Nyheter om Sogndal


Segberg med klar melding til konkurrentene: – AaFK er opprykksfavoritter

Erlend Segberg (24) har ingen problemer med å ta favorittstempelet i 1. divisjon, mens Lars Arne Nilsen mener Sogndal ser sterkest ut.
Les mer om:

Brann-kalddusj i første treningskamp: – Vi møtte ikke opp

Brann-trener Kåre Ingebrigtsen og spillerne hans var selvkritiske etter å ha fått juling med 1-4 mot Sogndal da de endelig kunne spille kamp igjen.
Les mer om:

Hotelleieren er bilgal, og tar du et besøk, kan du leie en Porsche 911

LÆRDAL/HOL-AURDAL/FILEFJELL/SOGNDAL: Med antiskrensen skrudd av, sladder vi bredt så snøen spruter. Midt i den norske fjellheimen lar vi oss begeistre av to generasjoner Porsche 911.
Les mer om:

Hotelleieren er bilgal, og tar du et besøk, kan du leie en Porsche 911

LÆRDAL/HOL-AURDAL/FILEFJELL/SOGNDAL: Med antiskrensen skrudd av, sladder vi bredt så snøen spruter. Midt i den norske fjellheimen lar vi oss begeistre av to generasjoner Porsche 911.
Les mer om:

Hotelleieren er bilgal, og tar du et besøk, kan du leie en Porsche 911

LÆRDAL/HOL-AURDAL/FILEFJELL/SOGNDAL: Med antiskrensen skrudd av, sladder vi bredt så snøen spruter. Midt i den norske fjellheimen lar vi oss begeistre av to generasjoner Porsche 911.
Les mer om:

Duket for black metal-fotball i Sogndal: – Vi er litt gale

I Sogndal har det oppstått et helt spesielt samarbeid. Kanskje er det siste brikken som skal sikre Sogndal eliteseriespill.
Les mer om:

Starter samarbeid med black metal-band

OBOS-klubben Sogndal skal spille med logoen til bandet Vreid kommende sesong.
Les mer om:

Conor McGregor klar for ny kamp etter knock out i januar

Definisjonen på galskap er å gjenta samme handling og forvente et annet resultat. – ESPN melder at Conor McGregor møte Dustin Poirier til en tredje kamp mellom de to 10. juli. Sist de møttes i januar ble McGregor ble knocket ut. Poirier har skrevet under på kontrakten som gjør at de to MMA-utøverne møtes for tredje gang. I McGregors fjerde kamp i UFC vant den kontroversielle iren på knockout etter bare ett minutt og 46 sekunder. UFC 264 finner sted 10.

Henter tilbake Tomas Kristoffersen fra Sogndal

Sportssjef i Sogndal Håvard Flo er ikke glad for å ta farvel med midtbanespiller Tomas Kristoffersen. Det ble totalt 41 kamper for Sogndal og to mål siden han kom fra Tromsdalen i august 2019. Kristoffersen gjennomførte medisinsk test i Bergen i formiddag. Deretter signerte han en avtale frem til sommeren 2022 fPremier Leagues beste signerer for merør han stakk direkte på Åsane-trening. – 27-åringen startet 27 seriekamper da han spilte for Åsane i 2018-sesongen.

Per-Egil Flo kommer hjem så snart serien er over

Den 23 år gamle venstrebacken Per-Egil Flo kommer hjem så snart en sveitsiske superligaen avsluttes i slutten av mai. – Det mest naturlige for en med etternavn Flo er å bli en del av Sogndal, noe Sogn Avis skrev om tidligere i dag. Per-Egil Flo har vært utenlandsproff de siste fem årene, men han har vært borte fra Sogndal siden han dro til Molde i 2013.

Regjeringen foreslår nesten 1,4 milliarder til riksveg 13: – Dette er en veldig god start

I regjeringens forslag til Nasjonal Transportplan (NTP) skal det settes av nesten 1,4 milliarder kroner til rassikringstiltak på riksveg 13 – fra Skare til Sogndal.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Henter angrepsspiller i Sogndal

Det er høy aktivitet i Haugesund om dagen, så langt i vinter har de hentet inn sin tredje signering. – Tidligere i dag meldte klubben de har gjennomført medisinsk test og signert en treårskontrakt med Senegalesiske Alioune Ndour, også kjent som Badou. «Jeg er veldig fornøyd med å komme hit og ser frem til å jobbe med gode trenere og lagkamerater slik at jeg utvikler meg og blir en bedre spiller.

Kristoffer Valsvik drar hjem til gamleklubben

Et halvt år før utløpet av kontrakten har Åsane blitt enig med Sogndal om en overgang for Kristoffer Valsvik. 25-åringen kommer fra Sogn og har også tidligere spilt for klubben han nå returnerer til. Daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr, sier avtalen med Sogndal er grei for alle parter: Primært ønsket vi å forlenge avtalen med Kristoffer. Men selv om Åsane er i voldsom vekst, så kan vi foreløpig ikke konkurrere med klubbene på høyeste lønnsnivå i OBOS-ligaen eller Eliteserien.

Henter Sogndals ettertraktede midtstopper Igoh Ogbu opp til Eliteserien

Lillestrøm fikk opp farten utover sesongen 2020 og rykket opp til Eliteserien sammen med Tromsø. Sogndal tapte sin kvalikkamp mot Mjøndalen og ble værende i OBOS-Ligaen. (Vi i Sporten.com tror Sogndal, Ranheim, Aalesund og HamKam vil kjempe om opprykk denne sesongen. Nedrykkede Start tror vi trenger minst et år før de er sterke nok til en retur til Eliteserien) Igoh Ogbu har et voksende talent, han fikk med seg 44 kamper og to mål for Sogndal, som han først kom til på lån fra Rosenborg i 2019. – 20 åringen har en unik kombinasjon mellom styrke og fart.

Ny Klubb: Sixten Dalen Jensen skulle gjerne rykket opp med Sogndal

Den 24 år gamle midtbanespilleren Sixten Dalen Jensen bytter til nyopprykkede Bryne og vil dermed møte sine gamle lagkamerater fra Sogndal i og med at de ikke klarte målet om retur til Eliteserien sist sesong. Sixten Dalen bytter klubb og går fra Sogndal til Bryne. Begge lagene skal spille i OBOS-ligaen etter at Sogndal tapte Eliteseriekvaliken mot Mjøndalen og Bryne rykket opp etter fjorårssesongen. Les: Dommen klar for Messi Dalen endte med 71 kamper og fire mål for Sogndal, en klubb han spilte for siden 2018.

Bryne har signert midtbanespiller

Sixten Dalen Jensen (24) melder overgang fra Sogndal.
Les mer om:

Litj-Brattbakk: «Det blir tross alt et steg opp fra i høst»

Pappa Harald Martin Brattbakk både startet og stoppet sin karriere i Rosenborg og har lagt igjen en arv som det sikkert er krevende å følge opp. – Han hadde en unik evne til å dukke opp på riktig sted og tid og sørge for mål. 20 år gamle Filip Brattbakk er også en angrepsspiller og slik det ser ut har han arvet mye av sin fars målfarlige egenskaper. Les: Wayne Rooney legger opp og fikk drømmejobben samme dag Brattbakk er sønn av Rosenborgs mangeårige storscorer Harald Martin Brattbakk.

Stort søk ved Sogndal skisenter etter flere snøskred – ikke gjort funn

Samtlige av de tre skredene som onsdag gikk ved Sogndal skisenter, er gjennomsøkt. Det er ikke gjort noen funn, og søkemannskapene har avsluttet aksjonen.
Les mer om:

Tromsø tar med seg en ny forsvarsspiller opp i Eliteserien

De to klubbene Bodø/Glimt og Tromsø ble seriemestre i hver sin serie i fjor og med det vil de igjen neste år møtes i Eliteserien. Tromsø har i dag signert den 21 år gamle forsvarsspilleren Tomas Olai Totland på en fire-års avtale. Han kommer fra Sogndal som etter å ha landet på 3.plass i OBOS-ligaen gikk ut i kvalifisering som de på høydramatisk vis tapte mot Mjøndalen. Dermed blir det bare et personlig opprykk for Tomas Olai Totland som sist sesong spilte 29 kamper og faktisk bidro med seks mål og fire assist.

SISTE: TIL kjøper Tomas (21) fra Sogndal

Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio.
Les mer om:

SISTE: TIL kjøper Tomas (21) fra Sogndal

Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio.
Les mer om:

FK Eik Tønsberg signerer spiss fra Sogndal: – Jeg ser på meg selv som en vinner

FK Eik Tønsberg signerer Markus Dahlen Brændsrød (25) fra Sogndal. Han sier det er digg å være hjemme igjen og er klar for å bidra. Sammen med Brændsrød har FK Eik signert to nye spillere før nyåret.
Les mer om:

NFF etter ny tabbe: Går mot VAR i norsk toppfotball i 2023

Dommaren vedgår kritisk feil i kvalikkampen mellom Mjøndalen og Sogndal. NFF svarar med å slå fast når Norge kan få videodømming.
Les mer om: