Nyheter om Sky Sports


Brasiliansk fyrverkeri kommer til Premier League

Den unge brasilianeren startet karrieren sin i brasilianske Corinthians i 2014. To år senere ble han hentet til Europa av franske Bordeaux. Nå gjør han seg klar for spill i verdens tøffeste liga. Malcom har herjet i Ligue 1 forrige sesong, noe som har fått Jose Mourinho til å følge ekstra nøye med.

Stolleken i Premier League når snart sitt klimaks

De fleste av oss har vært med på stolleken som barn. Et begrenset antall plasser er premissen, og konkurransen består i å kapre en ledig stol før de andre. I England er stolene byttet ut med keepere. Vi har sluttet å telle hvor mange ganger vi har skrevet om keeper-utfordringene til Liverpool og de andre toppklubbene. Noen få uker før overgangsvinduet lukkes og klubbene endelig skal få fokusere på fotballsparkingen, spisser det seg kraftig til. Nå jobbes det desperat i Chelsea.

Portugisisk europamester trygler om retur til Premier League

Det ble liksom ikke den store oppturen. I februar valgte den tidligere Southampton-kapteinen Jose Fonte veivalget som brakte ham til den Kinesiske Superligaen. Noen måneder senere står han uten klubb og med hjemmelengsel. Selv om vi snakker om en portugisiske midtstopper, har England vært hjemmet hans siden 2008 da han kom til Crystal Palace. Så bar det over til en syv-års-års periode hos Southampton før West Ham. Så ble det av en eller annen mystisk grunn meldt overgang til Dalien Yifang. Dette må ha fortonets seg som sitt livs tabbe for portugiseren.

Thierry Henry velger å følge managerdrømmen

Thierry Henry gir seg som fotballekspert i Sky Sports for å satste på målet sitt om å bli manager.
Les mer om:

Endelig kan Hazard prate om fremtidsplanene

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang. Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill. Eden Hazard er sulten på suksess.

Ferdig med å shoppe

Arsenal manager Unai Emery har gjort jobben og forteller at nå er laget komplett, skal det noe nye inn i sommer må det være fordi det er en ekstremt god mulighet som plutselig dukker opp.  Arsenal har allerede hentet flere spillere blant annet Lucas Torreira, Bernd Leno, Sokrates og Stephan Lichtsteiner. Les: Er Arsenalspiller de neste fem årene Unai Emery sier til Sky Sports: «Vi har hentet de spillerne vi trenger.

Sky Sports: – Chelsea har sparket Conte

Antonio Contes tid som Chelsea-manager er over, melder Sky Sports Italia.
Les mer om:

Sky Sports Italia: – Chelsea har sparket Conte

Sky Sports Italia melder at Antonio Contes dager i Chelsea er talte.
Les mer om:

Sky Sports: - Conte sparket

Skal være ferdig i Chelsea.
Les mer om:

Sky Sports: Conte har fått sparken

Antonio Conte (48) skal ha fått sparken som Chelsea-manager, melder engelske medier.
Les mer om:

Sør-amerikansk kaptein klar for Premier League

Den brasilianske klubben Corinthians melder nå at de slipper kapteinen sin. Midtstopperen var en av nøkkelspillerne da klubben vant ligatrofeet i 2017. Nå skal 26-åringen krige for Manuel Pellegrino. På lørdag kom beskjeden fra den brasilianske kluben at de har blitt enige med West Ham. Dette betyr at Fabian Balbuena reiser til London for medisinsk test. Ifølge Evening Standard signerte kapteinen ny kontrakt med klubben for snaue to måneder siden.

Sky Sports: Real Madrid vurderer bud på Ronaldo

Cristiano Ronaldo er ute av VM og kan få seg noen timer med etterlengtet ferie etter en sesong som har fortonet seg en berg -og dalbanetur med lavmål i La Liga, det ypperste i Champions League, en haug med scoringer i VM og en tidlig sorti i samme mesterskap.  Selv om det nå blir noen timer med pause før Ronaldo reiser på treningsleir, betyr ikke dette at det er stille rundt portugiseren. Ifølge kilder til Sky Sports har Juventus sneket inne et bud på Ronaldo på rundt 950 millioner kroner. Real Madrid skal ennå ikke ha avslått, eller takket ja til budet.

- Juventus med bud på Ronaldo

Juventus skal være interessert i å hente Cristiano Ronaldo fra Real Madrid, og ifølge Sky Sports skal den italienske storklubben ha lagt inn et bud på omlag 950 millioner kroner. Real Madrid skal ennå ikke ha bestemt seg for om de kommer til å si ja eller nei til budet.

Suspendert etter spytteepisode. Nå er han tilbake

Jamie Carragher returnerer som fotballekspert på Sky Sports kommende sesong etter å ha vært suspendert siden mars.
Les mer om:

Ikke bare Elyounoussi som signerer med storklubb

Det har vært en god uke for norske spillere, Mohamed Elyounoussi går fra Basel til Southampton og skal ha sikret seg en årslønn på 30 millioner og nå er Valon Berisha på medisinsk test hos Lazio.  Den gamle vikingspilleren har gjort det meget bra for Red Bull Salzburg denne sesongen, litt under radaren til norsk presse etter han valgte å spille for sitt andre hjemland Kosovo etter å ha vært på det norske landslaget frem til 2016.

Columbias trener: «Jeg er ekstremt bekymret»

James Rodriguez. Bare å uttale navnet hans gjør oss glade. Den ekstremt kreative og eksplosive angrepsspilleren fra VM for fire år siden er noe for seg selv. Nå spøker det for fortsettelsen i Russland. Columbia sørget med 1-0-seieren over Senegal å toppe Gruppe H.

- Rooney nær overgang til DC United

Wayne Rooney skal være svært nære en overgang fra Everton til DC United i USA. Ifølge Sky Sports vil Rooney signere for MLS-klubben i løpet av dagen.

Sky Sports melder også at Moi er på vei til Southampton

Mohamed Elyounoussis overgang til Southampton virker nært forestående. Onsdag erfarte også Sky Sports at Basel har akseptert et bud på nordmannen.
Les mer om:

Sky Sports: avtale på plass for Berisha

Spilleren som scoret to mål mot Borussia Dortmund skal nå videre. I serie A venter klubben som kjempet seg til 5.

Tre Premier League-klubber har ikke glemt den tyske VM-helten

Mario Göetze huskes for VM i Brasil for fire år siden. Da scoret den hurtige midtbanespilleren det avgjørende 1-0-målet mot finalemotstander Argentina. Fire år senere er han ikke god nok for det tyske landslaget, men dette ikke hindrer tre Premier League-klubber å jobbe med en overgang. Ifølge Sky Sports har tre klubber bestemt seg for å overtale tyskeren til overgang. Med to år igjen av kontrakten med Borussia Dortmund hvor han ikke føler seg tilrette, ligger det en overgang i luften.

Sorry Liverpool, denne spilleren skal vi ha!

Liverpool hentet Mohamed Salah fra Roma før forrige sesong. På nytt ønsket Anfield-gjengen en Roma-spiller, denne gangen keeperen som skulle løse utfordringene i bakerste rekke. Nå ser det ut som Alisson reiser til verdens beste klubb istedet. Real Madrid. Ifølge Sky Sports kontakter Real Madrid den italienske klubben på torsdag for å forhandle om Alissons overgang. De personlige betingelsene skal allerede være på plass. Har vært bunnsolid denne sesongen. Roma har presset opp prisen da Liverpool viste seg å være heltente på å hente den brasilianske keeperen til Anfield.

Tottenham har nå fritt frem til å hente Manchester United-spiller

Vi har lenge visst ant det, nå bekrefter agenten til Anthony Martial at det kommer til å skje. Dette betyr at Pochettino kan gjennomføre overgangen han ønsket i 2015. Ifølge agent Philippe Lamboley ønsker ikke Manchester United å miste sitt franske stortalent, men har ikke klart å komme til enighet med Martial om ny kontrakt. -Etter en nøye vurdering, ønsker nå Anthony å forlate Manchester United.

Liverpool halter på overgangsmarkedet

Liverpool trenger en ny sisteskanse. Uansett hvordan du ser på det, vil motstanderne bruke Loris Karius sine to blemmer for alt det er verdt, og gjøre alt for å skape usikkerhet hos Liverpool-keeperen neste sesong. Derfor er det ergelig når førstevalget til Klopp nå glipper ut av hendene. Brasils stjernekeeper Alisson er klar for å vise seg frem i VM.

England øver på straffer før VM

England trener ekstra på straffespark foran fotball-VM som starter på torsdag. Kaptein Harry Kane sier til Sky Sports at de vil gjøre det de kan for at de ikke nok en gang skal ryke ut etter straffesparkkonkurranse. England har siden 1990 røket ut av mesterskap etter straffekonk hele seks ganger.
Les mer om:

Manchester City gidder ikke å vente på trege italienere

Manchester City og Napoli har fortsatt en vei å gå for å nå enighet om overgang for Jorginho. Nå begynner Guardiola å bli lei, og har blinket ut to mulige alternativer til den italienske landslagsspilleren.  Ifølge Sky Sports vurderer nå City to alternativer, hvis Jorginho-overgangen går i vasken. Mario Lemina fra Southampton. Mario Lemina. (foto: premier league) Mateo Kovacic fra Real Madrid. Forsvinner ut døra sammen med Zidane?