Nyheter om Solli


Nina (50) jobbet døgnet rundt for å redde bedrifter – så ble hun koronasyk selv: – Det jeg husker aller best var angsten

– Det har vært en veldig hektisk vår, alt ble bare kastet på oss fra den ene dagen til den andre, sier Nina Solli.
Les mer om:

Lei av regnvær? Bli med «Ut og jazze» med RBs podkast

Vi har telt ned til årets festival med podkasten Ut og jazze. Her kan du lytte til de seks episodene med Kikkan, Ane Brun, Jo Tore Bæverfjord, Svein Åge Johansen, Tor Hammerø og Hans-Olav Solli.
Les mer om:

Kjære bedrift, ta imot en lærling!

Nina Solli: – Målet er at alle kvalifiserte søkere skal få læreplass. Det er krevende, særlig i år.
Les mer om:

Spurt ut om varsel kun dager før Økokrim sto på døra til ordføreren: Fikk sjokkbeskjeden under en fortrolig samtale

Inge Solli (V) har gått hardt ut og kritisert at han ikke ble informert før i mai. Overfor RB innrømmer han at han allerede i februar fikk vite om siktelsen av ordfører Hilde Thorkildsen (Ap).

Pub i Moss danket ut Dragen i Fredrikstad i NM: – Det er alltid gøy å slå «storebror»

– Det er kjempekoselig at kunder og arrangører setter pris på det vi prøver å få til, sier Lewi Solli, eier av Øre Villa Kro, etter at stedet gikk til topps i ny kåring i helgen.
Les mer om:

Fungerende ordfører varslet først etter tre måneder: – Jeg manglet viktig informasjon

Fungerende ordfører i Nittedal, Inge Solli (V), reagerer på at han ikke ble orientert om korrupsjonssaken ordfører Hilde Torkildsen er siktet for før.

Bakke-Jensen og Vedum rister på hodet over forslag om statuefjerning

Flere tusen har skrevet under på et krav om å fjerne blant annet Churchill-statuen på Solli plass i Oslo. – Uaktuelt, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen.

Grønn Ungdom vil fjerne Oslos Churchill-statue

Teodor Bruu i Grønn Ungdom vil fjerne Winston Churchills statue fra Solli Plass i Oslo. Han mener at Churchill var en rasist. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum kaller forslaget fordummende og historieløst.

Kutt i formueskatten sikrer og skaper arbeidsplasser

Vonka og Solli, NHO: – Nå trenger vi politikk som bidrar til å skape og bevare private arbeidsplasser. Det er forsøket verdt å ta bort skatt på arbeidende kapital i hvert fall nå under krisen, for å sikre at folk har en jobb å gå til.
Les mer om:

To personer lettere skadd i kollisjon mellom buss og trikk i Oslo

To personer er sendt til legevakten etter at en buss og en trikk kolliderte på Solli plass lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Grillsalg det lukter svidd av – og nylagt sand på stranda: – Nå kommer sommeren(pluss)

Værmeldingen har definitivt ikke gått trønderne hus forbi. Kjell Åge Solli ved Coop Bygg forteller om et grillsalg de knapt har sett maken til.
Les mer om:

Sjekk Johnnys dansende strykevideo(pluss)

Johnny Solli har hatt rollen som familiens bunadskjortestryker i «alle» år. Slikt kan man lage moro ut av.
Les mer om:

Moldejazz gjennomfører festival i juli

Festivalen blir gjennomført i uke 29, mens festivalprogrammet blir klart i uke 21, opplyser festivalsjef Hans-Olav Solli i en pressemelding. – Dette blir en mindre utgave av den opprinnelig planlagte jubileumsfestivalen, men det blir like fullt et fyldig jubileumsprogram med en rekke bestillingsverk og premierer, skriver festivalen i en pressemelding. Der påpekes det hvordan gjennomføringen av festivalen, som blir i uke 29, vil skape positive ringvirkninger for både musikere og leverandører som gjennom dette får betalte oppdrag. – Moldejazz ønsker som den ledende norske jazzfestivalen å gå for
Les mer om:

Lene (38) er sjef for den nye restauranten

Lene Halvorsen-Myhre (38) skulle ha vært i gang på Burger King i Fredrikstad. I stedet følger hun opp barn med hjemmeskole og har vært under opplæring ved kjedens kontor på Solli – med kona som sjef!
Les mer om:

Mamma Aud trådte til med eksamenshjelp da Nairobi ble hermetisk lukket rundt eksamensklare Maria: - Hun fortjener en medalje!

Men reiseselskapet har musiker, gründer og student Maria Solli Sjåvåg ennå ikke hørt noen ting fra...
Les mer om:

– Absolutt ingen bestilling(pluss)

Festivalsjef Hans-Olav Solli understreker at de vil innrette seg etter lokale og nasjonale avgjørelser.
Les mer om:

Moldejazz med ny storskjerm på Plassen(pluss)

–Visningsskjermen inngår i et stort dokumentasjonsarbeid vi gjør i anledning jubileet, sier festivalsjef Hans-Olav Solli, som nå har avtale med Nasjonalbiblioteket om digitalisering av Moldejazz-arkivet.

– Mye tyder på at det går mot avlysning(pluss)

Moldejazz-sjef Hans-Olav Solli håper myndighetene snarest tar en avgjørelse om festivalsommeren. Skjebnedagen for Moldejazz blir i et ekstraordinært styremøte 17. april.
Les mer om:

Nå skal Jannicke bli programleder: – Hva man hiver seg ut i

SKIEN: Arkaden i Skien har gjort om store deler av senterkontorene til tv-studio og fredag blir det konsert med Emil Solli Tangen som skal streames. Programleder blir Jannicke Irwin Abrahamsen.

Foreldrene ble lettet da de skjønte at dette var aprilspøk

– Jeg har sendt en tommel opp til lærerne etter dette, jeg synes dette var morsomt, sier rektor Anja Bøe Solli ved Ulsetskogen skole.
Les mer om:

Kommune trekker seg fra korona-samarbeid

– Vi har nå såpass god kontroll at vi ikke lenger trenger dette tilbudet, sier fungerende ordfører Inge Solli om at Nittedal nå trekker seg ut av samarbeidet om ambulerende prøvetaking-bil og felles korona-telefon.
Les mer om:

Nye krisetall fra næringslivet: En av fem bedrifter i Fredrikstad sier de risikerer å gå konkurs grunnet koronakrisen

I en rykende fersk undersøkelse fra NHO svarer hver femte bedrift i Fredrikstad nå at de risikerer å gå konkurs som følge av korona-tiltakene. – Vi har aldri sett maken, sier regiondirektør i NHO Viken Oslo, Nina Solli.

Oppfordrer til kjøp av fiktive kioskvarer: – Vi kommer til å tape 200.000 kroner

Da det ble klart at loppemarkedet til skolekorpset var avlyst, fikk Tony Solli Fossum og kona Astrid Merete en idé.
Les mer om:

Partssamarbeidet viktig for å håndtere krise

Ulf Lervik, LO, og Nina Solli, NHO, understreker hvor viktig det er at partene samarbeider når det er krise. De vil sammen jobbe for holde samfunnet i gang, sammen stille krav til myndighetene og de anbefaler samarbeid i den enkelte bedrift.
Les mer om:

Regiondirektøren i NHO: – Flere av våre medlemsbedrifter står nå med ryggen mot stupet

30 prosent av bedriftene i Viken og Oslo har permittert medarbeidere allerede. – Flere av våre medlemsbedrifter står nå med ryggen mot stupet, sier Nina Solli i NHO Viken Oslo.
Les mer om: