Nyheter om Slettebø


Rebekka (24) fra Jæren vant Det store symesterskapet

Onsdag kveld ble det klart at Rebekka Slettebø (24) fra Nærbø vant TV-konkurransen «Det store symesterskapet på NRK».
Les mer om:

Bjerkreim: Full fart framover for Senterpartiet

Senterpartiet ser ut til å gjøre et brakvalg i Bjerkreim. Med 32 år gamle Kjetil Slettebø som ordførerkandidat, går partiet fram over 10 prosentpoeng. Hvis vi skal stole på forhåndsstemmene.
Les mer om:

Ordførar går av etter personstrid med eigen varaordførar

KVINNHERAD (NRK): Han var ein av Noregs mest profilerte unge ordførarar og var spådd ein lysande karriere i Høgre. Så sjokkerte Peder Sjo Slettebø med å melda sin avgang. No fortel han kvifor.
Les mer om:

– Vaksne folk snakkar ope og ærleg med kvarandre

Varaordføraren skjønar ikkje kvifor Peder Sjo Slettebø (32) ikkje tok konflikten opp med han før han går ut mot han i media.
Les mer om:

Trekker seg etter personkritikk

Kvinnherad-ordføreren Peder Sjo Slettebø (H) trekker seg foran valget til høsten. Årsaken er krass, personlig og vedvarende kritikk fra andre politikere i kommunen.
Les mer om:

Trekte seg som ordførarkandidat

Til slutt i formannskapsmøtet torsdag kveld, kunngjorde ordførar Peder Sjo Slettebø at han ikkje lenger er ordførarkandidat for Kvinnherad Høgre, og at han uansett valresultat takkar av som ordførar når det nye kommunestyret blir konstituert til hausten.
Les mer om:

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Brassband-gjengen ut på tidsreise; avgang i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Når Bjerkreim Brassband i år igjen, for 11. gongen på like mange år, set opp eit breitt anlagt musikalsk show, er Anne Margrethe Vikeså nok ein gong hyrt inn til å trekkja i nokon av dei viktigaste trådane. Ho er manusforfattar og produsent, har ansvar for scenografien og er i tillegg ein av solistane i «Tilbake til framtiden».Drøymer idear - Mot slutten av natta, rett før eg vaknar, pleier eg å ha nokså klare idédraumar.

Bjerkreim formannskap sa ja til bompengar med fire mot tre stemmer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Opplegget frå Nye Veier er at E39-strekninga mellom Lyngdal og Ålgård skal definansierast med bompengar som blir kravde inn i begge retningar i bomstasjonar mellom kvart kryss.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Eiger sørget for målfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hana-Eiger 3-7 (2-4)To offensivt svært gode lag gjorde det hele til en veldig severdig kamp, selv om de røde og blå tidvis kjørte over vertene.- De første 20 minuttene er det klart beste jeg har sett av Eiger i den perioden jeg har trent laget, sa en svært fornøyd Jone Mathiesen etter kampslutt.Han var så fornøyd med det offensive at han fort glemte irritasjonen over enkelte defensive blundere underveis.

Politiet har ingen mistenkte etter knivstikkinga i Hå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er ikkje noko nytt sidan fredagen, seier politioverbetjent Morten Slettebø ved Jæren lensmannskontor.Den irakiske statsborgaren som vart skada i knivåtaket, har gjeve eit signalement til politiet, men det har ikkje vore nok til å identifisera gjerningspersonen. - Han forklarte seg til politiet på fredag. Me jobbar ut frå dei opplysingane me fekk frå han, og driv og sjekkar ut andre opplysingar.

- Alt utenom oppkjøring kan forsvinne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Samferdselsdepartementet ga i 2018 Statens vegvesen i oppdrag å utforme forslag til ny tjenesteleveransemodell og -struktur innen trafikant- og kjøretøyområdet.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Kinderegg-dag før bjerkreimelevane tok påskeferie

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Veit de kven det er som har ordna det sånn at de har fått denne flotte ballbingen? spurde ordførar Torbjørn Ognedal (Sp) utover den unge forsamlinga han hadde føre seg i morgonsola nedanfor Bjerkreim skule på fredag.Nei, elevane var usikre, og ordføraren måtte svara sjølv: - Det er Dag.- Å ja, det er den gamle rektoren. Han er sikkert pensjonist nå, var det ein som visste.- Men kor er han?

