Nyheter om Sletta


Knut og Kjartan om veien til å bli fedre: – Det var mye jeg ikke visste om kvinnekroppen

Knut Ivar Haugen Pelerud og Kjartan Pelerud Haugen delte personlige detaljer om kampen i et intervju på Svingen på Sletta.
Les mer om:

Bli med inn til det nye serveringsstedet på Ekeberg: – Jeg håper naboene liker det

Torsdag 16. juni åpner Svingen på Sletta dørene for første gang.
Les mer om:

Frykter skader og vil begrense utleien av Ekebergsletta: – Jeg er bekymret

Einy Langmoen (MDG) reagerer på at festivalen Tons of Rock bruker lang tid på opprigg. Nå frykter hun for bruksslitasje på sletta.
Les mer om:

Asfaltarbeidet pågikk nylig noen hundre meter unna: - Hvorfor har ikke denne sletta blitt asfaltert?

- Det er vanvittig at det ikke er gjort noe med Myresletta, sier Raymond Steinbach, som bor på Vegårshei, og har irritert seg lenge over hullene i asfalten på denne sletta like ved sentrum av Myra.
Les mer om:

Hedret Norway cups Grand Old Lady på sin 100-årsdag: – Hun var jentenes stemme

Ingen som har deltatt i Norway Cup har gått glipp av Rigmor Andresen. Med sin blide, positive og inkluderende stil ble hun et kjent ansikt på sletta. 8. september 2020 sovnet hun inn, og i dag ble hun hedret i menighetshuset.
Les mer om:

Snart starter arbeidet med Tons of Rock på Ekebergsletta: – Jeg gleder meg til å se folkehavet

Arbeidet på sletta begynner allerede 17 dager før festivalen er i gang.
Les mer om:

OL-overraskinga gjekk viralt – sletta Instagram etter mobilstorm

Bergensaren Naomi van den Broeck satsar for fullt mot EM-et i sommar og VM i friidrett, men ikkje utan distraksjonar. Då ein hoppevideo sette fyr på Instagram-kontoen, tok ho grep for å halde fokus.
Les mer om:

OL-overraskinga gjekk viralt – sletta Instagram etter mobilstorm

Bergensaren Naomi van den Broeck satsar for fullt mot EM-et i sommar og VM i friidrett, men ikkje utan distraksjonar. Då ein hoppevideo sette fyr på Instagram-kontoen, tok ho grep for å halde fokus.
Les mer om:

Samson (27) med bønn til råkjørere: – Jeg er nervøs når jeg er ute i gata med datteren min. Tenk på oss som bor her

Ifølge beboer Samson Maksuti er det for fristende for veldig mange å gasse på mye mer enn tillatte 60 km/t på den lange sletta ut mot Øyenkilen. Nå har han startet underskriftskampanje, og håper veimyndighetene tar grep.
Les mer om:

Denne sentrale eiendommen har mye historie i veggene - nå lanserer nye eiere sine planer

Håvard Smeland og Stine Høglind Sletta har overtatt eiendommen Fredheim i sentrum av Vegårshei. Nå har de planer for eiendommen, som blant annet er blitt brukt som pensjonat. Vegårshei kommune vil at vernemyndighetene i Agder skal uttale seg før søknaden behandles.

– Jeg vet at flere har kontaktet politiet. Alle som bor her er frustrerte

Helen Grønlien Blommedal er lei av at sletta ved boligen hennes brukes som fartsstripe. 37-åringen frykter at kun en alvorlig ulykke vil stoppe galskapen. Det vekker vonde minner.

Serveringsstedene sliter med å få tak i folk: – Selv jobber jeg døgnet rundt

Nordre Skøyen Hovedgård og Svingen på Sletta på Ekeberg merker at det er mangel på arbeidskraft i bransjen.

Tande skal møte teamet som hjalp ham

Daniel-André Tande blir med til Planica til helgen. Der skal han møte teamet som hjalp ham etter skrekkfallet i fjor. Tande falt stygt i Planicas monsterbakke for ett år siden.

Lurer du på hva som kommer her på Lambertseter? Her får du svaret

Denne uken støpes fundamentet for et nytt kunstverk på sletta mellom Lambertseter skole og fritidsklubben.
Les mer om:

Ga bånn gass med sportsbilen – det gikk ikke helt etter planen

PORSGRUNN: Et par var ute og kjørte søndagstur i en sprek sportsbil med bakhjulstrekk, da sjåføren ga bånn gass på sletta ved den gamle bomstasjonen på Bjørnstad i Porsgrunn. Det ble ingen suksess.

Martin (28) er forberedt på en krise: – Har tatt ut dollar-kontanter

Martin Sletta (28) studerer i Russland. Nå tar han forholdsregler i tilfelle Ukraina-konflikten utvikler seg til det verre.
Les mer om:

Kinesisk hjemmehåp leverte da Killi ble nummer 7

Det var en utrolig jevn big air finale for kvinnene. Det skilte få poeng mellom Ailing Eileen Gu fra Kina, Tess Ledeux fra Frankrike og Mathilde Gremaud fra Sveits før det siste hoppet. Gu var først ut og leverte et kjempehopp på 94,5 poeng og var kjempefornøyd på sletta. Gremaud klarte ikke å følge kineseren og falt, mens Ledeux landet veldig ustøtt. Dermed kunne kineserne på stadion slippe jubelen løs og 18 år gamle Gu kunne juble for OL-gull. Johanne Killi var det største norske håpet, og hang bra med etter første omgang. Men to litt mislykkede omganger gjorde at hun ble nummer 7.

Granerud diska på dress

Halvor Egner Granerud hadde en skuffende dag i hoppbakken, og lå langt bak teten etter to hopp. I tillegg til svak hopping fikk Granerud seg enda et slag i trynet. I dresskontrollen på sletta ble han diskvalifisert. I morgen hoppes det blandet lagkonkurranse. Det er ikke bestemt hvilke herrehoppere som skal representere Norge.
Les mer om:

Olav klagde til Statsforvalteren da han ikke kom noen vei med kommunestyret - Nå har han fått svar

Carolina Moland (H) og Knut Olaf Lindtveit (Krf) ble i mindretall da Olav Voies søknad om å skille ut en boligparsell på drøyt fem mål med hus og garasje fra landbrukseiendommen "Sletta" ble behandlet av kommunestyret for ett år siden. Denne avgjørelsen klaget Olav Voie på.
Les mer om:

Uten forvarsel ble det mørkt i gatene. Kommunen beklager, men har ingen planer om å koble strømmen på igjen

I oktober i fjor fikk Dag-Atle Stensrud sin hittil største overraskelse som styreleder i Østre Sletta Borettslag. Det rareste var ikke at det plutselig ble mørkt i gata, men at det var kommunen som hadde kappet strømmen – og at det fortsatt er mørkt.
Les mer om:

Ny seier til Westvold Hansen

Gyda Westvold Hansen var overlegent best og tok sesongens sjette verdenscupseier i kombinert i italienske Val di Fiemme lørdag. Langrennet ble gått først, og der hadde Westvold Hansen japanske Anju Nakamura foran seg. 17,1 sekunder skilte de to. Dermed hadde Westvold Hansen en jobb å gjøre i hopprennet i Predazzo lørdag kveld. Den norske kombinertprofilen løste oppgaven perfekt og landet på 101 meter. Nakamura måtte nøye seg med 91,5 meter. Til slutt skilte det 14,1 poeng mellom jentene på toppen av resultatlista.

Nå åpner dette nye bygget på Ekebergsletta dørene

Mange har savnet offentlige toaletter på sletta. Nå blir det en realitet til glede for turgåere og idrettsutøvere.
Les mer om:

- Jeg har fem hopp

Hopplegenden Janne Ahonen (44) la opp i 2018. Nå vil han gjøre comeback i det finske mesterskapet. Det skjer etter totalt fem hopp på fire år. Dagbladet møtte 44-åringen på sletta i Bischofshofen i ettermiddag.
Les mer om:

WTA framleis skeptisk i Shuai-saka

WTA, det internasjonale tennisforbundet for kvinner, er framleis ikkje overtydd om at Peng Shuai (35) er fri, trass i at ho i eit intervju skal ha gitt uttrykk for at ho har det bra. Intervjuet var gitt til Lianhe Zaobao, ei kinesisk-språkleg avis som kjem ut i Singapore. – Eg har alltid vore fri, er Shuai sitert på der. Der nektar ho også for at ho i ei melding på weibo – Kinas variant av twitter – skal ha skulda ein tidlegare visestatsminister for valdtekt.

Granerud gliste bredt etter kjempehopp - beste norske før finaleomgangen

Halvor Granerud leverte et hopp på 136 meter i første omgang, til jubel for seg selv - som gliste bredt på sletta - og for fans og trenere som har ventet på at det skulle løsne for ham denne sesongen. – Det kjentes ganske bra ut. Det var helt sykt digg å ha litt tur og få litt oppdrift. Jeg er kjempefornøyd, sier en glad Granerud til Viaplay. Tre nordmenn er topp elleve, og alle de norske er videre til finaleomgangen. Det er Granerud, Marius Lindvik og Robert Johansson. Johann André Forfang er på 19.-plass og Daniel-André Tande på 26.-plass.

Mest lest siste uke