Nyheter om SkullerudJobber døgnet rundt med snøanlegget på Skullerud. – Vi håper å ha løypene klare til midten av desember

Minusgrader gjør at snøproduksjonen er i gang på Skullerud, men med mildvær i vente er det fortsatt en god stund til man kan gå den første runden på sletta. Jon Kristian Jakobsen og kollegene jobber nå døgnet rundt for å produsere nok snø.
Les mer om:

Siste greske måltid er servert på Skullerud

Etter halvannet års drift har den greske tavernaen og delikatessebutikken stengt dørene på Skullerud.
Les mer om:

Nå har pizzeriaen San Remo åpnet på Skullerud igjen!

Etter bare et par ukers drift måtte serveringsstedet San Remo stenge dørene. Nå er de åpnet igjen og duften av nystekt, italiensk pizza brer seg på Skullerud Torg.
Les mer om:

Bilbrann på Skullerud

En parkert bil ble totalskadd i en brann på Skullerud i Oslo sent onsdag kveld. To andre biler fikk også skader i brannen.
Les mer om:

Sørensen Sport åpner både butikk og utleie på Skullerud. – Hos oss er alle velkomne, enten de går på tur én gang i året eller hver dag.

Med hundre meter til løypene ligger butikken så å si midt i marka. Med et mål om å bli den nest beste sportsbutikken i Norge, ønsker Robert Kay folk i alle aldre hjertelig velkommen.
Les mer om:

Brann i elsykkel på Skullerud

En hjemmelaget elsykkel på Skullerud begynte å brenne under lading lørdag morgen. Nødetatene måtte rykke ut.
Les mer om:

Nå kan du gå tørrskodd i Leirskallen

I lang tid har det vært arbeidet for å få en sammenhengende fin turvei langs Ljanselva fra Skullerud til Fiskevollbukta. Nå er traseen i Leirskallen gjort ferdig.
Les mer om:

Skullerud-boliger rives unna – har planer om mange nye boliger i området

Leilighetene i nye Gartnerboligen på Skullerud er svært populære og nå er det kun syv av de 95 leilighetene som ikke er solgt. Men det blir flere muligheter for dem som ønsker å bo på Skullerud – området skal utvikles og det er planer om mange nye boliger.
Les mer om:

Kunstnerhjemmet til Odd og kona er som et museum: – Her lar vi humla suse

I de gamle husene til kunstnerparet Odd Skullerud og Anne Langsholt Apaydinli har det vært kuer, småbrukere, spekeskinker, en smed og kanskje et spøkelse.
Les mer om:

Sikrer vannforsyningen på Skullerud med gjerder

Store stålgjerder har plutselig dukket opp rundt vannbehandlingsanlegget i skogen på Skullerud. Dette er et ledd i å sikre byens vannforsyning.
Les mer om:

Politiet etterforsker bussulykke på Skullerud – flere reisende til legesjekk

Bussulykken ved Skullerud T-bane torsdag morgen, hvor en sjåfør måtte svinge bussen inn i en vegg for å stoppe den, etterforskes av politiet. Trafikken i området går nå som normalt.
Les mer om:

Sjåføren måtte styre bussen rett i veggen

En buss kjørte inn i en vegg på Skullerud i dag tidlig.
Les mer om:

Buss kjørte inn i vegg i Oslo

Sjåføren ble sendt til legevakten etter at en buss kjørte i en vegg på Skullerud i Oslo torsdag morgen. Sjåføren er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet på Twitter.

Landslagsløperne: - Styrer unna Maridalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN/MARIDALEN: Tirsdag formiddag staker to unge menn opp mot Grefsenkollen i det Nordre Aker Budstikke møter dem.Ikke andpustne lar landslagsløperne seg intervjue på toppen, og forteller om flere situasjoner de helst skulle unngått i Oslo-trafikken på rulleski. Sjur Røthe og Pål Golberg forteller samtidig om et økende behov for gode rulleskianlegg for barn og unge. Sjur Røthe (t.

Ny italiensk kafé på Skullerud: – Vi har blitt tatt imot med åpne armer!

Nå kan du nyte ekte italiensk kaffe og pizza, midt i hjertet av Skullerud.
Les mer om:

Victoria (28) fra Skullerud er ny butikksjef på Extra Skullerud: – Fantastisk å komme hjem igjen!

Onsdag 5. juni ble nye Extra Skullerud åpnet med rundt 2000 nye varelinjer og en brennende engasjert og lokal butikksjef.
Les mer om:

Åpner italiensk kaffebar på Skullerud: - Området trenger et slikt sted

Italiensk kvalitetskaffe, pizza og småretter, iskrem og andre godsaker. Det er noe av hva nye San Remo kaffebar skal tilby kundene i det nyrenoverte lokalet på Skullerud Torg.
Les mer om:

Gir proff dansehjelp til brudepar

Kirsti Skullerud, som startet ballettskole på Kolsås i 1979, er nå «pensjonist». Hun har likevel ikke klart å legge dansen helt på hylla. – Det er som om dansen ikke vil slippe tak i meg, sier hun.
Les mer om:

Kristian Skullerud (62) slutter som ansvarlig redaktør i GD

GD: Skullerud (62) slutter 1. januar 2020 som ansvarlig redaktør etter 22 år i stillingen.
Les mer om: