Nyheter om Smith


Gigantfestival med stort slipp

En rekke nye navn er annonsert til Glastonbury 2019. Den ikoniske pyramidescenens headlinere blir The Cure og The Killers, sammen med tidligere annonserte Stormzy. Det skriver blant annet Pitchfork. I tillegg er de norske artistene Aurora og Sigrid å finne på festivalplakaten.

Sam Smith (26) innrømmer fettsuging som 12-åring

Den britiske sangstjernen åpner seg på nytt om kroppskomplekser i et nytt intervju.
Les mer om:

Her sover du for 6500 kroner per natt

Eilert Smith Hotel, Stensrudfamilien sitt luksushotell på Holmen, åpnet fredag.
Les mer om:

Re-Naa til skreddersydde lokaler

Torsdag kveld satte de aller første spisegjestene seg til bords på Re-Naa, stjernerestauranten som flytter fra Breitorget til spesialtilpassede lokaler i luksushotellet Eilert Smith Hotel på Holmen.
Les mer om:

Jusprofessor: Ikke noe juridisk hinder for at Wara kan fortsette som justisminister

Å si at Tor Mikkel Wara ikke kan komme tilbake som justisminister vil i så fall være en ren politisk beslutning, mener jusprofessor Eivind Smith. Han sier det ikke er noe juridisk hinder for en retur.
Les mer om:

LOL: Se Idris Elba som ny versjon av Hulk

Bahaha… Dette kan minne litt om den klassiske «superhelten» The Incredible Hulk, som Marvel skapte i 1962. Men dette er ikke Dr. Bruce Banner som blir et grønt monster når han blir sint. Dette er SNL-versjonen The Impossible Hulk hvor Dr. Bruce Banner under stress blir til et annet form for monster: En hvit sint kvinne! Se her: Idris Elba har rollen som Bruce, mens umulige Hulken blir spilt av Cecily Strong. 46-åringen fra London er aktuell med sin Netflix-komedieserie Turn Up Charlie. Snart får vi se ham som Macavity i filmversjonen av musikalklassikeren Cats fra 1981.
Les mer om:

Vloggeren Will Smith viser frem den kliss nye Aladdin-traileren

Disney gjør et lurt grep når de i dag lanserer den nye traileren til Aladdin. I stedet for å bare slippe traileren i egne kanaler, så lar de Will Smith ha premiere via sin populære YouTube-kanal. Skuespilleren har det siste året blitt vaskekte YouTube-er.
Les mer om:

Kruse Smith legger ned i Haugesund - flytter alt til Stavanger

Kruse Smith Entreprenør har besluttet å flytte virksomheten ved selskapets distriktskontor i Haugesund. Rundt 30 personer blir berørt av omleggingen.

Legger ned i Haugesund og flytter alt til Stavanger

30 mennesker er rammet av at Kruse Smith velger å legge ned kontoret i Haugesund.

Idris Elba aktuell som Will Smith-erstatter i «Suicide Sqaud»

Forrige uke ble det klart at Will Smith ikke er på laget når «Suicide Squad» returnerer til filmlerretet i 2021. Nå er det snakk om at Idris Elba inntar rollen som snikmorderen som ikke bommer når han skyter.
Les mer om:

Tør du se Us? Premieren møtt med skrik – og stående applaus

– Det er en familie i oppkjørselen vår… Gleder du deg til Us? Nå kan du glede deg noen ekstra hakk etter helgens respons på premieren under SXSW-festivalen i Austin, Texas. Grøsseren ble møtt med skrik, gråt – og stående applaus. Samt trolig litt refleksjon i etterkant. Jordan Peele følger altså opp sin over snitt smarte, Oscar-vinnende skrekkfilm Get Out med en grøsser som skal være like rå. Bare mye mer skummel. Angivelig mer skummel enn trailerne. Det skal en del til å for å gjette «the sunken place»-plottet i Get Out, men skal vi tro Variety er handlingen i Us enda mer original. Det start

Solid erstatning for Will Smith i Suicide Squad 2

Deadshot er ikke død. I forrige uke ble det kjent at Will Smith sier nei til å gjenta rollen som Deadshot i Suicide Squad 2. Internettet spekulerte seg grønn på hva som skjer. Skal superantihelten skrives ut av oppfølgeren? Eller skal noen erstatte selveste Will? Nå forteller THR at Deadshot trolig blir med videre, ettersom Idris Elba er i forhandlinger med Warner Bros.

Andrea (23) kom rett fra skolebenken og ble sjef på rekordtid: – Jeg har satt direktøren på plass noen ganger

Hun startet med et vikariat hos Smith Stål – en nokså mannsdominert bedrift. Nå er hun avdelingsleder hos transportselskapet deres, Nik. Haugrønning AS
Les mer om:

Kontroversielt igjen da Jones forsvarte UFC-tittelen

Jon Jones (31) lekte rett og slett med motstander Anthony Smith (30) i nattens oppgjør om lett tungvekt-tittelen i UFC, men i fjerde runde kunne han fort ha blitt disket.
Les mer om:

Sa opp jobbene sine og satset: – En sjanse vi ikke kunne la gå fra oss. Det var nå eller aldri

Yngve Lofthus Teigen og Ove Rammel Smith er barndomsvennene som dro til Kina for å realisere drømmen om egen truckbedrift.
Les mer om:

– Tristan og Jordyn snek rundt i flere måneder!

Fortalte ikke Jordyn Woods hele sannheten? Like etter intervjuet med Jada Pinkett Smith gikk Khloé Kardashian ut på Twitter og skrev at eks-venninnen løy. En som støtter denne teorien er YouTube-stjernen Jeffree Star.
Les mer om:

Khloé Kardashian sier Jordyn Woods lyver: – Du brøt opp familien min!

Khloé Kardashian er nådeløs mot Jordyn Woods etter at hun fredag kveld fortalte sin side av saken i en halvtimes lang prat med Jada Pinkett Smith. Se intervjuet i sin helhet her, og vår oppsummering av det Jordyn fortalte her. Kort tid etter publiseringen raser Khloé Kardashian på Twitter.

Dette forteller Jordyn Woods om Tristan Thompson og Kardashian-oppstyret

Jordyn Woods’ verden ble brått snudd på hodet da hun i slutten av februar ble tatt på fersken med Khloé Kardashians kjæreste og barnefar Tristan Thompson. Eller var det egentlig det som skjedde? Det finnes flere teorier enn vi kan telle, men de mest troverdige har gått ut på at Jordyn og Tristan kysset på fest, og at hun skal ha innrømmet dette til Khloé, som så kastet henne ut av Kardashian-riket. En annen sier at de drev på i en måneds tid, men det høres like usannsynlig som trist ut. Fredag kveld ble 21-åringens «Red Table Talk» med familievennen Jada Pinkett Smith publisert.

Lil Xan beskyldes for falske ultralydbilder – nå svarer kjæresten

Det første norgesbesøket til Lil Xan skjedde midt i en storm av rykter. Denne helgen delte forloveden Annie Smith sin første vlog på YouTube hvor hun og Diego viser frem ultralyd-bildene av sin kommende baby. Snutten har bare ett problem – bildene ser ut til å være identiske med flere av topptreffene til Google-søket «ultrasound 9 weeks».

Jordyn Woods skal fortelle sin side av utroskapsskandalen denne uken?

OPPDATERT ONSDAG MORGEN: Red Table Talk forteller via Instagram at samtalen med Jordyn Woods kommer fredag. Opprinnelig sak fra tirsdag kveld: Det ble huskestue da det forrige uke kom frem at Tristan Thompson angivelig skal ha bedratt Khloé Kardashian igjen.

Mesterlig fra Ali Smith - igjen

ROMAN: Også i bind 2 av sin «årstidskvartett» fryder og imponerer Ali Smith med mesterlig romankunst, båret fram av sin norske oversetter.
Les mer om:

Fem bøker på rad – BINGO!

Då har bibliotekar Eva Bendiksen løysinga. Fram til juni kan du vera med på bibliotekets lesebingo. Populært tiltak Bendiksen kjem bærande med ein famn bøker og oppkopierte bingoark. Ho er rask med å avklara at det ikkje er ho som er opphavet til bingoen, ideen har ho stole frå eit anna bibliotek. Lesebingoen har vist seg å vera populær og ho har allereie måtta kopiera opp nye ”brett”.

Da noen av verdens største artister fargela den gråeste bydelen

Kanskje var det kulturby-statusen i 2000, eller det at Bob Dylan tok med seg gitaren sin til Nygårdsparken samme år, som gjorde det. Noe skjedde i hvert fall med Bergen på begynnelsen av tiåret da Garage booket unge fremadstormende band som Muse og Coldplay til intime kjellerkonserter.

Den ikoniske 90-tallsserien vender tilbake – i nytt format

Boken har tittelen «The Fresh Princess» og dermed aner vi at det blir en kvinnelig hovedperson som bekler hovedrollen i barnebokuniverset. Serien rullet og gikk på TV i seks år, og ifølge forlaget HarperCollins vil «The Fresh Princess» by på en karakter som er svært inspirert av den Will Smith spilte gjennom store deler av 90-tallet. LES OGSÅ: Denne filmen ble nattens store Oscar-vinner. Det dreier seg nemlig om en energisk, oppfinnsom og kul ung jente som kommer til et nytt nabolag – der alt ser ganske så annerledes enn det hun er vant til. «Men selv om hun møter nye utfordringer, og nye venn
Les mer om:

Reddet av Konk-O-meteret

Pil Cappelen Smith og Andreas Cappelen fulgte drømmen om eget bokantikvariat, og livet der var godt. Så truet konkurs med å rasere alt. Er det mulig å snu pilen?
Les mer om: