Nyheter om Skretting


Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

Sentrumskrangel på Varhaug:  - Det er for mange tomme lokale i sentrum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hå kommune er midt i arbeidet med ein ny sentrumsplan. Den skal seie noko om korleis sentrum av Varhaug skal sjå ut i framtida, men også om kva funksjonar som skal vera i sentrum og ikkje minst definera kva som skal vera sentrumskjernen med handelstilbod.

Dette kan bli et vanlig syn på mandagene fremover

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For å sikre seg at transporten skulle gå bra, hadde teamet på forhånd vært igjennom løypa tre ganger. På gjennomkjøringen ble det målt hvor mye plass de hadde, hvordan de måtte kjøre og hvor mye trafikkmøbler som måtte ryddes vekk.Med politieskorte og ryddemannskap, gikk transporten nærmest knirkefritt.

Ni ryttere fra Klepp og Orstad deltok i europacupen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sju ryttere fra Klepp BMX og to fra Orstad BMX deltok i helgen i 5. og 6. europacuprunde, som ble arrangert på Råde i Østfold. Det deltok ryttere fra hele Europa, samt noen fra Australia.Torger Skretting ble nr. 2 i klasse 13-14 år både lørdag og søndag. Tormod Haaland kom til finalen i samme klasse lørdag.Tuva Fjotland kom til semifinalen i klasse 13-14 år begge dagene. Matias Orstad ble nr.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Her kommer det en ny livsstilsbutikk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For fem år siden startet Gry Hatteland Opstad nettbutikk. I fjor vår åpnet hun fysisk butikk på Bryne, og til høsten vokser butikken fra 30 til 200 kvadratmeter.- Ja, vi skal inn i de ledige lokalene i Storgata 32, forteller 33-åringen.«Vi» er Gry Hatteland Opstad og Siv Skretting.

Debatt: - Stopp bygging av vindturbin ved Kvassheim fyr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Friestad, rett oppfor Kvassheim fyr, skal selskapet Solvind Prosjekt AS, vere i ferd med å starte bygginga av ein vindturbin med totalhøgd på 110 meter. Høghuset på Bryne er 66 meter, her er det snakk om ein konstruksjon som nærmar seg dobbelt så høg. Den skal stå i kystlinja på flate Jæren, med ei mengd naboar som har protestert mot utbygginga, tett inntil.

Her er brann-heltene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De første meldingene kom ved 14-tiden tirsdag. Det ble raskt klart at det var alvorlig.- Det var tydelig at det var veldig dramatisk, sa Kjetil Presterud.

Handla brokkoli og fekk levande biller på kjøpet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sedina Julardzija var ute og handla to pakkar brokkoli på OBS-butikken på Bryne onsdagen før skjærtorsdag. Då ho kom heim, oppdaga ho to typar biller i den eine pakken.- Dei var skikkelig ekle. Den eine typen hadde horn, og den andre hadde venger. Eg tok bilde av brokkolien før han hamna i søpla.

I 40 år har Tor Helge jobbet for sykkelbane på Sola - Nå er endelig konstruksjonen i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 1975 begynte Tor Helge Skretting kampen sin for å få en sykkelbane, en velodrom, til Sola. Som medlem av Havdur IL kom det snakk om å etablere en sykkelbane på Sola. Den gang ble det ikke noe av. I 1993 hadde Norge fått tildelt sykkel-VM på landevei, som på dette tidspunktet inkluderte banesykling. Norge hadde ikke en velodrom og håpet til Tor Helge var at det skulle bli en permanent løsning.

- Sola Arena kommer til å bli et mekka for sykkel-Norge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SYKLING: Sola Arena begynner virkelig å ta form. Om rundt ett år skal velodromen stå ferdig, Våland tror at arenaen vil ha en stor betydning for både Norge og Sola.- Tor Helge Skretting har stått på i over 40 år for at vi skal få dette til.

Nå er BMX-banen endelig åpnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har vært en lang vei å gå til der vi er nå, og det er mange å takke, sier leder i Sola BMX klubb, Monica Solberg-Leinebø.Klubben som inntil i fjor holdt til i Salemkrossen på Sømme kunne endelig offisielt åpne sin nye bane på Soma. Banen har riktig nok vært i bruk til både sommerskole, regionscup og treninger siden i fjor sommer.- Det er mange å takke for at vi er her nå.

Slik gikk det da Klepp møtte Varhaug i serieåpningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp - Varhaug 1-2 (0-1)Mål: 0-1 Gabriel Håland (18), 1-1 Dardan Shabi (76), 1-2 Sondre Dvergsdal (str. 80)Serieåpningen på Klepp stadion ble som ventet jevn. Begge lagene skapte sjanser i først eomgang, der Varhaug alt i alt kanskje var bittelitt bedre enn vertene. Den eneste scoringen sørget Gabriel Håland for. Han så at ballen lå på 30 meter og at keeper var langt ute.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Da Arnhild ble rammet av en forferdelig tragedie, taklet hun sorgen med å jobbe knallhardt. Nå skal hun inn i Senterpartiets maktelite.

– Hvis Senterpartiet trenger noen som jobber hardt, er jeg nok riktig person, sier Arnhild Skretting, som nå trer inn i rikspolitikken.
Les mer om:

Rundt 2000 har besøkt hjemmelagd skitrekk på Varhaug

Både sol, snø og god stemning var på plass på Jæren i helga. Alt som manglet var et skitrekk. Det fikset Varhaug-bonde Tobias Skretting.

Barnevernet skal be om hjelp i kompliserte minoritetsaker

For å forstå familier med annen etnisitet, må barnevernet i noen tilfeller be om hjelp utenfra, mener Arnhild Skretting (Sp). Det fikk hun bystyret med seg på.
Les mer om:

Nå kan du finna rosina i pølsa

- Folk må følga med når dei et, seier Reidar Skretting.
Les mer om:

Helseforsikring hjalp ikke Jarle å finne kreften

Jarle Skretting har kreft med spredning. Han forstår ikke hvorfor det private helsevesenet finnes. – Det offentlige fungerer jo bedre, mener han. Over en halv million nordmenn har privat helseforsikring.

Politikerkvinnene ryddet opp i Godalen

På den internasjonale miljødagen ville Arnhild Skretting gjøre noe annet enn å bare komme med festtaler.
Les mer om:

Øyfast-tilhengerne øyner håp

– Dette ble en god dag, vi må bare gjøre søknaden klar, kommenterer Ludvig Skretting, leder av arbeidsgruppa for Øyfast, som skal gjøre Finnøy ferjefritt.

Epilepsiforskning kan gjøre Rakel (21) anfallsfri

21 år gamle Rakel Skretting fra Varhaug har hatt epilepsi i elleve år, men har ennå ikke funnet en medisin som virker. Nå kan ny forskning hjelpe henne.

Vil arrangere skolecup i sykling

Tor Helge Skretting og barnebarnet Vegard Gimre ønsker å samle alle skolene i kommunen for å ha en skolecup i sykling
Les mer om:

Elever bokbadet forfatter

For å stimulere leselysten fikk sjette-klassinger bokbade forfatter Gudrun Skretting med selvlagde spørsmål.
Les mer om:

Skretting må vokse i eksotiske land

Fiskeoppdrett går så det suser, og dermed også salget av Skrettings fiskefôr. Men overkapasitet her hjemme gjør at ny vekst må skje i voksende markeder i Asia, Afrika og Latin-Amerika.