Nyheter om Sky Sports


Tidligere United-trener: Liverpool har ikke det som skal til

Liverpool har startet sesongen som sjelden før. Seks seire av seks mulige har fått optimismen til å nå nye høyder i byen til Champions League-finalistene. Men ikke alle gretne gubber er imponerte. Vi kjenner ikke David Moyes personlig, men etter at skotten forsvant ut fra Old Trafford virker det ikke som humøret har vært på topp. Da satt smilet løsere. For tiden arbeidsledig etter klubb-bytte tre ganger på fire år.

Det er ikke til å tro, dette må være årets mål!

I sommer hentet Aston Villa John McGinn fra den skotske klubben Hibernian og idag åpnet han scoringskontoen med det som må være årets mål. Dagens kamp mot Sheffield er den syvende for Aston Villa og det uten mål, manager Steve Bruce har fått kritikk for varierende resultater så langt i sesongen, målet om opprykk virker forholdsvis langt unna også i år.

Fulham-treneren: «David Silva har mer erfaring enn hele laget vårt»

Han ledet klubben opp i Premier League og fikk over 1 milliard kroner å leke seg med i sommer. Så langt har dette gitt eierne fire poeng på fem kamper. Fulham-treneren gjør sitt for å minne verden på hvorfor suksess kan ta tid. Slavisa Jokanovic er en arbeidsnarkoman. Han gir seg aldri, og har gitt Fulhams eiere troen på at klubben har noe å gjøre i øverste divisjon. Etter en omfattende handlerunde på overgangsmarkedet, har den tidligere serbiske landslagsspilleren spillerne.

Paul Pogba: «Vi er sterkere mentalt nå»

Det hjelper selvsagt på lagmoralen å vinne i Champions League, men det gjør sikkert enda mer å etter en periode med kritikk å score to mål på rappen. Manchester United dyreste spiller Paul Pogba føler at laget har klart å løfte seg etter en trist start på sesongen.

Snakk om å undervurdere Guardiolas power!

Vi syntes synd på Mikel Arteta der han satt som en saltstøtte etter at Lyon satte inn 2-0 i første omgang. Hvor stor betydning har egentlig en trener i kampsituasjon? Det meste, vil mange hevde. I historiens kriger har generalene ofte holdt seg i bakgrunn og gitt sine ordre til soldatene gjennom underoffiserer.

Pogba: «Vi endrer løpende på laget»

Flere av oss fryktet at Manchester United skulle slite mot sveitsiske Young Boys i Champions League. Spesielt etter at de selv minnet oss på at United spiller bedre mot toppklubber. Men, etter at de hadde sagt dette høyt, forsvant tydeligvis forbannelsen. Paul Pogba var kveldens store spiller i 3-0-seieren på bortebane. Med to scoringer og assist er det ikke noe å si på selvtilliten hos franskmannen. Fransk dynamitt, en høstkveld i Sveits. (foto: united, twitter) -Vi føler oss mentalt sterkere. Vi har blitt bedre, og endrer løpende på laget.

Da er forhandlingene med Manchester Citys angrepsstjerne i gang – igjen

Det har vært mye om og men med Raheem Sterling det siste året. Den engelske landslagsspilleren vet å utnyttte sin verdi for City, noe som har gjort veien i forhandlingene litt tråere. Nå går det mot en løsning. Håper Guardiola. Det har vært hevet over tvil at Pep Guardiola har høye tanker om Sterling. -Det er godt kjent at vi er veldig fornøyde med ham og ønsker at han skal fortsette, sier City-treneren ifølge Sky Sports. For å illustrere at det ikke står på ham om Sterlings kontrakt forlenges utvover 2020, presiserer Guardiola. Hvor mye er jeg verdt?

Manchester United kan nå bare glemme Harry Maguire

Harry Maguire regnes som en av de store i England. Leicester-spilleren har lagt på seg en god dose selvtillit, og fremstår som en av de mest spennende og kompromissløse forsvarsspillerne i Premier League. Dette er Leicester fullstendig klar over, og har fått til noe helt uvanlig. Vi er vant til utkjøpsklausuler på de beste spillerne, som i prinsippet skal virke avskrekkende på mulige beilere.

Harry Kane: «Jeg føler meg skarp og i form»

Bare to mål på fem kamper så langt i Premier League denne sesongen og engelsk presse går av skaftet i diskusjoner om at formen er på bunn og at Harry Kane muligens ikke engang blir tatt ut til møtet med Inter.  Etter Tottenhams 2-1-tap til Liverpool på lørdag har superspissen tatt en rolig ettermiddag og på søndag snakket han med Sky Sports. Les: Pochettino måtte svare på om Harry Kane benkes TV stasjonen presenterte denne ratingen etter Liverpool kampen og de plasserte ikke Harry Kane på topp som du kan se: (Han var nesten usynlig) Tottenham: Vorm (5), Trippier (6), Alderweireld (5), Vertongh

Frank Lampard av alle er i trøbbel

En av tidenes mest suksessrike fotballspillere regjerte midtbanen til Chelsea i 13 år før han gikk videre Manchester City hvor han ble et et år og avsluttet sin karriere som aktiv spiller i New York City. Han er nå manager i sin første klubb og klarte å på lørdag å få sit første røde kort som Derby manager. Det var i ligamøtet med Rotherham lørdag. Nå venter trolig utestengelse etter at Englands Fotballforbund (FA) har åpnet disiplinærsak mot 40-åringen. BREAKING: @dcfcofficial manager Frank Lampard has been charged with improper conduct after being sent off against @OfficialRUFC.

Illsint Chelsea-legende blir trolig utestengt

På banen var han en gentleman(stort sett), men langs sidelinjen er det vanskeligere å besinne seg. Nå bærer det mot disiplinærstraff for den tidligere Chelsea-legenden. Frank Lampard spilte mer enn 400 kamper for Chelsea.

Seieren gjør at Mourinho nå prater om fremtiden!

Den verste stormen har stilnet etter at Manchester United dro inn seieren mot Watford, som befant seg foran på ligatabellen. Nå kan Jose Mourinho prate om fremtiden. Dette bærer lite preg av en manager på vei ut; Mourinho er ute av forsvarsposisjonen og bruker heller tiden til å trekke frem ulike spillere han vil ha med videre. Slipper å bl skjelt ut i media. (foto: shaw, twitter) Luke Shaw fikk så hatten passet forrige sesong i åpen kritikk fra Mourinho. Nå har 23-åringen endelig vist hva som bor i ham som spiller.

Everton risikerer å miste poeng i Premier League

Everton har kommet godt ut fra hoppkanten denne sesongen. I fjor høst var det tunge dager på Goodison Park under Ronald Koeman. Men nå kan noe av idyllen ødelegges.   Premier League har nemlig iverksatt en undersøkelse av Marco Silvas jobbskifte.

Tidligere Liverpool-kaptein: «Like gode som vi var!»

Forrige gang Liverpool kunne heve ligatrofeet hadde Graeme Souness jobben som kaptein. Souness har nå rukket å bli 65 år, noe som beskriver tørken på Anfield.  Men nå har den tidligere Liverpool-kapteinen kommet med en oppløftende uttalelse: Dagens Liverpool-lag er det beste siden klubben vant i 1990. Datidens bart var nåtidens tatovering. Delta i Champions League konkurranse og vinn 30 000,- Jordan Henderson henger seg på Souness´analyse. -Vi har hatt fantastiske spillere som Gerrard, Suarez og Coutinho, men nå som lag er alt riktig og det kommer fra manageren.

Joe Hart snakker ut om tiden i Manchester City

Joe Hart er nå inne i varmen igjen i Premier League etter noen år i fryseboksen hos Pep Guardiola. Da er det på høy tid med et intervju på Sky Sports om krig, fred og sånn. Bare så det er sagt: Joe Hart har i sin nye rolle hos Burnley fått tilbake selvtilliten og er klar for spill for England. -Jeg gjorde det klart for City at jeg ikke aktet å bli sendt på utlån igjen. Min oppfatning er at utlån er for yngre spillere som har hele livet for an seg og skal imponere. Det var ett år igjen av kontrakten min, men det var en snål situasjon.

«Rashford må komme seg bort fra Manchester United!»

Det er ingen diskusjon om Marcus Rashford er et stort talent, eller ikke. Spørsmålet er om United  er riktig for 20-åringens utvikling. Den alltid så frittalende Jamie Carragher er ikke i tvil. Så langt denne sesongen har Rashford startet i bare én ligakamp, og han spiller ofte i en annen posisjon enn der han trives aller best. Får sjelden sjansen til å vise vokse. Sky Sports-ekspert og tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, mener tiden er inne for litt luftforandring. – For å få spille midtspiss i United, må du være en verdensklassespiller.

Everton-treneren holdt ikke pusten godt nok

Internasjonal pause i Premier League betyr alt annet enn hvile for de beste spillerne. De blir kalt ut til tjeneste med flagget på brøstet. Trenerne holde pusten for at de skal komme tilbake i god behold. Hos Everton gjorde de tydeligvis ikke en god nok jobb med dette. Backen Seamus Coleman kan gå glipp av den viktige kampen på søndag mot West Ham. Everton-spilleren tjenestegjorde for Irland i landskampen mot Wales. Ikke nok med at de tapte 4-1, men Colemann pådro seg også en kjedelig skade. Koster å være landslagsspiller.

Vil beskytte fansen, ber om å flytte Champions League

Napoli er trolig den farligste byen i Europa, mafiaen har en klamt grep over byeninnbyggere og tilreisende, skal du dit må du være forsiktig.

Mister lørdagens kamp mot Watford

Det blir etter alle solemerker tøft for Manchester United når de på lørdag møter ekstremt formsterke Watford. – Så langt i år har mannskapet til Javi Gracia ikke gitt bort et eneste poeng. Sukssesen til Watford manageren har ført til spekulasjoner om at han er den som vil overta hvis Jose Mourinho får sparken. – En seier på lørdag kan føre til ny jobb.

Tidligere Chelsea-trener skal redde supermakten

Guus Hiddink er en trenerlegende. Selv om 71-åringen ikke har vært i spotlighten på noen år etter at han fikk et kort opphold som trener i en overgangsfase hos Chelsea i 2015/16-sesongen, kan vi ramse opp en haug med klubber og landslag på CV´en.

Chelsea-legenden enig med ny klubb

John Terry forlot Aston Villa som free agent på slutten av forrige sesong. I en uke eller to ble det fabulert om at 37-åringen ville bli hentet til Manchester United for å løse forsvarstrøblet . Nå viser det seg at turen går til en helt annen liga. Spartak Moskva er klubb som har bragt frem store stjerner.

Statistikken som viser at Ronaldo er verdt milliarden?

Normalt forventes det at en spiller skal trenge litt tid for å tilpasse seg spillestilen i en ny klubb. Dette privilegiet har ikke Ronaldo hos all verdens forstå-seg-påere. Vi vil si det med en gang: vi er tilhengere av å gi en spiller og trener tid til å vise seg frem i litt mer enn tre-fire kamper før dommen faller. Gi mannen tid. (foto: ronaldo, twitter) Men, nå er nå fotballverden skudd sammen sånn at alt skal gjennomanalyseres.

Har ikke snakket om ny kontrakt

Gareth Southgate er den mest populære landslagssjefen i England på lang tid etter han nesten klarte å hente fotballen hjem i sommerens VM i Russland. – Han er metodisk og bygger opp et lag for fremtiden, når de «allerede» nå kom til semifinalen lurer de fleste engelske fans om han vil forlenge sin avtale.  Sjefen for FA, Martin Glenn, har tidligere sagt at han er fast bestemt på å utvide avtalen med 48-åringen, men det har ikke skjedd enda. Sky Sports melder at Southgate kan, med en ny avtale, se frem til en betydelig lønnsøkning.

Paul Pogba snakker om Barcelona ryktene

Manchester United midtbanespiller og superstjerne Paul Pogba har nektet å utelukke en overgang til Barcelona mot slutten av sesongen. I sommer var det nesten ikke en dag uten at det kom nye bekreftelser på en overgang til La Liga. I følge eksperter både i England og Spania var de katalanske gigantene desperate på å hente Paul Pogba til Camp Nou og 25 åringen selv ekstremt keen på å dra. VM gikk som smurt og Paul fikk en god del av æren for Frankrikes gull, han fikk også et stor hvorfor gjør du det ikke like bra hos oss, fra Manchester United manager Jose Mourinho.

Ingen svingdør på det tyske-landslaget

Årets fotball VM i Russland var nok den største nedturen i moderne tysk historie hvor de måtte reise hjem etter gruppespillet. Overraskende nok for mange fortsetter Tysklands landslagssjef Joachim Löw. En som trakk seg i frustrasjon etter VM, sammen med en tirade mot det Tyske fotballforbundet var Arsenal-stjernen Mesut Özil. Özil opplyste i juli at han er ferdig med landslagsspill.