Nyheter om Sky Sports


To Arsenal-spillere har fått beskjeden: Bytt klubb, gutter

De har stått utenfor troppen denne sesongen. Nå velger Arsenal-manageren å ikke pakke det inn i bomull: Gutter, dere må finne på noe annet. Begge spillerne ble hentet av Arsene Wenger i 2016. Shkodran Mustafi fra Valencia og Mohamed Elneny fra Basel. Les: Rett rundt hjørnet for Keylor Navas-overgang Med en sesong bak seg uten spesielt med spilletid – og utsikter om mindre – er det bare én utvei. -Elney og Mustafi har ikke spilt og er ikke fornøyde.

Sky Sports: Alexis Sanchez tar nå den medisinske testen

Det måtte komme – og det kommer.

Det blir vanskelig å tenke seg engelsk fotball uten Ashley Cole

Det har vært en sann glede å følge den engelske fotballveteranen Ashley Cole (38), som meget suksessrik fotballspiller for både Arsenal og Chelsea, selvsagt har ikke gleden alltid vært like stor hvis du holder med motstanderne.  Nå som det er slutt må vi innrømme til tross for at det er noen år siden han var på sitt beste at det  blir vanskelig å tenke seg engelsk fotball uten Cole. Den meget sympatiske fotballspilleren som trolig går direkte inn i en ekspertrolle mens han venter på å bli manager annonserte på direkten i Sky Sports’ fotballstudio søndag ettermiddag at det en lag karriere som a

Chelsea-legenden Ashley Cole har bestemt seg

Han fulgte Frank Lampard til Derby forrige sesong, men gadd ikke mer da Lampard ble hentet til Stamford Bridge. Nu er det helt slut. Vi vet ikke om det var Lampards exit som fikk Cole til å takke nei til forlenget kontrakt med Derby, men nå har hvertfall støvlene blitt snørt på for siste gang som profesjonell. Les: Daily Mirror: Christian Eriksen takket nei Det var i et intervju med Sky Sports at Cole delte sin avgjørelse om å gi seg.

Bekreftet: Samtaler om Dybala pågår

Manchester United prøvde seg, Tottenham det tilsvarende. Sommerlukkingen kom litt for fort i England, og Juventus trakk tilbake Dybala fra markedet. Det vil si, fra beilerne fra Premier League. For Dybala er fortsatt i spill. Maurizio Sarri fortalte forrige uke at troppen skal friseres med seks spillere, men unnlot å sin noe om Dybala var en av disse. Les: United følger med når Dortmund sjef hinter om Sancho Nå bekrefter Juventus-direktør at Dybala er i spill. -Det er interesse og det er samtaler.

- Jeg er ikke lykkelig

For første gang på 19 år forbereder ikke José Mourinho seriestarten med et fotballag. - Jeg håper ikke jeg blir med dere altfor lenge, sier han til kollegene i Sky Sports.

Manchester City har nå fått sin straff fra FIFA

Chelsea soner et steintøft overgangsforbud som straff for handel med spillere under 18 år. På tirsdag falt dommen til Manchester City. FIFA kjører kampanje mot de største klubbene for å få bukt på handel og registrering av spillere under 18 år. Selv om det virker som klubbene vet å utnytte smutthull i reglementet, har flere klubber de siste årene blitt tildelt straff fra FIFA. Også Manchester City har vært under etterforskning og fikk sin dom på tirsdag. Les: David Beckham henter genial spiss Vi tenker det ble pustet lettet ut i Manchester.

Ole Gunnar Solskjær har tiltro til Alexis Sanchez

Det var forventet før sommerens overgangsvindu at det ville være enorme utskiftninger i Manchester United på grunn av en dårlig sesong, misfornøyde stjerner og at Ole Gunnar Solskjær ville «bygge opp laget» nedenfra. -Fasit så langt (kan fortsatt selge) de har hentet tre spillere, mens angrepsspiller Romelu Lukaku dro til Inter Milan.  Ole Gunnar Solskjær har tiltro til, at Alexis Sanchez er klar til at score mål for Manchester United efter Romelu Lukakus har tatt farvel.

Ta det med ro, Sanchez – null press

Vi håper virkelig Alexis Sanchez har funnet tilbake til sitt gamle jeg etter å ha fått skinne litt i Copa America.
Les mer om:

Har Marcus Rashford rett, bør Chelsea-spillerne skjelve i shortsen

På søndag får vi se hvordan Solskjær og Lampard har rukket å forberede troppene sine for en full sesong med beintøffe kamper hver eneste uke. Marcus Rashford kan berolige United-supporterne at hvertfall de er på sporet av noe stort. Vi varmer opp med litt Louis van Gaal. -Man lærer ulike ting under ulike managere. Van Gaal var det perfekt for meg i den fasen jeg var i da. Han var tålmodig med meg og ga meg tid til å lære meg spillet.

Jose Mourinho er «tilbake» på Old Trafford på søndag

Dette tegner til å bli en interessant høst. Den tidligere United-manageren har i sin post-Old Trafford-periode tilbragt dagene som ekspertkommentator for ulike TV-stasjoner. Nå hentes  Mourinho inn til heksegryta i England og skal få raljere med sin tidligere arbeidsgiver. Eller blir det en mer moderat Mourinho vi møter når han skal kommentere Uniteds møte med Chelsea? Det er Sky Sports som har gjort varpet.

Mourinhos første dag i ny jobb blir å synse om Solskjær og Manchester United

Tidligere Manchester United- og Chelsea-manager Jose Mourinho har fått ny jobb. Nå blir han en del av Sky Sports Premier League-sendinger.

Mourinhos første dag i ny jobb blir å synse om Solskjær og Manchester United

Tidligere Manchester United- og Chelsea-manager Jose Mourinho har fått ny jobb. Nå blir han en del av Sky Sports Premier League-sendinger.

Mourinho har fått ny jobb – blir TV-ekspert

Tidligere Manchester United- og Chelsea-manager Jose Mourinho har fått ny jobb. Nå blir han en del av Sky Sports Premier League-sendinger.
Les mer om:

Mourinho har fått ny jobb

Tidligere Manchester United- og Chelsea-manager Jose Mourinho har fått ny jobb. Nå blir han en del av Sky Sports Premier League-sendinger.
Les mer om:

Mourinho har fått ny jobb

Tidligere Manchester United- og Chelsea-manager José Mourinho har fått ny jobb. Nå blir han en del av Sky Sports Premier League-sendinger. Portugiserens har vært klubbløs etter at han fikk sparken i Manchester United i desember i fjor.

Liverpool vant stort, men kan tape noe større

Norwich kom til Anfield med hele fotballverdens øyne på seg da de hadde muligheten til å overraske mot verdens beste klubb (heter det når du har vunnet Champions League, ja). Overraskelsen uteble etter at Liverpool hadde scoret fire ganger. For Jürgen Klopp ble dette langt fra en jubeldag. – Alt var bra i dag, utenom Alisson-situasjonen. Det er bare galskap, men det er sånn det er, sier Jürgen Klopp ifølge Sky Sports . Kort tid før pause ble Alisson liggende på gresset etter et utspark.

Gjett hva Roy Hodgson sa om Zaha på Deadline Day

Wilfried Zaha har store drømmer. De får han trolig ikke oppfylt hos Crystal Palace og gav krystallklar beskjed at han skulle videre denne sommeren.  Dette hadde manager Roy Hodgson forståelse for – uten at det skulle hjelpe Zaha. -Ja, han blir og det er vi glade for. Det er veldokumentert at han gjerne ville forlate oss, men det ble ikke noe av.
Les mer om:

Sky Sports: Manchester United og Everton er enige

United har tidligere signalisert at Marcos Rojo er tilgjengelig for salg. Nå jobbes det hardt hos Everton for å få på plass en deal med United og argentineren. Ifølge Sky Sports har de to klubbene allerede blitt enige om en pris på forsvarsspilleren.

Sky Sports: Coutinho har avvist tilbudet

Det er ikke mange timene siden vi skrev at Sky Sports hadde fått med seg at Tottenham sto best posisjonert for leie av Coutinho. Nå hevdes det at Barcelona-spilleren har avvist tilbudet om en sesong på nye Tottenham Hotspur Stadium. Og det er ingen andre enn Sky Sports som mener å vite dette.

Sky Sports har funnet ut mer om Manchester United og Christian Eriksen

I går gikk ryktet om at Christian Eriksen var halvveis innenfor dørene på Old Trafford. Det sendte Sky Sports ut i korridorene.

Sky Sports: Coutinho skal spille for gamletreneren sin i Premier League

Vi sa overhodet ingenting om Jürgen Klopp i denne overskriften og er følgelig helt uskyldig dersom dette vår din første tanke… Nei, dette dreier seg om den tidligere treneren til Espanyol. Fortsatt forvirret? Her er forklaringen: Mauricio Pochettino trente Espanyol for en halv evighet siden, tilbake i 2009-12.

Rooney truleg på veg til Derby

Wayne Rooney (33) er truleg på veg heim til England. Han blir etter alt å dømme presentert som Derby-spelar i dag, melder Sky Sports. Han skal etter planen også bli ein del av trenarstaben. Rooney har fortid i Manchester United og Everton, men har det siste året spela for DC United i USA. DC United har allereie funne Rooneys erstattar: Norske Ola Kamara som kjem frå kinesiske Shenzhen.

Nå skjer det: Wayne Rooney signerer drømmekontrakt i England!

Vi sa det allerede da han satte seg på flyet til USA og spill i MLS i 2018: Rooney skal tilbake! Nå skal United-legenden igjen sette sine føtter på engelske gressmatter. Nå blir det riktignok utenfor de største arenaene i første omgang, men med overgang til Derby, kan det like gjerne bli gjensyn med spill i Premier League om ett år. Så hva skjer, egentlig? På tirsdag morgen ble den tidligere engelske landslagskapteinen observert på Heathrow. Ifølge Sky Sports dreier det seg ikke om en forsinket ferie.

Arsenal i forhandlinger med to Ligue 1 klubber

Tikk-takk, tiden går. For Arsenal jobbes det innbitt mot klokka for å sørge for at Laurent Koschielny ikke skaper mer rusk i maskineriet. Nå skal det sies at Arsenal-kapteinen har vært lengst av alle spillere i troppen, så manglende lojalitet kan det ikke skyldes på.