Nyheter om Smith


Over 1000 amerikanere søkte seg inn på musikkskolen LIMPI i Lillehammer: Jazara (18) kom gjennom nåløyet

LIMPI søker nye studenter! Det andre året på superskolen nærmer seg nå slutten, og det betyr at LIMPI snart er klare for å ta imot et nytt kull. Som i fjor har vi tatt turen til Lillehammer for å prate med noen av de råflinke unge talentene. Vi møtte svensk-albanske Ermina (21), norsk-nederlandske Jop (19) og amerikanske Jazara (18), som alle er artister/sangere.  Hvert kull består av 16 artister, 16 låtskrivere og 16 produsenter. Jop er den eneste fra klassen som opprinnelig kommer fra Lillehammer.

Justin Bieber og Ariana Grande svarer 6ix9ine angående Billboard Hot 100

Justin Bieber og Ariana Grande har ofte sagt at de ikke drives av tall. Men at deres karanteneduett «Stuck With U» tar førsteplass på selveste Billboard Hot 100 er selvfølgelig stor stas. 6ix9ine roper dog juks. Han mener at teamet deres, med manager Scooter Braun i spissen (han er for øvrig nå også kreditert som låtskriver), selv kjøpte 60 000 nedlastninger av singelen i siste liten for å sikre seg førsteplassen… Og at 30 000 av disse ble kjøpt med seks kredittkort. Men Daniel snakker til Ari, noe Justin ikke liker. – Dette er min sang med Ariana Grande og jeg er beæret over å jobbe med henne

Kampsportprofilen fikk juling – her gir han dommeren tannen sin

Anthony Smith (31) fikk bank av Glover Teixeira (40) under nattens UFC-stevne. Eksperter mener kampen burde ha blitt stoppet tidligere.
Les mer om:

Kampsportprofilen fikk juling – her gir han dommeren tannen sin

Anthony Smith (31) fikk bank av Glover Teixeira (40) under nattens UFC-stevne. Eksperter mener kampen burde ha blitt stoppet tidligere.
Les mer om:

Fortsatt rødt fra Kruse Smith - Syrtveit ny konsernsjef

For fjerde året på rad gikk Kruse Smith med underskudd i fjor. Jon Syrtveit blir ny konsernsjef og har ett mål: lønnsomhet.
Les mer om:

Future skal ha fått sitt syvende barn bekreftet

Future sprer kjærlighet til mange kvinnelige fans, og flere av dem blir befruktet. Rapperen har seks barn med seks kvinner, inkludert Ciara.

Justin Bieber og Ariana Grande vs. COVID-19 – se musikkvideoen

Justin Bieber og Ariana Grande har endelig sluppet «Stuck with U». Se musikkvideoen som kom i natt nedenfor. Duetten, som de har teaset lenge, er til inntekt for organisasjonen First Responders Children’s Foundation i forbindelse med COVID-19. Koronaviruset og karantene er også indirekte temaet for låten. Selv om det egentlig handler om kjærlighet. Got all this time on our hands / Might as well cancel our plans / I could stay here for a lifetime … And there’s nothing I can do / I’m stuck with you Låten er skrevet av topliner Skyler Stonestreet, mens Justin og Arianas manager Scooter Braun – in

Verdens beste musikkskole? 5 ting du må du vite om LIMPI!

LIMPI søker nye studenter! Vil du leve av å lage musikk? Er du klar for å jobbe beinhardt for å oppfylle drømmen? Da er kanskje Lillehammer Institute of Music Production and Industries stedet for deg. For tredje år på rad søker LIMPI nå artister, produsenter og låtskrivere som vil forme fremtiden. Her er 5 ting du må vite om superskolen! 1) Hos LIMPI lærer du fra de aller beste Vil du jobbe med Bibi Bourelly som skrev «Bitch Better Have My Money» for Rihanna?

Vil legge om tilsynsordningen

Uklarheter om honorar, mandat og ansvar har ført til kaos i tilsynsordningen blant fengsler på Vestlandet. Nå vil jusprofessor Eivind Smith skrote dagens ordning.
Les mer om:

Korona sender The King of Staten Island med Pete Davidson rett på video

Overgangen fra TV-stjerne til filmstjerne fikk koronakjepper i hjulene, ettersom The King of Staten Island med Pete Davidson ikke skal vises på kino. Komedien skulle ha premiere på SXSW i mars. Da festivalen ble avlyst, flyttet Universal Pictures førpremieren til Tribeca Film Festival, som skulle finne sted i forrige uke. Den offisielle kinopremieren var lagt til 19. juni, men nå har de bestemt å slippe den rett på video (via iTunes, etc.) 12.

Solskjær planlegger å bruke Jack Grealish i en uventet rolle

Hvis Manchester United klarer å friste over Aston Villa sin mest dyrebare eiendel Jack Grealish til Old Trafford har manager Ole Gunnar Solskjær planlagt en uventet rolle for han. Grealish har scoret ni mål og åtte assist i Premier League denne sesongen og er oftere og oftere kilden til lagets mål. – Etter Bruno Fernandes kom til Manchester United i vinter rykket Jack Grealish oppover listen over mål i sommer da de to vil utgjøre en «dynamisk duo».

Musikkskolen LIMPI: Når Stargate ber deg lage en låt for Lil Nas X

Vil du lære av de aller, aller beste? Som den ene halvdelen av Stargate, tidenes største norske pop-suksess, har Tor Erik Hermansen nok å henge fingrene i. Men mellom sessions med artister som Sam Smith, Sia og Khalid flyr Rihannas norske favoritt likevel hjem til Norge for å veilede unge LIMPI-studenter. Hva er det med skolen som gjør at giganter som Tor Erik Hermansen (Beyoncé), Bibi Bourelly (Rihanna), Sarah Hudson (Katy Perry) og Andreas Schuller (Justin Bieber) prioriterer LIMPI-besøk? Og hvordan er egentlig livet på skolen?

For deg som har 49 millioner: Nå er denne gården til salgs

Investorene Geirr Carlsen, Scott Michael Smith og Jan Solberg vil selge Nedre Langgate 26C, bedre kjent som Esmeralda-gården. Prisantydning: 49 millioner kroner.

Koronaviruset utsetter The Batman fra juni til oktober

The Batman må vente. DC-blockbustern startet innspillingen i London i januar, så mange krysset fingrene for at Robert Pattinson og regissør Matt Reeves fikk skutt det meste før koronaviruset ble tatt alvorlig i vesten. Det ser ikke slik ut. Warner Bros. forteller nå at det som skulle bli neste sommers største blockbuster, blir en høstfilm. Ifølge Deadline er premieren på The Batman utsatt fra 25. juni til 1. oktober 2021. Sommerperioden er den største for kinoer, men denne datoen har blitt magisk for Hollywood og DC Comics. 1.

Listen over de rikeste Premier League eiere endrer seg etter Newcastle salg

Newcastle vil plutselig ha den rikeste eieren i Premier League dersom Saudi-Arabia kronprins Mohammed bin Salman fullfører sin kontroversielle overtakelse. Mike Ashley-epoken på Magpies kommer etter hvert til slutt da det offentlige investeringsfondet i Saudi-Arabia ligger nærmer avtale på 300 millioner pund. Les på F7: Sheik med blod på hendene kjøper Premier League klubb De rike eierne av alle 20 Premier League-klubber Det offentlige investeringsfondets 260 milliarder pund verdi er milievis over Manchester City-eier Sheikh Mansour, som er nummer to i rangeringen med 23,3 millia

Kruse Smith skal bygge sykkeltunnelen

Kruse Smith Entreprenør AS skal bygge den nye sykkeltunnelen gjennom Auglendshøyden. Onsdag ble byggekontrakten med Statens vegvesen signert, selvfølgelig via video.

Willow Smith forteller om effekten av å slutte å røyke marihuana

Marihuana bremset ned livet til Willow Smith. Mange rusmisbrukere har det ekstra vanskelig i karantene på grunn av koronakrisen. I den nyeste episoden av Red Table Talk, forteller 19-åringen hvordan livet hennes forandret seg da hun sluttet å røyke weed. Willow Smith sier at hun innså at hun kastet bort tid på å være sløv istedenfor å bruke hele sitt potensiale. – Jeg vet det høres cheesy ut, men da jeg stoppet å røyke [marihuana], startet jeg å gjøre yoga, og jeg eksellerte fordi jeg puttet all energien min inn i det.

Anna Nicole Smith: Giftet seg med 89-åring da hun var 26

90-tallsikonet Anna Nicole Smith levde et utsvevende liv frem til sin tragiske død. En av de største skandalene skjedde da hun giftet seg med milliardæren James Howard Marshall II.
Les mer om:

Bohinen skjelt ut av Derby-treneren etter Treholt-vits

Lars Bohinen (50) lyktes ikke best i Derby County, men han hadde noen interessante år – der også (1998–2001). Spesielt på grunn av det merkelige forholdet til manager Jim Smith.
Les mer om:

Forbrytelse og straffer

Nils Henrik Smith avslutter boka si om straffespark, «11 meter», med en fotballfaglig brannfakkel: Hva med å skyte fra 14 eller 16 meter?
Les mer om:

Mener hun får for mye makt

KRITISK: Eivind Smith, en av landets fremste jurister på grunnlovsrett, mener den nye kriseloven ikke sikrer Stortinget nok kontroll.
Les mer om:

Disse bildene får TV-kommentatoren til å reagere: – Er det mulig?

NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith reagerer sterkt på at utøverne håndhilste og klemte i målområdet etter verdenscupavslutningen i Finland. Det internasjonale skiskytterforbundet slår tilbake mot kritikken.
Les mer om:

Disse bildene får TV-kommentatoren til å reagere: – Er det mulig?

NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith reagerer sterkt på at utøverne håndhilste og klemte i målområdet etter verdenscupavslutningen i Finland. Det internasjonale skiskytterforbundet slår tilbake mot kritikken.
Les mer om:

Danny Drinkwater delte ut en vålerengahilsen

Det er en tydelig misfornøyd Chelseaspiller som er på utlån hos Aston Villa. – Danny Drinkwater er sendt hjem fra trening etter å ha skallet lagkamerat Jota. BBC skriver at Aston Villa allerede har kastet han ut av klubben og sendt han tilbake til Chelsea, men avslutningen av låneoppholdet er ikke bekreftet av noen av klubbene. Det er ingen som har beskrevet hva som årsaken til at Danny Drinkwater skallet en lagkamerat.

– Han er bunnlagenes Lionel Messi

Dean Smith mener Jack Grealish er en av de aller beste spillerne i Premier League. Han får støtte av TV 2s fotballekspert som beskriver Aston Villa-kapteinen som «bunnlagenes Lionel Messi».