Nyheter om Sogn


Topp 9 norske sanger som kom i helgen

Det beste med helgen, bortsett fra at det er helg, er masse ny musikk!  Vi har plukket ut 10 av våre favorittlåter fra listen over sangene som kom ut i dag. Her finnes noe for enhver smak! Selmer «All I Want» Selmer beveger seg i et lo-fi-landskap og lager sjarmerende indie pop/rock med sommerlige gitarer og tangenter hentet fra 70-tallet. Bandet slapp sin første dobbeltsingel «Surfin with U» i juli 2017. Selmer spiller tight, og kan alltid love en god vibe, også i deres nyeste låt «All I Want». Andreyun «Paris» De fleste norske rappere går for norsk, men Oslo-gutten Andreyun har engelske tek

Kva er eit synleg politi?

Det spør artikkelforfattar Arne Johannessen, som er leiar for politiet i Sogn og Fjordane
Les mer om:

Mann falt i sjøen fra båt: «Det er rørende å se hvor mange som ønsker å hjelpe til»

Småbarnsfaren som falt over bord fra en fritidsbåt i Fjaler i Sogn og Fjordane torsdag, er fortsatt ikke funnet. Midt i fellesferien har lokalsamfunnet mobilisert store ressurser for å delta i letingen.
Les mer om:

Går ut med navn på savnet etter båtulykke

Frivillige har natt til fredag søkt etter en antatt omkommet mann i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane, uten funn. Politiet går nå ut med navnet på vedkommende.
Les mer om:

Leting etter antatt omkommet mann fortsetter i Dalsfjorden

Søket etter en antatt omkommet mann i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. Mannen er 46 år gammel og var på tur med barna da han falt over bord.
Les mer om:

Leteaksjon etter mann i Dalsfjorden avsluttet – fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. Aksjonen er gått over til søk etter antatt omkommet.
Les mer om:

Leteaksjon etter at mann falt over bord avsluttet - fortsetter fredag

To barn er berget på land, mens en mann i 40-årene er savnet etter å ha falt over bord fra en båt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane torsdag.
Les mer om:

Leteaksjon etter at far falt ut av båt

En mann er savnet etter at han falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. De to barna hans tas hånd om av familie og kriseteam.
Les mer om:

Stor redningsaksjon etter at mann falt over bord i Dalsfjorden

En mann er savnet etter at han falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. De to barna hans tas hånd om av familie og kriseteam.
Les mer om:

To til sykehus etter bilulykke ved Nordfjord

To menn er sendt til sykehus etter en bilulykke ved Nordfjord i Sogn og Fjordane natt til mandag.
Les mer om:

To til sykehus etter bilulykke

To personer er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke i Nordfjord i Sogn og Fjordane natt til mandag. Skadeomfanget er ukjent.

Mattilsynet åtvarar mot å ete blåskjel frå Sunnfjord og Sogn

Det er store regionale forskjellar i blåskjelvarselet, som gjeld fram til fredag 19. juli. Sankarar i Midt- og Nord-Noreg blir åtvara mot å ete skjela.
Les mer om:

Farvelkonsert for Sogn og Fjordane

SANDANE (NRK): Opningskonserten på Norsk Countrytreff i år var av det spesielle slaget. Fleire artistar frå Sogn og Fjordane tok eit farvel med fylket før det går inn i nye Vestland.
Les mer om:

Rune (42) løp direkte fra Sem til Hemsedal, og nærmer seg 100.000 kroner til kreftsaken

Hjemme hos foreldrene i Sogn er det en mellomfornøyd Rune Solheim fra Sem som pleier såre bein og såret stolthet, enda han perset på alle tenkbare måter.

Satsar alt som vinbonde ved Sognefjorden

LEIKANGER (NRK): Zsuzsanna Barna har flytta frå England til Sogn for å bli vinbonde ved Sognefjorden.

Satsar alt som vinbonde ved Sognefjorden

LEIKANGER (NRK): Zsuzsanna Barna har flytta frå England til Sogn for å bli vinbonde ved Sognefjorden.

Sogn og Fjordane er best førebudd på atomkrise

Flest jodtablettar per innbyggjar.
Les mer om:

Barna i dei ukjende gravene

Tusenvis av foreldre har aldri fått vita kvar barnet deira vart gravlagd. I over 50 år har eit ektepar i Sogn leita etter grava der sonen dei mista ligg.
Les mer om:

I all hemmelegheit la Torun dødfødde barn i ukjende kister

Tusenvis av foreldre har aldri fått vita kvar barnet deira vart gravlagd. I over 50 år har eit ektepar i Sogn leita etter grava der sonen dei mista ligg.
Les mer om:

Full mann køyrde på syklist – Må i fengsel

Ein mann i 60-åra er dømd til 36 dagar i fengsel, etter at han i rusa tilstand køyrde på ein syklist på ein kommunal veg i Sogn.
Les mer om:

34 kommunar er utan kvinnelege listetoppar - fire av dei er i Sogn og Fjordane

I 34 av landets kommuner er det kun mannlige listetopper til høstens valg. Gruppeleder Odd Magne Hansen (SV) i «versting-kommunen» Karmøy innrømmer at det er flaut.
Les mer om:

Ein person lettare skadd etter trafikkulukke i Aurland

Ein person skal vere lettare skadd etter ein kollisjon mellom ein buss og ein personbil på fylkesveg 50 mellom Hol og Aurland i Sogn.
Les mer om:

Lette etter savnet mann i nesten ett døgn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGN: Søndag ettermiddag ble det igangsatt et stort søk etter en savnet mann, som ikke hadde blitt sett siden han forlot sin bopel i Sogn studentby 12.30 søndag. I tillegg til politihelikopteret og politi på bakken bidro mange frivillige, blant annet med hunder, i søket etter den unge mannen. I 16-tiden ble et større søk startet, og politiet lette blant annet ved Sognsvann, men hadde svært lite å gå etter i saken.

Betaler mer enn vanlig i kommunale avgifter i Saltdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Statistisk sentralbyrå har nå publisert de endelige tallene som viser hvor mye penger en «vanlig» husstand skal ut med i kommunale avgifter nå i 2019.Avgifter i SaltdalHer kommer det fram at totalsummen for Saltdal kommune er 17.179 kroner.Beløpet er inkludert moms, som innbyggerne også må betale.

Har lett i fire timer: Store styrker søker etter savnet mann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGN: Søndag kveld melder politiet følgende på Twitter:Oslo. Vi søker etter en savnet mann i området Sogn studentby og Sognsvann. Vi har politipatruljer, politihelikopteret og frivillige mannskaper i søk.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) June 23, 2019 I tillegg til politiets egne styrker på bakken og politihelikopteret leter et stort antall frivillige i søket.