Nyheter om Smith


Falt og slo seg på fjellet – måtte hentes i helikopter

Kjell-Arne Smith Johansen var uheldig og slo seg så kraftig i et fall på vei ned fra Styggmann torsdag, at han måtte tilkalle hjelp.
Les mer om:

Får Fantasy-forbud etter skade-lekkasje

Aston Villa-manager Dean Smith frykter motstanderen kan ha fått en fordel.
Les mer om:

– Vi vil gjøre mye for å få Haraldsvang

Riksentreprenør Kruse Smith vil gjøre mye for å få totalentreprise på Haraldsvang-området.
Les mer om:

Ødegaard del av ny supertrio som kan få Aubameyang til å blomstre

Martin Ødegaard (22) kan være i ferd med å danne en ny supertrio i Arsenal sammen med Bukayo Saka (19) og Emile Smith Rowe (20).

Ødegaard utelukker ikke permanent overgang

Den norske midtbanespilleren startet sin første kamp for Gunners mot Leeds og sier at han koser seg på Emirates Stadium. Martin Ødegaard har snakket om muligheten for en permanent overgang fra Real Madrid til Arsenal, og den norske landslagsspilleren innrømmer at alt er mulig. 22-åringen kom til London i januar på en låneavtale til slutten av sesongen. Han debuterte fra start i Premier League helgen og det kunne ikke gått mye bedre. Ødeggard som tidligere hadde gjort to innhopp fra benken, bidro sterkt i Arsenals 4-2-seier over Leeds.

– Mine engelske venner lurte på hvorfor jeg ville flytte til Haugesund

Graham Smith er 70 år. Han har vært profesjonell musiker både i England og i Norge – og haugesunder god som noen i en mannsalder.

Vil binde Jack Grealish til masta og tilby Ross Barkely permanent «opphold»

Aston Villa under Dean Smith sin ledelse gjør det bedre enn de aller fleste eksperter forventet før denne sesongen. – I går vant de 1 – 0 mot Arsenal hjemme på Villa Park og klatret med det opp til en 8.plass i Premier League. I hvert eneste overgangsmarked de siste årene har større klubber vært ute etter Aston Villa sin 25 år gamle kaptein, men det er her Jack Gralish hører hjemme.

Mutert virus i Trondheim: – Vi har forholdt oss til alle råd (pluss)

Administrerende direktør Arne Reinertsen i E.A. Smith forteller at de stengte armeringsproduksjonen til Smith Stål på Heimdal umiddelbart da de fikk vite om koronasmitten.

Tror flere ansatte kan være smittet av mutert virus: – Vi har forholdt oss til alle råd (pluss)

Administrerende direktør Arne Reinertsen i E.A. Smith forteller at de stengte armeringsproduksjonen til Smith Stål på Heimdal umiddelbart da de fikk vite om koronasmitten.

21 år gamle Max Aarons er garantert Premier League spiller igjen snart

Øverst på Championship tabellen finner du Norwich som etter en slapp fjorårs sesong rykket ned fra Premier League. – En som får mye skryt for sine prestasjoner denne sesongen er den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons. Max Aarons har vokst betydelig i løpet av sine tre år for Norwich, han har en spillestil som passer perfekt inn i spillestilen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

Nå er det John Terrys tur

Kompis og tidligere fotballvåpendrager til Frank Lampard har jobbet seg til trenererfaring som assistent for Dean Smith.

Britisk fotballekspert: – Håper ikke Ødegaard ødelegger for Arsenals supertalent

De gamle engelske fotballheltene Jamie Redknapp og Rio Ferdinand har en felles bekymring når det gjelder Martin Ødegaard (22): At nordmannen skal bremse utviklingen til supertalentet Emile Smith Rowe (20).

Les dagens VG her!

Eksperter mener at tusenvis lider av alvorlig hjertesvikt i Norge uten å vite det: – Mange tolker det som en normal aldring, sier professor Gustav Smith. Sjekk symptomene du bør være på vakt mot i dagens avis.

Ingen forlater Manchester med seks poeng på to kamper

Etter at Sheffield United stakk av med tre poeng fra den røde delen av Manchester, måtte City sørge for å vise Dean Smith og gjengen at dette var unntaket. Nå skal det sies at det var med knappest mulig margin at Premier Leagues beste klubb tok alle tre poengene. Assist Ferran Torres og scoring Gabriel Jesus. Dette var stort sett sammendraget fra lørdagens kamp. City trillet ballen i nesten 80 prosent av kampen, fikk fyrt av fem skudd på mål, der én også fant målet.

