Nyheter om Soltvedt


Før dro spillere Rosenborg ikke ville ha til Ranheim, nå er alt snudd på hodet

Serieleder Brann ser på til serietoer Ranheim når de nå i sommer skal styrke laget. Ranheim har overrasket absolutt alle, inkludert dem selv med en fantastisk sesong.

Fikk rødt kort på onsdag, signerte for «de røde» på torsdag

Brann koser seg på toppen av Eliteserien og har blitt en attraktiv klubb igjen, nå gir de sin tredje fra U-stallen en proffkontrakt. – De to som allerede er «inne» i varmen er Marius Bildøy og Emil Kalsaas. 18-år gamle Nicholas Marthinussen debuterte på Branns A-lag sist måned. Det er blitt to cupkamper så langt, i tillegg til at han har sittet på benken i Eliteserien. Les: G17 landslagsspiller: Fra Brann til Bundesliga Nå sender klubben et tydelig signal til unggutten ved å tilby ham proffkontrakt.

G17 landslagsspiller: Fra Brann til Bundesliga

I dag har pappaen til Brann talent Sander Christiansen bekreftet at det har åpnet seg opp en kjempemulighet hos Bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach. Bjørn Johan Johansen har bekreftet en overgang til Bergens Tidende:  Sander Christiansen som ble 17 år den 29 april, har vært på besøk hos blant andre Borussia Mönchegladbach og Eintracht Frankfurt den siste tiden. Les: 16 år gammelt talent oppdaget av storklubber «Vi ble kontaktet tidlig av Borussia Mönchegladbach og ble godt tatt imot da vi besøkte klubben.

Var egentlig ikke noe valg når han ikke ville forlenge

Brann fikk ikke til å forlenge avtale med en av sine unge veteraner Kasper Skaanes og ble for noen minutter siden enig med Start om en overgang. Den energiske 23-åringen har slitt med å få spilletid under Lars Arne Nilssen i Brann og var på utgående kontrakt. Les: Angrepstalent blir hjemme, hadde ikke tid til Liverpool «Jeg har kjent Kasper siden jeg trente guttelaget. Han er en strålende fyr og en spiller vi ønsket å ha med oss videre.

Angrepstalent blir hjemme, hadde ikke tid til Liverpool

I fjor høst var vingen Halldor Stenevik en del av Nest-Sotra sitt opprykk til OBOS-Ligaen på lån fra Brann. Han kom til Brann i 2015 fra Fyllingsdalen og ble en del av klubbens ungdomssatsing.  Nå skal han tilbake til kjente omgivelser   «Dette er en fin mulighet for meg til å konkurrere om en plass på et godt OBOS-lag. Jeg skal benytte denne sjansen til å hjelpe laget med energi og målpoeng.

Klarte å signere viktig spiller etter fire kontraktsforslag

Denne vinteren har det vært lang mellom de gode nyhetene for Brann, klubben har blitt kraftig svekket ved at flere spillere har funnet veien til andre klubber. På grunn av snøkaos ble første kamp i årets serie, mot Ranheim utsatt, så vi vet ikke hvor svekket de faktisk er. Les: Utelatt, bare en Brannspiller sørget for flere mål i fjor Etter dagens signering er det grunn til å være litt mer optimistisk. Kampen mot Ranheim er avlyst grunnet dårlige baneforhold.

Kampen avlyst: “Drit i å kjør en slik backstabbing”

Det overrasker absolutt ingen at det kan være kaldt i Norge 10 mars. Ranheim som er nye i Eliteserien har jobbet knallhardt hele uken for at banen skal være klar for å ta imot Brann. Da Brann kom og så banen var de ikke spesielt lystne på å spille der, forholdene var for dårlige for dem, mens Ranheim ville veldig gjerne spille. Dommeren bestemte rett før kampen å avlyse. Les: To Eliteserie kamper må utsettes Brann er ikke vant med slike forhold, Bergen har vesentlig mindre snø enn i Trondheim.

Utelatt, bare en Brannspiller sørget for flere mål i fjor

En Eliteserieklubb har bare lov til å ha 9 spillere som ikke er utviklet i Norge, de som kan telle i Bergen har en stund påpekt at Brann har 10. Branns nest mest scorende spiller fra fjoråret, Deyver Vega, er utelatt fra kamptroppen klubben har levert. – Dette er en spiller som senest i september ble kåret til beste i Brann av Brann. -Forrige uke leverte Brann inn kamptroppen til Norges Fotballforbund uten Vega. Listen er ikke endelig “Jeg regner med det kun er fordi jeg er skadet.

Strømmen av Vålerengaspillere som drar vestover begynner å bli kraftig

De siste sesongene har Ruben Kristiansen, Sivert Heltne Nilsen og Daniel Braaten forlatt Vålerenga etter at Oslos stolthet fant ut at de ville satse på andre spillere.

Forlater Brann, men ingen vil bekrefte

Odd har desperat behov for en ny spiss og nå henter de en gammel kjenning. Torgeir Børven er ifølge Varden på vei bort fra Brann til Odd.  Den 27 år gamle spissen var Odd spiller fra 2009 til 2012 og var før Brann innom både Vålerenga og den nederlandske klubben Twente. “Odd må ha en spiss og Børven har vært god der før. Han har vært plaget med skader og lite spilletid og en overgang kommer kanskje til å gi ham den lille piffen han trenger for å komme over kneika.

- Ønsker å beholde dem

Mot Stabæk var Daniel Braaten og Amin Nouri to av Branns beste spillere. Men de har ikke signert kontrakt med Brann neste år. - Vi vil ha dem med videre, sier sportssjef Rune Soltvedt.

På tandem med hunden i kurven

Anna-Kristine Soltvedt hadde følge med moren Trude Silje og hunden Ludde på sin tur fra Mariero til Sandnes
Les mer om:

– Branns måte å spela fotball på kan gi suksess i Europa

Sportssjef Rune Soltvedt meiner spelestilen vil sikra Brann gode resultat ute i Europa. Samstundes jobbar klubben på spreng med å forsterke stallen til neste år.

Ett spillerkjøp i 2015 gir Rune Soltvedt skikkelig dårlig samvittighet

- Det var kjempedårlig gjort av oss, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt.
Les mer om:

Branns sportssjef advarer fansen

– Vi må ikke tro vi er bedre enn det vi er, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt etter at rødtrøyene har fått en god start på årets Tippeliga-sesong.
Les mer om:

– Fjollete å kalle Brann et restemarked for Vålerenga

Sportssjef Rune Soltvedt er strålende fornøyd med trekløveret fra Valle Hovin.