Nyheter om Solen


Telegraph: Tottenham har funnet manageren som endelig skal løfte klubben

Når vi ser José Mourinho kave videre i Premier League-sesongen som allerede er ødelagt, syntes vi synd på portugiseren. Sparket United-manager og snart sparket Tottenham-manager gjør ikke akkurat underverker for et stort ego.

Disse gikk tur i Fredrikstadmarka

Søndag ettermiddag skinte solen og mange benyttet seg av anledningen til å ta seg en tur ut. Både blide mennesker og firbeinte valgte å nyte det fine været. Noen feiret og noen skulle feire morsdag, valentinsdag og fastelavn.
Les mer om:

SE BILDENE: Folk trekkes ut i finværet - flere hoppet i havet!

Tross minusgrader, kjentes varmen fra solen denne helgen. En forteller om påskestemning i byen, og andre synes det er så varmt at de like godt hopper i havet.
Les mer om:

– Når de ikke slo oss nå, skal de få det tøft senere

KRISTIANSAND: Troll Solen nærmet seg Odd Herakles mot mål i årsdebuten til Bamble-traveren, men Tom Erik Solberg var svært fornøyd og ikke bekymret for optimistiske toner fra konkurrentene.

Se isfiske på Fjeldberg lørdag formiddag

Solen strålte, isen banket, kulda kjentes godt i i kinna, isfiskerne smilte og abbor og sik beit godt på krokene. Det var et vakkert skue fra både Mosseveien og fra Gressvik i dag, det yret av liv på isen ved Fjeldberg båthavn. Fiskerne delte kunnskapen sin, og forklarte om røde og gule maggot, om sik og abbor. Alle smil, all fisken, termodressene og ikke minst- alle termosene med kaffe og de glade fiskerne på isen, i et fantastisk vintervær, lokket en småskeptisk fotograf på isen. Etter en samtale med betjeningen på Gressvik sykehjem, viste det seg at den skepsisen ble delt med flere.
Les mer om:

Treningssenter: – Kommunen bommer helt med tanke på prioriteringene

Kommunen har åpnet opp for alkoholservering, men treningssentrene må fremdeles holde stengt. Det får Eirik Solen til å reagere.
Les mer om:

Høyt spill hos Liverpool

3-1 seier mot José Mourinho og Tottenham smakte vanvittig godt for Liverpool-supporterne etter å ha opplevd både et nedstengt 2021 og så langt uten seier i Premier League. Den kom på torsdag.

Sport Bild: RB Leipzig satser på dansk dynamitt

Vi har ventet på det siden Kasper Dolberg valgte overgang til Nice i 2019.

Disse koste seg i vinterparken på Hurrød, Gressvik

Latter, røde kinn, smil og så mange herlige øyne som strålte av glede var motvekten til alle kuldegradene i akebakkene og skøyteisen på Hurrød lørdag formiddag. Det var barnlig lykke å spore hos alle generasjonene der. Godt å se generasjoner trosser kuldegradene og møtes ute i koronavennlig avstand. Det var mange mennesker, allikevel god plass til flere, og de som var der var flinke til å holde meteren. Latteren fra akebakken, var en fryd å høre. Gleden når barna klarte slippe taket i vantet og stå alene på skøyter, var også en fornøyelse å se. Gleden i mestringen.
Les mer om:

Fine skiforhold i dagene fremover:– Vi må nyte vinterdagene

Solen skal skinne på våre bydeler de neste dagene, men det blir enda kaldere enn det er nå.
Les mer om:

Manchester United tilbake med full power

Klubben som til slutt hever Premier League-trofeet er gjerne den med minst skader – og største bredde når det først skjer.

Se hvem som var ute i godværet

Søndag formiddag skinte solen over Fredrikstad. Småbarnsfamilier, eldre og unge benyttet seg av anledningen til å gå seg en tur, stå på skøyter og nyte det fine været. Parkeringsplassene ved Fredrikstad marka var fylt opp og folk måtte finne seg andre steder å parkere bilen. Se hvem som var ute i godværet.
Les mer om:

– Jeg ble stående nesten målløs

Vi må opp i atmosfæren for å finne svar på hvorfor solen fikk en så tydelig ring rundt seg.
Les mer om:

Konkurrentene nyter solen på Tenerife. Norges OL-håp legger gullplanen på gamle trakter i Suldal

Korona og karantene gjør at Christian Sørum og Anders Mol må endre sitt vanlige opplegg og bytter Spania med Sand i OL-sesongen.

