Nyheter om Sky Sports


Lingard endelig i forhandlinger med den perfekte klubben

Jesse Lingard. Tidligere up and coming fra akademiet, løftet for alvor frem av Jose Mourinho, matchvinner i FA Cupfinalen 2016. De siste sesongene har det vært alt annet enn en naturlig fortsettelse av de første sesongen hos United. Ute av den engelske landslagstroppen, 548 minutter på banen denne sesongen der spillerne han konkurrer med om spilletid ofte har underlevert. Fratatt muligheten av Rangnick til å ta avskjed med supporterne i siste hjemmekamp, selv da United ledet 3-0 over Brentford med 18 minutter igjen av kampen.

Sadio Mané i samtaler med ny klubb!

Journalisten Forian Plettenberg fra tyske Sky Sports skriver på Twitter at Sadio Mané er åpen for en overgang til Bayern München i sommer. Plettenberg melder at partene har vært i kontakt og at i samtalene mellom Bayern München og Manés agent skal ha gått bra, og at de kommende 3-4 ukene blir avgjørende for om senegaleseren havner i den tyske storklubben. FLERE ER INTERSSERT: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané News #Mané: He can really imagine to join #FCBayern this summer! There is movement in talks with the player and his management. Next 3-4 weeks are decisive.

United-eier lover å finansiere nødvendige sommerkjøp

Manchester United-eier Avram Glazer mer enn antyder at midler vil stilles til disposisjon slik at klubbens nye manager Erik ten Hag kan kjøpe spillere i sommer. Mandag publiserte United det første store intervjuet med påtroppende manager ten Hag. Der er nederlenderen tydelig på at spillerstallen må forsterkes i tiden som kommer. Da United-eier Avram Glazer møtte Sky Sports under World Economic Forum i sveitsiske Davos, mandag gikk han langt i å love at penger vil bli stilt til rådighet. – Vi har alltid brukt pengene som er nødvendig for å kjøpe nye spillere, sa amerikaneren. (NTB)
Les mer om:

Leeds berget plassen – Burnley snublet

Leeds vant sin første kamp på halvannen måned og holdt seg i Premier League. Burnley tapte hjemme mot Newcastle og må ta turen ned en divisjon. Leeds-spillerne jublet og var lettet etter kampslutt. – Utrolig. I starten av sesongen så vi ut til å gjøre det mye bedre, men etter all motgangen har det vært ryggen mot veggen. Det er suksess i seg selv i dag.

Glem det, Patrick Vieira tok definitivt ikke et «Eric Cantona-spark»

Everton har spilt hele sesongen med et blylodd som har trukket klubben ubønnhørlig ned mot heisdøra til Championship. Frank Lampard har vært et godt stykke unna å kunne betegnes som redningsmann siden han tok over i februar etter Rafa Benitez, men på torsdag løste alt seg. På Goodison Park ble det en euforisk stemning av lettelse hos Everton-supporterne, der ikke alle klarte å kanalisere energien i riktig retning.

Erik ten Hag har fortalt £50m-signeringen at han ikke er med i hans fremtidsplaner

Den nye Manchester United-sjefen Erik ten Hag har startet oppryddingen på Old Trafford. Nederlenderen har fortalt Aaron Wan-Bissaka at han ikke er med i hans fremtidsplaner, ifølge Teamtalk. Backen, som signerte for hele 50 millioner pund i juli 2019, har fått beskjed om at han kan forlate klubben. LES OGSÅ: PSG-spiller nektet å spille kamp med regnbuesymbol Den nederlandske sjefen ankom London onsdag kveld for samtaler med administrerende direktør Richard Arnold og fotballdirektør John Murtough. Og det ser ut til at nyheter har blitt lekket om Ten Hags intensjoner.

Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker godt sammen

Det er en gjensidig respekt mellom Barcelona manager Xavi Hernández som er en legendarisk midtbanespiller og polske Robert Lewandowski som har vært en fantastisk målscorer år ut og år inn for Bayern München. Det er bare et år igjen av kontrakten med den tyske storklubben. – De siste ukene har det vært en rekke motstridende rykter som alle handler om fremtiden til Lewandowski. Sist ut er Sky Sports som melder at Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker sammen og raskt etter bare to samtaler blitt enige om en kontrakt som løper til sommeren 2025.

Gerrard kan vente seg en telefon fra Jordan Henderson

På tirsdag gjorde Liverpool jobben mot Southampton med 1-2 seier. Knepen, men nok til tre poeng og fortsatt press på Manchester City om Premier League-tittelen. Når Guardiola skal inn i sin siste og avgjørende kamp, der tap kan slippe Liverpool forbi til topps, er dette mot en av de mest ihuga Liverpool-supporterne og hans Aston Villa. Steven Gerrard skal stanse Manchester City på Etihad Stadium for seg selv og Villa, men indirekte for klubben i sitt hjerte. Manchester City – Aston Villa, Liverpool – Wolverhampton.

Berges lagkamerat overfalt etter Forest-tapet – mann pågrepet

Sheffield United-kaptein Billy Sharp ble overfalt da Nottingham Forest-fansen stormet banen etter kvalifiseringskampen tirsdag. Nottingham Forest vant på straffesparkkonkurranse, og supporterne feiret vilt. Sharp sto ved sidelinjen da han ble «løpt ned» og skallet til av en supporter. Sheffield United-manager Paul Heckingbottom sa at Sharp trengte noen sting etter hendelsen. – En av våre spillere har blitt angrepet.

Lagkamerater sjokkerte over Andreas Christensen exit

Det har vært en svært dårlig skjult hemmelighet at neste stopp for den danske backen Andreas Christensen blir Barcelona. Man skjønner det var mye følelser inne i bildet når man ser fansens og lagkameratenes reaksjon på Christensen hastige fra spillerhotellet før FA Cup finalen. Chelsea manager Thomas Tuchel tok ut Andreas Christensen til FA-Cup finalen mot Liverpool på lørdag, men istedenfor å ta et flott farvel med fans og lagkamerater valgte han å takke nei.

Perisics genistrek kom etter de to finalescoringene

Etter Coppa Italia-finalen mot Juventus, der Ivan Perisic hadde dratt til med to scoringer på i ekstraomgangene til 2-4 seier, fikk vi høre en strålende fornøyd 33-åring som benyttet taletiden til å sende et stikk til klubben. Noen dager senere kom responsen. For med få uker før kontrakten med Inter løper ut, har Perisic fortsatt ikke blitt kontaktet for å forhandle om kontraktsforlengelse. Mye takket være Perisics to finalescoringer kunne Inter-direktør Beppe Marotta vinke fornøyd bort til Juve-direktøren etter kampen. Les: Full av følelser!

Sky Sports: Chelsea-spiller trakk seg timer før FA Cup-finalen

Glemt var forrige sesongs suksess i Champions League. Thomas Tuchel har i sin første hele sesong for Chelsea fått kjørt seg – skikkelig. Topp fire-plassen i Premier League holder, selv med tvangssalg av klubb, økonomiske restriksjoner og spillere som nekter å forlenge. Men med exit Champions League før semifinalen og to finaletap i cupfinaler mot Liverpool er ikke noe det spares på på Stamford Bridge. Det hjelper heller ikke at en av de foretrukne spillerne boikottet finalen. Andreas Christensen. Rundt nyttår var Tuchel ute og viste sin frustrasjon.

Bayern-topp bekrefter: Lewandowski vil forlate klubben

Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic medgir at lagets storscorer Robert Lewandowski har takket nei til kontraktforlengelse og ønsker seg vekk. Det har versert mange rykter om at Lewandowski nærmer seg en Bayern-exit, og Barcelona skal stå klare til å signere den polske stjernespissen. Kontrakten til Lewandowski går ut sommeren 2023, og 33-åringen ønsker ikke å utvide oppholdet i den tyske storklubben. – Jeg snakket med «Lewa».

Barcelona nekter å motta Harry Maguire for Erik ten Hag sitt viktigste mål

Manchester United er angivelig nær ved å fullføre det som beskrives som en fantastisk overgang på 80 millioner euro for Barcelona-stjernen Frenkie de Jong. – Sjefene på Old Trafford fikk klar beskjed om at en bytteavtale med Harry Maguire ikke kom på tale. – De prøvde seg så med Alex Telles og Marcus Rashford, men svaret var fortsatt nei takk. 1. milliard kroner eller glem det! Nå ser det ut til at enighet er oppnådd på 80 millioner euro, pluss bonuser.

Arsenal snakker med Jesus

Gabriel Jesus har vært i knallform denne sesongen og levert så det holder for Manchester City. – Likevel, «vinteren kommer»: Konkurransen blir knallhard, spesielt fremover neste sesong nå som Erling Braut Haaland har satt norsk rekord med overganger og lønninger. Litt ut av det blå er en det aktuelt å gå videre etter sesongen. – Det har gått rykter om flere klubber, og mest standhaftig av de Arsenal. Jesus sin agent Marcelo Pettinati at samtaler med London-klubben er i gang.

José Mourinho starter sommerjakten i Manchester

Et Roma med ambisjoner og med «The Chosen One» ved rattet burde ikke få trøbbel mot Bodø/Glimt i Conference League. Det har ikke gått spesielt bra i Serie A heller, den italienske serien er tøffere enn på mange år, etter 36 kamper er det hele 10.poeng opp til fjerdeplassen og dermed er de ute av Champions League også neste år. Ikke overraskende Roma jakter forsterkninger! Sky Sports melder at José Mourinho ser mot sin tidligere klubb Manchester United.

Bayern München-flopp har tatt avgjørelsen om veien videre

Vi liker ikke å bruke flopp-merkelappen etter én sesong, men når det kommer fra spillerens agent selv at dette har vært karrierens svakeste sesong, da gjør Marcel Sabitzer seg fortjent til dette. For da Bayern München hentet Julian Nagelsmanns kaptein fra RB Leipzig forrige sommer, hadde østerrikeren siden 2015 posisjonert seg som en av de beste sentrale midtbanespillerne i Bundesliga. Nå skulle han fortsette samarbeidet med Nagelsmann utenfor RB Leipzig, en overgang som burde være uproblematisk.

To Arsenal-signeringer avgjøres på gressmatta

Mikel Arteta og Arsenal har plassert seg i en posisjon der de selv kan avgjøre kampen om den siste Champions League-billetten. Ekstremt mye står på spill de tre siste Premie League-kampene mot Tottenham, Newcastle og Everton. Sikrer Ødegaard og gjengen de nødvendige poengene, er det ikke bare billetten til det beste europeiske selskapet etter år utenfor, dette er også billetten som kan avgjøre på overgangsmarkedet. Arsenal skal ut og handle forsterkninger på topp, ingen tvil om det.

Bayern München planlegger enda et RB Leipzig raid

De tyske mestrene er flinke til å hente «lokale» talenter hos sine konkurrenter, bare spør Schalke 04 som først denne sesongen har klart å samle sammen et slagkraftig lag etter å ha blitt tømt for sine beste i mange år. (Leder 2.Bundesliga) Også RB Leipzig er utsatt for en rekke raid fra Bayern München og nå skjer det trolig igjen.

Mester Klopp: «Haaland-overgangen setter en helt ny standard»

Mens noen av oss er litt småbekymret for at Erling Haaland skal få seg en ubehagelig vekker når han følger etter kompisen Jadon Sancho til Premier League, skjønner vi på Jürgen Klopp at vi ikke trenger å bekymre oss for 21-åringen. Liverpool-manageren har nylig signert forlengelse, han forventer ingen lettere jobb mot City fremover.

Klopp om Haaland-overgang: – Setter en ny standard

Liverpool-manager Jurgen Klopp blir av Sky Sports spurt om hva han mener om Erling Braut Haalands trolige overgang til Manchester City. Nordmannen ventes å bli klar for Premier League-klubben i løpet av denne uken. – Hvis Erling Haaland drar dit, vil det ikke svekke dem, definitivt ikke. Jeg synes egentlig det er snakket nok om denne overgangen.

Sky Sports: Bayern München trygge på at de kan overtale Liverpool-stjerne

Det er ikke noe nytt at Sadio Mané er linket til andre klubber. Den senegalesiske vingen har gjennom årene spilt seg til en posisjon som en av de beste på markedet. I Premier League denne sesongen har det blitt 14 scoring på 32 kamper, i Champions League 4 på 11 kamper. Ikke bare har Mané stått for effektivitet foran motstandernes mål, spilleren har i tillegg passet inn som en svært viktig del av lagmaskinen og suksessen til Jürgen Klopp. Så hva skjer med 30-åringen som har vært på Anfield siden overgangen fra Southampton tilbake i 2016?

Blir definitivt ny runde på venterommet for et av Tysklands største keepertalenter

Få andre spillere har så mye metall i kroppen etter operasjoner som Manuel Neuer – og fortsatt holder verdensklasse nivå. For Alexander Nübel har det siste skapt fartsdumper i karrieren hans. I 2020 forsøkte Schalke 04 til det siste å få et av de største keepertalentene i verden til å forlenge med klubben og ikke gå samme vei som tidligere Schalke 04-keeper Neuer. Bayern München brukte alle triks i boka og fristet Nübel til overgang. Dette var i en periode der Bundesliga-giganten var i forhandlingsklinch med førstekeeper Neuer. Nübel ble sikkert fortalt at det nærmet seg tronskifte.

City knuste Newcastle – har solid fordel i tittelkampen

Manchester City innfridde med 5-0-seier mot Newcastle og har med det en luke på tre poeng ned til tabelltoer Liverpool i kampen om tittelen i Premier League. Raheem Sterling (2), Aymeric Laporte, Rodri og Phil Foden scoret målene som ga City-jubel mot Newcastle. Liverpool spilte uavgjort mot Tottenham lørdag, hvilket betyr at City med seier kunne skaffe seg en luke på tre poeng.

Pogba-bombe

Manchester City vurderer å tilby Manchester United-spiller Paul Pogba (29) fireårskontrakt. - Det kan bli en av de mest eksplosive avtalene i britisk overgangshistorie, melder Sky Sports.

Mest lest siste uke