Nyheter om Solveig Horne


Solveig Horne inn i ledelsen i Frps stortingsgruppe

Tidligere barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne er valgt til 2. nestleder i Fremskrittspartiets stortingsgruppe.
Les mer om:

Norge har aldri hatt flere polititjenestemenn

Sør-Vest politidistrikt har økt med 182 nye politiårsverk siden 2013. - Dette viser at de grepene vi har gjort fungerer, sier stortingsrepresentant og medlem av justiskomitéen, Solveig Horne (Frp).

Likevel ikke flertall på Stortinget for Monas sak

– En skam og skandale, sier Karin Andersen (SV). – Et svik, hevder Lene Vågslid (Ap). – Jeg er rasende og gråt hele kvelden. Solveig Horne løy for meg, mener Mona Anita Espedal.

Disse vil bli fylkesmann i Rogaland

Foruten helseminister Bent Høie (47) og stortingsrepresentant Solveig Horne (49) er søkerlisten til fylkesmannsembetet i Rogaland blottet for favoritter.

Bent Høie og Solveig Horne vil bli fylkesmann

Helseminister Bent Høie (47) søker embetet som fylkesmann i Rogaland, og har samtidig varslet Høyre om at han ikke tar gjenvalg til Stortinget i 2021. I søkerprosessen får han konkurranse av tidligere barne- og likestillingsminister Solveig Horne.

Bent Høie og Solveig Horne vil bli fylkesmann i Rogaland

Bent Høie søker embetet som fylkesmann i Rogaland, og har samtidig varslet Høyre om at han ikke tar gjenvalg til Stortinget i 2021. Høie får konkurranse fra tidligere statsråd Solveig Horne.

Helfo-kontoret på Sola rammes ikke av kuttene

- Jeg er svært glad for at det nå er besluttet at Helfos kontor på Sola skal bestå, sier stortingspolitiker Solveig Horne (Frp).
Les mer om:

Tajik: - Vi skal ikke bruke silkehansker på Listhaug

– Jeg tror ikke opposisjonen forstår hva de har satt i gang, sier Solveig Horne, som spår en markant Sylvi Listhaug på stortingsbenken. Hadia Tajik lover å gi Listhaug sterk motstand.

Vil gi folk rett til å bære våpen på gata i Norge

Agder FpU har fremmet forslag om at sivile skal få lov til å bære våpen på offentlige steder. – Helt urealistisk, sier justispolitisk talsperson i Fremskrittspartiet, Solveig Horne.

Leirstein inn i kontrollkomiteen

Ulf Leirstein skal inn i kontroll- og konstitusjonskomiteen, mens Solveig Horne overtar hans plass i justiskomiteen.

Omrokkeringer i Frp

Tidligere statsråd Per-Willy Amundsen er valgt inn i stortingsgruppens gruppestyre, og blir medlem i utenriks- og forsvarskomitéen. Solveig Horne blir justispolitisk talsperson.

Leirstein inn i kontrollkomiteen

Ulf Leirstein skal inn i kontroll- og konstitusjonskomiteen, mens Solveig Horne overtar hans plass i justiskomiteen.

Njåstad og Horne erstatter Leirstein hos Frp

Helge André Njåstad overtar som parlamentarisk første nestleder i Fremskrittspartiet, mens Solveig Horne blir partiets nye justispolitiske talsperson.

– Fortvilte fedre gjør inntrykk

Gråtende fedre kontaktet tidligere barne- og familieminister Solveig Horne fordi de ikke fikk se ungene sine.
Les mer om:

Familien har forberedt Iselin Nybø (V) på tøffe tak i regjering

Solveig Horne (Frp) går ut av regjeringen med følgende råd til Iselin Nybø (V): - Ikke prøv å være verdensmester i alt.

Takknemlig og tårevåt Solveig Horne ut av regjering

– Det har vært et eventyr, men ganske så intenst og arbeidskrevende.
Les mer om:

Solveig Horne ferdig i regjeringen

Horne returnerer til Stortinget. I dag ble den nye regjeringen presentert.

Atle Simonsen (Frp) er ny statssekretær

Solveig Horne (Frp) «tar» stortingsplassen til Atle Simonsen, som skal tilbake i regjeringsapparatet igjen. Samtidig mister Rogaland en statssekretær.

Atle Simonsen (Frp) på vei inn i regjeringsapparatet

Solveig Horne (Frp) «tar» stortingsplassen til Atle Simonsen, som skal tilbake i regjeringsapparatet igjen. Samtidig mister Rogaland en statssekretær.

Atle Simonsen (Frp) til Kunnskapsdepartementet

Solveig Horne (Frp) «tar» stortingsplassen til Atle Simonsen, som blir statssekretær. Samtidig mister Rogaland statssekretær Kai-Morten Terning i regjeringsapparatet.

Kjære Solveig Horne

Vi som arbeider i barnevernet synes det er flott at du ønsker å legge til rette for at vi kan øke kompetansen vår. Vi ønsker også bedre kompetanse og rammebetingelser slik at vi kan gi barna og foreldrene et best mulig tilbud.
Les mer om:

Kjære Solveig Horne

Takk for ditt oppklarende innlegg i fvn. 8/11 hvor du deler med oss hverdagsmennesker dine nye strategier innen barnevernet.
Les mer om:

– Et stort ansvar som folkevalgt

Torsdag deltar Salangen-ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp) i panelet sammen med statsråd Solveig Horne der vold mot barn er tema.
Les mer om:

Meetoo - lamma av skam

Solveig Horne kan bidra til å stoppa seksuell trakassering. Det trengst, for det er for mange tafatte Tarantino’ar blant oss.
Les mer om: