Nyheter om Sky Sports


Mourinho er klar som et egg

The Special One forlater Tottenham med en seiersprosent på 51 prosent. Siden de første ferskingdagene som trener for Uniao de Leiria i 2001 har det ikke vært svakere. Går portugiseren rett inn i et mørkt rom og blir der?

Hansi Flick er Tyslands neste landslagssjef

De som var i tvil for noen dager siden har fått den bekreftelsen de trengte da Hansi Flick før helgen ga beskjed om at han ville gi seg som manager i Bayern München til sommeren.

Sjokkerer alle ved å gi fra seg verdens viktigste managerjobb

I fjor kunne Hans-Dieter Flick løfte Champions League trofeet over hodet etter å ha vunnet finalen mot Paris Saint-Germain. – I midten av forrige uke røk Bayern München i kvartfinalen mot nettopp den franske hovedstadsklubben. Rett etter tirsdagens tap hvor Paris Saint-Germain gikk videre til semifinalen på bortemålsregelen ga Flick beskjed om at han trekker seg til sommeren. – Det sammenfaller med at det Tyske landslaget har en ledig jobb som landslagssjef, men viktigere.

Bekreftet: Bayern München må ut på managerjakt

Da Karl-Heinz Rummenigge måtte ut tidligere i år og avvise ryktene om at det var full konflikt mellom sportsdirektøren og Hansi Flick, skjønte vi noe var på gang. På lørdag kom bekreftelsen. Hansi Flick tok over et Bayern i fall (sammenlignet med forventingene) i 2019. Niko Kovac fikk aldri orden på sakene hos Bundesliga-giganten, nå skulle assistenten redde sesongen. Det endte med trofeer i Champions League, Bundesliga og DFB Pokalen.

Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United

Cavani senior har gladelig fortalt hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford og hvor viktig det er for resten av fotballkarrieren å takke ja til tilbudet fra Boca Juniors i Argentina. Assistenttreneren på det urugayanske landslaget var også ute og uffet seg over hvor lite 34-åringen får ut av United-oppholdet. Derfor har det virket som Cavani må avskrives fra spill i rødt neste sesong.

West Bromwich er ferdig med oppvarmingen

Tidligere i sesongen var det englene til Ralph Hasenhüttl som rystet flere av gigantene i Premier League. Så gikk futten ut, og en kamp om spill i Europa neste sesong ble erstattet av sulling ti poeng over nedrykksstreken. Men der Southampton har gått av toget, har West Bromwich betalt billett for en heidundranes sesongavslutning. 5-2 mot Chelsea, på mandag ble det en like overbevisende 3-0 seier over The Saints. Les: Ole Selnæs bytter klubb etter tre spillerkjøp Scoringer av Pereira, Phillips, Robinson gjorde at West Brom nå ser ryggen til Newcastle, 8 poeng over nedrykksstreken.

Arsenal snublet, Manchester United viste hvem som fortjener en finale denne sesongen

Arsenal fikk en tøff kveld mot Slavia Praha i første kvartfinale i Europaligaen. 1-1 gur ingen god magefølelse før neste ukes returkamp. For Manchester United ble torsdagskvelden en helt annen opplevelse. Marcus Rashford sendte inn første United-scoring etter halvtimen mot Spanias 9. beste lag. Da hadde gjengen til Solskjær styrt hele spillet.

Newcastle-supporterne akter å «ta tilbake» klubben

Forrige sommer hadde Newcastle-eier Mike Ashley begynt å planlegge hva han skulle gjøre med pengene fra salget en gruppe saudi-araberne. Så startet proteststormen, som endte med at Ashely ble sittende igjen med planene sine – og som fortsatt eier i pengesluket Newcastle United. Supporterne har hatt en langvarig kamp med Ashley om styre, stell og behandlingen av managere.

Neville: Jesse Lingard har en rolle hos United, men må akseptere realitetene

Vi satt gapende og så den første scoringen til West Ham mot Wolverhampton, som startet inne i egen sekstenmeter, 3 touch til midtstreken – og så tok Jesse Lingard seg av resten. Gary Neville var like imponert, og har innsett at Lingard fortsatt har en rolle på Old Trafford, men da må han vite hva han går til. -Han tar en utrolig mengde med løp. Det er hva han gjør. Hos Manchester United, fordi det er forventingene om hva du trenger å være som wide player, kommer han alltid til å ha et tøft press på seg.

Kan ikke slippe James Rodriguez nå

Da Real Madrid slapp løs Rodriguez, og kolombianeren ble tatt imot av gamletrener Ancelotti hos Everton, var vi i lykkerus. Endelig skulle vi få oppleve en av de mest undervurderte angrepsspillerne få spille uten «lenker». Rodriguez tok ikke lang tid med å markerte seg i Premier League, men har vært inn og ut med skader, noe som har begrenset bidraget hans hos Everton. På mandag fikk vi igjen se en nyyyydelig og lur scoring.

Lingard løp inn sesongens beste «United-scoring»

Da Jesse Lingard reiste til London i januar for å få lov til å spille kamper, satte David Moyes igang en prosess som har gitt West Ham ekstrem valuta for pengene. Seks minutter inn i kampen viste United-spilleren igjen veien til tre poeng. Det ble en heidundranes fotballkamp da ulvene til Nuno Santo hadde invitert London-gjengen til Molineux Stadium. Jesse Lingard startet ballet med en deilig scoring, der han viste et driv vi ikke har sett siden… husker faktisk ikke når. THIS. GOAL.

Dortmunds wunderkind fikk debut i november – nå er sesongen over

Dagen etter at Youssoufa Moukoko rundet 16 i november, benyttet Dortmund muligheten til å sette inn tenåringen i Bundesliga-kamp. Fotballeksperter jublet, men ikke alle er like fornøyd med at yngre og yngre spillere sendes inn i fotballens colosseum. Nå kan kritikerne ha fått vann på mølla. Skader oppstår uavhengig om du spiller på knøttelag eller på seniornivå. Likevel, intensiteten og trøkket på seniornivået blant verdens beste er så ekstremt at kroppen bør være utviklet nok til å takle all julinga.

Sky Sports: Atletico Madrid styrer inn mot benken til Tottenham

25-åringen Harry Winks tok sine første spark i Tottenham-drakt da han begynte på barneskolen. Styreleder Daniel Levy liker sine homegrown players og vil aller helst skryte av å ha Winks i troppen også neste sesong. Utfordringen blir når manageren ikke helt deler den samme fascinasjonen for Spurs-produktet når det nærmer seg kampdag. Med bare 10 Premier League-kamper på banen, har Winks ikke kommet gjennom nåløyet hos Gareth Southgate. Veid for lett hos Spurs, veid for lett hos de Tre Løvene.

Eric Bailly holdes ute av United-troppen

I beste påsketid dro United til med 2-1 seier og tre poeng mot Brighton. Ikke spesielt spektakulært for en av verdens rikeste klubber, men når Chelsea på 4. plass bidro med å parkere seg ni poeng bak United etter tapet mot West Brom, da smaker tre poeng mot Brighton spesielt godt. Men hvor har det blitt av Eric Bailly? Den ivorianske landslagsspilleren har som de fleste United-spillerne vært utenlands på landslagstjeneste.
Les mer om:

Werner «sendt hjem» fra selvpålagt straffetrening

Tidligere denne uken gikk Die Mannschaft på et tap mot Nord-Makedonia. For Chelsea-manageren betød dette at han måtte inn og leke hobbypsykolog. Timo Werner har ikke akkurat taklet overgangen til Premier League, selv om entreen til Thomas Tuchel ser ut å ha hjulpet noe.

BBC: Celtic i avsluttende forhandlinger – har bestemt seg for neste trener

Da Steve Gerrard hadde gjort noe så uhørt som å styre inn mot ligatittelen i Premiership, måtte Neil Lennon takke for seg. De siste to månedene har assistent John Kennedy styrt Celtic-skuta, men nå ser det ut som Gerrard har fått sin neste motstander langs sidelinjen.

Allardyce har sikret seg jobb videre – «nesten»

Da Big Sam valset inn hos West Bromwich en uke før jul, var 66-åringen opptatt av det som betyr noe. Glem finessene, glem de fjonge feiringene, her skal det fotballoverleves. 1-1 mot Liverpool, 1-1 mot Manchester United, noen seire til, noen solide tap – og noen sure 1-0 tap. West Brom-spillerne har vist seg frem fra alle sider med Allardyce ved roret. Les: Juventus kan løse United sitt Donny van de Beek problem Nå er det ti poeng opp til tryggheten over streken. Newcastle og Steve Bruce klamrer seg fast til plassen Sam Allardyce ønsker, skal ha – og trenger.

Warnock slapp ikke unna straff

Neil Warnock er ikke kjent for å putte på filteret, uavhengig av om han er trener for Burton Albion eller Middlesbrough. Dette har denne gangen kostet 72-åringen rundt 80 laken. Det var etter at Middlesbrough tapte 2-1 mot Swansea i mars, at det småklikket for Warnock. Les: Tuttosport: Liverpool lar seg ikke stanse av et nei -De (dommerne) er alle helter, og de vil bare være berømte, vil de ikke? Det er feil.

Bale forteller «gråtkvalte» Tottenham-supportere om planen sin

Vi har ikke vært ute på gatene i Nord-London og sjekket stemningen hos Tottenham-supporterne (vi får skylde på viruset), men uten bruk av den helt store fantasien kan vi forestille oss at jubelen ikke akkurat står i taket. De som ikke har opplevd Bale i versjon 1.0 på White Hart Lane, ser kanskje en begrenset verdi av å ha en glemt Real Madrid-spiller løpende rundt i Spurs drakt og dra til med en scoring i ny og ne, men for de som så unge Gareth hos Tottenham før han ble langhåret, for dem har comebacket en stor symbolsk verdi.

David Alaba takker nei til to giganter, tar gladelig imot 200 millioner fra den tredje

David Alaba har tilbudene linet opp etter at han aldri ble enig med Bayern München om hvor mye han er verdt for verdens beste klubb. Nå har østerrikeren startet innkjøringen mot den endelige exiten. Bortsett fra noen kamper på utleie til Hoffenheim for en halv evighet siden, kjenner ikke Alaba fotballverdenen utenfor München. Nå har noen av verdens største klubber stått i kø for å sikre at de blir midtstopperens neste destinasjon, men skal vi tro ryktene, styrer Alaba i stø kurs mot én.

Etterforsker rasismeanklager

Skotsk politi etterforsker hendelsene i kampen mellom Rangers og Slavia Praha i forrige uke. Glen Kamara anklaget Slavias Ondrej Kudela for rasisme. Den aktuelle kampen sendte Rangers ut av europaligaen. I etterkant skal Rangers-spiller Kamara skal ha slått Kudela i spillertunnelen, i kjølvannet av den angivelige rasismeepisoden. Ifølge Sky Sports skal politiet i Skottland nå være i gang med etterforskning av begge hendelsene. Meldingen fra politiet lyder: «Vi kan bekrefte at vi etterforsker hendelser som rasisme og vold i kampen mellom Rangers og Slavia Praha på Ibrox torsdag 18.
Les mer om:

Everton ble fartsdumpen City passerte i 100

Manchester City startet sesongen utrolig seigt, fikk opp tempoet frem mot nyttår – og har siden ikke sett seg tilbake. 34 seire på 39 kamper forteller historien om at Guardiola og gjengen ikke har latt seg hemme av alt kaoset det siste året. Everton sto i veien i FA Cupens kvartfinale, men det var aldri snakk om at Ancelotti og gjengen skulle hindre City fra å sikte seg inn mot cuptrofeet. Les: Solskjær irriterer seg fortsatt over den gedigne tabben United gjorde i 2015 Ancelotti trenger ikke å ta tapet som et personlig nederlag.

Leeds-spissen viser igjen hva Gareth Southgate går glipp av

På fredag dro Patrick Bramford til med sin 14 scoring i verdens tøffeste liga. Sterkt og overbevisende, men ikke nok for Gareth Southgate. Dagen etter at den engelske troppen til VM-kvalikkampene ble klar – der Bramford sto utenfor – sendte 27-åringen en melding til Southgate: Scoring i 2-1 kampen mot Fulham, og en jeg-gir-meg-ikke hilsen. Les: Brad Friedel: Liverpool perfekt for Pulisic -Alle spillere som blir tatt ut fortjener det. Jeg kan komme på et par stykker som nok trodde at de ville bli tatt ut, og ble skuffet da de ikke ble det.

Sky Sports har sett noe på treningsfeltet som bør uroe United

Uansett hva man mener om personen Zlatan, spilleren kan alene avgjøre de viktigste kampene. 39-åringen har vist dette gjentatte ganger denne sesongen. Så når svensken deltar på trening med resten av troppen, blinker noen varsellamper hos United. Sky Sports har fått med seg at Zlatan har har deltatt på treningsfeltet med resten av Milan-spillerne etter å ha stått over de siste fire kampene med lårskade (inkludert United-kampen).

Legenden: - Latterlig

Erling Braut Haaland (20) ble tema da Thierry Henry og Jamie Carragher diskuterte i «Monday Night Football» på Sky Sports.
Les mer om: