Nyheter om Solberg


Erna Solberg: Legaliseringsvedtak i Unge Høyre vil ikke endre noe

Lørdag kan Unge Høyre gå inn for full legalisering av all narkotika, samt vern av Lofoten. – Det vil ikke påvirke Høyres politikk, sier Erna Solberg.

Erna advarer Unge Høyre mot å bli for «grønne»

Statsminister Erna Solberg (H) advarer Unge Høyre mot å gjøre vedtak som kan bli dyre for landet.

– «Tidenes politisatsing» er en bløff. Solberg og Wara forteller bare halve sannheten

Politiet slår alarm, men får ikke mer penger nå. – Tiden hvor Høyre og Frp kan kalle seg lov- og ordenpartier er over, mener Arbeiderpartiet.

Mangfoldskveld med Erna: - Veldig mye fungerer bra her

Statsminister Erna Solberg (H) åpnet mangfoldskvelden på Rommen scene med å si at man ikke må glemme alt det gode. Likevel la hun ikke skjul på at utfordringene er til stede, og den jobben må gjøres.

Raser mot Erna Solberg: Mener hun har kjent til gjengproblemene

Tirsdag erkjente statsminister Erna Solberg at regjeringen kan bli bedre på å ta Oslo-gjengenes bakmenn. Ap og SV reagerer kraftig.

Listhaug om kritikken fra Solberg: – Det må hun gjerne mene

Sylvi Listhaug har merket seg statsminister Erna Solbergs etterlysning av mer saklighet i den politiske debatten. – Det må hun gjerne mene.
Les mer om:

Hyll Canada!

Erna Solberg skryter ofte av regjeringens modige reformer. I ruspolitikken bør hun bli like tøff som Justin Trudeau.

Solberg vil «sløsing» med arbeidskraft til livs

Én av fem mellom 20 og 66 år er ikke i arbeid. Det utfordrer bærekraften i den norske velferdsstaten, slår statsminister Erna Solberg (H) fast.

Går mot Lofoten-drama på Unge Høgre-landsmøte

Ungdommane i Høgre kan gjera opprør mot moderpartiet om oljeaktivitet i nord. Lokallaget i Erna Solberg sitt heimfylke har allereie gjort eit historisk vedtak.
Les mer om:

MDG peker på Støre: – Erna Solberg har fremstått svak

MDG-topp Arild Hermstad refser Erna Solberg. 
Les mer om:

Sylvi Listhaug godtar ikke kritikken fra Solberg

Erna Solberg (H) ba eks-justisministeren sin om å skjerpe seg. Sylvi Listhaug sier statsministeren kan glemme å få det ønsket oppfylt.
Les mer om:

Flere uføre hvert år under Solberg, nå starter dugnaden

Hvert år siden Erna Solberg (H) overtok som statsminister har det blitt flere uføre her i landet. Nå skal inkluderingsdugnaden få flere i arbeid.

Erna Solberg: – Vi har ikke vært gode nok til å gå på bakmennene

– Min beskjed til gjengene er at vi kommer til å bruke mye ressurser og krefter på å bekjempe dere, sier statsminister Erna Solberg (H).

Solberg om Listhaug-innlegg: – Saklig diskusjon hadde vært å foretrekke

Statsminister Erna Solberg (H) mener en saklig diskusjon hadde vært å foretrekke da hun ble spurt om Sylvi Listhaugs (Frp) utspill om eldre.

Solberg om Listhaug-innlegg: – Saklig diskusjon hadde vært å foretrekke

Statsminister Erna Solberg (H) mener en saklig diskusjon hadde vært å foretrekke da hun ble spurt om Sylvi Listhaugs (Frp) utspill om eldre.

Erna Solberg åpnet biepark som gir arbeid til vanskeligstilte

Statsminister Erna Solberg deltok mandag på åpningen av prosjektet bieparken i Oslo. Hensikten er å få vanskeligstilte inn i arbeidslivet.

Erna Solberg åpnet biepark som gir arbeid til vanskeligstilte

Statsminister Erna Solberg deltok mandag på åpningen av prosjektet bieparken i Oslo. Hensikten er å få vanskeligstilte inn i arbeidslivet.

For KrF er ikke alternativet til Solberg spesielt appetittlig

KrF er på vippen i norsk politikk. Til høsten skal de velge side.
Les mer om:

Solberg vil kopiere EUs handelsavtale med britene

Statsminister Erna Solberg vil helst slippe å koke sammen en helt ny handelsavtale med Storbritannia. I stedet mener hun Norge bør bruke klipp-og-lim-metoden.

– Hadde ikke scoret før i morgen

(Ull/Kisa–Bryne 3–4 e.str.). Etter å ha misbrukt 15 gigantiske muligheter, luktet mange hvilken vei det gikk før Nicolay Solberg & co. skulle skyte straffer. De fikk rett.
Les mer om:

Erna Solberg: – Velferdsnivået skapes primært av eksportindustrien

– Folk flest jobber i handel og service, offentlig sektor og bygg og anlegg. Men det er eksportbedriftene som legger grunnlag for etterspørselen etter varer og tjenester fra de andre sektorene.

Her er deltagerne i «Mesternes mester» 2019

Skiskytter Lars Berger (39), håndballstjernen Glenn Solberg (46) og høydehopper Hanne Haugland (50) skal møtes i NRK-serien.

SV mener Solberg er «bra freidig»

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski mener at statsminister Erna Solberg (H) er freidig når hun kritiserer de rødgrønnes pengebruk.

Solberg: Singapore-møtet kan bli et positivt bidrag til atomnedrustning

Hvis toppmøtet i Singapore er starten på en reell atomnedrustning i Nord-Korea, så er det et veldig positivt bidrag, sier statsminister Erna Solberg (H).

Solberg og de rødgrønne i munnhuggeri om latskap

Statsminister Erna Solbergs (H) kritikk av de rødgrønne som idéløse og politisk late rammer aller mest henne selv, mener opposisjonen på Stortinget.