Nyheter om Sky Sports


Manchester United fisker talent hos Norwich

Manchester United skal ha gitt opp å hente Crystal Palace’s Aaron Wan-Bissaka på grunn av prisen og, nå melder Sky Sports de isteden har satt sine øyne på et Norwich talent. Den 19 år gamle høyrebacken Max Aarons, mener Manchester United og selvsagt også Norwich har en lysende fremtid foran seg.

AC Milan har fått på plass sin nye manager

Tidligere Sampdoria manager Marco Giampaolo sikret seg en årslønn på 20 millioner kroner da idag ble ansatt som ny trener i den italienske storklubben AC Milan. -Ikke dårlig i en klubb som for noen dager siden annonserte kostnadskutt.  Man skjønner økonomien bedre når man vet at manager Gennaro Gattuso, som hadde kontrakt i to år til sa fra seg restbetaling i kontrakten på gigantiske 110 millioner kroner.

Bekreftet: Manchester City og Kyle Walker enige

Han ble hentet fra Tottenham for to år siden. Hundre kamper senere er Manchester City og den engelske landslagsbacken enige. Om at mye vil ha mer. Walker har vært på banen for City i det meste. Mer enn 40 kamper denne sesongen illustrerer hvilken rolle han spiller hos Guardiola. Kyle Walker signs new contract at Manchester City that keeps him there until summer 2024. — Sky Sports News (@SkySportsNews) June 19, 2019 Se på Popidol: Rashford og Lingard gjenskaper Solskjærs scoring Derfor har klubb og spiller bestemt seg for at det ikke er noen grunn til å vente.

Jose Mourinho har et helt nytt prosjekt på gang

Portugiseren har ikke hatt managerjobb siden desember. Ikke på grunn av at det har manglet tilbud, men kjenner vi Mourinho rett, forventer han at «nøkkelen til klubben» overlates i hans varetekt – hvis han nå skal takke ja til jobben. Med det menes alt annet enn situasjonen han opplevde hos Manchester United. Jose Mourinho on the three qualities that makes a manager.

Vill jubel: Juan Mata blir hos Manchester United «for evig tid»!

Juan Mata er Manchester United. Det ser ut som Solskjær nå har bestemt at verdiene spanjolen representerer, skal prege treningsfeltet i Carrington og på Old Trafford. Ifølge Sky Sports og spanske Sport, får Mata tilbud om en ny treårs-kontrakt med klubben han har vært med å prege siden 2014. 10 angles of Juan Mata's goal vs Leicester, one of our most well worked goals this season.

Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner!

Rafael Benitez er lei av alle feidene med Newcastle eier -og ledelse. Om to uker løper kontrakten hans ut med klubben, og ikke uventet har han vurdert ulike alternativer. Ett kan bringe ham en «bekymringsløs» pensjonisttilværelse.

I skvis – Chelsea avslår gode bud fra Barcelona og Atletico Madrid

Den brasilianske vingen Willian går inn i sitt siste år av kontrakten med Chelsea. Da skulle man tro at det er duket for overgang – hvis London-klubben ikke allerede har tilbudt spilleren forlengelse. Men ingenting virker enkelt på Stamford Bridge om dagen. Trusselen som henger over Chelsea om to-års utestengelse fra overgangsmarkedet – hvis anken ikke går gjennom, styrer avgjørelsene på Stamford Bridge. | Willian coolly converts from the spot to grab his 50th @ChelseaFC goal!

Sky Sports: Pogba kan bare glemme det

Skal, skal ikke. Skal, skal ikke. Når alle utenom Pogba selv og Manchester United må gjette seg til hva som skjer på kammerset, blir det nødvendigvis mye frem og tilbake.

Ikke bare Sarri som forlater Chelsea

Chelsea har nettopp sendt sjef Maurizio Sarri til Juventus, men også Gianfranco Zola drar ut døren når hans kontrakt går ut om noen dager.  ifølge Sky Sports. Zola, som gjorde seg til en klubblegende mellom 1996 og 2003, kom til klubben i sommer på en ettårig avtale som assistent under Sarri. Les: Chelsea direktør: «Sarri hadde et sterkt ønske» Zola, som tidligere har vært leder i blant annet Watford, Cagliari og Birmingham, har blitt tilbudt en ambassadørposisjon, men italieneren må være mer interessert i å jobbe som trener, helst i England. Stillingen til Chelsea manager synes ikke å være et

Storoppgjørene i Premier League – eller: her er datoene du styrer unna familieselskap

Da er det bare å planlegge hvor du skal styre unna dugnader og andre oppmerksomhetstyver.  Here we go… The fixtures for the 2019/20 @premierleague season have been announced and here's a look at the opening weekend… React to your team's opening match with a GIF… — Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) June 13, 2019 Les: United har gitt beskjed til Real Madrid: Uaktuelt! – Diary dates… Some huge fixtures to look out for in this morning's @premierleague fixtures announcement! — Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) June 13, 2019 Les på F7: Mange bor i boretslag regjert av fascister

Manchester United gjentar det de trynet med

Ed Woodward har måttet tåle massiv kritikk etter alt rotet med Jose Mourinho og Uniteds slette innsats på forrige sommers overgangsmarked. Derfor var det mange som så lyst på at klubben skulle etablere en teknisk direktør-stilling, som skulle blant annet ha ansvaret for spillerkjøp. Men det var før, det. Ifølge Sky Sports, har Woodward nå delvis snudd på flisa.

Skader hos Oxlade-Chamberlain har ikke skremt Liverpool – tvert imot

Den tidligere Arsenal-spilleren fikk store deler av 2018/19-sesongen spolert med skade i Liverpools jubelsesong.

Endelig kunne en rakrygget Lukaku prate om fremtiden

Når du er spiss og er ansatt for å score mål, har du ikke helt den store tyngden når du prater om fremtiden – etter en periode med lav produksjon. For Romelu Lukaku var det derfor sikkert deilig å sette to scoringer for Belgia – før han fikk spørsmålet om United. 26-åringen scoret 12 ganger i Premier League forrige sesong på 32 kamper. Det betyr at belgieren forlot banen nesten hver tredje kamp uten å ha gjort jobben sin. Når det i tillegg har vært null assist i løpet av disse kampene, blir det hele noe tamt (selv om dette gjorde ham til den 12.

West Ham snapper midtbanespiller foran nesen på Napoli

West Ham ønsker å styrke midtbanen denne sommeren, og har klubben sett i retning av Villarreal. London-klubben, har ifølge Marca avtalt med Villarreal et kjøp av Pablo Fornals rett foran nesen på Napoli. – Det ble aktuelt for klubben etter at West Ham mistet interessen for Celta Vigo’s Stanislav Lobotka. West Ham hadde hatt diskusjoner med Vigo om en dobbel avtale for Lobotka og Maxi Gómez.

Middlesbrough ser ut til å satse på en ung manager etter Tony Pulis

Jonathan Woodgate er en sann Middlesbrough patriot og nå ser det ut til at han blir klubbens nye manager etter de sa farvel til Tony Pulis tidligere i sommer. Sky Sports melder at 39-åringen Woodgate tirsdag kveld var på plass for å ta de siste samtaler med klubben og at han forventes å bli presentert veldig snart. Les: Oldham ansetter tidligere Monaco manager Woodgate er litt av en legende i Middlesbrough, forsvarsspilleren startet med barnefotball i klubben og har som voksen spilt for lagt i to perioder, det var derfor helt naturlig for han og klubben at han før siste sesong gikk inn og var

Sky Sports: United og City klar for å overby hverandre

Harry Maguire er i spill – igjen. Denne gangen er det mer tvilsomt at Leicester får beholde sin landslagsspiller. Det sørger kappløpet mellom United og City for. Den siste uken har Harry Maguire vært opptatt med Nations League og nesten-finalen. Når landslagssamlingen nå er over, venter en annen kamp. For Maguire blir dette mindre strevsomt. For ifølge Sky Sports er det Manchester United og City som skal stå for svettingen. Lederen.

Manchester United byr på Crystal Palace spiller

Manchester United leter etter en erstatning for Antonio Valencia som er ut portene på Old Trafford i slutten av måneden, og ifølge Sky Sports, ser klubben i retning av Crystal Palace. Manchester United skal ha gjort et betydelig bud på Crystal Palaces 21 år gamle høyreback Aaron Wan-Bissaka. Les: Gareth Bale blir i Real Madrid Wan-Bissaka har tre år igjen av kontrakten med Palace, som ikke er interessert i et salg.

Sky Sports: Maurizio Sarri reiser neste uke

Det holdt med én sesong utenfor Italia. Nå skal Chelsea har gitt klarsignal for at Sarri rekker hjem til sommerferien. Champions League-plass og Europaliga-trofé blir det Maurizio Sarri vil huske fra sin sving innom Premier League. Ifølge Sky Sports kilde, har Chelsea gitt go for at italieneren kan forlate klubben neste uke for å bli den nye sjefen til Cristiano Ronaldo.   Finito.

Ole Gunnar Solskjær henter Swansea talent Daniel James

Det er en meget iherdig og «moderne» midtbanespiller som ble den første signeringen til OIe Gunnar Solskjær i Manchester United. – I dag kunne klubben bekreftet at de har kommet til enighet med Swansea om en overgang for Daniel James (21). Det bekrefter de røde djevlene på sine hjemmesider. Les: Roma i ferd med å lande på overraskende managervalg United og James har også blitt enige om spillerens personlige betingelser.

Sky Sports: Er enige om Hazard – Chelsea «tapte» forhandlingene med Real Madrid

Real Madrid hadde bestemt seg for å kle Eden Hazard i deres drakt. Dette har vært kjent lenge, men ifølge Sky Sports har partene nå endelig blitt enige. Chelsea skal ha fantasert om en overgangssum i underkant av 1,5 milliarder kroner, men La Liga-giganten viste i forhandlingene at de ikke var desperate nok til å betale over milliarden. Fikk oppfylt viljen sin.

Adam Lallana prater ut om fremtiden

I Liverpools jubelsesong har det vært tungt for Lallana. Men heldigvis ikke tungt nok for å planlegge en exit fra Liverpool. 31-åringen har vært en del av Liverpool siden 2014, men har opplevd at blant annet skader har ødelagt kontinuiteten. 13 Premier League-kamper forrige sesong og 12 før det, vitner om en arbeidshverdag som kan få de fleste til å vurdere en exit. 249 minutes played 2 goals 2 assists 1 @StanChart Player of the Month award Well done, Adam Lallana!

Sky Sports: Solskjær får inn spiller til medisinsk test

Vi har ventet på at det skal skje: Ole Gunnar Solskjærs signering som peker ut kursen. Nå ser det ut til at investering i ungdommen blir det som prioriteres høyest på Old Trafford. Og vi liker det. Ifølge Sky Sports kommer Daniel James for en medisisk test hos United på torsdag.

Sky sports: Chelsea vil ikke la Sarri dra helt uten videre

Det som alle mente var en done deal er ikke like sikker lenger, Chelsea krever 5,3 millioner pund for å la Maurizio Sarri gå til Juventus nå i sommer.  Sky Italy melder at Chelsea har satt på håndbrekket og krever at de Italienske Serie A mestrene betaler utgivelsesklausulen. Les: Warnock gir Solskjær råd: «Ville ikke ha rørt dem med en kjepp, engang» 60-årigen var så sikker på overgang at han i et intervju med Vanity Fair fortalte at «savnet etter «hjemmet er sterkt».

Pep Guardiola er definitivt ikke som andre managere

Barcelona-supporterne vet det, Bayern München-supporterne vet det, Manchester City-supporterne vet. Han innehar en slags Tom Skerritt-rolle i Top Gun, og er ikke redd for å øse ut med kompetansen sin til ungdommen.  Tom Skerritt, folkens. Og det begrenser seg ikke til sine egne talenter. I mai, da det sto på som verst i innspurten i Premier League, ventet Leicester. London-klubben skulle «hjelpe» Liverpool til ligagullet, men Guardiola og spillerne overlistet så vidt gjengen fra hovedstaden. Pep Guardiola, folkens.

Verdifull last – trofeet kommer endelig hjem til Liverpool

Titusenvis av Liverpool farget byen rød da heltene dere vendte tilbake fra fotballkrigen som seierherrer. Hva er det med fotball og krigsmetaforer? Hver eneste gang noen skriver om fotballkamper, dukker det opp det ene svulstige uttrykket etter det andre. Vel, i denne sammenhengen er vi litt unnskyldt. Se og nyt (eller la deg gremmes) over velkomsten Liverpool-spillerne fikk da de kom hjem til Merseyside. BEAUTIFUL!!