Nyheter om Solheim


Kommunedirektøren i Grimstad sparket

Kommunestyret i Grimstad har bedt Tone Marie Nybø Solheim om å fratre stillingen som kommunedirektør. Vedtaket knyttes til konsulentkostnader.
Les mer om:

Kommunestyre vil sparke rådmannen

Flertallet i Grimstad kommunestyre ber nå om at kommunedirektør Tone Marie Nybø Solheim går av.
Les mer om:

Ny butikk åpner på Moldetorget(pluss)

Renate Solheim fra Isfjorden starter butikk som selger kjøkkenutstyr.
Les mer om:

Sammy Skytte rett inn i elleveren, Grindheim tilbake

En Nadderud Stadion som bader i flomlys på en lørdagskveld er både fint og vakkert. Her skal det spilles Eliteseriekamp mellom Stabæk og Haugesund. Sammy Skytte går rett inn i elleveren til Jane Jönsson og co. Han erstatter Bohinen, som er ute med en lårstrekk. Vogt er også benket til fordel for Jonassen. Jostein Grindhaug gjør én endring fra laget som 29.

Attraktiv tomt på Raglamyr får ny leietaker: – Drømmen har blitt virkelig

Solheim Gartneri flytter inn i Drivhuset på Raglamyr. Den nye aktøren har mange planer for det som skal bli et tropisk lokale.
Les mer om:

Studietiden for Lone Merethe ble mye kjedeligere enn hun hadde trodd var mulig. Mye lesing, jobbing og dårlig kaffe. Heldigvis hadde hun gode venner og velluktende bøker

Lone Merethe Solheim Alder: 55 år. Stilling: Fylkesmann. Arbeidsgiver: Fylkesmannen i Rogaland. Sivil status/barn: Gift en gang og vi har tre voksne barn, ett barnebarn og hund. Hjemsted: Stavanger siden 1988. Oppveksten min hadde jeg på Tjøme, som nå er en del av Færder kommune.

Sparket

Russlands antidopingsjef Jurij Ganus er blitt fjernet fra sin stilling. Anders Solheim, daglig leder i Antidoping Norge, reagerer og er bekymret for hvordan idretten styrer antidopingarbeidet i Russland.
Les mer om:

Per Terje Solheim solgte alt og flyttet i 22 m2 bobil

Da Per Terje Solheim avsluttet sitt yrkesaktive liv i fjor, solgte han leiligheten i Førde og alt innboet. For pengene kjøpte han en 8,7 meter lang bobil.
Les mer om:

Per Terje Solheim solgte alt og flyttet i 22 m2 bobil

Da Per Terje Solheim avsluttet sitt yrkesaktive liv i fjor, solgte han leiligheten i Førde og alt innboet. For pengene kjøpte han en 8,7 meter lang bobil.
Les mer om:

Har nye prosjekter på gang: – Vi har lyst til å skape noe

Det dukker stadig opp nye beboere på småbruket til Tore og Anniken Solheim.
Les mer om:

Tidligere kolleger om Tathgar: Veldig sympatisk og dyktig

Harsharn Tathgar, som er siktet av PST for spionasje for Russland, får gode skussmål fra tidligere kolleger. – Jeg har ikke har et vondt ord å si om ham, sier tidligere kollega Ingeborg Solheim.
Les mer om:

Han kjøpte Skiens dyreste enebolig - Vi har noen kreative idéer

SKIEN: Det var Kaizers Orchestra-musikeren Rune Solheim og hans kone Maria som eide villaen på byens tak. Nå er det kjent hvem som har overtatt praktvillaen ved Brekkeparken.
Les mer om:

Stabæk rystet serielederen Bodø/Glimt

Bekkestua (Sporten) (Stabæk – Bodø/Glimt 2-2) I en kamp hvor gjestene fra Bodø startet ut i hundre. Men hjemmelaget ga seg aldri etter dem havnet under 0-2 tidlig i kampen. Stabæk kjempet seg tilbake i kampen og berget 2-2. Første omgangGjestene fra Bodø, får de to første sjansene i oppgjøret, først ute på venstresiden Fredrik Bjørkan får pasning fra Patrick Berg ute på kanten som får lagt ut til høytflyvende Bjørkan som får slått hardt inn, ballen blir for enkel for Robert Sandberg. Hjemmelaget hadde nesten ikke ballen i de første fem minuttene av oppgjøret.

Stabæk stoppet Glimts seiersrekke

Bodø/Glimt så ut til å gå mot sin ellevte strake seier til å starte sesongen borte mot Stabæk. Ulrik Saltnes og Kasper Junker scoret hvert sitt før det var spilt 20 minutter. Men et formsterkt Stabæk slo tilbake. Mats Solheim headet inn en corner fem minutter etter 2-0 og i andre omgang utlignet Kornelius Norman Hansen. Glimt hadde flere sjanser til å ta alle tre poengene, men måtte nøye seg med ett poeng og deres første poengtap i 2020.

Lagoppstillingene er klar: Stabæk – Bodø/Glimt

Bekkestua (Sporten) Runde 11 av årets Eliteserie fortsetter med en god bit fra Nadderud mellom Stabæk – Bodø/Glimt. Hjemmelaget er ubeseiret på de siste fire kampene og har tatt 16 poeng så langt denne sesongen. Det holder til en finfin 5. plass. Med seier i dag kan Stabæk ta seg opp på 3. plass. Likevel er det allerede et hav opp til serieleder Glimt, som har trollbundet hele landet med sambafotball fra ende til annen. De gulkledde har tatt 30 av 30 poeng, scoret 38 og bare sluppet inn elleve.

Are fra Tresfjord vekker oppsikt med dette skiltet bak på bobilen(pluss)

«Vil du slippes forbi? Vipps 50 kroner». Are Solheim og familien fra Tresfjord vekker oppsikt på sin bobilferie.
Les mer om:

– Folk tør ikke legge ut på nettet at de koser seg på stranda i frykt for stygge kommentarer

Reisebyrådriver Lisbeth Solheim mener reiseskammen har gått for langt og får støtte fra ordfører.
Les mer om:

– Kunsten å overleve(pluss)

Som eneste restaurant i Bud har Bryggjen så vidt overlevd koronakrisa. Innehaver John Einar Solheim er stolt av sine ansatte og fornøyd med besøkstallene i sommer.
Les mer om:

Har du slekt som jobbet her? Da vil Karl gjerne ha kontakt med deg: – Det jobbet opp imot 600 personer på fabrikkene i Skien

For å fullføre boka, er Karl Jacob Solheim på utkikk etter etterkommere av arbeidere som jobbet på skofabrikkene i Grenland på 1950-og 60-tallet.
Les mer om:

Tok vare på sjansen – endte i poengdeling

(Stabæk – Sarpsborg 1-1) Etter en tung start på sesongen for Sarpsborg har dem snudd skuta. Hugo Vetlesen som sendte vertene opp i ledelsen like før pausesignalet på Nadderud. Bare 25 sekunder ut i annen omgang satt utligningen for gjestene da Joachim Soltvedt banket ballen bak Sandeberg i Stabæk-målet. Det var en intens omgang, tydelig at ingen av lagene var fornøyd med kun ett poeng, men det endte til slutt med poengdeling på Nadderud. Hjemmelaget tok ledelsenDet var gjestene fra Sarpsborg som startet kampen klart best og fikk kampens første sjanse på en corner kvarter ut i kampen.

Liten respons på Heimlevert(pluss)

I april startet David Solheim, Cathrine Solheim, Anders Berntsen og David Engen opp bedriften Heimlevert på Finnses for å kunne levere varer ut til kunder som ville sette pris på å få varene kjørt hjem.
Les mer om:

Nye smittetilfeller. Ny SFO stenger dørene – over 100 barn testet

Ved både Sagdalen skole på Strømmen og Solheim skole i Lørenskog er det pågående smitteutbrudd. – Vi jobber hardt, og det er en ganske stor operasjon, sier Lillestrøm-ordfører Jørgen Vik.

Først forsvant alt av jobb. Så kom sykehusoppholdet. – Økonomisk har det vært helt katastrofe.

Alt av inntekter forsvant. Nå jobber Dag Solheim en håndfull timer i uken. Og snart har han lagt bak seg en periode med alvorlig sykdom etter en antibiotikakur.
Les mer om:

Solheim perset på 400 meter

Ingrid Johanne Solheim (15) fra Fagernes IL satte personlig rekord på 400 meter med 64,47 på Lillehammer tirsdag kveld.