Nyheter om Smith


Kruse Smith får sykehus-kontrakt verd en halv milliard kroner

STAVANGER: Den største kontrakten i forbindelse med byggingen av nytt sykehus er tildelt Kruse Smith.

Kruse Smith får sykehus-kontrakt verd en halv milliard kroner

STAVANGER: Den største kontrakten i forbindelse med byggingen av nytt sykehus er tildelt Kruse Smith.

Aston Villa jakter Premier League-keeper

I august ble det klart at en av våre tidligere største keeper-talenter skulle komme til England. Aston Villa trengte en norsk viking som sisteskanse, og hentet nordmannen fra tyske FC Ingolstad. Nå kan det bli tøff konkurranse for 28-åringen. Nyland har vært foretrukket i Villa denne sesongen, og har fått med seg 18 kamper for Championship-klubben så langt i sesongen. Men ifølge Goal, har trener Smith begynt å tvile på om Nyland er mannen for de største begivenhetene. Trenger noe ekstra for å komme opp fra 8. plass i Championship, men hva?

Skavlan mistet seere igjen

Kun 183.000 så forrige ukes «Skavlan» fredag på TV 2, melder Nettavisen. Fredag 30. november ble også det programmet med dårligst seertall for Skavlan denne høsten. Til sammenligning så 698.000 «Lindmo» på NRK. Dermed var ikke trenden snudd likevel. LES OGSÅ: Patti Smith besøker tre norske byer i 2019. 23. november skrev nemlig Kampanje at flere seere hadde funnet veien tilbake til TV 2 og fredagsshowet til Skavlan.
Les mer om:

Stor interesse for Bowie-musikal

Teatrets informasjonssjef Ida Michaelsen opplyser at det etter en snau uke allerede er solgt 3.500 billetter. Billettene ble lagt ut for salg tirsdag i forrige uke. «Lazarus» har først norsk premiere 11. mai neste år, så her er det mange som langtidsplanlegger. «Lazarus» er blant David Bowies siste gaver til fansen. Samtidig med at han arbeidet med sitt avskjedsalbum Blackstar, skrev han «Lazarus» sammen med Enda Walsh. LES OGSÅ: Patti Smith til Norge. Musikalen hadde urpremiere i New York 7. desember 2015. The post Stor interesse for Bowie-musikal appeared first on GAFFA.no.

Starter Europa-turné ved foten av Jotunheimen – fortsetter til ny NTNU-festival

Lørdag 15. juni stiller Sting på scenen på Beitostølen Stadion, der konserten hans inngår som del av festivalen Beitostølen Live. Deretter går turen videre til Trondheim, der Sting 19. juni opptrer på NTNUs nye arrangement Big Challenge Science Festival. Etter å ha turnert i selskap med Shaggy og blant annet spilt på Kongsberg i sommer, legger Sting ut på landeveien på ny til neste år.

Patti Smith besøker flere norske byer neste sommer

Datoene lørdag 15., søndag 16. og mandag 17. juni kan med god grunn merkes av i kalenderne for norske Patti Smith-fans. Da returnerer nemlig det amerikanske punkikonet til landet igjen. Så sent som i sommer leverte Smith en kritikerhyllet konsert på Øyafestivalen i Oslo. Sommeren 2019 besøker hun festivalen Bergenfest for tredje gang siden 2012 – og legger i samme slengen turen innom Sentrum Scene i Oslo og vitenskapsfestivalen The Big Challenge i Trondheim. LES OGSÅ: No. 4 inntar Operaen. GAFFA var på plass da Patti Smith gjestet Bergenfest i 2015.

Brannvesenet får kritikk – nå ber VIB-styreleder ber om detaljert plan fra brannsjefen

Styreleder i VIB, Thor Smith Stickler, har gitt tydelig beskjed om at han vil ha en detaljert handlingsplan fra brannsjefen på bordet under kommende styremøte.
Les mer om:

Stjerneskudd og legender bekreftet til Roskilde Festival

Roskilde Festival har allerede annonsert hovednavn som The Cure, Travis Scott og Robyn til neste sommers utgave av Skandinavias festivalmor. I dag fylles plakaten opp med hele 18 nye navn – inkludert den norske rockeduoen brenn., bestående av Edvard Smith og Rémy Malchère Pettersen. brenn. startet opp i fjor og var en av P3s Urørt-finalister denne høsten.

Samfunnsengasjert kantor med musikalsk verk om havet

I to år har kantor Colin Smith jobbet med et stort musikalsk verk som nå skal urframføres i Lambertseter kirke. Inspirasjonen kommer fra havet.
Les mer om:

Tildelt jobb til 110 millioner kroner

Tross noe treg salgsstart på leiligheter starter byggingen av en ny bydel i Kristiansand over nyttår. Kruse Smith er tildelt første oppdrag i Marvika Torv, verdt 110 millioner kroner.

Bygger Baneheia Park i sju etasjer

Over nyttår er det planlagt byggestart for et kontorbygg med glassfasade mot Gartnerløkka. Kruse Smith og Christiansholm Eiendom står bak.

- Tyler, The Creator er kjæresten min

Jaden Smith skaper full forvirring ved å si at rapperen Tyler, The Creator er kjæresten hans.
Les mer om:

Skulle bare ta et kjapt frispark – pådro seg stygg kneskade

Bournemouths Adam Smith ble båret av banen etter en absurd situasjon.
Les mer om:

Det «farlige» strekket støpes(pluss)

Førstkommende torsdag vil entreprenør Kruse Smith støpe ferdig den midterste delen av Ryssdalsbrua på fylkesveg 723. – All alminnelig ferdsel på vegen stanses under dette arbeidet, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen.

Krigshelten «Rollen» er død

Rolf Smith Sunde død brått mandag, 98 år gammel. Med ham er byens siste krigshelt borte. Smith Sunde døde etter kort tids sykeleie.
Les mer om:

The Cure topper plakaten til norsk festival

Ifølge Aftenposten er The Cure, som tidligere denne uka ble bekreftet som avslutningsband på neste sommers Roskilde Festival, klare for Øyafestivalen i Oslo. Bandet skal headline festivalens første dag, onsdag 7. august. – For meg er dette helt sinnssykt. Jeg har vært fan siden jeg var 14–15 år og kan nesten ikke tro at det er sant. Vi har prøvd å få dem hit i fryktelig mange år, sier bookingsjef Claes Olsen i en kommentar til avisen. LES OGSÅ: Derfor er The Cure fortsatt relevante. Konserten på Øya blir bandets første her til lands på tre år.

Will Smith deler gode nyheter på Instagram

– Det er helt vilt! Det er offisielt! «Bad Boys 3» kommer til å skje! sier Will Smith, godt oppbacket av medspiller Martin Lawrence, i videoen som bekrefter tredje runde ut for politietterforskeren Mike Lowrey og makkeren Marcus Burnett. Bekreftelsen ble tatt godt imot av Smiths 24,4 millioner følgere på Instagram, der videoen er vist 6,5 millioner ganger på under ett døgn. – Det var den første filmen jeg og han som nå er ektemannen min så sammen.

Derfor er The Cure fortsatt relevante

– The Cure er på alle måter det opplagte bandet til å avslutte neste års festival, sa Anders Wahrén, bookingansvarlig på Roskilde Festival, da det ble kjent at bandet skal spille på neste års utgave av festivalen. Men hva gjør at de fortsatt er relevante, 40 år etter utgivelsen av debutsingelen Killing an Arab, når kun sanger og gitarist Robert Smith er igjen av den opprinnelige lineupen (bassist Simon Gallup har dog også vært det meste av tiden)? Vi har sett litt nærmere på post-punk-veteranene. Et fantastisk liveband – fortsatt The Cure ga senest en konsert i Norge for et utsolgt Oslo Spektr

Kruse Smith bygger kunstsilo og kulturskole til over 500 millioner

Tirsdag ble kontrakten om kunstsiloen og kulturskolen i Kristiansand gitt til Kruse Smith Entreprenør AS. De var eneste tilbyder på kontraktene med verdier på henholdsvis 385 og 185 millioner eksklusiv mva. – I tildelingen av denne kontrakten har vi vektlagt…

Will Smith om det trøblete ekteskapet: – Vi gjorde det slutt og ble sammen igjen

Det amerikanske superparet måtte legge om livene helt for å få ekteskapet til å fungere. Nå har de det bedre enn på lenge.
Les mer om:

Fersket Jada Pinkett Smith i dating-løgn

Slår tilbake mot påstand om at skuespillerkollegene har datet hverandre.
Les mer om:

Ville ikke gifte seg med Will Smith: - Gråt hele veien opp kirkegulvet

Innrømmer at bryllupet for 21 år siden var en tøff dag.
Les mer om:

Ørjan Nyland kan puste lettet ut

Aston Villa manager Steve Bruce var i ferd med å miste tillit etter en nedslående tabellsituasjon og sammen med han den norske keeperen Ørjan Nyland. Varierende spill av Ørjan Nyland I det som skulle bli en skjebnekamp valgte Steve Bruce til å velge Mark Bunn mot Preston 2.oktober Villa Park. Bunn slapp inn tre mål i 3-3-kampen.

Nobelprisvinner æres med plass i sykkelstativ

Amerikanske nobelprisvinnere pleier å æres av sin arbeidsgiver med egen parkeringsplass. Nobelprisvinner i kjemi, George Smith, får plass i sykkelstativ.
Les mer om: