Nyheter om Smith


Nobelprisvinner æres med plass i sykkelstativ

Amerikanske nobelprisvinnere pleier å æres av sin arbeidsgiver med egen parkeringsplass. Nobelprisvinner i kjemi, George Smith, får plass i sykkelstativ.
Les mer om:

John Terry: «Er ikke klar for å være manager enda»

Det var mange som var litt overrasket da Chelsea legende valgte en assistent-rolle i Aston Villa fremfor å selv ta tømmene og være manager.  Årsaken til at han gjorde det valget ble forklart i da i Sky sports. Mens mange andre har tatt den veien før han er tid og erfaring viktig for John Terry. Les:  Nå tror flere United flopp Angel Di Maria kommer tilbake til Premier League .»Mange spillere har gjort det – blant andre Frank Lampard og Steven Gerrard. De har startet godt i sine klubber. «Men dette er den perfekte rollen for meg nå – fordi jeg ikke er klar for det.

ESPN FC: Thierry Henry signerer treårig avtale med Monaco

Thierry Henry er den nye manageren i Monaco. 2016/17 Ligue 1 mestrene sparket Leonardo Jardim tidligere i uken, rimelig raskt ble 41 år gamle Henry, tippet som mulig erstatter.

Andreas (23) fra Vear dro til USA for å hjelpe Will Smith med sosiale medier

Andreas Hem har blitt hyret for å få opp trøkket på superstjernens YouTube-kanal.
Les mer om:

Andreas Hem og Will Smith

Les mer om:

Første sniktitt på Disneys nye Aladdin

Med Will Smith som Genie.
Les mer om:

Norske Andreas (23) ble invitert til USA av Will Smith

Oslo-gutten ble invitert til Miami for å hjelpe skuespiller Will Smith (50) med YouTube-kanalen sin.
Les mer om:

Aston Villa med trippel-ansettelse!

Tidligere denne uken annonserte Chelsea-legenden John Terry at han legger opp, og nå bekrefter Aston Villa at de har ansatt 37-åringen som ny assisterende manager. Det ble også klart at Brentford-manager og Villa-supporter, Dean Smith, skal lede Birmingham-klubben etter at Steve Bruce fikk sparken. Aston Villa har også ansatt Jesús García Pitarch som ny sportsdirektør. Terry spilte forrige sesong i Aston Villa og var med på å tape playoff-finalen mot Fulham.

Terrys første trenerjobb

Chelsea-legenden John Terry (37) la opp forrige uke. Nå er han ansatt som ny assistenttrener i Aston Villa. Terry blir assistenten til Dean Smith, som erstatter Steve Bruce.
Les mer om:

Dette er den nye fylkesrådmannen

Inge Smith Dokken går fra Erna Solberg for å bli fylkesrådmann i Rogaland.

Nå vil kineserne produsere en Tour de France-vinner innen 2025 ...

Brian Smith og Shane Sutton sentrale i kinesisk «Team Sky».
Les mer om:

En av tidenes beste i Premier League nærmer seg sin første manager-jobb

Managerjobben i Villa er for øyeblikket ledig, etter at Steve Bruce fikk sparken tidligere i uka. Den tidligere Arsenal-helten Thierry Henry er etter alt å dømme på blokka for å kunne føre Birmingham-laget tilbake til Premier League. Thierry Henry, som blir regnet som en av største spillerne i Premier League-historen, var i sommer med på å vinne VM-bronse som assistenttrener for Belgia. Deretter sluttet han i jobben som fotballekspert i Sky Sports for å konsentrere seg om trenerkarrieren.

Nobels kjemipris til evolusjonsforskere

Amerikanerne Frances H. Arnold og George P. Smith, og briten Gregory P. Winter, er tildelt nobelprisen i kjemi for deres arbeid med proteiner.
Les mer om:

Nobelprisen i kjemi til to amerikanere og en brite

Amerikanerne Frances H. Arnold og George P. Smith, og briten Gregory P. Winter, er tildelt nobelprisen i kjemi.
Les mer om:

Nobelprisen i kjemi til to amerikanere og en brite: – De har mestret evolusjonens kraft

Årets nobelpris i kjemi deles mellom Frances H. Arnold, George P. Smith og Sir Gregory P. Winther. Deres forskning har blant annet gitt verden tryggere, mer miljøvennlig kjemi og antistoffer som er lettere å produsere.
Les mer om:

Lido tilbake i Norge: – Jaden Smith er som en lillebror

Godprat med godsnuten.
Les mer om:

Joshua King har ristet av seg sommeren og funnet frem scoringsfoten

Det ble en skikkelig målfest da Bournemouth vant 4 – 2 over Leicester tidligere idag og sentralt i det hele norske Joshua King.  King la på sin målstatetikk med et mål og er dermed oppe i 32 Premier League mål siden han kom til Bournemouth  fra Blackburn sommeren 2015. Landslagsprofilen la opp til kampens første mål og scoret senere fra straffemerket. Match reaction from #BOULEI, all free on afcbTV A busy week for centurion Smith Fraser reflects on excellent form The manager on the big picture Watch for free https://t.co/5CYRRLU7ew#afcb pic.twitter.com/WdL07dc6Dq — AFC Bournemouth (@afcb

Jussprofessor ber om tydeligere regler for pengegaver

Eivind Smith, leder for Partilovnemnda som passer på at politiske partier rapporterer om pengegaver, etterlyser et tydeligere regelverk for partiene.
Les mer om:

Bompenger ved IKEA

Viser til Fvn 15.08. og lurer en smule på hvem denne Harald Smith er som forlanger at alle må betale bompenger fordi Lillesand tilfeldigvis grenser opp til Kristiansandsregionen.
Les mer om:

Jusprofessor kritisk til statsråder som «reserverer» stillinger

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) vil bli fylkesmann i Rogaland i 2021. – Det sender et signal om at fylkesmannsembetet ikke er så viktig, sier professor i offentlig rett, Eivind Smith.

King-scoring i uavgjortkamp

Joshua King scoret på straffe da Bournemouth spilte 2-2 mot Everton hjemme. Kampen var dramatisk med blant annet røde kort til Richarlison og Adam Smith.
Les mer om:

Patti Smith utforsker skrivingens mysterier i sin nye bok

Rock-dronningen liker å følge i dikternes fotspor.
Les mer om:

Jussprofessor kjøper ikke Mælands forsvar for sammenslåingen

Statsråd Monica Mæland har svart på kritikken mot sammenslåingen av Troms og Finnmark i et fem sider langt brev. Jussprofessor Eivind Smith står fremdeles fast på at saken ikke var forberedt slik loven krever.
Les mer om:

Eivind Smith fastholder at tvangsvedtak om Finnmark og Troms var ulovlig

Jussprofessor Eivind Smith slakter regjeringens utredning som sier at stortingsvedtaket om sammenslåing av Finnmark og Troms er lovlig.
Les mer om:

– Stortingsvedtak om Troms og Finnmark var lovlig

Bråket om tvangssammenslåing av Troms og Finnmark startet med et stortingsvedtak jussprofessor Eivind Smith karakteriserte som ulovlig. Nå har Kommunal- og moderniseringsdepartementet utredet seg fram til det motsatte.
Les mer om: