Nyheter om Smith


I 2014 skrev Kåre Smith: «Det passer ikke å ha skilte, gjengiftede eller samboende som omgangsvenner». Men det gjelder ikke lenger, sier BCC-toppen

I 2014 forfattet forstanderskapet i Brunstad Christian Church (BCC), med Kåre Smith i spissen, en samlivsbrosjyre med klare råd om hvem medlemmene kunne pleie omgang med og hvem de burde unngå. Nå er heftet ikke lenger i bruk i menigheten.
Les mer om:

Sanitetskvinnene kaster seg inn i gatedebatten: – Aagot Smith bør få en gate etter seg(pluss)

Turi Bruun har med seg et samlet årsmøte i Harstad sanitetsforening, på forslaget.
Les mer om:

Sanitetskvinnene kaster seg inn i gatedebatten: – Ågot Smith bør få en gate etter seg(pluss)

Turi Bruun har med seg et samlet årsmøte i Harstad sanitetsforening, på forslaget.
Les mer om:

Bare to entreprenører vil bygge sykkeltunnelen

Risa AS og Kruse Smith Entreprenør AS har meldt sin interesse for å bygge sykkeltunnelen på Auglend i Stavanger.

Mindre kjendistett i Berlin i år

Festivalens nye ledelse satser mer på å presentere filmer fra hele verden enn på Hollywood-stjerner, melder TT. Det er også en tydelig trend at de amerikanske filmselskapene heller satser på filmfestivalene i Cannes og Venezia, heter det videre. LES OGSÅ: Verdensstjerner topper plakaten til Findings Festival. Berlinalen innleder torsdag kveld og åpningsfilmen er «My Salinger Years», et drama om en ung kvinne som arbeider i forlaget der den myteomspunne forfatteren JD Salinger Publiseres.
Les mer om:

Første titt på Robert Pattinson i drakten til The Batman

Kameratesting fra The Batman. Det er kun et par uker siden innspillingen av DC Films’ nye blockbuster startet, men teasingen er allerede i gang. I en tøff, mørk, snutt med rødlig lys får vi for første gang se offisielle bilder av Robert Pattinson i den nye versjonen av Batman-drakten. Videoen er postet av blockbusterens regissør, manusforfatter og produsent Matt Reeves, som har gitt det snaue minuttet tittelen Camera Test. Nye The Dark Knight: Robert Pattinson som Bruce Wayne alias Batman (DC Films/Warner Bros.) Er drakten inspirert av tegneserien til Kevin Smith?

Aston Villa kaptein enig med Manchester United

Jack Grealish er imponerende som kaptein for Aston Villa noe har gjort han til et interessant objekt for en rekke klubber over hele Europa. – Goal skriver at han lenge har ønsket seg en overgang til Old Trafford og nå skal han ha avtalt personlige vilkår med Manchester United i forkant overgang til sommeren. Aston Villa er Grealish sin barndoms klubb, denne sesongen har han vært en inspirasjon å se, med syv mål og fem assist har 24 åringen kunne velge og vrake hvor han vil spille. – Den angripende midtbanespilleren passer perfekt inn uavhengig av om Paul Pogba forsvinner til sommeren.

Anmeldelse: Greta Gerwig med mesterlig tolking av klassikeren Little Women

Greta Gerwigs Little Women gir fortellingen slutten den fortjener. Da Louisa May Alcott satte penn til papir i 1868, hadde hun neppe trodd at historien fortsatt ville bli fortalt over 150 år senere. Vi følger den ambisiøse tomboyen Jo March og søstrene hennes på reisen fra unge frøkner til voksne kvinner. Den semi-selvbiografiske fortellingen har nok av drama, varme og hjertesorg.

Justin Bieber slipper ny låt, turnédatoer og takker Ariana Grande for comebacket

Etter en pause på hele fem år er Justin Bieber endelig tilbake, takket være Ariana Grande! Ari tok nemlig Justin opp på scenen på Coachella forrige sommer, noe som vekket en gnist i superstjernen. Biebern forteller i sin egen dokumentarserie Seasons at fremføringen av «Sorry» på Arianas konsert fikk ham til å ville gå tilbake til musikken igjen. Canadieren slapp sitt forrige album Purpose i 2015, men i dag ble endelig hans femte studioalbum Changes annonsert. View this post on Instagram My new album #Changes out Feb 14.

Boligjakten fra helvete – se trailer

Kjøpet av første bolig er ofte stress, men det blir sjeldent så koko som dette. I Vivarium blir et ungt par fanget i jakten. Bokstavelig talt. Vihvafornoe? La oss sitere Wikipedia: Et vivarium er et område, oftest lukket, for å holde og drette opp dyr eller planter for observasjon eller forskning.

Vill jubel hos Aston Villa – har signert med megatalent

Det gnistrer ikke akkurat av Aston Villa når du ser deg blind på Premier League-tabellen, men for de som har fulgt Villas vei fra Championship og gjennom første del av sesongen i øverste divisjon vet bredre. Etter tjuefire kamper ligger klubben 8 poeng foran Norwich i bunn og med bare 5 poeng opp til Arsenal på en en 10.

Euphoria sesong 2 har åpen casting for tre nye roller

2019s kanskje beste nye serie utvider rollebesetningen. Midt i sesong 1 av Euphoria ga HBO grønt lys til sesong 2. Ikke så rart… Livene til Zendaya Maree Stoermer Coleman, som den narkomane tenåringen Rue Bennett, Hunter Schafer som transjenta Jules Vaughn, Sydney Sweeney som frisinnete Cassie Howard og resten av folkene fra East Highland High School ble en umiddelbar suksess. BTS fra Euphoria med Alexa Demie, Hunter Schafer og Zendaya (HBO) Den samme gjengen vender tilbake i den nye sesongen, men HBO ser ut til å legge til minst tre nye karakterer: Darian, Ray og Ami. Ifølge Project Casting

Brad Pitt og Jennifer Aniston gjenforent i natt

Håp for ekte gjenforening? Brad Pitt og Jennifer Aniston ble hele verdens favorittpar da de ble kjærester 1998. To år senere var skuespillerne gift, men lykken varte bare til 2005. Mens skilsmissen pågikk møtte Brad Angelina Jolie på settet til Mrs & Mrs Smith, og det ble full klaff fra første stund. (Det gikk rykter om overlapping aka utroskap, men dette har Brad og Angelina avkreftet.) Brangelina resulterte i seks barn og elleve år som par. I 2016 ble det kjent at de gikk fra hverandre. Siden har Brad vært singel, men fansens drøm om at han skal finne tilbake til Jen dør aldri.  Så sent som

Norge vinner - fjerde på rad

Norge vinner stafetten i Ruhpolding - den fjerde strake denne sesongen. – Norge kommer til VM som tidenes favoritt, sier NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith om de norske stafettjentene.
Les mer om:

Bad boys har blitt old boys

Will Smith flyter et stykke på sjarmen, men det er ikke nok til å redde gjenopplivingen av «Bad Boys»-konseptet.
Les mer om:

Kruse Smith og Risa krever over 220 millioner kroner av Statens vegvesen

Det ble mye dyrere å bygge Hundvågtunnelen for arbeidsfellesskapet Kruse Risa enn det de beregnet. Nå krever de over 220 millioner kroner av Statens vegvesen.

Kruse Smith og Risa krever over 220 millioner kroner av Statens vegvesen

Det ble mye dyrere å bygge Hundvågtunnelen for arbeidsfellesskapet Kruse Risa enn det de beregnet. Nå krever de over 220 millioner kroner av Statens vegvesen.

Pepe Reina som har 285 kamper for Liverpool er tilbake i Premier League

Norske medier skriver at det kan tenkes at landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland kan få mindre spilletid etter at Aston Villa har lånt den tidligere Liverpool keeperen Pepe Reina. – Det blir litt som å si hvis du hopper fra tieren på Frognerbadet kan du bli våt. Ørjan Håskjold Nyland er tredjekeeper på Aston Villa, men skader har ført han ut i krigen. – Ikke helt med heldig resultat i gårsdagens Premier League kamp hvor de tok i mot og tapte 1 – 6 mot Manchester City. (Når sant skal sies var det svikt i hele forsvaret som var usedvanlig gavmilde).

Ny Birds of Prey-trailer: Margot Robbie som Harley Quinn dreper Joker (?) og har en hyene som heter Bruce Wayne

Etter Suicide Squad er Margot Robbie tilbake som Harley Quinn, nå i Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). I kveld kom trailer nummer 2 for DC Comics-girlpower-festen. Harley er i Batmans hjemby Gotham City etter bruddet med The Joker – og det ser her ut som hun sprengte ham i fillebiter. Noe mange vil sette pris på, basert på den labre responsen Jared Leto fikk som Jokeren. De andre gutta, som Deadshot (Will Smith) og Captain Boomerang (Jai Courtney), er tilsynelatende heller ikke med. Margot, som også er aktuell i Once Upon a Time in Hollywood og Bombshell, tea

Advokatforeningen: EØS-reglene må inn i loven

Norske lover må endres slik at de er i tråd med EØS-reglene, mener generalsekretær Merete Smith i Advokatforeningen.
Les mer om:

Nedbemanning i Kruse Smith - skal spare 65 millioner kroner

Torsdag ble de ansatte informert om at bedriften skal spare inn 65 millioner kroner. Deler av pengene skal spares gjennom nedbemanning.

Nedbemanning i Kruse Smith Entreprenør

Entreprenørselskapet Kruse Smith må nedbemanne for å redusere kostnadene sine.
Les mer om: