Nyheter om Solberg


KrF-politiker hyller anti-israelsk veggkunst

Israel driver apartheid, og Erna Solberg er blindet av Israel og USA. Dette er budskapet i veggmaleriet «Elefanten i rommet».

Solberg gir økt ulikhet

FORSKJELLER: Professor mener vi kan få svenske tilstander i Norge, der en håndfull familiedynastier rår over enorme verdier.
Les mer om:

Advarer Brasil mot å kutte ned mer regnskog

Statsminister Erna Solberg (H) er krystallklar: Hvis Brasil igjen øker avskogingen, kuttes den norske støtten til landet.

Avviser «svenske tilstander»

Erna Solberg og Per Willy Amundsen besøkte fredag Stovner politistasjon, etter de mange bilbrannene i hovedstaden. Amundsen avviste at det er «svenske tilstander» i Oslo.

Erna kåret til mektigste kvinne: – Det gjelder å ikke vaske for mye

Statsminister Erna Solberg (H) ble kåret til landets mektigste kvinne - igjen. Til en sal stappfull av mektige kvinner spøkte hun om at det er viktig å ikke vaske og rydde for mye.

Erna koser seg på OverOslo

Alle vil til OverOslo, også statsminister Erna Solberg tok en tur på åpningsdagen av den populære musikkfestivalen. Og hun har en favoritt der oppe ...

Erna Solberg igjen kåret til Norges mektigste kvinne

Statsminister Erna Solberg (H) troner igjen øverst på listen over landets mektigste kvinner. Det er politikere og ledere fra det offentlige som dominerer. 

Norges 100 mektigste kvinner

Kapital har undersøkt hvem som er Norges mektigste kvinner. Politikere og ledere i offentlig forvaltning dominerer listen. Øverst på listen er Erna Solberg og Siv Jensen.

Solberg: – Ap bruker 22. juli urimelig Støre: – Uverdig av statsministeren

Piffen har gått ut av Aps valgkampsak, arbeidsledighet. Derfor bruker Jonas Gahr Støre nå 22. juli og beredskap mot regjeringen, sier Erna Solberg (H). - Bunnmål for statsministeren, svarer Støre.

Solberg tar stortingspresidenten i forsvar

Flere partier vil kaste ham, men stortingspresident Olemic Thommessen (H) får uforbeholden støtte fra statsminister Erna Solberg (H). 

Byggeskandalen: Solberg tar stortingspresidenten i forsvar

Flere partier vil kaste ham, men stortingspresident Olemic Thommessen (H) får uforbeholden støtte fra statsminister Erna Solberg (H).

– Ingen grunn til at stortingspresidenten ikke kan fortsette

Under tirsdagens pressekonferanse meddelte statsminister Erna Solberg (H) at hun støtter den omdiskuterte stortingspresident Olemic Thommessen, som har flere politiske kontroverser i bagasjen.

Kaos på begge sider: Dette er alternativene før stortingsvalget

Hverken Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre går til valg med et klart regjeringsalternativ. I år kan (nesten) alt skje.

Skjønnhet og frihet i Beirut

BEIRUT (NRK): Libanesiske kvinner sies å være de vakreste i hele Midtøsten. Det er et rykte de jobber hardt for å opprettholde, skriver Kristin Solberg i denne ukas korrespondentbrev.
Les mer om:

Trump, Sandberg og Solberg tok turen til Sortlands byjubileum

Med et rikt revymiljø i Vesterålen, må det bare bli bra når Neshallrevyen, Kleivarevyen, UL Nybrott og Andøyguttrevyen slår seg sammen.

Ny utmelding fra Frp i Hedmark

Fylkestingsrepresentant Katrine Jakobsen Solberg (23) har meldt seg ut av Frp i protest mot det hun mener er en ukultur i fylkespartiet.
Les mer om:

Løkslid: – Ber om møte med statsministeren

SKIEN (NRK): Fylkesmannen flytter til Vestfold i den nye regionen med Vestfold og Telemark. Fylkesordfører i Telemark, Sven Tore Løkslid føler seg lurt av regjeringen, og vil ta saken opp med statsminister Erna Solberg.

Vestfold får Fylkesmannen

SKIEN (NRK): Fylkesmannen flytter til Vestfold i den nye regionen med Vestfold og Telemark. Fylkesordfører i Telemark, Sven Tore Løkslid føler seg lurt av regjeringen, og vil ta saken opp med statsminister Erna Solberg.

Solberg møtte jegere og sauebønder: - Forferdelige bilder

Men sauebøndene mener statsministerens besøk var et lite plaster på såret for utryggheten de lever med.
Les mer om:

Solberg: Dramatisk når sau blir tatt av ulv

– Her skal det ikke være ulv, fastslår statsminister Erna Solberg etter møtet med jegere og sauebønder på Hadelandsåsen.

Erna besøkte ulve-ofrene: - Dødsulven skal skytes

ÅSTJERN (VG) Statsminister Erna Solberg (H) sier hun er villig til å ta i bruk alle midler for å få drept ulven som har tatt livet av minst 112 sauer de to siste ukene.

Vil at du skal få spørre ut Erna og Jonas

Er du lei av at politikere ikke svarer på det du lurer på? Nå kan du få muligheten til å stille spørsmål direkte til statsminister Erna Solberg (H) og partileder Jonas Gahr Støre (Ap).

Ingen felles løfter fra de borgerlige

Statsminister Erna Solberg (H) mener det blåblå samarbeidet aldri har vært bedre, selv om KrF og Venstre vil ha en ny regjering etter valget. 89 dager før valget har de fire partiene ingen felles valgløfter.

Schanche om Solbergs rallycrossfeide:– Ikke så mye å bråke om

Det er bare å venne seg til krangelen mellom de norske rallycross-stjernene Petter Solberg og Andreas Bakkerud, mener de tidligere mesterne, Martin Schanche (72) og Ludvig Hunsbedt (57).

Solberg fikk EM-nei – pappaen jubler

Oliver Solberg (15) søkte om dispensasjon for å kjøre EM i rallycross i Sverige. Nå har han fått avslag – til pappaens store lettelse.
Les mer om: