Nyheter om Sogndal


Løland med i verdsrekordforsøk

Saman med to andre randoneløparar, vossingen Lars Erik Skjervheim og Malene Haukøy frå Sogndal, la Løland ut på ein døgerlang skitur, der målet vart å samla flest mogleg høgdemeter på 24 timar og å setja ny verdsrekord. Nye rekordar Løypa var lagt i bakkane i Myrkdalen, der ein runde var på 460 høgdemeter. Laurdag ettermiddag, klokka 15.00, starta dei tre løparane på verdsrekordforsøket. – Det var eigentleg heilt forferdeleg, men også kjekt, fortel Løland. Alle dei tre hardhausane slo dei gamle rekordane. Skjervheim har nå den nye verdsrekorden med 20 939 høgdemeter.
Les mer om:

Antwi scoret to for Åsane

Åsane knuste Sogndal 4-1 i 1. divisjon onsdag. Dennis Antwi scoret to ganger.
Les mer om:

Gammel helt kommer hjem

Forsvarsspilleren Amund Skiri startet i Aalesund før det ble en drøy sesong i Vålerenga før han igjen ble Aalesundspiller.

Kisa slo Sogndal

Les mer om:

– Har aldri sett dem bedre

(Ull/Kisa–Sogndal 2-0) Avansement i cupen, to praktscoringer og tre poeng mot sterke Sogndal oppsummerer uken for Ull/Kisa.
Les mer om:

Kisa imponerte med to praktfulle scoringer

(Ull/Kisa - Sogndal 2-0) Onsdag gikk Ull/Kisa videre i cupen. Bare dager etter fortsatte de drømmeuken ved å slå Sogndal 2-0 på hjemmebane.
Les mer om:

Taijo Teniste får ikke varige men

Noen kamper er bare vonde å se på og denne var en av de, Taijo Teniste falt kvalmende stygt etter en hodeduell.-Det er en av Brann sine aller viktigste spillere som ble båret ut av av Sør Arene og rett på sykehus i Kristiansand. Heldigvis ser det ut til at han klarer seg uten alvorlige men, Brann sin mediesjef Gorm Natlandsmyr snakket med VG etter kampen: » Det er litt tidlig å si, men han hadde bevegelse i armer og bein og spurte om stillingen under kampen. Vi er optimister» Taijo Teniste med nakkekrage og ut på båre etter å ha landet på hodet/nakken. VG slår til med 1 på børsen. Skivebom!

Fleire klager på arbeidsstøy

Min-Sung fekk arbeidssjokk då han flytta til Sogndal.
Les mer om:

Flytta frå Sør-Korea til Noreg: korleis kan eg berre jobbe sju timar om dagen?

Min-Sung fekk arbeidssjokk då han flytta til Sogndal.
Les mer om:

42-åringen kom seg heilskinna gjennom 90 minutt

SOGNDAL – SANDNES ULF: 2-2: Etter tre mål på fem minutt kokte det på Fosshaugane. Men det vart med det. – Det er litt smårusk, vedgår Kjetil Wæhler.
Les mer om:

Etter dette har Sogndal skåra to mål , men...

Mann i 20-åra må sitte fengsla til saka kjem opp i tingretten.
Les mer om:

Denne 42-åringen skal vere med å sikre opprykk for Sogndal

Kjetil Wæhler (42) er tilbake i Sogndal-trøya. Går det som han ynskjer, blir det utover 2018-sesongen.
Les mer om:

Wæhler gjør nok et comeback

Kjetil Wæhler er tilbake i toppfotballen. 42-åringen er enig med gamleklubben Sogndal om en avtale som løper ut sesongen.
Les mer om:

Hvordan går det med de som har rykket ned?

Det er vanlig at ved nedrykk settes det inn nye krefter på mange deler av klubben, så også tilfelle med de aller fleste av de som rykket ned fra Eliteserien i fjor. Trener Lars Bohinen ble hentet inn fra Sandefjord til Aalesund med en oppgave, raskest mulig tilbake i Eliteserien. Mens Sandefjord sliper på kvalikplass i Eliteserien har Aalesund fått en nydelig start på sesongen, ingen tap og bare en uavgjort på de første fem kampene bringer dem til toppen av tabellen. De tapte overraskende for 4. divisjonslaget Bergsøy i cupen, men det har ingenting å si for opprykk som er eneste prioritet.

Wæhler med nok et comeback for Sogndal

Kjetil Wæhler gjør et nytt comeback i Sogndal. Den tidligere landslagsspilleren la egentlig opp for andre gang da Sogndal rykket ned fra Eliteserien i fjor, men nå er 42-åringen tilbake, melder OBOS-ligaklubben på sine egne nettsider.
Les mer om:

Håvard Flo er meget fornøyd med landslagsveteran

Evigunge Kjetil Wæhler har rukket å bli 42 år, han har bestemt seg for å fortsette karrieren i et år til og det er Sogndal meget fornøyde med.  Kjetil avsluttet egentlig sin lange, flotte karrière etter 2016-sesongen i Vålerenga, men lot seg lokke til Sogndal av sin gode kjenning Eirik Bakke i fjor vår. Lar seg lokke ut av godstolen nok en gang Sogndal har hatt en god sesong på livet i OBOS-Ligaen, det startet med 3 uavgjorte kamper, med seier i de to siste.

Wæhler gjør comeback i Sogndal-drakta

Kjetil Wæhler er tilbake i toppfotballen. 42-åringen er enig med gamleklubben Sogndal om en avtale som løper ut sesongen.
Les mer om:

Wæhler (42) gjør nytt comeback

Kjetil Wæhler (42) gjør et nytt comeback og er klar for sin andre periode for Sogndal. Han har signert en kontrakt med varighet ut 2018. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Sogndal-stoppar reiste rett frå cupexit til sjukehus

Sogndal må truleg klare seg i fleire veker utan Per-Magnus Steiring. Midtstopparen reiste rett frå cupexit mot Fyllingsdalen til sjukehus i Bergen.
Les mer om:

– Han har godt av å være her hos oss

NOTODDEN: Kenneth Dokken byttet hele åtte mann fra møtet med Sogndal i serien, men ikke Erlend Hustad. Spisstalentet svarte med nok en kraftscoring

Byttet ut åtte mann - vant likevel

NOTODDEN: Notodden FK viste styrke da de byttet ut åtte mann fra kampen mot Sogndal, og likevel slo Asker 3-0 i cupens andre runde.

Cupbomba small i Bergen

Sogndal ute av NM-cupen i fotball.
Les mer om:

Bare noen timer igjen til andre runde i NM

De 32 kampene i NMs 2. runde er nå satt opp. 4. divisjonslaget Bergsøy, som sensasjonelt slo ut Aalesund i 1. runde, får denne gangen Kristiansund på besøk. I Fredrikstad møtes to av de mestvinnende lagene i NM-historien når Odd kommer på besøk, mens to tidligere cupmestere også møttes på Melløs når Moss tar imot Stabæk. – Det er tett kampprogram for alle klubber i mai. Vi har derfor prøvd å minimalisere reisene og unngått lange og krevende reiser. Så prøver vi også, så langt det lar seg gjøre, å sette opp lag som ikke har møtt hverandre i cupen de siste årene.

Fyllingsdalen slo Sogndal - håper på Rosenborg i neste runde

Det måtte ekstraomganger til, men tredjedivisjonsklubben FK Fyllingsdalen slo ikveld Sogndal hodestups ut av cupen. Også Brann og Nest-Sotra er videre til tredje runde.

No skal dei finne ut kva som skjedde med brannbilen i sekunda før dødsulukka i Sogn

11. april i år mista ein brannbil kontrollen og køyrde rett i ein personbil på Nornes i Sogndal. No skal havarikommisjonen finne ut kva som skjedde i sekunda før dødsulukka.
Les mer om: