Nyheter om Sky Sports


Hodeløs Chelsea-takling sendte Everton-spiller rett til røntgen

Det ble en litt søvndyssende kamp på Stamford Bridge på søndag. Dette gjorde Everton ikke noe. Ett poeng borte mot Chelsea blir sett på som seier. For en islending, ble avslutningen ikke like lystig. Chelseas Jorginho tok løpefart og dundret inn Evertons Gylfi Sigurdsson. Islandsk granitt måtte denne gangen gi tapt, og 29-åringen ble senere sett forlate Stamford Bridge med ankelstøtte. Au da. (foto: sigurdsson, twitter) Ifølge Sky Sports bar det rett til røntgen på mandag for å kartlegge skadeomfanget.

Fellaini og Juventus gav City seieren

Etter en kamp er det alltid underholdende å se hvordan managerne forklarer enten seier eller tap. Jose Mourinho henter frem Fellaini og Juventus i sin forklaring. Nå får verken seieren mot Juventus tidligere i uken, eller Fellainis innsats mot City skylden, men United-treneren bruker det for å sette tapet litt i perspektiv. Hadde Juventus-kampen fortsatt i hode og kropp.

Manchester United-treneren: «Jeg tror ikke vi kommer til å rykke ned»

Manchester United er ute av racet. Nå handler mye om år redde den «livsviktige» fjerdeplassen. Vi skal ikke dramatisere det for mye, det handler jo tross alt bare om fotball. Men for en klubb av Uniteds kaliber, vil neste sesong utenfor Champions League være en gedigen sportslig og økonomisk nedtur. Etter 3-1-tapet mot City, har Mourinho begynt å legge opp løpet for å karre seg opp til topp-fire-plasseringen i Premier League og bli der ut til sesongslutt. Det ble tre mot én – men for de blå. (foto: united, twitter) Les: Nicklas Bendtner har bestemt seg! -Vi står utenfor topp-fire.

Ikke rart Barcelona-spilleren valgte Everton

Vi stusset litt da det var Everton som stakk av med Yerry Mina etter et halvt år i Barcelona. Ifølge columbianeren skyldes dette god gammeldags masing. -Jeg har alltid ønsket å spille i Premier League. Det visste agenten min, som holdt meg informert om interesen fra England. Da jeg i sommer var hjemme og jobbet med formen etter VM, snakket jeg med Marco Silva. Etter dette ringte han meg nesten hver dag.

Evertons viktigste spiller kan bli klar mot Chelsea

Brasilianeren har blitt en av Marco Silvas mest betrodde og beste leverandør av scoringer. Det så lenge ut til at 21-åringen ikke skulle være der for Everton mot Chelsea på søndag, men nå har bildet heldigvis endret seg. Everton trenger den tidligere Silva-eleven fra Watford. 6 mål på 9 Premier League-kamper har bidratt til at klubben henger med i midtsjiktet. Er uromomentet i motstanderens felt. (foto: everton. twitter) Les: Blir den best betalte spilleren i Premier League På torsdag var Richarlison borte fra trening, mens han på fredagens trening kunne delta på deler.

Pogba usikker til City-kampen

Manchester United-stjernen Paul Pogba mistet fredagens fellestrening med en mindre skade og kan gå glipp av gigantoppgjøret mot Manchester City søndag, melder Sky Sports.

Mourinho: «Hvis det går bra – da er han klar for City»

Jose Mourinho ble kongen av Torino denne uken. Nå rykker byderbyet nærmere, denne kampen vi alle venter på. Da er det godt med mere gode nyheter for United. –Lukaku er tilbake i trening med laget i dag. Hvis det går bra – og vi skal selvfølgelig ha ny test imorgen – da er han klar, sier Mourinho ifølge Sky Sports. Snart. (foto: united, twitter) Lukaku klar for City. Yes! Med eller uten Lukaku, hva blir kampresultatet? Gjett utfallet av kampen og vinn hos Betsson Les: David Silva: «Det endret seg i 2011

Langsint Antonio Conte krever mer penger av Chelsea

Det er sikkert ikke småpenger de nå skal krangle om etter at Antonio Conte fikk sparken i sommer, det er garantert mer enn hva Bruttern og Rosenborg kommer til å krangle om når de braker sammen i retten på nyåret. Les: Har tatt ut søksmål mot Rosenborg Antonio Conte ledet Chelsea til seriegull det første året på Stamford Bridge. I sommer var det over for den italienske manageren, ett år før kontrakten hans gikk ut.

Mourinho: Provoserte ikke – skulle bare sjekke noe

Deilig! Sorry, Juventus, men vi måtte bare si det. Manchester United forlot Torino med 2-1-seier over klubben som til nå har virket uslåelige.

Bitter Conte sender Chelsea inn i rettsalen

Det virker som Conte ikke blir helt ferdig med Chelsea, eller omvendt. Selv om samarbeidet i praksis opphørte etter Maurizio Sarris ankomst, kommer partene til å se hverandre en god stund fremover. Ifølge Sky Sports har den tidligere Chelsea-treneren nektet å møte klubben for forhandlinger om lønnen han mener å ha tilgode. Sky hevder at italieneren nå trekker fotballkubben inn foran en dommer. Det handler visst om respekt. Conte takket nei til tilbudet om jobben hos Real Madrid, så penger burde ikke være noe problem.

For Liverpool-treneren handlet alt om mojo

Dagen derpå for Liverpool, Jürgen Klopp og supporterne. Har vi begynt å forvente for mye av forrige sesongs Champions League-finalist, eller hadde de røde bare en dårlig dag på jobben? Liverpool-treneren mener selv de manglet mojo. Tirsdagens 0-2-tap mot Røde Stjerne sved godt. Seks poeng av tolv mulige, med to gjenstående kamper, skapes det alt annet enn en solfylt bakgrunn for Liverpool videre i Champions League. Les: FIFA vurderer å gjøre livet lettere for keepere Det er forskjellige tolkninger av mojo, men vi lar Klopp selv sette ordet inn i sammenhengen. -For oss klikket det ikke.

Jamie Carragher: «Alle vet at de er bedre enn Liverpool»

Liverpool-legenden Carragher fordriver dagene med å kommentere Premier League på Sky Sports. Vi må innrømme at vi satte teen i halsen da vi leste Carraghers påstand om Liverpools overmenn, bare 11 kamper ut i sesongen. Men det var før vi fikk med hele påstanden. Jamie Carragher har blitt tatt inn i varmen igjen etter å ha bli satt i fryseboksen etter sin lite heldige episode som involverte en seig spyttklyse.

Chelsea har noe ingen Premier League-klubber har hatt siden 1994

Det var 1-1 etter 53 minutter mot Crystal Palace. Og hva gjør en suksesstrener? Jo, da settes innbytteren inn som endrer kampbildet og sikrer 3-1-seier. Alvaro Morata var den store spilleren med to scoringer for Chelsea. Men det var mannen med grilldressen, Maurizio Sarri, som dirigerte troppene mot seier. -Ved 1-1 trengte vi Hazard. Etter 1-1-scoringen var vi litt i trøbbel og trengte akselerasjon. Hazard sørget umiddelbart for dette gjennom sin assist, sier Sarri ifølge Sky Sports. Har innført grilldress på Stamford Bridge.

Sarri: Nå har han endelig selvtilliten for å utnytte potensialet sitt!

Det så en stund ut som Roy Hodgson og Crystal Palace skulle skape bry for Chelsea med 1-1- resultatet etter 53 minutter. Så smalt det to ganger på Stamford Bridge. Én kom fra mannen med et stort lager ubenyttet potensiale.  Alvaro Morata. Spanjolen var en skygge av seg selv i Real Madrid og en skygge av seg selv hos Chelsea under Antonio Conte. Nå ser det ut som spissen har fått seg en trener som vet hvor han skal trekkes og dyttes. Morata, versjon 3.0.

Wayne Rooney tilbake på landslaget

Rooney har gjort seg bemerket i MLS. Dette har gjort 32-åringen landslagsaktuell, om enn for én enkeltstående begivenhet. Gareth Southgate har ifølge Sky Sports valgt å ta med Rooney i troppen som skal møte USA i vennskapskamp 15. november. -Jeg er virkelig ydmyk for muligheten til å spille for England på Wembley igjen, og gleder meg stort, sier Rooney ifølge Sky Sports. Den tidligere landslagskapteinen er spilleren med flest landskamper for England, bare slått av Peter Shilton. I løpet av landslagskarrieren har Rooney gitt England imponerende 53 scoringer. Skal hylles av sine egne.

Kevin de Bruyne – nei, nei og atter nei!

Vi varslet nylig at Kongen av City var tilbake. Han kom, han spilte – og ble skadet.  Nei!!!! Kevin de Bruyne er Pep Guardiolas kanskje mest betrodde spiller. Belgieren fikk en tidlig skade i sesongen, og har knapt vært på banen. Ikke at dette har betydd noe spesielt for Citys fremgang, men når det spisser det seg i sesongavslutningen, både i Premier League og forhåpentligvis for City – også i Champions League, er de Bruyne bautaen klubben trenger. Kongen gir pep talk. (foto: city, twitter) I cupkampen mot Fulham ble 27-åringen tatt av banen i det 86. minutt.

PSG nektes kjøp av Bundesligas største talent

Hvis det er én spiller som skal trekkes frem i Bundesliga om dagen, tvinges vi til å velge en engelsk 18-åring. Nå har Borussia Dortmund bestemt seg for hva de skal gjøre med supertalentet sitt. Ousmane Dembele gikk til Barcelona for mer enn 1 milliard kroner, Pierre-Emerick Aubameyang gikk til Arsenal for rundt 600 millioner kroner. Ifølge Sky Sports, har nå PSG banket hardt på døren til Bundesliga-klubben og vil ha med seg Jadon Sancho til Paris. Ifølge Sky Sport har Dortmund ingen intensjon om å gi slipp på den engelske vingen.

Ingen straff for Mourinho

Den engelske fotballforbundet FA har etterforsket påstander om «abusive language» fra Manchester United-trener Jose Mourinho i etterkant av 3-2-seieren mot Newcastle, men har kommet frem til at intet straffbart har funnet sted, ifølge Sky Sports.

Wenger lover comeback i 2019

Tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger sier han akter å være tilbake i en trenerrolle tidlig neste år. I hvilken klubb vet han derimot ikke. På spørsmål fra Sky Sports om når han er tilbake på sidelinjen, svarer nå Wenger følgende: – I begynnelsen av neste år.

Hovedkandidaten til Real Madrid har fått kalde føtter!

Etter El Clasico-trøkken forsvant Julen Lopetegui ut døra på San Bernabeu. Siden dette har ryktene svirret om hvem som bør, skal, eller tør å ta over styringen over mangemillionærene hos Real som ikke gjør jobben. Nå kan det virke som en av hovedkandidatene har fått kalde føtter. Vi vet selvfølgelig ikke om det er føttene til Antonio Conte som har blitt kalde, men ifølge Sky Sports har italieneren meldt seg av dette løpet, og har uttrykt at «han ikke føler prosjektet passer ham». Trakk seg.

Tottenham har endelig sikret seg stjerneskuddet fra MK Dons!

Mens ryktene har begynt å gå om at Tottenham-treneren kan være på vei bort fra uferdige White Hart Lane, har Dele Alli nå lovet «evig troskap». På fredag kunne Sky Sports melde at Tottenham og Dele Alli hadde blitt enige om fremtiden. Dette stemte, og en fornøyd Tottenham-spiller kunne nå smile bredt og vise at han blir i London i laaang tid. Les: Pochettinos første skritt mot Real Madrid Alli har signert kontrakten som binder ham til Tottenham frem til 2024. Der satt den!

Liverpools kretser rundt Bundesliga-spiller

Ifølge spilleren selv, har Liverpools utsendte speidere vært på tribunen titt og ofte. Det skaper uten tvil liv og røre i Tyskland når Herr Klopp den Store viser sin interesse. Kerem Demirbay har kontor hos Bundesliga-klubben Hoffenheim. Han slet med en tidlig ankelskadde i starten av sesongen, men har nå vært selvskreven på laget de siste 7 kampene. Så langt har det blitt én assist i Bundesliga og assist i kampene mot Manchester City og Lyon. Han kan spille offensiv midtbane, sentral midtbane,  eller defensiv som midtbanespiller. Har fått med seg interessen fra Liverpool.

En av Premier Leagues beste managere har tatt første skritt mot Real Madrid

Tottenham gjorde en tapper innsats på mandag, men måtte sende hjem Manchester City med seieren 1-0-på mandag.

AC Milan makter ikke å erstatte det Mourinho kaller en av verdens beste midtstoppere

Leonardo Bonucci hylles av Jose Mouriho som en av verdens beste midtstoppere. Denne sesongen er det Juventus som får glede seg over 31-åringens tjenester. Hos Milan, som sendte Bonucci videre, har overgangen så langt bare ført til problemer. Den italienske landslagsspilleren Mattia Caldera ble hentet inn i sommer for å erstatte en Bonucci som aldri fant seg tilrette i Milano. 24-åringen spilte riktignok én Europaliga-kamp i september, men har vært satt ut med skader.

Emery har luksusproblem mot Crystal Palace

Arsenal har satt seg på en surfebølge som nå synes aldri å nå en land. Da blir det snakk om et luksusproblem når Unai Emery må velge mellom to formsterke spillere på søndag. Klokken 14.30 skal et haltende Crystal Palace forsøke å stanse seiersrekken til Arsenal. Hvem de møter som 1. keeper har de siste dagene vært usikkert. Petr Cech er en legende i klubben, og er kommet virkelig tilbake i god gammel form etter skade. Dette skaper positiv hodebry for Emery. Ikke glem at jeg er nr. 1 (foto: arsenal) Tsjekkeren startet sesongen som 1.