Konkurrentene nyter solen på Tenerife. Norges OL-håp legger gullplanen på gamle trakter i Suldal

Korona og karantene gjør at Christian Sørum og Anders Mol må endre sitt vanlige opplegg og bytter Spania med Sand i OL-sesongen.

Bianca og Espen selger eller gir bort ting på finn hver uke: – Vi vil eie mindre for å leve mer

Høsten 2021, selger ekteparet Bianca og Espen Simonsen huset og flytter inn i en liten leilighet på Kaldnes. Året etter kaster de loss og lever ut båtdrømmen, helst under solen i det karibiske hav.
Les mer om:

En av Europas råeste målscorere og Chelsea-flopp kandidat til å ta jobben til Frank Lampard

Smak på navnet Shevchenko. Bringer det noen gode minner (for de som har rukket å løpe en halv maraton rundt solen)? Ukraineren som lett faller i kategorien fotballegende, nevnes nå som kandidat til managerjobben i klubben han ikke lyktes. Det begynte i 1998/99-sesongen da Dynamo Kiev-spilleren ble toppscorer i Mesterligaen med 10 scoringer. AC Milan tok hintet og bragte den allsidige angrepsspilleren til San Siro.

Manchester United får skylda

Forrige sesong gikk det ikke en uke uten at Jadon Sancho prydet forsiden hos de største sportsavisene i Europa. 20 scoringer og 20 assists på 44 kamper – som 19/20-åring.

Se hvem som gikk tur i Fredrikstadmarka - og les om deres nyttårsforsett

Den første søndagen i januar skinte solen over Fredrikstadmarka. Mange benyttet seg av anledningen til å gå seg en tur i det fine været. Småbarnsfamilier, eldre og unge fylte skogens stier. Parkeringsplassene var tatt og folk måtte finne andre steder å parkere bilen. Se hvem som var ute på tur og les om deres nyttårsforsett.
Les mer om:

Tom husker ikke sist det var så fullt her: – Nå har folk funnet fram

Solen skinner fra blå himmel, kuldegradene har kommet og løypene er nypreparerte. Denne søndagen bød på drømmeforhold i løypene.
Les mer om:

Football Insider: Gigant kjøper seg opp i Leeds

Siste gjennomgang av regnskapet viste et tap på 21 millioner pund, men når omsentingen økte med en 50 millioner pund i 2018/19, da viser det et potensiale som trigger investorer. San Francisco 49ers, Joe Montana. For de med interesse for amerikansk fotball og som har gått noen runder rundt solen, bringer det elektriske støt fra ryggraden. Den ikoniske klubben nøyer seg ikke med å kaste ball. De siste to årene har amerikanerne kjøpt seg opp i Leeds.

USA har kåret ny vinner av «Maskorama»

En knapp uke etter at Norge fikk sin første «Maskorama»-stjerne, har «The Masked Singer» utropt Solen til vinner.
Les mer om:

Etterlyst: Solen

På Fagernes har solen vært helt forsvunnet så langt i desember, men resten av landet bader heller ikke akkurat i sol. Se bunnlisten i bunnen av artikkelen!
Les mer om:

Russisk værfenomen: Deler av Sverige «mørklagt» i ukesvis

Flere svenske byer har ikke hatt sollys i flere uker. Nå mener svenske meteorologer å ha forklaringen på hvorfor solen ikke klarer å trenge gjennom skylaget.
Les mer om:

Jul på forskudd uten dårlig samvittighet

«Det finnes ikke noe nytt under solen,» fastslo Forkynneren for 2300 år siden. Historien gjentar seg. Men det er mange som har problemer med å finne den religiøse siden i en travel desembermåned som på grunn av pandemien er annerledes i år. Livet er ikke som det pleier disse ukene før jul.
Les mer om: