Nyheter om Sky Sports


Nå er det Paul Scholes sin tur til å vise seg frem som manager

Ryan Giggs har ansvaret for Wales, Ole Gunnar Solskjær har ansvaret for United og David Beckham har fått seg en fotballklubb. Nå er Paul Scholes også på vei tilbake – langs sidelinjen. Ifølge Sky Sports har Scholes innledet samtaler med Oldham, og står nå som toppkandidaten til jobben som manager. For tiden er det Peter Wild som fungerer som midlertidig manager for klubben. (scholes, twitter) Les: Martial har bestemt hvilken drakt som skal ligge nærmest hjertet Det er ikke første gangen United-legenden har vært i samtaler med denne klubben.

Manchester United dobler ukelønna!

Marcus Rashford avgjorde for United mot Tottenham. Etter å ha levd litt i skyggen i første del av sesongen, har 21-åringen vist at han representerer en bit av sjela på Old Trafford. Denne uken gikk Gary Neville ut og hyllet Solskjær som tar tak i røttene til United. -Manchester Uniteds filosofi er så dyp og meningsfull. Den er som Barcelonas filosofi, eller Ajax’. I United spiller vi hurtig angrepsfotball på en underholdende måte. Vi henter opp unge spillere fra akademiet og gir dem tillit.

Bekreftet: Sarri får sin favoritt-spiller

Chelseas ledelsen er alt annet enn optimistisk. Gonzalo Higuain ser ikke ut som en løsning på spiss-plass. Maurizio Sarri har likevel fått trumfet gjennom viljen sin.  Ifølge Sky Sports har Chelsea og Juventus blitt enige om en låneavtale ut sesongen – under tvil fra Chelsea-ledelsen. Higuain reiser dermed til Stamford Bridge og skal vise kritikerne at han fortsatt har touchen inne. Forventningene er lave hos Chelsea og høye hos Sarri.

Neville: Ikke tull med Manchester Uniteds grunnfilosofi!

Hadde Jose Mourinho lykkes denne sesongen, ville det vært tyst fra kritikerne. Sånn ble det ikke, så da kan forklaringene komme for hvorfor det gikk galt under treneren som har vunnet alt. En United-legende har noe av forklaringen. Gary Neville sier han har fått gleden tilbake som United-supporter – etter at Solskjær kom til byen. – Manchester Uniteds filosofi er så dyp og meningsfull. Den er som Barcelonas filosofi, eller Ajax’. I United spiller vi hurtig angrepsfotball på en underholdende måte. Vi henter opp unge spillere fra akademiet og gir dem tillit.

Liverpool-spiller garanterer at historien ikke gjentar seg

Liverpool har virket uslåelige denne sesongen, men ligger kun fire poeng foran Manchester City. To kamper med tap de siste ukene har vist at Klopps menn ikke er ufeilbare, noe som har fått kritikere til å hente frem historien om forrige gangen det bar mot ligagull. Forrige sesong var Guardiolas City i en klasse for seg selv. Nå viser Liverpool evnen til å rive Manchester-klubben ned fra pidestalen. Men så var det dette med historien. I 2013/14-sesongen hadde Liverpool sin siste store mulighet for å titulere seg som ligamestere.

«Det viktigste er at vi snakker som menn, ser hverandre i øynene og snakker sant»

Juventus sin store stjerne inntil Cristiano Ronaldo i fjor sommer entret banen var argentinske Gonzalo Higuain. Klubben var ikke «stor nok» for dem begge og Juventus sendte Higuain på utlån til AC Milan.  Gonzalo Higuain var for å si det forsiktig ikke fornøyd med å lånes ut, hvis han først skulle bort ønsket han et salg.

Chelsea-spiss skifter kurs og hentes av Thierry Henry

Michy Barshuayi fordriver dagene som spiller i Valencia. Meningen var at Chelseas-spilleren skulle lånes ut for resten av sesongen til klubben som ligger på 10. plass i La Liga. Thierry Henry jobber for å endre disse planene. Barshuayi har fått med seg 18 kamper for La Liga-klubben og har spilt seg varm i trøya. Men når det kommer til scoringer, er det heller magert for belgieren. To fattige mål så langt i sesongen blir i minste laget når du står plassert nærmest motstandernes mål. Holder ikke med nesten.

Nok en waliser får teste seg som lagkamerat til Ronaldo

Gareth Bale har gjort det. Nå blir det Aaron Ramseys tur til å tre på seg samme drakt som Ronaldo. Arsenals midtbanespiller har i en halv evighet vært på vei ut av London-klubben. Ifølge Sky Sports bærer det nå til medisinsk test hos Juventus på søndag. Ramsey  vil stå som free agent til sommeren etter at kontrakten med Arsenal løper ut. Det pågikk en lengre prosess med å forlenge med Premier League-klubben, uten at partene ble enige. Nå blir det en overgang til Juventus etter sesongslutt. Unna vei.

