Nyheter om Sletta


Ludvigsen i politiavlyttet telefonsamtale: «Du har vel sletta alt»

Etter at den ene av de fornærmede viste psykologen et bilde av ham selv og tiltalte i seksuell aktivitet, startet politiet i all hemmelighet kommunikasjonskontroll av Svein Ludvigsens mobiltelefon.

Politiet avlyttet Ludvigsen: – Du har vel sletta alt?

NORD-TROMS TINGRETT (VG) «Da sender vi ikke noe til hverandre, du har vel sletta alt?» spurte Svein Ludvigsen den fornærmede mannen i en telefonsamtale han ikke visste at politiet avlyttet.

Morgenklubben skøyer med sjamanbesøket: – FFK vinner Champions League og Særp blir sletta fra kartet

Fikk du med deg Morgenklubben med Loven & Co torsdag morgen? Der varmer programleder-trioen Øyvind Loven, Geir Schau og Kim Dahl opp til sjaman-besøk i Fredrikstad med en skreddersydd topp ti-liste.

Varsku her!

Det er små spente skrottar som sviv rundt i skyttarhuset på Skarmyr denne onsdagskvelden. Ute på plassen har instruktør Torbjørn Lillehammer heist det raude flagget, og fem gutar og ei jente er snart klare for å fyra laus. Teori først! Før me går ut, må me ta ein liten repetisjon. Røysta til instruktøren er tydeleg og klar, som det kan høva seg på ein slik arena. Ungane reagerer umiddelbart på kommando og finn seg ein stol. – Kven er sjef på standplass? byrjar han. Eit unisont «du» kjem frå gjengen.

Kommunen har spennende planer i elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke kjenner til at Bymiljøetaten har lagt ut jobb på anbudsstedet mercell.no, om å etablere en fiskepassasje forbi Grønvoldterkselen: «Bymiljøetaten ønsker å etablere toveis fiskepassasje forbi Grønvoldterskelen i Akerselvas øvre deler. Terskelen ligger ved Kjelsås i umiddelbar nærhet til Teknisk museum. Tiltaket ligger i vannforekomsten «Akerselva oppstrøms Nydalsdammen», i Nordmarkvassdraget.

Bruker 18 mill på bom-nedlegging før det virkelig blir mye bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tre bomstasjoner i Listerregionen skal avvikles, etter det NRK erfarer. Opplysningen kommer i forbindelse med at revidert budsjett legges frem i morgen. Regjeringen vil bruke 18 millioner kroner på å legge ned bomstasjonene.Frps ordførerkandidat i Farsund, Ingrid Williamsen, håper at nedleggingen av de tre bomstasjonene i Listerregionen kan skje i løpet august. Opprinnelig lå det an til at det skulle skje i november.

- Jeg har lært ting som kan hjelpe meg videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Veldig god innsats! Mange av dere er veldig gode teknisk, det er tydelig at vi har en lys framtid som langrennsnasjon om dere fortsetter å spise grøt og trene.Lovordene kommer fra Eirik Myhr Nossum, trener for Allroundlandslaget i langrenn.

Se bilder fra Ekebergløpet

Med stort og smått var drøyt 200 løpere i sving da Ekebergløpet ble arrangert for andre gang på sletta og i Skulpturparken.
Les mer om:

Skimaraton flyttes fra bre til sjø

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det blir Svalbard Skimaraton, sier Nina Lines, daglig leder i Svalbard Turn som arrangerer rennet.De siste dagene har vært hektiske for alle som har jobbet med løypeforberedelsene. Værmeldinger og føreforhold har vært nøye studert og diskutert etter at mildværet slo til i begynnelsen av påsken.- Vi har hatt en veldig fin vinter og alt lå til rette for ny løypetrasee og målgang i sentrum.

Kristian (37) annonserte etter skjeggkre på Finn.no. Responsen let ikkje vente på seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg trur dei fleste trudde det var tull, ler Køhn.Men det var det altså ikkje, og heldigvis for Køhn og hans planar, var det også ein del som tok han på alvor.«Skjeggkre kjøpes» 37-åringen annonserte nemleg på Finnn.no under «Skjeggkre kjøpes». Bakgrunnen var at Køhn har utvikla eigne middel mot skjeggkre.

- Bidrar til at vi får flere hjelpere ute i felt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Påsken er høysesong for alle som vil utforske Svalbard, både på skuter, på ski eller med hundespann. Beredskapstjenesten er heldigvis på vakt dersom uhellet er ute, men noen ting kan det være greit å kunne litt om selv også. Det gjør en gruppe ungdommer noe med, når de tar friluftsliv som valgfag. Ute på sletta i Adventdalen står en 17 år gammel gutt med et nødbluss i hånda. Armene strukket i været.

Amalie (14) sletta kritisert app: – Halvparten spurte om å få nakenbilete av meg

FYLLINGSDALEN (NRK): Fleire åtvarar mot appen Yubo. Då NRK intervjua Andrea og Amalie om «Tinder for ungdom», fekk ein av 14-åringane tilbod om sex etter få minutt.
Les mer om:

Amalie (14) sletta kritisert app: – Halvparten spurte om å få nakenbilete av meg

FYLLINGSDALEN (NRK): Fleire åtvarar mot appen Yubo. Då NRK intervjua Andrea og Amalie om «Tinder for ungdom», fekk ein av 14-åringane tilbod om sex etter få minutt.
Les mer om:

Ungdom sletta kritisert app: – Halvparten spurte om å få nakenbilete av meg

FYLLINGSDALEN (NRK): Fleire åtvarar mot appen Yubo. Då NRK intervjua Andrea og Amalie om «Tinder for ungdom», fekk ein av 14-åringane tilbod om sex etter få minutt.
Les mer om:

Biljakt endte helt på jordet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Har alt begynt å glede seg til sommerens rocke-fest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I forrige uke vedtok Kvinesdal kommune å dele ut 200.000 kroner i støtte til Norway Rock til sommeren. Beløpet er i tillegg til de årlige 75.000 kronene som kommunen støtter med.Dette var kjærkomne kroner i rockekassa for teamet som står på for å skape en minneverdig fest til sommeren. Men hvordan ligger egentlig de egentlig an med festivalen?

Beboere i Øyno ønsker trafikksikker vei over sletta

Mange farlige situasjoner har oppstått på den smale veien ut til Øyno i Sokndal. Nå mener velforeningen det er på tide å sikre strekningen med enten fortau eller gang- og sykkelsti.
Les mer om:

Her sletta dei ein 30 år gamal fylkesrekord

Målte sommartemperatur i helga.
Les mer om:

Golden Globe-vinnar beklagar upassande oppførsel

«Green Book»-regissøren Peter Farrelly har ved fleire høve blotta seg. I tillegg har ein av manusforfattarane sletta Twitter-kontoen sin etter at ei melding frå 2015 byrja å sirkulere på nett.
Les mer om:

Raste på sletta: Varsler krisemøte

Johann André Forfang var på forhånd Norges største håp i Hoppuka. Men 23-åringen fikk en elendig start med 25. plass. Etterpå gikk han rasende forbi ventende journalister.
Les mer om:

– Musikk-Norge kan ta seg en snufs kokain

Skinny E er en rapper fra Fredrikstad som flyttet til Los Angeles tidligere i år for å satse på artistkarrieren. Han ser på seg selv som en type som ikke følger janteloven, er uredd og bryr seg døyten om å være frempå så lenge han lykkes. – For noen er jeg nok ny i gamet. For de som har fulgt hiphop tett har jeg vært en del av miljøet i mange år. Men jeg er tilbake med en fresh start, og har fått sletta alt gammelt som har ligget ute, som ikke holdt mål i forhold til den Skinny E vil være nå. Kanskje en som har blitt litt voksen da. Jeg må være litt ego og veldig frampå for å komme noen vei.

Tobarnsmor Vibeke (31) åpner huset sitt til vilt fremmede på julaften

Hun var tidligere narkoman, nå vil Vibeke Sletta hjelpe andre mennesker som har det tøft i jula ved å invitere trengende til en «enkel julemiddag».
Les mer om:

Vibeke (31) ville åpne hjemmet sitt på julaften - ble bombardert av meldinger fra kjærlighetssyke menn

Ingen fortjener å feire julaften alene, mener Vibeke Sletta og inviterte ukjente til julekveld i egen stue. Det bød på mye uønsket oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.
Les mer om:

Vibeke (31) ville åpne hjemmet sitt på julaften. Ble bombardert av meldinger fra kjærlighetssyke menn

Ingen fortjener å feire julaften alene, mener Vibeke Sletta og inviterte ukjente til julekveld i egen stue. Det bød på mye uønsket oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.
Les mer om:

Vibeke (31) ville åpne hjemmet sitt på julaften. Ble bombardert av meldinger fra kjærlighetssyke menn

Ingen fortjener å feire julaften alene, mener Vibeke Sletta og inviterte ukjente til julekveld i egen stue. Det bød på mye uønsket oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.
Les mer om: