ikke ut der nå - det er et hav av søppel, sier politioverbetjent Torstein Soma.
Les mer om:

Nå er BMX-banen endelig åpnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har vært en lang vei å gå til der vi er nå, og det er mange å takke, sier leder i Sola BMX klubb, Monica Solberg-Leinebø.Klubben som inntil i fjor holdt til i Salemkrossen på Sømme kunne endelig offisielt åpne sin nye bane på Soma. Banen har riktig nok vært i bruk til både sommerskole, regionscup og treninger siden i fjor sommer.- Det er mange å takke for at vi er her nå.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Elevstreik, bompenger og sykkelråkjørere ble tema da Grannes-elever møtte politikerne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Onar Hetland har fikset Toyota i snart 31 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har jobbet her i snart 31 år, men jeg rakk å gjøre noen andre ting før jeg begynte hos Toyota, forteller han."Lurt" inni Forsvaret - Jeg tok mask og mekk på videregående og fortsatte med faget maskinarbeider, før jeg ble "lurt" av en klassekamerat til å søke meg inn i Forsvaret. Jeg sier lurt, men sannheten er at kameraten min ikke hadde lyst til å søke seg inn alene, så jeg ble med.

Gjør seg klare til BMX-åpning

BMX-banen på Soma ble tatt i bruk i fjor sommer, men nå blir det offisiell markering.
Les mer om:

Sven Soma fra Sandnes ble 106,5 år: «Han må ha funnet en egen glede i å leve»

Sven Soma fra Sandnes ble 106 1/2 år. Inntil for et halvt års tid siden bodde han hjemme på gården. Unntaket var noen dramatiske år under krigen.
Les mer om:

Blåbussen lever igjen

Gutta på Soma kan endelig vise frem Blåbussen på veiene, nesten 60 år etter avskilting, og 15 år etter restaureringen begynte.
Les mer om:

Dette koster Bocuse-eventyret

Mondo bruker 2,5 millioner kroner på at kjøkkensjef Christian André Pettersen skal konkurrere i Lyon. Det betyr et enda større underskudd for bedriften, men daglig leder Thorstein Soma synes likevel det er verd det.
Les mer om:

Russeguttene Erlend og Tobias reiser til Strasbourg med egenprodusert, prisbelønt youtube-video

Russeguttene på Media og Kommunikasjon på Bergeland, Erlend Soma Ekeland og Tobias Michelsen Karlsen vant Fritt Ord-prisen for sin propagandavideo. Nå innkasserer de premien i Strasbourg, der Thorbjørn Jagland venter.