Nyheter om Sky Sports


Sky Sports: «Thierry Henry på vei inn i en ny manager jobb»

Den franske fotballlegenden Thierry Henry hadde et kort opphold som manager for Monaco, da resultatene uteble fikk han sparken og ble erstattet med Leonardo Jardim. Ifølge Sky Sports er New York Red Bulls nær å gjøre en avtale med Thierry Henry, som blir klubbens nye leder.

PSG-manageren kunne endelig gi oss noen gode nyheter

PSG snublet mot Manchester United og jyplingen Solskjær. Etter dette har det bare gått nedoverbakke i innspurten i Ligue 1. Endelig kunne manager Tuchels smile samtidig som han pratet om jobben sin. På søndag kan Neymar være tilbake for PSG. Tuchel har flere ganger klaget på at troppen har vært for tynn, men nå ser det ut som stjerna over alle stjerner skal få jobbe for lønna si. Må spille for å bli en legende.

«Han har evnen til å se passasjer som oss dødelige ikke klarer å se»

Pep Guardiola var veldig begeistret over Kevin de Bruyne etter at Manchester City på søndag slo Crystal Palace 3-1. – Kevin de Bruyne startet sesongen med skader. Han har sakte men sikkert bygget seg opp igjen og alle som så kampen i går vet hvor viktig han er for laget. – Det ble to assists på Kevin de Bruyne. Noe av det som imponerer Manchester City manager mest er han ferdigheter til å skape muligheter fremover samtidig som han er knallsterk defensivt. Les: «Jeg er i Paris neste sesong» Massive win today!!

Manager Joey Barton like sinna som spilleren Joey Barton

Man skulle tro Joey Barton som nå er 36 år gammel og manager for Fleetwood i League One hadde klart å kontrollere sitt sinne, men dengang ei. – Nok en gang er han i politiets søkelys, denne gangen har han angrepet Barnsley manager Daniel Stendel i spillertunellen.  Joey som omtaler seg selv som «verdens beste» midtbanespiller var utestengt fra fotball frem til han ble manager.

Barton i trøbbel etter voldsanklage

Fleetwood-trener Joey Barton etterforskes av politiet etter en hendelse i bakkant av kampen mot Barnsley. Britiske Independent er blant flere medier som melder dette. Sky Sports mener å vite at urokråka Barton var i slagsmål med Barnsley-trener Daniel Stendel.
Les mer om:

United-treneren om sin største stjerne: «Pogba er uferdig»

Det er ikke noen tvil om at Paul Pogba ruler på Old Trafford. Selv mener assistent-treneren at jobben med å lede franskmannen i riktig retning fortsetter. For det er heller ingen tvil om at Pogba var ute å kjøre det siste året under Jose Mourinho. Ifølge Mike Phelan har Solskjær gjort en fantastisk jobb med å få 26-åringen på beina. Solskjær har gjort Pogba godt. -Jeg tror dette har skjedd flere spillere. De trekker seg inn i seg selv. Paul hadde en periode der alle fulgte ham og der prestasjonene hans ikke var de beste. Han manglet kontinuitet. Nå prøver vi å tilpasse spillet vårt til Paul.

Chelsea-manageren har gitt opp

Hvor fristende er det for en av verdens aller beste offensive spillere å sulle rundt med en klubb utenfor det aller øverste sjiktet?

Strachan ferdig etter TV-tabbe

Den skotske fotballmanageren Gordon Strachan får ikke flere oppdrag i Sky Sports etter sleivete uttalelser.
Les mer om:

Kevin de Bruyne ble ukens mest populære i England

Er ikke Manchester City klubben din i England, er det heller ikke så lett å like Kevin de Bruyne. Men nå har belgieren sørget for å vinne ukens popularitetspris. I trøblete Brexit-tider trenger virkelig engelskmennen noe å tro på. Manchester City-spilleren serverer nettopp dette. England sterkere enn belgia. Les: Atletico Madrid-spilleren gir ikke Simeone noe valg -For en uke siden sa jeg til de engelske spillerne hos City at de kan vinne EM. Jeg tror de blir favoritter sammen med Frankrike.

Agent: Romelu Lukaku er rastløs – drømmer om andre ligaer

Romelu Lukaku og Manchester United har to fokus om dagen: kvalifisere seg til neste sesongs Champion League og avansement i årets. Agenten til Lukaku varsler likevel at det nærmer seg en prat om fremtiden. Faktisk allerede til sommeren. Den belgiske landslagsspilleren kom fra Everton i 2017 og har tjent United med 42 mål på 90 kamper. Solid. Har levert. (foto: united, twitter) Les på F7: Sjekk ut hva Liverpool kastet ut av vinduet i 2018 Nå kommer Lukakus representant og ødelegger noe av dette glansbildet. -For øyeblikket har han alt fokus på resten av sesongen.

Når du gir seier mot Manchester United – da er du verdt 340 millioner kroner

Wolverhampton har vist en ekstrem treffsikkerhet når det gjelder vellykkede overganger og leieavtaler. Raul Jiménez er kanskje den beste. Toppscorer og 15 mål på 37 kamper for klubben som rykket opp til Premier League før sesongen. Dette gjør meksikaneren til en av de største bidragsyterne til klubbens imponerende 7. plass i øverste divisjon. Ikke overraskende har Ulvene valgt å benytte seg av opsjonen i låneavtalen med Benfica.

Pochettino dedikerer seieren til Tottenhams mest utskjelte

Pochettino har ventet, London har ventet og spillerne har ventet. På onsdag kveld kom premieren på «verdens beste stadion». 689 dager har gått siden Tottenham forlot hjemmebanen på White Hart Lane. På onsdag samlet 59 000 tilskuere seg for å få med seg den første kampen i klubbens nye rede. Breathtaking.#SpursAreHome #COYS pic.twitter.com/Py4twoA6dN — Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) April 3, 2019 Heung-Min Son og Christian Eriksen fikk æren av å score på denne historiske kvelden mot Crystal Palace. Løftes frem av en vanvittig energi.

Liverpool ute etter Chelsea talent etter å ha imponert for England

Chelsea kan mest sannsynlig ikke kjøpe noen spillere de neste to overgangvinduene, men det betyr ikke at det mangler spillere, med spillere på akademi, andre og tredje lag og utlån så har de over 200 på kontrakt. Teamtalk skriver at Liverpool ønsker seg et av Chelsea sine talenter som en forsterkning allerede inn i neste sesong. Les: Pochettino dedikerer seieren til Tottenhams mest utskjelte Callum Hudson-Odoi regnes som et av Englands lovende spillere og imponerte i landslagspausen for England og Gareth Southgate. Chelsea-manager Maurizio Sarri har holdt fast ved sin «politikk» fra Napoli ogs

Klopp: «Det er 500 måter å vinne en kamp på»

«50 ways to leave your lover», sang Paul Simon. Jürgen Klopp drar dette refrenget noen hakk videre for å beskrive seieren over Tottenham på søndag. -Det er 500 måter å vinne en kamp på, og denne var lite pen, filosoferte Liverpool-mangeren etter 2-1-seieren, som bli avgjørende i racet om Premier League-trofeet. Ugly is the new prette.

Slakter Maurizio Sarri etter kommentaren om Hudson-Odoi

Callum Hudson-Odoi storspilte i debuten fra start for England, men Chelsea-manager Maurizio Sarri så ikke kampen. Det får Sky Sports Jamie Carragher til å reagere.
Les mer om:

Sky: Rashford klar til å forlenge

Stjerneskuddet Marcus Rashford vil forlenge kontrakten etter at Ole Gunnar Solskjær fikk managerjobben i Manchester United på fast basis, ifølge Sky Sports. 21-åringen har under Solskjær gjenfunnet formen som gjorde at han ble omtalt som ett av verdens største talenter da han fikk sitt gjennombrudd i 2016.

Sky: Rashford klar til å forlenge etter Solskjærs ansettelse

Stjerneskuddet Marcus Rashford vil forlenge kontrakten etter at Ole Gunnar Solskjær fikk managerjobben i Manchester United på fast basis, ifølge Sky Sports.

Sky Sports: Molde får 11 millioner for Solskjær

Summen omtales som en «gest» fra Manchester United.

Sky Sports: Molde får 11 millioner for Solskjær

Summen omtales som en «gest» fra Manchester United.

Real har funnet Plan B for Eden Hazard – i midtsjiktet av Premier League

Vi har skrevet så ofte om Hazards overgang til Real Madrid at vi har begynt å tro at det må skje. Men ifølge Sky Sports har Real gått litt lei av å vente, og har blinket ut en West Ham- spiller som plan B. Felipe Anderson ble hentet til Premier League fra Lazio for «bare» 380 millioner kroner. Når vi beskriver noen hundre millioner som bare, kommer det av at portugiseren nå har en rolle i spillet om Eden Hazard. Da skjer det noe med markedsprisen. Kan bli et kort opphold i Premier League.

AC Milan-manageren opplevde den perfekte stormen

AC Milan tapte knepent og konfliktfylt 2-3 mot Inter på søndag kveld i Serie A. Knepent, fordi hjemmelaget i en periode lå under under 2-0, konfliktfylt på grunn av to egne spillere. Det skjedde på banen og det skjedde på benken. Milan-spillerne Franck Kessie og Lucas Biglia barket sammen og måtte skilles av lagkamerater underveis i Milano-derbyet mot Inter søndag. Det hele startet med et voldsomt munnhoggeri på sidelinjen mellom de to spillerne. Kessie i et rolig øyeblikk.

Klopp: Liverpools nye storhetstid har så vidt begynt

Liverpool passerte Manchester City med to poeng og setter press på Guardiola som har én kamp mindre spilt. Jürgen Klopp lover at dette bare er begynnelsen. Liverpool måtte slite for 2-1-seieren mot Fulham på søndag. Ryan Babel holdt på å ødelegge moroa for Liverpool som hadde 1-0-ledelse frem til det gjenstod 16 minutter. Babel med håret ødela nesten for serielederen. (foto: liverpool, twitter) Les på F7: Tumblr mistet nesten 1/3-del av brukerne Seks minutter før kampslutt kom den avgjørende scoringen på straffe av James Milner.

Tre engelske aviser: Dette bør United gjøre med Solskjær

Ole Gunnar Solskjær gikk på sin første skikkelige skrell mot Wolverhampton i cupen. Selv ellers så positive Solskjær måtte innrømme at det var en drittkamp. I kjølevannet av dette tok Sky Sports runden til ulike aviser for å lodde stemningen om Solskjær som permanent manager. Siden dette er engelske mediers syn på «vår» Solskjær, tillater vi å henge oss på. Oliver Kay – Chief football correspondent – The Times -If you look at the last three months, he has done a fantastic job – nobody can dispute that.

Jürgen Klopp fikk sin adelstittel!

Sir Alex Ferguson. Blir det Sir Jürgen om ti år? I Tyskland har Liverpool-manageren allerede blitt adlet. Det skjedde under en presseseremoni med der Kaiser. Det var frieriet fra Herr Bayern München og Herr Tysk Fotball, Franz Beckenbauer, som fikk Klopp til å føle seg beæret. -Jürgen Klopp som manager for FC Bayern, det ville ha vært høydepunktet.

Åpner døren for en gammel lagkamerat

La det være sagt med en gang, det er ikke bare norsk presse som skriver om Ole Gunnar Solskjær.