Stoke har funnet manageren som skal lede ferden tilbake til Premier League

På tirsdag hadde Gary Rowett sin siste dag som manager for Stoke. Klubben som rykket ned fra øverste divisjon i England, kunne ikke akseptere at de ikke var i Championship-selskapet som skulle kjempe om opprykk. Dette betyr at Stoke er på jakt etter sin 4. manager på tolv måneder.

Liverpool-treneren: Vi hadde ikke noe valg

Vi tar av oss topplua for Nuno Santo og Wolverhampton. Den ferske Premier League-klubben viser at de sikter seg ikke bare inn mot å skape et mini-jordskjelv i ligaen. Nå skal de hente hjem FA Cup-trofeet også. Etter å ha vunnet 2-1 mot Liverpool i 3. runde i cupen, er nok selvtilliten så høy på Molineux at cuptrofeet kan virke innenfor rekkevidde. Nå tar vi resten også!

Jose Mourinho sa nei takk til Benfica, venter på noe bedre

Det er ikke mange dagene siden Ole Gunnar Solskjær midlertidig overtok managerjobben til Jose Mourinho i Manchester United. – Fansen, klubben, Norge og trolig resten av verden er i himmelen etter en fantastisk start med fem seiere på rad og inspirerende spill. Lenge har, spesielt norsk presse pekt på alt Ole Gunnar Solskjær har gjort riktig som «sure» Jose Mourinho ikke har fått til.

Klopp: «Han er ikke på sitt beste»

De aller fleste Liverpool-spillerne stråler og vokser under Jürgen Klopp.

Spilte sin siste Chelsea kamp med en tåre i øyekroken

Dagens kaptein Cesc Fabregas hadde mulighet til å si takk for seg med et mål i dagens Chelsea kamp mot Nottingham Forrest i den tredje runden i FA Cupen.  – Sky Sports melder at det trolig er den siste kampen han kommer til å spille for Chelsea og at det var årsaken til at man kunne skimte en tåre. Etter 30 minutter reddet Nottingham Forrest keeper Luke Steele en straffe fra Cesc, kampen ble forøvrig vunnet av Chelsea 2 – 0, begge mål signert Alvaro Morata. Les: Fabregas gjenforenes med legende? Today’s captain!

Joshua King får to nye lagkamerater fra Liverpool

Vi har ventet på at de skulle skje med Liverpool-spissen Solanke. Endelig skal det bli spilletid for 21-åringen. Vi håper det ikke går utover en nordmann. Nå tror vi ikke at Joshua Kings posisjon hos Bournemouth er svak. Med Dominic Solanke som fast i troppen, tenker vi det heller blir fart på topp hos «The Cherries». Endelig! (foto: palace, twitter) Les: Solskjær avdekker igjen Mourinhos store svakhet For Sky Sports hevder at Liverpool-spillere Nathaniel Clyne og Dominic Solanke er på vei til Kings klubb.

Solskjær avdekker igjen Mourinhos store svakhet

Når du har ledet Manchester United til seier i fire kamper på rad, har du fortjent en stemme i klubben.

Hodgsons plan om forsterkning på topp gikk i vasken

Roy Hodgson har ledet sine Palace-spillere mot en betryggende, men kjedelig plassering på tabellen. Dette er ikke nok for den tidligere Viking-treneren. Derfor var det siktet inn mot leie av en spiss som skulle få mer dreis på lagets avslutninger. Dette gikk i vasken. Hodgson har hatt et stort ønske om å hente en spillesugen Liverpool-spiss inn for å gjøre jobben foran motstandernes mål. Alt så egentlig ut til å gå mot en leieavtale med Liverpool om bruk av Dominic Solanke, men noe skjedde helt på tampen. Nesten klar for kamp.

Storscorer i Championship får sjansen i Premier League

Chelsea-spilleren Tammy Abraham har vært ute for å lære hos Aston Villa denne sesongen. Forrige sesong var det opphold i Swansea. Nå ønsker en Premier League-klubb å hente 21-åringe for permanent spill i øverste divisjon. Wolverhampton med Nuno Santo ved roret har hatt en upåklagelig god teft når det gjelder nyervervelser, ofte der de andre Premier League-klubbene ikke har følere ute. Men denne gangen er det flere om fortballbeinet. 8. plass i Premier League har vist Santos teft.

Renset og klar for Premier League

I februar 2018 ble han satt utenfor fotballen av UEFA. Samir Nasri var noe så sjeldent som en dopingdømt fotballspiller. Nå er han tilbake. Nasri vil dessverre – for sin egen del – ha dopingmerkelappen hengende på seg resten av karrieren. Men straffen på 18 måneder, som begynte å løpe i august 2017, har 31-åringen nå lagt bak seg. Spilleren med to Premier League-titler på Cv´en har vært klubbløs, men har trent med West Ham og har nå signert kontrakt med klubben.

Tror det var siste gang du får se Eric Bailly i Manchester United drakt

Tallet i dag er tre: Ole Gunnar Solskjær er den tredje manageren som har vunnet sine tre kamper på rad etter å ha overtatt managerrollen. – Ole Gunnar Solskjær forklarte før kampen hvorfor Eric Bailly kom tilbake i Manchester Uniteds startelever mot Bournemouth. Etter det som skjedde i dag tror vi Eric Bailly har forspilt sine sjanser. Les: Ole Gunnar Solskjær er healeren på Old Trafford! «Det er et lignende lag som Cardiff. Eric er inne for Phil. Resten er den samme. Eric har gjort veldig bra på trening. Dessuten januar og februar blir veldig tøffe, så det er Erics sjanse i dag.

Solskjær sørger for næring – men gir Sanchez og Lukaku krystallklar beskjed

Etter flere måneder med surmuling fra Jose Mourinho er det en befrielse å lytte til Ole Gunnar Solskjær. Ikke så rart at spillerne blir så til de grader kampklare. Men jobben må gutta klare selv, minner United-manageren på. Paul Pogbas revitalisering er allerede historie. Nå står to spillerne for tur: Alexis Sanchez og Romelu Lukaku. Begge har underlevert denne sesongen og står med en målstatistikk tilsvarende en middelmådig midtbanespiller. Som vi savner denne feiringen.

Gerrard står foran en håpløs utfordring – og digger det!

Old Firm. For flere fotball-elskere betyr dette et oppgjør som må oppleves. Det er ikke alltid det er finessene som preger kampen, men kjedelig og blodfattig blir det garantert aldri. På lørdag møter Rangers sin erkerival Celtic. Denne gangen er det en Rangers-manager som er spesielt godt rustet til bitre oppgjør mellom rivaler. Steven Gerrard har vært med på uttallige knokkelkamper gjennom karrieren, der seier mot denne ene motstanderens betyr så mye mer enn tre poeng. Celtic kommer også til å henge på ryggen til Rangers.

Solskjær har fjernet kryptonitten i buksa til Supermann Pogba

Denne sesongen har en haug med Manchester United-supportere kritisert Paul Pogba for manglende vilje, lagfølelse og ferdigheter. Nå viser det seg at det var Jose Mourinho som var ketchupen som hadde satt seg fast i flaskehalsen. Nå skal vi ikke gi Jose Mourinho skylden for all elendighet hos United, for dette fortjener ikke portugiseren. Men når det kommer til kjemien mellom Pogba og Mourinho, er det ikke tvil om at dette har hindret franskmannen fra å ha det gøy og slippe seg løs i kamper. Show-mannen Pogba tilbake.

Newcastle kan bare glemme å forvente en juledvask Milner

Han er den eneste spilleren som har spilt fast på førsteelleveren til Jürgen Klopp etter at tyskeren flyttet til balløya i 2015. Oppskriften er stålvilje, disiplin, balanse. Først til en fun fact:  James Milner har en klar favorittrett i jula. -Sannsynligvis spiser vi noe pasta på førstedag. Og du må tidlig opp for å se barna, ellers forsvinner muligheten. Det er tøft å være fotballspiller og pappa. Folk ser ikke den andre siden.

Rasende over nye leieregler i Premier League

Premier League har innført nye og skjerpede regler for utleie av spillere. – Mange mener det går ut over de litt mindre klubbene og utviklingen av unge spillere.  Cardiff manager Neil Warnock tar bladet fra munnen og er mildt sagt rasende. Klubben har Harry Arter på lån fra Bournemouth denne sesongen.

Klopp har regnet ut hvor mange poeng Liverpool trenger

Jürgen Klopp er ikke mannen som tar Premier League-tittelen på forskudd, men etter nok en seier har han begynt å regne på hva som må til for å holde City på avstand. Det magiske tallet er 105. Liverpool har 48 poeng etter 18 kamper, noe som er helt rått. Men Klopp vet hva som bor i Manchester City, og mener Liverpool må holde tilsvarende fart fremover for å kunne utfordre Guardiola om tittelen. To av hovedrolle-innhaverne mot Wolverhampton.