Nyheter om Solem


Kristine skulle kjøpe hårfarge til søsteren - fikk jobb som frisør

Frisør Kristine Solem (33) forlot London og flyttet hjem til Fauske. - Tipper jeg blir værende, sier hun.
Les mer om:

Joachim (19) skadet seg under skitur til Smørbotntind i Rauma - her fraktes han ned i line(pluss)

Tirsdag ble Joachim Knutset Solem fra Trondheim skadet under en skitur til Smørbotntind i Rauma. Helikopter ble tilkalt, men klarte ikke å lande. Da måtte Solem fraktes ned i line. Sølve Halvorsen fra Molde fanget aksjonen på video.

– Senk skuldrene foreldre(pluss)

Generalsekretær Caroline Solem i Dysleksi Norge kommer med en klar oppfordring til foreldre som har hjemmeskole for barn med dysleksi og dyskalkuli. – Ro helt ned, det kommer til å gå bra.
Les mer om:

Tromsøpar med vingård i Italia: - Vi må bare bite tennene sammen og håpe vi rir av stormen

Samboerparet Trine Knudsen og Endre Solem forlot trygge kontorjobber for å følge drømmen om egen vingård i Italia. Nå settes drømmen på den store styrkeprøven.
Les mer om:

Vil flytte gården 800 meter for å komme vekk fra støyen: Opplever kommunen som siste hinder(pluss)

Gunn og Oddvar Solem har søkt om å få flytte deler av gårdstunet på Flatneset gård 800 meter for å komme ut av rød støysone rundt Ørland flystasjon. Tirsdag behandler planutvalget i kommunen deres klage.
Les mer om:

«Det er verdas vakraste stad- gitt at det er fint vêr då»

God dag-praten med Kristine Solem.
Les mer om:

Et forsvar for doen som kosta 8 millioner kroner

Kritikken har haglet mot doene langs E6 ved Mjøsa. Vanligvis lar Statens vegvesen slikt passere. Men nå fikk Kjell Solem nok.

Klart for nyåpning på Værste: Sju meter bardisk med 15 ølslag i kranene

Torsdag ettermiddag var det lister, lekter, ledningsstumper, sagflis og støv. Men daglig leder Mathias Solem og barsjef Christoffer Amundrød lover at alt er klar til åpningen fredag formiddag. Stadion Taphouse får sju meter bardisk.
Les mer om:

Skriv historia om verdskjende Ingvald på Ræså(pluss)

Pensjonerte journalistar Odd Reidar Solem og Agnar Gjendem med bok om Ingvald Varhaugvik, gossingen som saman med døtrene prega internasjonalt musikkliv, men som aldri gløymde kvar han kom frå.
Les mer om:

Vil forhindre at en slik ulykke kan skje igjen(pluss)

Samferdselsdirektør i Trøndelag fylkeskommune, Erlend Solem, sier at det kan være aktuelt med både autovern og andre tiltak på ulykkesveien i Mogrenda.
Les mer om:

- Det er vel enten himmelen eller helvete. Det er det vi har lært på skolen(pluss)

Jonas Solem skulle helst ønske at avisene brukte litt mer tid på å skrive om ett tema.
Les mer om:

Seigliva tradisjon tilbake i nye lokaler

Julemarkedet på Brekstad har i mange år vært stedet for dem som ønsker å handle litt alternative julegaver. – Vi har funnet oss vel til rette i lokalet over Sparetorget, sier Anita Solem Dueskar.
Les mer om:

Ny mann i jobben: – Jeg kan nok bli litt sintere enn ham(pluss)

Sander Flytør overtar ansvaret etter Halvard Solem, som nå gir seg etter fire år.
Les mer om:

Inger får være med i enda ei diktsamling

(FAUSKE) Inger Elisabeth Solem (70) synes det er stor stas at Helge Torvund på nytt har plukket ut to av diktene hennes.
Les mer om:

Samferdselsdirektøren orienterte om status på fylkesvei 755. Ordfører ba om vurdering på å åpne et felt(pluss)

Samferdselsdirektør Erlend Solem, og en rekke andre fra fylket og Statens vegvesen møtte onsdag opp for å orientere kommunepolitikere i Indre Fosen om framdriften på den stengte fylkesveien mellom Vanvikan og Leksvik.

Samferdselsdirektøren: – Skadene skulle vært fanget opp(pluss)

Fylkesdirektør for samferdsel, Erlend Solem, sier skadene som nå er påvist på støttemurer under fylkesvei 755, burde vært oppdaget av Statens vegvesen.
Les mer om:

Brannkonstablene Camilla og May er sterkere enn de fleste – tok 2.-plassen i kvinneklassen i Berlin firefighter stairrun

Brannkonstablene Camilla Solem (37) fra Kragerø og May Tømmervold (38) fra Tønsberg var eneste norske deltakere i årets utgave av Berlin firefighters stairrun i Tyskland. Her tok de en imponerende 2. plass i kvinneklassen, da de løp opp 39 etasjer på ni og et halvt minutt, ikledd full brannmannsbekledning som veier 23 kilo.

Brannkonstablene Camilla og May er sterkere enn de fleste – tok 2.-plassen i kvinneklassen i Berlin firefighter stairrun

KRAGERØ: Brannkonstablene Camilla Solem (37) fra Kragerø og May Tømmervold (38) fra Vestfold var eneste norske deltakere i årets utgave av Berlin firefighters stairrun i Tyskland. Her tok de en imponerende 2. plass i kvinneklassen, da de løp opp 39 etasjer på ni og et halvt minutt, ikledd full brannmannsbekledning som veier 23 kilo.

Andrea (2) tåler ikke vaksiner: Hun er avhengig av at andre barn vaksineres

SKATVAL (VG) Før Andrea Solem (2) kunne begynne i barnehagen, måtte foreldrene sjekke at de andre barna på avdeling var vaksinert. – Det er viktig for Andrea at alle andre rundt, som kan ta vaksiner, gjør det, sier mamma Marita Solem.
Les mer om:

Jazz-favoritt i Asia og i Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter 25 år i bransjen med blant annet egen jazzkvintett «My Favorite Strings», ble debutalbumet hennes, Make This Moment utgitt i 2004. Albumet ble etter hvert utgitt i over 25 land, og hun har turnert både i Asia og i Europa. Hun har slått spesielt godt an i flere land i Østen, som blant annet Sør-Korea og Japan.- Vi ser virkelig frem til dette. Gundersen er en av de store, norske jazzartistene.

Storms bønn fra oven ble hørt - lokale Marcus (24) ble helt i kvartfinaledrama

Kanskje var det lokale Marcus Wynn (24) og kaptein Anders Solem (28) som fikk mest hjelp fra oven da Storm forlenget sesongen.
Les mer om:

Synnøve har ventet på å få flytte inn siden i fjor sommer: – Useriøst!

Synnøve Solem fikk signaler om at leiligheten var innflyttingsklar i fjor sommer. Etter en rekke utsettelser venter hun fortsatt på å få flytte inn.
Les mer om:

Tor Martin har kjørt opp skiløyper gratis i 10-12 år – nå er det slutt

For mange er skiløypa mellom Haugsdalen og Solem i Rissa ei svært populær løype vinters tid. Tor Martin Sunde har kjørt opp løypa som er 4 - 5 mil tur retur, hver eneste vinter.

Ba om fritak for parkeringskjelleren(pluss)

Vann- og avløpsavgiften gikk opp rundt 150 prosent fra 2017 til 2018, hevder Ragnar Solem, eier av Norheim Senter i Rissa sentrum.
Les mer om:

Oppgitt over når søppelet skal hentes: – Dette høres helt urimelig ut

Velforeningsleder Jan-Ole Solem Egaas har nettopp fått vite at kommunen planlegger å la det gå 15 dager mellom når de henter restavfall på fastlandssida.
Les mer om: