Nyheter om Solhaug


Alex (20) hadde en drøm om jobb i Forsvaret i Bodø. Men den ble knust på grunn av faren

Alex Wai Solhaug drømte om en karriere i Forsvaret. Det satte Forsvarets Sikkerhetsavdelingen en stopper for. Årsaken? Faren er fra Hong Kong.
Les mer om:

Alex (20) hadde en drøm om jobb i Forsvaret i Bodø. Men den ble knust på grunn av faren

Alex Wai Solhaug drømte om en karriere i Forsvaret. Det satte Forsvarets Sikkerhetsavdelingen en stopper for. Årsaken? Faren er fra Hong Kong.
Les mer om:

Håkon (20) gikk i 44 dager for å komme hjem fra militæret

Da Håkon Øgsnes Solhaug var ferdig med verneplikten som grensevakt i Pasvik i Finnmark gikk han hele veien hjem til Hamarøy. Øyvind A. Olsen

Håkon (20) gikk i 44 dager for å komme hjem fra militæret

Da Håkon Øgsnes Solhaug var ferdig med verneplikten som grensevakt i Pasvik i Finnmark gikk han hele veien hjem til Hamarøy. Øyvind A. Olsen

Heldige Rikke (18) vant kjøreskolebil(pluss)

– Jeg trodde ikke først på beskjeden om at jeg hadde vunnet en bil, sier sykepleierstudent Rikke Flakken Solhaug (18) fra Sparbu.
Les mer om:

Måtte stenge dørene(pluss)

Etter 17 års drift måtte Solhaug leirsted stenge dørene umiddelbart. Kommunen godtok ikke at overnatting var en del av konseptet.
Les mer om:

Jordras-evakuerte: – Vi kom oss ut i siste sekund

Det ble dramatisk for Anni Andreassen og Vidar Solhaug, som i all hast måtte evakuere da et jordras gikk ved huset deres i Movika i Førde kommune tirsdag.
Les mer om:

Sagaspillåpning og 30-årsjubileum: - Tiden har gått fort

Lørdag er det åpning av både sagaspilluka i Steigen og feiringen av 30-årsjubileet til Galleri Solhaug på Engeløya.
Les mer om:

Hanne (45) fra Bærum er ny bysjef i Lillestrøm

Hanne Sophie Solhaug skal lede by- og stedsutviklingen i nye Lillestrøm kommune. Men mye kjennskap til stedet fra før, har 45-åringen ikke.
Les mer om:

Etter ett år på seiltur er familien Solhaug hjemme igjen: – Det har vært en fantastisk reise

Sankthansaften i fjor la familien Solhaug fra Eik ut på en ett år lang seiltur. Torsdag ettermiddag la de til kai i Tønsberg igjen.
Les mer om:

TILs stortalent klar for nytt stort steg: – Jeg tror jeg skal takle det fint

TIL-trener Simo Valakari mener stortalentet Bryan Solhaug Fiabema (16) har blitt mer moden på banen. Nå må han bli enda mer moden utenfor.
Les mer om:

Se bilder fra seilturen til familien Solhaug

Disse bildene er hentet fra facebooksiden «På langtur med S/Y eMotion».
Les mer om:

Her siger giftstoffene ut i vannet

Jan Fred Solhaug (65) tror han har blitt syk av gifta som har lekket ut i vannet. Nivået i blodet hans er fem ganger mer enn normalt.
Les mer om:

Slår et slag for ledige stillinger i Nord-Norge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Nord-Norge er en landsdel med mange ledige stillinger, men det oppleves til tider som vanskelig å rekruttere ansatte. Nå slår Jobbnorge og Personalhuset et slag for nettopp dette og arrangerer rekrutteringskonferansen for aller første gang i februar 2020. - Hjem til nord- I Nord-Norge har det ikke blitt flere folk siden 60-tallet.

Smakebiter fra Kongo, Italia og Peru

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har ostekake fra Italia, sjokoladebit-kjeks fra Kongo, smoothie fra Brasil og gulasj, som er nasjonalretten i Ungarn, forteller Linnea Våtvik (11).Linnea hadde, sammen med de andre på matgruppa, funnet fram oppskrifter på eksotiske og fremmede matsorter på Google, og laget dem selv.Annerledes uke Hålen på skolen var fredag fylt med ulike stands.

Full musikk ved Villa Solhaug

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De startet i sin tid som foreldrekorps til Hasle skoles musikkorps. Siden har de fortsatt sine musikalske sprell, rett og slett fordi de elsker å spille, og blant annet har høstkonserten i Hasle kirke etter hvert blitt en tradisjon. Men de tar fram instrumentene også ved julegrantenninger, sommerfester og andre begivenheter i lokalmiljøet.

Melleheim Ungdomslag er ein garantist for en god latter

Dei har vore teaterframsyning med Melleheim Ungdomslag på Solhaug samfunnshus sidan 1986. I år er det "Skinnet bedrar" av Knut Nærum som lokkar bygdefolket inn dørene.
Les mer om:

Bjarne Budal presenterte seg for sine egne på 1. mai

Det var stort oppmøte på Solhaug samfunnshus i Øystre Slidre 1. mai. Flere enn avisas utsendte var spente på å få høre Arbeiderpartiets ordførerkandidat holde appell.

Inger Norunn har vært sølvsmed i 47 år - nå er de inne i den årlige hektiske perioden

Inger Norunn Solhaug ble anbefalt i jobben som 15-åring på grunn av hennes fingerferdigheter, da en ny sølvsmed skulle åpne i Fagernes. Den jobben fortsatte hun med, og kan nå telle 47 år i karrieren.
Les mer om:

Eva bor på en av Fredrikstads siste «setre»

Å, jeg vet en seter! Sang Gamlebyens rikinger om våren. Så flyttet de seg og dyrene til Solhaug og andre glade lystgårder på Byens Marker.
Les mer om:

Slik er lista til Beiarn Arbeiderparti

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Her er valglista til Beiarn Ap:1. Håkon Sæther (1967)2. Linda Tverrånes Moen (1960)3. Helge Osbakk (1942)4. Gisela Engblom (1991)5. Jan Helge Einan (1971)6. Monica Slåttkjær (1975)7. Ole Håkon Hemminghytt (1968)8. Linda Merete Larsen (1967)9. Christian Hammer (1988)10. Line Olga Strand (1965)11. Ronny Vollan (1973)12. Nina Vågan (1987)13. Gunnar Tiurdal (1951)14. Lydia Alwast (1973)15. Ottar Karsensen (1987)16.

– Å se røyken fra ruinene av trollet gjør meg virkelig vondt(pluss)

John-Daniel Solhaug har et sterkt forhold til Senjatrollet. Å se det gå opp i røyk gjør ham vondt.
Les mer om:

Nå slår de to selskapene seg sammen: Skal dele på markedet

Entreprenørene Solhaug Byggevare AS og Halsa Bygg AS er blitt enige om å spesialisere seg, hver på sin kant.
Les mer om:

89 km/timen i 60-sona, og dermed røyk lappen

UP var ute på E16 før i kveld (se egen sak). Det ga en rekke forenklede forelegg. Så flyttet de seg til fv 52 ved Solhaug.
Les mer om:

Sult ga opp Solhaug i Lommedalen

Restaurantselskapet Sult gikk i minus samlet sett med selskapslokalet Solhaug i Lommedalen. Dermed droppet de prosjektet.
Les mer om: