Nyheter om SolbakkenBer NFF boikotte fotball-VM - Ståle Solbakken forstår kritikken

Tidligere landslagsspiller Tom Høgli (37) mener dialog med FIFA og myndighetene i Qatar ikke holder – og ber Norges Fotballforbund boikotte fotball-VM i 2022.

Dette er de nye draktnumrene i Glimt: – Et nummer jeg alltid har ønsket

Både Ola Solbakken og Hugo Vetlesen har byttet draktnummer før sesongen.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Ståle vil ta med seg landslaget til Lillestrøm

Onsdag var landslagssjef Ståle Solbakken på LSK-trening. Får han det som han ønsker, så vil landslaget under hans ledelse trene i Lillestrøm.

Tyrkia - Norge flyttes ut av Norge

Norge mister hjemmefordelen mot Tyrkia i VM-kvalifiseringen 27. mars. Kampen blir satt opp i Spania. Norges Fotballforbund hadde i det lengste et håp om å spille oppgjøret på Ullevaal stadion i Oslo, men det ble kraftig svekket etter at regjeringen i januar innførte strenge innreiserestriksjoner. Siden den gang er det blitt spekulert på at Tyrkia-kampen kunne bli flyttet til en stadion i Sør-Spania.

Ståle-nøtt: - Spesielt

Landslagstrener Ståle Solbakken (52) møter ikke spillerne ansikt til ansikt før to-tre dager før kamp. Noen av dem får han ikke engang sett i en fullverdig trening. - Det mest spesielle jeg har vært borti, sier han.

Uavklart situasjon

Ståle Solbakken om kapteinsvalget på landslaget: - Vi har tenkt på det. Men vi er overhodet ikke ferdig.

– Nei til utbygging på Fremre Mo vil vere ein strategisk skivebom(pluss)

Dårlegare trafikktryggleik, verditap, farleg skuleveg, tap av ringrute og den framtidige utviklinga av Ørsta sentrum er moment som gjer at Bjarne Solbakken har det vanskeleg for å akseptere skrinlegging eller endring av reguleringsplanen på Fremre Mo.

Elabdellaoui ute av troppen

Omar Elabdealloui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften. Den norske landslagsbacken fikk lenge behandling på sykehus. 20. januar la klubben ut en bildeserie av Elabdellaoui som møtte lagkameratene igjen etter at han ble utskrevet. Landslagssjef Ståle Solbakken har sagt at det viktigste er at Elabdellaoui tar seg tid, og blir så frisk som mulig. Nå varsler klubben hans at backen er ute av troppen for resten av den tyrkiske superligasesongen, melder det statlige nyhetsbyrået AA.

Ståle Solbakken henter gammel kjenning

I mange år var den norske landslagssjefen synonymt med den danske storklubben FC København. – Nå har han hentet Bjørn Vidar Stenersen inn til stillingen som fysisk trener, en jobb Ståle Solbakken vet han er god for. For å få dette til vil han kombinere jobben som fysisk trener for Norge også gjøre det samme for Tromsø IL. Les: Skademarerittet fortsetter for Real Madrid «Dette er en kjempesignering for både TIL og det norske landslaget. Bjørn Vidar har sterk faglig kompetanse og bred erfaring på områder som vil komme oss til nytte.

Solbakkens fotballgeni er klar for Aston Villa

Det er lett å ende opp med fokuset på gutta i shorts og manageren langs sidelinjen, men det er som kjent litt av et maskinere som ligger bak hvert eneste poeng i Premier League. Nå har Aston Villa hentet inn en av Solbakkens bakmenn fra tiden hos FC København. Fredrik Leth har som 27-åring fler år bak seg hos den danske toppklubben og har Solbakkens beste referanser. Les: Og der fikk vi bekreftelsen: Solskjær har løftet Manchester United til ekstreme høyder -Det her er en meget, meget viktig og sentral posisjon og ansettelse for oss.

Problemene hoper seg opp for Solbakken

Mot Gibraltar kunne nok Erling Braut Haaland fikset det omtrent alene. Men det er trøbbel i sikte for Ståle Solbakken – 50 dager før hans første kamp som landslagssjef.

Derfor kan dette ha vært et smart King-trekk

OM FOTBALL: Overgangen til Everton er først og fremst godt nytt for Joshua King (29). Men også for landslagssjef Ståle Solbakken.

Astrid (89) kommer seg ikke ut av sin egen heim(pluss)

– Jeg føler meg innestengt. At heisen står blir en tilleggsbelastning, spesielt nå i koronatida, sier Astrid Solbakken, som bor i 5. etasje, for tida uten heis.
Les mer om:

- Stoppet av tusen gale fans

Fredag gjester Norges nye landslagssjef, Ståle Solbakken (52), Lindmo på NRK. Der forteller han en av mange elleville historier fra hans tid som Köln-manager.

Dette tror Solbakken om Ødegaards rolle i Arsenal

Ståle Solbakken (52) tror Martin Ødegaard (22) har fått lovnader av Arsenal-manager Mikel Arteta (38) før låneovergangen fra Real Madrid.

Arsenal-legende jubler over Ødegaard-signeringen

Både tidligere Arsenal-spiller Robert Pires og landslagssjef Ståle Solbakken mener Martin Ødegaard (22) har gjort et godt valg.

Satser millioner sammen med laksegründerne fra Vestnes(pluss)

Ole Gunnar Solskjær og Jim Solbakken går sammen med Bjørn-Vegard Løvik og Johan E. Andreassen.

Solbakken om Ødegaard til Arsenal: – Viser at han har ekstremt stor tro på seg selv

Skytingen på Dale: – Politibetjentene hadde englevakt
Les mer om:

Solbakken om Ødegaard til Arsenal: – Viser at han har ekstremt stor tro på seg selv

Martin Ødegaard (22) avgjør fremtiden i løpet av de neste timene, får VG opplyst.

Solbakken ble informert av Ødegaard på tirsdag

– Det viktigste for meg er at han spiller.
Les mer om:

Ståle Solbakken i karantene

Landslagssjef Ståle Solbakken er satt i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en koronasmittet person. Opprinnelig skulle Solbakken onsdag vært i Eurosport-studioet under presentasjonen av terminlistene til Eliteserien og 1. divisjon i fotball. I stedet ble han med i sendingen via Skype fra Storo i Oslo. Solbakken så seg nødt til å gå i karantene da han ble oppringt tidligere på dagen. – Jeg fikk en telefon i dag om at jeg forrige torsdag hadde nærkontakt med en som har korona. Da er det riktig at jeg opprettholder reglene og går inn i karantene, sier Solbakken til Eurosport. (NTB)

Solbakken med klar keeperbeskjed: – Må ut i kamp

Rune Almenning Jarsteins plass som førstekeeper på fotballandslaget kan være under en større trussel enn på lenge. Ståle Solbakken vil se ham i kamp.

Solbakken om svakheten Solskjær kan utnytte: – Der ligger det muligheter, dessverre

Men landslagssjefen tror Liverpool vinner på Anfield.
Les mer om: