Nyheter om Smith


Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

Arsenal går for favorittspiller til Brendan Rodgers

Youri Tielemans ble hentet permanent til King Power Stadium fra Monaco i 2019 etter noen måneder på leie. Forrige sesong der Leicester endte ett fattig poeng fra Champions League-kvalikplass, var den belgiske landslagsspilleren på banen i samtlige ligakamper. Selv om London-klubben så langt i sesongen har vinglet litt, er og blir Tielemans den sentrale midtbanespilleren Rodgers vil ha på kamparenaen. Det er derfor ikke uten smerte at Leicester-manageren innser at 24-åringen kan være tapt for klubben. Med 18 måneder igjen av kontrakten er partene ikke enige.

Ødegaard ute mot Liverpool

Arsenals vanskelige oppgave med komme til finalen i årets ligacup ble akkurat litt tøffere. Nå mangler Arteta flere av sine kreative midtbanespillere før kveldens semifinale mot Liverpool på Anfield. Arsenal må klare seg uten Martin Ødegaard og Emile Smith Rowe i første kamp av Carabao Cup-semifinalene mot Liverpool, melder goal.com. LES: United må ut med 500 millioner for ny back De sier ikke noe om hvorfor nordmannen mister kvelden storoppgjør på Anfield.

God sisterunde for Hovland på Hawaii

Den norske golfstjernen Viktor Hovland klarte seks birdier under den fjerde og siste runden i årets første PGA-turnering på Hawaii. Det holdt til 30. plass. Hovland åpnet runden søndag med par på to hull, før det ble birdier på de tre neste. Også på hull 14, 15 og 17 noterte nordmannen seg birdier. De øvrige hullene gikk han på par, og Hovland endte dermed seks slag under par på den avsluttende dagen. Vinnersjansene var imidlertid for lengst borte for nordmannen, som totalt endte 14 slag under par.

Mohamed Elyounoussi kom inn fra benken og sikret avansement i ekstraomgangene

Det ble en skikkelig sliteseier for «ny solgte» Southampton i FA-Cupen, deg fikk god hjelp av Mohamed Elyounoussi kom inn fra benken og scoret i ekstraomgangene da Southampton sikret seg plass i 4. runde med 3-2 over Swansea. Den norske landslagsprofilen startet kampen på benken, men ble sendt på banen med et snaut kvarter igjen av ordinær tid. Da hadde akkurat Swansea utlignet til 1-1. Les: Et stort skjær is sjøen for Mauro Icardi Southampton fikk en kjempestart på kampen da Nathan Redmond sendte laget i ledelsen allerede etter åtte minutters spill.

Hovland slo seg bort på Hawaii

Viktor Hovland faller videre på resultatlisten i årets første golfturnering, Tournament of Champions på Hawaii. Han fullførte tredje runde på par. Runden startet jevnt for nordmannen, som spilte par på de sju første hullene. På hull åtte og ni greide han birdie og lå dermed to under par halvveis på runden. I siste halvdel var Hovlands presstasjon derimot variabel. Det ble en bogey på hull 11, før han igjen vartet opp med en birdie på hull 12. Hull 13, 14 og 16 ble fullført på par.
Les mer om:

Hovland faller på resultatlisten på Hawaii

Viktor Hovland faller på resultatlisten i årets første golfturnering, Tournament of Champions på Hawaii, og ligger nå på en 22.-plass. Bare spillere med turneringsseier på PGA-touren i fjor får være med i turneringen med total premiesum på 8,2 millioner dollar. Den avvikles i Kapalua på Maui. Hovland startet den andre runden svakt og måtte ha ett ekstra slag på hull tre og fire. På det femte slo han til med en birdie, noe han gjentok på hull ni.
Les mer om:

Spansk media: Barcelona har gått med på en saftig Coutinho-rabatt

Etter at Jack Grealish fylte kontoen til Aston Villa med rundt milliarden, satte klubben seg i en høyst komfortabel situasjon. Helt til majoriteten av Premier League-motstanderne parkerte Villa og Dean Smith på nedre del av tabellen. Så entret Steven Gerrard scenen, skapte en vanvittig optimisme som ble transformert til poeng. Klubbeierne har lovet at dette skal backes opp av aktivitet på vintererens overgangsmarked, tradisjonelt et dødt marked for Villa. Og det første resultatet ble ingen ringere enn Philippe Coutinho.

Utstyrstrøbbel preget Hovland

Viktor Hovland fikk en flott start på årets første golfturnering, Tournament of Champions på Hawaii, men falt noe på resultatlisten etter ujevnt spill. Det gjør ham irritert. – Jeg tar den runden i dag, jeg synes det er positivt. Men litt frustrerende også når det kunne vært så mye bedre, sa Hovland til Discovery. Han hadde nemlig en trøblete oppladning til turneringen. Golfbagen dukket ikke opp før onsdag, og da fikk han minimalt med trening før torsdagens åpningsrunde. – Det har vært frustrerende, for planen var å komme hit litt tidligere og få litt trening.
Les mer om:

Var gjeldsslave

Will Smith skildrer sin reise til verdensberømmelse og ufattelig rikdom. Likevel er det ikke en suksesshistorie.
Les mer om:

Peter Wright tok sin annen VM-tittel i darts

Skotske Peter Wright "Snakebite" slo engelskmannen Michael Smith med 7-5 i VM-finalen i darts og sikret seg sin annen tittel.
Les mer om:

Nakstad om smittebølgene: – Jeg trodde det skulle bli rolig en stund

Smith & Due har snakket med romeriking og assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad om koronasituasjonen, boklansering og livet generelt.
Les mer om:

Nyoperert Mathias Normann går glipp av Arsenal på Boxing Day

Norwich manager Dean Smith hadde en skikkelig dårlig nyhet å komme med før det meget viktige møtet med Arsenal på Boxing Day. – Julas største begivenhet kommer 26 desember når nesten alle Premier League kamper spilles. (9 av 10 kamper) Mathias Normann som er klubbens viktigste kort for øyeblikket er ute og kan ikke hjelpe Norwich som allerede er på god vei ned i Championship. – De har 10. poeng på 17.kamper og ligger på sisteplass. Norwich-manager Dean Smith sier på fredagens pressekonferanse at Mathias Normann kommer til å være ute en stund.

Normann ute på ubestemt tid

Mathias Nordmann har gjennomført en operasjon for bekkenproblemene og er fortsatt ikke spilleklar for Norwich. Det bekrefter manager Dean Smith. – Normann hadde håpet å komme tilbake, men han har blitt operert for en bekkenskade og vil være ute på ubestemt tid, sier manageren julaften. Normann har slitt med problemer i bekkenet i høst. 27. november måtte han gå av banen etter 35 minutter mot Wolverhampton.

353.000 så finalen av «Norges nye megahit»

Truls Svendsen (49) og samboeren (33) Charlotte Smith vant finalen i «Norges nye megahit». Det var det 353.000 som fikk med seg.
Les mer om:

Martin Ødegaard og Arsenal fosser frem mot Champions League

Da Leeds-supporterne klappet laget sitt av banen etter 1-4 tap på Elland Roand, skjønner man hvilken krevende situasjon Marcelo Bielsa er i med skader på skader i troppen. Det legger likevel ingen demper på prestasjonene Martin Ødegaard og Arsenal sto for på denne lørdagen i desember. Vi er vant til at Martin Ødegaard serverer de lekreste sistepasninger som leder til scoring, men denne sesongen har det «bare» dreid seg om egne scoringer. Mot Leeds kom endelig også en assist, i tillegg en skikkelig perle.

Ødegaard strålte i Arsenal-seier

Martin Ødegaard og Arsenal fortsatte det gode spillet, da de tok tre poeng og en komfortabel 4-1 seier borte mot skadeskutte Leeds. Gabriel Martinelli var i storform for Arsenal og sørget for en tidlig 2-0 ledelse med to scoringer i første omgang. Like før hvilen fastsatte Bukayo Saka pauseresultatet til 3-0 etter en fin involvering av Martin Ødegaard. Leeds var bedre med på notene i andre omgang, og reduserte på et straffespark etter 75. minutter. Alt håp var dog ute da Martin Ødegaard fant Emile Smith Rowe på lekkert vis, og nordmannen kunne notere seg for en målgivende pasning.

Arsenal opp på fjerdeplass etter derbyseier

Arsenals gode hjemmestatistikk fortsatte mot West Ham onsdag. Gabriel Martinelli og Emile Smith Rowe scoret i 2-0-møtet med bynaboen.
Les mer om:

Derbyseier for Arsenal

Arsenals gode hjemmestatistikk fortsatte mot West Ham onsdag. Gabriel Martinelli og Emile Smith Rowe scoret i 2-0-møtet med bynaboen. Begge målene i London-derbyet kom etter hvilen. Martinelli var nådeløs da han i det 48. minutt kom alene med keeper Lukasz Fabianski. Unggutten fikk i forkant en strålende ball fra Alexandre Lacazette. Tre minutter før ordinær tid var ute la innbytter Emile Smith Rowe på 2-0.

Gerrard fikk seg et plaster til Anfield-såret

Aston Villa var noen små lengder unna poengdeling på Anfield, men måtte gi tapt etter straffe til de røde. Steven Gerrard var skikkelig skuffet og smågrinete etter tapet, men fikk mulighetene til å feire ikke mange dagene senere. På onsdag var det bunnlaget Norwich som ønsket velkommen til Carrow Road. Dean Smith skulle møte sine tidligere spillere, og burde ha det beste utgangspunktet til å legge en kampplan mot Aston Villa. Norwich-manageren kjenner spillerne hos Villa ut og inn, men etter at Steven Gerrard tok over jobben til Smith er Villa ikke til å kjenne igjen.

Assisterende bydelsoverlege på liste med James Bond

– I stormagasinets kåring er det spesielt monologene som trekkes frem, og gjør at bydelsoverlegen er å finne side om side med navn som Will Smith, Benedict Cumberbatch og Daniel Craig – sistnevnte for rollen som James Bond i årets «No Time to Die», skriver VG.
Les mer om:

Mer koronasmitte i Norwich

Norwich søkte Premier League om råd foran tirsdagens kamp mot Aston Villa fordi de har koronasmittede spillere, skriver Daily Mail. Manager Dean Smith avslørte smittetilfellene i intervjuet foran kampen. Ifølge Daily Mail sa han at Norwich ba Premier League om rettledning på grunn av «et par covid-relaterte forfall».

- Jeg er jo ikke artist

Truls Svendsen og samboer Charlotte Smith framførte «Når julefreden senker seg» under lørdagens sending av «Norges nye megahit». Men selv om låta topper norske spillelister, synes han det er en annen som fortjener å vinne.
Les mer om:

Truls Svendsen og samboerens låt topper liste: – Absurd

«Norges nye megahit»-deltager Truls Svendsen (49) og samboeren Charlotte Smith (34) fremførte «Når julefreden senker seg» på direkten lørdag. Nå topper låten Spotify-liste.
Les mer om:

Selger selskap med 170 ansatte

Kruse Smith Anlegg AS er solgt til anleggskonsernet Hæhre & Isachsen Gruppen AS.