Nyheter om Smith


26 kjendiser med sine yngre selv

Tjueseks søte eksempler. Noen kjente fjes er dessverre ugjenkjennelige etter ørten runder plastisk kirurgi, men det gjelder langt fra alle. Nedenfor ser du 26 av våre favoritter fra Bored Panda. Barack Obama   Jennifer Aniston   Adele   Keanu Reeves   Amy Winehouse   Neil Patrick Harris   Lady Gaga Daniel Radcliffe Paul McCartney   Robert De Niro   Courteney Cox   Leonardo DiCaprio   Brad Pitt Anthony Hopkins   Brigitte Bardot   Reese Witherspoon   Will Smith   Dwayne «The Rock» Johnson   Matt LeBlanc   Emma Watson Pink   Jimmy Fallon George Clooney Johnny Depp B

Det digitale ansiktsløftet

«The Irishman» blir den fjerde filmen de to har samarbeidet på, og den fjerde Scorsese-filmen med De Niro og Pesci; sist sett sammen i «Casino» (1995). Med andre ord er dette en kolossal mobilisering av talenter og ressurser, og en av årets kanskje aller største filmbegivenheter. Det er dessverre en ørliten sukat i pølsa som kan forsure opplevelsen noe, nemlig bruken av digitale effekter for å rekonstruere yngre versjoner av skuespillerne. Dette er ikke noe nytt. De siste 10-15 årene har det blitt produsert en rekke filmer som har basert seg på denne teknologien i større eller mindre grad.
Les mer om:

Fylkesrådmannen mener Vardafjell må utredes på nytt

Sandnes kommune får like før møtet med NVE i dag stor støtte fra fylkesrådmann Inge Smith Dokken, som i en høringsuttalelse mener at hele Vardafjell bør utredes på nytt. Motvind vil klage NVE inn for riksrevisjonen om de ikke lytter til kommunen.
Les mer om:

Fylkesrådmannen mener Vardafjell må utredes på nytt – demonstrantene i Oslo jubler

Sandnes kommune får like før møtet med NVE i dag stor støtte fra fylkesrådmann Inge Smith Dokken, som i en høringsuttalelse mener at hele Vardafjell bør utredes på nytt. Motvind vil klage NVE inn for riksrevisjonen om de ikke lytter til kommunen.
Les mer om:

Hollywoodregissøren vil gi amerikanerne en historieleksjon med sin nye film

I juni 1942 braste amerikanske krigsfly sammen med den japanske flåten utenfor Midwayøyene i Stillehavet. Rent taktisk ble angrepet på Pearl Harbor en japansk triumf og et tilsvarende nederlag for USA. – Da jeg leste om slaget, ble jeg overrasket over hvor nervøse amerikanerne var. De fryktet at dersom de tapte slaget, så skulle japanerne angripe fastlandet, sier regissør Roland Emmerich. LES OGSÅ: Filmbransjen raser mot ny Netflix-funksjon. Tyskfødte Emmerich er kjent for undergangsfilmer som «Independence Day» og «2012».

Har inngått forlik med Universal Music om musikkrettigheter

Bandet ble kjent gjennom filmen «This is Spinal Tap», eller «Hjelp, vi er i popbransjen» på norsk, som kom ut i 1984.
Les mer om:

Nominert til P3 Gull: – Det hadde vært sykt corny hvis vi vant

Det siste året har vært en eneste stor opptur på 22-åringene Rémy Malchère Pettersen og Edvard Smith Save. Nå er bandet deres, brenn. nominert til årets liveartist av P3 Gull. Lørdag spiller duoen på Martins.
Les mer om:

Ben Affleck grep inn – Matt Damon slapp juling

Matt Damon og Ben Affleck er barndomskameratene som erobret Hollywood sammen med manuset bak «Den enestående Will Hunting», som førte til Oscar-heder i 1998. Til Conan O’Brien fortalte Damon en historie om hvordan Affleck stilte opp for ham da de gikk på videregående skole sammen. LES OGSÅ: Will Smith delte etterlengtet trailer. Damon klarte å erte på seg en kjempe av en gutt, og utdypet: – Det var som om et fjell av en fyr kom mot meg.

Idiotene som prøvde å rane Mesut Özil og Sead Kolasinac er dømt!

En kjenning av politiet har blitt fengslet i 10 år etter å ha forsøkt å plyndre Arsenal-duoen Mesut Ozil og Sead Kolasinac for luksuriøse klokker til en verdi av 200 000 pund, den andre raneren får dommen sin snart.  Kom kjørende på motorsykkel med våpen (skrutrekker og strikkepinne) Harrow Crown Court hørte at Ashley Smith og hans medskyldige ikke hadde regnet med tapperheten til den bosniske forsvareren Kolasinac og at de ville ta igjen. Les: Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig De to væpnede mennene fulgte etter dem i bilen og kastet steiner. Smith, 30, b

Vurderer å bytte navn til Christian Genius Billionaire Kanye West

Kanye West bekrefter at han fortsatt ønsker å bli president i 2024. Kanskje kan han få noen tips fra Donald «Jeg er et veldig stabilt geni» Trump? Chicago-sjefen har i likhet med den amerikanske presidenten lite sans for janteloven, og han er ikke redd for å stemple seg selv som både velstående og genial. Under et uanmeldt besøk hos Fast Company Innovation Festival i New York fortalte Ye at han vurderer å bytte navn til Christian Genius Billionaire Kanye West.  Navnebyttet blir i så fall bare for et års tid, men det blir da hans offisielle navn på alle papirer. Bakgrunnen er blant annet at For

Ozzy Osbourne slipper nytt album

Singelen Under the Graveyard er nå å finne på blant annet Spotify og YouTube, og dette er første drypp fra Osbournes kommende album. I starten av 2020 kommer nemlig Ordinary Man – Ozzys første studioalbum siden Scream (2010). LES OGSÅ: Tons of Rock med stort navn på plakaten. På det nye albumet får Osbourne (70) hjelp av blant andre Duff McKagen fra Guns N’Roses, Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers – og produsenten Andrew Watt, skriver Pitchfork. The post Ozzy Osbourne slipper nytt album appeared first on GAFFA.no.

Er det King som skal «sørge» for at Solskjær får sparken?

Bournemouth gjorde ett bytte på laget som spilte uavgjort 0-0 mot Watford forrige uke, med Liverpool-lånevingeren Harry Wilson som erstatter Arnaut Groeneveld.

Premieredatoen til Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 er klar

Oppfølgeren til Spider-Man: Into the Spider-Verse har fått premieredato. Fortsettelsen til Oscar-vinneren, som spilte inn 3,45 milliarder kroner (!) på kino, er klar 8. april 2022. Jada, det er lenge til.

Eric (22) ble lansert som tidenes dyreste TIL-kjøp. Dette sier han om sin egen fremtid(pluss)

Eric Smith har vært regnet som en tapt sak for TIL i 2020. Men på tross av interesse fra en rekke større klubber, kan svensken likevel ende opp i TIL neste år.
Les mer om:

Eric (22) ble lansert som tidenes dyreste TIL-kjøp. Dette sier han om sin egen fremtid.

Eric Smith har vært regnet som en tapt sak for TIL i 2020. Men på tross av interesse fra en rekke større klubber, kan svensken likevel ende opp i TIL neste år.
Les mer om:

Eric (22) ble lansert som tidenes dyreste TIL-kjøp. Dette sier han om sin egen fremtid.

Eric Smith har vært regnet som en tapt sak for TIL i 2020. Men på tross av interesse fra en rekke større klubber, kan svensken likevel ende opp i TIL neste år.
Les mer om:

En blanda pose for Marcelo Bielsa i Yorkshire

Fotball er stort i Norge, det har det alltid vært. Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea og Manchester City har et helt hav av norske supportere som mer enn gjerne tar flere flyturer i året over til balløya bare for å følge sitt utvalgte favorittlag. Det er naturlig at disse lagene har mange supportere ettersom alle har prestert på topp nivå over mange år, men det er likevel ett lag som har mange norske supportere selv om suksessen ikke har vært der på lenge. Det laget, er Leeds United.

FREDAGSFJAS: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Endelig fredag, og endelig fredagsfjas! Spalten hvor våre favorittfjes deler sitt favorittfjas. Hele greia er egentlig ganske tullete. Denne uken tar vi en prat med Jesper Jenset, som har holdt seg opptatt siden sist vi fjaset. – Jeg slapp en låt med en polsk DJ som gjorde det ganske bra. Fikk derfor muligheten til dra dit og opptre på flere store festivaler. Veldig kult! Kult indeed!  – Jeg fikk med meg en fun fact om polsk tv! , fortsetter Jesper. – Alle utenlandske filmer og serier er dubbet, men ikke av skuespillere. En og samme fyr leser absolutt alle stemmer.

Se hvem som blir den neste Batman-skurken

Skuespiller Paul Dano (35) skal spille rollen som The Riddler i den nye Batman-filmen. Castingen til filmen som skal ha premiere i 2021 er full gang. Og bare et par dager etter at navnet til Zoë Kravitz ble bekreftet til rollen som Catwoman, kommer nyheten om hvem som skal bekle skurkerollen The Riddler, eller Edward Nygma som karakterens egentlige navn er. LES OGSÅ: Toto oppløses. Paul Dano, kjent fra filmer som «There Will Be Blood», «Little Miss Sunshine» og nå senest serien «Escape from Dannemora», skal overta stafettpinnen som The Riddler fra Jim Carrey – som sist spilte rollen i «Batman
Les mer om:

Staten saksøker Kruse Smith etter Stordalenprosjektet på E 134

I mars 2016 ble den 4,5 kilometer lange strekningen E 134 på mellom Bakka og Lauareid i Stordalen i Etne tatt i bruk. Krangelen mellom staten som byggherre og entreprenør Kruse Smith pågår ennå.

Den nye fancy filmen til Will Smith flopper

Er den gigantiske filmstjernestatusen til Will Smith i ferd med å falme? Aladdin ble en kommersiell suksess, men nye versjoner av Disney-klassikere har trofaste tilhengere. Hollywood har vært spente på om mange vil lokkes til kino for å se Gemini Man; hans nye 138 millioner dollar dyre, originale blockbuster (som ikke er tilknyttet en franchise/IP). Til tross for å ha med en verdens mest kjente skuespillere (og største Instagram-stjerner), indikerer torsdagens visninger før fredagens premiere at interessen er laber. Ifølge Variety spilte filmen inn 1,6 millioner dollar på torsdag, noe som gjør

Sliten nittitallshelt

Will Smith og «Gemini Man» har et spennende premiss, men er glatt og pregløs.
Les mer om:

Syltynn klonekrig

Will Smith spiller en pensjonert snikmorder som blir jaktet på av sin egen klone i «Gemini Man». Det ser tidvis stilig ut, men historien er fryktelig uengasjerende.
Les mer om:

Han vasket seter på Villa Park og drømte om å spille der – da han fikk drømmejobben var det med en trist bismak

Bestefaren var fan, og faren var vakt på Villa Park i 25 år. Manager Dean Smith har Aston Villa i blodet.
Les mer om:

«Gemini Man»: Will Smith vs. Will Smith

Filmanmeldelse: Jo, altså, den store gimmicken i «Gemini Man» er at en Will Smith av i dag blir jaktet på av en mye yngre Will Smith.
Les mer om: