Nyheter om Solvang


FREDAGSFJAS: Ida Fladen

Det skal ikke gå stille i dørene når vi ringer helgen inn. I vår semi-faste spalte Fredagsfjas blir vi litt bedre kjent med våre favorittfjes. Denne uken er det godjenta Ida Fladen som deler om sitt helgefjas og planer for den kommende sommeren. Lesere med superhukommelse husker kanskje at vi hadde en Fredagsfjas med Ida Fladen helt tilbake i 2013, men seks år etter må det da være lov å gjenta gleden. I en jungel av podcast har den tidligere NRK- og TV 2-profilen seilet til topps med Ida med hjertet i hånden.

Turgåer «på skattejakt» fant udetonert håndgranat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD/NORDBERG: Politiet meldte onsdag klokken 10.47 på Twitter at de ville sprenge en håndgranat som var funnet i skogen mellom Nordberg og Solvang.Like etter klokken 11 bekrefter operasjonsleder Gjermund Stokkli at granaten er ufarliggjort. Men funnet ble gjort allerede klokken 7 onsdag morgen. - Granaten ble funnet av en turgåer som søkte med metalldetektor i skogen.

Turgåer «på skattejakt» fant udetonert håndgranat i skogen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD/NORDBERG: Politiet meldte onsdag klokken 10.47 på Twitter at de ville sprenge en håndgranat som var funnet i skogen mellom Nordberg og Solvang.Like etter klokken 11 bekrefter operasjonsleder Gjermund Stokkli at granaten er ufarliggjort. Men funnet ble gjort allerede klokken 7 onsdag morgen. - Granaten ble funnet av en turgåer som søkte med metalldetektor i skogen.

Sprenging etter funn av granat i skogen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Onsdag formiddag melder politiet følgende: Oslo. I forbindelse med funn av en gammel granat fra 2.verdenskrig som er funnet i skogen mellom Solvang og Nordberg, vil det komme en kontrollert sprenging av denne nå ca kl 1050. Vi har sperret av området.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 19. juni 2019 Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke.

Ble kastet ut fra kolonihagen. Fikk medhold i retten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGN/NORDBERG: Dommen, som nylig falt i Oslo tingrett, tilkjenner eieren av en hageparsell erstatning for sine saksomkostninger på 182.000 kroner, som Solvang kolonihager må betale.Det er Estatenyheter som skriver om tvisten mellom hytteeieren og styret i kolonihagen.

Tre biler i ulykke på Solvang

Rykket ut til trafikkulykke i Tønsberg.

Overraskende opptur for «Debatten» – TV-ekspert peker på «Fredrik-effekten»

Det er ikke mange TV-programmer som kan skilte med en økning i antall lineære seere. «Debatten» med Fredrik Solvang er ett av dem.
Les mer om:

Norske influencer-beefs – fritt etter hukommelsen

Hadde du turt å stå rakrygget i stormen? Influencere krangler på samme måte som vanlige mennesker krangler. Forskjellen er bare at oppvasken ofte tas i offentligheten. Den siste tiden har det vært mye bråk rundt stjerner utenfor landegrensene til kongeriket Norge. Ja, vi snakker om James Charles vs.

Solvang vil ta debatten fra prinsesse Märthas ståsted

Fredrik Solvang tar prinsesse-debatten på NRK1 i kveld. – Men jeg vil at vi skal gjøre det med hennes perspektiv, fra hennes ståsted, sier den profilerte programlederen til VG.
Les mer om:

Oppussingen av Døgnet på Kjelle: – Det har blitt litt mer stil

Som 17-åring begynte Trond Kristiansen (37), fra Solvang, som nattarbeider på en bensinstasjon i Tønsberg. Nå driver han Shell Kjelleveien. Fredag ønsket han velkommen til et nytt konsept og nyoppussede lokaler.

Full utskifting for MDG

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Denne uken har MDG klar listen til høstens lokalvalg. Det var tidlig klart at Pål Berg blir partiets toppkandidat og dermed lokalstyrelederkandidat. Han er administrasjonssjef for den nye folkehøyskolen som skal starte opp til høsten. På andre og tredjeplass står Olivia Ericson og Jovna Z. Dunfjell. Partiet har hatt to representanter i lokalstyret siste periode.

Det spesielle huset har hatt samme eier i 55 år: – Det har sittet langt inne, men vi bestemte oss til slutt for å selge

Samme familie har bodd i den arkitekttegnede boligen på Solvang siden 1964. Nå skal det selges.
Les mer om:

Jostein selger småbruket for å få penger til hytta

NOTODDEN: Jostein Solvang selger nå småbruket på Yli ikke langt fra Notodden sentrum. Pengene skal gå til å finansiere hytta han har kjøpt sammen med samboeren.
Les mer om:

8. klassinger på skogstur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag 8. mai er det igjen duket for DNTs årlige Opptur. I Flekkefjord kommune går turen til Storeheia, mens i Kvinesdal går turen til Hamreheia.Over halvparten av landets 8. klassinger forlater denne dagen klasserommene for å bruke dagen på friluftsliv og naturopplevelser.

Fortviler ikkje over forseinka bjerkreimshall

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det begynner så absolutt å likna noko. Faktisk liknar det veldig på ein topp moderne fleirbrukshall tilpassa ei rekke ulike behov, først og fremst hjå bygdefolk i ulike aldrar, men òg hjå tilreisande. Men idrettshalldelen av nye Bjerkreimshallen blir likevel ikkje ferdig til midten av juni.

Småbarnsfamilien gikk bare en på tur forbi – vipps hadde de kjøpt seg hytte – midt i byen!

Søte små eventyrhus, bugnende hager og søte lukter. Hver hage representerer en personlighet, og ingen er like. Bli med inn i kolonihagen på Solvang!
Les mer om:

Åtte menn og en kvinne kjemper om ledig rektorjobb

Til høsten takker Ingunn T. Færaas for seg etter 13 år som rektor på Solvang skole. Nå er det klart hvem som vil bli etterfølgeren hennes.
Les mer om:

Politiet rykket ut etter melding om russeslagsmål

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGN: I natt meldte politiet følgende: Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med politiet torsdag morgen, og som forteller at flere russebusser hadde samlet seg i Klaus Torgårds vei og i området ved Solvang kolonihager i natt.Det har også vært utrykning i forbindelse med russebråk andre steder i byen, i løpet av natten, kan også politiet fortelle.LES OGSÅ: Politiet melder om russebråk, natt til onsdag.

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Drømmepåske i fjellheimen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Om man har en hytte som venter på å bli pyntet med gule farger og påskekyllinger eller om man har lyst til å bli enda bedre kjent med norsk natur, er påsken en tid mange velger å dra til fjells. I forkant av fjorårets påske kunne Den Norske Turistforeningen garantere tidenes påske, med sjeldne fine forhold i fjellet. Til tross for senere påske og ikke på langt nær like store snømengder i år, er turgjengen optimistiske.

Skal unngå at påsken går rett i dass!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Alle DNTs hytter er i år utstyrt med sterkere vaskemidler og desinfeksjonsmidler for å hindre at påsken blir en reprise av fjorårets, da noroviruset herjet.- Det var veldig synd på dem som ble syke og måtte avbryte påsketuren sin.

Best og verst fra blogg-Norge: Mars

Hei og hjertelig velkommen til en ny måned! Det er lite som har stått stille denne måneden, ei heller i bloggverdenen.

Har du lyst på ved? – Kom og hent, sier Øivind

I skogen bak kolonihagene på Solvang ligger det ved trær og kvist som kan brukes som ved.
Les mer om:

Gunnar Solvang skulle på rehabilitering på helsehuset, men kom aldri hjem etter oppholdet

– Når de svikter på det helt elementære som å få i pasienter mat og vann, er det noe som er helt feil.
Les mer om:

Cannabisplantasje på Solvang: – Flere kilo, og strafferamme på ti års fengsel

To av tre fengslede mennene er varetektsfengslet ytterligere én uke. Politiet bruker omfattende ressurser på etterforskningen av cannabisplantasjen i en enebolig på Solvang.
Les mer om: