Nyheter om Solvik


Fortsetter et 40 år langt samarbeid. – Det gir nysatsingen et seriøst stempel

– Jeg tror det er mange i Tønsberg som synes det er bra disse to klubbene har slått seg sammen. Håpet er jo at en pluss en blir tre, sier banksjef Terje Solvik i DNB i Tønsberg.
Les mer om:

Kritiserer barne- og fødetilbudet i nysjukehuset(pluss)

Bunadsgeriljaen mener barne- og fødetilbudet ved fellessjukehuset ikke er godt nok, og vil beholde føde i Kristiansund. Anja Solvik sier hvorfor, men blir imøtegått av klinikksjef Siebke.
Les mer om:

Spennende i barnehagen: Kunst til lek, kos og undring

Hengekøyer og bøyde lyktestolper har blitt til kunst på Ellingsrud. Verket «Post Natur» til Ingrid Solvik er én av syv vinnere i Kulturetatens kunstkonkurranse.
Les mer om:

Rykket ut til brann i båt ved Malmøya

Politibåten fikk seg en tur til Solvik camping lørdag ettermiddag etter melding om brann.
Les mer om:

Nå åpner hundebarnehagen igjen

SKIEN: Solvik Hundebarnehage åpner dørene for firbente på onsdag.
Les mer om:

Da Anja (44) tok på seg bunaden, eksploderte en debatt om fødetilbud

Anja Cecilie Solvik (44) startet Bunadsgeriljaen for å redde fødeavdelingen i Kristiansund. Nå leder hun en folkehær som teller langt flere enn Høyre og Frps medlemsmasse til sammen.
Les mer om:

Padlerne var klart best til å ro!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var tre heat i årets kapproing. I første heat var det russen I med Sebastian Versland og Maximillian Løseth som rodde mot russen II som bestod av Ashraf Zhahid og Andreas Vinningland. Russen I kom i mål på 7,25 mens russen II fikk tiden 7,46I heat nummer to var det Norsk Oppdrettsservice med Benedicte Glendrange og Lill Anita Hellestøl mot Flekkefjord Gutte og Pikekorps som var representert med Espen Loga og Eli Oma.

Pusser opp badeperle på Malmøya for 14 millioner kroner

1. juli skal en etterlengtet oppgradering av badeplassen på Solvik på Malmøya være ferdig.
Les mer om:

Delte ut storjobb på E39

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norconsult AS vant kontrakten, med en verdi på 30 millioner kroner.- For Nye Veier er tildelingen av oppdraget en viktig milepæl. Nå starter reguleringsarbeidet opp med full tyngde. Målet er vedtatt plan i løpet av 2020 og byggestart første halvår 2021, sier prosjektdirektør Asbjørn Heieraas.Utbyggingssjef for strekningen er Harald J. Solvik, som også har ansvaret for pågående utbygging fra Kristiansand vest til Mandal øst.

Resultatene fra «Grisen-rundt »

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Testløpet «Grisen» er et av høydepunktene i løpet av påskesamlingen i Flekkefjord. Runden er på 2,6 kilometer, hvor padlerne kan få teste kreftene og sammenligne seg med resultatene fra fjorårets løp. Mandag dag var det greie forhold i fjorden og en god sjanse for å få gode tider.- Vi ser på dette som årets første store løp, men resultatene teller ikke noe utenom samlingen.

Bunadsgeriljaleder jubler over utsettelse(pluss)

– Vi opplever at mange romsdalinger står sammen med oss i kampen for et trygt helsevesen. Og vi feirer hver delseier som det var den største, sier Anja Cecilie Solvik, leder for bunadsgeriljaen.
Les mer om:

– Får massiv støtte fra Romsdal(pluss)

– Bunader fra Romsdal er ekstra velkommen. Vi opplever at mange romsdalinger står sammen med oss i kampen for et trygt helsevesen, sier Anja Cecilie Solvik, leder for bunadsgeriljaen.
Les mer om:

New set of wheels

Ketil Solvik Olsen har hatt en amerikansk familie i mer enn 30 år. Og en Buick i bare en dag eller to.

Kim-André har vært rusfri i sju måneder: – Jobben i hundebarnehage er terapi for meg

SKIEN: – Jeg har aldri helt fått det til på andre arbeidsplasser. Alkoholen har tatt overhånd, sier Kim-André Møtteberg (30). Han jobber som frivillig på Solvik hundegård, via Tyrilistiftelsen, og har vært nykter i sju måneder. Snart blir han hundetrener.
Les mer om:

Planene for Sandvika Sjøfront

Sandvika vel oppfatter at prosjektet er en konsekvens av planene for ny E18 i tunnel under Sandvika fra Solvik/Blommenholm til Gyssestad/Slependen.
Les mer om:

Asker-kunstner tilbake etter sykdom

Anja Cecilie Solvik har som mange andre kunstnere funnet veien til Dikemark. Nå er hun klar for «Kunst rett vest».
Les mer om:

Amerika-klar eksminister ladet opp på AmCar-messe

SØRMARKA ARENA: - Alt med motor er moro. Moro er det også med entusiasmen og lidenskapen som er her i dag, sier Ketil Solvik Olsen, som er over middels bil-interessert.

Søviknes og Solvik Olsen ute av regjeringen

Frp-statsrådene Ketil Solvik-Olsen og Terje Søviknes trekker seg. De blir erstattet av Jon Georg Dale og Kjell-Børge Freiberg.

Fortau kan bli gjort smalere for å hindre rush-sniking

Statens vegvesen vurderer å gjøre fortauet smalere slik at det ikke skal bli mulig å snike seg forbi rushtidsbommen i Sandviksveien ved Solvik.
Les mer om: