Nyheter om Solheim


Ole Arne hopper i det og tar sjansen. - Den som intet våger, intet vinner!

Solheim Trevare i Reinli planlegger å investere 3,5 millioner kroner i moderne maskinpark. Dette for å rasjonalisere og ruste seg for framtida.
Les mer om:

– Oppfordret til å fortsette(pluss)

– Etter å ha brukt så utrolig mye tid på politikken i over 10 år, var det logisk for meg å sikte mot å være 1.-kandidat på Sp-lista, sier Magnhild Vik. Hun avviser at det er noen konflikt med Ellinor Torsgård Solheim.
Les mer om:

– Jeg ble holdt utafor(pluss)

Ellinor Torsgård Solheim oppfattet at hun var ønsket på 1.-plassen på Senterparti-lista i november, men i januar snudde flertallet på nominasjonsmøtet. – Jeg føler meg dårlig behandlet, sier Torsgård Solheim og har meldt seg ut av partiet.
Les mer om:

På trygg faglig (av)grunn

Askers ordfører Lene Conradi har vært hos meteorolog Rasmus Benestad for å få informasjon til å ta stilling til om hun skal tro på prof. em. Jan-Erik Solheim.
Les mer om:

Studiesteder kan bli nedlagt: – Det er tøft for de ansatte

De nærmeste ukene må Hanne Solheim Hansen, konst. rektor ved Nord universitet, bestemme seg for hvilke studiesteder hun vil beholde og ikke.
Les mer om:

Privatskole søker ny rektor

Hildegunn Solheim slutter som rektor på den kristne privatskolen Danielsen ungdomsskole i Haugesund. Men hun slutter ikke å jobbe med ungdommer.

Tidligere konsernsjef tar søksmål etter konkurs med knusende ro

Stavanger-mannen Asle Solheim (født 1959) var konsernsjef i Bergen Group inntil to måneder før datterselskapet BGHT gikk konkurs i 2015. Seinere ble han saksøkt av en underleverandør som mener Solheim personlig skal erstatte tapet.
Les mer om:

Vil lage Charlottenlund aktivitetspark i Kroken: – Ungdommene trenger et annet sted å henge enn på Krokensenteret

– Det skylder politikerne oss, mener Terje-André Solheim Steen, leder i Kroken bydelsråd.
Les mer om:

Nord vil ikke tilbake til start(pluss)

– Full fart framover! sier Hanne Solheim Hansen, konstituert rektor etter at Bjørn Olsen gikk på dagen i forrige uke. Den tidligere sykepleierskolen i Namsos har fått fram det største vitenskapelige miljøet på Fakultet ved sykepleie og helsefag i Nord universitet.

Konstituert rektor: - Nord har allerede oppnådd mye

– Vi er på god vei til å nå de målene vi har satt oss. Det må vi få kommunisert ut, sier Hanne Solheim Hansen, konstituert rektor ved Nord universitet.
Les mer om:

– Nå skal vi opp og fram!(pluss)

Hanne Solheim Hansen, konstituerte rektor, mener Nord er i god prosess for å løse utfordringene.
Les mer om:

– Vi er veldig fornøyde med ambulansestasjonen

Seksjonsleder Bjørn Solheim og de 30 ansatte kunne i desember ta i bruk den nye ambulansestasjonen ved VLMS.
Les mer om:

Erik Solheim: – En intensjonsavtale med FN er ikke nok

I desember 2017 var tidligere visegeneralsekretær i FN, Erik Solheim på Fornebu og ble informert om Røkkes Verdenshav-prosjekt. Han mener en intensjonsavtale med FN ikke er noe universalmiddel for å lykkes på Fornebu.
Les mer om:

Andrea (26) åpnet to skjønnhetssalonger på et halvt år – mens hun studerer på fulltid

– Det handler om å satse for å vinne, sier Andrea Solheim Martinsen.
Les mer om:

Bjarte Solheim er glad for at det ikkje vart «gigaskule» på Rosseland likevel

- Det var ei vanskeleg politisk sak å behandla.
Les mer om:

Gjengen bak fyrverkeriet under TSR: – Vurderer miljøvennlig løsning

Dag Solheim og Østfold Music Production, som skyter opp det store fyrverkeriet under Tall Ships' Races, vurderer både lasershow og andre miljøvennlige fyrverkerialternativer til sommerens fest.
Les mer om:

Rent bord til jul

Ved Risør Distribusjon på Akland går de ikke hjem på julaften før all posten er levert. Det lover distribusjonsleder Dag Harald Solheim.
Les mer om:

Jærbladet leder: Årets klokeste interpellasjon

De barna i Time som i utgangspunktet har minst, blir behandlet annerledes enn andre barn, sa Venstres Bjarte Solheim i en interpellasjon i desember-møtet i kommunestyret i Time.
Les mer om:

Sjakk-VM på NRK i romjula

NRK Sportens faste sjakk-bemanning med Torstein Bae og Line Andersen i spissen lover julestemning, spenning og underholdning når Magnus Carlsen går for to nye VM-titler i St. Petersburg mellom 26. og 30. desember. Det blir nye nervepirrende sjakk-øyeblikk når NRK igjen samler små og store foran skjermene til VM i hurtigsjakk og lynsjakk. Stedet er St.

Vil ta vekk barnetrygda som inntekt før tildeling av sosialstønad

- Dei borna i Time som i utgangspunktet har minst, blir behandla annleis enn andre born, sa Bjarte Solheim (V) i ein interpellasjon i kommunestyret torsdag.
Les mer om:

Erik Solheim: – Jeg skjønner at det jeg sa, kom galt ut

FNs nylig avgåtte miljøsjef sier han har lært av tidligere feil og går mot sin vilje fra FN uten å slamre med dørene.
Les mer om:

Nytt boligprosjekt: Én av tre leiligheter gikk unna på salgsstart

Interessen er stor for det planlagte boligprosjektet Sentergården på Solheim i Lørenskog. Boligene skal bygges der Globusgården ligger i dag.
Les mer om:

– Livet bør dreie seg om å hjelpe medmennesker

Arvid Solheim (60) kjenner en intens glede hver gang han kommer på jobb, selv om han stort sett er omgitt av nød og elendighet.
Les mer om:

Erik Solheim slår tilbake mot FN

– Grunnløse påstander, sier FNs avgåtte miljøsjef Erik Solheim om innholdet i den knusende rapporten fra FNs internrevisjon.
Les mer om:

Erik Solheim slår tilbake mot FN

– Grunnløse påstander, sier FNs avgåtte miljøsjef Erik Solheim om innholdet i den knusende rapporten fra FNs internrevisjon.
Les mer om: