Nyheter om Solberg


Rasende: Dette skjedde bak kamera

Glenn Solberg forteller om minuttene etter megatabben.
Les mer om:

Måtte forlate «Mesternes Mester»: Glenn rørte konkurrentene til tårer

Fredag måtte Glenn Solberg (47) forlate «Mesternes Mester». Men før det hadde den tidligere håndball-stjernen rørt sine konkurrenter til tårer.
Les mer om:

Solberg måtte prioritere regjeringsforhandlingar då mannen fekk kreft

– Eg sat i nesten 15 dagar på Granavolden og forhandla regjeringsplattform. Då kjente eg meg ikkje som ei snill kone, seier statsminister Erna Solberg.

Middag for hundrelappen: – Har solgt mer enn 20.000 retter på fire dager

I fire dager har restaurantbransjen i Fredrikstad stått på hodet i forbindelse med «Middag for hundrelappen». – Veldig slitsomt, men enda mer morsomt, sier initiativtager Rune Solberg hos City Bar og Spiseri.
Les mer om:

Asker-rektor frykter flere elever må flytte

Foreldre og rektor på Solberg skole vet fortsatt ikke hvor mange elever som må flytte når mottaket på Dikemark stenges.
Les mer om:

Solberg ber om meldeplikt til EU

EFTA-landene Norge, Island og Liechtenstein kaster seg inn i EUs interne debatt om et uhyre omstridt lovforslag: At kommuner og Stortinget må melde fra til EU om utkast til nye regler senest tre måneder før vedtak.

Elg gjekk til angrep på mann og jaga han opp i eit tre

Ein aggressiv elg skaper frykt i populært turområde i Vestnes. Ein mann måtte rømme opp i eit tre då elgen gjekk til angrep. – Mange har blitt stygt kvesta i slike møte, seier seniorforskar Erling Johan Solberg i NINA.
Les mer om:

Moxnes skryter av at han har bidratt til økt polarisering

Bjørnar Moxnes kan glede seg over gode meningsmålinger. Nå sammenlikner han Erna Solberg med det å steke kjøttdeig – og skryter av at han og Rødt har økt konfliktnivået i norsk politikk.
Les mer om:

Høyre-utvalg til Solberg: Bruk mer på Forsvaret

Med et stadig mer høylytt krav fra USA om økte forsvarsbudsjetter som bakteppe, ber et Høyre-utvalg sin egen regjering om å trappe opp pengebruken.
Les mer om:

Høyre-utvalg til Solberg: Bruk mer på Forsvaret

Med et stadig mer høylytt krav fra USA om økte forsvarsbudsjetter som bakteppe, ber et Høyre-utvalg sin egen regjering om å trappe opp pengebruken.
Les mer om:

Råsterk franskmann: – Denne hesten imponerer meg

Ecu de Mieloui var gjoot til kjempefavoritt i V75-1. Ikke uten grunn. Holmestrand-traveren gjorde ingen feil under Eirik Høitomt tommeføring. Dermed kunne eier Bengt Solberg innkassere 50.000 premiekroner.
Les mer om:

Solberg: Kan ikke nekte norske IS-krigere å komme hjem

MÜNCHEN (VG) Statsminister Erna Solberg sier at regjeringen ikke vil motsette seg at norske IS-krigere og deres barn kan få komme til Norge. Det skal dreie seg om et 30-talls norske borgere som trolig har overlevd krigen, og omlag like mange barn.

Solberg: – Norske IS-krigere har rett til å komme hjem

MUNCHEN/OSLO (NRK): Nordmenn som har dratt til Syria for å krige for IS, skal få reise tilbake til Norge med barna sine, men må regne med å bli straffeforfulgt, sier statsminister Erna Solberg til NRK.

Solberg: IS-krigere kan vende hjem, men blir straffeforfulgt

Statsminister Erna Solberg sier at norske IS-krigere og deres barn kan få komme tilbake til Norge, men sier de vil bli straffeforfulgt.

Dette henger ikke på greip, Erna

På den ene siden fører Solberg en politikk som fører til økte forskjeller, på den andre siden ber hun folk om å lage flere barn for å redde velferdsmodellen vår.
Les mer om:

Erna Solberg om Anders Behring Breivik: – Jeg kjente igjen ansiktet hans

Statsminister Erna Solberg kjente igjen Anders Behring Breivik etter terrorangrepet i 2011. De to bodde i samme gate, forteller hun.

Solberg om Anders Behring Breivik: – Jeg kjente igjen ansiktet hans

Statsminister Erna Solberg kjente igjen Anders Behring Breivik etter terrorangrepet i 2011. De to bodde i samme gate, forteller hun.

Solberg om Huawei: – Vi har ikke vært naive

Statsminister Erna Solberg har ikke konkludert om Huawei. Men Norge har fått på plass regelverket som trengs for å kunne ivareta sikkerheten, fastholder hun.

Snakket rett fra levra uten å spore av

Verken Ståle Solberg eller andre i Aksjon Rett Linje pakket inn ordene da de prediket for en fullsatt sal med rettroende østfoldinger på Moa torsdag kveld. Men det måtte en finnmarking til for å få full fyr i teltet.
Les mer om:

Hva kan du om motorsport?

Er du den nye Petter Solberg eller bør du holde deg til å kjøre lekebil hjemme på stuegulvet? Test dine kunnskaper om bilsport her.

Solberg betegner Wara-trusler som urovekkende

Statsminister Erna Solberg (H) ser alvorlig på hendelsene utenfor boligen til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) og betegner dem som urovekkende.

Erna Solberg om deling av nakenbilder: – Ikke alle saker kan etterforskes

HAMAR (VG) Statsminister Erna Solberg advarer unge mot å dele og spre nakenbilder, men innrømmer at ikke alle som blir utsatt for det kan få saken sin etterforsket.

Nakenbilder ble en tankevekker for Erna og elevene

Statsminister Erna Solberg besøkte Ajer ungdomsskole tirsdag. Sammen med elevene fikk hun en tankevekkende innføring i hva konsekvensene kan bli av å ta og sende nakenbilder av seg eller en venn.

– Signaler som er urovekkende

HAMAR (TV 2): Statsminister Erna Solberg sier Tor Mikkel Wara er ved godt mot, men at hendelsene utenfor boligen til justisministeren er «urovekkende».

Erna Solberg advarer: – Det hjelper ikke å gjøre som vi gjorde

HAMAR (TV 2): Sindre Finnes behandles for hudkreft for andre gang. Erna Solberg oppfordrer til barn og unge til å bruke høy faktor på solkremen.