Vil overtala statsråden til å droppa Storavatnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med i delegasjonen som onsdag mønstrar i Olje- og energidepartementet, er Bente Gro Milwertz Slettebø, tidlegare leiar i Bjerkreim bondelag og nå representant for styret i Rogaland bondelag, Arne Edland, representant for styret i Bjerkreim bondelag, Kjell Sølve Helland, representant for grunneigarane rundt Storavatnet, og Ivar Are Veen, representant for grunneigarane i nedslagsfeltet.

Lagar folkefest på Vikeså stadion under Tour of Norway

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Første etappen på årets Tour of Norway startar i Stavanger og endar i Egersund. TV2 si direktesending startar idet syklistane kjem inn i Bjerkreim, det vil seia i Gloppedalen, og varer til dei er i mål på Slettebø.

Eiger kjørte over Hundvåg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tidlig så man tendenser til at gjestene hadde lite å fare med, mest av alt grunnet et spillesugent, aggressivt og også lekent hjemmelag.

Nærbø G18 startet landsserien fredag kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sluttspillet i G18-landsserien startet i Drammenshallen fredag kveld. Sandefjord - Nærbø 29-27 (17-15)Drøyt fem minutter før full tid, var stillingen 25-24. To tominutter bidro til å gjøre sluttminiuttene vanskelige for Nærbø-laget som vant G16-landsserien for to år siden.

To Nærbø-lag på gulljakt på Østlandet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)At guttehåndballen på Nærbø har gullutfordrere i både G16- og G18-landsserien, er ikke overraskende, men veldig imponerende. Begge lagene kvalifiserte seg til sluttspillet med stil, og nå venter store utfordringer. Akkurat slik guttene vil ha det.G16 møter gullkandidat Nærbøs G16-lag skal til Stange utenfor Hamar, og prøve å bli det tredje Nærbø-laget som vinner G16-landsserien.

Aps nye distriktspolitikk tar utgangspunkt i Egersund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eigersund-ordføreren har reist til Oslo for å delta på Arbeiderpartiets landsmøte. Torsdag ettermiddag presenterer han sammen med to partifeller distriktsutvalget i Ap sin innstilling. Stangeland legger fram delen som handler om verdiskapning og arbeid.- Det som overrasket meg da jeg reiste rundt i Norge med distriktsutvalget, var at det var mye av den samme historien og følelsen som ble fortalt og gjengitt.

Nærbø sendte Sandnes en divisjon ned

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nærbø II - Sandnes II 31-28 (19-16)Nærbø stilte med et tilnærmet G18-lag i dagens serieavslutning mot Sandnes' andrelag i Nye Loen. For gjestene var det helt nødvendig å vinne for å unngå nedrykk, all den tid Haugaland slo Herkules. Det er bare ett lag som rykker ned, og da sluttsignalet gikk på Nærbø, var det klart at Sandnes-rekruttene må spille i 3.

Eiger slo Randaberg 1-0 i åpningskampen i 4. divisjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Randaberg - Eiger 0-1 (0-0)Målet kom to minutter før slutt. Det så først ut til å bli straffe, da Elion Shatri gikk i bakken innenfor 16-meteren. Dommeren pekte på straffemerket, men i samme øyeblikk fikk Hans Marius Slettebø fyrt av et skudd som snek seg inn via stolpen.

Stord-ordføraren om Sjo Slettebø sitt annonsestunt: – Eg lo godt

Det seier Gaute Straume Epland etter annonsen som stod på trykk i avisa Sunnhordland førre veke.
Les mer om:

Påskeforhold i bakken på Stavtjørn

Amalie Margrethe Slettebø (14) har vore i trekket på Stavtjørn nesten kvar dag i ferien.
Les mer om: