Nyheter om Solheim


Drømmeuke for Vegard (17): – Alt har gått på skinner

En drøm har gått i oppfyllelse for Vegard Solheim.
Les mer om:

Podkasten er klar for folkefest: – Nå blir det tatovering på Klæboe!

Podkastpanelet gleder seg så mye til 16. mai-festen at de måtte spille inn en spesielepisode med Dag Solheim.
Les mer om:

Har vært markant etter at hun kom til byen - etter 10 år sier Maria stopp

SKIEN: – Jeg har litt lyst til å prioritere tiden min annerledes, sier Maria Solheim (26).
Les mer om:

Steen Olsen fikk landslagsplass

Den lovende alpinisten Alexander Steen Olsen (20) er tatt ut på landslaget. Totalt 34 utøvere er klar for neste sesong. Det opplyser Norges Skiforbund i en pressemelding. Paralandslaget øker med én utøver. 12 kvinner er tatt ut, mens det er 19 menn som er tatt ut. – Det er en klar målsetting å levere på den internasjonale arenaen.

Måtte stenge basseng etter inspeksjon: Se skrekkbildene her

Verneombud Linda Kristin Solheim stengte ned bassenglokalet til Havøysund skole.
Les mer om:

Fikk høre det fra Grindhaug: – Jeg ble forbannet da jeg leste det

– Jeg ble forbannet da jeg leste det, men det var nok akkurat det han ville, sier Vegard Solheim (17) om det mye omtalte Jostein Grindhaug-sitatet i Haugesunds Avis.
Les mer om:

NOW: Årets turnéensemble fra jazzlinja i Trondheim med egenkomponerte låter

NOW: Årets turnéensemble fra jazzlinja i Trondheim med egenkomponerte låterAlle 15 i ensemblet NOW har komponert stykker til konsertrepertoaret de nettopp har reist ut på veien med. - Det er ingenting som er så bra for utvikling som det å konstant bli utfordret på sine egne idéer og tanker, sier ensemblets kontrabassist, Andreas Solheim.Les mer
Les mer om:

Alpint: Norsk 4.-plass i blandet lagkonkurranse i Frankrike

Norge ble for lette mot Tyskland i blandet lagkonkurranse i parallellslalåm i verdenscupfinalen i alpint i franske Meribel. Dermed glapp pallplassen. Tyskland slo Norge 3-1 i dueller i kamp om tredjeplassen. Thea Louise Stjernesund var overlegen i den første duellen mot tyskernes Antonia Kermer, men Fabian Wilkens Solheim var sjanseløs mot Julian Rauchfuss i duell nummer to.

17-åring aktuell for serielaget: – Han har tatt vare på muligheten

17-årige Vegard Solheim fikk endelig muligheten fra start for FKH.
Les mer om:

Reagerer på Frp-utspel om kommuneøkonomien(pluss)

Kommunedirektør Wenche Solheim reagerer på utspelet til Frp-leiar Tore Thon om kommuneøkonomien.
Les mer om:

Knallomgang av Braathen - kjører for seier

Lucas Braathen er kun 1/100 sekund bak Alexis Pinturault før finaleomgangen i lørdagens storslalåmrenn i Kranjska Gora. I nærheten er også Henrik Kristoffersen. Bærum-alpinisten kjemper om sin tredje verdenscupseier i karrieren og den andre for sesongen. Lørdag kjørte han en strålende første omgang og var svært nær å innta lederrollen. Det gjorde Braathen fra startnummer 16. Han er ikke Norges eneste vinnerkandidat i rennet. Kristoffersen er også i tetsjiktet og har 28 hundredeler opp til Pinturault.

«Jos» bekrefter at FKH-unggutt kan få sjansen mot Rosenborg: – Han er i bildet

Vegard Solheim eller Torje Naustdal? Det er det store spørsmålet før FKH møter Rosenborg.

Tiril (21): - Krigen pregar alt

Tiril Solheim Absalonsen (21) bur i St. Petersburg, som har vore prega av store demonstrasjonar sidan krigen starta. Romvenninna har reist heim til Tsjekkia, mens Tiril er usikker.
Les mer om:

Karina (49) har sett mye rart i jobben sin: – Det er lite som skal til for å få det bedre

For Karina Solheim (49) har føtter vært den store lidenskapen i 30 år.
Les mer om:

Parallelslalåm utsatt til i morgen grunnet kraftig vind

Vinden har grepet tak i bakken i Yanqing. Lørdagens renn ble utsatt to ganger, og nå er det avgjort at lagkonkurransen i parallellslalåm gjennomføres søndag kl 02.00. – På grunn av den kraftige vinden kan ikke juryen og arrangøren gjennomføre lagkonkurransen i dag, skrev FIS i en pressemelding. Norge vant øvelsen i fjorårets VM og ble verdensmester. Med på laget denne gang er Thea Louise Stjernesund, Maria Tviberg, Timon Haugan og Fabian Wilkens Solheim. Rasmus Windingstad og Mina Fürst Holtmann er reserver.
Les mer om:

Ole Kristian (23) er MGP-ekspert: –Jeg bruker nok 20 timer i uka på dette

Ole Kristian Ringdal Solheim (23) er over gjennomsnittet interessert i Melodi Grand Prix og Eurovision. Han har med andre ord fullt opp denne uka.

