Nyheter om Solheim


En stolt historie skal være synlig, ikke gjemmes bort

Dag Solheim: – Når det gjelder sportslige meritter, er vi kun overgått av Rosenborg. Det er ikke mye synlig, verken i bybildet eller i det offentlige rom på Stadion.
Les mer om:

Universitets-rektor følte seg presset av statsråd

Rektor Hanne Solheim Hansen ved Nord universitet følte seg presset av utdanningsminister Iselin Nybø (V) i forbindelse med nedleggingssaken.
Les mer om:

Nord-rektoren følte seg presset av statsråden(pluss)

Rektor Hanne Solheim Hansen ved Nord universitet følte seg presset av høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) i forbindelse med nedleggingssaken.
Les mer om:

Rektor følte seg presset av statsråden: – Det var ikke noen god situasjon

Dagen før rektor Hanne Solheim Hansen ved Nord universitet skulle sende ut forslaget om å legge ned flere studiesteder, fikk hun en telefon fra statsråd Iselin Nybø. – Det følte jeg som en presset situasjon, sier rektoren.
Les mer om:

Nord-rektoren følte seg presset av ministeren: – Det var litt sånn «hva er det som skjer her nå?»

Hanne Solheim Hansen følte at Iselin Nybø vurderte å stoppe prosessen rundt nedleggelsen av Nesna.
Les mer om:

Fikk bare 18 måneder i Bayern München

Hver gang noen får sparken i en storklubb peker sports-mediene på Jose Mourinho som den som trolig overtar. – Det har også skjedd i kveld etter at Bayern München i går gikk på et stortap i går og nettopp sparket sin manager Niko Kovač. Da Bayern München tapte 5-1 på lørdag mot Frederik Rønnow og Eintracht Frankfurt, var det mer enn klubbens toppledelse kunne klare. Les: Mats Solheim reiser hjem fra Sverige FC Bayern parts ways with Niko Kovac.

Mats Solheim reiser hjem fra Sverige

I går ble Allsvenskan avgjort senere enn det pleier å gjøre. – Tre lag var med i gullkampen helt til siste dag. – Mats Solheim kjempet om seriegull med Hammarby på lørdag, men ifølge Expressen ble den kampen nordmannens siste for klubben. Kontrakten hans går ut etter sesongen og blir ikke forlenget. Expressen skriver at Solheim reiser hjem til Norge på grunn av familien.

Eit gripande farvel for Solheim: – Veldig emosjonelt

Det vart ein rørande seanse då Mats Solheim tok farvel med Hammarby-fansen laurdag ettermiddag. Klubben, som kjempa om gull, enda til slutt på 3. plass i Allsvenskan.
Les mer om:

Det vart ikkje seriegull på Mats Solheim

ANDEBU (NRK): Høsten er muligens Alma Skredlunds favorittårstid. Da kan hun ligge på bakken og kjenne regnet i ansiktet.
Les mer om:

To vegårsheiinger har fått en spesiell invitasjon av kongen og dronningen

Bjørg Skinnes Solheim og Øystein Værland er begge invitert av kong Harald og dronning Sonja til Afternoon Tea på slottet den 26. november.

– Vi må redusere talet på tilsette, og kutte i tenester(pluss)

Rådmann Wenche Solheim varsla tysdag kveld kommunestyret om at store kutt ventar i Ørsta-budsjettet. Dei gode tidene er over.
Les mer om:

Vil kutte 30 årsverk på lærerutdanningen(pluss)

I løpet av de neste to årene skal Nord universitet spare 30 millioner kroner på Fakultet for lærerutdanning, kunst og kulturfag (FLU). Det betyr 30 færre årsverk, ifølge rektor Hanne Solheim Hansen.
Les mer om:

– Når eg ser alle desse bileta på Facebook med blod over alt, vert eg trist

Johan Trygve Solheim ved Norsk Hjortesenter har sett seg lei av jegerar som deler blodige bilete av dyr dei har jakta på sosiale medium.
Les mer om:

Åtte nordmenn i historisk tett gullkamp

– Det blir litt av ein thriller. Det er heilt uråd å vite korleis det endar, seier Hammarby-spelar Mats Solheim.
Les mer om:

Han er ein av åtte nordmenn i ellevilt gulldrama i Sverige

– Det blir litt av ein thriller. Det er heilt uråd å vite korleis det endar, seier Hammarby-spelar Mats Solheim.
Les mer om:

Lisbeth (44) overlevde da hun hoppet nesten ni meter fra brennende blokk. – Hadde jeg sovnet, hadde jeg nok sovnet inn

Lisbeth Solheim (44) måtte hoppe 8,5 meter rett ned fra brennende blokkleilighet. Det ga henne én viktig lærdom.
Les mer om:

Se den ufattelige tabben som kan ha knust opprykksdrømmen for Start

Notodden-duoen Espen Vasby og Martin Solheim Holmen forærte Sandefjord en gavepakke som kan bli avgjørende i opprykkskampen mot Start.

Se den ufattelige tabben som kan ha knust opprykksdrømmen for Start

Notodden-duoen Espen Vasby og Martin Solheim Holmen forærte Sandefjord en gavepakke som kan bli avgjørende i opprykkskampen mot Start.

Etterlyser flere arenaer for barnemusikk

Maria Solheim og Silje Sirnes Winje er aktuelle med sin andre barneplate. Nå vil duoen ta opp kampen med Crazy Frog og Frost, og etablerer en egen youtube-kanal for norsk barnemusikk.
Les mer om:

Savner satsing på norsk barnemusikk

Derfor starter de sin egen kanal YouTube, og vil slippe musikkvideo til hver av de ti låtene på sin nye, felles barneplate ukentlig frem til jul. – Vi opplever at barnas musikk og kunstuttrykk får stadig mindre oppmerksomhet og plass i de tradisjonelle mediene. Samtidig tilbringer norske barn veldig mye tid på YouTube hvor engelskspråklig musikk dominerer, sier Silje Sirnes Winje. Hun jobbet i NRK i ti år og var programleder for mange ulike satsinger på NRK Super. Men i 2018 valgte hun ifølge plateselskapets pressemelding «å følge med barna over til YouTube».

Suzann Pettersen hyller sønnen i åpent brev: – Min dyrebare gave

Hun avgjorde sin siste turnering på det siste hullet under Solheim Cup. Suzann Pettersen (38) beskriver dramaet – og sitt altoppslukende liv som profesjonell golfspiller – med egne ord i et åpent brev. Men hun vier mest plass til sønnen Herman (14 måneder).
Les mer om:

Marius (25) tar over og blir hotellsjef(pluss)

25 år gamle Marius Solheim Nilsen har fått jobben som daglig leder på Bardufoss hotell.
Les mer om:

Nord-rektor: – Vi satser fortsatt på Helgeland

Under høringen Stortingets utdannings- og forskningskomité mandag 30. september var rektor ved Nord universitet, Hanne Solheim Hansen, tydelig på at den nye studiestedsstrukturen nødvendig for at universitet fortsatt kan være et sterkt universitet.

– Det har vært vanskelig å få nok studenter til Nesna i mange år(pluss)

Rektor Hanne Solheim Hansen poengterte at målet er å utdanne flere sykepleiere og lærere på Helgeland.

Lisbeth hoppet 8,5 meter fra brennende blokk. Da fikk hun en idé

Lisbeth Solheim (44) var fast bestemt på at ulykker og sykdom ikke skulle hindre henne i å leve livet hun vil leve. Nå tar reisebyrået for single litt av.
Les mer om: