Nyheter om Skullerud


Ferieplanene er snudd på hodet – Helene (35) skulle jobbet i Moskva i sommer så ble hun kalt hjem

For de aller fleste blir neppe sommeren slik som de forventet. Vi dro til Plantasjen på Skullerud for å høre hvordan folk skal feriere under koronakrisen.
Les mer om:

Han er koblet til RBK – tas av TV-jobb til kveldens storkamp

Tor Ole Skullerud (49) kommenterer ikke kveldens kamp mellom Brann og Rosenborg.
Les mer om:

Han er koblet til RBK – tas av TV-jobb til kveldens storkamp

Tor Ole Skullerud (49) kommenterer ikke kveldens kamp mellom Brann og Rosenborg.
Les mer om:

Leter etter savnet mann på Skullerud

Politiet sendte ut en etterlysning på Twitter etter en savnet mann fra området rundt Skullerud
Les mer om:

Ekspertens dom: Derfor er Molde mye bedre enn Rosenborg

Tor Ole Skullerud var den forrige treneren som tok MFK til seriegull, før Erling Moe gjorde det samme i fjor. Skullerud er overrasket over hvor stor forskjell det er på de to topplagene nå.

Ekspertens dom: Derfor er Molde mye bedre enn Rosenborg

Tor Ole Skullerud var den forrige treneren som tok MFK til seriegull, før Erling Moe gjorde det i fjor. Skullerud er overrasket over hvor stor forskjell det er på de to topplagene nå.

Victoria (29) fikk drømmejobben etter ti år: – Jeg var i ekstase

– Jeg føler at jeg jobber mer med mennesker enn varer, sier Victoria Rønningen Tolleshaug, butikksjef på Extra Skullerud.
Les mer om:

Robert (39) åpnet Sørensen Sport på Skullerud i fjor. Først kom en elendig vinter, så kom koronaen: – Heldigvis har vi en investor som er idealist

Det skal mer til enn en råtten vinter og en stor pandemi for å knekke Robert Kay. Sørensen Sport på Skullerud er kommet for å bli, til tross for en tung start. – Jeg har god tro på at vi skal klare å tjene penger i løpet av to til tre år, sier Robert Kay.
Les mer om:

Knut og Anne fra Skullerud har fått besøk i hyttepipa: - Det spiller ingen rolle om vi fyrer

– Vi opplevde det samme i fjor. Ei laksand bygger et rede og legger egg i pipa på hytta vår. Det spiller ingen rolle om vi fyrer i pipa, sier Knut Servold.
Les mer om:

Stor interessen for selvdyrking hos Plantasjen på Skullerud: – Tydelig at folk forventer at de skal være hjemme en stund

Folk handler vekster, blomster og møbler som normalt, men daglig leder Tor Baldishol forteller det er helt tydelig at kundene hos Plantasjen på Skullerud vil kjøpe ting de kan stelle med og bruke tid på.
Les mer om:

Klasse 10 B tilbake på skolebenken: – Hadde lært mer om vi hadde vært her

SKULLERUD (VG) De er tilbake etter nesten to måneder med hjemmeskole. Men i første time på Skullerud skole er det håndvask og hygiene som står på timeplanen, ikke matte eller norsk.
Les mer om:

San Remo på Skullerud skulle relansere restauranten da korona traff Norge for fullt: – To dager etter vi ble ferdig med lokalet, ble det bråstopp

I mars restaurerte og utvidet San Remo pizzeria og kafé lokalet, men koronakrisen satte sitt preg på driften. Nå er de likevel optimistiske for tiden framover.
Les mer om:

Sykkelfeltene mellom Skullerud og Abildsø forlenges - bussholdeplass moderniseres

Til sommeren starter Bymiljøetaten opp sykkelfeltarbeider på Abildsø. Samtidig skal bussholdeplassen på Lille Langerud oppgraderes.
Les mer om:

Markastuene åpner kioskene sine igjen: – Folk vil ikke miste oss

Francisco Barrera driver Skullerud Sportsstue og er glad for at de endelig kan holde åpent. De har begrenset åpningstid og begrenset utvalg, men har fortsatt god tro og håp for fremtiden.
Les mer om:

Birgit Mogen (83) på Skullerud mistet mannen Øystein (89) til koronaviruset: – Det blir en tomhet man ikke kan beskrive

Birgit og Øystein Mogen på Skullerud ble smittet av koronaviruset. – Det startet så smått med at ingen av oss hadde noe matlyst, forteller hun.
Les mer om:

Trafikkulykke på Skullerud

E6 inngående Skullerud: Nødetatene er på vei til trafikkulykke på E6. Det skal være flere biler involvert. Det er trolig ikke alvorlig personskade, melder politiet på Twitter.

Daglig leder er overrasket over ny trend hos Plantasjen på Skullerud: – Spesielt stor interesse for å dyrke selv

Det er fortsatt mange kunder som kommer innom Plantasjen til tross for korona og fare for smitte. Likevel er salget fortsatt styrt av vær og vind, ifølge daglig leder på Skullerud. Han er glad for at de kan bidra til at folk trives litt bedre hjemme i disse tider.
Les mer om:

Sørensen Sport med kjempevinter: – Tydelig at kundene er fornøyd med oss

Flere sportsbutikker må bukke under etter en dårlig vinter, spesielt på Østlandet. Både Gresvig og Birk Sport har meldt oppbud, men for Sørensen Sport på Skullerud peker pilene motsatt vei: – Det er utrolig gøy

Helsedirektoratet kuttet støtten til bleier – nå fortviler foreldrene til Helene (21) fra Skullerud

I sommer kuttet HELFO ut støtten på en type bleier som Helene (21) er avhengig av. Det fører til flere tusen kroner i ekstrakostnader for familien og stor fortvilelse: – Det er rett og slett uverdig, sier moren Anette.
Les mer om: