Nyheter om Sky Sports


Det brummes hos Everton

Nå er det fler av toppklagene i Premier League som har hatt sin fulle hyre med å ikke bli rent over Brentford, så poengtap mot Premier League-jyplingen kan skje. For Rafael Benitez dreide 1-0 tapet på søndag likevel om noe mer fotballalvorlig. For Everton-supporterne må helt tilbake til 25. september for å huske hvordan det var å feire seier i Premier League. Det begynner å murres i den blå delen av Merseyside, noe manager Benitez har full forståelse for.

Sky Sports: Manchester United er enig med Lokomotiv Moskva

Liverpool manager Jürgen Klopp sin «læremester» og managere som Thomas Tuchel og Julian Nagelsmann sitt store idol Ralf Rangnick er for tiden direktør i den russiske klubben Lokomotiv Moskva. – Skal han midlertidig overta managerstolen i Manchester United må han kjøpes fri fra jobben.

Conte bruker tapet mot Mura til å gi statusrapport

Tottenham skal ikke tape mot Mura, men Roma skal i teorien heller ikke tape mot Bodø/Glimt. Likevel skjer det. For Antonio Conte var det en grei anledning etter tre uker i jobben til å gi en statusrapport. -Etter tre uker begynner jeg å forstå situasjonen. Den er ikke ille, men i øyeblikket er ikke Tottenhams nivå så høyt, begynner Conte til Sky Sports. Les: Seks måneder med Klopps læremester skal redde Manchester United Som legger til at det er en betydelig avstand opp til toppklubbene i England uten at det skal være noe som skremmer.

Mikel Arteta ber Arsene Wenger komme hjem

Nå som Arsenals nåværende manager Mikel Arteta er utenfor fare for å få sparken gjentar han sitt ønske om at managerlegende Arsene Wenger kommer hjem. – Flere ganger har den spanske manageren fortalt historier om hvordan Wenger har inspirert han og faktisk var en viktig grunn for at han selv ble manager.

Le Parisien: Jo da, Zidane er i samtaler

På onsdag var en spansk avis som hevdet den tidligere Real-manageren hadde gitt beskjed til PSG om at det ikke var interessant å hoppe inn midt i sesongen hvis Pochettino ble overbevist av Manchester United. Ifølge Le Parisen forteller aktiviteten til Zidane om noe helt annet. Det er ikke noe nytt at PSG ønsker det franske ikonet til hovedstaden, ifølge Le Parisien var klubben i kontakt med Zidane da han forlot Real Madrid i sommer. Nå hevder den franske storavisen at det har vært møter mellom PSG og Zidane denne uken.

Sky Sports: Sheffield United inntar ikke en «vente og se holdning»

Sheffield United skal ifølge seg selv være et Premier League lag, derfor satte de rekord med spillerkjøp sist sommer. Det fungerte ikke og klubben rykket ned, mye på grunn av skader hos Sander Berge og i mai fikk Chris Wilder sparken. (Gikk rimelig sømløst over i jobben som manager for Middlesbrough som pr nå gjør det nøyaktig like dårlig som Sheffield United i Championship, begge har 34. poeng etter 19.kamper på en 15.og 16.

Sander Berge må få ny sjef

Sheffield United kvittar seg manager Slavisa Jokanovic, melder Sky Sports. Laget med Sander Berge i stallen ligg på nedre tabellhalvdel i meisterskapsserien. Jokanovic overtok treneransvaret frå Chris Wilder etter nedrykket frå Premier League i mai. Sky Sports og fleire andre britiske medium skriv torsdag at serbaren alt no er ferdig i jobben. Sheffield United er på 16.-plass på nivå to i engelsk fotball. Sander Berge har starta fem kampar og hatt eitt innhopp denne sesongen.

Conte dyrker frem en Tottenham-tropp med «Ronaldo´er»

Antonio Conte må se Champions League-sirkuset fra sofaen, men italieneren har ingen planer om å gjøre dette lenge. Da Conte tok over Inter Milan i i 2019, dyrket han frem superspillere som i 2021 ga Inter-supporterne det ekstremt etterlengtede Serie A-trofeet. Romelu Lukaku er kanskje det beste eksemplet på hvordan Conte kan forme en spiller. Nå er det Tottenham-spillerne sin tur. Og medisinen fra Dr. Conte er å trene med en intensitet du aldri før har kjent på, og la summen av detaljer skape spillere som opptrer som vinnere.

Vi skjønner ikke helt hvem som skal stanse Chelsea

På tirsdag ble Chelsea-direktør Marina Granovskaia hedret som den beste i bransjen 2021. Noen timer senere kjørte spillerne hennes over Juventus med 4-0 på Stamford Bridge. Etter å ha fulgt Thomas Tuchel siden han tok over den vaklende Premier League-kjempen i i slutten av januar, er vi ikke lenger i tvil. Vi var skeptiske da den delvis grå og tamme PSG-manageren ble hentet til London, tyskeren sørget kjapt for å stoppe kjeften vår.

Daily Mirror: Har Manchester United ekstra hastverk må de bla opp 100 millioner

Det er ikke så altfor mange timene siden Ole Gunnar Solskjær ga de siste klemmene til medarbeidere og spillere, men i fotballens verden er det ikke tid å dvele ved det som har skedd. Sesongen skal reddes og «den endelige manager-løsningen» skal overtales. Mauricio Pochettino har seilt opp som favoritt, og skal ifølge ESPNs kilde sendt signaler om at han godt kan tenke seg United-jobben. Når arbeidsledige Zidane på sin side har signalisert at han gjerne tar PSG-jobben hvis den er ledig, er flere brikker i posisjon på brettet.

Arsenal-legende: Ronaldo ødela planen til Solskjær

Cristiano Ronaldos retur til Manchester United ble feiret, men Sky Sports fotballekspert Paul Merson mener det var dette som ødela for Ole Gunnar Solskjærs planer med laget.

Sky Sports: Klar til å doble lønna til Haaland

Det spørs om det holder med dobbel lønn for Erling Braut Haaland sin grådige agent Mino Raiola. – Den tyske klubben har oppdaget det er vanskelig å holde trøkket oppe uten den norske målmaskinen, men ikke så tydelig som for det norske landslaget som fullstendig mistet piffen. Det er konstante spekulasjoner om hvor Haalands fremtid er, på grunn av skade ut sesongen er trøkket noe redusert.

Manchester United tabbet seg skikkelig ut med Antonio Conte

Det skaper alltid høy temperatur når Jamie Carragher og Gary Neville spisser sine kommentarer for Sky Sports. Denne gangen er det timingen for Solskjærs oppsigelse som får spesielt Carragher til å bruse med fjøra. Den tidligere Liverpool-spilleren mener det var idioti av Manchester United å ikke se det som skjedde, og sikre seg Antonio Conte før Tottenham.

Barcelona kan bli tvunget til å selge nybakt Golden Boy vinner

Allerede har Barcelona måttet slippe Luis Suarez, Lionel Messi og Antoine Griezmann på grunn av klubbens vanvittige gjeld. – Det er noe alle vet, rart egentlig at ikke flere har benyttet sjansen til å gjøre et varp i kriseklubben. Bayern München er klar med opportunistisk tilbud på Barcelona-vidunderbarnet Pedri, som vil dra nytte av den katalanske klubbens alvorlige økonomiske stilling. – Vi kan garantere at budet vil være milevis unna utkjøpsklausulen på 1 milliard euro.

I drittkasting-stormen etter oppsigelsen sender Cristiano Ronaldo melding til Solskjær

Tre år under en av de mest glohete spotlight´ene i fotballsirkuset har Ole Gunnar Solskjær gitt sine siste klemmer til medarbeider og spillere på Carrington. Mens kritikerne endelig kunne si: good riddance, viser Cristiano Ronaldo at Solskjær kan forlate Old Trafford for andre gang med hevet hode. -Han var angrepsspilleren min da jeg først kom til Old Trafford, og han har vært treneren min siden jeg kom tilbake til Manchester United. Men mest av alt, Ole er et enestående menneske. Jeg ønsker ham det beste i livet, uansett hva det fortsetter med. Hell og lykke, min venn.

Sky Sports: Pochettino tilbake som førstevalg

Sist gang Ole Gunnar Solskjær var i trøbbel hadde akkurat Tottenham sin arbeidsledige argentinske manager Mauricio Pochettino landet jobben som sjef for verdens rikeste klubb Paris Saint-Germain. Nå som Ole Gunnar Solskjær har fått sparken er han igjen aktuell, trolig fordi den franske storklubben ser for seg muligheten for å hente Zinedine Zidane. – Den franske superhelten har tidligere sagt det bare er to jobber han ønsker seg! – Landslagssjef for Frankrike og manager for Paris Saint-Germain. Klart for stollek! Mauricio er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag.

Tottenham har truffet gull!

Da Nuno Santo startet sesong med å vinne kamper med Spurs, hyllet vi manageren og skrev at nu, nu går alt så meget bedre. Da fikk vi en tørr kommentar på facebook: «Det samme skjedde med Mourinho i starten, bare vent». Pessimisten fikk rett. Det startet med seire, så skjer et eller annet med Tottenham når kontinuitet blir det som teller i Premier League. Vi er fortsatt optimister på vegne av Spurs og nekter å moderere entusiasmen etter å ha sett Antonio Conte på kampdag. Italieneren fikk sin første seier i Premier League med Spurs, dette mot reven Bielsa og Leeds.

Sky Sports: Pochettino førstevalg som Solskjær-erstatter

Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som Manchester United-manager søndag. Flere navn kobles til klubben, og Mauricio Pochettino synes å være det heteste navnet.

42 scoringer på 15 kamper – lurer litt på om han er i feil divisjon

Det er ikke ofte vi henter frem dansk femtedivisjon, men denne historien er bare herlig. Vi er vant til Ronaldo, Mbappé og Haaland som dundrer på med scoringen og ser på seg selv som fotballens midtpunkt, så da vi hørte en toppscorer som ydmykt er overrasket over sine egen prestasjoner, da måtte det med. Les: 8500 tilskuere kunne feire da Aalesund rykket opp igjen 19-åringen Josef Qassem hos Hastrup FC står med 42 scoringer på 15 kamper i danske Serie 5. Kjapp hoderegning gir det nesten tre scoringer per kamp. -Jeg er litt overrasket.

8500 tilskuere kunne feire da Aalesund rykket opp igjen

HamKam er allerede klare for Eliteserien og etter gårsdagens 4 – 2 seier mot Ull/Kisa rykker Aalesund for femte gang i historien opp til øverste nivå i norsk fotball. Sunnmørsbyens entusiastiske hovedtrener hadde store problemer med å holde seg utenfor banen da David Olafsson chippet inn 4 – 2 målet på hjemmebane. Les: Sky Sports: Ronaldo har løsningen for Manchester United «Jeg var ikke sikker før på 4–2. Da den sart så tror jeg de så at jeg følte det var i boks. Betre regi enn dette kan du ikke få.

Sky Sports: Ronaldo har løsningen for Manchester United

Mens Zinedine Zidane og Brendan Rodgers er de to største kandidatene til United-jobben ifølge bookmakerne på balløya, hevder Sky Sports det har kommet inn et interessant navn fra Ronaldo-leiren. Ole Gunnar Solskjær er fra og med søndag igjen historie på Old Trafford.

Liverpool skal egentlig ikke kunne tape

Det var en tung game day for Manchester United og Arsenal, men begge klubbene må innse at de møtte motstandere som fortjente tre poeng. Watford hadde fulgt opp svakhetene som ble avdekket på Old Trafford da Liverpool pisket United til 0-5. For Arsenal sin del møtte de klubben som egentlig ikke skal tape kamper. Dette var Trent Alexander-Arnolds uttalelse etter 4-0 seieren mot Arsenal på Anfield. Til det 38. minutter inn i kampen sto det 0-0, etter dette var Liverpool nådeløst effektive ved Mané, Jota, Salah og Minamino. -Et lag med vår kvalitet skal ikke tape kamper.

Solskjær-krisen: – Noe er feil

Joshua King var sentral da Watford slo Manchester United 4-1 i Premier League. United-keeper David de Gea var ikke nådig etter nok en nedtur. United-laget kom fra et tungt 0-2-tap for byrival Manchester City sist, og tapet mot Watford vil gi Ole Gunnar Solskjærs kritikere ytterligere vann på mølla. Etter kampen applauderte Solskjær de tilreisende United-supporterne og unnskyldte seg med hendene i været. – Det er naturligvis en stor utfordring for hele klubben. Vi vet at resultatene ikke er gode nok.

Medier: United-styret holdt krisemøte om Solskjær – tok ingen avgjørelse

Manchester United-styret konkluderte ikke rundt Ole Gunnar Solskjærs managerframtid på lørdagens krisemøte etter 1-4 mot Watford, skriver Sky Sports.
Les mer om:

Newcastle utkonkurrerer Juventus

Det er utrolig hvor raskt stormen la seg etter at Newcastle fikk sine saudi-arabiske eiere. Med valget av rotengelske Eddie Howe sørget PR-avdelingen for at Newcastle fortsatt er gode, gamle Newcastle. Ved vinterens overgangsvindu skal vi få se det første tegnet på at den nord-engelske byen aldri mer vil bli den samme. Fra 1. januar åpner eierne kranene for å tiltrekke seg det som de neste årene skal bli en tropp med verdensklassespillere.