Nyheter om Solheim


Bjørg spinner garn av alt fra hundehår til moskus

SELJORD/KRAGERØ: Da Bjørg Minnesjord Solheim fant den gamle gården i Flatdal, forlot hun det urbane livet i Oslo og startet Telespinn. – Jeg føler meg kjempeheldig som har fått muligheten til å komme hit, sier hun. Nå spinner hun garn av ull fra villsauene på Stråholmen.

– Vi ville beholde sjelen i huset(pluss)

Terese Solheim og Kåre Gunnar Oterhals har stått på hauet i malingsspann og verktøykasser det siste året. Det var viktig for dem å bevare særtrekkene ved det 100 år gamle huset på Mevold gård.
Les mer om:

Se høydepunktene fra Nasjonal Nerdekveld

Tirsdag kveld fikk NRK-nerdene Thomas Nikolai Blekeli og Eirik Solheim leke seg med både nyttige og unyttige dingser.
Les mer om:

Hanna (9) gleder seg til å være «programleder» på FBTV 17. mai

– Hanna skal være mitt sidekick, og hun skal få lov til å avbryte. Dette er jo barnas helg, sier Dag Solheim før den store nasjonaldagshelgen – der du skal underholdes på FBTV i to dager.
Les mer om:

Nå er praktvillaen solgt

SKIEN: Villaen på byens tak som tilhørte Kaizers Orchestra-musikeren Rune Solheim, er nå solgt.
Les mer om:

Ole Arne i Solheim Trevare: – Omsetninga hittil i år ligger hele 35 prosent foran fjoråret, som var et rekordår for bedriften

– I lys av den pågående pandemien og alle utfordringer flere av mine kolleger i næringslivet i Valdres strever med om dagen, har jeg lyst til å presentere litt gladnyheter fra Sør-Aurdal, forteller daglig leder Ole Arne Kvålshaugen hos Solheim Trevare.
Les mer om:

Mandag er det skoleåpning for de minste barna – her er alt du trenger å vite

Her måler rektor Rita Foss Solheim opp passende avstand mellom pultene på Sagabakken skole, mens lærerne vasker. Mandag kommer over 130 elever tilbake etter koronastengingen.
Les mer om:

Hva slags insekt er dette?

Insektene har kommet i svermer til Odderhei og Vågsbygd. Zoolog Roar Solheim sier de er viktige selv om mange ikke vet om dem.
Les mer om:

Han levde av å reise verden rundt som lydtekniker: - Håper noen der ute kan bruke meg til noe

Lydteknikeren David Solheim (47) på Senja lever av å reise verden rundt og lage konserter. Det satte koronakrisen en effektiv stopper for.
Les mer om:

Total uenighet om «Hjemmekampen»: – Celsos' foreldre måtte stå! – Det er bare én Kamp med stor K!

Det mange meninger om hva som er den absolutte «hjemmekampen» de siste 15–20 årene. For mangeårig bypatriot Dag Solheim er det ingen tvil, mens Joacim Jonsson aldri glemmer da Celso Borges' foreldre måtte stå (!).
Les mer om:

Ikke en dag uten oppdrag for Dag (61) i påsken – leder Stjernen-happening og Liverpool-quiz

Dag Solheim (61) ligger ikke på latsiden tross tunge koronatider for mange. Nå slår han et slag for fotballquizer og ikke minst Stjernens store arrangement på nett 1. påskedag.

I kveld blir det Elvis-show med Monica Hjelle på FBTV

– Har du noe som helst forhold til Elvis, så vil du ikke gå glipp av dette, sier Dag Solheim.
Les mer om:

Kjører ut matvarer på bestilling fra kundene(pluss)

For ei drøy uke siden kom en arbeidsledig lydtekniker David Solheim opp med ideen om å starte med utkjøring av varer til folk i Finnsnesområdet. Nå er firmaet Heimlevert etablert.
Les mer om:

Blir vi ukritiske til brudd på menneskerettighetene?

Når norske debattanter som Gunhild Alvik Nyborg, Mats Gilbert og Erik Solheim krever asiatiske og kinesiske tiltak er det viktig å ha klart for seg hvilke, og hvordan disse påvirker styresett, samfunn og rettigheter.

Nå blir det gratis her: – Pengene vi sparer, skal vi bruke lokalt

– Vi hadde trodd at vi skulle betale litt lenger, og ble positivt overrasket, sier Anniken Solheim, som fra 1. april kan kjøre bomfritt over Tverlandsbrua til Tverlandet.
Les mer om:

Jakten på juksemakerne hemmes av pandemien

Coronaviruset setter dopingjegerne omtrent ut av spill. – Vi skulle gjerne gjort mye mer enn vi får gjort for tiden, sier Anders Solheim i Antidoping Norge.
Les mer om:

Se bilder fra konserten nr 2 "Kultur mot virus" på City Scene

Konsert nr.2. Solidaritet med byens kulturarbeidere .Toini & The Tomcats ,Anniken Bakken Lundberg , Monica Hjelle , Frida Amundsen , Marianne Antonsen , Renate Gjerløw Larsen, Hege Saugstad, Hege Saugstad og Renate Gjerløw Larsen, Morgan Lillehjem, Aina Gundersen, Fredrikstadguttane, Pål, Atle og Bjørnar, Eva Iselinn Erichsen og Dag Solheim

Dag Solheim (61) våknet opp til mange forespørsler – rørt over tilbud om å bli assistent for CP-rammet

Fortvilelse ble snudd til glede for Dag Solheim (61) etter at han sto frem i Fredriksstad Blad etter å ha mistet oppdrag på alle fronter. – Det var mest rørende å få tilbud om å bli assistenten til en CP-rammet, sier den allsidige Fredrikstad-mannen.
Les mer om:

Dag Solheim (61): – Mistet alt over natten!

Han er kjent som byens altmuligmann med oppdrag på alle fronter. – Timeplanen var stappfull i månedsvis fremover, men så mistet jeg alt over natten, sier Dag Solheim (61).
Les mer om:

Ørsta og Volda innfører ikkje eigne karantenereglar - enno

Kommunedirektør Wenche Solheim avviser at Ørsta vil innføre eigne karantenereglar, slik som nabokommunar har gjort. I alle fall ikkje enno.
Les mer om:

Da tragedien rammet, holdt bonden på å gi opp

To år senere smiler Kurt Solheim. Familien har investert nye millioner i gårdsdrifta, og lagt en plan for å gjøre dette til en lønnsom arbeidsplass.
Les mer om:

Får ikke aksjeinnskuddet tilbake

Haugaland tingrett har bestemt at Anders Høyland Solheim ikke har krav på å få tilbakebetalt 440.000 kroner han innbetalte i aksjekapital på vegne av tre haugesundere.
Les mer om:

Idyllfestivalen får Plankebærer'n for 2019

– Den samlede oppmerksomheten som Idyllfestivalen skapte i fjor, er noe vi er umåtelig stolte av, sier Dag Solheim i Fredrikstad Bryggeriets Venner.
Les mer om:

– Kjønna yrkestitlar sender signal vi ikkje ynskjer oss(pluss)

Wenche Solheim er ikkje lenger rådmann. Ho er kommunedirektør. Men løn og stillingsinstruks er akkurat den same.
Les mer om:

Askepott kapra 3 av 4 prisar(pluss)

Adrian Pilskog Solheim sjarmerte stort i rolla som Askepott, og Christina Skarmyr Breitveit var fornøyeleg i rolla som den vonde stemora.
Les mer om: