Nyheter om Sokndal


Tidenes yngste, norske ordfører hater å bli kalt wonderboy

Nærbøspilleren sendte mål nummer ni i nettet. Målvakten til Sokndal het Jonas A. Sayed. Han måkte til jærbuen og fikk rødt kort. Det er trolig eneste rampestrek til kommende ordfører.
Les mer om:

Mann brakt til sykehus med luftambulanse etter fallulykke i steinbrudd

En mann i slutten 60-årene er fløyet med luftambulanse til Stavanger Universitetssjukehus etter en fallulykke i et steinbrudd i Sokndal i Rogaland.
Les mer om:

Fløyet til sykehus etter fall

En 69 år gammel mann er fløyet til sykehus etter en arbeidsulykke i et steinbrudd i Sokndal lørdag formiddag. Skadeomfanget er ukjent, opplyser politiet.

Mann (69) til sykehus etter fallulykke i Sokndal

En 69 år gammel mann er fraktet med luftambulanse til Stavanger Universitetssjukehus etter en fallulykke i et steinbrudd i Sokndal.
Les mer om:

Ulykke i steinbrudd i Sokndal

En person har falt i et steinbrudd i Sokndal. Skadeomfanget er ukjent.
Les mer om:

Lyngbrann skal ha startet etter geværskudd

Det brant onsdag kveld i heia ved Titania i Sokndal. Brannvesenet fikk hjelp av HV-soldater i slukkingen.
Les mer om:

Enebolig sto i full fyr

En enebolig i Sokndal i Trøndelag sto i full fyr, søndag morgen. Brannvesenet har nå kontroll på brannen. Ingen personer kom til skade.

Sokndal får Norges yngste ordfører

I fjor kunne han gå på Polet. I år kommer han inn på steder med 21 års grense. Nå er han ordfører i Sokndal.
Les mer om:

Sokndal får Norges yngste ordfører

I fjor kunne han gå på Polet. I år kommer han inn på steder med 21 års grense. Nå er han ordfører i Sokndal.
Les mer om:

Jonas (21) blir tidenes yngste ordfører i Norge

KrF ble det desidert største partiet i Sokndal, og dermed blir 21 år gamle Jonas Andersen Sayed ny ordfører.

21-åring blir ordfører

Jonas Andersen Sayed (KrF) blir ordfører i hjemkommunen Sokndal - og Norges yngste noensinne.

Sokndal får trolig Norges yngste ordfører

I fjor kunne han gå på Polet. I år kommer han inn på steder med 21 års grense. Jonas A. Sayed (KrF) er et lys i det politiske mørket som KrF famler rundt i for tiden.
Les mer om:

Jonas (21) blir tidenes yngste ordfører

Valgt inn i Sokndal kommunestyre som 17-åring.
Les mer om:

KrFs nye wonderboy kan bli historisk

SOKNDAL/STAVANGER (TV 2): Han omtales som et sjeldent politisk talent. Nå kan Jonas Andersen Sayed (21) bli den yngste ordføreren i norsk historie.

Valgsending fra Sokndal

Les mer om:

Valgsending fra Sokndal

Les mer om:

I dag sender Lokalen fra Lund og Sokndal

Frem mot valget skal NRK Rogaland sende ettermiddagsradio direkte fra 23 kommuner i fylket. – Vil inspirere lytterne våre til å bruke stemmeretten, sier distriktsredaktør Ragnar Christensen.

Titania i gang etter 4 måneders stenging: – Nå kan det bare gå oppover

INDUSTRI: – Det har vært stille, sier Titania-direktør Dag Larsen tørt, etter fire måneder med full stopp ved bergverket på Tellenes i Sokndal. Men nå er alle de 200 ansatte tilbake og de gigantiske dumperne ruller igjen.
Les mer om:

Vinden har snudd mot flere turbiner

I Sokndal sa politikerne nei til kystturbiner på Siragrunnen. Mandag vedtok kommunestyret i Eigersund at de ikke vil ha flere turbiner i kommunen.
Les mer om:

Nye folketall: Se utviklingen i din kommune

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ble Kvinesdal som hadde den sterkeste folkeveksten i Lister i 2017. Lyngdal gikk ned i folketall for første gang på mange år. I Dalane gikk Sokndal frem og Lund tilbake.Befolkningstallene for hele 2018 viste at både Sokndal, Lund, Sirdal Farsund og Hægebostad hadde synkende folketall. Flekkefjord stod helt på stedet hvil, mens Kvinesdal gikk frem med 24 og Lyngdal med 38.Tallene fra 1.

Tar et grep for bedre lesing og skriving

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord videregående ønsker et tettere samarbeid med kommunene i Lister, samt Lund og Sokndal, for å oppdage og tilrettelegge for elever som har dysleksi på et tidlig stadium.For snart to år siden ble Flekkefjord videregående sertifisert som en dysleksivennlig skole.

Aftenbladet mener: Flere kommuner må slå seg sammen

LEDER: Hallo, Kvitsøy og Bokn. Hallo Sokndal, Lund og Hjelmeland! De neste fire årene bør dere bruke på å tenke godt gjennom hvordan dere har det.

Disse vant i toget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var tredje trinn og sjette trinn på Sokndal skole som i år gikk av med seieren for beste rop i 17. mai-toget. I folketoget var det speiderne og SIK som ble kåret til årets beste innslag. På videoen er det Sokndal skolekor som synger.Etter folketoget holdt Karen Arnø Grastveit talen for dagen.
Les mer om:

Folksomt i Sokndal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Grunnet tørke og mulig brannfare, ble salutten flyttet fra Løvås til Skågjo på Strandaneset. Den usedvanllig milde maidagen skapte et perfekt fotovær med mykt lysskinn som gjorde at alle bunader kom til sin rett.Som sedvanlig strømmet det på med sokndøler før barnetoget stilte opp på skolen.

Skeptisk til sammenslåing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå åpnes det for frie vitnesbyrd, sa rådmann Karl Johan Olsen da saken var oppe i Sokndal kommunestyre mandag.- Ja, det er jo jeg vant med, svarte KrF-ordfører Trond Arne Pedersen kjapt. Flaskehals Og «vitnesbyrd» ble det.Først fra dagens omsorgssjef Gaute Frøyland. Han er en av kommunalsjefene som går av - han blir pensjonist i juni.