Lagkonkurransen i alpint framskutt på grunn av værvarselet

Lørdagens lagkonkurranse i alpint starter en time tidligere enn opprinnelig oppsatt. Årsaken er varsel om sterk vind senere på dagen. Endringen betyr at lagkonkurransen, som består av parallellstorslalåm med utslagsrunder, innledes allerede klokka 03.00 norsk tid. Finalen skal kjøres 04.37. Timon Haugan, Fabian Wilkens Solheim, Rasmus Windingstad, Maria Tviberg, Thea Stjernesund og Mina Fürst Holtmann er tatt ut på det norske laget. I hver runde deltar to menn og to kvinner. Laget som seirer i flest dueller vinner. Om det ender 2-2, går laget med best totaltid videre.

«Beppa» (86) og Pernille (20) har snart 400.000 følgere på TikTok: – Du får ikke mer moro enn du lager selv

Jan Erling Jørgensen (86), også kalt «beppa» av barnebarnet Pernille Solheim Andresen (20), er ikke som alle andre bestefedre og barnebarn. De to gjør nemlig suksess sammen på TikTok og Instagram med følgere fra hele verden.

CSKA Moskva sender Emil Bohinen til Serie A

Salernitana med Stefan Strandberg i stallen skraper bunnen i Serie A og de vet de må gjøre noe, dette noe blir sønnen til en av Norges mest kjente fotballprofiler Lars Bohinen. – Dagen etter pappa giftet seg med Jeanette Solheim skjer det store endringer i Emil Bohinens liv også. Emil Bohinen er på første omgang bare på lån hos Serie A-klubben ut sesongen, men hvis Salernitana overlever i Serie A plikter de å kjøpe. – Det er ikke kommunisert en kjøpesum, men den er trolig over 15 millioner som Stabæk mottok for et år siden.

– De får alle muligheter nå

De lokale ungguttene Mathias Tjoland, André Lønning, Eivind Helgeland, Sander Østraat og Vegard Solheim reiste lørdag morgen sammen med FKHs A-lag til Spania på treningsleir.

Wilkens Solheim tatt ut til OL

Nok en alpinist er tatt ut til OL på tampen. Søndag ble Kjetil Jansrud tatt ut til lekene, og onsdag kveld bekreftet alpinlandslaget at Fabian Wilkens Solheim også blir med til Beijing. – Jeg er veldig spent og ydmyk over å få muligheten til å representere Norge i OL 2022. Det har alltid vært en stor drøm for meg, og jeg kan ikke tro at mitt første OL er her allerede, skriver Wilkens Solheim på Instagram. Han var mannen som sikret VM-gull i Cortina i 2021 i lagkonkurransen i parallellslalåm. Det er nå til sammen 14 norske alpinister som er tatt ut til OL i Beijing.

Odermatt vant igjen - Kristoffersen sjettemann

Marco Odermatt vant nok en gang i storslalåm, attpåtil på hjemmebane i Adelboden. Måtte krige for å sikre seieren, men vant til slutt 48 hundredeler foran Manuel Feller. Alexis Pinturault tok den siste pallplassen. Henrik Kristoffersen ble best av de norske på en sjetteplass, men pallplassen var utenfor rekkervidde etter en svak førsteomgang. Fabian Wilkens Solheim imponerte også, og tok en god 14. plass. Leif Kristian Nestvold-Haugen kom seg også til finaleomgangen og ble nummer 26. Lucas Braathen, Alexander Steen Olsen, Rasmus Windingstad og Timon Haugan kom seg ikke til andre omgang.

Odermatt leder - Kristoffersen på 8. etter feil

Ingen kunen gjøre noe med hjemmefavoritt Marco Odermatt på i sveitsiske Adelboden. Leder med 31 hundredeler på Alexis Pinturault som følger tettest. Kroatiske Filip Zubcic ligger på tredjeplass 50 hundredeler bak. Henrik Kristoffersen gjorde en kostbar feil, som gjør at han ligger så mye som 1.84 bak Odermatt. Det holder til 8. plass. Fabian Wilkens Solheim kjørte seg også ned til andre omgang, og ligger på 13. plass etter første omgang. Leif Kristian Nestvold-Haugen kom seg også videre på 29.

Vilde til kjæresten: – Dersom du ikke legger deg inn, så drar jeg fra deg

NOTODDEN: – Så møtte jeg Vilde som snudde alt i livet mitt! Kjærlighetserklæringen kommer fra Vildes samboer Iselin Moen Solheim fra Notodden. Til tross for topplasseringer på brytematta i internasjonale konkurranser, hadde 26-åringen det skikkelig dårlig. Dypt deprimert traff hun nordlendingen Vilde som ikke er redd for å snakke om følelser. – Det har vært tøffe tider, men jeg følte at det er hos Iselin jeg skal være. Det skal være oss!
Les mer om:

Ny proffkontrakt for Sarah (19): – Hadde ikke vært her uten støtten fra familien

Nylig signerte Romerike Ravens-spiller Sarah Deari Solheim (19) en ny 2-års proffkontrakt med klubben.
Les mer om:

Mest lest siste uke