Spørsmålet mange stiller seg

Er det plass til både Martin Ødegaard og Arsenals stortalent Emile Smith Rowe? Mikel Arteta er ikke i tvil, men Arsenals manager advares.

Sheffield United var best for en kveld

Manchester United tapte mot Premier Leagues dårligste lag på onsdag. Mens United og Solskjær dras ut i gatene av media, velger vi å hylle klubben til Sander Berge for en skikkelig god dag på jobben. Oliver Burke blir stående for evig og alltid som matchvinner på Old Trafford denne hutrende januarkvelden. Les: Kristoffer Ødemarksbakken rykket opp med Lillestrøm. Nå er han klar for å gjøre jobben en gang til -Fantastisk resultat.

Aston Villa henter inn en ny lekekamerat til Jack Grealish

Forrige uke fortalte Marseille-manager Andre Villas-Boas om at Villa hadde sendt over et patetisk lavt bud. Til tirsdag har Dean Smith og gjengen tydeligvis gravd dypt nok for Morgan Sanson. Den franske midtbanespilleren har spilt for Marseille siden 2017 og fått med seg 157 kamper med bidrag på 25 scoringer og 22 assists. Vi overlater til Dean Smith å beskrive planen til Villa. Les: Det er fortsatt en god del penger i fotball -Morgan har prestert kontinuerlig på høyeste nivå i fransk fotball i mange sesonger og i denne sesongen med Champions League.

Rio Ferdinand smålunken til Martin Ødegaard i Arsenal-drakt

United-ikon og fotballprater, Ferdinand har lenge hørt om unge Oedegaard, men har også noen tanker om hvordan 22-åringen på Emirates Stadion kan skape uorden i Arsenal-sakene. Ferdinands bekymring er ikke Ødegaard, men Emile Smith Rowe. Les: Krise kan spare Manchester United for flere hundre millioner for fantastisk høyreving 20-åringen har skaffet seg fem Premier League-kamper fra start, i en periode der Arsenal har snudd svalestupet nedover på tabellen og har levert en håndfull overbevisende kamper på rad. Smith Rowe har vist seg å være kanskje den største vitamininnsprøytingen

Arsenal-legende kritisk

Alan Smith: - Jeg tror ikke Ødegaard vil gå rett inn på laget på noen som helst måte.
Les mer om:

Goal: «Nå så vi hvorfor Arsenal må ha Martin Ødegaard»

Pepe og Willian på Arsenals midtbane har ikke vært i nærheten av å levere for Arsenal denne sesongen. På lørdag sendte Arteta de to spillerne inn i FA Cup-kampen mot Southampton for å kunne vise om de har mer inne. Southampton sendte med 1-0 de regjerende FA Cup-mesterne rett ut.

City kjempet seg til seier

Kampen mellom Manchester City og Aston Villa ble en eneste stor sjansefest. Begge lag hadde enorme sjanser til å score, men scoringen kom ikke før i det 79. minutt. Bernardo Silva skrudde ballen vakkert i mål fra 16 meter. Aston Villa ville ha offside på scoringen, men det ble det ikke. Manageren til Aston Villa, Dean Smith, var såpass misfornøyd med avgjørelsen at han pratet på seg et rødt kort. Ilkay Gündogan satte 2-0 fra straffemerket rett før slutt. Manchester City har nå ikke tapt på 16 kamper i alle turneringer.

Aston Villa-manageren raste etter Manchester City-scoring og ble utvist

(Manchester City - Aston Villa 2–0) Etter en heroisk forsvarsinnsats måtte gjestene gi tapt. Deretter ble Villa-manager Dean Smith sendt i garderoben for protester.

Hunden ble påkjørt og familien hadde begynt å gi opp håpet. Så fikk de en gledelig telefon

Det siste døgnet har vært dramatisk for familien Smith i Kopervik.
Les mer om:

Fernandes månedens PL-spiller

Manchester Uniteds portugisiske midtbanestjerne Bruno Fernandes er kåret til månedens spiller i Premier League for desember, melder SkySports. Det er fjerde gang siden overgangen fra Sporting Lisboa til Manchester United i januar i fjor at Fernandes blir månedens spiller i England. 26 år gamle Fernandes scoret tre mål på sine seks Premier League-kamper i desember. Hans scoret to av målene i 6-2-seieren over Leeds og ett mål i 2-2-kampen mot Leicester på Boxing Day. Aston Villa-manager Dean Smith ble kåret til den beste manageren for desember.

Prøv denne rieslingen – du vil ikke angre

Charles Smith Kung Fu Girl Riesling – en av mine favoritt-rieslinger til under 200 kroner.
Les mer om: