Nyheter om Sky Sports


Rafael Benitez med klar beskjed om Arsenal

I skrivende stund ligger Arsenal uavgjort 1-1 i bortemøtet mot West Ham, før kampen hadde de ikke vunnet på 9 kamper, så dårlige har de ikke vært på 42 år. Ljungberg som midlertidig manager har ikke lyktes i å vinne en av sine to første kamper mot henholdsvis Norwich og Brighton. – Det er få som tror at jobben blir permanent slik han ønsker.  Oppdatert 22.27: Arsenal har gått opp i 2 – 1 ledelse. Oppdatert 22:30 Arsenal leder nå 3 – 1 Rafael Benitez forlot Newcastle i sommer fordi han ønsket å få mer å jobbe med enn det Magpies-eier Mike Ashley var i stand til å gi.

Sky Sports: Emery allerede i møte med Premier League-klubb

Er det da du begynner å bli desperat? Unai Emery har så vidt gitt tilbake Arsenal-utstyret på vei ut i kulden, men fikk likevel telefonen fra Everton. Det er Sky Sports som har fått med seg at Everton hadde et møte med Emery om managerjobben.

Solskjær før Manchester-derbyet: «Fotballen har endret seg»

Lørdag blir ikke som andre lørdager. Glem julestria og kakebaking, denne dagen dreier det seg om City mot United. Det er første gangen Solskjær leder United på Etihad. På Old Trafford i april var City 2 scoringer for store for rødtrøyene. Les: Det jobbes hardt for å beholde Haaland i Red Bull-systemet Nå mimrer Solskjær litt fra sine egne derby-kamper og blir litt nostalgisk når han snakker om tiden før VAR. -Det tok meg flere år før jeg spilte et Manchester-derby. Nå har det endret seg. City har også et bedre lag enn da jeg spilte mot dem. Jeg mener fotballen har endret seg mye.
Les mer om:

Silva har fått sparken

Everton-manager Marco Silva har fått sparken, melder Sky Sports. Klubben har hatt svake resultater denne sesongen, og tapte senest 5-2 for Liverpool i går. Silva tok over jobben som manager i mai 2018 og ledet laget til en åttende plass forrige sesong. De gode resultatene denne sesongen har derimot uteblitt. Flere kandidater skal være aktuelle for jobben, deriblant skal David Moyes være på lista.
Les mer om:

Arsene Wenger sier han vil hjelpe sin gamle «elev»

Er det en person som kjenner både Arsenal og midlertidig manager Fredrik Ljungberg så er det den mageårige managerlegenden Arsene Wenger.

Solskjær slår tilbake mot rykter

Tabloidavisen The Sun slo tirsdag stort opp at Ole Gunnar Solskjær har fortalt spillerne at han får sparken dersom det blir tap mot både Spurs og City. Det fnyser nordmannen av. – Noen ganger ler du når du leser historier om hva du har sagt. Jeg vet i hvert fall at kildene alle snakker om, ikke er kilder. Dette er bare fabrikkerte, åpenbare løgner, sa Solskjær på tirsdagens pressekonferanse ifølge Sky Sports.

Guardiola har gitt opp drømmen om spilleren som utgjør den store forskjellen

Liverpool har hektet Manchester City av gullkampen i Premier League. 11 poeng er noe Klopp og gjengen aldri vil gi fra seg, selv om vi så vidt har revet av november-arket fra kalenderen. Så hva skal du gjøre fremover for å ta igjen forspranget, Guardiola? City trenger nye spillere, men akkurat nå ser det ut som markedet er i ferd med å tørke ut.

Willian har mistet kontrollen på Chelsea-karrieren

Han har spilt mer enn tre hundre kamper for Chelsea. Det siste året har det svirret rykter om ulike klubber som ønsket hans tjenester. Nå tilbringer Willian fritiden med å vente. Hva skjer Lampard? For til sommeren er Willian historie på Stamford Bridge. Vi trodde Frank Lampard var manageren som visste å verdsette en lang og tro tjeneste i Chelsea, men for tiden står brasilianeren uviss om hvilke planer klubben har for ham. Les: Pochettino takker Tottenham eier -Nei, det er ikke bestemt noe ennå.

Danny Drinkwater jobber knallhardt med å komme tilbake

Burnley-manager Sean Dyche vet ennå ikke hva som kommer til å skje med Danny Drinkwater i vinter, men midtbanespilleren jobber knallhardt med å komme tilbake. Danny Drinkwater er leid fra Chelsea til Burnley resten av året, men han har stått på sidelinjen i flere uker etter å ha vært involvert i en bar kamp i september. Burnley-sjef Sean Dyche vet foreløpig ikke hva fremtiden bringer for Drinkwater. «Vi har egentlig ikke sett ham. Selvfølgelig kjenner vi ham; vi vet hva han kan gjøre for trening, men alle må dømmes på kamper.

«Merkelig å få en seks års avtale eller bare seks måneder»

Brighton-manager Graham Potter var overrasket over at klubben så raskt ville forlenge med ham, og at de tilbød ham seks år. Graham Potter har bare vært i jobben i seks måneder. Les: Manchester Evening News: Prislapp på 600 millioner kroner satt på United-mål «Jeg følte meg bare som ‘ok, takk og ja ok’. Det var ikke mye å tenke på for å være ærlig. Vi har hatt en fantastisk velkomst og jeg har en god følelse av klubben og byen,»sa Potter til Sky Sports. «Vi har fortsatt mye å gjøre.

Mauricio Pochettino takker Tottenham eier

Mauricio Pochettino snakker for første gang siden han fikk sparken fra Tottenham etter å ha ledet laget i mer enn fem år. – Klubben har hatt historisk suksess under hans ledelse og blant annet brakt dem til Champions League finale for første gang.  Argentineren har publisert en uttalelse som takker blant annet Spurs styreleder Daniel Levy. Les: Ser ut til å velge La Liga giganter istedenfor Manchester United og Liverpool «Jeg vil takke Joe Lewis (Tottenham-eier red.) Og Daniel Levy for at gi meg muligheten til å være en del av Tottenhams historie.

Wayne Rooney er på plass på lørdag

De som gleder seg til at den hjemvendte sønnen skal dra på seg Derby-drakten må dessverre fortsatt smøre seg med tålmodighet. Men et glimt av den kommende spillende treneren blir det i hjemmekampen mot QPR. Derby mot Queens Park Rangers. Dette møtet vibrerer av tradisjoner.

Ancelotti er egentlig bare glad han slapp levende fra Anfield

Mens det har blåst til full storm internt hos Napoli de siste ukene med opprør og bøter, har Carlo Ancelotti sittet rolig i båten og fokusert på forberedelsene til kampen på Anfield.  For et fokus! Selv om det til tider var trist å se hvordan Napoli senket tempoet til Liverpool, må vi berømme reven Ancelotti for å ha valgt kampplanen som skulle frustrere Klopp og gjengen – og så holde seg konsekvent til denne planen. Les: Klopp: Napoli spilte en annen type fotball Men sikker på at han ville lykkes med strategien, det var Napoli-manageren ikke. -Det er ikke lett å kjempe seg til uavgjort her.

Kan bli hjernerystelse-innbyttere

I neste års fotball-EM kan det bli obligatorisk å sette inn en midlertidig innbytter når det er mistanke om at en spiller har pådratt seg hjernerystelse. Det melder Sky Sports. International FA Board (IFAB), som forvalter fotballens regelverk, vurderer å innføre en variant av systemet som brukes i rugby union og ta det i bruk for første gang i EM-sluttspillet for menn. I rugby tas spillere ut av kampen om det er mistanke om hjernerystelse, og lagene får erstatte dem umiddelbart.
Les mer om:

Tottenham og Mourinho trengte hverandre sårt

Sky Sports ekspertkommentator Gary Neville tar seg en pause fra å skjelle ut United-spillere etter nesten-ulykken mot Sheffield United for å analysere hva som utløste Mourinhos overraskende inntog hos Tottenham. En sterk 3-2 borteseier mot West Ham er allerede tilbakelagt for Mourinho, og portugiseren viser at han er i London for å snu «lillebroren til Titanic» før nyttår. Les: Zuccarello hevet taket i Madison Square Garden United-legenden Neville har en teori på hva som har skjedd på bakrommet hos styreleder Daniel Levy da han endte opp med å gi Mourinho 3,5 årskontrakt. -Jeg tror Mourinhos a

Sky Sports: – Premier League-klubb jakter på Bohinen (20)

Emil Bohinen (20) er på ønskelisten til Premier League-klubben Brighton, hevder Sky Sports.
Les mer om:

Gary Neville hudfletter tre Manchester United-spillere

Mens deler av Uniteds supportergjeng pustet lettet ut etter nesten-ulykken mot Sheffield United går Gary Neville nesten i oppløsning over innsatsen på topp hos United. Solskjærs menn hadde ballen i nesten 60 prosent av kampen, men så i perioder ikke ut til å vite hva de skulle gjøre med den. Les: The Mirror: David Moyes får ny sjanse i Premier League For United-legenden Gary Neville skyldtes det de tre på topp. -Fraværet av bevegelse fra Martial, Rashford og James var en vits. Det er virkelig en stor vits. Hele kampen.

Solskjær: «Forskjellen fra forrige sesong er enorm»

Ser du Sheffields nestenoverkjøring av United isolert sett, var deler av kampen en ekkel påminnelse på hvor langt Solskjær har igjen for å lykkes med prosjektet sitt. Men kikker du litt over nesetippen, så du en gjeng unge spillere som har en villskap som på sikt kan avgjøre de tetteste kamper – også mot de beste. Solskjær så selvfølgelig dette. -Av og til går fotball utenfor taktikk. I andre omgang fikk vi det første målet og begynte å tro. Forskjellen på laget denne sesongen og den forrige er enorm. De gir aldri opp.

Sky Sports: Manchester United planlegger bud på Everton-spiller

Marco Silva hadde et kort opphold hos Watford. Det hadde også den brasilianske spissen Richarlison. Begge tok veien til Everton etter ett år, men nå hevder Sky Sports at denne «duoen» er i ferd med å splittes opp. 5 scoringer på 15 kamper viser at Richarlison i det minste gjør jobben sin hos Everton, som for tiden ligger like sørgelig langt unna toppen i Premier League som Tottenham. Les: Klopp overlater ingenting til tilfeldighetene Pochettino ble sendt på dør, og det spørs om ikke manager Silva nærmer seg en tilsvarende skjebne.

Nok en klubb har meldt sin interesse for Giroud

Landslagstrener Didier Deschamps har gjentatte ganger bedt Olivier Giroud om å finne seg ny klubb. Chelsea-spilleren har 6 mål på 10 kamper for landet sitt, men slippes knapt ut på banen av Frank Lampard. Nå ser det ut som Deschamps får viljen sin. Det er Sky Sports Italia som melder at AC Milan har sendt inn sin interesse for Chelsea-spissen. Les: Telegraph: Mourinho vurderer å hente sin tidligere United-stjerne Men de er ikke de eneste.

Unai Emery: «Han har det bedre, han føler også laget hans er Arsenal

Arsenal manager tok ut Granite Xhaka ut av midtveis i i kampen mot Crystal Palace i slutten av oktober, det fikk nå ex kapteinen til å reagere. Siden da har det vært opplagt at han forlater klubben så raskt som overhodet mulig, vel det var inntil i dag.   Unai Emery har åpnet opp for at Granit Xhaka spille kampen mot Southampton.
Les mer om:

Tre storklubber i de tre største ligaene vil ha Mauricio Pochettino

Det var mange som ikke skjønte hva som skjedde da Tottenham sparket den eneste manageren som har bragt klubben til en Champions League finale og tilsvarende mange som var overrasket over at de under et døgn senere presenterte deres nye manager Jose Mourinho. Den enorme interessen fra andre klubber og kritikk fra fotballeksperter, gamle spillere og managere sannsynliggjør at styreleder Daniel Levy har vært litt vel kjapp på avtrekkeren.

– Liverpool-stjerner mister kamp

Liverpool-duoen Mohamed Salah og Andy Robertson går glipp av lørdagens kamp mot Crystal Palace, melder Sky Sports. Liverpool leder Premier League med åtte poeng ned til Leicester.

Mauricio Pochettino skal ikke til Manchester United ennå

Det er ingen hemmelighet at Manchester United har vært veldig interessert i den argentinske manageren Mauricio Pochettino, som ble sparket i Tottenham i går etter å ha ledet klubben i sin første Champions League finale i mai. Manchester United har imidlertid ikke tenkt å hente Pochettino ennå. Les: Sky Sports: Ny Tottenham-manager blir presentert på onsdag Ifølge Sky Sports har klubben tillit til at klubben er på rett vei, etter at Ole Gunnar Solskjær har kvalifisert klubben til knockout-fasen i Europa League, så vel som rykket oppover i Premier League. United-ledelsen vil støtte Solskjær med

Sky Sports: Ny Tottenham-manager blir presentert på onsdag

Det måtte komme. Både at Mauricio Pochettino fikk sparken og at Jose Mourinho har posisjonert seg for jobben. Det er Sky Sports som hevder at den tidligere United-manageren blir presentert som Tottenham-manager allerede på onsdag. Stemmer dette, har prosessen pågått en god stund. Les: Arsenal og United i kappløp for Demiral Det begynner å nærme seg ettårs-markeringen for Mourinhos tilværelse utenfor toppfotballen, men vi tviler på at han har glemt sine kunster. For kunster har han. – Om José vil gå tilbake til en topp managerjobb er det bare å se på CVen hans.